Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2013

Fleur Brusselmans achter de schermen in JUST Backstage

JUST Backstage, Fleur, Music Hall, Wie een showbizzprogramma mist in Vlaanderen, die heeft iets om naar uit te kijken.

JUST en Music Hall slaan de handen in elkaar en brengen vooraan JUST Backstage op de buis. Een showbizzmagazine waarin presentatrice Fleur Brusselmans op zoek gaat naar de nieuwtjes in showbizzland Vlaanderen.

We beginnen er al meteen aan met twee speciale afleveringen. Fleur duikt achter de schermen van de Antwerpse Stadschouwburg en kijkt hoe het er backstage aan toe gaat bij de repetities van Assepoester en Grease, the arena spectacular.

Fleur Brusselmans: “Naast zingen en acteren is presenteren altijd een ambitie geweest. Met JUST Backstage kan ik die beide werelden combineren. De kijkers meenemen in een wereld die velen zal verbazen en daarbij de gids zijn. Veel mooier kan het niet worden. Daarnaast voel ik me bij JUST echt goed. Een zender die kwaliteit brengt voor het hele gezin. De ambitie van ons nieuwe programma.”

Assepoester en Grease zijn nu in Vlaanderen te bekijken, dus wij willen de JUST kijker meenemen hoe het eraan toe gaat bij de voorbereidingen.

Op de eerste aflevering is het niet lang wachten. Morgen, 1 januari, is de eerste aflevering te bekijken om 20u. De volgende aflevering zie je volgende week dinsdag.

JUST Backstage is een unieke samenwerking tussen Music Hall en JUST.

Krijn Jonckheere, netmanager JUST: ‘Music Hall is dé referentie in Vlaanderen en ondertussen ook ver daarbuiten wanneer het gaat om topproducties. Deze samenwerking geeft onze kijker de gelegenheid om meegenomen te worden in een unieke wereld van goeie acteurs, een fijne sfeer en vooral veel repetitiezweet. Van de eerste audities tot de staande ovatie bij de avant premieres. Wij zijn erbij. En dat is een onderdeel van just.love.life’.

14:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: just backstage, fleur, music hall |  Facebook | |  Print |

30/12/2013

Astrid Bryan op Ladies & Ghent 2014

ladies.JPGNa twee succesvolle edities van Ladies & Ghent, kan een derde editie natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 5 april 2014, blijven de mannen opnieuw thuis!

Vrouwen zakken af naar het ICC waar zij zich weer helemaal in de watten kunnen laten leggen.

Op deze derde editie zorgen wij voor nog meer glitter en glamour, nog meer verwenactiviteiten en girl stuff verspreid over het volledige ICC.

Vorig jaar hadden we het beroemde VIJF gezicht, Jani Kazaltzis op bezoek. Op zaterdag 5 april, 2014 kom Astrid Bryan langs om er met jullie “an amazing day” van te maken. Elke dame krijgt de kans om een “kei grave” picture met Astrid te bemachtigen.

Met het ALL-IN LUXE TICKET kunnen dames genieten van:

Gratis verwenactiviteiten (workshops, make-up, hairstyle, infosessies, verzorgingen, massages, zumba, fotoshoots ….) + een meet & greet met Astrid Bryan.  

Een geweldig avond programma. Met dit jaar: André Hazes Jr., David Vandyck, 3M8S, Cookies and cream LIVE

Een schitterende afterparty met de bekende party-dj Dimitri D’Anvers, waar vriendinnen helemaal uit de bol kunnen gaan en na een stevig feestje huiswaarts kunnen keren met een fijne goodiebag.

Om in de Sex and The City sfeer te blijven, behouden we nog steeds de dresscode wit & roze. Elke dame die een ticket koopt kan tevens ook deelnemen aan de wedstrijd “Word model voor één dag”

Meer info hierover op de website www.ladiesnghent.be en de Facebook pagina van Ladies & Ghent.

Vrouwen van alle leeftijden, vriendinnen, verenigingen, moeders en dochters, zussen,…ze zijn dus opnieuw allemaal welkom op zaterdag 4 mei vanaf 14u in het ICC in Gent voor een onvergetelijk dagje uit met de Ladies!

ALL-IN Tickets:

Namiddag + avondprogramma =  30€ (incl. btw en kosten)

Champagneticket =  58€ (incl. btw en kosten)

VIP ticket = 102€ (incl. btw en kosten)

Tickets zijn vanaf nu reeds te koop via www.boekjeticket.be,  of telefonisch via 0902 69 666 Info via www.ladiesnghent.be

12:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: astrid bryan, ladies & ghent 2014, gent |  Facebook | |  Print |

Gouden Film voor MIDDEN IN DE WINTERNACHT

film.JPGMIDDEN IN DE WINTERNACHT van regisseur Lourens Blok heeft de 100.000e bezoeker verwelkomd en daarmee de status van Gouden Film behaald. De Gouden Film is namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds uitgereikt. Lourens Blok reageerde blij verrast: "Ik had geen mooier moment kunnen bedenken waarop MIDDEN IN DE WINTERNACHT een Gouden Film status zou behalen dan met Kerst”.

MIDDEN IN DE WINTERNACHT gaat over de tienjarige Max (Dennis Reinsma) die vriendschap sluit met een pratende eland (stem Jeroen van Koningsbrugge). De eland Moos is vlak voor kerst door het dak van de garage gestort en beweert dat hij werkt voor de Kerstman (Derek de Lint). Er is één klein probleempje; Moos is de Kerstman kwijt! En als hij de Kerstman niet snel vindt, krijgt niemand een cadeautje dit jaar. Max en zijn zusje Kiki (Dana Goldberg) besluiten Moos te helpen. Gaan ze erin slagen om de Kerstman op tijd te vinden? Verder met Jelka van Houten, Arjan Ederveen en Carla Hardy.

MIDDEN IN DE WINTERNACHT is geproduceerd door Lemming Film in coproductie met Svensk Filmindustri, Davaj Film en Anchorage Entertainment. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, The Swedish Film Institute, Filmpool Nord, MEDIA en de Taxshelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

A-Film verzorgt de bioscoopdistributie in Nederland. MIDDEN IN DE WINTERNACHT draait momenteel in 126 Nederlandse bioscoopzalen.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken. Bij de Gouden Film wordt tevens de Gouden Pen uitgereikt aan de scenarioschrijvers van de film Daan Bakker en Marco van Geffen. De Gouden Pen is een initiatief van het Netwerk Scenarioschrijvers.

Met het behalen van de status van Gouden Film maakt MIDDEN IN DE WINTERNACHT kans op het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs 2014. Films die voor deze prijs in aanmerking komen, zijn de films die de status van Gouden Film (100.000 betaalde bioscoopbezoeken) hebben behaald in de periode van 1 september 2013 tot 1 september 2014.

12:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: midden in de winternacht, film midden in de winternacht, goud |  Facebook | |  Print |

28/12/2013

Het Jaaroverzicht 2013 van VTM NIEUWS

VTM NIEUWS, vtm VTM NIEUWS, Birgit Van Mol,  Op maandag 30 december 2013 kijkt Birgit Van Mol in Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS terug op 2013. Het jaar van een nieuwe koning, van de Rode Duivels, en van een nieuw Belgiëgevoel. Het jaar van een nederige paus, van een spionerende president en van de zwaarste storm ooit.

Birgit vertelt vanop de redactie de verhalen van het jaar, zoals VTM NIEUWS die beleefde. Met de grote wereldgebeurtenissen en de kleine verhalen. Met de mensen van het jaar. Met de strafste beelden en de meest pakkende uitspraken. Verteld en verpakt op een heel eigen soundtrack van filmmuziek en grote hits.

Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS is dan ook meer dan een overzicht van wie, waar en wanneer ; maar een programma waarin ook alle grote emoties van het laatste jaar aan bod komen. De verwondering bij het aftreden van Koning Albert, de verrassing van de nieuwe paus of het drama dat de Filipijnen overkwam toen superstorm Haiyan overtrok. Je beleeft het allemaal opnieuw: de kroning van Willem-Alexander, de opluchting bij de nabestaanden en de slachtoffers van Kim De Gelder na het Assisenproces, het ongeloof bij de grote diamantroof op Zaventem of het gesukkel van de Fyra. En je staat opnieuw op de eerste rij als in Wetteren een trein met giftige stoffen ontspoort en de eerste opluchting stilaan plaats maakt voor chaos en paniek.

2013 was ook het jaar van markante figuren zoals Jef Buts, de omstreden blinde gevangenisdirecteur? Wat hebben zijn telefoontjes te maken met aartsbisschop Leonard? En welk advies geven de mannen van Safety First aan de ambassadeur van de Verenigde Staten als gefluisterd wordt dat hij betaalt voor seks? Er kan naast de sterkste beelden en de meest pakkende uitspraken ook af en toe eens gelachen worden.

Afspraak met Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS op 30 december 2013 om 21u35, na ‘Zijn Er Nog Kroketten?’, en herhaling op 1 januari 2014 na VTM NIEUWS van 13u00.

16:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vtm nieuws, vtm vtm nieuws, birgit van mol |  Facebook | |  Print |

Tom Coninx serveert voetbaloverzicht van het voorbije jaar

tom_coninx.JPGStadion 2013 - 2014, op maandag 30 december 2013 om 22.55 bij VTM.

Op de voorlaatste dag van het jaar, blikt Stadion terug op het voetbal van de voorbije maanden. Tom Coninx start bij de titel van Anderlecht, de perikelen rond Standard en Zulte Waregem in de zomerperiode om te eindigen bij het kerstvoetbal van de afgelopen dagen.

Standard nam een onverwachte droomstart, Anderlecht startte slap met haar piepjong elftal maar herpakte zich, er was de zaak Ruytinx-Carcela, Club Brugge dat Michel Preud’homme in Saoedi-Arabië ging halen en KV Oostende dat evolueerde van sukkelploeg naar ‘weireldploegsje’. Waasland-Beveren gaf zijn vertrouwen aan Glen De Boeck om hem 1 dag later toch te dumpen, KRC Genk overleefde in Europa maar haalde de voorbije maanden slechts 3 op 21. Er was Lokeren dat zich stevig kandidaat stelde voor play-off 1, Sporting Charleroi dat het alle groten moeilijk maakte in een onthoofd stadion, Zulte Waregem dat de kandidaat Gouden Schoen in de rangen telde en  traditieploegen KV Mechelen en Lierse die op en neer bonsden in het klassement. Ingrediënten genoeg dus op maandag 30 december 2013, en dat alles overgoten met de pittige commentaren van Aad De Mos en Tom Soetaers.

Maand per maand bekijkt Stadion 2013 - 2014 de gang van zaken binnen de Jupiler Pro League  competitie met de mooiste goals, technische hoogstandjes en pittige commentaren van trainers, spelers en watchers.

Naarnaast volgt Stadion het parcours van RSC Anderlecht en Zulte Waregem in de Champions League. En - hoe kan het ook anders - het parcours recht naar Brazilië van onze Rode Duivels. Het resultaat is een beklijvende sportreportage over 50 minuten topvoetbal met alles wat je moet weten van het seizoen 2013 – 2014, tot de laatste dag van dit jaar.

16:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tom coninx, voetbal, jupiler pro league |  Facebook | |  Print |

26/12/2013

Koning Lou - Laatste aflevering op zaterdag 28 december 2013 om 09.30 bij VTMKZOOM

koning_lou.JPGLeuk nieuws voor de liefhebbers van Koning Lou en zijn vrienden. Niet alleen krijgen de kinderen nu zaterdag 28 december 2013 een extra lange aflevering te zien om het eerste seizoen af te sluiten. Er komt ook een gloednieuw, tweede seizoen aan in 2014.

In Spatzelbrüdenbotsenknotskes is elke dag een speciale dag, maar wanneer er plots zomaar een ei uit de lucht valt, wordt  zaterdag 28 december 2013 toch nog net dat tikkeltje specialer. Het blijkt de voorbode te zijn van de ontsluiering van een mysterieus geheim: Het Geheim van de Toverfontein.

Koning Lou (Kevin Bellemans) herinnert zich plots een eeuwenoud perkament. Daarin staat dat fontein Alain (gastacteur Michel Verkinderen) tot leven zal komen  als er drie dingen gebeuren. Ten eerste moet er een ei uit de lucht vallen. Ten tweede zou er een lelijk wit konijn drie keer op de poort van het Kasteelplein komen kloppen. En ten derde…? Dat heeft Koning Lou, en alleen hij, in de hand. Als de fontein in aanraking komt met ‘koninklijke pipi’, pas dan zal de fontein tot leven komen.  Koning Lou zal dus in de fontein moeten plassen.

Maar zomaar plassen in een fontein, dat zijn toch vuile manieren? Met het vooruitzicht dat de fontein hem misschien wel alle rijkdom van de wereld kan schenken, is onze Koning echter snel overtuigd. Maar de gevolgen van zijn daden zijn geen rijkdom of plezier, integendeel. De drie gezworen kameraden Koning Lou, Stakke (Bert Huysentruyt) en Dréke (Alain Rinkhout) krijgen ruzie… voor het eerst in hun leven!

Komt het nog goed tussen Stakke, Dréke en Koning Lou? Dat zie je in de laatste, extra lange aflevering van het eerste seizoen van Koning Lou.

23:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: koning lou, vtmkzoom |  Facebook | |  Print |

'Titanic: The Artifact Exhibition' druk bezocht tijdens kerstdagen en familiezaterdagen

titanic.JPGDe internationale tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition werd druk bezocht tijdens de kerstdagen en de Familiezaterdag in de kerstvakantie. Vooral gezinnen met kinderen bezochten de expositie over de beroemde scheepsramp in Amsterdam EXPO. Uit publieksonderzoek tijdens de kerstvakantie blijkt dat zij de expositie gemiddeld met bijna een 9 waarderen.  
 
Voor kinderen is er een speciale gratis audiogids, speurtocht, kleurwedstrijd en spreekbeurtpakket beschikbaar en tijdens de Familiezaterdagen konden zij zich verkleden in Titanic-stijl om vervolgens op de foto te gaan.
 
Ook op 28 december en 4 januari is het wederom Familiezaterdag met extra activiteiten voor kinderen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.amsterdamexpo.nl/tickets. Amsterdam EXPO is alle dagen geopend, ook op oud- en nieuwjaarsdag.

23:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: titanic, amsterdam, expo titanic |  Facebook | |  Print |

Sasha & Davy scoren met hit 'Wij Zijn Eén’

sasha_davy.JPGHet is een heel bijzondere Kerst geworden voor Sasha & Davy want voor de tweede maal heeft het muzikale koppel opnieuw een nummer één hit te pakken. Met de mooie popwals Wij Zijn Eén prijken Sasha & Davy deze week op nummer 1 in De Vlaamse Top 10 van MENT TV. Nadat ze eerder dit jaar al de hoogste plek wisten te bereiken met Van Hier Naar Oneindig legt het koppel dus terug beslag op de koppositie en daar zijn ze erg gelukkig mee: "We genieten momenteel van een mooie vakantie in het buitenland maar het heugelijke nieuws heeft ons ondertussen wel al bereikt. Ja het is fantastisch dat we zo veel aandacht wederom hebben gekregen voor onze nieuwe single Wij Zijn Eén. Het is een heerlijke pop-wals, geschreven door Jan Smit en ook opgenomen in Nederland. Net voor we op vakantie zijn vertrokken hebben Sasha en ik nog een paar nieuwe liedjes ingeblikt in de studio die meer dan de moeite zijn.” aldus Davy Gilles. In april brengen Sasha & Davy op het Vlaamse Sterren/CNR label hun tweede full-cd uit Wij Zijn Eén. Sasha & Davy genieten van een dubbele zwangerschap want niet alleen is er een nieuw album op komst, in april zal er ook een broer of zusje komen voor hun zoontje Beau.

Hier kan je de clip van Sasha & Davy  'Wij Zijn Eén’ nog eens bekijken. Sinds de lancering half oktober hebben al meer dan 10.000 mensen de clip gezien.

23:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: wij zijn eén, sasha, davy, vlaamse sterrencnr label, ment tv |  Facebook | |  Print |

Wild van Dieren - Aflevering 6 op zaterdag 28 december 2013 om 19.45 bij VTM

vtm.JPGVorige week zagen 387.211 Wild van Dieren-kijkers, goed voor een marktaandeel van 24,1% (VVA 18-54, live +3), hoe Staf Coppens en zijn team op zoek gingen naar de meest bijzondere nachtdieren aan de vooravond van de langste nacht van het jaar. Op de laatste zaterdagnacht van het jaar is het enige wild life programma in Vlaanderen toe aan de zesde aflevering. Dit keer veel dons, pluizige bolletjes en dieren die je doen smelten, want de enige vraag die op Stafs lippen brandt, luidt: Wat is het schattigste wilde dier?

Staf: “Je hebt zo van die dieren die meteen weten te ontroeren. Ik ben wel eens benieuwd van welke dieren mijn teamgenoten een beetje week worden. Op het einde van de aflevering kiest de vakjury één winnaar, het allerschattige wilde dier van bij ons”. Toen het team op zoek ging naar de gevaarlijkste, koos Staf wijselijk een slachtoffer uit. Voor de zoektocht naar de schattigste offert Staf zich met plezier op om zélf de Sherlock van dienst te zijn. 

Vogelexpert Geert denkt het hart van Staf te doen smelten met een pluizig eendenkuiken. En wanneer Staf voor even de badmeester mag zijn van de allerkleinsten onder de zwanen, lijkt Geert helemaal in zijn opzet te slagen. Maar hij denkt zelfs een nog schattiger dier gevonden te hebben: het jong van de kievit. Geert is zelf sprakeloos: “Toch prachtig he? Het komt bijna nergens in Vlaanderen nog voor dat die beesten kleintjes kunnen groot brengen in het wild. Je ziet wel overal oudere vogels, maar die pluizige bolletjes, dat is gedaan. Ik ben erdoor ontroerd”.

Joeri van Natuurpunt neemt Staf mee naar de Grotten van Han in Han-Sur-Lesse. Daar denkt hij een wild, maar schattig, roofdier te vinden. Joeri hoeft nog maar een omschrijving te geven of Staf weet al waar ze naar op zoek zijn: de lynx. Alweer zijn het de welpen die in aanmerking komen voor deze wedstrijd, al zijn die iets moeilijker te bereiken dan de vogels van Geert…

Niet alleen vertedering in deze aflevering, maar ook actie. In haar zoektocht naar de schattigste stoot mariene biologe Marlien op een babyzeehond. Vele kleine zeehonden geraken hun mama kwijt, komen vast te zitten in het slip op de wadden en moeten gered worden. Volgens Staf hebben ze zo’n grote aaibaarheidsfactor omdat ze zo hulpeloos zijn. Wanneer Marlien een kleine zeehond opmerkt die zo snel mogelijk gered moet worden, ondervindt ze meteen wat Staf bedoelt.

Schattige wilde dieren in overvloed dus. Maar wat is nu het allerschattigste? In het Wild van Dieren-team zijn de meningen hierover duidelijk verdeeld. Daarom laat Staf laat de keuze over aan een professionele vakjury: de zevenjarige Fonda, de zesjarige Phebe en de zesjarige Ode.

10:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: wild van dieren, staf coppens, vtm |  Facebook | |  Print |

Christmas With Nick & Simon - Zaterdag 28/12 om 15u25 op EEN

nick_simon.JPGHet wordt een warme Kerst dit jaar, want op Eén kan je op zaterdag 28 december 2013 om 15u25 kijken naar de unieke kerstspecial ‘Christmas With Nick & Simon’. De wereldvermaarde Wisseloord Studio’s in Hilversum baadden in de kerstsfeer en werden muzikaal ingepalmd door Guido’s Orchestra (bekend van o.a. Symphonica In Rosso). Nick & Simon brengen de mooiste kerstsongs en zingen ook unieke duetten met internationale topzangeres Katie Melua en de Kempense Barbara Dex.
 
‘Christmas With Nick & Simon’ is de titel van het meest prestigieuze muziekproject dat Nick & Simon tot nu toe muzikaal hebben gerealiseerd. Samen met het voltallige symfonische ‘Guido’s Orchestra’ – aangevuld met extra strijkers en blazers – hebben Nick & Simon een unieke kerstcd opgenomen die bestaat uit een aantal evergreens in een nieuw jasje, aangevuld met enkele originele, zelfgeschreven kerstliedjes. Op ‘Vrolijk Kerstfeest’ en de kerstversie van ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ na, zijn alle liedjes op het kerstalbum Engelstalig.
 
“Vier jaar geleden hebben we in de kerstperiode ‘Santa’s Party’ uitgebracht, een op en top kerstsong die het bijzonder goed gedaan heeft in Nederland en in Vlaanderen. Toen is bij ons al het idee opgekomen om ooit eens een volledige kerstcd op te gaan nemen. We zijn blij dat we nu die kans hebben gekregen en dat we met alles erop en eraan een top cd hebben kunnen maken waar we onze muzikale ziel hebben kunnen inleggen. We hebben bovendien ook de kans gekregen om een heuse kerstspecial op te nemen bij dit album en die ziet er heel bijzonder uit,” zegt Nick enthousiast.
 
Internationaal
 
Zowel op het album maar ook in de tv special van ‘Christmas With Nick & Simon’ zullen er twee zangeressen hun opwachting maken. Nick zingt ‘Baby, It’s Cold Outside’ samen met de internationale topzangeres Katie Melua,  wereldwijd goed voor meer dan 11 miljoen verkochte cd’s. Simon heeft op zijn beurt dan weer Barbara Dex kunnen strikken voor het wondermooie ‘Christmas In Our Hearts’, een origineel, nieuw kerstliedje dat geschreven is door Sandra Van Nieuwland, Jaap Kwakman (3JS) en Simon zelf. “Ik ben heel blij dat Barbara Dex enthousiast reageerde toen ik haar de vraag stelde of ze het zag zitten om samen een kerstduet op te nemen. Ik kende Barbara vooraf niet persoonlijk, maar ik was wel geïnformeerd over haar muzikale kwaliteiten. Barbara is niet alleen een fijne artieste, ze kan ook bijzonder goed zingen. Het is leuk om te horen hoe onze stemmen blenden,” aldus Simon.
 
Succesvol
 
‘Christmas With Nick & Simon’ is de zoveelste succesvolle stap die Nick & Simon zetten in hun nu al indrukwekkende muzikale carrière. Sinds de twee vrienden besloten om in 2006 als muzikaal duo door het leven te gaan, is het succes in razendsnel tempo gevolgd. Hun eerste gemeenschappelijke singles ‘Steeds Weer’ en ‘De Soldaat’ werden op luid applaus en enthousiasme onthaald in Nederland en Vlaanderen. Nick & Simon brachten de voorbije zeven jaar 5 Nederlandstalige studio-albums uit die allemaal waren zijn voor goud, platina en veelvouden ervan. Nick & Simon kunnen in Vlaanderen rekenen op een sterke fanbasis. Hun recentste Nederlandstalige cd ‘Sterker’ was niet alleen goed voor een top 10 notering in de Ultratop Album 50, ook heel wat nummers en clips vonden vlot hun weg op radio, tv en in de media. Nick & Simon stonden al in een uitverkochte Capitole (Gent), Elisabethzaal (Antwerpen) en Ethias Theater (Hasselt). Ze gaven ook al geslaagde concerten in een bomvolle Lotto en Ethias Arena. Het Vlaamse publiek gaf hen begin dit jaar nog een anna award in de categorie ‘Beste Nederlandstalige exportproduct’.
 
Op zondag 21 september 2014 staan Nick & Simon met hun band in de Lotto Arena voor een groot liveconcert. Tickets kan je nu al reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max €0,30/min).

Het tijdloze album ‘Christmas With Nick & Simon’ is fysiek en digitaal te koop in België, en is verschenen via CNR Records / Vlaamse Sterren.

10:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: christmas with nick & simon, nick & simon, hilversum, barbara dex |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende