Showbizzkanaal : Archieven

30/06/2014

Nieuwe look voor Disney Channel!

disney.JPGVanaf maandag 30 juni is het mogelijk om je favoriete Disney Channel series en Disney-films in de originele taal te bekijken. Kijkers krijgen de mogelijkheid om succes-series als Labrats, Good Luck Charlie en Dog With a Blog in Engelse versie te zien met daarbij de teletekst ondertiteling in de Nederlandse taal.

Deze extra toevoeging is zowel voor klanten van Telenet als Belgacom toegankelijk. Meer informatie over hoe dit bij de verschillende aanbieders werkt,  is te vinden op disneychannel.be/taal. 

Verder luidt Disney Channel de zomer ook in met een nieuwe verfrissende look. Om het nieuwe logo van de zender te vieren, maken kijkers van 30 juni tot 20 juli kans om mooie prijzen te winnen waaronder een Violetta make-over voor de slaapkamer, een Disney Cinemagie premiere in de huiskamer of tickets voor Disneyland Paris!

Disney Channel is het televisiekanaal voor het hele gezin. Iedere ochtend vanaf 06.00 uur biedt het de leukste series voor de allerkleinsten in het Disney Junior-block. Ieder weekend worden de allerbeste Disney-films uitgezonden om 20.00 uur in Disney Cinemagie. Met op zaterdag 5 juli The Incredibles en op zondag 6 juli Ariels Beginning.  Bij Disney Channel vind je de beste series en films voor de ganse familie. Laat je verrassen door Disney Channel!

 


 

 

19:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: disney channel, look disney channel, disney |  Facebook | |  Print |

Ook de dino's supporteren mee voor de Rode Duivels

dino.JPGNu het hele land supportert voor de vierde overwinning van de Rode Duivels, doen zelfs de Dinosaurussen op de Expo Dino Adventure mee. Kom nu samen met de Torvosaurus, de Triceratops, de Iguanodon en hun 50 andere vrienden mee duimen voor onze Duivels!
 
Inmiddels bezochten meer dan 100.000 enthousiaste kleine en grote bezoekers de expo waarin de prehistorie tot leven komt. Daarom zal de Expo ook heel de zomer geopend zijn. Met tal van extra’s. Op de ‘Summer Edition’, kan je niet alleen 50 reusachtige en levensechte dinosaurussen bewonderen, maar ook genieten van een drankje op het Dino Beach, het leukste familiestrand in 160 miljoen jaar!
 
Verder brengt elke weekdag van de zomervakantie nieuwe verrassingen:
 
Dolle Dino Dinsdag: bezoek de expo tegen speciale voordeelprijzen Dino Doe Donderdag: knutsel dino cadeautjes in elkaar Dino Dromen op Vrijdag: slaap een nachtje bij de dino’s Volwassenen en kinderen krijgen ieder een eigen – gratis – audiogids voor de expo. De kinderen worden bij binnenkomst ‘dino-ranger’ en doen mee aan een avontuurlijke speurtocht, waarmee ze kans maken op een levensechte dino voor thuis. Op het einde van het bezoek ontvangen ze een eigen op naam gesteld dino-diploma. Er is een dino-lab, waar de kinderen samen dino-botten kunnen blootleggen, kennis kunnen opdoen over fossielen en nog een aantal andere dino-activiteiten kunnen ondernemen, terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een pintje in het Dino Café.
 
Kortom redenen genoeg om bij mooi of slecht weer een bezoek aan de dino’s te brengen. De Summer Edition van Expo Dino Adventure, de spannendste familie uitstap van deze zomer! De expo is de hele zomervakantie geopend t/m 31 augustus. Alle dagen, behalve maandag, van 10u-17u.
 

19:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: rode duivels, dino, dino's antwerpen |  Facebook | |  Print |

WITSE De Film | Release op DVD en VOD op 29 juli 2014

witse_dvd_film.jpgEen film van Frank Van Mechelen - Met Hubert Damen, Wim Opbrouck, Mathijs F Scheepers, Hilde Van Haesendonck en Katelijne Verbeke. 

Witse was negen jaar lang hét kijkcijferkanon van de VRT op zondagavond, en is een van de best bekeken programma’s ooit in Vlaanderen, met gemiddeld meer dan 1,6 miljoen kijkers per aflevering. Ook in Nederland bleek de serie een waar succes met week na week ruim een miljoen kijkers.

W. (Witse – De Film) is het slotstuk van een fenomeen, met een afscheid in stijl voor Hubert Damen als de iconische norse commissaris, en uitstekende bijrollen van Wim Opbrouck, Katelijne Verbeke en Mathijs Scheepers.

SYNOPSIS
Na zijn pensioen keert Witse terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten, en terwijl Witse op zoek gaat naar de sadistische moordenaar, die mogelijk meerdere slachtoffers heeft gemaakt, ontdekt hij een doofpotoperatie. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

EXTRA: Prime reportage met interviews met cast en crew

Technische specificaties DVD

België, 2014 | Duur: 90 min. | Taal: Nederlands | Ondertiteling: Nederlands | Formaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1

Allerlaatste album Nicole & Hugo bij weekblad Primo TV Gids

hugo.jpgHet werd een tijdje geleden al eens aangekondigd, na een carrière van 45 jaar zullen Nicole & Hugo het vanaf eind 2015 wat rustiger aan gaan doen! Eén van de meest opmerkelijke showbizzparen die ons Vlaamse landje rijk is neemt dan afscheid van het grote publiek, een gebeurtenis die uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Gelukkig zijn we zo ver nog niet, Nicole & Hugo zitten momenteel nog vol muzikale plannen en staan wekelijks nog een paar keer op de vele podia in Vlaanderen.

Maar hoewel  het duo pas over anderhalf jaar van hun meer dan verdiende rust gaat genieten moeten we u vandaag toch al aankondigen dat het allerlaatste album van Nicole & Hugo een feit is! De jongste maanden vertoefde het koppel heel vaak in de studio om er samen te werken aan hun afscheidsplaat, “Muziek Is Ons Leven”. En omdat het hun laatste is haalden ze meteen alles uit de kast. Kosten noch moeite werden gespaard, dit moest en zou een pareltje worden!

14 gloednieuwe topnummers die helemaal bij hen passen. Producties en nummers van o.a. Miguel Wiels en Peter Gillis, Lex De Groot, Wim Claes & Gene Thomas, Bart Herman, Sabien Tiels en (misschien wel vreemde eend in de bijt) Ozark Henry. Voor Nicole & Hugo is het hun beste CD ooit geworden, hopelijk denkt Vlaanderen daar binnenkort ook zo over.

En omdat het hun allerlaatste album is pakt het duo meteen ook uit met een stunt die zelden gezien is! Hun gloednieuwe album verschijnt op 1 juli exclusief via de betere dagbladhandel en dat voor slechts € 8,95. Voor slechts enkele euro’s krijgt iedereen in Vlaanderen de kans om dit prachtige afscheidsalbum in huis te halen! U kan het album alvast in primeur beluisteren via het bijgevoegde digitale recensie exemplaar.

19:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, Tijdschriften/Kranten | Tags: nicole & hugo, primo tv gids, weekblad primo tv gids |  Facebook | |  Print |

Al meer dan 70.000 gebruikers voor nieuwe Familie app

vtm.JPGAfgelopen vrijdagavond -27 juni 2014- werden de fans van Familie meteen na de gesmaakte seizoensfinale (gemiddeld 779.000 kijkers en een marktaandeel van 35,5 % op VVA 18-54) uitgenodigd om via de VTM app het mysterie van Thomas Feyaerts te ontrafelen.

Een invitatie met enthousiaste resultaten. De interactieve app waarmee Familie de zomervakantie overbrugt, telt na amper één weekend al 70.603 gebruikers.  In totaal werd de Familie-module in de app op één weekend al 257.702 keer geopend en gebruikt, goed voor 8.810.393 pageviews van Familie. De app lokte ook veel interactie uit onder de meer dan 164.000 Facebook-fans van Familie, met 2.408 likes per post.

Met deze interactieve app zet Familie een nieuwe stap in de totaalbeleving. Zeven weken lang kunnen de spelers graven in de verhaallijnen van Familie en worden ze meegenomen in een intrigerend spel dat de verborgen geheimen zal blootleggen en openstaande vragen zal beantwoorden over Thomas Feyaerts en de andere Familie-personages.

19:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: familie app, vtm, familie vtm, serie familie, slot vtm familie |  Facebook | |  Print |

Herken jij de televisietunes van de voorbije 25 jaar bij VTM?

vtm.JPGVTM viert dit jaar haar 25ste verjaardag, en dat kunnen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een kwarteeuw televisieprogramma’s, dat betekent ook massa’s televisietunes. Benieuwd hoeveel mensen zich herinneren welk programma bij de deuntjes hoort, of wil je liever zelf meespelen? Vanaf maandag 30 juni 2014 kan het allebei.

Vanaf vanavond wordt de kennis van de VTM-kijkers over de televisietunes van de voorbije 25 jaar tijdens een kort intermezzo net voor Familieraad, op de proef gesteld. Welke muziek liep er toen de kandidaten van Blind Date de trap af stapten? Wat denk je van een trip down memory lane met Dallas en MacGyver? “Laat maar komen, Grietje” moet één van de bekende oneliners uit de Vlaamse televisiegeschiedenis zijn, maar wie herinnert zich nog het deuntje van Walters Verjaardagsshow? En hoe zat het ook alweer bij Wedden Dat…?, VTM NIEUWS doorheen de jaren en Tegen de Sterren Op?

Speciaal voor 25 jaar VTM, trok de zender de straat op om te testen of mensen de televisietune van een VTM-programma uit de afgelopen 25 jaar herkenden. Het resultaat zie je vanaf maandag 30 juni 2014, 8 weken lang, tijdens een kort intermezzo vlak voor Familieraad om 20.25. Leuke, nostalgische televisie, met een ludieke knipoog naar het rijke verleden van VTM.

Ook online kan je de televisietunes van de voorbije 25 jaar in duiken en kan je je kennis aftoetsen.Vanaf maandagavond 30 juni krijgen de surfers op vtm.be immers wekelijks de deuntjes van 5 programma’s te horen, en dan is het aan hen om te raden bij welk televisieprogramma het hoort. 

19:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 25 jaar bij vtm, vtm, familieraad |  Facebook | |  Print |

RELEASE: Collision - Heaven On earth

muziek.jpg‘Heaven on Earth’ is de eerste release van Collision, het muzikale project van audiovisuele duizendpoot Nicolas Caeyers.

Nicolas is werkzaam als acteur en regisseur, hij werkte mee aan videoclips van bekende dj’s als David Guetta, Swedish House Mafia , Yves V, en vele anderen. Zo kwam hij in contact met de wereld van dancemuziek en kreeg hij de smaak te pakken om eigen nummers te produceren. Met een sterke klassieke bagage op zak wordt ‘Heaven on Earth’ voor Nicolas dus de eerste stap in de wereld van DJ’s en dance tracks. Een statement, zegt hij zelf, het resultaat van experimenteren, testen en vooral véél luisteren naar muziek.

Met ‘Heaven on Earth’ wil Collision je het gevoel geven dat je de wereld aan kan. Het werd door de organisatie van Summerfestival dan ook opgepikt als toepasselijk anthem in hun trailerfilmpje! De track mikt op een breed publiek, mede dankzij de aantrekkelijke mix van een catchy en verslavende beat met strijkers en een vleugelpiano die voor kippenvel zorgen. Die combinatie van beats en klassieke instrumenten is het handelsmerk van Collision.

Binnenkort komt de videoclip, door Nicolas zelf geregisseerd, er aan. "De videoclip voor ‘Heaven on Earth’ heb ik met een jong team geshoot", vertelt Nicolas enthousiast. "We hebben allemaal een verschillende achtergrond, maar dezelfde portie ambitie en motivatie." En geheel in de lijn van de voorliefde voor filmische muziek wordt de clip een verhaal van verschillende personages en hoe zij, elk op hun beurt hun ‘Heaven on Earth’ beleven.

Itunes: https://itunes.apple.com/be/album/heaven-on-earth-single/... 

19:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: heaven on earth, nicolas |  Facebook | |  Print |

Versieren is als hacken: dinsdag 1 juli 2014 om 22.05 in Telefacts Zomer bij VTM

vtm.JPG“Wie een computer kan hacken, kan elke vrouw versieren. Het is gewoon een kwestie van door haar firewall te geraken.” Dat is het uitgangspunt van Atanas Boev, een Bulgaarse wiskundige die een formule bedacht om van nerds echte versierders te maken aan de hand van een cursus ‘versier-programmeertaal’. Wat die cursus inhoudt, ziet de VTM-kijker op dinsdag 1 juli in Telefacts Zomer.

Vaak zijn techneuten volledig ingewijd in de virtuele wereld, maar de échte wereld schrikt hen af. Niet in het minst zijn ze als de dood voor de aardbewoners van het andere geslacht. Atanas, bedenker van de cursus Daten voor nerds, verwoordt het als volgt: “Ons brein werkt volgens een heleboel chemische en elektrische impulsen. Die zijn perfect te hacken. Net zoals eender welk computersysteem. Je kan dus eigenlijk elk meisje verliefd op je doen worden.” 

Tuomas is een succesvol ingenieur, maar in relaties is hij een nul. Hij is één van de vier nerds die de cursus volgen aan de universiteit van Helsinki en is er erg enthousiast over: “Ik ben heel verlegen als het neerkomt op praten met vrouwen. Ik heb zelfs nog nooit een vriendin gehad. Dat is de reden waarom ik deze cursus wil volgen.”

Nerds veranderen in ware vrouwenversierders, volgens Atanas Boev is de tactiek simpel. Hij gebruikt de taal van zijn cursisten: de programmeertaal. De vrouw wordt herleid tot een computer of een computerspel en van daaruit wordt er gewerkt. Atanas bedacht de cursus omdat hij zelf ook lange tijd compleet de mist inging in het bijzijn van vrouwen. Nu hij zelf gelukkig getrouwd is en vader werd, wil hij zijn tips delen met collega-nerds. “Ik ben het levende bewijs dat elke techneut aan een vrouw kan geraken. Het is misschien geen Claudia Schiffer, maar het is wel iemand die een leven lang meegaat”, aldus Atanas, de weldoener onder de computertechneuten.

19:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: telefacts zomer, vtm, nerds |  Facebook | |  Print |

The Black Keys concerteert op 24 februari 2015 in het Antwerpse Sportpaleis

sportpaleis_antwerpen.JPGOm de release van hun warm onthaalde achtste studioalbum ‘Turn Blue’ te vieren, trekken The Black Keys momenteel de wereld rond. De tournee brengt hen komende zaterdag naar de Main Stage van Rock Werchter en, zo laat de Amerikaanse band vandaag weten, op 24 februari 2015 naar het Sportpaleis!

‘Turn Blue’ verscheen op 9 mei op de markt en kwam zomaar de Billboard 200 binnengewandeld op nummer 1. Het hoogste charts-debuut tot nu toe voor The Black Keys, wiens vorige album ‘El Camino’ in 2011 binnenkwam op de tweede plaats. In alle vier de windstreken wordt de nieuwste plaat erg gesmaakt en ook in België was ‘Turn Blue’, dankzij de aanstekelijke single “Fever”, meteen goed voor een notering in de top 10 van onze hitlijsten. Zanger/gitarist Dan Auerbach en drummer Patrick Carney lossen daarmee de torenhoge verwachtingen van publiek en critici in, na de schitterende albums ‘Brothers’ (2010) en ‘El Camino’ (2011). In totaal goed voor maar liefst zes Grammy Awards en onsterfelijke hits als “Tighten Up”, “Lonely Boy”, “Gold On The Ceiling” en “Little Black Submarines”.

“We trachten onszelf bij ieder nieuw album steeds tot het uiterste te drijven – vorig werk niet te herhalen, maar er ook weer niet totaal van af te stappen. Met dit album laten we de nummers ademen en verschillende stemmingen, texturen en geluiden ontdekken. We zijn erg opgewonden om het nieuwe werk live aan de wereld voor te stellen”, zeggen The Black Keys zelf. En dat doen ze dus ook op dinsdag 24 februari in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf woensdag 2 juli om 10u.

Tickets: 
 
Start ticketverkoop:
Woensdag 2 juli, 10u

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen
(incl. servicekosten): 
45 euro - 35 euro
 

19:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: the black keys, sportpaleis antwerpen |  Facebook | |  Print |

29/06/2014

Foto's: Willem Joris wint Mister Gay Vlaanderen 2014

DSC_0384.JPGDe 28-jarige doctoraatsstudent sociale wetenschappen, Willem Joris uit Leuven werd zaterdagavond in de voormalige Antwerpse Sint-Augustinuskerk, Amuz, verkozen tot Mister Gay Vlaanderen 2014, een verkiezing voor homoseksuele mannen, waar ze op zoek gaan naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap. Bekijk hier het fotosfeerverslag! 

De jury, onder wie Burgemeester van de Stad Antwerpen, Bart De Wever (N-VA), Joyce De Troch, Urbanus, Andrea Croonenberghs, Wendy Van Wanten, Phaedra Hoste, Davy Brocatus prezen hem onder meer vanwege zijn inlevingsvermogen en de goede prestatie tijdens de vragenronde.

Willem kwam tijdens zijn campagne op voor meer aanvaarding binnen de sportwereld en steunde ten volle de recente Cavaria campagne “Sports4every1”.

De Antwerpse Jordy Desmedt (19) en de West-Vlaamse Mehdi Achiba (30), belandde op een tweede en derde plaats.

Zo'n 400 mensen woonden de tweede editie van deze verkiezing bij. Van oorspronkelijk 73 kandidaten streden uiteindelijk elf kandidaten voor de titel.

Willem krijgt een toegangsticket voor de Mister Gay World-verkiezing eind augustus in Rome. 

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende