Showbizzkanaal : Archieven

31/10/2014

Aflevering 11 van Boer zkt Vrouw op maandag 3 november 2014 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGNa het hele traject van brieven schrijven, speeddaten, op daguitstap gaan, een week samen leven en werken op de boerderij en vooral telkens weer moeilijke keuzes maken, heeft elke boer of boerin een reisgezel gekozen. In de stille of uitgesproken hoop dat die ook een levensgezel wordt. Zal een prille liefde sterker worden in die nieuwe, vreemde omgeving, voor het eerst alleen samen met elkaar? Zullen de vlinders blijven fladderen? Of zal het nog maar pas warme vuur net uitdoven, nu ze alleen op mekaar aangewezen zijn, ver weg van de vertrouwde leefwereld? Om dat te ontdekken, stuurt Dina haar boeren en boerinnen telkens weer op reis.

Voor Luc is werkelijk àlles nieuw. Behalve af en toe een bustrip om Club Brugge te volgen bij een Europese uitmatch, heeft hij nog nooit gereisd. In een luxueus all-in resort op de Dominicaanse Republiek komt hij ogen te kort. Chris is een meer ervaren reizigster en begeleidt Luc, maar dan nog valt hij van de ene verbazing in de andere. Bij gebrek aan Belgisch bier, volgt hij Chris in de cocktails. En dat helpt Luc zeer bij het leren van zijn eerste woordjes Spaans. Maar de reis mist zijn effect niet. Bij het ontbijt op het balkon van de kamer -service went snel-, bekent Luc dat hij voor het eerst in zijn leven de tijd vergeet en niet aan de boerderij denkt.

Peter-Jan en Ellen zijn ervaren reizigers. Maar ze moeten wel nog wennen aan voor het eerst met z’n twee zijn. Een week lang. In één kamer. Met maar één dubbel bed. Wie slaapt aan welke kant? Wie snurkt? Het zijn nog onbeantwoorde vragen die hen er echter niet van weerhouden om al even te dromen van een boerderij annex B&B. Want wat doe je anders, languit in de zon met zicht op de oneindige oceaan? Behalve er samen in duiken natuurlijk…

Nathalie en Geoffrey meren met hun immense love boat aan in Barcelona. Bezige bij Nathalie zou zichzelf niet zijn als ze zich op de Ramblas niet afvroeg hoe het komt dat al die mensen niet moeten werken. Op de markt verbaast ze zich over de prijs van de Iberische ham (“200 euro per kilo, papa!”) en noteert ze allerlei ideetjes voor hun vershoeve. En hoogblonde Geoffrey wordt er aanzien voor één van de Britse royals.

Als een reis een relatietest is, hebben Kelly en Antoine elkaar alvast in één ding gevonden. Ze hebben last om New York te begrijpen en lopen wat verloren tussen de wolkenkrabbers van Manhattan. Maar vanop de Hudson ziet alles er al minder hoog uit. De Waalse Antoine waagt zich zelfs aan het woord ‘vrijheidsbeeld’. En eten in een restaurant waar het voltallige personeel je zingend bedient, zorgt toch ook voor een apart sfeertje.

Wie niet op reis is, is Ruben. Als alles anders was gelopen, zat de jonge boer nu ook ergens in de zon te genieten, samen met misschien wel de liefde van zijn leven. Maar nu moet hij thuis de draad weer oppikken. Even kijken of dat hem lukt.

06:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boer zkt vrouw, vtm, vtm boer zkt vrouw |  Facebook | |  Print |

Tim en Tom Coronel op jacht naar succes in Le Dakar 2015

dakar.jpgOp 4 januari gaat in Buenos Aires, Argentinië weer de befaamde Dakar-rally van start. Onder de deelnemers dit jaar niet één, maar twee Coronels, beiden in een identieke buggy die volledig in eigen beheer is ontwikkeld en opgebouwd. Tim mikt op de hoge klassering in het klassement met hopelijk dagsuccessen, terwijl tweelingbroer Tom een dubbelrol heeft. Uiteraard wil hij zijn buggy ook aan de meet brengen, maar hij zal tevens voor het bekende autosportprogramma RTL GP reportages vanuit de rally verzorgen. Een unieke aanpak.

De A.S.O. heeft voor de komende editie weer voor een uitdagende route gezorgd die de deelnemers van Argentinië via Chili en Bolivia weer terug brengt naar Buenos Aires. Dat het weer een zware editie gaat worden staat vast.

Het belangrijkste nieuws over de route is dat er komend jaar ook een marathon-etappe voor de trucks en de auto's is gepland. Dit houdt in dat er aan het eind van de etappe geen serviceteams en monteurs aanwezig zullen zijn en dat de equipes zelf de eventuele problemen aan de voertuigen moeten verhelpen. De motorrijders kennen dit fenomeen al, maar voor de auto's en de trucks is dit nieuw. Verder zullen de auto's en de trucks eerder een rustdag hebben dan de motoren en de quads. Op 10 januari is de rustdag voor de auto's en trucks en op 12 januari voor de motoren en de quads.

Tim Coronel
Tim Coronel gaat in 2015 voor de 8e keer van start in de Dakar-rally. De oudste van de Cornel-twins: "Het wordt weer een uitdagend avontuur. Ik vind het gaaf dat ook de auto's en de trucks naar Bolivia gaan dit jaar. Die zoutvlaktes daar zijn natuurlijk magisch! Dit jaar bestond de route voor ongeveer 70% uit stenen en ik denk dat dit in 2015 wel wat meer zand gaat worden."

Op de vraag wat Tim vind van de marathon-etappe antwoorde hij vrij koel: "Ik denk dat dit juist een extra uitdaging is. Het wordt spannend want je moet zorgen dat je het materiaal heel houdt, maar ik ben technisch goed onderlegd en ben nauw betrokken bij de opbouw van de buggy's. Je moet de etappe heel beheerst rijden. Als je daar vol los gaat dan kan het nog wel eens lastig worden."

De start en de finish zijn volgend jaar beide in Buenos Aires en ook daar verheugt Coronel zich op: "Buenos Aires is een fantastische stad en de mensen daar zijn totaal gestoord als de Dakar-karavaan langs trekt. Iedereen kent nog de tv-beelden van een paar jaar geleden dat we op de verbindingsroute niet eens normaal konden rijden omdat al die mensen langs en vooral op de weg stonden. Dat is zo uniek!" En met de van hem bekende, brede glimlach: "Natuurlijk verheug ik me ook op het feestje na de finish. En ik hoop dat Tom en ik dan ook echt wat te vieren hebben."

In de editie van 2014 finishte Tim Coronel voor het eerst niet, maar hij is er van overtuigd dat dit in 2015 wel gaat gebeuren: "Ja, technische tegenslagen horen er helaas bij en ondanks dat ik nooit opgeef was het dit jaar toch echt afgelopen. Techniek is een belangrijke schakel in dit spelletje en als dat je uiteindelijk in de steek laat dan houdt het op. Het was nog iets te ver naar de finish om de buggy op mijn nek te nemen. Maar volgend jaar gaan we er gewoon weer 110% voor. En de verhalen vooraf dat het nog zwaarder gaat worden..... Dakar is zwaar en zwaarder dan zwaar kan niet volgens mij. Ik hoop en vertrouw aan de finish te komen en dan uiteindelijk in Buenos Aires een heerlijk koud biertje te kunnen drinken na de finish.

Tom Coronel
"Dit was eens en nooit weer," zijn de woorden die de Dakar-liefhebber zich nog wel herinnert, in 2009 uitgesproken door een onder het stof zittende Tom Coronel. In 2009 reed hij samen met broer Tim in een buggy de Dakar-rally in Argentinië en Chili. Het zag ernaar uit dat de broers in de 5e etappe zouden uitvallen. Deze werd echter geneutraliseerd en met een tijdstraf van maar liefst 200 uur konden de Coronels de Dakar-rally vervolgen, al waren ze wel kansloos voor een hoge klassering. Het beste resultaat werd neergezet in de twaalfde etappe waarin ze zich als 11e klasseerden.

Buggy verder verbeterd
"Ja, mijn buggy wordt ieder jaar nog beter," glundert Tim Coronel in de speciale werkplaats van het Maxxis Dakarteam powered by SuperB, waar de buggy's volledig in eigen beheer worden ontwikkeld en gebouwd. "Vanaf het buizenframe, tot aan de motor, alles doen we zelf. En voor de 2015-editie van Le Dakar is de buggy weer verder verbeterd. Door veelvuldig gebruik te maken van kevlar-titanium hebben we het voertuiggewicht met maar liefst 75 kilo teruggebracht. En iedereen weet, minder gewicht, meer snelheid en minder snel vastzitten. De Suzuki Hayabussa krachtbron is verder getuned en levert nu maar liefst 235 pk, en dat is een toename van 20 PK. Ook aan ons, de rijders, is gedacht, want de zitpositie is verder verbeterd en zijn de meters ergonomischer gegroepeerd.

Belangrijk zijn ook de banden van Maxxis. Op basis van onze ervaringen in de vorige Dakar zijn ook die door de fabriek verder ontwikkeld en verbeterd. Banden spelen in de Dakar-rally een cruciale rol en kunnen winst of verlies bepalen. Een teveel aan lekke banden en je kunt een goede klassering in het klassement wel vergeten."

Kees Koolen
Kees Koolen over zijn favoriete categorie Kees Koolen is iemand die liefst doet wat nog niemand heeft gedaan of wat onmogelijk lijkt. De afgelopen Dakar werd hij de eerste in de geschiedenis die in alle categorieën de finish haalde: motor, quad, auto en truck. Dat stelde hem voor een probleem: wat nu? Thuisblijven was geen alternatief. Daarvoor vindt Koolen de Dakar te leuk. Dus greep hij terug op de quad. Dat was een makkelijke keuze: van de vier categorieën vond ik dat het leukst. Om goed motor te rijden, moet ik echt mijn best doen. Het is hard werken, zeker als je niet de beste rijder bent – zoals ik. Op de motor moet ik te veel nadenken. En ik ben bang om te vallen. Met de quad ben ik ook al hard gevallen, daar niet van. Maar ik voel me veel veiliger: ik heb minder balans nodig, het is stabieler en comfortabeler. Je komt overal doorheen en toch heb je de vrijheid van de motor. Ik vind het echt veel leuker."

Resultaten Tim & Tom Coronel in Dakar rally
2007: 46ste overall in Dakar Rally, 2de in Rookie klassement (Gaby Uljee)
2008: Deelname Dakar (cancelled before the start)
2009: Dakar deelname met broer Tom Coronel (11de dagtijd overall)
2010: 1ste Solo klassement, 1ste Lightweight klassement Dakar Rally
2011: 1ste Solo klassement, 1ste Lightweight klassement Dakar Rally
2012: 2de Soloklassement, 2de Lightweight klassement Dakar Rally
2013: Dakar
2014: Dakar DNF

06:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: le dakar 2015, dakar, dakar 015 |  Facebook | |  Print |

30/10/2014

Pennenzakkenrock 2015 in de startblokken

Pennenzakkenrock 2015, Scholen die op 25 juni 2015 naar Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer willen komen, kunnen vanaf maandag 3 november online inschrijven. Pennenzakkenrock mikt in 2015 op 20 000 swingende leerlingen en leerkrachten.

Het jongerenfestival is in 2015 aan zijn 21ste editie toe en belooft naast een stevige affiche wederom een brede waaier aan randactiviteiten. In juni 2014 beleefden 18 000 kinderen en begeleidende leerkrachten een zomerse en feilloos georganiseerde Pennenzakkenrock. In 2015 wil de organisatie de kaap van 20 000 inschrijvingen overschrijden.

Scholen die inschrijven voor de paasvakantie genieten een voordeeltarief van zes euro per leerling. De begeleiding mag gratis mee. Vanaf 4 april tot en met 1 juni kost een toegangsticket voor schoolkinderen negen euro. 

Inschrijven kan online via www.pennenzakkenrock.be. Nieuws over artiesten, randanimatie, camping, … wordt geregeld geüpdatet op de website. 

19:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: pennenzakkenrock 2015 |  Facebook | |  Print |

Ballon Media en Standaard Uitgeverij lanceren YIEHA

ballon_media.JPGDe twee grootste stripuitgevers van Vlaanderen bundelen hun krachten om een nieuw en uniek platform te lanceren rond digitale stripbeleving: YIEHA. Reeksen als Suske en Wiske, Jommeke, Amoras, Urbanus, Thorgal, De Rode Ridder, XIII, de Kiekeboes, Largo Winch, etc. krijgen binnenkort hun digitale thuis op YIEHA. Op YIEHA koop en huur je strips, of neem je een abonnement. Je collectie lezen of nieuwe strips ontdekken op je tablet, laptop of smartphone,…dat doe je met YIEHA waar en wanneer je maar wil.

YIEHA komt er begin 2015 aan en iedereen die wil kan zich nu al registreren als tester. 

Aan de vooravond van de 78e Boekenbeurs, dit jaar in het teken van strips, kondigen de twee grootste stripuitgevers van het land een innovatief gezamenlijk initiatief aan: YIEHA.

Reeds in 2013 stapten Ballon Media en Standaard Uitgeverij met technologiepartner Crius via iMinds Media Innovatie Centrum (MiX)  in een onderzoeksproject rond de best mogelijke digitale stripervaring. In samenwerking met de verschillende universiteiten en testgebruikers werd o.a.  het marktpotentieel, de technische vereisten van de verschillende doelgroepen en de bereidheid tot betalen voor deze nieuwe diensten onderzocht.  Die learnings worden meegenomen voor YIEHA.

In het verlengde daarvan start er begin 2015 een testfase waarbij een groep gebruikers het platform gaat uitproberen. Op basis van hun feedback en ervaringen willen we van YIEHA een platform maken dat nog meer beantwoordt aan de verwachtingen van onze toekomstige klanten.

YIEHA wordt een website én een app maar vooral dé place to be voor eenieder die de ultieme digitale stripbeleving wil ervaren. Alexis Dragonetti, CEO Ballon Media: “Samen met Standaard Uitgeverij en met reeksen als Jommeke, Suske en Wiske, Thorgal, Amoras, XIII, Urbanus, De Blauwbloezen, De Rode Ridder, de Kiekeboes, Largo Winch, Blake en Mortimer, etc. staan wij in voor een substantieel deel van het leesplezier in stripland. Dat “papieren” leesplezier willen wij nu ook gaan aanbieden op je laptop, tablet of smartphone. Met alle voordelen en functionaliteiten van een uniek digitaal platform. Maar vooral … met een hart voor strips!“

Op YIEHA kan je strips kopen, huren of een abonnement nemen. Je maakt er gratis kennis met strips die je nog niet kende of je vult je collectie aan met albums die in de winkel niet meer of nog moeilijk te verkrijgen zijn. En dat alles aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Peter Quaghebeur, CEO van WPG Uitgevers/Standaard Uitgeverij:  “Met YIEHA gaan we vol enthousiasme op verkenning naar de digitale toekomst van onze zovele sterke stripmerken. Dat avontuur willen we samen met de stripliefhebbers én de occasionele lezers in Vlaanderen en Nederland op punt stellen. Iedereen die wil kan zich daarom als tester registreren. Samen willen we ontdekken hoe we met YIEHA op de best mogelijke manier strips kunnen beleven op eender welk toestel”.

Registreren als tester kan via  www.yieha.be

19:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: ballon media, standaard uitgeverij |  Facebook | |  Print |

Songfestival-winnares en N-VA-idool Loreen op één in Homo Top 100 met 'Euphoria'

gay.JPGOp zaterdag 1 november zet de Antwerpse danstempel Red & Blue zijn deuren weer open voor de Homo Top 100-party. Een uitzinnige massa - holebi's én hetero's - gaat die avond voor de 11de keer uit de bol op de beste 100 'roze' hits aller tijden. Op nummer één staat 'Euphoria' van Loreen. De Songfestival-winnares van 2012 overtroeft hiermee Conchita Wurst, de zangeres-met-baard die het Songfestival van 2014 won met 'Rise Like A Phoenix'. Pittig detail: 'Euphoria' was in mei 2014 nog het openingslied bij de verkiezingsoverwinning van N-VA.

De Vlamingen en Belgen in de Homo Top 100 van 2014 zijn Kate Ryan (op plaats 5), Bart Kaëll (op 10), Sandra Kim, Get Ready! (2 maal), Nacht Und Nebel, Yasmine (3 maal), Daan (2 maal), 2 Fabiola, Liliane Saint-Pierre (2 maal), Stromae, Ann Christy (2 maal), Yves Segers, Christoff, Will Ferdy, Isabelle A en 2 Belgen. Opmerkelijk is dat Natalia én de nummer één van 2005, 'I've Only Begun To Fight', van de tabellen worden geveegd. Check verderop de hele lijst van 2014.

Homo Top 100-party op 1 november in Red & Blue 

Op 1 november, Allerheiligen, vindt de afsluitende Homo Top 100-party plaats. De deuren van de Antwerpse danstempel Red & Blue gaan zaterdag open om 22 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 of 13 euro. Op tijd zijn op de Homo Top 100-party is zoals steeds de boodschap, want vol is vol.

De Homo Top 100-party wil een verbroederingsfeestje zijn. Breng als holebi al je hetero's mee. Kom als hetero af met al je holebi-vrienden. De hetero's van The Breakfast Club zijn medeorganisator.

Meer informatie: www.homotop100.be

19:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: homo, gay, holebi |  Facebook | |  Print |

Paul Michiels covert 'All alone am I' van Brenda Lee

paul_michiels.jpgOp 10 november is het eindelijk zover, dan brengt Paul Michiels zijn langverwachte nieuwe album 'A singer's heart' uit. Een uniek, jazzy crooneralbum, waarop Paul Michiels een selectie van de mooiste en sterkste songs ooit geschreven brengt. Als voorsmaakje kregen we reeds het verrassende duet met Natalia 'Downtown' voorgeschoteld, een heerlijke cover van het gelijknamige nummer van Soulsister, een song die Paul Michiels in 1984 schreef.

Was 'Downtown' - aangezien cover van een eigen nummer - nog het buitenbeentje van de nieuwe plaat, dan krijgen we met 'All alone am I' wel een blauwdruk van wat we van 'A singer's heart' mogen verwachten: een bloedmooie interpretatie van een absolute classic uit 'The Great American Songbook' (Brenda Lee - 1962). 'All alone am I' is zoals Paul zelf zegt "een voor velen ietwat verborgen parel, maar een song van wereldklasse". Nu gebracht door één van de strafste zangstemmen van de Lage Landen!

'All alone am I' van Paul Michiels is HIER verkrijgbaar op iTunes!
 
 

 
 

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: paul michiels, all alone am i, brenda lee |  Facebook | |  Print |

Labyrinthus wint in São Paulo en is verkocht aan Brazilië

film.JPGLabyrinthus, het speelfilmdebuut van Douglas Boswell, heeft de Jeugdprijs voor Beste Internationale Film gewonnen op de 30e editie van het Internationaal Filmfestival van São Paulo (16-29 oktober). De Braziliaanse mediagigant Globo heeft de film ondertussen ook aangekocht.
 
Het Internationaal Filmfestival van São Paulo vertoonde Labyrinthus binnen haar jeugdfestival, een speciale sectie waarbij over vijf dagen verschillende films voor een jong publiek vertoond worden. Labyrinthus kaapte daarbij de eerste prijs voor Beste Internationale Film weg.
 
Pierre De Clercq schreef het scenario van Labyrinthus, een verhaal waarin de 14-jarige Frikke bij toeval een computerspel ontdekt waarin enkele van zijn vrienden terecht gekomen zijn. Enkel Frikke kan hen bevrijden uit hun benarde situatie. In een wedloop tegen de tijd gaat hij op zoek naar het kwade meesterbrein achter het spel in de hoop zijn vrienden te kunnen redden.
 
De hoofdcast bestaat uit jonge talenten als Spencer Bogaert, Emma Verlinden, Felix Maesschalk (Tot altijd), Nell Cattrysse (The Broken Circle Breakdown) en Pommelien Thijs. Ook gekende namen als Tine Embrechts, Pepijn Caudron, Herwig Ilegems en Ivan Pecnik nemen een rol voor hun rekening. De opnames van Labyrinthus vonden voor een groot stuk plaats in een speciale green key studio om de virtuele computerwereld uit het verhaal vorm te kunnen geven aan de hand van speciale effecten.
 
De fotografie van Labyrinthus was in handen van Reinier Van Brummelen, Jan Hameeuw stond in voor de montage. Pieter Van Dessel componeerde de soundtrack van de film. Bart Van Langendonck produceerde Labyrinthus voor Savage Film (Rundskop, Alleluia). Bij ons is de film vanaf deze week ook te bekijken via diverse video-on-demand kanalen waaronder vlaamsefilm.be.
 
Na zijn internationale première op het Internationaal Filmfestival van Toronto reist Labyrinthus de wereld rond. Daarnaast werd de film al verkocht aan verschillende landen zoals Frankrijk, Japan, Italië, Duitsland en Estland. Daar wordt nu ook Brazilië aan toegevoegd.
 
Labyrinthus kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. De film kreeg ook steun via Screen Flanders, de economische maatregel voor film, een bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en de Vlaamse minister van Cultuur.

19:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: são paulo, labyrinthus, brazilië |  Facebook | |  Print |

De "JBC FAMILY" app, waar fun en functionaliteit elkaar ontmoeten

jbc.jpgNaast nieuwe collecties stuurt JBC dit najaar, i.s.m. the world of WAW, zijn eigen JBC APP de wereld in, “JBC Family”. Met deze app wil de Belgische kledingketen een meerwaarde bieden voor elke klant door oplossingen en leuke extra’s. En weet je niet waar te shoppen? In de app vind je ook meteen alle openingsuren en adressen van alle JBC-winkels. 

De digitale klantenkaart

Met zijn vijf toepassingen biedt de app als eerste een oplossing voor een praktisch probleem bij klanten. Het gebeurt al te vaak dat klanten hun klantenkaart niet bij hebben tijdens het shoppen wat voor de nodige kopzorgen kan zorgen. Via de JBC app moeten klanten hun klantenkaart niet meer continue op zak hebben, ze wordt eenmalig ingescand en opgeslaan in de app. De klantenkaart wordt op die manier ook een digitale variant waardoor men kan genieten van kortingen, punten sparen, een ontbrekende maat bestellen,... Eens ingelogd, biedt de app nog een tweede voordeel voor klanten. Er is een bibliotheek gecreeërd waar alle huidige acties/promoties worden verzameld. Zo kunnen klanten geen enkele actie of promotie meer missen, je wordt ervan op de hoogte gebracht en je hebt het altijd bij om in te ruilen aan de kassa. Naast promoties en acties worden klanten ook op de hoogte gebracht van nieuwe beschikbare JBC magazines. Zo kan men als eerste de nieuwste collecties ontdekken én ook rechtstreeks shoppen want ook de JBC e-shop is ingebouwd voor een aangename winkelervaring te creeren.

Fun bij jou thuis: Augmented reality, het 3D Sinterklaasspel

Tot slot is er een vierde toepassing, eentje waarmee JBC zich onderscheidt van andere apps. Als eerste Belgische retailer bieden ze “augmented reality” aan voor hun klanten. Met deze unieke feature wil JBC graag de ‘fun experience’, waar het merk voor gekend staat, in de verf zetten. Geregeld zal er “3D augmented reality” aangeboden worden in de app. Het startschot wordt gegeven in een Sinterklaasspel waarbij kindjes Zwarte Piet moeten helpen om cadeautjes te verzamelen in 3D!

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP MET DE SINTERKLAASBAND

Naast het Sinterklaasspel biedt JBC nog een andere Sinterklaasbeleving voor kinderen dit najaar. Vanaf 1 november kunnen kinderen surfen naar de website van JBC en meezingen met Sinterklaas en zijn zwarte Pietenband in karaokestijl. Het resultaat is een gepersonaliseerde videoclip waarmee kinderen als het ware omgetoverd worden tot ware supersterren bij de Zwarte Pietenband! 

19:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fashionnieuws | Tags: jbc, kleding, sinterklaasspel |  Facebook | |  Print |

Coole Piet en Keet! zingen duet

sinterklaas.JPGDe populaire Coole Piet uit De Club van Sinterklaas heeft een duet opgenomen met RTL Telekids zangeres, actrice en presentatrice Keet!. Het liedje ‘Feest in het Kasteel!’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘De Club van Sinterklaas, Feest in het Kasteel!’. Het album bestaat uit 13 tracks, waaronder de singles Coole Piet & Danspiet – Amerigo en Danspiet – Pietenreislied, die allebei te zien zijn in de nieuwe film van ‘De Club van Sinterklaas’.

De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard

De bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’, die op 4 oktober in première ging, is alweer de derde in de reeks films van ‘De Club van Sinterklaas’. Ook de jaarlijks terugkerende TV-serie is vanaf 3 november t/m 5 december weer te zien bij RTL Telekids.

Synopsis

De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken dit jaar vreemd op wanneer Amerigo plotseling kan praten. Nog voordat ze ontdekken hoe dit mogelijk is, steelt slechterik Jef het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder de hulp van Amerigo kan het Sinterklaasfeest natuurlijk niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden...?

19:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: coole piet, keet, de pieten van de club van sinterklaas |  Facebook | |  Print |

Natalia ontmoet Nederlandse soulcollega’s in de Antwerpse Lotto Arena

lotto_arena.jpgNatalia haalt op vrijdag 27 februari 2015 de Ladies of Soul naar Vlaanderen. Tijdens deze wervelende show vertolkt onze souldiva samen met de vier Nederlandse zangeressen Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en saxofoniste Candy Dulfer het allerbeste uit de soulmuziek. Naast de hits van ’s werelds grootste soulartiesten staat uiteraard ook eigen werk op het programma. 

In Nederland bundelden de Ladies of Soul dit jaar voor het eerst hun krachten in een groots opgezette liveshow. Door de overrompelende belangstelling waren er meteen twee compleet uitverkochte concerten. Inmiddels loopt het bij onze noorderburen storm voor de tweede editie in 2015. Twee avonden zijn inmiddels volledig uitverkocht en door de grote vraag naar kaarten staat ook een derde concert op de kalender van de Ziggo Dome in Amsterdam.

Natalia nodigt haar Nederlandse collega’s uit in Antwerpen om er samen in de Lotto Arena hun liefde voor de soulmuziek met het publiek te delen. Daarbij mag ‘soul’ heel ruim worden geïnterpreteerd: het beste van Beyoncé, Tina Turner, The Jacksons, Alicia Keys, Whitney Houston, Stevie Wonder, ... het passeert allemaal de revue in deze wervelende show. Elk van de artiesten brengt ook eigen werk, want niet alleen Natalia maar ook Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer hebben de kwalificatie 'Ladies of Soul' ruimschoots verdiend. Als gerenommeerde entertainers behoren ze al jaren tot de top in hun vakgebied.

Vrijdag 27 februari staan deze zes Ladies met hart en ziel, als soulmates en powerladies, in de Lotto Arena op het podium. Het publiek kan nu al zijn plaatsen reserveren.

Ladies of Soul featuring Natalia – Lotto Arena, vrijdag 27 februari om 20.00 uur. Kaarten: 30, 40 en 50 euro via www.teleticketservice.com – 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.), www.ladiesofsoul.be en www.lotto-arena.be.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende