Showbizzkanaal : Archieven

30/07/2015

Nasrdin Dchar, Cas Jansen en Manuel Broekman in nieuwe dramaserie Meiden van de Herengracht

Net5, Nasrdin Dchar, Cas Jansen, Manuel Broekman,  Vanaf woensdag 2 september om 21.25 uur brengt Net5 de nieuwe Nederlandse dramaserie Meiden van de Herengracht. Naast de drie hoofdrollen van Kim Pieters, Fockeline Ouwerkerk en Sarah Chronis spelen ook Nasrdin Dchar (Infiltrant), Cas Jansen (All Stars), Manuel Broekman (Verliefd op Ibiza), Oscar Aerts (GTST) en Kay Greidanus (Bloedverwanten) een grote rol in de serie. De serie gaat over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam die het helemaal hebben gemaakt in de wereld van mode, tv en tijdschriften. Hun succes komt echter met een prijs...

Drie hartsvriendinnen proberen hun drukke carrières zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privélevens. Het glamourleven van de powervrouwen in de hoofdstad gaat echter niet altijd over rozen. Hanna (Sarah Chronis) staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt. Het lukt haar ook maar niet om de ware te vinden, of maakt haar nieuwe date, miljardair Gijs (Nasrdin Dchar), hier een einde aan?

Wendy (Fockeline Ouwerkerk) is de baas van een grote tv-zender en haar huwelijk met muzikant Steven (Cas Jansen), huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Gelukkig heeft ze op haar werk collega Sil (Manuel Broekman) die haar op zijn eigen wijze steunt, maar ook uitdaagt.

Nico (Kim Pieters) is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift en verliest zich in een affaire met de jonge fotograaf Hugo (Kay Greidanus), waardoor ze haar huwelijk en reputatie op het spel zet. En dan moet ze ook nog dagelijks dealen met haar collega Jorrit (Oscar Aerts), die niet per se het beste met haar voor heeft. De steun van de drie vriendinnen aan elkaar en hun liefdevolle en humoristische eerlijkheid helpt hen in balans te blijven tijdens lastige tijden in hun snelle bestaan.

Meiden van de Herengracht is de Nederlandse versie van de Amerikaanse NBC-serie Lipstick Jungle, geschreven door Candace Bushnell, de schrijfster van het succesvolle Sex and the City.

Nieuwe woensdagavond Net5
De serie vormt samen met nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en het laatste seizoen van Dokter Hart de nieuwe woensdagavond van Net5.

Meiden van de Herengracht is een productie van Endemol Shine Nederland. De serie wordt gesponsord door Crystal Clear. Het format wordt gedistribueerd door NBCU International Formats.

Meiden van de Herengracht
Vanaf woensdag 2 september wekelijks om 21.25 uur bij Net5
www.net5.nl/meidenvandeherengracht

10:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: net5, nasrdin dchar, cas jansen, manuel broekman |  Facebook | |  Print |

Maurice Hermans brengt persoonlijke hommage aan zijn vader

Maurice Hermans, toon hermans, hommage toon hermans, Dit seizoen wordt er een hele bijzondere en persoonlijke hommage gebracht aan één van Nederlands grootste theaterpersoonlijkheden: Toon Hermans. Speciaal voor zijn vader heeft dichter en zanger Maurice Hermans de muzikale voorstelling Zo’n Toon geschreven. Samen met zangeressen Ellen Evers en Esmée Dekker en een live-band onder leiding van Harrie Herfst jr. trakteert Maurice op een heerlijke avond vol liedjes, verhalen en anekdotes. Met Zo’n Toon geeft Maurice een blik achter de schermen van zijn vaders Onemanshows en bonte leven. Natuurlijk komen er vele hits voorbij, maar ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toon’s rijke repertoire. Het belooft een mooie voorstelling te worden. “We maken er een geweldig groot feest van!”, aldus Maurice Hermans. Zo’n Toon gaat op 6 oktober in première in Toon’s geboorteplaats Sittard. Deze voorstelling is tot en met 31 januari 2016 te zien in het theater. Meer informatie is te vinden op www.wereldtheater.com.

10:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: maurice hermans, toon hermans, hommage toon hermans |  Facebook | |  Print |

‘Blijf de hele nacht bij mij’, de nieuwe single van Danny De Roover

danny_de_roover.JPG‘Blijf de hele nacht bij mij’ van Danny De Roover is een meezinger van het zuiverste gehalte,  waarbij je al van de eerste noten een onweerstaanbare drang voelt om mee te zingen.

Danny heeft al heel wat opvallende resultaten geboekt als zanger en is ook overbekend als zaakvoerder van Dancing Parasol in Velzeke. Opmerkelijk is dat de artiest zowel in romantische slows als in meezingers zijn mannetje kan staan. Zijn twee laatste albums ‘Liefdevol’ en ‘Net dat kleine beetje meer’ scoorden uitstekend in de verkoop en Danny kon in de voorbije paar jaar rekenen op de steun van vrijwel alle radiostations en was ook veelvuldig te zien op Ment TV.

Zijn nieuwe single ‘Blijf de hele nacht bij mij’ wordt uitgegeven en verdeeld door D & V die hem ook ter beschikking stelde van alle belangrijke internet portals, waaronder iTunes.

10:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: blijf de hele nacht bij mij, danny de roover |  Facebook | |  Print |

SBS6 heeft elke werkdag De Leukste Websnacks

sb6.JPGDit najaar komen elke werkdag de aandoenlijkste, indrukwekkendste en meest bizarre internetfilmpjes voorbij in De Leukste Websnacks. Dit vrolijke nieuwe primetime programma van SBS6 wordt gepresenteerd door Kees Tol, bijgestaan door sidekick Esmée van Kampen. De Leukste Websnacks is vanaf 24 augustus om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Esmée van Kampen maakt hiermee haar presentatiedebuut: “Ik vind het reuze spannend en heel leuk dat ik, naast mijn acteerwerk, nu ook mag presenteren en dit samen met Kees ga doen. Al bij de proefopnames hadden we samen heel veel lol met alle fragmenten en ik hoop dat we dit plezier straks dagelijks kunnen overbrengen op de kijker.” 

Kees kijkt uit naar het presenteren van een dagelijks programma: “Met De Leukste Websnacks bieden we de kijker elk avond een vrolijk alternatief. Wij maken dagelijks een selectie van de meest ontroerende, spraakmakende en actuele virals. Online of even niet online, je hoeft dus niets meer te missen.”

Esmée van Kampen is een Nederlandse zangeres en actrice. Zij is bij het grote publiek bekend geworden door haar rol in de telefilm Lieve Céline, de comedyserie Familie Kruys en natuurlijk van een reeks van typetjes in Komt een Man bij de Dokter. Daarnaast heeft zij de hoofdrol vertolkt in de musical Hairspray en meest recent de rol van Maria Patricia in de musical Sister Act.

De Leukste Websnacks
De Leukste Websnacks vanaf 24 augustus om 20.00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/deleukstewebsnacks

De Leukste Websnacks wordt geproduceerd door Talpa.

Foto: Elvin Boer

10:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, de leukste websnacks |  Facebook | |  Print |

29/07/2015

Auditie: Pop Zangtalent (M)

bart.pngDancevent, het productiehuis achter ondermeer de Disney Channel en Ketnet zomertour en de showcases van artiesten zoals Ian Thomas, Popkidz, Boycode, … Zoekt voor een nieuw Engelstalig popproject getalenteerde zingende jongens.

Ben jij tussen de 18 en 22jaar oud en heb je een groot hart voor muziek? Schrijf je dan snel in voor deze unieke kans

Audities zijn op 16 augustus in de studio’s van DanzAteljee.
Hoge Weg 28, 2600 Antwerpen-Berchem.

Let wel, op voorhand inschrijven is verplicht.

23:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: auditie, zangtalent |  Facebook | |  Print |

Acteur Guido Horckmans is overleden

guido.JPGDe Mechelse acteur Guido Horckmans is zondag overleden op 73-jarige leeftijd. Horckmans is vooral bekend als pastoor Walter Dierckx uit de VTM-soap Familie, een rol die hij speelde van 1991 tot 2006. Horckmans vertolkte ook rollen in de televisieseries "F.C. De Kampioenen", "Het pleintje" en "De collega's". Vier jaar geleden raakte bekend dat Guido Horckmans aan dementie leed. Hij bracht zijn laatste levensjaren door in een rust- en verzorgingstehuis.

‘Rambam’ reporter Linda Hakeboom speelt hoofdrol in de videoclip

rambam.JPGMet zijn single ‘Vandaag’ slaat rapfenomeen YStijd een nieuwe weg in. De rapper die we kennen van succesvolle singles als ‘Uhh Uhh’ en ‘Bye Bye’, vond het tijd voor een zomerhit en vroeg niemand minder dan ‘Rambam’ reporter Linda Hakeboom om de hoofdrol in de videoclip te spelen.

De populaire programmamaakster was meteen enthousiast en speelde de sterren van de hemel in de videoclip die in één dag al een paar duizend keer bekeken werd. ‘Ik kende YStijd van zijn vorige singles en was meteen verkocht toen ik deze zomersingle hoorde’, aldus Linda. Naast Linda is ook Ali B groot fan van ‘Vandaag’, zo liet hij via Twitter weten.
 
Samen met zijn eigen zeer succesvolle merchandiselijn weet YStijd inmiddels een grote schare fans voor zich te winnen. Zij volgen hem massaal op Twitter (54.000 volgers) en Instagram (11.000 volgers) en dragen veelvuldig zijn kledinglijn, te herkennen aan het YS-logo. YStijd zelf heeft hoge verwachtingen van ‘Vandaag’: ‘Ik ben ontzettend trots op deze single en hoop samen met Linda ik op een grote radio- en YouTube hit!’
 

11:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: linda hakeboom, rambam, videoclip |  Facebook | |  Print |

28/07/2015

Tura 75: Radio 2 viert jarige Will Tura op 2 augustus 2015

radio2.JPGOp zondag 2 augustus blaast Will Tura 75 kaarsjes uit, een verjaardag die Radio 2 uitgebreid viert. Tussen 12 en 16 uur vieren dochter Sandy Blanckaert en Luk Alloo samen met een rist artiesten de verjaardag van de Keizer van het Vlaamse lied op de Appelmarkt in Veurne. 's Avonds zenden Radio 2 en Eén het verjaardagsconcert van Will Tura in Veurne live uit op radio en televisie.

Tussen 12 en 16 uur viert Radio 2 de jarige Will Tura met een speciale verjaardagsuitzending. David Vandyck, Born Crain, Yannick Bovy komen er live optreden. Daarnaast komen ook heel wat gasten langs in de uitzending. Onder andere Gert Verhulst en flink wat fans vertellen over hun persoonlijke en ontroerende momenten met Will Tura.

Ben Crabbé presenteert Turaquiz

Sandy en Luk gaan ook op zoek naar de provincie die het meest over Will Tura weet en zich dus de grootste Turaprovincie mag noemen. Een quiz met als presentator Ben Crabbé, zelf ook een grote fan van Tura. De winnaars mogen met de allerlaatste tickets naar het verjaardagsconcert ’s avonds.

Verjaardagsconcert op Radio 2 en Eén

Om 20 uur presenteren Albrecht Wauters en Jens Lemant een uitzending vanuit Veurne met om 20.15 uur de start van het grote verjaardagsconcert vanop de Grote Markt. Will Tura brengt samen met zijn live band, de Heavy Horns en de Jody Singers, zijn grootste hits van zijn beginjaren tot nu.

Het concert is volledig uitverkocht. Luisteraars kunnen de volledige uitzending live volgen op Radio 2. Eén pikt wat later in en zendt het concert vanaf 21.20 uur uit.

19:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio, Televisie | Tags: tura 75, radio 2, david vandyck, born crain, yannick bovy, veurne, veurne will tura |  Facebook | |  Print |

Vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2015 gestart

Gouden Televizier-Ring 2015, De Nederlandse tv-kijker kan de komende twee weken nog eenmaal zijn invloed uitoefenen op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015, door op www.televizier.nl/ring te stemmen op zijn favoriete programma van het afgelopen tv-kwartaal.  

Iedereen kan van 28 juli t/m 12 augustus 10.00 uur zijn favoriete titel kiezen uit alle Nederlandstalige programma's of series die van 1 mei tot 1 augustus 2015 zijn uitgezonden op de Nederlandse tv (en die volgens de reglementen in aanmerking komen voor de Ring). De vijf programma's en series waarop het meeste is gestemd tijdens deze vierde en laatste kwalificatieronde, worden automatisch geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015, de vijftigste editie. 

Selectielijst Ring
Na drie kwalficatierondes heeft het publiek al vijftien titels gekwalificeerd voor deze selectielijst. Deze programma's en series zijn nu al in de race voor de vijftigste Ring:

Boer Zoekt Vrouw (KRO) 
De Kwis (VARA)
Divorce (RTL 4) 
Dokter Tinus (SBS 6) 
Floortje Naar Het Einde Van De Wereld (BNN) 
Goedenavond Dames en Heren (Omroep Max)
Heel Holland Bakt (Omroep Max) 
Marco Borsato 25 jaar: Is Meer Dan Ik Alleen (RTL 4)
Moordvrouw (RTL 4) 
Nick & Simon, The Dream (AVROTROS)
Over Mijn Lijk (BNN) 
Proefkonijnen (BNN) 
RTL Late Night (RTL 4)
Smeris (BNN) 
SynDroom (RTL 4)

Na de bekendmaking van de top-5 van deze vierde kwalificatieronde op woensdag 12 augustus, is ook duidelijk welke 20 titels het publiek heeft aangedragen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015. De overige 20 titels op die selectielijst selecteert de redactie van tv-gids Televizier zorgvuldig op basis van kwaliteit, kijkcijfers en de uitslagen van de kwalificatierondes.

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 start op woensdag 26 augustus en eindigt op 28 september 2015. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man & Vrouw, Gouden Stuiver en de Televizier Aanstormend Talent Award vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré. 
AVROTROS zendt dit Gala vanaf 20.30 uur live uit op NPO 1.

19:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: gouden televizier-ring 2015 |  Facebook | |  Print |

Lost Frequencies scoort tweede nummer één-hit in Duitsland

clip.JPGLost Frequencies heeft zijn tweede nummer één-hit in Duitsland binnen. Na hitsingle ‘Are You With Me’ is ‘Reality’ feat. Janieck Devy de tweede Lost Frequencies-plaat die op #1 in de Duitse Top 40 staat.
 
Minder dan vier maanden geleden was ‘Are You With Me’ de hitsingle die Duitsland in zijn greep hield en bovenaan de lijst stond. De plaat stond twee weken op rij op nummer één en was daarna nog wekenlang  in de bovenste helft van de Duitse Top 40 te vinden. Het was het begin van ‘Are You With Me’s internationale succes, met hoge Chart-noteringen door heel Europa en de felbegeerde nummer één-positie in de UK Singles Top 40.
 
Net voor de #1 in Duitsland stond ‘Reality’ ook al bovenaan in de Top 40 in België, waar het succesverhaal van ‘Are You With Me’ ook begon. Daardoor lijkt het steeds waarschijnlijker dat ‘Reality’ in de voetsporen van zijn voorganger zal treden. Als de huidige trend zich voortzet, betekent dit dat Lost Frequencies in minder dan twee jaar tijd verantwoordelijk is voor twee wereldwijde hitsingles.
 
Maykel Piron, CEO Armada Music: “Ik kan bijna niet geloven dat Lost Frequencies wéér op nummer één staat in Duitsland, zo snel na ‘Are You With Me’. Ik wil graag Kontor Records bedanken voor hun aandeel in het succes van ‘Reality’.
 
Jens Thele (CEO Kontor Records): “We zijn ontzettend blij met Felix’ tweede opeenvolgende nummer één-hit. Ik wil mijn team bedanken en onze vrienden van Armada Music; zij hebben ons het vertrouwen gegeven en dat heeft zich uitbetaald.” 

 


17:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lost frequencies |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende