Showbizzkanaal : Archieven

28/02/2015

Foto's: "Grote Liefde" in première

DSC_0072.JPGBert Cosemans en Marleen Merckx samen spelen ze in de relatiekomedie "Grote Liefde". Gisterenavond ging het stuk in première in het Antwerpse Fakkelteater. Bekijk hier het fotoverslag!
 
Een pittige relatiekomedie met allerlei herkenbare scènes uit het huwelijksleven! Een bizarre bruiloft met fijne schoonmoeders. Smeuïge ruzies met foute vrienden ... kortom botsingen allerhande en niet enkel met zijn BMW. Er is altijd wel iets dat een beetje wringt. Maar zolang dat het wringt is er leven. De bitterzoete en herkenbare ergernissen van een koppel, en als u ze niet herkent dan bent u beslist geen perfect koppel. "Grote Liefde"...Samen onderuit... in al haar pracht. "Grote Liefde"… Samen in dezelfde richting kijken… die van de uitgang.
 
"Grote Liefde" speelt nog op 28 februari om 20u30 en zondag 1 maart 2015 om 15u00

Fakkelteater Rode zaal , Hoogstraat 12 2000 Antwerpen. 

Reservatie: 070/24.60.36 / www.fakkelteater.be 

Meer data zie http://www.paljas.be/groteliefde.htm

00:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: bert cosemans, marleen merckx, foto's première grote liefde, fakkelteater |  Facebook | |  Print |

27/02/2015

Programma Back to the 90's & 00's (Scooter, Regi, Kate Ryan, Ice MC, Mackenzie ft Jessy, Alana Dante, dj Wout)

90.JPGNadat eerder de Duitse raveband SCOOTER een exclusieve liveshow op Back to the 90’s & 00’s bevestigde, werd  ook REGI aan de line-up toegevoegd. Met enkele verrassende nieuwe namen is de affiche intussen compleet. Back to the 90’s & 00’s gaat door op zaterdag 4 april in het Antwerpse Sportpaleis.

SCOOTER en REGI waren al eerder bekend, maar nu wordt de affiche van Back to the 90’s & 00’s volledig met ICE MC, KATE RYAN (15 Jaar), MACKENZIE feat. JESSY (20 jaar), ALANA DANTE en DJ WOUT. 

De succesvolle Duitse raveband SCOOTER, die in de jaren ’90 verschillende wereldhits scoorde. 'How Much Is The Fish' en ‘Fuck The Millennium’ is dit jaar de absolute headliner van Back to the 90’s & 00’s. De band staat al jaren op het verlanglijstje van de organisatoren van Back to the 90's & 00’s. “Onze trouwe bezoekers vragen al verschillende jaren naar de komst van Scooter. Dit jaar hebben we ze dan toch kunnen verleiden tot een exclusief en éénmalig optreden op Belgische bodem.”  In Duitsland zijn ze nog steeds razend populair en vullen ze nog altijd grote arena’s.  Het mc’en van H.P. Baxxter, de blonde zanger van de band, is één van de typische Scooter - kenmerken die ook het Sportpaleis niet onberoerd zullen laten. 

Het is ook uitkijken naar de exclusive Nillies-set van REGI. Regidraait al ettelijke jaren mee aan de top van de Belgische dance-scène en kende zijn grootste successen, solo en met Milk Inc, in de jaren 2000. Dit jaar geen Regi In The Mix, maar op 4 april knalt Regi in het Sportpaleis met een exclusieve 00’s-set ! 

ICE MC debuteerde begin jaren ’90 met zijn eurodance, gekruid met een vleugje Jamaicaanse reggae. Zijn succesvolle nummers “Take away the colour“, “Think about the way“ en “It's a rainy day“ bereikten in meerdere landen de eerste plaats van de hitparade en staan nog steeds in het collectieve geheugen gegrift.

KATE RYAN viert dit jaar haar 15 jarige carrière. Haar eerste single ‘Scream For More’ was in 2001 meteen de best verkochte dancesingle in België. Een jaar later bewerkte ze het originele nummer 'Désenchantée' van de Canadese zangeres Mylène Farmer tot een nummer dat de hitlijsten veroverde. Daarmee haalde ze de top van de hitlijsten over heel Europa en verkocht ruim 600.000 exemplaren, De start voor een rijkgevulde carrière met internationaal succes met als uitschieter haar deelname aan het Eurovisiesongfestival.

We kennen JESSY van haar succesperiode in de jaren ’90 als Mackenzie feat. Jessy.  Onder impuls van The Mackenzie scoorde ze hits als ‘Innocence’, ‘Falling In Love’, ‘The Rain’, ‘Look @ me now’, ‘You Got to get up’ en ‘I Am Free’. Samen waren ze goed voor de Ultratop Dance Award en een TMF Award. Intussen heeft Jessy ook reeds samengewerkt met o.a. Regi, Sash en heft ze naar aanleiding van haar 20 jarige carrier een nieuwe singel met DJ F.R.A.N.K.

ALANA DANTE is vooral bekend van de megahit 'Take me for a ride'. Ook de opvolgers kenden in België veel succes. In 1999 nam Alana Dante deel aan Eurosong met het nummer 'Get Ready For The Sunsand'.

Sinds ettelijke jaren is DJ WOUT de host van de avond. De frontman van Sylver en beste vriend van Regi, weet beter dan wie ook wat hot was in de 90’s. Als resident in diverse clubs  kent hij de beste 90’s-platen zo uit zijn hoofd.  Het belooft een leuk onderonsje en een lange nacht !

Back to the 90’s & 00’s is aan haar 7de editie toe. De eerste vijf edities gingen de parties in  het Sportpaleis door het leven onder de naam Back to the 90’s maar sinds vorig jaar werden op vraag van het publiek, ook de grootste hits uit de beginjaren van de nillies, ook wel zero’s genoemd, toegevoegd.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
BACK TO THE 90’s & 00’s
ZAT. 04.04.2015 –  SPORTPALEIS ANTWERP
20u00 – 06u00 - Start live show: 22u15
www.the90s.be

18:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: scooter, regi, kate ryan, ice mc, mackenzie ft jessy, alana dante, dj wout, back to the 90's & 00's |  Facebook | |  Print |

Nieuwe programmering JOE fm vanaf maandag 2 maart 2015

joe fm,radio joe fmVanaf nu maandag 2 maart 2015 start er een nieuwe programmering bij JOE fm. Zo presenteert Tess Goossens voortaan mee de ochtend tussen 6u en 10u, samen met Bjorn Verhoeven. Heidi Van Tielen is op de middag aan zet met ‘90’s Unlimited’, een programma dat de Greatest Hits uit de jaren ’90 centraal zet. Ook Elke Van Mello, Carl Schmitz, Nathalie Delporte, Jan Bosman, Alexandra Potvin en Herbert Bruynseels krijgen een nieuwe plek in het JOE-schema.

Tom Klerkx, programmadirecteur radio: "Op 1 april 2015 bestaat JOE zes jaar, het is dus niet meer dan logisch én belangrijk dat we mee evolueren met onze luisteraars. Met de laatste radiocijfers evenaarde JOE zijn hoogste score ooit en daarop bouwen we nu met veel plezier verder. Onze DJ-ploeg is vorig najaar versterkt met klasbakken Carl Schmitz en Nathalie Delporte, een ideaal moment om iedereen op zijn juiste plek te zetten.”

Tess Goossens en Bjorn Verhoeven in de ochtend

Tess en Bjorn vormen voortaan het nieuwe ochtendduo bij JOE fm en presenteren elke weekdag tussen 6u en 10u. Ze krijgen daarbij de hulp van vaste sidekick Lenke Van Olmen. Nieuw is dat het ochtendblok een uur langer duurt, waarbij de luisteraar het laatste uur aan zet is: elke dag worden de Greatest Hits van 5 luisteraars in dat uurtje gespeeld.

Tess: "Als Bjorn en ik 1 ding gemeen hebben, dan is het wel dat we plezier hebben in het leven. Dat willen we ook uitstralen in de ochtend: de luisteraars vrolijk laten wakker worden met de actua van de dag, ondersteund door de Greatest Hits. Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur!” Bjorn vult aan: "Voortaan samen met Lenke én Tess elke ochtend de dag mogen starten, wie zou daar nee tegen zeggen? (lacht) Ik ben er zeker van dat er heel wat zal afgelachen worden!"

90’s Unlimited met Heidi Van Tielen

Heidi Van Tielen is voortaan tussen 12u en 13u te horen met  ‘90’s Unlimited’. Hiervoor duikt ze elke middag terug in de Greatest Hits van de 90’s. Heidi: "Ik heb de voorbije 3 jaar met veel plezier en liefde Heartbeats gepresenteerd, maar nu is het tijd voor iets nieuws. Ik ben zo blij dat ik voortaan elke middag mag terugkeren naar mijn favoriet muzikaal decennium: de jaren '90.”

Elke Van Mello en Robin Vissenaekens starten het weekend

Ook in het weekend vernieuwt de ochtend: Elke Van Mello presenteert voortaan tussen 7u en 10u, samen met Robin Vissenaekens. “Alle vroege vogels in het weekend zijn bij deze gewaarschuwd: voortaan zorgen Robin en ik ervoor dat je ook in het weekend je dag kan beginnen met een glimlach op je gezicht”, aldus Elke.

Andere nieuwigheden in de programmering

Vertrouwde JOE-stemmen Alexandra Potvin en Jan Bosman vormen een nieuw duo: ze brengen van maandag tot donderdag tussen 19u en 22u samen met de luisteraar de avond door op hun eigen, verrassende manier. Herbert Bruynseels presenteert voortaan tussen 13u en 16u. Carl Schmitz en Nathalie Delporte, die sinds vorig najaar overstapten van Q-music naar JOE fm, krijgen vanaf nu een vast programma. Carl is elke weekdag tussen 10u en 12u aan zet met Your Greatest Hits en Het Kortste Radiospel ter Wereld. Nathalie neemt de vrijdagavond tussen 19u en 22u over met Thank God It’s Friday. Leen Demaré, Raf Van Brussel en sidekick Maite Goossens blijven tussen 16u en 18u De Spits presenteren.

18:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: joe fm, radio joe fm |  Facebook | |  Print |

Vossenstreken: aflevering 7 op maandag 2 maart 2015 om 21.40 bij VTM

vtm.JPGGemiddeld 701.130 kijkers (live +3) zagen Vic De Wachter vorige week samen met zijn vrouw Gilda De Bal aan het werk in Vossenstreken. Op maandag 2 maart 2015 heeft zijn personage Ludo Mannaert opnieuw vrouwenperikelen aan het hoofd. Deze keer is het echter zijn 21-jarige dochter Lore (Evelien Bosmans) die voor ophef zorgt.

Ook op het werk heeft Ludo een oorlogje uit te vechten. Voor een nieuwe zaak moet hij namelijk een samenwerking aangaan met Tom Willems (Jeroen Perceval) van de Cel Geweld. De twee diensten bundelen de krachten bij de heropening van een zaak uit 2001, toen twee jonge meisjes op korte tijd spoorloos verdwenen. Maar ‘samenwerken’ staat niet meteen in Ludo’s woordenboek.

Renée Vollebreght werd op 19-jarige leeftijd ontvoerd uit haar ouderlijke woonst. Haar moeder Marleen – een gastrol voor Mieke De Groote (Amateurs, Code 37, Cordon, e.a.) – betaalde het geëiste losgeld, maar van haar dochter ontbrak ieder spoor. Drie weken later verdween in dezelfde buurt ook de jonge Michelle Daniëls. Zij was op weg naar huis na een avondje stappen met vrienden, maar kwam daar nooit aan. Sara (Barbara Sarafian) en haar team bijten zich vast in de zaak als er na al die jaren plots lichamelijke resten teruggevonden worden van Renée.

De rechercheurs komen echter in een lastig parket te zitten wanneer wordt ontdekt dat de DNA-stalen van de meisjes in het labo werden verwisseld en de gevonden resten niet van Renée zijn, maar wel van Michelle. Als Marleen Vollebreght besluit klacht in te dienen tegen de Federale Politie, wordt Sara opgezadeld met Sven Reynders (Angelo Tijssens) van de juridische dienst, een blok aan haar been.

18:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vossenstreken, vtm vossenstreken |  Facebook | |  Print |

PR stunt Charlton

seks.JPGCharlton Athletic geeft toe dat de gelekte sexvideo een pr stunt is van de club om het verhuur van haar veld te promoten via de campagne #hirethevalley.

Afgelopen zomer heeft Charlton een nieuw veld aangelegd en wordt de kwaliteit van het veld gerankd in de top vijf van UK.  Iedereen krijgt nu de kans om te scoren op deze heilige Engelse grasmat tijdens de pitch hire maand mei. Op Stayen, het stadion van, partner van de voorzitter, Marieke Höfte, wordt dit al 2 jaar succesvol aangeboden met tot 200 verhuringen per jaar. Daar is het wel kunstgras. In Belgie herinnert men zich ongetwijfeld ook nog de pr-stunt van hotel stayen, waarbij een dame "gek" deed aan een raam tijdens een match.

Het stadium van Charlton, The Valley, is een multifunctioneel stadium dat zich leent tot verschillende activiteiten buiten voetbal. Maar nu zaterdag speelt Charlton thuis voor een volledig uitverkocht stadium tegen Huddersfield.

Rumour has it that het verliefd koppeltje uit de video ook de match zal bijwonen, dit keer vanuit de tribunes weliswaar.

Link naar de officiële video: https://www.youtube.com/watch?v=gGELzwSkVIc#action=share   

18:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: charlton, charlton athletic, huddersfield |  Facebook | |  Print |

Spoor 18 is elke zaterdag te zien om 18.15 uur op Libelle tv

Ilse Van Hoecke praat elke week met bijzondere gasten in Spoor 18. En deze keer mag ze zelfs een bekend echtpaar verwelkomen! Libelle tv-stem Bieke Ilegems komt in de zetel zitten, haar muzikale man Erik Goossens brengt een unieke versie van ‘Smile’ van de legendarische Chaplin.

18:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: spoor 18, libelle tv, bieke ilegems |  Facebook | |  Print |

26/02/2015

TV Show, zondag 2 maart 2015 om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1

TV Show, tros TV Show, Aanstaande zondag in het AVROTROS-programma de TV Show is Ivo Niehe in kasteel Beverweerd bij meestervervalser Geert Jan Jansen. Gedwongen door financiële zorgen begon hij met het vervalsen van een schilderij van Karel Appel. Dat bracht bij de veiling zoveel op dat hij verder ging en het werk van tientallen grote meesters als Dalí, Picasso en Gauguin ging namaken. 'Soms had ik een tennisarm van het vervalsen van hun handtekeningen', aldus Jansen. Autodidact Jansen deed dat zo perfect dat Appel en Picasso geconfronteerd met zijn fake-schilderijen zonder een spoor van twijfel zeiden: 'Dat is zeker authentiek werk van mij.' 
 
In de TV Show zien we hoe de Duitse Hauptkommissar Ernst Schöller er zijn levenswerk van maakte om Jansen achter de tralies te krijgen, hoe hij na een klopjacht door Frankrijk in een chateau bij het Franse Poitiers 1600 vervalste schilderijen ontdekte, hoe Jansen uiteindelijk toch niet veroordeeld werd en hoe zijn eigen werk tegenwoordig ook wordt nagemaakt. Is Jansen de grootste vervalser van onze tij? Of is het toch Konrad Kujau die behalve schilderijen ook 62 dagboeken van Adolf Hitler vervalste? In de TV Show een reconstructie naar aanleiding van Ivo's eerdere bezoek aan het Duitse 'genie'.

18:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tv show, tros tv show |  Facebook | |  Print |

VARA-programma Pauw wint TV-Beeld

pauw.JPGHet VARA-programma Pauw heeft donderdag het TV-Beeld gewonnen in de categorie 'Beste actuele programma'. Loretta Schrijver overhandigde Jeroen Pauw vandaag de prijs. Pauw kreeg het TV-Beeld voor het interview met Frans Timmermans, toen nog net Minister van Buitenlandse Zaken. Pauw is vanaf maandag 2 maart weer iedere werkdag om 23 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

De vakjury van de TV-Beelden over Pauw: “In de zeer relevante en actuele uitzending bespeelt Pauw op uiterst deskundige wijze alle registers. Met behulp van gedegen redactiewerk en slimme instarts ontlokt hij Timmermans zaken die hij nooit eerder verteld had.”

Tijdens de uitzending vertelde Timmermans dat één van de slachtoffers was gevonden met een mondkapje om de nek. "Hij had dus de tijd om een kapje op te doen," stelde de minister, die vlak na de ramp een emotioneel betoog voor de VN-Veiligheidsraad hield. Daarin beschreef hij de laatste gedachten van de slachtoffers: ‘Hebben zij de handen van hun geliefden vastgehouden, hun kinderen aan de borst gedrukt? We zullen het nooit weten.’ Timmermans gaf het interview aan de vooravond van zijn benoeming als Eurocommissaris.

De uitreiking van de overige TV-Beelden is op maandag 2 maart.

18:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: pauw, tv beeld pauw |  Facebook | |  Print |

Nieuwe trailer kortfilm FROZEN FEVER

frozen.JPGDe nieuwe Walt Disney Animation Studios kortfilm FROZEN FEVER, die Anna, Elsa, Kristoff en Olaf terug op het grote scherm brengt, speelt vanaf 25 maart 2015 in de bioscoop. Iedereen die gaat kijken naar CINDERELLA, een live-action film geïnspireerd door het klassieke sprookje, zal voor het starten van de film van de kortfilm “Frozen Fever” kunnen genieten. In FROZEN FEVER is Anna jarig en willen Elsa en Kristoff haar het beste verjaardagsfeestje ooit geven. Maar Elsa’s ijzige krachten kunnen dat feestje wel eens in gevaar brengen...

De kortfilm werd geregisseerd door Chris Buck en Jennifer Lee, geproduceerd door Peter Del Vecho en Aimee Scribner en bevat ook een splinternieuw lied geschreven door Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. FROZEN FEVER is het eerste project dat het Oscar®-winnende team van Disney’s “Frozen” terug samenbrengt.

OVER FROZEN

“Frozen” won twee Academy Awards® (best animated film en best original song voor “Let It Go”) en een Golden Globe® (best animated feature film). De film is de vijfde grootste film aller tijden, en de grootste animatiefilm aller tijden met een box office van $1.27 miljard wereldwijd. De film werd in België uitgebracht op 4 december 2013.

OVER CINDERELLA

“Cinderella” is een live-action film geïnspireerd door het klassieke sprookje. De film brengt de tijdloze beelden uit Disney’s animatieklassieker uit 1950 tot leven met een visueel verbluffend spektakel voor een nieuwe generatie. In de film schitteren Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Stellan Skarsgård, Holliday Grainger, Derek Jacobi en Helena Bonham Carter. “Cinderella” werd geregisseerd door Kenneth Branagh met een screenplay van Chris Weitz en werd geproduceerd door Simon Kinberg, Allison Shearmur en David Barron.

 


18:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: frozen fever, kortfilm frozen fever |  Facebook | |  Print |

WHITE BIRD IN A BLIZZARD - Nieuw op DVD en VOD | Release: 17 maart 2015

dvd.JPGEen film van Gregg ARAKI (Kaboom, Mysterious Skin en The Doom Generation)
Met Shailene WOODLEY (The Fault in our Stars, The Descendants), Eva GREEN (Casino Royale), Angela BASSETT (Malcolm X) en Gabourey SIDIBE (Precious)

“Cultheld Gregg Araki maakt nog altijd films met een onbevangen, adolescente geest”

NRC Handelsblad

In dit drama verdwijnt Eve, de flamboyante moeder van de 17-jarige Kat Connors, op mysterieuze wijze. Door haar talrijke liefdesperikelen lijkt Kat zich echter niet al te veel zorgen te maken om de verdwijning van haar moeder. Geleidelijk aan trekt de mist uit haar liefdesleven weg waardoor de confrontatie met de werkelijkheid dan ook bijzonder onthutsend wordt. Een oplossing ligt niet meteen voor het rapen.

De Amerikaanse independent regisseur Araki maakte eerder onder andere 'Nowhere', 'The Doom Generation', 'Mysterious Skin' en 'Kaboom'. Hij staat bekend om zijn compromisloze, non-conformistische gedrag wat de rode draad door zijn hele oeuvre vormt.

Technische specificaties:
VS, 2013 | Duur: 90min | Taal: Engels | Ondertiteling: Nederlands
Formaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1 | Kijkwijzer: 12 jaar en ouder 

Verkrijgbaar vanaf 17 maart op DVD en VOD

17:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: white bird in a blizzard, dvd |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende