Showbizzkanaal : Archieven

30/09/2015

Star Wars landt in de Hypermarkten Carrefour

Star Wars, Hypermarkten Carrefour, Carrefour wordt met zijn Hypermarkten 6 weken lang exclusief partner voor de grote comeback van de mythische saga. Van 30 september tot 9 november blazen alle STAR WARS-fans verzamelen in de Hypermarkten Carrefour. Ze kunnen er elkaar bekampen met lasersabels, een Jedi-cape aantrekken, een foto laten nemen samen met een Storm Trooper en deelnemen aan een grote tombola met tientallen prijzen. 
 
Tien jaar na de Revenge of the Sith en 30 jaar na episode VI (Return of the Jedi) zal de release op 16 december van de nieuwe prent Star Wars: The Force Awakens niet onopgemerkt voorbijgaan! Zes weken lang is Carrefour exclusief partner in ‘retail food’ voor wat ongetwijfeld dé filmgebeurtenis van het jaar wordt. Maar voor de nieuwe film op het witte doek verschijnt, staat het allemaal te gebeuren in de Hypermarkten Carrefour.
 
‘Hypergalactische’ aanbiedingen
Van 30 september tot 9 november 2015 hangt er in de Hypermarkten Carrefour een echte Star Wars-sfeer. De winkels kregen een nieuwe look. In de gangen en op de kop van de winkelrekken houden de helden van Opus VII de wacht. Zes weken lang krijgen fans van de serie niet alleen ‘hypergalactische’ aanbiedingen maar ook en vooral een uitzonderlijk Star Wars-assortiment: poppetjes, dvd-koffers, stripverhalen, kleefalbums, gezelschapspellen, Lego-dozen, schoolartikelen, opbergdozen, accessoires (horloges, …). Alles tegen promoprijzen.
 
STAR WARS-reis naar Londen
Gedurende zes weken kun je met een tombola een fantastische 4-daagse reis voor
2 volwassenen en 2 kinderen winnen naar Londen met de Eurostar. Op het programma van dit keizerlijke verblijf: 4-sterrenhotel, ‘Sky at Night’ voorstelling in het planetarium, fotosessie met de helden van Star Wars bij Madame Tussauds™ en een bezoek aan de Shard Tower, het hoogste gebouw van Europa! Per aankoopschijf van € 35 krijg je een tombolabiljet en extra biljetten ontvang je bij aankoop van deelnemende producten. Tot 13 oktober kun je met de tombolabiljetten ook filmtickets winnen voor ‘Star Wars: The Force Awakens’.
 
45 dagen animatie
Ook fans die gewoon in België blijven, zullen dolenthousiast zijn. Op een vaste datum zal er aan 22 Hypermarkten Carrefour een hele dag lang een STAR WARS-bus staan. In het eerste deel van de rondtrekkende bus zal men spelconsoles terugvinden. In het tweede gedeelte kunnen fans zich in een laserlabyrint uitleven. Let their forces awaken!
 
Geflankeerd door een Storm Trooper
In 23 winkels kan men een hele dag lang ook terecht in een fotostudio. Klanten kunnen zich laten fotograferen met een lasersabel in de hand, gehuld in een Jedi-cape en poseren naast een van de filmpersonages. De foto wordt rechtstreeks naar de Facebook-pagina van de Hypermarkten Carrefour gestuurd (https://www.facebook.com/CarrefourHypermarktenBE) waar ze hem via de gratis wifi in alle Hypermarkten Carrefour kunnen ophalen en delen.

20:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: star wars, hypermarkten carrefour |  Facebook | |  Print |

Helden van Hier: Door het Vuur op donderdag 1 oktober 2015 om 21.45 bij VTM

vtm.JPGOp donderdag 1 oktober 2015 vertellen twee leden van Ploeg Vier van de Gentse brandweer over hun opvallende carrière. Opvallend voor sergeant Mieke, want zij is in een team van 104 brandweermannen, ambulanciers, officiers, luitenanten, kapiteins en sergeanten, de enige vrouw op de werkvloer. “In Ploeg Vier ben ik de enige vrouw en dat bevalt mij wel. Ik voel mij goed tussen al die mannen, dat is geen enkel probleem”, luidt het bij de dame in kwestie. Wanneer een droogkast in een rijwoning zorgt voor een brand met fikse rookontwikkeling, moet zij niet alleen de brand maar ook de hond des huizes die in paniek is, onder controle zien te krijgen.

Wie ook een iet of wat apart parcours bewandelt is eerste sergeant Peter. Hij was in een vorig leven animator in het buitenland. Tijdens een optreden op rolschaatsen zorgde een lamp voor kortsluiting en vatte het hele dak brand. Op een gegeven moment waren sommige animatoren zelfs met een brandende pruik aan het rondrijden. Peter heeft de brand toen eigenhandig geblust en vanaf dan had hij de smaak te pakken, met het gekende vervolg. Op donderdag 1 oktober krijgt de eerste sergeant een klasje op bezoek voor een rondleiding in de kazerne. Met zijn verleden als animator staat Peter altijd als eerste te springen om zo’n bezoek te verzorgen en de kids op een entertainende manier iets bij te brengen.

Ook in deze vijfde aflevering: tijdens werkzaamheden in Gent is een gasleiding geraakt onder een brug. Daardoor woedt een brand in alle hevigheid, met grote uitslaande vlammen. Adjudant Alain heeft van weinig schrik, maar wanneer er gas in het spel is, is hij dubbel op zijn hoede. “Vooral als je terugdenkt aan 2004. Toen zijn een paar collega’s bij de hevige gasexplosie in Ghislenghien om het leven gekomen.” Alain en zijn team moeten heel secuur te werk gaan, want als je gas blust, gaat er net gas ontsnappen en dan zet je de poorten open om een explosie te creëren. 

20:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: helden van hier, vtm, vtm helden van hier |  Facebook | |  Print |

OPIUM, donderdag 1 oktober 2015 om 21.10 uur bij AVROTROS op NPO 2

OPIUM, avrotros, Presentator Cornald Maas heeft aanstaande donderdag in OPIUM, het kunst- en cultuurprogramma van AVROTROS, een ontmoeting met de cast van Bloedverwanten. Nu de populaire dramaserie is gestopt, volgt er een theatervoorstelling waarin de originele cast zijn opwachting maakt. Cornald praat met acteurs Henriëtte Tol, Derek de Lint, Saskia Temmink en Tanja Jess.

Actrice en zangeres Berget Lewis, onder andere bekend van de Ladies of Soul, gaat voor OPIUM naar de musical The Bodyguard en ontmoet er hoofdrolspeelster Romy Monteiro. Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, bezoekt in Kunsthal KAdE in Amersfoort Land Art, een expositie over landschapskunst.

12:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: opium, avrotros, bloedverwanten, cast bloedverwanten |  Facebook | |  Print |

BNN komt met vervolg op de Lamma's

bnn.JPGYes, het mag eindelijk naar buiten: BNN komt met een hagelnieuwe improvisatieshow! Het afgelopen jaar is er in het diepste geheim gewerkt aan een opvolger van het legendarische BNN-programma De Lama’s. Met trots presenteren we: Alpacas! Bestaande uit: leraar natuurkunde Peter Duifhuis, gemeenteambtenaar Thomas Hoogendoorn, part-time stuntman Ruud Smulders, toneelschool-student Stefan Hendrikx, actrice/cabaretière Kim van Zeben en, geloof het of niet, stand-up comedian Nabil Aoulad Ayad. Allemaal volstrekt onbekend voor het grote publiek en tot afgelopen zomer ook volstrekt onbekend voor elkaar. Maar na maandenlange opsluiting in het theater is er een dreamteam gesmeed en staan de spelers van Alpacas te trappelen om het publiek binnen te laten. Sophie Hilbrand is erbij om de boel een beetje in het gareel te houden en pianist Joep Hullegie probeert zo goed en zo kwaad als dat lukt het geheel te voorzien van muziek. Alpacas is vanaf 2 november iedere maandag om 21:30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Voor Sophie Hilbrand is het presenteren van Alpacas een heel nieuwe tak van sport. Sophie: ‘We hebben de eerst try-outs achter de rug en ik heb me echt bescheurd van het lachen. Wat een feest om bij deze groep comedians op de eerste rij te mogen zitten. Ze zijn zó snel, en zo grappig! Ik vind het te gek dat BNN weer als platform kan dienen voor nieuw comedytalent.’

De spelers van Alpacas improviseren er in de live shows op los met spellen als ‘De Filmrecensie’ (een filmbeoordeling die meteen wordt uitgebeeld door de andere spelers), ‘Seks met mij is als…’ (iedere speler doet een intiem boekje open) en ‘The Undateables’ (waarbij één Alpaca een date heeft met drie spelers die een bizarre afwijking hebben). Waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen bepaalt Sophie altijd samen met het publiek.

De opnames van Alpacas vinden op 20 en 22 oktober plaats in het Posttheater in Arnhem. Kaarten zijn nu hier te regelen.

11:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bnn, lamma's |  Facebook | |  Print |

Cirque Du Soleil viert 20 jaar in Nederland met nieuwe show Amaluna

brussel.JPGSinds Saltimbanco in 1995 het Nederlandse publiek liet kennismaken met Cirque du Soleil, boekt het gezelschap show na show daverende successen onder de enthousiaste Nederlandse toeschouwers. 20 jaar na het eerste succes in Nederland is het tijd voor een gloednieuwe show; Amaluna. Amaluna is alweer de 33e productie van Cirque du Soleil, geschreven en geregisseerd door gerenommeerd regisseur Diane Paulus die al eens een Tony Award in ontvangst mocht nemen voor beste regie. Van 17 maart t/m 1 mei 2016 staat Cirque du Soleil met haar show Amaluna in de Big Top (de grote witte circustent) op P2 naast de Amsterdam ArenA. De verkoop start op 29 september 2015.

AMALUNA 
Amaluna neemt het publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen en geleid door de cyclus van de maan. Hun Koningin, Prospera, organiseert een ceremonie voor haar dochters volwassenwording waarin vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans worden geëerd en worden doorgegeven naar een volgende generatie.

In de nasleep van een storm die is veroorzaakt door Prospera spoelt een groep jonge mannen op het eiland aan, het begin van een liefdesverhaal tussen Prospera’s dochter en een dappere jongeman. Hun liefde wordt op de proef gesteld; het liefdeskoppel moet vele hindernissen en uitdagingen overwinnen voor ze het vertrouwen en de harmonie bij elkaar kunnen vinden.

Amaluna is een samenspel tussen de woorden ama, dat in veel talen ‘moeder’ betekent, en luna, wat ‘maan’ betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Amaluna is ook de naam van het mysterieuze eiland waar dit magische verhaal zich afspeelt.

EEN EERBETOON AAN DE VROUW 
Voor het eerst in de geschiedenis van Cirque du Soleil staat er een cast die bijna geheel uit vrouwen bestaat, op het podium. De band is zelfs 100% vrouwelijk. ‘Amaluna is een eerbetoon aan het werk en de stem van de vrouw’ legt creatief directeur Fernand Rainville uit. ‘De show is een reflectie van de vrouwelijke balans’ voegt hij toe. Regisseur Diane Paulus, winnaar van een Tony Award in 2013 (Pippin) en recentelijk genoemd als één van de meest invloedrijke personen door Times Magazine zegt ‘Ik wilde geen show maken rondom de ‘vrouwelijke agenda’. Ik wilde een show maken met de vrouw in de hoofdrol, die vrouwen als helden laat zien.’ Zij baseerde zich voor het concept van de show op klassieke invloeden, bijvoorbeeld de Griekse en Noorse mythologie maar ook op beroemde werken als De Toverfluit van Mozart en verschillende stukken van Shakespeare.

OVER CIRQUE DU SOLEIL 
Iets langer dan 30 jaar geleden was Cirque du Soleil enkel een droom. Een droom van een klein groepje reizende artiesten, die niets liever wilden dan hun liefde voor het podium, het circus en wereld delen. Die droom werd in 1984 werkelijkheid en sindsdien is de Cirque du Soleil familie aardig gegroeid en telt nu duizenden dromers; regisseurs, artiesten, technici en harde werkers die liever achter de schermen blijven. Cirque du Soleil is nu een symbool voor de trots van Québec, een internationale organisatie die al meer dan 35 succesvolle shows heeft geproduceerd waarvan er 20 nog steeds de wereld rondreizen. Cirque du Soleil vierde zijn 30e verjaardag in juni 2014 en heeft vermaak en verwondering gebracht voor meer dan 150 miljoen toeschouwers in meer dan 300 steden op zes continenten. Cirque du Soleil telt 4.000 werknemers, waarvan 1.300 artiesten, uit bijna 50 verschillende landen wereldwijd.

CIRQUE DU SOLEIL INTRODUCEERT DEMAND BASED PRICING 

Voor de 55 shows van Cirque du Soleil wordt een demand based pricing model gehanteerd waarbij de prijzen voor de verschillende shows en rangen worden afgestemd op de vraag vanuit de markt.

Voor de consument kan dit aardig voordeel opleveren. Op tijd boeken of kiezen voor een show op een minder populaire dag kan een stuk goedkoper uitvallen. Andersom geldt dit natuurlijk ook; wanneer er pas laat in de verkoopperiode wordt geboekt, of wordt gekozen voor een populaire dag kan het zijn dat de prijs hoger ligt.

Uiteraard geldt er altijd een plafond, en gaat de prijs niet eindeloos omhoog. Het toepassen van Demand Based Pricing kan de consument dus verrassende tarieven opleveren.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 35,-. Vroegboekers genieten van de beste prijzen!

Voor meer informatie en een fotoselectie van Cirque du Soleil en Amaluna: www.cirquedusoleil.com

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: cirque du soleil, 20 jaar cirque du soleil, amaluna |  Facebook | |  Print |

Tragikomedie "Vergeet het!" met o.a. Tania Van der Sanden en Bob De Moor in Theater Elckerlyc te Antwerpen

Vergeet het!, Tania Van der Sanden, Bob De Moor, Theater Elckerlyc, Bob De Moor, Tania Van der Sanden, Dirk Buyse en Tanya Zabarylo spelen op 10 oktober in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het Vernieuwd Gents Volkstoneel ging in première met "Vergeet het!" tijdens de voorbije Gentse feesten. Een unieke kans om deze voorstelling in Antwerpen te zien. Wie Tania Van der Sanden wil horen met een sappig Gents accent, wordt zeker beloond tijdens deze voorstelling. 

Didier Aspeslagh, oud ambtenaar van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, wordt een dagje ouder en er lijkt soms wat ruis op zijn gedachten te zitten. Zijn naaste omgeving vindt in elk geval dat hij aan begeleid wonen toe is. Ze maken zich echter niet alleen zorgen over Didiers helderheid van geest, maar ook over zijn steeds levendiger wordende fantasie en zijn recent ontloken religiositeit. Ook wel een beetje over zijn kunstverzameling waar ze tot voor kort geen vermoeden van hadden. Een evenwichtsoefening op de grens tussen strategisch geheugenverlies en de eerste tekenen van dementie.

Voor ‘Vergeet het!’ doet het Vernieuwd Gents Volkstoneel andermaal beroep op Jo Van Damme die met zijn gevatte dialogen en verrassende plots het genre van het volkstheater nieuw leven inblaast. Walter Janssens regisseert een sterke cast bestaande uit Dirk Buyse, Bob De Moor, Tania Van der Sanden en Tanya Zabarylo.

PRAKTISCHE INFORMATIE

VERGEET HET! op 10 oktober 2015 om 20u15 in Theater Elckerlyc. Twijfel vzw voor Vernieuwd Gents Volkstoneel - www.vernieuwdgentsvolkstoneel.be 

Tekst: Jo Van Damme.
Regie: Walter Janssens.
Spel: Dirk Buyse, Bob De Moor, Tania Van der Sanden en Tanya Zabarylo.
 
Tickets: Tickets www.sherpa.be en www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

10:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: vergeet het!, tania van der sanden, bob de moor, theater elckerlyc |  Facebook | |  Print |

Dubbelconcert van Paul Severs & Mayke Vanes op 11 december 2015 in Koksijde

Paul Severs, Mayke Vanes, koksijde, “Geen wonder dat ik ween, Ik ben verliefd op jou, Zeg eens meisje, …” een greep uit het gekende repertoire van Paul Severs, die dit jaar zijn 50 jarig jubileum viert op de planken. 

Samen met Mayke Vanes brengt hij een onvergetelijk uniek concert onder begeleiding van “De Theaterband“ van Koen De Smet, die jarenlang instond voor de begeleiding van wijlen “Benny Neyman”.

Mayke Vanes wordt omschreven als de Vlaamse Borsato, maar kan evenzeer op haar eigen sublieme manier nummers brengen van o.a Ann Christy, Will Tura, Marva, ... die het publiek zal raken tot het diepste van hun ziel.

We hopen jullie opnieuw te kunnen ontvangen. Na de show is er een mogelijkheid tot Meet & Greet.

11 dec ‘15  -  cc.Casino Koksijde om 20 u

Dubbelconcert

Paul Severs & Mayke Vanes

Reserveer uw ideale plaats!      Tickets vvk 22 €      via :

cc.Casino Koksijde Zeelaan 303, Koksijde

Online : www.casinokoksijde.be

Telefonisch : 058/ 53 29 99

10:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: paul severs, mayke vanes, koksijde |  Facebook | |  Print |

Faroek - Woensdag 30 september 2015 om 22.15 bij VTM

vtm_faroek.JPGNa enkele internationale crimi-reportages, brengt het wekelijkse magazine FAROEK op woensdag 30 september voor de eerste keer dit najaar opnieuw een opsporingsuitzending. Daarin vragen politie en parket de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. 

In Gent werd vorig jaar een vijftienjarig meisje verkracht door twee mannen tijdens de Gentse feesten. Eén van de twee daders volgde het meisje op straat. Ze sloeg in paniek en verstopte zich in een steegje. “Ik ben achter een muurtje gaan zitten,” vertelt het jonge slachtoffer. “Ik heb daar tien minuten gewacht, tot ik dacht dat hij weg was. Maar dat was niet zo. Hij kwam de straat ingelopen. En even later kwam ook een tweede man de straat in.” De politie verspreidt een robotfoto van één van de daders in FAROEK.

Faroek Özgünes waarschuwt ook voor ‘knuffeldieven’. Dat zijn dieven die mensen op straat aanspreken met een smoes, bijvoorbeeld om een enquête te doen of een inzamelactie voor een goed doel. Eens ze dicht genoeg in de buurt zijn, bestelen ze hun slachtoffers. Volgens Tom Janssens van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, gaat het bijna altijd om zigeunermeisjes. “Ze zijn fatsoenlijk gekleed en ze zien er heel lief en onschuldig uit. Op het eerste gezicht wekken ze  absoluut geen argwaan.” FAROEK toont bewakingsbeelden van enkele dievegges. 

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: faroek, vtm, vtm faroek |  Facebook | |  Print |

Nieuw op Canvas : Fortitude - een ijzingwekkende misdaadreeks

canvas.JPGFortitude is een fascinerende misdaadserie over een moord in een stadje op een afgelegen Arctisch eiland. Het is het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die onderhuidse spanningen en tegenstrijdige belangen aan het licht brengen in de gesloten gemeenschap van vissers, mijnwerkers avonturiers en wetenschappers. De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast met onder meer Michael Gambon (Harry Potter, The Singing Detective), Sofie Gråbøl (The Killing), Stanley Tucci (The Hunger Games), Christopher Eccleston (Dr. Who, The Leftovers), Richard Dormer (Game of Thrones) en Siena Guillory (Luther, Resident Evil). Vanaf zaterdag 3 oktober om 20.40 u. (telkens twee afleveringen na elkaar)

Het hoge moorden

Fortitude is een merkwaardige plaats. Met zijn 700 inwoners is het de grootste nederzetting op een afgelegen eiland in de Noordelijke IJszee, temidden van de ruige Arctische wildernis.  Er wonen vier keer meer ijsberen dan mensen in de buurt, maar toch is het een van de veiligste plaatsen op aarde. Nog nooit is er een misdaad gepleegd. Tot nu.

De moord op een wetenschapper zorgt voor grote opschudding in de kleine gemeenschap waar iedereen elkaar kent en zich betrokken voelt bij al wat er gebeurt op het eiland. Wie heeft de man om het leven gebracht en waarom? De plaatselijke politiechef, sheriff Dan Anderssen (Richard Dorner) leidt het onderzoek, maar hij krijgt de onverwachte en ongewenste hulp van een buitenstaander. De Londense detective en patholoog DCI Morton (Stanly Tucci) arriveert zo snel na de moord op het eiland, dat de plaatselijke bewoners zich afvragen hoe hij zo vlug op de hoogte was en wat hij allemaal weet. Terwijl de twee politiemannen de moord onderzoeken, ontdekken ze vooral dat ze allebei goede redenen hebben elkaar te wantrouwen.

De moord is een catastrofe voor Hildur Odegard (Sofie Gråbøl), de burgemeester van Fortitude. De ophef erover dreigt haar ambitieuze plannen te dwarsbomen om Fortitude te transformeren van een vervallen mijnstadje tot een exclusief toeristisch centrum met een luxueus hotel in het midden van een gletsjer.

En voor de terminaal zieke natuurfotograaf Henry Tyson (Michael Gambon)is de misdaad een aanzet om het donkerste geheim van Fortitude aan het licht te brengen.

Andere hoofdpersonages zijn Charlie Stoddard (Christopher Eccleston), een Britse wetenschapper die aan het hoofd staat van het biologiedepartement van het Fortitude Arctic Research Center; De getalenteerde jonge bioloog Vincent Rattrey (Luke Treadaway), die pas op het eiland is gearriveerd; zijn collegaNathalie Yelburton (Siena Guillory); de mijnwerker Jason Donnelly (Aaron McCusker), die samen met zijn maat Ronnie Morgan (Johny Harris) een spectaculaire ontdekking doet; ‘search & rescue’ piloot Frank Sutter(Nicholas Pinnock) en zijn vrouw Jules (Jesica Raine).

Het topje van de ijsberg

De moord op de wetenschapper is het begin van een intens drama over de drijfveren en de onderlinge relaties van de mensen die op het eiland wonen: stuk voor stuk sterke persoonlijkheden die door het lot of door hun eigen keuze in deze verre uithoek van de wereld zijn beland. De unieke setting en de extreme geografische en klimatologische omstandigheden geven het verhaal een extra dimensie. Terwijl de lange en koude winter plaatsmaakt voor eindeloze zomernachten probeert de schijnbaar idyllische gemeenschap van Fortitude in het reine te komen met de vreselijke misdaad in hun midden: het blijkt helaas maar het topje van een ijsberg van spanningen en mysterieuze gebeurtenissen.

Let it snow, let it snow, let it snow...

Fortitude is een fictieve nederzetting, maar wel geïnspireerd door het leven van een gemeenschap van wetenschappers op de Noorse eilandengroepSvalbard (Spitsbergen), de meest noordelijke permanent bewoonde plaats te wereld. De opnames vonden plaats op een andere, haast even exotische locatie: het dorpje Reydarfjördur. Fortitude is de duurste reeks ooit van de Britse producent Sky Atlantic, maar dat ze een smak geld zouden moeten betalen om in het putje van de winter kunstsneeuw te laten aanrukken in IJsland, dat hadden de makers niet voorzien in hun begroting. Voor het eerst sinds mensenheugenis lag er in februari 2014 geen vlokje sneeuw in Reydarfjördur. En zo werd Sky gedurende enkele weken de grootste aankoper van kunstsneeuw ter wereld. Maar dat is er niet aan te zien. De vrieskou komt uit de tv

09:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: canvas, serie fortitude |  Facebook | |  Print |

Welke 15 kandidaten blijven in de race na de K3 zoekt K3-bootcamp?

De 26 kandidaten die door de auditieafleveringen zijn gekomen van K3 zoekt K3 gaan vanaf komende vrijdag, 2 oktober, de strijd aan met elkaar in de bootcampronde. Deze kandidaten komen een stap dichter bij het waarmaken van hun droom. Het huidige K3 en een team van professionele coaches stomen de kanshebbers klaar voor het echte K3-leven. Voor maar liefst 11 kandidaten stopt het avontuur al gelijk na de eerste opdracht.

De kandidaten hebben het strenge, maar rechtvaardige commentaar van de publieksjury en de kritische ogen van Karen, Kristel, Josje en Gert overleefd. Tijdens de bootcamp zal de lat nóg hoger worden gelegd, want K3-componist Miguel Wiels komt de vakjury versterken: “Ik ga vooral vanuit mijn standpunt als componist, producer en muzikant proberen mijn steentje bij te dragen om de juiste keuzes te maken.” De meisjes maken zich klaar voor de bootcamp waarin ze moeten aantonen dat ze K3-waardig zijn door pittige workshops te doorstaan. Experts leren hen de fijne kneepjes van het vak op het gebied van zang, dans, dictie en acteren.

De opvolgers van Karen, Kristel en Josje moeten hun beste beentje voorzetten, de bootcamp zit namelijk vol verassingen. Voor maar liefst 11 kandidaten stopt het avontuur al gelijk na de eerste opdracht. De meisjes doen er alles aan om door te gaan naar de liveshows, zodat ze nog kans maken op een van de drie felbegeerde plekken in K3.  

09:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: k3 zoekt k3-bootcamp, k3, studio 100, vtm |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende