Showbizzkanaal : Archieven

31/01/2016

Prijs Beste Regisseur voor Felix van Groeningen op Sundance

Felix van Groeningen heeft zopas de Prijs voor de Beste Regie gewonnen op het Sundance Film Festival in het Amerikaanse Park City (Utah, 21-31 januari). Hij won de onderscheiding met Belgica, zijn nieuwe speelfilm die het door Robert Redford opgerichte Festival mocht openen en vervolgens de spits van de World Dramatic Competition afbeet. Het is voor het eerst dat een Belgische speelfilm een van de belangrijkste prijzen op Sundance wegkaapt.

Via Skype bedankte van Groeningen het Festival en de Jury. "Ik ben ongelofelijk gelukkig," verklaarde hij in een eerste reactie. "Sundance was een heel fijne plek om de film te tonen, dat hebben we gevoeld bij zowel professionals als bij het gewone festivalpubliek. En nu blijkt dat de jury Belgica ook geapprecieerd heeft. Super gewoon! Een regisseurs-prijs is tegelijk ook altijd bizar vind ik, want wat maakt een goede regisseur? Daarom dat ik hem wil opdragen aan de fantastische acteurs, en mijn partners in crime: producent Dirk Impens, en Ruben Impens, Arne Sierens, Stephen en David Dewaele, Nico Leunen.​"

Belgica vertelt het verhaal van twee broers die samen een café runnen. Naarmate het succes toeneemt, groeien de broers steeds meer uit elkaar…

In de hoofdrollen zien we Stef Aerts, Tom Vermeir, Charlotte Vandermeersch en Hélène Devos. Het originele scenario is van de hand van Arne Sierens en van Groeningen. Ruben Impens tekende voor de fotografie, terwijl Nico Leunen instond voor de montage. De muziek, die bijna zelf een personage in de film vormt, is van Soulwax.

Van bij aanvang kon Belgica op heel wat aandacht en bijval rekenen bij zowel het publiek, de pers als bij de professionelen. Het feit dat Sundance opende met de wereldpremière van de film, een eer die bv. drievoudig Oscarwinnaar Whiplash enkele jaren geleden te beurt viel, zorgde voor een ware hype. De reacties waren goed, en de vraag- en antwoordsessies na de diverse vertoningen lokten vele reacties uit. In de pers waren tal van positieve recensies te lezen. Zo had het Amerikaanse vakblad 'Variety' het over "A fine choice to kick off Sundance,' terwijl 'The Hollywood Reporter' het in zijn recensie zelfs had over "a sensual pleasure". Ook Soulwax kreeg de thumbs up van 'Screen International' voor de "formidable soundtrack". De Britse kwaliteitskant 'The Guardian' beloonde de film met vier sterren.

Bij ons brengt KFD Belgica op 2 maart uit in de bioscoop. Bijna uniek voor een Vlaamse film is dat dit simultaan gebeurt met Frankrijk (distributeur: Pyramide) en Nederland (September Film). Het in Berlijn gevestigde internationale verkoopkantoor The Match Factory voert sinds de wereldpremière op Sundance tal van gesprekken met geïnteresseerde distributeurs in diverse andere territoria.

Belgica is van Groeningens vijfde speelfilm, en meteen ook zijn vijfde samenwerking met producent Dirk Impens (Menuet, dat verder o.a. ook Café Derby, Turquaze en In Vlaamse velden maakte). De film kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. Het economisch fonds Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en minister van Cultuur Gatz, investeerde ook in Deze productie.

09:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: felix van groeningen, sundance |  Facebook | |  Print |

Foto's: Film "Helden van de Zee" in première

DSC_0221.JPGGisteren ging in Kinepolis Antwerpen "Helden van de Zee" in première. Bekijk hier het fotoverslag! 

Vanaf woensdag 3 februari draait "Helden van de Zee" in de bioscoop. De eerste langspeelfilm van de populaire Ketnet serie "Helden". Het verhaal: “De Helden van Ketnet” kunnen het stunten niet laten. Ook niet tijdens een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster. De zomer kan niet meer stuk. Er bloeit zelfs iets moois tussen Dempsey en Eva, een meisje dat ook aan zee verblijft. Maar hun romance is van korte duur, want Eva vertrekt op taalkamp naar Engeland. De Helden troosten Dempsey en beslissen om Eva achterna te gaan. De zee over in zelfgemaakte bootjes! Wanneer ze uitvaren, loopt het mis.

Met: Dempsey, Nico, Sieg & Maureen – Info: www.kinepolis.be of www.ketnet.be

29/01/2016

Sergio op weg naar dikke Vlaamse hit?

sergio.JPGMet de bloedmooie Nederlandstalige pareltjes 'Je eigen leven' (nominatie 'Beste Lied Nederlandstalig' Radio 2 Zomerhit 2013), 'Ik kan niet zonder jou', 'Alleen bij jou' (zijn eerste nr.1 hit in een carrière van ruim 27 jaar én ook de grootste Nederlandstalige hit van 2014!) en het meeslepende 'Oneindig', schonk ruwe bolster Sergio ons een intieme blik in zijn ziel. Na deze aangrijpende en persoonlijke nummers, die hij oa liet schrijven voor zijn zoon en vrouw, vond woelwater Sergio het de hoogste tijd om ook eens een nummer geheel aan zichzelf te wijden...en dan mag de sfeer uiteraard weer héél wat "anders" zijn!

Bart Herman nam de uitdaging aan, kroop in de pen en schreef het nummer 'Ik ben Sergio'. Een single volledig op het lijf van Vlaanderens grootste showbeest geschreven; over feesten, het (niet) kwijtraken van wilde haren en geen spijt hebben van de keuzes die je maakt.

Pikante videoclip nu al internethit!

Vorige week werd in het wereldvermaarde Tet's Café te Zammel (Geel) de bijhorende videoclip opgenomen en geheel in de stijl van feestbeest Sergio, gingen daar alle remmen los! Het bier - en de cava voor de dames - vloeide rijkelijk en als kers op de taart kreeg Sergio er nog een pikante stripact bovenop! Een act waarover op voorhand de nodige afspraken werden gemaakt ten huize Quisquater. "Ik heb mijn vrouw moeten beloven van nergens aan te komen en heb me daar ook keurig aan gehouden...maar dat was niet altijd even evident met wat me daar allemaal werd voorgeschoteld. Ik ben blij dat ik achteraf even stoom kon aflaten op de boksbal die er stond", zegt de zanger al lachend.

Bekijk HIER de clip

Gisteren(donderdag)middag werd de videoclip op de mensheid losgelaten en verspreidde zich meteen als een lopend vuurtje via nieuws- en entertainmentsites en social media. Ondertussen, minder dan 24u. later, staat de teller al bijna op 80.000 views, een waanzinnig aantal, zeker voor een Nederlandstalige, Vlaamse single!

Sergio lijkt alvast op weg naar een stevige hit en het is deze 'jongen van de straat' meer dan gegund!

'Ik ben Sergio', de nieuwe single van Sergio, is HIER verkrijgbaar via iTunes!

20:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: sergio, zanger sergio |  Facebook | |  Print |

Via Annemie, Fly me to the moon: op maandag 1 februari 2016 om 20.35 uur op Eén

één.JPGOp maandag 1 februari trekt Annemie Struyf in Via Annemie naar Zuid-Korea. Daar volgt ze enkele koppels die gaan trouwen tijdens een massaceremonie in de Moonkerk. In de jaren ’80 en ’90 stond de Moonkerk bij ons bekend als een sekte, met een barslechte reputatie. De stichter Moon koppelde in de loop der jaren honderduizenden jonge koppels aan elkaar.

In het spoor van de Vlaamse Kristof en zijn Filipijnse bruid Marilene gaat Annemie op zoek naar de verhalen achter deze overdosis bruidsjurken en huwelijksromantiek. Wie zijn de jonge koppels die anno 2016 in de Moonkerk trouwen? Hoe (on)schuldig is deze Kerk? En vooral: zijn ze wel tot elkaar aangetrokken? Want het enige wat hen op hun huwelijksdag verbindt, is hun geloof.

 

20:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: via annemie, eén, fly me to the moon |  Facebook | |  Print |

Muerto: jongeren in de bres voor straatkinderen.

theater.JPGDe 28-koppige jongerencast van de musical Muerto is al ruim twee maanden bezig met de voorbereidingen op de repetities. De repetities met hoofdcast Eline De Munck, Bert Verbeke, Anne Mie Gils, Jan Schepens, Marleen van der Loo en Lander Depoortere gaan van start op 10 februari. Op 13 maart staat de première gepland in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het stuk vertelt het verhaal over het steeds toenemende fenomeen 'kindsoldaten’ en de strijd van een moeder om haar kinderen uit de klauwen van het dreigende FARC te houden. Op 9 februari stapt de jongerencast de studio in om het nummer ‘Ga met mij’ op te nemen ten voordele van 'Straatkinderen Medellin’.

Om dit verhaal op de juiste manier te vertellen gingen hoofdacteurs Eline De Munck en Bert Verbeke samen met de makers op inleefreis naar Bogota en Medellin. Zo kregen ze een duidelijk beeld hoe het leven er in de sloppenwijken aan toe gaat. Ook gingen ze op bezoek bij enkele organisaties die hulp bieden aan straatkinderen.

James Cooke, regisseur van Muerto, licht toe: "Toen we de organisatie 'Straatkinderen Medellin’ bezochten was ik helemaal gecharmeerd door al de vrijwilligers die dag in dag uit alles op alles zetten om de jongeren van straat te houden, weg van het gevaar dat, jammer genoeg, achter elke hoek schuilgaat. Hoe ze met de weinige middelen een glimlach konden toveren op de kinderen hun gezicht.”

De producenten Uitgezonderd. Theater! & Judas TheaterProducties toonden de beeldfragmenten van hun bezoek aan de jongerencast van Muerto, die de taak op zich krijgen om in de huid te kruipen van deze straatkinderen. "Toen de jongeren deze beelden te zien kregen waren ze er rotsvast van overtuigd dat zij iets konden betekenen voor hun leeftijdsgenoten in Colombia. Niet enkel door dit verhaal naar Vlaanderen te halen, dankzij de musical, maar ook het idee om de organisatie te steunen kwam al snel op tafel te liggen” vertelt Stefan Van Guysse van JTO, die de Vlaamse jongeren klaarstoomt voor de effectieve start van de repetities.

Beide productiehuizen vonden dit een mooi initiatief en nemen daarom met de jongerencast het nummer 'Ga met mij' op ten voordele van 'Straatkinderen Medellin’.

Deze zal te koop aangeboden worden via Itunes en de winst gaat integraal naar dit goede doel.

Voor meer info over dit goede doel: www.muerto.be

20:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: muerto, musical muerto, james cooke, straatkinderen medellin |  Facebook | |  Print |

LAND OF MINE wint hoofdprijs Ramdam Filmfestival

paradiso.pngParadiso Filmed Entertainment deelt trots mee dat LAND OF MINE op de 6de editie van het Ramdam Filmfestival de publieksprijs gewonnen heeft voor beste fictie en voor ‘meest onrustwekkende film’.

 

Land of Mine, de aangrijpende film van regisseur Martin Zandvliet, won gisteren de publieksprijs op het Ramdam Festival binnen de categorie fictie en werd uitgeroepen tot ‘meest onrustwekkende film’ - een unieke categorie eigen aan het Ramdam Festival.

Daarnaast is Land of Mine ook geselecteerd voor de officiële competitie op het Luxemburg City Film Festival en zal de film te zien zijn op het Internationaal Film Festival Rotterdam. LAND OF MINE gaat in avant-première in Bozar (Brussel) op 21 maart en op 23 maart volgt de officiële release in de zalen.

Synopsis

Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt, wordt een groep jonge Duitse soldaten gevangen genomen door het Deense leger. Ze worden gedwongen een dodelijke taak uit te voeren: het ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense standen ingegraven landmijnen, en dat met weinig tot geen training. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet voorbij is…

Geïnspireerd op ware gebeurtenissen vertelt Land of Mine een ongekend en tragisch hoofdstuk uit de Deense geschiedenis.

 

 

20:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire |  Facebook | |  Print |

Studio 100 en iMinds presenteren technologisch hoogstandje tijdens K3-show op 09/02/2016

Studio 100, selvie, k3, Hoogstandje tijdens K3-show op 9 februari: de ‘selvie’
Mensen in het publiek kunnen filmpjes van zichzelf doorsturen naar het grote scherm, en zo samen met K3 een totaal nieuwe beleving creëren.

Als je tegenwoordig naar een show of evenement gaat, wordt er meestal gevraagd om je smartphone uit te zetten, omdat er tijdens de optredens geen foto’s of video’s gemaakt mogen worden. In het kader van het SELVIE-project van digitaal onderzoekscentrum iMinds wil Studio 100 het nu echter over een volledig andere boeg gooien. Zo werd het voorbije jaar concreet onderzocht hoe mensen tijdens evenementen wél aan de slag kunnen gaan met hun smartphone, om op die manier hun betrokkenheid met de show verder te vergroten.

“Zo ontwikkelden we het concept van de ‘selvie’ – een video-gebaseerde selfie,” zegt Anja Van Mensel, CEO van Studio 100. “Tijdens de K3-show op 9 februari voorzien we een aantal tickets voor mensen die gedurende het optreden korte filmpjes van zichzelf in real time naar de regiekamer doorsturen. Met dat materiaal gaat onze regisseur dan aan de slag om een totaal nieuw showelement te creëren – waarbij een aantal filmpjes tijdens het optreden op het grote scherm geprojecteerd worden. Het gaat hier om een wereldwijde primeur waarmee we nu ook een belangrijke digitale component willen toevoegen aan een van onze live evenementen.”

Op technologisch vlak stelt dit soort toepassingen ons toch wel voor een aantal uitdagingen. En die werden specifiek aangepakt tijdens het SELVIE-project,” zegt prof. Steven Latré (iMinds - UAntwerpen). “Een beeld doorsturen van één concertganger op een evenement, dat lukt typisch immers wel. Maar dat doen voor duizenden mensen tegelijkertijd, is een heel ander paar mouwen. Zo moet het draadloze netwerk kunnen omgaan met die plotselinge toevloed aan video’s, moeten verschillende videoformaten ondersteund worden, en moet de regisseur aan de slag met duizenden videocamera’s in plaats van een handvol. We hebben al een paar kleinschalige testen achter de rug, en zijn erg benieuwd naar de resultaten van dit eerste grootschalige experiment. We hopen alvast op enthousiaste reacties van het publiek!”

Wie interesse heeft om de K3-show mee te maken en tijdens de voorstelling met selvies te experimenteren, kan tickets bestellen met 20% korting. Surf naar www.studio100.com om je aan te melden en tickets te bestellen.

Over het SELVIE-project

Het SELVIE-project werd uitgevoerd binnen het media-innovatiekader van iMinds. Een jaar lang werkte een consortium van bedrijven en iMinds-onderzoekers aan de universiteiten van Antwerpen en Gent aan de ontwikkeling van technologie die een schaalbare en efficiënte video-interactie met het publiek mogelijk maakt tijdens live events. Meer info: http://www.iminds.be/nl/projecten/2014/11/28/selvie. Het SELVIE-project kwam mee tot stand dankzij de steun van het IWT.

Over iMinds

iMinds, het Vlaamse digitale onderzoeks- en incubatiecentrum, bundelt de krachten van haar 900+ onderzoekers aan vijf Vlaamse universiteiten voor strategisch en toegepast onderzoek in domeinen zoals ICT, Media en Health. Samen met haar onderzoekspartners (bedrijven, overheden en non-profitorganisaties) vertaalt iMinds digitale knowhow in concrete producten en diensten. Daarnaast begeleidt iMinds onderzoekers, jonge ondernemers en start-ups bij het succesvol naar de markt brengen van hun idee.

Meer info: www.iminds.be.

20:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen, Concerten, Evenementen, Muziek | Tags: studio 100, selvie, k3, iminds |  Facebook | |  Print |

Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis op Strandfestival ZAND 2016

strandfestival_2016.JPGGisteren heeft Strandfestival ZAND de eerste namen bekend gemaakt voor de negende editie van het festival. Op zaterdag 27 augustus zullen Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis te zien zijn op het strand van Almere. Er is plaats voor 25.000 bezoekers. De presentatie is opnieuw in handen van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge. In een later stadium zullen meer artiesten worden toegevoegd aan het programma.

Met de komst van Marco Borsato gaat een lang gekoesterde wens van het festival in vervulling. Vandaag kondigde Borsato een tour langs een select aantal festivals in Nederland aan. Strandfestival ZAND is het grootste festival in deze reeks. Borsato in een reactie; “Zand, zee, zon en zin in zingen! Alles wat deze zomer de moeite waard maakt wordt verenigd op Strandfestival ZAND! Ik heb er ongelofelijk veel zin in”. Ook voor Typhoon is het de eerste keer dat hij het strand van Almere aandoet. De rapper, één van de populairste live artiesten van 2015, is momenteel één van de grote verrassingen op De Vrienden van Amstel LIVE!. Guus Meeuwis mag zich ondertussen een vaste gast van het festival noemen. De Brabander sloeg slechts 2 edities van de 9 over.

Jeroen van Koningsbrugge, die momenteel van een sabbatical geniet in Los Angeles: “Ik heb Marco tijdens de Symphonica in Rosso reeks in de Ziggo Dome uitgelegd hoe leuk dit festival is. Hij moest z’n vakantieplannen wel wat aanpassen, maar dat is het zeker waard. Wat mij betreft is het niet uitgesloten dat we onze samenwerking met ‘Wit Licht’ een vervolg geven op 27 augustus. Lieke van Lexmond vult aan: “Vorig jaar hebben we de programmering wat aangepast ten opzichte van andere jaren. We willen mensen wat meer verrassen met een breder programma. Dat werd enorm gewaardeerd door de bezoekers. We zijn natuurlijk ontzettend trots dat de eerste namen dit jaar meteen zo bijzonder zijn. De een stond al jaren bovenaan op onze wensenlijst, de ander is onwaarschijnlijke live artiest die perfect past bij het gevoel van het festival”.

Strandfestival ZAND 2016

Zaterdag 27 augustus 2016

Met: Marco Borsato, Guus Meeuwis, Typhoon, e.v.a.

Almere strand

Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.

Terrein open: 12.00 uur.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen.

 

07:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: marco borsato, typhoon, guus meeuwis, strandfestival zand 2016 |  Facebook | |  Print |

Nitro Circus Live: Deze levende legende steunt Sven Nys !

sven_nijs.JPGZondag is het de laatste keer dat we Sven Nys als actieve professionele veldrijder aan het werk zien op een kampioenschap. Aangemoedigd door de vele duizenden supporters, zal ‘De Kanibaal van Baal’ er opnieuw alles aan doen om voor de derde keer wereldkampioen te worden.

In aanloop naar het WK, mocht de 39-jarige Sven Nys wel al een paar mooie morele opstekers ervaren. Nog voor Nys de titel kreeg van ‘beste veldrijder aller tijden’ van zijn supporters en de renners, kreeg hij maandagavond ‘een levende legende’ op bezoek in Baal. Alvorens meervoudig X-Games gouden medaillewinnaar Travis Pastrana bij Van Gils & Gasten aan tafel zat met Stefan en Liam Everts, ging hij op de koffie bij Sven en Thibau Nys. “Het onthaal dat Dusty Wygle en ik kregen, was met geen pen te beschrijven, echt prachtig”, zegt Travis nagenietend. Beide topsporters namen de tijd voor een geanimeerd gesprek met heel wat raakvlakken. “Voor Sven veldrijder werd, was hij een actief BMX’er en dat is toevallig ook één van de sporten die wij in onze Nitro Circus Live shows aan bod laten komen. Sven is een echte ondernemer, iemand die nieuwe initiatieven ondersteunt. De internationale cyclocross van Las Vegas is daar een mooi voorbeeld van en geeft aan hoe Sven meewerkt aan de mondialisering van zijn sport. Met Nitro Circus Live doen wij hetzelfde. Zo organiseren we dit jaar voor het eerst in Salt Lake City onze Nitro World Games, waarmee we de live action sport willen promoten.”

Na drie kwartier, namen Travis Pastrana en Dusty Wygle afscheid van Sven en diens zoon Thibau, die al jaren een trouwe fan is van Nitro Circus Live. Met een welgemeende “Sven, veel succes zondag. Wij supporteren voor je en geniet van je laatste titelrace”, namen Travis en Dusty beiden afscheid van Sven Nys.

Wie Travis Pastrana, samen met de 30 grootste Live Action sporthelden, aan het werk wil zien, kan dat op donderdag 18 februari 2016 in het Antwerps Sportpaleis. Janez Dedt. Frontman Nikolas Van der Veken neemt de taak van MC op zich én onze beste Belgische FMX rijder William ‘Willis’ Van den Putte is er ook exclusief bij in Antwerpen!

Snelle beslissers kunnen via www.teleticketservice.com of telefonisch 070/345.345 (Max. €0,30/Min) de laatste beschikbare tickets bestellen.

Meer info op www.nitrocircus.com

07:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: sven nys, de kanibaal van baal, baal |  Facebook | |  Print |

Eerste SBS6-programma Irene Moors: De Vreemde Eend

6.JPGHet eerste programma dat Irene Moors bij SBS6 zal presenteren is de komische zaterdagavondshow De Vreemde Eend, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit maakte Shownieuws donderdagavond bekend. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is. De Vreemde Eend is vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur te zien bij SBS6.

In de spelshow De Vreemde Eend draait het om mensenkennis, vooroordelen en inschattingsvermogen. Irene stelt elke ronde een aantal personen voor aan de bekende duo’s. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap, heeft een raar beroep of gekke hobby, beschikt over een verborgen talent of draagt een geheim met zich mee. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid. Wie is de echte buikdanseres, wie is de winnaar van Litouwen’s Got Talent, wie is de professionele golfbalduiker en wie van de zakenmannen is twintig jaar dakloos geweest? In een komisch vraag- en antwoordspel moeten de teams zien te achterhalen wie De Vreemde Eend in de bijt is en als enige de waarheid spreekt. Als De Vreemde Eend zich bekend heeft gemaakt, zal deze op eigen wijze zijn of haar talent of eigenschap tonen in de studio.

Irene Moors: “De Vreemde Eend als eerste klus bij SBS6 is voor mij een heerlijk begin. Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor, leuke bekende gasten en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.” De bekende Nederlanders die in de teams plaatsnemen worden later bekendgemaakt. De Vreemde Eend is een Nederlandse versie van het Britse succesprogramma Odd One In (ITV) en wordt inmiddels in acht landen uitgezonden, waaronder Duitsland, Spanje, Italië en Brazilië.

Vorige week werd bekend dat Irene Moors na 26 jaar overstapt van RTL4 naar SBS6, waar zij een driejarig contract tekende.

De Vreemde Eend
Vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/devreemdeeend

De Vreemde Eend wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

07:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: irene moors, de vreemde eend |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende