Showbizzkanaal : Archieven

31/08/2015

UNIEK: modeshow op de fiets tijdens winkelzondagen Meir Antwerpen op 6/09 en 4/10/2015

meir_antwerpen.JPGOp winkelzondagen 6 september en 4 oktober 2015 organiseren handelaarsvereniging ‘VZW Meir/Beleef Antwerpen’ en het modellenbureau ‘Models On Stage’ voor de eerste keer een modeshow op streetsteppers. 20 professionele modellen tonen al fietsend 1 km lang de nieuwste wintercollecties aan de aanwezige toeschouwers en zondagshoppers. Het defilé, dat Models On Wheels gedoopt werd, telt een 20-tal deelnemende winkels die gelegen zijn op de bekende Antwerpse winkelstraat Meir. Het initiatief wordt ondersteund door de stad Antwerpen.
 
UNIEK: modeshow op de fiets tijdens winkelzondagen
 
“Sinds Antwerpen het officieel statuut van ‘Toeristische Stad’ heeft gekregen, organiseren we graag originele acties waarbij we zowel de shoppers en toeristen in Antwerpen alsook de bewoners extra entertainen,” vertelt Linda Cloots, winkelstraatmanager van VZW Meir/Beleef Antwerpen. “Met Models On Wheels richten we ons vooral op een unieke ervaring. Sinds de winkelzondagen een feit zijn en de winkels op de Meir dus iedere eerste zondag van de maand open zijn, willen we het succes en de beleving ervan nog meer vergroten met dergelijke bijzondere initiatieven,” aldus Cloots.
 
“De professionele mannequins zullen 1 km op streetsteppers de nieuwste kleding- en lingerietrends tonen: van Teniersplaats naar Meirbrug en terug,” vult Filip Vandenbussche, zaakvoerder van Models On Stage, aan, “Streetsteppers zijn fietsen zonder zadel. Je kan er snel mee rijden, maar ook net zozeer héél langzaam. Daarbij kreuk je geen kleren en lijkt het alsof je wandelt op wielen. Steeds meer mensen ontdekken deze speciale en nieuwe manier van verplaatsen. Het is een trend waar we graag op inspelen.”
 
De 20 mannelijke en vrouwelijke modellen zullen tijdens het defilé begeleid worden door Sambastick, een tienkoppige Braziliaanse fanfare, alsook Radio FG die voor een muziekstand op de Wapper zorgt. Models On Wheels gaat door op zondag 6 september en 4 oktober van 13u tot 17u op de Meir in Antwerpen, met de nieuwste collecties van o.a. Brooklyn, Benetton, P&C, Gallerys, Hema, C&A, Esprit, JBC, Riverwoods, s. Oliver, The Sting, Karen Millen, Appels, Springfield en Hunkemöller.

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: winkelzondagen meir, meir, antwerpen |  Facebook | |  Print |

Kalmte kan u redden: vanaf 13 september 2015, op zondag om 20.25 uur op Eén

Kalmte kan u redden, Je hoort het quizmasters over heel de wereld zeggen: “Probeer vooral rustig te blijven!”. Vanaf nu is er slechts één quizmaster die deze zin met recht en reden mag uitspreken. In de nieuwe Eén-quiz Kalmte kan u redden gaat Tom Lenaerts vanaf zondag 13 september op zoek naar quizzers die niet alleen veel weten, maar die daarbij ook hun gierende zenuwen onder controle kunnen houden.

Vijf sympathieke Vlamingen strijden tegen elkaar én tegen zichzelf, want tijdens het spel wordt voortdurend hun stressniveau gemeten. Hoe rustiger ze kunnen blijven, hoe meer punten ze verdienen voor een goed antwoord. Na elke ronde spelen de twee kandidaten met de laagste score een rechtstreeks duel tegen elkaar in een razend spannende eliminatieronde. De winnaar blijft in het spel, de verliezer gaat onherroepelijk naar huis.

Stalen zenuwen

De kandidaat die uiteindelijk als laatste overblijft, krijgt als ultieme proef de nu reeds gevreesde “Mindfuck”-finale voorgeschoteld. Honderd seconden lang krijgt de finalist twee vragen tegelijkertijd te verwerken: één mondelinge en één schriftelijke. De opdracht bestaat erin om tien keer twee juiste antwoorden te geven, op zowel de mondelinge als de schriftelijke vraag. Slaagt de kandidaat hierin, dan bewijst hij dat hij naast een goede algemene kennis, ook over stalen zenuwen beschikt en mag hij terecht naar huis gaan met tienduizend euro.

Spanning en humor

Kalmte kan u redden wil verder inzetten op het quizgevoel op zondagavond op Eén. En uiteraard kan niemand beter bijdragen aan dat gevoel dan Tom Lenaerts, die in zijn vertrouwde stijl zorgt voor een warme sfeer en af en toe voor de nodige plaagstoten en vrolijke noten. Entertainment voor het ganse gezin, met een zorgvuldig gekozen evenwicht tussen spanning en humor, zet elke kijker op het puntje van zijn stoel!

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: kalmte kan u redden |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single Jim Bakkum uit de musical Het meisje met het rode haar binnen één dag in iTunes top-10

Jim Bakkum, Slechts één dag na het uitbrengen van zijn nieuwe single Ik Zie Jou, uit de musical Het meisje met het rode haar, heeft hoofdrolspeler Jim Bakkum een nummer top-10 notering op iTunes te pakken. Dit is nog nooit eerder vertoond bij een musicalsingle uit een nieuwe Nederlandse productie. Afgelopen zaterdag werd het nummer Ik Zie Jou op iTunes geplaatst en stond binnen korte tijd in de top-10. De single Ik Zie Jou van Jim Bakkum is via iTunes te downloaden voor € 0,99.
 
Het meisje met het rode haar
Een vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. Ze zijn er bijna. Nog even dan wacht onherroepelijk het einde voor Hannie Schaft.
 
Haarlem, 1943. De roodharige rechtenstudente Hannie Schaft ziet hoe de oorlog haar wereld verandert. Thuis wordt steeds minder thuis. Ze wil niet langer lezen over recht maar iets doen en sluit zich aan bij het gewapend verzet. Ze neemt het heft in eigen handen en pleegt vele aanslagen op landverraders. Wanneer mede-verzetsstrijder en vriend Hugo bij een aanslag omkomt, zweert ze hem te zullen wreken. Een adembenemend en waargebeurd verhaal.
 
Wie was Hannie Schaft en wat dreef haar om de keuzes te maken die ze maakte? Zeventig jaar na haar overlijden vertelt de musical Het meisje met het rode haar, gebaseerd op de gelijknamige roman van Theun de Vries, het verhaal van deze jonge vrouw opnieuw.
 
Met Roos van Erkel als Hannie Schaft, Jim Bakkum als Hugo, Joke de Kruijf, Sjoerd Pleijsier e.a.

19:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles, Theater | Tags: jim bakkum, het meisje met het rode haar |  Facebook | |  Print |

Helden van Hier: Door het Vuur - Vanaf 3 september 2015 op donderdag om 21.45 bij VTM

vtm.JPGBeleving in de puurste zin van het woord. Dat is waar de reportagereeks Helden van Hier: Door het Vuur vanaf donderdag 3 september 2015 om 21.45 voor staat. Het programma volgt vier maanden lang - verspreid over 6 afleveringen - het leven op de werkvloer van Ploeg Vier, het jongste team van de Gentse brandweerpost van Brandweerzone Centrum. Eén cameraploeg wordt de beste vriend van het korps. Ze leven, eten en slapen mee in de kazerne. Ze doen nachtshiften, zijn erbij tijdens trainingen en gaan mee op interventie.

Helden van Hier: Door het Vuur, brengt het verhaal van één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld vanuit het standpunt van de hulpverleners zelf. Naast de cameraploeg brengen helmcamera’s en bodycams de kijker op dezelfde plaatsen als de brandweermannen: van het verscheurde dakgebinte tijdens een storm, over vastzittende liftkokers tot een gebouw in lichterlaaie waarbij elke seconde er één te veel is. Nooit eerder zal de kijker dichter bij de actie geweest zijn. Helden van Hier: Door het Vuur laat Vlaanderen mee in het hoofd van de brandweermannen en ambulanciers kruipen.De kijker beleeft de actie letterlijk vanuit het standpunt van de hulpverlener. Hij kijkt mee door zijn ogen, hoort zijn ademhaling en voelt bijna de hitte van het vuur.

Helden van Hier: Door het Vuur wordt gemaakt door Geronimo, meteen de eerste samenwerking tussen het productiehuis van o.a. Missie Mosango en Flying Doctors en VTM.

PLOEG VIER

De hoofdkazerne van Brandweerzone Centrum is die van Gent. Meer dan 400 brandweermannen waken er dag en nacht over de veiligheid van de stad en de omliggende gemeenten. Om 24 uur op 24, 7 dagen op 7 te kunnen uitrukken, is het korps ingedeeld in vier ploegen die elk shiften van 12 uren draaien.

Eén van hen is Ploeg Vier, het jongste team van het korps. Met 103 mannen en één vrouw staan ze klaar om op elk moment te kunnen uitrijden: officieren, brandweermannen, ambulanciers en duikers. Teamspelers die letterlijk voor elkaar door het vuur gaan. Zestig shiften lang volgt een cameraploeg elke interventie, training en opleiding van Ploeg Vier. De camera rijdt mee in de kolonne van brandweerwagens en volgt in het spoor van de brandweermannen als die gebouwen of voertuigen binnengaan. Waar de cameraploeg moet stoppen, gaan de bodycams van de brandweerlui verder.

Helden van Hier: Door het Vuur biedt een inkijk in de verschillende acties die de hulpverleners tot een goed einde moeten brengen. Want de brandweer doet veel meer dan enkel branden blussen. Ze breekt deuren open om ambulanciers binnen te laten, knipt autowrakken open bij ernstige ongevallen, stuurt duikers het water in als een voertuig is gezonken of evacueert mensen via het raam als die niet via de traphal naar beneden kunnen.

In de reeks worden de verhalen verteld aan de hand van gesprekken met enkele hulpverleners. Zo is er Tom (33), een doctor in de biologie die zijn carrière opgaf om ambulancier te worden. Brecht (33) groeide letterlijk op in een brandweerkazerne. Zijn vader was brandweerman en Brecht zat dagelijks in de crèche van de pompiers. Intussen is hij waarnemend luitenant, vastbesloten om verder op te klimmen in het kader. Ambulancier Gerrit (62) is één van de oudgedienden van het brandweerkorps van Gent. Hij kon al twee jaar met pensioen gaan maar weigert zijn post te verlaten. Intussen is hij de oudste van het korps, en wellicht zelfs de oudste ambulancier van Oost-Vlaanderen. Peter (34) was in een vorig leven reisanimator in het buitenland, tot er een brand uitbrak op reis. Het incident maakte zo veel indruk op hem dat hij besloot om zelf brandweerman te worden. Hij is nieuw in Ploeg Vier maar laat dat niet merken wanneer hij als sergeant verantwoordelijk is voor één van de brandweerwagens. Angelo (23) kwam 2,5 jaar geleden bij de brandweer en legt zich toe op de specialisatie duiken, in het team dat uitrukt om drenkelingen te redden. Angelo heeft nog drie moeilijke stageduiken te gaan vooraleer hij zich volwaardig brandweerduiker mag noemen. Korporaal Gunter (34) was voorbestemd om brandweerman te worden. Zijn vader ging hem voor bij het Brugse korps, zijn broers in Brugge en Brussel.

Voor hen is het hun job, voor ons zijn het Helden van Hier.

AFLEVERING 1 OP DONDERDAG 3 SEPTEMBER 2015 OM 21.45

Ploeg vier wordt opgeroepen voor een woningbrand met mogelijk een moeder en twee kinderen in huis. Ze hebben de grootste moeite om de versterkte deur open te krijgen. Ambulanciers Gerrit en Antoon moeten uitrukken voor een ongeval met vluchtmisdrijf. Voor Gerrit, die zelf een kind verloor in een ongeval, is het een confronterende interventie. Als bij valavond brand uitbreekt op de negende verdieping van een appartementsgebouw, is het alle hens aan dek om voldoende druk op de bluslijnen te krijgen. Brandweermannen Tim en Olivier zoeken zich op de tast een weg door de rook, op zoek naar de vuurhaard.

De volledige afleveringen van Helden van Hier: Door Het Vuur, kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

19:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: helden van hier: door het vuur, vtm, brandweer |  Facebook | |  Print |

Nick & Simon openen het nieuwe schooljaar in Gent

Nick & Simon, gent, stad gent, Nu dinsdag 1 september start, na twee maanden vakantie, het nieuwe schooljaar in Vlaanderen. In het Gentse Sint-Bavohumaniora wordt het in elk geval een feestelijke gebeurtenis, want bij het opengaan van de schoolpoorten zullen een aantal scholieren verwelkomd worden door Nick & Simon. Met ‘Open je hart’ heeft het duo een erg toepasselijke nieuwe single uitgebracht. Beiden keren terug naar hun roots, want de twee vrienden hebben elkaar leren kennen op de schoolbanken.
 
Het zijn spannende dagen voor zowel de scholieren als de leerkrachten, die zich beiden aan het voorbereiden zijn op de start van het nieuwe schooljaar aanstaande dinsdag. Genieten de eerste nog van hun allerlaatste vakantiedagen, dan zijn de meeste leerkrachten nog volop bezig met hun klassen in orde te zetten en klaar te maken voor de start. Dat laatste bevestigt ook Hilde Allaert, directrice van het Gentse Sint-Bavohumaniora. “Je merkt dat de start van het nieuwe schooljaar nu echt aan het naderen is. De laatste dagen hangt er een gezonde spanning in de lucht. Niet alleen de leerkrachten zijn al op het appel, ook onze werkmannen doen de laatste voorbereidingen en zijn nog enkele details aan het afwerken. Het ziet er in elk geval naar uit dat we dinsdag een vlekkeloze start gaan kunnen maken. We zullen alle opgedane energie kunnen gebruiken om meer leerlingen (1011) te onderwijzen, om van een vol internaat (231) een fijne studieomgeving  te maken,  om 2 van de 10 klassen van het eerste leerjaar met STEM in te richten. De grote tuin en de open ruimte midden een prachtige stad Gent leveren een belangrijke bijdrage aan ons opvoedingsproject en het jaarthema 'Een tuin vol leven'."                                        
                                                                                                                                             
Muzikaal

Voor een aantal scholieren van  Sint-Bavohumaniora in Gent zal het een muzikale 1ste schooldag worden, zeker wanneer ze  mogelijk aanstaande dinsdag oog in oog staan met de twee muzikale knapperds Nick & Simon. “Een paar dagen geleden kreeg ik de vraag van Nick & Simon of ze onze school een bezoek mochten brengen in het kader van hun nieuwe single ‘Open je hart’. De voorbije jaren hebben beiden een sterke band opgebouwd met Vlaanderen en met Gent in het bijzonder. Zo stonden ze al twee keer in een uitverkochte Capitole en namen ze hun eigen versie op van de Gorki klassieker ‘Mia’. De nieuwe single ‘Open je hart’ vind ik bovendien ook erg toepasselijk bij de start van het nieuwe schooljaar, want onze leerlingen zullen ook moeten openstaan voor nieuwe vriendschappen en nieuwe levenservaringen. Met veel plezier zal ik Nick & Simon verwelkomen wanneer ze dinsdag bij ons hun eerste schooldag nog eens mogen herbeleven”, zegt Hilde Allaert.
 
Roots
 
“Toegegeven, het zal voor ons best wel een spannende gebeurtenis worden. Het plaatje klopt, want wij hebben elkaar ook leren kennen op de schoolbanken in Volendam. Daar is niet alleen onze vriendschap ontstaan, maar ook het verhaal van Nick & Simon zeg maar. Inmiddels heb ik zelf ook al kinderen en is het best alweer een tijdje geleden dat ik nog eens de schoolbanken heb mogen delen. Simon en ik zijn erg benieuwd hoe de Vlaamse scholen eruit zien en in hoe zo’n schoolstart in Vlaanderen verloopt”, zegt Nick Schilder.
 
Het duo brengt, naast de nieuwe single ‘Open je hart’, op 18 september ook een nieuw album ‘Open’ uit. Dit laatste verschijnt – samen met een eigen personality glossy magazine – simultaan in Vlaanderen en Nederland.

Beeld: Rogier Jaarsma 

19:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: nick & simon, gent, stad gent |  Facebook | |  Print |

NOXX wordt IKON

Er werd de voorbije weken al heel wat gespeculeerd over de toekomst van het ter ziele gegane Noxx. Na de aankondiging dat het concept werd stopgezet en dat er zou gewerkt worden aan een opvolger, gingen al snel de poppen aan het dansen. Vandaag wordt een nieuw project aan de wereld voorgesteld: IKON. 

IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de zoveelste nachtclub. IKON is een eventlocatie die elk weekend weer jongeren het beste van de elektronische muziek wil voorschotelen. Geen gure nachtclub, geen ouderwetse discotheek, maar een multifunctionele event space waar er plaats moet zijn voor alles en iedereen.

IKON maakt deel uit van de Inventus Group, een recentelijk in het leven geroepen Antwerpse evenementengroep. Inventus Group maakt zich sterk één van de nieuwe grote spelers op de Belgische evenementenmarkt te worden. Nieuw valt trouwens te relativeren, aangezien de groep een heleboel bekende gezichten uit de scene zal bundelen. Nachtclubs, event spaces, business events, festivals... Inventus Group herbergt het allemaal binnen 1 structuur, hetgeen net de kracht van deze groep vormt. 

Naast het management van de voormalige Noxx club, omvat de IG namelijk nog een aantal andere grote spelers binnen de markt, een overzicht: * Labyrinth Club: Het hippe Antwerpse nightlife label dat een jaar lang in de havenstad de plak zaaide met de crème de la crème van de elektronische underground scene. Het splinternieuwe Hybrid dat afgelopen week nog wereldster Jamie Jones naar de Scheldestad haalde is overigens een spin off van het überpoplaire Labyrinth. Niet onbelangrijk, initiatiefnemer bij Labyrinth Ugur Akkus is ook de sterke man achter Extrema Outdoor Belgium, het jaarlijkse zomerfestival dat vele tienduizenden dansliefhebbers naar Limburg weet te halen.

* JetSet Events: Al ruim 10 jaar is JetSet één va de meest gerenommeerde namen binnen de wereld van privé en business events in en rond Antwerpen. JetSet creëert events op maat onder leiding van Jimmy Faes, voorheen actief als manager van de Antwerpse club Industria en de latere Labyrinth Club en sinds kort ook als project manager bij Extrema Outdoor Belgium.

* H.I.M Belgium: Met events in binnen en buitenland groeide H.I.M de voorbije 18 maanden uit tot een vaste waarde binnen de LGBT-scene. Er staat H.I.M nu al een druk 2016 te wachten met events in binnen- en buitenland. Het imago van Antwerpen als gay friendly metropool is hiermee dan ook verzekerd.

IKON is de nieuwste telg binnen de Inventus Familie. Met gebundelde kracht van zowat alle bovenvermelde partners Tracht IKON een nooit eerder gezien succes na te streven. Voor IKON is diversiteit in muziek zowat dé topprioriteit. IKON breekt met het  traditionele hokjesdenken binnen de elektronische dansmuziek. Van Techno tot EDM, van deephouse tot trap, letterlijk alle genres komen aan bod. Geen enkele zaterdag zal nog hetzelfde zijn. De IKON agenda wordt dan ook hét hebbeding deze herfst.

En dat is dan ook precies waar de naam “IKON” vandaan komt: het opvoeren van iconen binnen de verschillende scenes en genres. Er zullen dus wekelijks internationale kleppers op de affiche staan, afgewisseld met toonaangevende party concepten uit binnen- en buitenland. Onder meer om die reden maakt IKON zich sterk een pionier (of Icon, what’s in a name?) binnen de Belgische scene te worden, aangezien dit het eerste Belgische project is dat breekt met het klassieke clubconcept. 

IKON belooft overigens haar bezoekers niet alleen muzikaal in de watten te leggen. Zo werd alvast de top van de Belgische kunst- en modewereld aangesproken om IKON net dat tikkeltje meer te geven. Ook op culinair vlak wordt er uitgepakt met het summum uit de Belgische scene onder het mom: Haute Cuisine is voor iedereen. Popup ateliers, foodcorners en workshops: IKON heeft het allemaal.

Dat IKON zich in de gebouwen van de voormalige Noxx zal huisvesten hoeft niet noodzakelijk een issue te zijn. Er wordt conceptmatig 100% gebroken met het verleden, dus enige vergelijking gaat dan ook niet op. Eerst en vooral word de minimum leeftijd opgetrokken naar 21 jaar maar in de aanpalende Skyclub blijft de huidige minimum leeftijd van 18 jaar welliswaar behouden. Het interieur van de club is het afgelopen jaar reeds volledig vernieuwd, dus grote verbouwingen dringen zich niet meteen op. Wel staat IKON erop om door middel van deco-elementen en visuele effecten de ruimte telkens opnieuw een ander gevoel mee te geven, van grauwe techno-bunker tot een groots opgezet VIP spektakel, the sky is the limit.
IKON bestrijkt 2 zalen naast de reeds bestaande Skyclub. Er zijn plannen om de komende maanden een derde zaal aan het aanbod toe te voegen, maar dat is voorlopig nog toekomstmuziek.

De vuurdoop van dit gloednieuwe pareltje zal plaatsvinden op zaterdag 19 september 2015. Tijdens de openingsavond krijgt de bezoeker alvast zowel de hitmachine Claptone als onze Belgische trots Lost Frequencies voorgeschoteld. Maar ook The Crookers, Pan Pot, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano en Tchami staan de komende maanden op het programma. Ook Armand Van Helden, DJ Snake en DJ Fresh hebben al aangegeven kortelings de nieuwe Antwerpse hotspot te willen aandoen. Het belooft alvast een hete herfst te worden.

19:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: noxx, ikon |  Facebook | |  Print |

Hoe heurt het eigenlijk? Donderdag 3 september 2015 om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Hoe heurt het eigenlijk, In alweer de vijfde serie van het AVROTROS-programma Hoe heurt het eigenlijk? gaat presentator/polderdandy Jort Kelder door waar schrijfster Amy Groskamp Ten Have moest afhaken: etiquette voor de moderne mensch. Want hoe gedragen we ons in het verkeer, op (verkleed)partijtjes en - vooral - met moderne media? Hoe heur je te communiceren per mail en met de mobiele telefoon? Appen tijdens een vergadering of aan de dis - kan dat? Wat schrijf je nog wel op papier en wat te doen met ingewikkelde dresscodes? Deze en talloze andere alledaagse etiquette-kwesties behandelt onze presentator vanaf aanstaande donderdag bij AVROTROS op NPO 1, uiteraard met de van hem bekende knipoog.

Verder gaat Hoe heurt het eigenlijk? door met de bekende succesformule waar vorig seizoen meer dan één miljoen kijkers van smulden. Jort ontmoet excentrieke edelen op schilderachtige plekken, dompelt zich onder in spetterende party’s van de nieuwe rijken en vraagt zich steeds weer, met de bijbel van Amy Groskamp in de hand, af hoe het heurt.

Jort Kelder: “We hollen momenteel met het hele team over landgoederen en door villawijken om weer een bijzondere reeks van Hoe heurt het eigenlijk? te maken. Ik verheug mij nu al op de hilarische momenten en curieuze ontmoetingen. Van een Schotse hertog met zijn privéleger tot een excentrieke heer in zijn spookkasteel aan de Vecht en een dagje als strenge diender in een klassieke politie-Porsche om het onfatsoen in de Amsterdamse binnenstad aan te pakken.” 

19:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: hoe heurt het eigenlijk |  Facebook | |  Print |

Danny Fabry zet vol in op nieuwe single 'Duizend Keer'

danny_fabry.JPGIn 2016 staat Danny Fabry 45 jaar op de planken, maar de immer sympathieke zanger doorkruist nog steeds met het enthousiasme van een beginneling het ganse Vlaamse land om zijn talrijke optredens af te werken en blijft zijn trouwe publiek op tijd en stond verwennen met leuk nieuw werk! Zo ook nu weer, want Danny levert met zijn nieuwe single 'Duizend Keer' een onvervalste oorwurm af. Een ambiancevol, origineel nummer, met moderne klanken én een bijhorende videoclip in onvervalste "Vegas style".

"Ik vond het een zeer leuk idee om voor de videoclip rond Las Vegas te werken, want elke nieuwe single is toch wel een beetje een gok. Je lanceert je single en dan is het afwachten hoe het balletje valt, rood of zwart, alles of niets...zoals aan de roulettetafel (lacht). Ik geloof er alvast helemaal in, want de eerste reacties van het publiek op 'Duizend Keer' zijn zeer positief. Ik zet dan ook vol in op deze nieuwe single!", aldus een gemotiveerde Danny Fabry.

'Duizend Keer', de nieuwe single van Danny Fabry is HIER verkrijgbaar op iTunes!
 

19:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: danny fabry, 45 jaar danny fabry |  Facebook | |  Print |

Opsporing Verzocht, dinsdag 1 september 2015 om 20.30 bij AVROTROS op NPO 1

Hij wil bitcoins, woont waarschijnlijk in of rond Groningen en is uiterst handig met internet. Vorige maand maakte de politie in een persconferentie meer bekend over de dader die mogelijk achter de bedreigingen zit van supermarktketen Jumbo. Sinds mei zijn bij 3 filialen in de stad Groningen incidenten geweest, en in juli werd ook bij een Jumbo in Zwolle een dreigbrief bezorgd, waarin bitcoins werden geëist. Honderden mensen hebben inmiddels meegedacht met de politie naar aanleiding van het dossier dat op politie.nl werd geplaatst. Morgenavond in Opsporing Verzocht de meest recente aanknopingspunten.

Vrijdag werd in een koffer in de Maas bij Maastricht het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Dit weekend werd een foto van het slachtoffer verspreid. Live vanuit de meldkamer van de politie in Maastricht het laatste nieuws over dat onderzoek.

Verder aandacht voor de dood van Tom de Munter in Assen. Hij stierf een paar dagen nadat hij in ‘de nacht van de TT’ op de Groningerstraat een klap in zijn gezicht had gekregen en daarbij ten val kwam. In Opsporing Verzocht beelden van Tom die nacht, bewakingsbeelden van een mogelijk betrokkene en een interview met Tom’s ouders.

Tot slot beelden van Sandra García Geraldino wanneer ze op 31 juli aankomt op Schiphol. Waarschijnlijk werd de vrouw diezelfde dag nog door haar ex-partner om het leven gebracht. Het lichaam van de 45-jarige Sandra werd zondag 16 augustus in Utrecht teruggevonden. De politie wil nog graag spreken met getuigen en is op zoek naar een tas van Sandra die op de Schiphol-beelden is te zien.

19:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: opsporing verzocht |  Facebook | |  Print |

KV Oostende viert einde zomervakantie in Plopsaland De Panne

plopsland.JPGPlopsaland De Panne werd vandaag vereerd met een bezoekje van competitieleider KV Oostende. De spelers werden daarbij vergezeld door hun gezin en de staff van de voetbalploeg, waaronder trainer Yves Vanderhaeghe, commercieel directeur Patrick Orlans en teammanager Rik Coucke. Ook KVO-voorzitter Marc Coucke kwam samen met zijn gezin genieten van een dagje pretparkplezier. “We hebben reeds prachtige resultaten geboekt dit seizoen. Als bedanking wilden we de spelers en staff van KV Oostende dan ook een mooie dag bezorgen. Plopsaland De Panne is uiterst geschikt om met het hele gezin even te ontladen na de sportieve inspanningen van de voorbije maanden”, reageert topman Marc Coucke.

De spelers werden ’s middags verwend met een uitgebreide broodjeslunch aangeboden door het park. Fans die hun favoriete ploegspelers graag een keer in levende lijve ontmoeten, kunnen hiervoor binnenkort terecht in Plopsaland De Panne, dat dit najaar nog het decor vormt voor een heuse KVO-fandag.

19:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: kv oostende, plopsaland de panne |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende