Showbizzkanaal : Archieven

30/11/2014

'Fata Morgana' is nieuwe single voor Gene Thomas

gene.jpgEr waait een nieuwe, frisse wind door de carrière van Gene Thomas. Zo pas tekende Gene een langdurige samenwerkingsovereenkomst met Upstars, dat vanaf nu de pers promotie, marketing en creatieve begeleiding voor Gene gaat verzorgen. Pieter Ramboer (Upstars): “Gene Thomas is een veelzijdig zanger, presentator en creatieveling. Niet alleen als artiest, maar ook als mens past hij perfect in het Upstars plaatje. We willen met ons team graag mee bouwen aan zijn verhalen.”

Muzikaal durven vernieuwen, dat is wat Gene Thomas absoluut doet met zijn gloednieuwe single ‘Fata Morgana’ die sinds vrijdag digitaal te koop is via iTunes. Samen met Wim Claes en Stefaan Fernande (Clouseau) componeerde Gene een frisse, eigentijdse Nederlandstalige pop song die te catalogeren valt onder het genre ’Nederpop met dance-invloeden’. “Ik moet zeggen dat ik dezer dagen overdonderd ben door de aandacht die mij te beurt valt. De reacties op de nieuwe single ‘ Fata Morgana’ zijn overweldigend positief. Zelf maak ik de vergelijking met ‘Waves’ van Mr. Probz. Ik besef dat een Nederlandstalig liedje waar er pop-dance invloeden inzitten – die destijds ook kenmerkend waren voor X-Session – iets vernieuwend is”, zegt Gene Thomas terecht enthousiast.

Sinds vrijdag is ‘Fata Morgana’ als cd-single digitaal te koop via iTunes. Op MENT en anne kan je ondertussen de spraakmakende videoclip aan hoge snelheid zien voorbijkomen. Bij MENT is de clip ondertussen gebombardeerd tot de nieuwe 'MENT lieveling'. Gene: “In de clip van ‘Fata Morgana’ draait het erom dat ik op zoek ga naar een meisje. Het is een spannende zoektocht, waarbij ik ook de achtervolging inzet en waarmee ik ook terecht kom in het water. Hoe het afloopt zie je als je de clip uitkijkt!”

Na de succesalbums ‘Dichterbij’, ‘Evenwicht’ en ‘Ontvlambaar’ brengt Gene in 2015 een langverwachte, nieuwe cd op de markt, waar uiteraard ook de nieuwe single ‘Fata Morgana’ op terug te vinden zal zijn. Voor Gene wordt 2015 een jubileumjaar, want hij staat volgend jaar 20 jaar als artiest op het podium en dat viert hij gepast met een nieuwe cd en concerten. Details over dit laatste worden begin volgend jaar bekendgemaakt. Gene is volgend jaar ook opnieuw presentator op ‘Het Schlagerfestival 2015’.

De clip van ‘Fata Mogana’ kan je hier bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=wEIKY4Bqk7c

De single kan je digitaal aankopen via iTunes.
https://itunes.apple.com/be/album/fata-morgana-single/id9...

18:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: fata morgana, gene thomas |  Facebook | |  Print |

Nederlandse artiesten slaan handen ineen om aandacht te vragen voor armoede en eenzaamheid in Nederland

Nederlandse artiesten armoede, eenzaamheid, an Smit, Lee Towers, Ruth Jacott, Do, André Hazes Jr., Willeke Alberti, Lange Frans, Thomas Berge, Kim-Lian van der Meij, Ernst Daniël Smid, Loïs Lane, Monique Smit, Gezellig de kerstdagen doorbrengen met de mensen die belangrijk voor je zijn en genieten van heerlijke kerstdiners is helaas niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Veel mensen in Nederland leven in armoede of zijn eenzaam. Om hier aandacht voor te vragen wordt binnenkort door verschillende organisaties een grote campagne gelanceerd. René Froger schreef voor deze campagne samen met Pieter van Schooten het nummer ‘Kerstmis Vier Je Samen’. 

‘Als ambassadeur van De Voedselbank word ik geconfronteerd met een nog steeds groeiende armoede in eigen land. Ook de eenzaamheid van veel ouderen is schrijnend. In mijn ogen kan het niet waar zijn dat we dit in eigen land laten gebeuren en maar snel de andere kant op kijken.’

‘Samen met collega’s was ik erg enthousiast over het idee. Met artiesten als Jan Smit, Lee Towers, Ruth Jacott, Do, André Hazes Jr., Willeke Alberti, Lange Frans, Thomas Berge, Kim-Lian van der Meij, Ernst Daniël Smid, Loïs Lane en Monique Smit zijn we onder de projectnaam ‘EenMaal voor Allen’ de studio ingedoken. Ik ben enorm trots op het resultaat.’, aldus René Froger.

De single is de grote aanjager van de landelijke campagne ‘Samen vieren we kerst’. Jumbo Supermarkten en diverse maatschappelijke organisaties (waaronder Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds en Nationale Vereniging Zonnebloem) slaan voor deze actie de handen ineen. Samen met klanten willen zij zoveel mogelijk mensen een mooiere kerst bezorgen. Vanaf 8 december kunnen klanten bij Jumbo door middel van coupons kerstgerechten vanaf € 1,50 doneren aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jumbo vult elke twee gedoneerde gerechten aan met een derde gerecht. Samen met de maatschappelijke organisaties zorgt familiebedrijf Jumbo er vervolgens voor dat deze een goede bestemming krijgen in de vorm van kerstdiners en kerstpakketten.

Het nummer is nu te downloaden via o.a.  

https://itunes.apple.com/nl/album/kerstmis-vier-je-samen single/id945362280?l=nl&ls=1

De opbrengsten hiervan komen ten goede aan deze actie. Op 4 december wordt de videoclip gelanceerd.

Nieuw project Fien Troch bekroond tijdens TorinoFilmLab

Cineaste Fien Troch heeft met haar nieuwe speelfilmproject Home de Internationale ARTE Prijs ontvangen tijdens het TorinoFilmLab Meeting Event, dat plaatsvindt in het kader van het Torino Film Festival in Italië. Met de prijs bekroont ARTE France Cinéma het beste scenario onder de deelnemers van het Script&Pitch luik, dat 12 projecten telt. 
 
Home wordt Fien Trochs vierde speelfilm, na Een ander zijn geluk, Unspoken en Kid. Haar nieuwste project wordt een portret van de moeilijke strijd tussen twee generaties, over de dunne lijn tussen vertrouwen, vriendschap en loyaliteit. Het scenario van Home werd geschreven door Troch zelf, samen met Nico Leunen die we vooral kennen als monteur van films als The Broken Circle Breakdown, De helaasheid der dingen, Kid, Waste Land en Lost River. Met de Internationale ARTE Prijs op zak, kan de regisseuse rekenen op bijkomende ondersteuning t.w.v. 6.000€ voor de verdere ontwikkeling van haar film.
 
Het driedaagse TorinoFilmLab Meeting Event vond dit jaar voor de zevende keer plaats als onderdeel van het Torino Film Festival en vormt het sluitstuk van verschillende vormingsinitiatieven die het Lab doorheen het jaar organiseert. Daartoe behoort ook Script&Pitch, een gevorderde workshop scriptontwikkeling waarbinnen geselecteerde scenaristen en regisseurs de kans krijgen om het scenario van een nieuw project verder te verfijnen. Het TorinoFilmLab wordt mee ondersteund door het Vlaams Audiovisueel Fonds.
 
Home wordt ook de vierde samenwerking tussen Fien Troch en Antonino Lombardo van het Brusselse productiehuis Prime Time. Het project kan daarbij rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz.

17:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: torinofilmlab, fien troch |  Facebook | |  Print |

De nieuwste luxe whisky van 2015

Kenners en whiskyliefhebbers hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk stelt Chivas Regal, ‘s werelds voornaamste luxe whisky, Chivas Regal Extra voor. Chivas Regal lanceert hiermee zijn eerste nieuwe blend sinds 2007. Om deze nieuwe ‘Premium Blend’ aan Vlaanderen te introduceren, organiseert Pernod Ricard, coleader op wereldniveau in de sector van wijnen en alcoholische dranken, een intieme en exclusieve tasting op donderdag 4 december 2014 tussen 19u en 21u bij MONAR&Clothes in Antwerpen. 

Chivas Regal Extra werd gecreëerd door Colin Scott die nu al 25 jaar meesterdestilleerder van Chivas Regal is. Scott ontwikkelde hiermee een unieke blend die de meest populaire en pure malts van het merk Chivas samenbrengt. “Dit is wereldwijd onze eerste creatie sinds 2007,” vertelt Scott. “De hoge kwaliteit van deze blend is ontwikkeld op basis van een paar uitzonderlijke whisky's en op basis van een selectie van pure malts, voornamelijk gerijpt in sherryvaten. Dit proces leidt tot een sterkedrank die perfect het unieke karakter van deze blend weerspiegelt.”

Chivas Regal Extra zal pas op het einde van het jaar exclusief verkrijgbaar zijn bij Colruyt aan de adviesprijs van €33,99. Dit maakt de intieme pretasting van de drank in Vlaanderen zo bijzonder. 

Naast Chivas Regal Extra zullen eveneens Beefeater 24, Jacob’s Creek Sparkling Reserve en Lillet rose, rouge, blanc uit het assortiment van Pernod Ricard voorgesteld worden. De exclusieve tasting zal doorgaan op donderdag 4 december 2014 tussen 19u en 21u bij MONAR&Clothes (Everdijstraat 35, 2000 Antwerpen). 

17:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: luxe whisky 2015, chivas rega |  Facebook | |  Print |

28/11/2014

Festival Van De Ambiance 2014 introduceert 'ambiancemeter'

fesitval.jpgOver minder dan twee weken – op zaterdag 6 december – vindt in ’t Kuipke in Gent de 4de editie plaats van het Festival van de Ambiance. Met 15 topartiesten (waaronder Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Gene Thomas, René Froger, The Vengaboys en The Gibson Brothers) en vele duizenden feestvierders, is het festival de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de grootste muziekfeesten in Vlaanderen. Vanuit de organisatie wordt er ondertussen al vooruitgekeken naar de nieuwe editie in 2015, en in functie daarvan kan het publiek straks in ’t Kuipke mee bepalen welke artiest er zeker terug bij moet zijn. Concertorganisator Benelive introduceert de ‘ambiancemeter’, die na elk optreden het aantal ‘ambiance-decibels’ zal meten. De artiest die het meeste applaus krijgt – en dus de meeste ambiance heeft ‘veroorzaakt’ - wordt meteen geboekt voor de editie van volgend jaar.
 
“Het publiek vooraf betrekken bij het samenstellen van een muzikale affiche is niet nieuw, maar wanneer je de avond van het festival zelf actief inspraak geeft voor de volgende editie, dan creëer je toch iets unieks”, klinkt het enthousiast bij de organisatoren van het Festival van de Ambiance. Op zaterdag 6 december krijgen de vele duizenden concertgangers in ‘t Kuipke in Gent de kans om hun favoriete artiest meteen op de affiche voor de 5de editie te plaatsen. Hoe? Door zoveel mogelijk ambiance te maken! “Na afloop van elk optreden meten we het slotapplaus gedurende 20 seconden, op aangeven van presentator Filip D’Haeze. Er staan 15 artiesten op de affiche en de persoon of groep die op het einde van de avond erin geslaagd is om het luidste ambiance-applaus te krijgen, krijgt meteen een ticket voor het Festival van de Ambiance 2015”.
 
Ben Crabbé

Voor het idee van de ‘ambiancemeter’ heeft het Festival van de Ambiance zich voor een stuk ook laten inspireren door het legendarische programma ‘Fanclub’ van Ben Crabbé, dat in de jaren tachtig een groot succes was. “Dertig jaar geleden werden de kijkers actief betrokken aan de hand van de inmiddels verdwenen, maar legendarische gele briefkaart. Ben stelde wekelijks nieuwe artiesten voor en de artiest of act die erin slaagde om het meest aantal gele briefkaarten van de kijkers te verzamelen, mocht terugkomen. Vanuit die interactieve gedachte lanceren wij dus ook de ‘ambiancemeter’ op het komende Festival van de Ambiance”, zegt festivalwoordvoerder Kurt Frederickx van communicatiebureau Upstars.
 
Voltreffer
 
Frederickx geeft aan dat de komende editie van Het Festival van de Ambiance opnieuw een voltreffer gaat worden: “De muzikale mix van populaire variété artiesten die gaat van Christoff, Lindsay, De Romeo’s en Gene Thomas tot René Froger, en van de Vengaboys tot The Gibson Brothers, wordt erg goed onthaald door het publiek.”
 
Het Festival van de Ambiance vindt plaats op zaterdag 6 december 2014 in ’t Kuipke in Gent, met optredens van De Romeo’s, Willy Sommers, Jo Vally, Lindsay, Yves Segers, Christoff, Bart Kaëll, Laura Lynn, Luc Steeno, Swoop, Dennie Christian, Vengaboys, The Gibson Brothers, Gene Thomas en René Froger. Na afloop zijn er ook nog dj-sets van Dimitri Vantomme en Sven Ornelis. Tickets kan je bestellen via http://www.festivalvandeambiance.be of via http://www.boekjeticket.be

Kerst Variété in Theater Elckerlyc te Antwerpen

1.jpgActrice Jacky Lafon verzamelde een resem grote namen zoals Petra, Luc Steeno, Nicole & Hugo, de popkoning en een prachtig showballet om een heerlijke Kerst Variété voor te bereiden. Op 26, 27 en 28 december kan het publiek genieten van deze feestelijke, zorgeloze show in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 

Voor het eerst brengt Jacky Lafon met de kerstdagen een variétéshow in het theater. Vakkundige danseressen, prachtige kostuums, betoverende muziek en hilarische sketches kleuren de donkere dagen rond Kerstmis.

Ongetwijfeld kent iedereen Jacky Lafon van haar personage Rita Van den Bossche uit de VTM soap Familie. Jacky heeft een voorliefde voor humor en komedie in het theater. Na de eerste succesvolle zomershow van Jacky Lafon in 2013 kwam er een vervolg in de zomer van 2014. Beide shows werden gespeeld in het gezelligste theater aan de Vlaamse kust, ’t Colisée in Blankenberge.

Data: op vrijdag 26 december t/m zondag 28 december 2015 
Om 20u15 of 15u15 
Prijzen Vanaf € 17 (incl. reservatiekosten) 
Tickets www.sherpa.be of 070 691 002 

19:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: petra, luc steeno, nicole & hugo, de popkoning, antwerpen, kerst variété |  Facebook | |  Print |

Grote Prijs voor Lucifer in Tallinn

Lucifer, de derde langspeler van Gust Van den Berghe, heeft de Grote Prijs gewonnen op het Black Nights International Filmfestival van Tallinn (14-30 november). De Grand Prix, die meteen ook de eerste internationale onderscheiding voor de film is, komt met een geldsom van 10.000 euro geschonken door de Stad Tallinn. De regisseur was ter plaatse om de prijs in ontvangst te nemen.

Lucifer is de derde speelfilm van Gust Van den Berghe en meteen ook het sluitstuk van zijn triptiek waartoe En waar de sterre bleef stille staan en Blue Bird behoren.

Dit keer brengt Van den Berghe een adaptatie van het gelijknamige theaterstuk van Joost Van den Vondel. Daarin komt de opstandige,Lucifer, tijdens zijn val van de hemel naar de hel, langs het aardse paradijs, een klein dorpje in Mexico waar de oude Lupita en haar kleindochter Maria leven. Lupita’s broer Emmanuel veinst verlamming, zodat hij kan gokken en drinken terwijl de vrouwen de schapen hoeden. Maar Lucifer ziet zijn kans om Gods perfectie creatie alsnog te verwarren en speelt de wonderbaarlijke heler. Hij dwingt Emmanuel weer te lopen, laat Lupita twijfelen aan haar geloof en verleidt Maria. Om dan met de noorderzon te verdwijnen in chaos en verdriet.

Lucifer ging in wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Rome. Enkele dagen later was de film o.a. ook te zien op het Film Fest Gent. Op de Belgische bioscooprelease is het nog wachten tot 18 februari 2015.

De fotografie was in handen van Hans Bruch Jr., David Verdurme nam de montage voor zijn rekening. Producent is Tomas Leyers van Minds Meet (Violet, I'm the same I'm an other), die eerder ook al de andere films van Gust Van den Berghe produceerde. 

Lucifer kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz.

19:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: lucifer tallinn |  Facebook | |  Print |

Vind Mijn Familie - Aflevering 2 op maandag 1 december 2014 om 20.35 bij VTM

Vind Mijn Familie, vtm, familie, Sinds vorige week brengt Francesca Vanthielen met Vind Mijn Familie extra warmte in de huiskamer. De eerste aflevering, waarin Liselotte haar biologische moeder in de armen sloot en Theo na 48 jaar kennismaakte met zijn zoon Stef, wist 724.804 kijkers te ontroeren (live +3). In de tweede aflevering op maandag 1 december 2014 heeft het Vind Mijn Familie-team een niet voor de hand liggende zoektocht voor de boeg.

ALAIN ZOEKT ZIJN VADER: DE IERSE ONDERWATERLASSER TIM OF TIMOTHY MET BLAUW EN GROEN OOG

Die zoektocht komt er op vraag van de 24-jarige Alain uit Deurne, die al acht jaar tevergeefs naar zijn biologische vader zoekt. Eind jaren 80 leerde Alains moeder een avontuurlijke Ierse man kennen in een Antwerps café. De twee hadden een kortstondige relatie, maar toen Alains moeder zwanger raakte, kwam zij er alleen voor te staan.

Alain heeft altijd veel respect gehad voor zijn moeder, die hem in haar eentje heeft opgevoed. Maar tijdens zijn puberteit, werden de vragen over zijn vader steeds concreter. “Voor mij is het nu of nooit”, vertrouwt Alain Francesca toe. “Ik wil hem leren kennen, weten waarom hij is weggegaan, met hem een pint gaan pakken zoals vaders en zonen dat doen en de tijd inhalen die we 24 jaar lang hebben moeten missen.”

Intussen is Alain al acht jaar actief op zoek naar zijn biologische vader, zij het met bitter weinig informatie. “Het enige dat ik weet, is dat mijn vader een Ierse onderwaterlasser was die tijdelijk in Antwerpen werkte. Zijn naam zou Tim of Timothy zijn en hij zou één groen en één blauw oog hebben…”, luidt het. Met deze informatie start het team van Vind Mijn Familie een maandenlange zoektocht naar de mysterieuze Ierse onderwaterlasser. Vlakbij Dublin wordt een man gevonden die aan Alains beschrijving voldoet, maar is hij ook effectief zijn vader?

BRIGITTE VERLANGT NAAR KENNISMAKING MET HAAR ONBEKENDE BIOLOGISCHE BROER

De 48-jarige Brigitte is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in Nijlen. Ze beleefde een gelukkige jeugd in een adoptiegezin en werd op 12-jarige leeftijd ingelicht over haar ware achtergrond. “Ik kreeg een kaft met papieren en las in een brief van het vredegerecht dat mijn biologische moeder gestorven is toen ik amper drie maanden was. Verder in de brief las ik dat zij ook een biologische zoon had, Patrick. Ongelofelijk nieuws! Ik heb altijd gedacht dat ik alleen was en plots heb ik een broer”, vertelt Brigitte.

Brigitte is meteen ondersteboven van het nieuws nog een biologische broer te hebben en start een zoektocht naar de onbekende man. Een zoektocht die 36 jaar duurt, maar zonder resultaat blijft. Daarom vestigt Brigitte nu al haar hoop op Vind Mijn Familie. Met succes, want het research team slaagt erin Patrick op te sporen. Ook hij heeft altijd gedacht enig kind te zijn. Wanneer Patrick te horen krijgt dat hij een biologische zus heeft, lopen de emoties hoog op.

De volledige aflevering van Vind Mijn Familie kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

18:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vind mijn familie, vtm, familie |  Facebook | |  Print |

Black Eyed Peas op 1 in de allereerste Top 500 van de Zeroes

De allereerste lijst met hits uit de jaren 2000-2009 zit erop. De luisteraars van Q-music hebben de Black Eyed Peas op 1 gestemd met het aanstekelijke I Gotta Feeling. De Top 500 van de Zeroes werd van maandagochtend tot vrijdagavond uitgezonden op Q. Elke avond om 18 uur was er Zeroes in the Mix met dansbare Zeroes-hits gemixt door top-dj’s Regi, Yves V, Pat Krimson, Wolfpack en Mike Mago.

De 10 favoriete Zeroes-hits van de Q-luisteraar:

Black Eyed Peas – I Gotta Feeling

Coldplay – Viva La Vida

Lady Gaga – Poker Face

P!nk – Dear Mr. President

Beyoncé – Crazy In Love

Kings of Leon – Sex On Fire

Rihanna – Don’t Stop The Music

Amy Winehouse – Rehab

Justin Timberlake – Cry Me A River

David Guetta & Kelly Rowland – When Love Takes Over

Beyoncé populairst, Clouseau hoogst genoteerde Belgische groep

Naast hun nummer 1-notering staan de Black Eyed Peas in totaal ook liefst 12 keer in de lijst. P!nk heeft 11 hits in de Top 500, Coldplay en Justin Timberlake staan er 9 keer in. Maar globaal gezien is Beyoncé de populairste artieste uit de Zeroes, met liefst 8 solohits én 5 samen met Destiny’s Child. De Zeroes waren opvallend vrouwelijk want verder zijn Madonna (8), Christina Aguilera (8), Rihanna (7), Nelly Furtado (7) en Britney Spears (6) het meest in de Top 500 gestemd.

Clouseau is de hoogste genoteerde Belgische groep met En Dans op nummer 12. Natalia en Milk Inc zijn de populairste landgenoten uit de Zeroes met elk 8 liedjes in de lijst.

Single Ladies: meer dan 300.000 keer bekeken

18:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: black eyed peas, top 500, zeroes |  Facebook | |  Print |

XO Belgium introduceert de Early Camper

xo_belgium.JPGHet meerdaagse festival Extrema Outdoor Belgium viert op 22, 23 en 24 mei 2015 alweer zijn vijfde verjaardag aan het natuurrijke recreatiestrand Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren, nabij Hasselt. Op 6 december gaat om 11 uur ‘s ochtends de officiële Early Camper-verkoop voor 2015 van start. Daar dit de allerlaatste Early Birds zullen zijn, heeft het elektronische veelzijdige muziekfestival besloten iets bijzonders te doen: de Early Camper.

Upgrade XO camping
In voorgaande jaren heeft XO Belgium zijn vroege vogels telkens verwend met een twee voor de prijs van één-actie. Voor de vijfde editie zal de XO camping een volwaardige upgrade krijgen. De camping krijgt een kersverse grotere locatie toegewezen aangrenzend aan het festivalterrein. Verder worden het programma en de invulling van zowel de camping als het festivalterrein opgevoerd en zal het aanbod aan ‘funtainment’ en creativiteit verrijkt worden. Genoeg redenen om waardig afscheid te nemen van de Early Birds met een uitzonderlijke camping-variant, namelijk de Early Camper.

Early Camper
Een Early Camper ticket geeft een groep van vijf mensen toegang tot het XO Belgium festival van vrijdag tot en met zondag. Tevens mogen zij met dit ticket gebruik maken van de herboren XO camping van vrijdag namiddag t.e.m. maandag namiddag. Er hoeft per groep van vijf dus slechts één Early Camper aangeschaft te worden.

XO team-captains gezocht!
De opdracht voor de Early Camper is dus om eerst een
team-captain aan te stellen die ervoor zorgt dat zijn of haar team met een totaal van vijf mensen, inclusief captain, compleet wordt. Deze XO-captain kan dan vervolgens vanaf 6 december online de Early Camper voor zijn of haar groep bestellen.

5 Early Campers voor de prijs van 4
Uiteraard is een ‘Early Bird’-actie niet compleet zonder een interessant voordeel.
Daar XO Belgium z'n vijfde verjaardag viert, is het vijfde ticket dan ook helemaal gratis, d.w.z. vijf mensen voor de prijs van vier! Een Early Camper ticket, geldig voor vijf mensen,
zal daardoor slechts €396,- zijn in plaats van 495 euro.

Er zullen slechts duizend Early Campers aangeboden worden dus wie deze actie niet wil mislopen, dient er op tijd bij te zijn. Early Campers kunnen vanaf 6 december
11 uur ’s ochtends besteld worden via de festivalwebsite van XO Belgium: xobelgium.be.

Dit jaar viert Extrema Outdoor Belgium zijn 5de jaar alweer vanuit zijn geboorteplek aan het recreatiegebied Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren, dichtbij Hasselt. Vanuit een passie voor muziek, mensen en creativiteit, richt XO Belgium zich erop een kwalitatief vakantie gevoel te creëren waarbij de bezoekers gezien worden als leden van de XO familie. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area's en activiteiten, een kampeerterrein dat zich ontplooid heeft tot een XO dorpje alsook zijn rauwe elektronische kwaliteitsmuziek.

06:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: xo belgium, early camper |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende