Showbizzkanaal : Archieven

31/03/2016

Vlaamse documentaires naar Visions du Réel in Nyon

Een idee van de zee, het documentaire speelfilmdebuut van Nina de Vroome, krijgt zijn wereldpremière tijdens Visions du Réel, het Internationaal Documentairefestival in Nyon, Zwitserland (15 – 23 april). Daarnaast staat ook Pieter-Jan De Pues The Land of the Enlightened in Nyon op het programma. Ook de Vlaamse studentenfilms Mainland en Zamzamá en twee projecten gerealiseerd binnen het DocNomads masterprogramma met Vlaanderen gaan er in première. Tenslotte krijgt de klassieker Sarah zegt…Leïla... zegt van Frans Buyens ook een speciale vertoning.

Een idee van de zee (A Sea Change) van Nina de Vroome krijgt in Nyon zijn wereldpremière. Dit in het kader van het Regard Neuf programma. Deze documentaire neemt de kijker mee naar het maritiem internaat IBIS in Oostende waar jongens tussen zes en 16 jaar verblijven. Hoewel de zee tijdloos lijkt, is er veel aan het veranderen in de visserij. Sieber Marly en Lotte Van Craeynest produceerden de film voor Sieber.

Mainland, een korte documentaire van Ischa Clissen (RITCS), en Zamzamá van Margaux Dauby (LUCA) kunnen beiden rekenen op een wereldpremière binnen het luik Premiers Pas. Mainland volgt de 12-jarige Colin Macleod die de wereld rondom hem ziet veranderen en beseft dat het eiland waar hij woont te klein wordt voor zijn dromen. Zamzamá gaat dan weer dieper in op drie Afghaanse kinderen die spelenderwijs de Pashto-cultuur en de Franse taal vermengen met elkaar.

Het hybride filmdebuut van Pieter-Jan De Pue, The Land of the Enlightened, krijgt zijn Zwitserse première binnen het Grand Angle programma. De film ging eerder in wereldpremière op Sundance, waar De Pue de prijs voor Beste Fotografie mee naar huis mocht nemen, en was ook al te zien op het Internationaal Filmfestival van Rotterdam.

The Land of the Enlightened vertelt het verhaal van Afghaanse kinderen die elk op hun eigen manier hun dagelijkse strijd voeren in een door oorlog verscheurd land. De film, een productie van Bart Van Langendonck voor Savage Film (D’Ardennen, Rundskop), loopt sinds 16 maart bij ons in de zalen via Dalton Distribution en zal ook vertoond worden tijdens het MOOOV filmfestival.

Het festivalluik Premiers Pas biedt verder ook onderdak aan Pulse van Robin Petré. Het project werd gerealiseerd binnen het masterprogramma DocNomads waarvan de Brusselse filmschool LUCA een van de drie partners is. Ook Aleksandr Vinogradov, die zijn korte film Call Me Chaos in première ziet gaan in de Competitie voor Middellange films, studeerde binnen het kader van DocNomads af aan LUCA.

Tot slot is er de speciale vertoning van Sarah zegt… Leïla zegt…, een film van Frans Buyens uit 1983 waarin de ervaringen opgeroepen worden van twee vrouwen die als kind in een concentratiekamp hebben gezeten. Visions du Réel reikt jaarlijks de Buyens-Chagoll Award uit, vernoemd naar het Belgische film- en documentairemakersduo Frans Buyens en Lydia Chagoll. Traditioneel gaat de prijs naar een werk met een duidelijk humanistische dimensie.

The Land of the Enlightened en Een idee van de zee konden rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz.

21:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: visions du réel, nyon |  Facebook | |  Print |

BV’s posten foto’s van hippe #ILT90s petje

90.JPGHet ziet er naar uit dat het befaamde rood-witte "Coke" petje uit de jaren 90-tig aan z’n 2de leven is begonnen. Hanne Troonbeeckx, Virginie Claes, Kürt Rogiers, Eva De Roovere, Nasrien Cnops, Ruben Van Gucht, Qmusic dj’s Bart-Jan Depraetere en Jolien Roets, 2 Fabiola, maar ook Christoff, Lindsay, De Romeo’s, e.v.a worden gespot met een hippe, trendy versie van het befaamde petje. “Elk jaar voorzien wij naar aanleiding van onze I love the 90’s party een leuk gadget dat we uitdelen. In het verleden waren dat bijvoorbeeld plaktattoo ‘s en meetlatjes. Dit jaar zijn we gegaan voor de bekende rood-witte "Coke" petjes. Wie kent ze niet en heeft ze niet opgezet in de jaren negentig. Wij brengen ze opnieuw onder de aandacht in 2 versies; ‘I Am A Natural Born 90’ voor wie in de jaren negentig geboren is en ‘Wish I Was A Natural Born 90’ voor wie ondertussen ouder dan 26, of jonger dan 16 jaar is", klinkt het bij de organisatie.

Wie de I love the 90’s Facebook pagina liked, maakt kans om een petje te winnen. Zaterdagmiddag 2 april is er een promoteam van #ILT90s op pad in de Hasseltse binnenstad en worden er ook petjes uitgedeeld.

Wil je zelf de 90’s herbeleven, dan moet je op zaterdag 9 april naar de Ethias Arena in Hasselt, voor de 9de editie van I love the 90’s -The party, met optredens van DJ Bobo, Snap!, Absolom Vs Astroline, Culture Beat, 2 Fabiola ft Loredana, 2 Brothers on the 4th Floor, Bonzai All Stars, Ward, www.ilovethe90s.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min)

Hasseltse VERSUZ opmerkelijke stijger in top 100 van beste clubs ter wereld

VERSUZ, hasselt, Vorig jaar maakte VERSUZ een opmerkelijke entree in de prestigieuze DJ MAG Top 100 van beste clubs ter wereld. Een jaar na de opening van de club kwam VERSUZ binnen op een zeer verdienstelijke 64e plaats. De hoogste rangschikking in jaren voor een Belgische discotheek. Deze namiddag is de lijst voor 2016 bekend gemaakt en stoot VERSUZ maar liefst dertien plaatsen door naar een opmerkelijke 51e plaats. VERSUZ bevindt zich daar in aangenaam gezelschap tussen clubs als de Privilège IBIZA en Surrender in Las Vegas.

Resultaat van een jaar hard werken

‘We zijn uiteraard bijzonder trots op deze 51e plaats’, aldus Yves Smolders, manager van Versuz. ‘Het is het resultaat van een jaar hard werken door het hele team. We hebben dit jaar opnieuw zwaar geïnvesteerd in een tweede editie van onze zomerbar IPANEMA, en we hebben een eerste succesvolle editie achter de rug van onze winterbar MOOSE. Daarnaast blijven we uiteraard investeren in de club zelf en het muzikale aanbod. Zo verrassen we onze gasten regelmatig op originele party-concepten en grote namen uit de DJ-wereld’

Mix van resident DJ’s en internationale kleppers

Versuz is sinds de opening blijven inzetten op een gevarieerde programmatie. Enkele van de resident dj’s als Dave Lambert, Kenn Colt en Sem Thomasson zijn ondertussen ook internationaal veel gevraagde DJ’s met contracten bij grote platenlabels. Naast de residents programmeerde Versuz het afgelopen jaar ook internationale kleppers als Bob Sinclar, Fedde Legrand, Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike.

Versuz is ook de vaste club voor de ‘Pacha Ibiza On Tour’ feesten die er viermaal per jaar neerstrijken en telkens een stukje Ibiza naar Hasselt brengen. Dit ‘instituut’ onder de clubs eindigde op de 4e plaats van de Top 100.

Plaats in DJ MAG Top 100 Clubs zorgt voor een Internationale erkenning

Deze Top 100 van beste Clubs wereldwijd, is een initiatief van het DJ MAG magazine. Hetzelfde blad brengt elk jaar ook de Top 100 uit van beste DJ’s. Een lijst waar elk jaar reikhalzend naar wordt uitgekeken en waar de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike dit jaar een eerste plaats behaalden. Met Versuz staan we niet enkel met onze DJ’s maar dus ook met onze clubs aan de top van de wereld.

 

20:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: versuz, hasselt, las vegas |  Facebook | |  Print |

Het Schlagerfestival 2016 is klaar voor het 2de rondje !

schlager.jpgMorgen en overmorgen wordt er opnieuw geschlagerd in de Hasseltse Ethias Arena. Na het geslaagde openingsweekend, hebben de organisatoren alles in gereedheid gebracht om er opnieuw twee unieke voorstellingen van te maken, met spraakmakende verrassingsgasten. Er werd de afgelopen shows volop meegezongen en gedanst tijdens de onaangekondigde optredens van The Lynn Sisters, 2 Fabiola en Klubbb3. Ook Florian Silbereisen – die de groep Klubbb3 vormt, samen met onze Christoff en Jan Smit – was onder de indruk: “Wat een sfeer. Het Schlagerfestival doet mij echt denken aan de grote Duitse tv-shows, waar er ook zoveel mensen enthousiast meedoen. Ik ben wel onder de indruk dat iedereen zo dol is, zelfs tijdens een middagvoorstelling en op Paasmaandag. Dat doet mij een groot plezier.”

Dit weekend zijn er opnieuw twee surprises. “Vrijdagavond wordt echt iets speciaals. Vorige week openden we met 2 Fabiola en morgen wordt het weer een naam die je niet meteen zou verwachten op ons festival. Dansbare, verbredende muziek is de beste omschrijving”, klinkt het bij de organisatie.

Wie Het Schlagerfestival 2016 dit jaar nog wil meemaken, krijgt morgenavond – en dat is geen 1 aprilgrap - nog één kans, want voor de voorstelling van 20u30 zijn er aan de kassa nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Meer info over Het Schlagerfestival 2016 kan je vinden op www.hetschlagerfestival.be

HET SCHLAGERFESTIVAL 2016 – met Christoff, Jan Smit, Roxeanne & André Hazes Jr., Lindsay, De Romeo’s, Belle Perez, Bart Kaëll, Lissa Lewis, Laura Lynn, headliner Rob de Nijs, bij elke show een andere verrassingsgast en presentator Kürt Rogiers; in Ethias Arena Hasselt op vrijdag 1 en zaterdag 2 april om 20.30 uur.. Show met staanplaatsen op het middenplein op 2 april. Kaarten: € 28, € 38 en € 43 (vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7 korting per kaart) via www.hetschlagerfestival.be, www.ethias-arena.be, www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1, Hasselt (ma t/m za, 09.30-19.00 uur). Groepskortingen via groepen@sportpaleisgroep.be. VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroep.be.

Het Schlagerfestival is een organisatie van PSE-Belgium en Medialaan.

90’s party geeft aangepaste auto weg !

roland_hermans.JPGDonderdagmiddag hadden 2 Fabiola frontman Pat Krimson en zangeres Loredana, de eer om samen met Absolom producer Christophe Chantzis aan de pers en het publiek de auto voor te stellen die op zaterdag 9 april wordt weggegeven, tijdens de 9de editie van I love the 90’s. Het was Loredana die met enige aarzeling als eerste achter het stuur van de Opel Astra 1400 benzine, bouwjaar 1997, plaatsnam . “Amaai, hoe sjiek is dit! Een echt nineties karreke. Die is echt zalig om mee te rijden”, klonk het enthousiast.

De organisatie van I love the 90's - The Party, zorgt in elk geval voor een stunt, want het is de eerste keer dat er een auto wordt weggegeven op een party. “Samen met Opel Garage Soers uit Tienen, hebben we de juiste auto gevonden, rechtstreeks bij de eerste eigenaar. Het was een bejaard koppel dat de auto van de hand deed, gezien het feit dat ze er zelf niet meer mee reden. Dankzij hun jarenlange goede zorgen, is de auto nog steeds in prima staat en heeft hij na 19 jaar nog maar 187.000 km op de teller. Aan de buitenkant hebben we hem gewrapped en een facelift gegeven. Binnenin is alles authentiek, inclusief de radio-cassettespeler die zorgt voor de nodige muziek onderweg. Op 9 april geven wij hem weg aan iemand die een ticket heeft gekocht en aanwezig is in de Ethias Arena, op onze I love the 90’s party.”

Snelle beslissers die willen genieten van de party én kans willen maken om de 90’s classic car te winnen, kunnen nog tickets bestellen via www.ilovethe90s.be

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: pat krimson, i love the 90's - the party |  Facebook | |  Print |

Uniek festival in Bellewaerde

bellewaerde_park.JPGBellewaerde heeft op zich al een heel uniek kader met zijn mix van attracties, dieren en overweldigende natuur. Dit kader wordt zowaar nog unieker wanneer er een heus muziekevenement bijkomt. Op 30 juni 2016 organiseert het park het After School Festival, een gloednieuw muziekevenement voor jongeren en iedereen die zich jong voelt. Tijdens deze exclusieve avondopening worden over het volledige park zes podia geïnstalleerd met verschillende dj-sets en special effects. Zo kan de start van de zomervakantie al feestend worden ingezet in Bellewaerde.

Uniek muziekevenement
Bellewaerde heeft op zich al een heel uniek kader met zijn mix van attracties, dieren en overweldigende natuur. Dit kader wordt zowaar nog unieker wanneer er een heus muziekevenement bijkomt. De combinatie van de muziek, de attracties, de unieke decors en de feestende bezoekers maakt van het geheel een "bellewaerdebeleving" om nooit te vergeten.

Zes podia met DJ-sets
Tijdens het After School Festival kunnen bezoekers genieten van verschillende muziekstijlen op zes podia verdeeld over het park. Zo zal er in het waterbassin van de attractie Niagara een podium gebouwd worden, waarop de DJ's hun set draaien terwijl de attractie in werking is. Aan de ingang van het park kunnen bezoekers kennismaken met de 'Local heroes', DJ's van in de regio die via een dj-contest online werden geselecteerd door het publiek zelf.

Bellewaerde werkt voor dit evenement samen met enkele lokale organisaties en partners. Babafest uit Ieper neemt de volledige line-up voor de Animals Stage voor hun rekening. Café 56 uit Kortrijk brengt sfeer en ambiance in de Coyoté Saloon 56 in de far west zone van het park. Op de Top Radio Mexican Mainstage zorgen de dj's van TOP Radio voor een heuse festivalsfeer in een unieke setting.

Volgende dj's tekenen present op het After School Festival: DJ Wout, Lowriderz, Laurent Wery, Outlander, Jan Vervloet, DJ Neon, Bestien, X-Tof, The Crunchers, DJ Mexim, Itraxx vs Pedro,... Komende weken wordt deze lijst nog verder aangevuld.

Beperkt aantal plaatsen
Om iedereen de unieke beleving van het After School Festival te laten ervaren, zijn de plaatsen beperkt. Snel beslissen is de boodschap, want op = op.

Er zijn verschillende ticketformules:

Early bird ticket: 22,50 euro (verkrijgbaar tussen 30/03 en 30/4, geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)

Early bird combi ticket: 50 euro (verkrijgbaar tussen 30/03 en 30/4, geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

Festival ticket: 25 euro (verkrijgbaar vanaf 1/5, geldig van 18u tot 23u tijdens het After School Festival)

Combi ticket: 55 euro (verkrijgbaar vanaf 1/5, geldig van 10u tot 23u tijdens de normale parkopening overdag en het After School Festival)

Tickets voor dit evenement zijn enkel online te verkrijgen op www.afterschoolfestival.be

Abonnementshouders die het After School Festival willen bijwonen, kunnen zich vanaf 1 mei gratis registeren op www.afterschoolfestival.be. Deze registratie is verplicht om het evenement te kunnen bijwonen.

14:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals, Pretparken | Tags: bellewaerde, festival bellewaerde |  Facebook | |  Print |

Ludovico Einaudi, Iris Hond en Lavinia Meijer op 'Empeiria'

Ludovico Einaudi, Iris Hond, Lavinia Meijer, Rosanne Philippens, Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Karel Deseure, Zaterdag 3 september 2016 zal de wereldpremière zijn van Empeiria in de tuinen van Paleis Soestdijk. Ludovico Einaudi, Iris Hond, Lavinia Meijer, Rosanne Philippens en nog andere top artiesten die op korte termijn bekend zullen worden gemaakt, zullen onder begeleiding van het Radio Filharmonisch Orkest, met als dirigent Karel Deseure, in een avondvullend programma wereldberoemde klassieke werken en bekende filmmuziek ten gehore brengen. David Grifhorst (o.a. bekend van The Passion), is creatief verantwoordelijk en tekent tevens voor de TV-registratie.

Nog nooit eerder traden op dezelfde dag en op hetzelfde podium zoveel klassieke topsolisten op in het prachtige decor van Paleis Soestdijk, met een spectaculaire visuele ondersteuning. Met de komst van Ludovico Einaudi is de meest succesvolle internationale klassieke artiest van dit moment aanwezig op de eerste editie van Empeiria. Daarnaast vinden grote Nederlandse klassieke solisten, zoals pianiste Iris Hond, harpiste Lavinia Meijer en violiste Rosanne Philippens het fantastisch om aan Empeiria mee te werken en om samen met het Radio Filharmonisch Orkest een nieuwe klassieke belevenis te creëren.

Iris Hond is vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van het evenement: “Empeiria is het Griekse woord voor beleving. Dit is waar dit evenement ook voor staat. Een nieuwe manier om klassieke muziek te ervaren. Niet alleen door de samenstelling van het programma, maar ook door de totale belevenis er omheen. Noem het een klassiek muziekevenement met wereldberoemde werken met een moderne visuele ondersteuning en dàt op deze zeer bijzondere locatie. Een type evenement waar ik al jaren naar op zoek ben.”

De kaartverkoop voor Empeiria is gestart via www.empeirialive.com

Empeiria

Zaterdag 3 september 2016

Met: Ludovico Einaudi, Iris Hond, Lavinia Meijer, Rosanne Philippens, Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Karel Deseure en vele anderen

Locatie: Paleis Soestdijk, Baarn

Kaarten: vanaf € 75,00 excl. servicekosten.

Aanvang: 20.15 uur / Terrein open: 18.00 uur

Empeiria wordt in 2016 voor de eerste maal georganiseerd in de tuinen van Paleis Soestdijk. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website http://www.empeirialive.com. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij de Primera vestigingen.

Alloo in de Psychiatrie: aflevering 5 op donderdag 31 maart om 21.50 bij VTM

vtm.JPGVeel psychiatrische patiënten krijgen nauwelijks of zelfs helemaal geen bezoek. Dat stelde Luk Alloo vast tijdens de opnames van Alloo in de Psychiatrie, dat vorige week goed was voor 666.000 kijkers en een marktaandeel van 36,3% (VVA 18-54, live +5). “Als je ziet dat broze en kwetsbare mensen met een psychiatrische problematiek openbloeien zodra een bekende over de vloer komt, pleit ik voor wat meer empathie”, aldus Luk Alloo. “Sommige patiënten zijn niet meer de oude of zijn niet communicatief, maar er met een boogje omheen lopen is bedenkelijk. Een mentaliteitsverandering dringt zich op.”

In de aflevering van donderdag 31 maart 2016 ontmoet Luk de 80-jarige Nicole. Zij heeft een psychotische en cognitieve stoornis en krijgt bezoek van haar man. “Ik ben 57 jaar met Nicole getrouwd”, zegt Jozef. “In 1969 is ze ziek geworden en nu is ze al 25 jaar opgenomen in de psychiatrie. Ik bezoek mijn vrouw twee keer per week. Het is niet makkelijk communiceren, want Nicole ziet af en toe andere mensen die er niet zijn en heeft veel fantasie. Maar toch is het mijn plicht om er te zijn.”

 

In tegenstelling tot Nicole bezoekt Evelien (30) zelf haar vrienden. Evelien heeft een dissociatieproblematiek en creëert onbewust persoonlijkheidsdelen. Zij rijdt naar het centrum van Gent, waar ze met haar beste vrienden heeft afgesproken. “Ik weet dat er een risico bestaat dat ik ga dissociëren, maar thuisblijven en niets doen is geen alternatief. Dat is geen leven”, legt Evelien uit. “Het doet er ons niet toe wat Evelien heeft”, reageert een vriend. “Ze blijft ondanks alles onze vriendin.”

Tom lijdt aan een bipolaire stoornis en is in het huwelijk getreden met Stefaan. Het koppel is net terug van hun huwelijksreis. “Het gaat momenteel goed met mij”, klinkt het bij Tom. “Als Tom manisch is, slaapt hij niet meer”, getuigt zijn echtgenoot Stefaan. “Dan weet hij niet of het dag of nacht is, begint hij te poetsen en geeft hij veel geld uit.” Tom vult aan: “Ik plaats ook rare berichten op Facebook. Ik bekritiseer mijn beste vrienden, ga veel op café, spendeer veel geld en heb een pak waanideeën. Dan hoor en zie ik dingen die er niet zijn.”

Ilse heeft een dissociatieproblematiek en creëert onbewust nieuwe persoonlijkheidsdelen. Ze is net terug na een dissociatieve fugue, waarbij ze wegloopt uit de instelling. “Ik was een week spoorloos en herinner mij nog een aantal dingen. Ik werd overgenomen door Reus, verbleef in de volle natuur en wandelde veel langs de Schelde. Pas na een week kwam ik uit mijn fugue en heb ik contact gezocht met mensen die de politie hebben gecontacteerd. Ik wens mijn ergste vijand mijn problematiek niet toe.”

 

De 53-jarige Carine kreeg een depressie nadat haar man haar verliet. “Ik heb veel pijn”, geeft Carine mee. “Ik hoop op de dag dat ik de psychiatrie achter mij kan laten, te genezen en gelukkig te worden. Dat hangt grotendeels van mezelf af. Ik moet mijn medicatie blijven innemen en proberen gelukkig te worden.”

Erwin (59) is een gewezen wielrenner die in de psychiatrie is beland. “Ik heb zes jaar in de gevangenis gezeten en zit nu in een instelling omdat ik epilepsie heb en vergeetachtig ben geworden”, zegt Erwin. “Nadat mijn vriendin op 39-jarige leeftijd is gestorven aan borstkanker ben ik een paar jaar zwaar aan de drank geweest. Dat heb ik allemaal moeten verwerken. Momenteel kijk ik uit om zelfstandig te wonen”, getuigt Erwin in Alloo in de Psychiatrie.

 

13:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo in de psychiatrie, vtm, vtm alloo in de psychiatrie |  Facebook | |  Print |

Reeks Lotgenoten uitgesteld

medialaan.JPGIn de nasleep van de aanslagen in Brussel en Zaventem heeft MEDIALAAN beslist de nieuwe reportagereeks Lotgenoten uit te stellen. De serie is gemaakt in opdracht van VTM NIEUWS en brengt heel sereen de verhalen van de overlevenden en nabestaanden van grote rampen in België. Op een moment waarop heel het land nog rouwt om de slachtoffers van de aanslagen, ligt Lotgenoten nog te gevoelig.

Vanaf maandag 4 april wordt Lotgenoten om 21.35 vervangen door Helden van Hier, een reeks die al in het najaar van 2015 op VTM te zien was. Een nieuwe startdatum voor Lotgenoten zal later bekend worden gemaakt.

 

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lotgenoten, vtm lotgenoten, vtm, medialaan lotgenoten, medialaan |  Facebook | |  Print |

Eén | Opnames nieuwe fictiereeks van Eén "Zie mij graag" gestart

één.JPGOp dinsdag 29 maart zijn de opnames van de nieuwe Eén-reeks Zie mij graag gestart. De fictiereeks heeft een topcast met namen als Alejandra Theus, Ini Massez, Tine Embrechts, Stan Van Samang en Wouter Bruneel. Cecilia Verheyden en Toon Slembrouck nemen de regie voor hun rekening.

Zie mij graag is een humoristische feelgood-reeks over Anna (Alejandra Theus, bekend van o.a. Loslopend wild) die na het bedrog van haar man een punt achter hun huwelijk zet. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en twee kinderen?

Hoewel Anna soms liever permanent onder haar fleecedeken wil wonen, probeert ze als pas gescheiden moeder haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Ze gaat, gesteund door haar vriendinnen en shapewear, vol frisse moed op zoek naar een nieuwe prins op het witte paard.

Zie mij graag is ten vroegste in 2017 te zien op Eén.

 

12:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: zie mij graag, eén zie mij graag |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende