Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2015

Radio 2 presenteert ... Het beste van Will Tura!

Radio 2, Het beste van Will Tura, Niemand in de Vlaamse muziekscène Zo spreekt tot de verbeelding dan Will Tura.Generaties lang Blijft HIJ de hitparades voorzien van geweldige nummers ... Je Wordt Niet zomaar de Keizer Van het Vlaamse lied genoemd.

Voor Het eerst in Jaren en naar Aanleiding van Will's 75ste verjaardag (2015/02/08) Brengen we ism Radio 2 een 'Best Of' uit. Voor de Keuze van de nummers Gingen we Grasduinen in Radio 2's 'Top 1.000 Collectie ".

Ultratop GAF Het vorig jaar Nog aan voldaan this information ... Tura is de grootste in in de hitparade geschiedenis in ons land. 

"De Meest Succesvolle Ultratop-man is Will Tura, for Michael Jackson en Elvis Presley. Niemand scoorde de voorbije 60 jaar meer hits in Vlaanderen dan Will Tura. "Maar een hond 16 nummers in de lijst !.

'Best Of' is a Nieuwe uitgave ism Radio 2, in de reeks "Vieren Tura", nav 75 jaar Tura in 2015 !!! 

13:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: radio 2, het beste van will tura |  Facebook | |  Print |

Kenny B en Matt Simons op Strandfestival Zand 2015

kenny_b.JPGStrandfestival ZAND heeft de laatste twee namen bekend gemaakt voor de 8ste editie van het festival. De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons en Kenny B, die al weken de hoogste positie van de hitlijsten claimt, maken het programma compleet. Al eerder werd bekend gemaakt dat ook Anouk, Guus Meeuwis, Kensington, Gers Pardoel, DI-RECT, Miss Montreal en The Flexican & Sef op zaterdag 22 augustus te zien zullen zijn op het strand van Almere. De presentatie is weer in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. 
 
Met de komst van Matt Simons en Kenny B kent het dagprogramma een record aantal optredens waardoor de deuren van het festival een uur eerder dan gebruikelijk open zullen gaan. Het is voor het eerst dat de organisatie van Strandfestival ZAND ook buiten de grenzen kijkt voor het programma. Machiel Hofman, mede organisator daarover: “We hebben ervoor gekozen om in de lengte en breedte van het festival veranderingen door te voeren. De festivaldag wordt langer en muzikaal denken we net wat breder als je het vergelijkt met andere jaren.Uitgangspunt blijft altijd met je voeten in het zand genieten van heerlijke zomerse muziek. De zomerse klanken van Kenny B en een singer-songwriter als Matt Simons passen daar natuurlijk perfect bij”.
 
Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Jaarlijks bezoeken ruim 25.000 mensen het festival. Inmiddels zijn bijna 20.000 kaarten voor de editie op zaterdag 22 augustus verkocht.  
 
Strandfestival ZAND  
Zaterdag 22 augustus 2015
Met: Anouk, Guus Meeuwis, Kensington, Kenny B, Matt Simons, Miss Montreal, Gers Pardoel, DI-RECT, The Flexican & Sef
 
Almere strand
Kaarten: vanaf € 27,50 excl. servicekosten.
Terrein open: 11.00 uur.
 
Kaarten voor het Strandfestival ZAND zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen in het land.

13:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: kenny b, matt simons, strandfestival zand 2015 |  Facebook | |  Print |

Derde Rotary Karting Day ten voordele vzw HONK in Leuven

leuven.JPGOp zondag 7 juni organiseert Rotary Club Rotselaar een nieuwe Rotary Karting Day aan de Brabanthal in Leuven. Na twee succesvolle edities belooft ook het derde jaar een schot in de roos te worden. De 42 splinternieuwe karts waren in een mum van tijd de deur uit, en voor het publiek is er heel wat randanimatie voorzien. De races worden gereden tussen 12u45 en 16u45. Spanning verzekerd, want elk van de 42 teams gaat voor de overwinning. Benieuwd wie Lacom Leuven, de winnaar van vorig jaar, opvolgt op het hoogste schavotje.
 
De toegang voor het grote publiek is volledig gratis. Daarvoor krijgt het niet alleen snelheid en adrenaline te zien, maar ook heel wat randanimatie. Zo is er een zuiderse cocktailbar voorzien, een heerlijke barbecue, een frietkraam, en voor de kleinsten een groot springkasteel, grimeur en clowns.
 
Uiteraard wordt ook dit jaar een goed doel gekoppeld aan de Rotary Karting Day. Vzw HONK is een project dat 16 jongeren met een beperking laat samenwonen in een warme en vertrouwde omgeving, omringd door vrienden en gespecialiseerde verzorgers. Door de jongeren een aangepaste woonomgeving te bieden, wil HONK hen een zelfstandig leven laten uitbouwen.

13:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: rotary karting day, honk, rotary club rotselaar |  Facebook | |  Print |

Laatste aflevering van Spitsbroers op maandag 1 juni 2015 om 21.40 bij VTM

Spitsbroers, vtm Spitsbroers, laatste aflevering Spitsbroers, Negen weken lang werd kijkend Vlaanderen ondergedompeld in de wereld van het voetbal, vrouwen, seks, feesten, maar ook de innige band tussen twee broers. Gemiddeld 682.000 kijkers (goed voor een marktaandeel van 32,1%; live +6 en VVA 18-54) zagen hoe die onder druk komt te staan wanneer het succes de ene toelacht, en de andere zijn leven steeds minder in de hand heeft. 

De laatste aflevering van Spitsbroers op maandag 1 juni is meteen de beslissende: 39 wedstrijden zijn al gespeeld in de Jupiler Pro League, maar nu zal de beslissing vallen: Wanneer KRC Genk wint zijn ze kampioen, verliezen ze, gaat Anderlecht met de landstitel aan de haal. Wie haalt het?

De pers, KRC-voorzitter Beernaert (Mike Verdrengh) en technisch directeur Nico Temmerman willen spits Dennis (Oscar Willems)  terug in het elftal, maar coach Spechtmans (Tom Van Bauwel) denkt daar anders over. Voetbal is een teamsport, en daar heeft Dennis te weinig kaas van gegeten. Wanneer duidelijk wordt dat hij op de bank zal zitten, hoeft het voor hem niet meer. De opdracht voor zijn manager Laurent Vuylsteke (Mathias Sercu) is duidelijk: zo snel mogelijk de transfer naar Tottenham regelen…

Nina (Lynn Van Royen) en Alan (Joren Seldeslachts) genieten ondertussen met volle teugen van hun verliefdheid, tot Alan wordt gearresteerd na zijn criminele uitspattingen in opdracht van Versuz-baas Manu. Diefstal, heling en bendevorming: Nina weet niet wat ze hoort. De arrestatie dreigt ook finaal een wig te drijven tussen Alans ouders Leo en Frieda, die volgens Leo haar zonen de deur uit heeft gejaagd. Kan het gezin deze crisis overbruggen?

13:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: spitsbroers, vtm spitsbroers, laatste aflevering spitsbroers |  Facebook | |  Print |

Paul McCartney krijgt eigen tulp

Op 7 en 8 juni geeft Paul McCartney een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zijn eerste concerten in Amsterdam na meer dan 40 jaar. Speciaal voor deze bijzondere gebeurtenis is door Remarkable Tulips CV, een groep van gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd is in het kweken, broeien en vermarkten van tulpen, een tulp gekweekt die officieel de naam Paul McCartney zal dragen. Het eerste exemplaar van deze bijzondere tulp zal hem bij de concerten overhandigd worden.

De concerten in Amsterdam maken deel uit van de 'Out There' tournee. Sinds de start van de Paul McCartneys ‘Out There’ tournee 18 maanden geleden, hebben al bijna twee miljoen mensen over de hele wereld de show gezien. De McCartney live-ervaring is er een die alle muziekfans minstens één keer in hun leven moeten meemaken. De ‘Out There’ tournee bevat muziek uit een van de meest geliefde catalogi van de populaire muziek. 

Het bijna drie uur durende concert bevat een aantal van de grootste momenten uit de afgelopen 50 jaar popmuziek. McCartney brengt nummers die zijn gehele carrière overbruggen; als solo-artiest, lid van Wings én natuurlijk als Beatle. 
  
Het concert op 7 juni is uitverkocht. Voor het concert op 8 juni zijn nog kaarten beschikbaar. 

Kaartverkoop via: www.ticketmaster.nl 

13:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: paul mccartney, concert paul mccartney |  Facebook | |  Print |

Kinepolis verwent muziekfans

kinepolis.JPGIn de komende maanden zet Kinepolis naast blockbusters ook in op alternatieve content. Zo staan er verschillende exclusieve (live) concerten en andere atypische voorstellingen op het programma.

Op 11 juni staat Wacken 3D geprogrammeerd. Wacken Open Air is de hoogmis voor metalfans. Met meer dan 80.000 bezoekers per jaar, is dit festival het grootste metalevent van Europa. Om je helemaal op te warmen voor het komende festivalseizoen, brengt Kinepolis eenmalig de documentaire over Wacken Open Air op haar schermen en dat in 3D. Rock on!

In juni neemt Kinepolis haar bezoekers mee naar het laatste concert van de spectaculaire concerttour van Take That, de grootste Britse boyband van de afgelopen twee decennia. Maak op 19 juni live deel uit van het concert in één van de bioscoopzalen van Kinepolis.

Deze zomer staat de Grateful Dead voor de laatste keer in de spotlights. De rockband viert zijn vijftigste verjaardag met drie afscheidsconcerten op 3, 4 en 5 juli. Op 6 juli zendt Kinepolis het allerlaatste concert ‘Fare Thee Well’ eenmalig uit op het witte doek.

Naar jaarlijkse gewoonte brengt Kinepolis ook de sublieme dirigeerslagen van André Rieu en het Johan Strauss orkest op groot scherm. Op 18 juli is het alom bekende zomeravondconcert op het Vrijthof in Maastricht te bekijken in alle Kinepolis bioscopen.

Wacken Open Air festival 3D: 11 juni om 19u45 in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Kortrijk en Luik.

Take That Live 2015: 19 juni om 21u in alle Kinepolis-bioscopen.

Grateful Dead – Fare Thee Well: 6 juli om 19u15 in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt en Liège.

André Rieu 2015 Maastricht concert: 18 juli om 19u45 in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Bruxelles, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Liège en Oostende.

13:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: kinepolis |  Facebook | |  Print |

Blok ’n Roll - Vanaf maandag 1 juni 2015, van 18.00 tot 20.00, live bij JIM en op JIM.be

Blok ’n Roll, JIM, Examenstress en dringend nood aan ontspanning? Vanaf maandag 1 juni 2015 staan Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs paraat om de zwoegende student een hart onder de riem te steken met het interactieve live-programma Blok ‘n Roll. Met leuke ontspanningstips en goede muziek zorgt het duo van maandag tot donderdag tussen 18.00 en 20.00 voor een blokpauze. Britt zet met Blok ’n Roll haar eerste stappen bij JIM.

Britt Valkenborghs: “Ik kijk er enorm naar uit om me in dit nieuwe avontuur te smijten. Mijn eigen studententijd is eigenlijk nog niet zó heel lang verleden tijd, en toen was ik maar al te blij als ik even kon ontspannen. Weg van de berg cursussen en boeken, op zoek naar afleiding. Ik steek de studenten die de komende maand gaan afzien tijdens het blokken dus graag een hart onder de riem. Na mijn redactiewerk voor The Black Guide en JIM Now mag ik nu dus ook eens ervaren hoe het voelt om voor de camera te staan. Uiteraard is dit presenteerdebuut heel erg spannend voor mij, maar ik voel me best gerust: onder de vleugels van Niko ben ik veilig (lacht).”

Niko Van Driessche: “Met Blok ’n Roll zorgen we voor een dagelijkse studiebreak. De studenten kunnen samen met ons stoom afblazen, alle examenstress even van zich afgooien en meebrullen op hun favoriete songs. En uiteraard staan Britt en ik ook klaar voor de nodige peptalk!”

In het live-programma Blok ’n Roll gaan Niko en Britt tijdens de maand juni dagelijks op zoek naar de beste ontspanningstips, die ze zelf ook uitvoerig testen. Iedere woensdag trekt Britt naar een studentenstad, waar ze op zoek gaat naar kotstudenten die dringend nood hebben aan een ‘Blok ’n Roll-reddingspakket’. Met dagelijkse updates van de grappigste actuagebeurtenissen, een ludieke quiz en lievelingssongs van lotgenoten, zitten de studenten van maandag tot donderdag twee uur lang goed bij JIM.

13:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: blok ’n roll, jim |  Facebook | |  Print |

"De Voorzorg telt 300.000 leden; feest jij mee?"

limburg_feest.JPGTussen 1989 en nu is het aantal titularissen van De Voorzorg verdubbeld tot 200.000. Het aantal Limburgers daarentegen is in diezelfde periode gestegen met 16,24%. Dhr. Tony Coonen:

“Samen met de personen ten laste en de grensarbeiders tellen we nu 300.000 leden en dat verdient een feest. Een feest waarop we al onze leden willen bedanken voor hun vertrouwen.

Maar waarop we ook een grote dankuwel willen zeggen aan al onze 2.000 medewerkers. Want zij zijn hét geheime Limburgse recept voor onze duurzame groei. Om al haar leden en medewerkers te bedanken organiseert De Voorzorg op zaterdag 19 september een groot volksfeest 'Limburg Feest’ met een tot de verbeelding sprekende affiche voor jong en oud. De toegang is gratis. Om 16u starten we voor de allerkleinsten met Mega Mindy en haar Bende. Vervolgens is het de beurt aan de Ghostrockers en Emma Bale. In de vooravond trapt Gers Pardoel het stadion in gang, gevolgd door de Romeo’s. Raymond Van het Groenewoud luit het feest af, waarna nog een verrassingsact volgt!

 
 

13:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: de voorzorg, limburg feest, limburg feest 2015, romeo’s, raymond van het groenewoud |  Facebook | |  Print |

Thomas Van Achteren is de nieuwe Ketnet-wrapper

thomas_van_achteren.JPGDat er een nieuwe Ketnet-wrapper ging komen, was enkele weken geleden al aangekondigd. Sindsdien gonst het van de geruchten over zijn identiteit. En nu is er dus duidelijkheid: het wordt Thomas Van Achteren, bij jong Vlaanderen bekend als de bassist van de populaire Bandits. Voor Thomas is het als thuiskomen bij Ketnet, want zijn muzikale carrière begon destijds bij Junior Eurosong. Voortaan voegt hij daar een nieuwe dimensie aan toe en wordt hij een van dé gezichten van Ketnet, samen met zijn collega-wrappers Charlotte, Leonard, Sander, Sarah en Sien. Thomas werd vandaag aan de Ketnetters voorgesteld tijdens een passende King Size Party. Zijn eerste solo wrap is voorzien op dinsdag 9 juni.

Wie is Thomas Van Achteren?

Thomas (°3.9.1995) is afkomstig uit Sint-Katelijne-Waver maar woont nu in Gent. Hij studeert grafische en digitale media en die volgt hij dan ook van nabij. Dat komt goed uit, want Ketnet trekt steeds meer de digitale kaart. Thomas heeft ook een grote belangstelling voor alles wat met mode te maken heeft, en hij is een geweldige filmfreak. Maar zijn grote passie is natuurlijk de muziek. Hij speelt al vanaf zijn achtste gitaar. In 2009 haalde hij samen met zijn maatje Tim Tielemans onder de naam T&T de finale van Junior Eurosong. Het jaar daarop waren ze ook te zien in Ketnetpop. Ondertussen speelde Thomas ook basgitaar in een groepje dat later uitgroeide tot de populaire poprockband Bandits. Die spelen ondertussen al enkele jaren alle zalen in het land plat, zelfs het Sportpaleis en de Lotto Arena. Vorig jaar werden ze tweede in Eurosong en wonnen ze de Radio 2 Zomerhit-award in de categorie Beste Doorbraak. Sinds Junior Eurosong heeft Thomas een speciale band met Ketnet. En voortaan wordt het dus helemáál zijn biotoop.

Goed gezelschap

Bij het wrappersteam komt Thomas terecht in goed gezelschap. En dat geldt niet alleen voor de huidige ploeg, maar ook voor zijn voorgangers. Ketnet is altijd al een kweekvijver van talent geweest, van jonge mensen met een brede interesse en vele kwaliteiten. Heel wat voormalige wrappers hebben na hun Ketnet-tijd dan ook hun vleugels uitgeslagen en maken nu elders het mooie weer. Denk maar aan Jelle Cleymans, Staf Coppens, Karolien Debecker, Niels Destadsbader, Ianka Fleerackers, Heidi Lenaerts, Friedl' Lesage, Kristien Maes, Sven Ornelis, Ben Roelants, Mark Tijsmans, Peter Van de Veire, Steven Van Herreweghe, Ilse Van Hoecke, Gitte Van Hoyweghen, Britt van Marsenille,  Sofie Van Moll en Erika Van Tielen. Ketnet was voor hen allemaal een leerschool voor hun latere carrière.

12:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: thomas van achteren, vrt, ketnet, ketnet-wrapper thomas van achteren |  Facebook | |  Print |

30/05/2015

Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS en presenteert De 25...

sbs.JPGGisteren ondertekende Airen Mylene haar nieuwe contract bij SBS en daarmee zetten beide partijen de samenwerking voort. Airen is al te zien in Shownieuws en Surprise Surprise en presenteert vanaf maandag 8 juni ook De 25… om 20.30 uur op SBS6.

Airen Mylene: “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS6. Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar het presenteren van De 25… dat dit seizoen bol staat van de herkenbare tv-momenten.”

Naast Shownieuws is Airen te zien in het nieuwe seizoen van De 25... Het programma trapt af met De 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden, waarin onder andere de traan van Maxima tijdens haar huwelijk en de landing van de eerste man op de maan voorbij komen. Verder komen dit seizoen onder andere De 25 meest gênante tv-momenten, De 25 populairste tv-typetjes en De 25 meest bizarre reportages aller tijden aan bod.

Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS: “Airen bewijst met haar werk voor Shownieuws en Surprise Surprise dat ze een groot televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus erg trots dat Airen ook de komende tijd bij SBS6 te zien zal zijn.”

Airen Mylene (22 augustus 1985) begon haar televisiecarrière als V-reporter bij The Voice of Holland. Op dit moment presenteert ze Shownieuws en is ze samen met Henny Huisman en Do te zien in Surprise Surprise. Ook werd ze vorig jaar in Het Parool door een jury bestaande uit zwaargewichten uit de mediabranche uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende televisietalenten en was ze in de running voor een Televizier Talent Award.

De 25…
Vanaf maandagavond 8 juni om 20.30 uur op SBS6

22:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: airen mylene, sbs, de 25... |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende