Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2014

"Hou Van Mij", de nieuwe single van Nicole & Hugo

nicole_hugo.JPGEen tijdje geleden werd aangekondigd dat Nicole & Hugo ermee zouden gaan stoppen!Het tegendeel is op dit moment echter waar, ons immer kwieke duo stond zopas nog maar eens 5 keer te glunderen in de Ethias Arena tijdens het Schlagerfestival 2014 en schuimt tijdens de weekend nog steeds menig podia af om mensen te entertainen met hun leuke liedjes. Nicole en Hugo gaan sowieso nog een tijdje door, minstens nog tot eind 2015. Nog voor de zomer verschijnt wel hun allerlaatste album en uit dat nieuwe album stellen ze u graag vandaag al hun nieuwste zomersingle voor die is getiteld "Hou Van Mij".

Voor hun laatste album en bijhorende singles haalden ze ineens de grote namen uit de kast! Zo werden heel wat tracks op hun nieuwe album geschreven en geproduced door niemand minder dan Miguel Wiels, zo ook hun nieuwe single "Hou Van Mij". Maar ook namen als Ozark Henry, Lex De Groot, Wim Claes & Gene Thomas, Bart Herman en Sabien Tiels zullen we zien voorbijkomen.

Deze zomer verblijdt ons Vlaamse Sterren duo ons met het erg vrolijke en gepaste "Hou Van Mij". 

19:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: hou van mij, nicole & hugo |  Facebook | |  Print |

Pin Up Pup, An Lemmens vertelt haar verhaal

boek_ann_lemmens.JPGInhoudelijk :
 
Honden horen niet thuis in het asiel, dat weten we allemaal. Presentatrice en hondenliefhebber An Lemmens gaat nog een stap verder: met haar eigen project ‘Pin up Pup’ wil ze een einde maken aan de broodfok door een nieuwe thuis te zoeken voor asielhonden. En daar slaagt ze met glans in: ondertussen hebben al heel wat honden een kersvers baasje gevonden. Er zijn ongetwijfeld vele fans van Pin Up Pup die nog een plaatsje in huis hebben voor een asielhond.
 
Maar hoe begin je daar aan? In haar boek vertelt An het verhaal achter Pin Up Pup en lees je het relaas van tal van asielhonden die dankzij haar een nieuwe thuis vonden. Ook zoekt An samen met jou uit of je jezelf binnenkort de trotse eigenaar van een asielhond mag noemen en wat hier allemaal bij komt kijken: van voeding tot verzorging, van inspanning tot ontspanning, van af tot zit.
 
Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar Pin Up Pup, om de strijd tegen broodfok te
steunen.
 
Het boek Pin Up Pup, Hoe adopteer je een asielsgelukkige hond? is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,50 euro.
 
Verschijningsdatum: 7 juni 2014

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: pin up pup, boek pin up pup, an lemmens |  Facebook | |  Print |

Fashion on a plate (premiere 22/6/2014 op Fashion One) bij Telenet en BelgacomTV

belagcomtv.JPGMode ontmoet gastronomie: fashionista’s worden foodinista’s!

Vanaf 26 juni, elke donderdagavond op het mode- en lifestylekanaal Fashion One, tonen top chefs uit de hele wereld hun verbeelding en genie. Een unieke kijk achter de schermen van de trendsettende restaurants. Hoe ontstaan nieuwe ideeën, waaruit putten ze hun inspiratie, wat zijn de laatste modes in bord presentatie. Fashion on a plate is een ongeziene docu-serie in acht afleveringen, elke donderdagavond op Fashion One.

Fashion on a plate: premiere 26 juni, 22u. Fashion One wordt uitgezonden via Telenet (kanaal 501) en BelgacomTV ( kanaal 190).

19:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: fashion on a plate |  Facebook | |  Print |

Deel 2 van Tegen de Sterren Op Live op maandag 2 juni 2014 om 21.45 bij VTM

vtm.JPGGeen tickets kunnen scoren voor de uitverkochte Tegen de Sterren Op Live-shows in de Lotto Arena enkele maanden terug? Geen nood: op maandag 2 juni 2014 zendt VTM het tweede deel van de liveshow uit om 21.45, goed voor flink wat nationale en internationale stand-ups, speeches en muzikale intermezzo’s.

Het eerste applaus in de Lotto Arena is voor het onafscheidelijke duo Nicole en Hugo (Ivan Pecnik en Clara Cleymans). Zij brengen een opvallende versie van “Goeiemorgen”. Ook Herman Van Rompuy (Walter Baele) is van de partij want hij werd in de VIP-room van de Lotto Arena uitgenodigd om de show bij te wonen. In zijn beste Engels werpt hij een blik op de culinaire verwennerijen die hij er achter de kiezen stak. De ‘onschuldige’ meisjes van K3 (Tine Embrechts, Nathalie Meskens en Ella Leyers) doen in een aanstekelijke medley dan weer uit de doeken welke natjes zij graag nuttigen.

In Het Journaal schakelt Jan Becaus (Guga Baúl) live over naar Washington om Greet De Keyser (Walter Baele) aan het woord te krijgen over het bezoek van haar idool Barack Obama aan België.

Recht uit een paradijselijke tuin der lusten is Bartel Van Riet (Guga Baúl) op maandag 2 juni de favoriete hovenier van de vrouwelijke aanwezigen in de zaal. En Bartel heeft het ontzéttend warm, zo onder die spotlights.

Jani Kazaltzis (Chris Van Espen), de stijlgoeroe van Vlaanderen, bestudeert de outfits van de aanwezige fans in de Lotto Arena en Showbizz Bart (Chris Van Espen) raakt betrokken in een muzikaal gevecht tussen Lady Gaga (Clara Cleymans) en Natalia (Nathalie Meskens).

Willem Vermandere (Ivan Pecnik) en zijn Aldegonde (Tine Embrechts) vergasten de kijkers op een streepje muziek, maar hun feestje wordt verpest door Miley Cyrus (Ella Leyers) die vindt dat er nog wat extra leven in de brouwerij mag komen. En daar horen uiteraard een discobal en een flink potje twerken bij.

Regi (Jonas Van Geel) checkt waar de handjes in de Lotto Arena zijn en naast Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) komt ook Selah Sue (Clara Cleymans) een liedje zingen. Iets met klanken. En het alfabet.

19:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tegen de sterren op live, vtm tegen de sterren op live, jani kazalizie |  Facebook | |  Print |

Beste en meest bedrijvige editie ooit voor Antwerpen Proeft 2014

antwerpen_proeft_2014.JPGVan donderdag 15 tot zondag 18 mei vond de achtste editie plaats van jaarlijks culinair buitenfestival Antwerpen Proeft, aan en in de Waagnatie in Antwerpen. Het werd de mooiste en meest succesvolle editie ooit. Met zonovergoten weer en een instant vakantiegevoel, een onbetaalbaar uitzicht op de Schelde en opnieuw uitverkochte proevertjes en uitermate enthousiaste reacties.

Antwerpen Proeft bracht het Franse restaurant Likoké van kersverse sterrenchef Piet Huysentruyt vier dagen naar Vlaanderen. Volstrekt uniek. Een opgemerkte internationale gast in het alweer bijzonder populaire Kenwood Theater, waar 'show cooking' de dienst uitmaakte, was topchef Yossi Shitrit uit Tel Aviv, Israël. Nieuw dit jaar waren de gratis afterparty's, waarop duidelijk werd dat topchefs niet alleen in koken uitblinken.

Op hét jaarlijkse culinair outdoorfestival van België boden meer dan 25 toprestaurants, sterrenchefs en beloftevolle jonge bistro's, 'signature dishes' aan voor een fractie van de restaurantprijs. Op de affiche stonden onder anderen tweesterrenchef Viki Geunes van restaurant 't Zilte in het MAS en Antwerpse sterrenchefs Olivier de Vinck van Kommilfoo en Dennis Broeckx van L'Épicerie du Cirque. Verder waren Nederlandse sterrenchef Pieter Bosters van restaurant Mijn Keuken, Antwerps gastronomisch monument Wouter Keersmaekers van De Schone van Boskoop, Nathalie Meskens van Yam Thai en Kaasaffineurs Michel Van Tricht & Zoon op post aan de Waagnatie, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een stijlvol gedecoreerd culinair dorp met groene accenten en gezellige terrassen.

Publiekswinnaars

Als bezoeker van Antwerpen Proeft kon je een Kenwood Cooking Chef Major winnen, de keizer onder de keukenmachines met een winkelwaarde van 1.349,00 euro. Pierre Yseboot is door de onschuldige hand aangeduid als winnaar en mag via stage@proeft.eu een afspraak maken om zijn prijs in ontvangst te komen nemen.

Ook pakte Antwerpen Proeft voor het eerst uit met een Instagram-wedstrijd. Je kon het volgens jou lekkerste gerechtje delen met #instaproeft en zo kans maken op jouw leeftijd in flessen Smeets naar keuze. De winnares, Pettie Peeters, kan zich aanmelden via stage@proeft.eu voor haar 25 flessen Smeets.

Prijs Mooiste Gerechtje voor restaurant Graanmarkt 13

Antwerpen Proeft kent in 2014 voor het eerst de Prijs Mooiste Gerechtje toe en feliciteert laureaat Graanmarkt 13. Het proevertje (foto onderaan links) van chef-kok en jong toptalent Seppe Nobels (foto onderaan rechts) viel het meest in de smaak bij de jury: scheermessen, alg, komkommer, koolrabi, ziltig lepelblad. "Ik ben ontzettend fier," zegt Seppe. "Mijn team en ik proberen in onze keuken zoveel mogelijk lokale en seizoengebonden producten te gebruiken. Geweldig dus dat vakjury en publiek juist het gerecht met de scheermessen uit onze eigen Noordzee het lekkerste vonden." Seppe bevestigt ook dat de winnende creatie nog enkele weken op de kaart zal staan in Graanmarkt 13.

De stem van het publiek via Instagram en #instaproeft gold voor een derde bij de toekenning van de Prijs Mooiste Gerechtje, de mening van de vakjury telde voor twee derde. De vakjury bestond uit gerenommeerd culinair journalist Willem Asaert, Gazet van Antwerpen-journalist en connaisseur Johan Van Baelen, culinair blogger Frank Cops van www.be-gusto.be en de culinaire bloggers van www.belgiantastebuds.com en www.wbpstars.com.

Negende editie Antwerpen Proeft in mei 2015

De data en uren (onder licht voorbehoud) van de negende editie van Antwerpen Proeft zijn donderdag 14 mei 2015 (Hemelvaart, 12u00-21u00), vrijdag 15 mei 2015 (17u00-23u00), zaterdag 16 mei 2015 (15u00-23u00) en zondag 17 mei 2015 (12u00-21u00). Nu al hebben zich grote namen en nieuwe sterren aangemeld voor 2015.

Team Proeft bedankt iedereen die van de achtste editie van Antwerpen Proeft mee een onvergetelijk feest en enorm succes heeft gemaakt en kijkt uit naar culinair outdoorfestival Limburg Proeft, waarvan de tweede editie van vrijdag 6 juni tot pinkstermaandag 9 juni plaatsheeft in Hasselt.

Meer informatie over Antwerpen Proeft: www.antwerpenproeft.be

19:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: antwerpen proeft 2014, sterrenchef |  Facebook | |  Print |

Laatste aflevering van Reclame AUB: WK-editie, op maandag 2 juni 2014 om 20.35 bij VTM

Reclame AUB, vtm, vtm Reclame AUB, cindy jassens, brecht, kv mechelen, Op zondag 1 juni spelen onze Rode Duivels hun voorlaatste belangrijke oefenwedstrijd, voor de aftrap wordt gegeven van het WK voetbal in Brazilië op donderdag 12 juni 2014. Hoog tijd dus voor de 3 nieuwe kandidaten in de laatste aflevering van de WK-editie van Reclame AUB, om nog kans te maken op een 10-daagse reis naar Brazilië, inclusief kaartjes voor België-Rusland in Rio de Janeiro en voor België-Zuid-Korea in Sao Paulo.

Buschauffeur Stijn Gybels uit Neerpelt ervaart net zoals het stressmannetje in de campagne van de Lijn, flink wat spanning op de voetbaltribune van Genk. Benieuwd wat dat zou geven wanneer ons nationale elftal aan de aftrap komt.

Nancy Everaerts uit Halle is een medewerkster van Panini, de alom gekende voetbalstickers. Wie nog enkele nummers mist, is bij haar dus aan het goede adres. Zelf is de blondine een enorme Anderlecht-supporter en is ze altijd paraat wanneer de Rode Duivels de grasmat betreden. 

Ook Cindy Janssens uit Brecht is een voetbalfan. Zij van KV Mechelen, haar man van Beerschot. En toch zou David mee mogen naar Brazilië, mocht Cindy de finale halen én winnen. In Koen Crucke vindt deze lerares haartooi alvast een gelijkgestemde ziel. In een ver verleden was hij kapper Alberto én zelf is de operazanger een fervent AA Gent-supporter.

Ian Thomas begon op zijn 5 jaar met voetbal maar is recent moeten stoppen, en hij is nog altijd een grote fan van Liverpool. Maar of hij ook zo veel van reclame kent? Ook Yellow Tiger en voetbalzus Valérie Courtois ten slotte heeft haar zinnen op het WK gezet. Vooral het WK volleybal dan, dat van start gaat in september. Maar eerst probeert zij kandidaat Stijn aan Braziliaanse tickets te helpen.

Wat hadden de ploegmaten van Jonathan Legear bij Anderlecht hem wijsgemaakt toen ze op verplaatsing gingen naar Spanje? Welke voetballer liet een foute spreuk op zijn arm tatoeëren? Op welke dag legden de Duitse en Engelse soldaten tijdens WO I een dag de wapens neer om voetbal te spelen? Wat liet de Italiaanse voetballer en allround enfant terrible Mario Balotelli in zijn badkamer installeren? Welke international miste een belangrijke match door een blessure aan zijn ogen omdat ie te lang onder de zonnebank lag? En waar moeten voetballers een kabellift nemen om het voetbalterrein te bereiken?

Dit en nog veel meer in de laatste aflevering van Reclame AUB: WK-editie.

19:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: reclame aub, vtm, vtm reclame aub, cindy jassens, brecht, kv mechelen |  Facebook | |  Print |

Y.M.C.A. is de populairste gay hit in de Regenboog Top 100 van JOE fm

Mei was top 100 maand bij JOE fm met op elke vrijdag een nieuwe lijst rond een bepaald muzikaal thema. Bjorn Verhoeven & Lenke sloten vandaag de maand af met de Regenboog Top 100.

Y.M.C.A van Village People is de onbetwiste nummer één in deze kleurrijke lijst vol vrolijke gay muziek. Dancing Queen van Abba en I Want To Break Free van Queen vervolledigen de Top 3. De hoogst genoteerde Belg is opvallend genoeg Lilliane St. Pierre met haar Eurovisielied Soldiers Of Love.

Dit is de Regenboog Top 10:

01. Village People - YMCA
02. Abba - Dancing Queen
03. Queen - I Want To Break Free
04. Shirley Bassey - This Is My Life
05. Scissor Sisters - I Don’t Feel Like Dancing
06. Gloria Gaynor - I Will Survive
07. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
08. Melissa Etheridge - Like The Way I Do
09. Right Said Fred - I’m Too Sexy
10. Marianne Rosenberg - Ich Bin Wie Du

19:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: regenboog top 100, joe fm, y.m.c.a |  Facebook | |  Print |

30/05/2014

Cavalia organiseert unieke rondleiding voor visueel beperkte kinderen

Een groep blinde en slechtziende jongeren beleeft op donderdag 5 juni een unieke, ontroerende ervaring: Cavalia nodigt hen uit voor een speciale rondleiding die volledig op de zintuigen, en dan vooral de tastzin, is gebaseerd. Cavalia werkt hiervoor samen met het Koninklijk Instituut voor Doven en Blinden in Woluwe. Op deze speciale interactieve tour ervaren de kinderen Cavalia op basis van het gehoor en de tastzin. Medewerkers van Cavalia gidsen hen doorheen dit unieke gebeuren. De kinderen mogen de paarden aanraken, ze voelen hun warmte, ze borstelen ze en kammen hun manen. Ze ervaren ook hoe het tuig aanvoelt, een stijgbeugel, een teugel, een zadel… Ze ruiken aan het eten van de paarden, ze voelen de textuur, gaan op bezoek bij de smid, waar de hoefijzers op maat worden gemaakt. En met een stethoscoop horen ze de hartslag van de paarden. Op het einde van de rondleiding galopperen de ruiters tegen 45 km/u en voelen de kinderen de grond daveren onder de ongelooflijke kracht van de paarden.

23:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: cavalia |  Facebook | |  Print |

Buma ROCKS! Export Award voor Adje Vandenberg

Buma ROCKS! Export Award, Adje Vandenberg, Adje Vandenberg, de bekendste Nederlandse hardrockgitarist, componist, muziekproducent en muziekuitgever van Nederland, is onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award 2014. Hij kreeg de prijs uit handen van Frank Helmink, directeur Buma Cultuur, tijdens het conferentieprogramma van Buma ROCKS! dat plaatsvond in Doornroosje in Nijmegen.

Vandenberg scoorde in de jaren '80 vele internationale hits met zijn rockband Vandenberg en later met Whitesnake. Na zijn vertrek uit Whitesnake in 1999 zegde hij de muziek vaarwel, tot hij dit jaar onverwachts met de nieuwe band Vandenberg’s MoonKings een album uitbracht en een succesvolle tournee begon langs zalen in Europa en Azië.

Jonge, talentvolle band
Volgens Frank Helmink, directeur Buma Cultuur en initiatiefnemer van Buma ROCKS!, had deze allereerste Buma ROCKS! Export Award niet beter terecht kunnen komen: "MoonKings is de nieuwste toevoeging aan de lange lijst van internationaal succesvolle heavy acts uit Nederland. Wat wij zo bijzonder vinden aan Adje Vandenberg, is dat hij in 2014 na een afwezigheid van jaren zó sterk is teruggekomen. Niet alleen met een kwalitatief hoogwaardig rock-album maar ook met een reeks uitverkochte internationale optredens met een jonge, talentvolle band."

Trouwe fans
Adje Vandenberg: "Deze award had ik na zo'n lange afwezigheid echt niet verwacht. Ik ben dit jaar al enorm verwend met de ontelbare positieve reacties en ik ben bovendien blij dat de fans me zo trouw zijn gebleven. Dit eerste album van MoonKings hoort naar mijn mening tot de beste die ik ooit heb gemaakt en het is geweldig dat de fans en de mensen achter Buma ROCKS! dat blijkbaar ook vinden!"

Jaarlijks festijn
De uitreiking van deze Export Award vindt gelijktijdig plaats met het Buma ROCKS! event. Dit grote jaarlijkse festijn is bedoeld voor boekers, managements, labels en liefhebbers van heavy muziek uit zowel binnen- als buitenland. Met natuurlijk showcases maar ook met een conferentieprogramma in de middag, paneldiscussies en rondetafelgesprekken tussen internationale hotspots en de optredende bands.

Buma ROCKS! is een initiatief van Buma Cultuur en wordt mede mogelijk gemaakt door Mojo Concerts, FortaRock, Doornroosje en Suburban. 

22:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: buma rocks! export award, adje vandenberg |  Facebook | |  Print |

BODY WORLDS 'No Tobacco Weekend' 30 mei t/m 1 juni 2014

event.JPGZeker vier bezoekers besloten vandaag tijdens de eerste dag van het No Tobacco Weekend in BODY WORLDS: The Happiness Project definitief te stoppen met roken. Eén op de vijf bezoekers durfde de confrontatie aan en liet de hoeveelheid koolmonoxide in de longen meten door Luchtsignaal. Studenten Geneeskunde van AMC/UvA zijn het hele weekend aanwezig om bloeddruk en longvolume te meten. Publiek kan daarnaast geplastineerde longen van zowel een roker als een niet-roker zien én voelen. 

Nog tot en met zondag 1 juni 2014 staat BODY WORLDS: The Happiness Project in het teken van ‘Stoppen met Roken’ tijdens het No Tobacco Weekend. Met dit evenement sluit de permanente anatomie-expositie in Amsterdam aan bij de World No Tobacco Day die jaarlijks op 31 mei plaatsvindt. De World No Tobacco Day is één van de acht officiële gezondheidscampagnes door de World Health Organization (WHO). Doel van het weekend is om, in samenwerking met Luchtsignaal, voorlichting te geven en bezoekers te motiveren te stoppen met roken. 

BODY WORLDS: The Happiness Project
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Telefoon: 0900-8411 (45cpm)
Website: www.bodyworlds.nl

22:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: no tobacco weekend, amsterdam |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende