Showbizzkanaal : Archieven

31/10/2013

Eline De Munck presenteert de Erotica Beurs Hasselt

eline_de_munck.JPGAls organisator van de Erotica, Body & Beauty te Hasselt, Mechelen en sinds dit jaar ook Antwerpen, hebben wij elk jaar weer opnieuw een uitdaging en thema nodig om onze beurzen in het goede daglicht te zetten. Jaar na jaar slagen we, na hard werken, hier elke keer weer in. Na ons succes van onze Life-style Evenementen in de Nekkerhal in Mechelen vorig weekend, staan we dus nu weer voor de beurs in  Hasselt. Onze 10.000m2 grote Erotica,Body & Beauty  zal plaats vinden op 9 en 10 november 2013.

Eline De Munck zal in haar opvallende dynamische stijl de twee dagen presenteren en het beste van zichzelf geven! Naast Eline maakt de internationale porno ster 'Charisma Gold' haar opwachting op de beurs voor meet en greets.
Samen met alle standhouders en artiesten streven we naar een stijlvolle beurs in een exclusief kader die zich onderscheidt van alle andere beurzen die te maken hebben met Erotiek.
 
We hopen, zoals jaarlijks, op een GIGANTISCH succes.
9 november van 14u tot 01u + “Fairy Tale”afterparty tot 03u
10 oktober van 13u tot 21u

18:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: eline de munck, hasselt, erotica beurs hasselt |  Facebook | |  Print |

Theater Terra brengt Het kerstverhaal van Kleine Ezel naar Vlaamse en Nederlandse theaters

Theater Terra, Kleine Ezel, theaterstuk Kleine Ezel, Theater Terra, onder andere bekend van de familievoorstellingen Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren en Koekeloere brengt deze winter Het kerstverhaal van Kleine Ezel naar het theater. Deze compleet nieuwe kerstmusical is gebaseerd op de bekende Kleine Ezel boeken van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen.

De cast van Het kerstverhaal van Kleine Ezel bestaat uit Soy Kroon, Koen Iking, Loïs van de Ven en Jeroen Heiliegers. Soy Kroon speelde vorig seizoen al de hoofdrol in de Theater Terra musical Koning van Katoren, voor die rol is hij kortgeleden genomineerd voor een Musical Award 2013 in de categorie Aanstormend Talent.

Het kerstverhaal van Kleine Ezel, gebaseerd op de boeken van Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen, is te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters van 7 december 2013 tot en met 5 januari 2014. Het leukste uitje van de kerstvakantie!

Het verhaal

Als Kleine Ezel bij Jakkie gaat logeren, besluiten pappa en mamma Ezel samen op vakantie te gaan. Maar met Kerstmis zo ver bij elkaar vandaan, is dat wel zo’n goed idee? ‘We gaan naar je vader en moeder toe’ zegt Jakkie. Een spannende tocht door de sneeuw volgt. Zullen ze elkaar ooit nog terugvinden? Het kerstverhaal van Kleine Ezel is een kerstmusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Creatives:

Naar de boeken van: Rindert Kromhout & Annemarie van Haeringen | Script & liedteksten: Rindert Kromhout | Muziek: Fons Merkies | Regie: Fons Merkies & Benno Hoogveld | Decorontwerp: Theo Terra | Lichtontwerp: Mike den Ottolander | Poppenontwerp: Karen Beens & Kathelijne Monnens | Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Technische supervisie: Joey Buddenberg | Productieleider: Lisette Koperdraat | Producent: Michiel Morssinkhof

Meer informatie

Meer informatie en de speellijst van  ‘Het kerstverhaal van Kleine Ezel’ zijn te vinden op www.theaterterra.nl.

18:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: theater terra, kleine ezel, theaterstuk kleine ezel |  Facebook | |  Print |

Vrijdag in EENVANDAAG: verslag van de tuchtzaak tegen ex-neuroloog Jansen Steur

eenvandaag.JPGVrijdag staat ex-neuroloog Jansen Steur voor het medisch tuchtcollege in Zwolle en maandag begint de strafzaak voor de rechtbank in Almelo. EENVANDAAG volgt een voormalig patient van de omstreden neuroloog, die een van de klagers is bij het medisch tuchtcollege en zijn zegje mag doen. Na 10 jaar zal hij zijn vroegere arts weer in de ogen kijken. EENVANDAAG is aanwezig en doet verslag van de strafzaak.

Onderstaand item is al eerder aangekondigd, maar doorgeschoven in verband met de actualiteit

Kritiek op het energieakkoord 

Het energieakkoord is met gejuich ontvangen door duurzaam Nederland, maar op de uitwerking is nog veel kritiek. Jaarlijks lekt er nog veel energie weg en de consument ziet geen voordelen in windenergie. 

Er worden op dit moment geen fiscale regelingen getroffen voor mensen die zelf investeringen doen in windaandelen. Daarnaast kost een windmolen 4 tot 10 miljoen euro. Wat zijn de haken en ogen van de investeringen en is het energieakkoord goed voor de consument?

EENVANDAAG gaat in gesprek met transitie hoogleraar Jan Rotmans over het polderbeleid uit Den Haag. Volgens Rotmans moet er gericht geïnvesteerd worden om op de lange termijn torenhoge kosten te voorkomen. Ook komt Professor Hurink van de Universiteit van Twente aan het woord. Hij geeft aan dat er in het energieakkoord geen beleid is op energieopslag waardoor verhoogde risico’s bestaan op stroomuitvallen.

EENVANDAAG
Uitzending vrijdag 1 november 2013
Nederland 1 – 18.15 uur

18:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jansen steur, eenvandaag, energieakkoord |  Facebook | |  Print |

Succes Nederlandse beatmakers centraal op Buma Rotterdam Beats

Niet eerder speelde Nederland internationaal zo'n grote rol in de popmuziek. DJ's en producers uit de nationale urban bass & beats-scene beïnvloeden de koers van popmuziek wereldwijd. Het groeiende succesverhaal van beatmakers van eigen bodem staat 14, 15 en 16 november centraal tijdens de vierde editie van Buma Rotterdam Beats, het unieke, internationale festival en muziekplatform in de havenstad.

Jonge Nederlandse succesproducers als Boaz van de Beatz, Munchi, Reverse en The Partysquad vertellen in een interactieve talkshow in Rotterdam over hun internationale successen. Ook viert Rotterdam Beats half november het 25-jarig jubileum van bubbling met pionier DJ Moortje. Deze vroeger razend populaire Nederlands-Caribische dj-stijl is een motor achter populaire bassmuziek van nu, en via Dutch House en EDM terug te horen op de Amerikaanse hitradio. Eregast DJ Moortje laat het publiek zien hoe zijn dj-stijl ontstond en praat met zijn jonge collega's over de unieke invloed die Nederlandse dj-cultuur op dit moment internationaal heeft.

Buma Rotterdam Beats wordt 14 november afgetrapt met de State Awards, het hoog aangeschreven jaarlijkse prijzengala voor de nationale hiphopscene. Op 15 november begint het dagprogramma met een keynote-presentatie van Lloyd Bradley, de Britse auteur die met Bass Culture (2001) een internationaal standaardwerk over reggae schreef, en dit najaar zijn studie presenteerde over 100 jaar zwarte muziek in Londen, Sounds Like London: 100 Years of Black Music in the Capital. Ook presenteren diverse smaakmakers uit de internationale urban bass & beatsmuziek op Buma Rotterdam Beats de nieuwste Europese talenten uit het genre.

Het dagprogramma van Buma Rotterdam Beats bestaat uit een gratis toegankelijk talentenprogramma en een zakenconferentie. Het laatste focust op de meest recente trends en ontwikkelingen in de muziekindustrie met sleutelfiguren uit heel de wereld. Het eerste ontvangt partijen uit heel de wereld, op zoek naar productietalent. Zoals het bedrijf Hit The Ground Running, Inc, uit Los Angeles, dat in Rotterdam beats zoekt voor de nieuwe tv-serie van 50 Cent; het toonaangevende Nederlandse platenlabel Top Notch; het spraakmakende Mucho Dinero en industrieveteraan Rigo 'Riggs' Morales, die als VP of A&R van Atlantic Records, New York, beats komt scouten voor projecten van Action Bronson, CeeLo, Wiz Khalifa, Tinie Tempah en anderen.

Tijdens Buma Rotterdam Beats vertellen ook muzikanten die 2013 kleur gaven hun verhaal, zoals livesensatie Hiatus Kaiyote uit Australië, en The Opposites en Mr. Probz uit Nederland. Daarnaast zijn er exclusieve masterclasses van grote namen als S1 (van het label GOOD Music van Kanye West), de Nederlandse hitproducer Reverse, Roses Gabor uit Londen en de innovatieve Amerikaanse hiphopacts Black Milk en Oddisee.

Kijk voor het volledige programma op www.beats.nl. Daar staan ook de optredens en feesten uit het eerder bekendgemaakte avondprogramma, met o.a. Quadron, Mr. Probz, Mount Kimbie, Black Milk, Rockie Fresh, Oddisee, Hiatus Kaiyote, Boaz van de Beatz presents Nouveau Riche Music, Ryan Hemsworth e.v.a.
Buma Rotterdam Beats wordt georganiseerd door Stichting Rotterdam Beats, een initiatief van Buma en mede mogelijk gemaakt door Sena.

Dit festival is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl

18:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: buma rotterdam beats, buma, muziek, state awards |  Facebook | |  Print |

Tot Op Het Bot - Vanaf 14 november iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1

bnn.JPGVel over been. Amper 40 kilo en continu je eetlust onderdrukken vanwege een niet te doorbreken negatief zelfbeeld. Dat is hoe de meiden in het BNN-programma Tot Op Het Bot er aan toe zijn. Samen met Leontien van Moorsel en een team van behandelaars gaan ze het keiharde gevecht aan gaan om hun ziekte te overwinnen. Het leven van de jonge meiden draait alleen nog maar om wat en hoeveel ze eten. Niet alleen van hun lijf, maar van hun hele leven blijft er weinig over. Tot Op Het Bot wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en is vanaf 14 november iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Ex-wielrenster Leontien weet als geen ander hoe het is om anorexia te hebben. Zelf overwon ze de ziekte na een jarenlange strijd. Leontien: ‘Het gevoel dat ik had in de periode van mijn ziekte gun ik niemand. Als je daarna weer in balans komt, kun je de hele wereld aan. Dat wil ik met deze meiden ook bereiken. Ze hebben allemaal bewezen dat het vechters zijn, anders hadden ze dit zichzelf nooit aan kunnen doen. Als ze die energie omzetten in iets positiefs kunnen ze er veel sterker uitkomen en leggen ze de basis voor de rest van hun leven.’

In de eerste aflevering van Tot Op Het Bot is te zien hoe de 16-jarige Rafaela gebukt gaat onder haar eetstoornis. Met haar lengte van 1.77 en een gewicht van slechts 39 kilo is haar situatie levensbedreigend. Haar ouders en broers zien met lede ogen aan hoe ze met de dag achteruitgaat. Ze hopen het tij te kunnen keren door de hulp in te roepen van Leontien. In de tweede aflevering is de 21-jarige Lina in haar benauwend kleine leefwereld te zien. Ze is veel moe, heeft het altijd koud en kan zich nauwelijks concentreren op haar studie. Lina droomt van een gelukkig leven met haar vriend Alexander met wie ze hoopt te trouwen. Halverwege het traject besluit Lina op aanraden van Leontien en haar therapeuten een maand naar Portugal af te reizen voor een intensieve therapie. Daar komt ze erachter wat haar eetstoornis veroorzaakt heeft en wat het nog in stand houdt. Kan en durft Lina daarna echt los te laten?

Tot Op Het Bot wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Eyeworks.

18:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tot op het bot, mager, bnn, eetstoornis, eyeworks, producent eyeworks |  Facebook | |  Print |

De Onsterfelijke 150, morgen tussen 9.00u tot 20.00u op JOE fm

joe_fm_radio.JPGNaar jaarlijkse traditie staat Allerheiligen op JOE fm volledig in het teken van onsterfelijke artiesten en hun greatest hits. Ook dit jaar zet JOE dj Michel Follet, op 1 november tussen 9.00u en 20.00u, nog eens de meest legendarische platen van overleden artiesten op een rij in de Onsterfelijke 150.

De voorbije jaren was er al de ‘Onsterfelijke 100’ op JOE fm. Die werd dit jaar uitgebreid met vijftig extra platen. Elk jaar komen er, helaas, nieuwe artiesten in aanmerking voor de lijst. Want ondanks het feit dat heel wat zangers en zangeressen overleden zijn, heeft hun muziek hen onsterfelijk gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan Michael Jackson, John Lennon, Elvis Presley maar ook Lou Reed, die eerder deze week overleed.

18:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: de onsterfelijke 150, joe fm, radio joe fm |  Facebook | |  Print |

So You Think You Can Dance - Liveshow 4 op zondag 3 november 2013 om 19.55 bij VTM

so_you_think_can_dance.JPGIn de vierde liveshow van So You Think You Can Dance krijgen we op zondag 3 november 2013 een straffe top twaalf, maar geen verliefd koppeltje meer te zien. De jury besloot Kris naar huis te sturen nadat ze het in een Dance For Your Life opnam tegen Rowan en Tamara. Johan zorgde zelfs voor een primeur door een stap opzij te zetten voor zijn medekandidaat Liam, hoewel de jury hem wilde laten doorgaan.

Deze unieke wending van het programma werd gevolgd door  607.597 kijkers. Hiermee behaalde de derde liveshow een marktaandeel van 27,1 % (live +2, VVA 18-54) en het hoogste kijkersaantal van dit seizoen. Deze week mag de kijker zich ongetwijfeld opnieuw verwachten aan een wervelende show met een prachtige groepschoreo en bovendien de laatste koppeldansen met de huidige duo’s. 

Allereerst maakt de kijker nu al kennis met een nieuw dansduo: Liam en Rowan. Rowan is duidelijk gelukkig nu ze een partner heeft die wel met haar wil werken zonder enige remmingen. Liam is ervan overtuigd dat hij nog meer uit zichzelf moet halen om het deze keer wel te halen. Vanuit die gemotiveerde ingesteldheid en met de hulp van choreograaf Miraldo van Genderen danst het koppel een hiphopchoreografie op Wild van Jessie J.

De beslissing van Johan doet de kijker haast een andere grote verrassing in de wedstrijd vergeten: favorieten Redouan en Tamara moesten herkansen in een Dance For Your Life. Gelukkig voor hen stemde de jury de twee hiphopdansers meteen door naar de volgende liveshow, maar de druk ligt nu ook voor hen weer een pak hoger. Misschien kan de choreograaf van dienst die druk voor hen wegnemen, want voor de twee hiphoppers komt Vincent Vianen als een ware redder in nood. Benieuwd of het dak eraf gaat zondag tijdens de hiphopchoreo op Scream van Usher…

Choreograaf Percy Kruythoff wist vorige week ‘Showy Joey’ te ‘ontmaskeren’ en deed hem zijn gevoelige kant tonen aan het publiek. Het was dan ook een intense week voor Joey en Anneke, die blij zijn dat ze nu opnieuw de kaart van fun en plezier op het podium hebben getrokken. Choreografen Koen Brouwers en Roemjana de Haan geven hen de opdracht om een jive te brengen op het nummer What I Like About You van Lilix.

Tugba en Miguel werken dit keer samen met choreograaf Percy Kruythoff. Hoe blij de twee ook zijn dat ze nog nooit een Dance For Your Life moesten dansen, des te groter wordt hun angst dat ze deze keer misschien minder geluk hebben. Het koppel gaat er opnieuw alles aan doen om een herkansing te vermijden. Dit keer zal Miguel de hulp van Tugba goed kunnen gebruiken bij de jazzchoreografie op All of me van John Legend.

Ook Giovanni en Ina bleven tot nu toe gespaard van een Dance For Your Life. Vorige week overtuigden ze niet alleen de kijkers, maar voor het eerst ook de jury met hun moderne choreografie. Hopelijk zetten ze die positieve doorbraak verder, al hebben ze niet de gemakkelijkste opgave gekregen. Het dansduo brengen een slowfox van Peter Bosveld en Ilse Lans op de James Bond 007 Theme Tune.

Danny en Ellen lijken elkaar al van kinds af te kennen, zijn als dansers voor elkaar gemaakt,… Week na week rijft het danskoppel lovende commentaren van de jury binnen. De eerste kritische noot kwam vorige week van Jan Kooijman, die zei dat hij nog steeds niet wist wie Danny en Ellen zijn. Choreografe Min Hee Bervoets is dezelfde mening toegedaan en wil dat de dansers zondag laten zien wie ze écht zijn op haar moderne choreografie op het nummer Formidable van Stromae.

De top twaalf in volle actie in de vierde liveshow van So You Thin You Can Dance, nu zondag 3 november 2013 om 19.55 bij VTM. 

13:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: so you think you can dance, vtm, vtm so you think you can dance, dance, dansen |  Facebook | |  Print |

Vrijdag in VERMIST: 42-jarige man ontmoet biologische moeder

tros_vermist.JPGPas na het overlijden van zijn adoptieouders besluit Peter Paul te gaan zoeken naar zijn biologische moeder. Tot zijn ontsteltenis ontdekt hij dat ze als 15-jarig meisje zwanger raakte en de baby direct na de geboorte afstond. 'Daar krijg ik kippenvel van. Wat moet ze doorgemaakt hebben?' vraagt Peter Paul zich af, 'Ik zou haar willen zeggen dat ze het goed heeft gedaan, dat ik trots op haar ben'.

VERMIST spoort Peter Pauls moeder Joke op die emotioneel reageert. 'Ik was in 1971 nog een kind. Die zwangerschap, de bevalling, heb ik uit mijn hoofd gezet alsof het nooit is gebeurd'. Ik heb er met niemand ooit over gepraat. Ook mijn man en kinderen weten niet dat ik als tiener beviel. Dat ga ik ze nu vertellen want ik wil Peter Paul in mijn leven. Nu kan ik mijn baby, als 42-jarige man, in mijn hart sluiten'. In VERMIST van vrijdag 1 november ontmoet Joke haar zoon en vertelt ze haar gezin over Peter Paul.

Colombiaans kind van vuilnisbelt geplukt
Vivianne is op de grootste vuilnisbelt van Colombia geboren waar haar moeder in een hutje woonde en afval sorteerde. Toen Vivianne een jaar of vijf was, werd ze door de politie, verlaten en zwaar verwaarloosd, aangetroffen en weggehaald. Vivianne groeide op in Nederland en heeft inmiddels zelf een zoontje: 'Ik wil weten wie mijn moeder is. Voor mijn kind maar ook voor mezelf, omdat ik haar mis'. In VERMIST een zoektocht tussen de vuilnishopen.

Wie is de onbekende man die zich in 2004 verhing?
Met deze vraag kampt het rechercheteam in Enschede. In de zomer van 2004 werd het lichaam van een onbekende man gevonden die drie maanden in een boom had gehangen, De zogenaamde  'Westervalman' is onlangs opgegraven om aan de hand van de schedel een gezichtsrecontructie te maken. Twee fanatieke politiemannen proberen via VERMIST de identiteit te achterhalen 

VERMIST
Uitzending vrijdag 1 november 2013
Nederland 1 – 21.30 uur

13:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vermist, tros vermist |  Facebook | |  Print |

Bruno Mars op het podium bij 2013 MTV EMA

bruno_mars.JPGDrievoudig “2013 MTV EMA”-kandidaat en hitlijsttopper Bruno Mars treedt op tijdens de “2013 MTV EMA”. Dit evenement wordt op zondag 10 november om 21u00 plaatselijke tijd live uitgezonden vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. MTV Mobile & Monster DNA Headphones ziin de officiële sponsors van 2013 MTV EMA.

Zanger, songwriter en producer Bruno Mars houdt tijdens zijn Europese etappe van zijn uitverkochte wereldtournee "Moonshine Jungle Tour" even halt in Amsterdam. Daar treedt hij tijdens de "2013 MTV EMA" op met een tophit van zijn meervoudig met platina bekroonde album Unorthodox Jukebox. Mars is dit jaar genomineerd in drie "2013 MTV EMA"-categorieën, namelijk "Best Song" voor Locked Out of Heaven, "Best Male" en "Best US Act". Zijn terugkeer op het EMA-podium markeert zijn tweede optreden ooit tijdens de show. Tijdens de "2011 MTV EMA" in Belfast gooide hij hoge ogen: hij won daar in de categorieën "Best New" en "Best PUSH".

“We had a blast the last time, and I can’t wait to do it again on the 10th!”, zei Bruno Mars.

Mars schaart zich met zijn optreden in de rij van eerder aangekondigde artiesten, zoals Miley Cyrus, Robin Thicke, Kings of Leon, Icona Pop, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry. Presentators van de show zijn Jared Leto, Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten en Colton Haynes, intergalactic MC Redfoo, backstagehost Ariana Grande en speciale gast Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell).

Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis voeren dit jaar de lijst met 2013 MTV EMA”-kandidaten aan: zij zijn beide vijf keer genomineerd. Miley Cyrus, Lady Gaga, Justin Bieber en Robin Thicke zijn allen genomineerd voor vier awards. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop en One Direction werden genomineerd voor drie awards. Tot de artiesten met twee EMA-nominaties behoren Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris en Iggy Azalea.

13:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bruno mars, mtv ema, 2013 mtv ema |  Facebook | |  Print |

TROS TV SHOW: Ivo Niehe op bezoek bij Tom Waes

tros_tv_show.JPGIn de TROS TV SHOW van zondag 3 november gaat Ivo Niehe langs bij de Vlaamse acteur, presentator en regisseur Tom Waes. Niehe stelt hem de vraag hoe ver je moet gaan om een televisieprogramma tot een succes te maken. Waes is namelijk niet vies van een beetje spektakel: van het besturen van een Boeing tot het zwemmen met haaien. Niks is de Belg te gek.

Verder was de Indiase weldoener Amma in Nederland om duizenden mensen een knuffel te geven. Deze opmerkelijke vrouw maakt zich hard voor diverse goede doelen en heeft inmiddels 26 miljoen mensen omhelsd. Wat is de magie van deze vrouw?

Ook bezoekt Ivo Niehe de Hilversumse kunstschilder Tjalf Sparnaay in zijn atelier. Sparnaay is beroemd in Canada en Amerika om zijn hyperrealistische schilderijen van hamburgers, spiegeleieren en luxe broodjes. Toch is Sparnaay in ons land nauwelijks bekend.

TROS TV SHOW

Uitzending zondag 3 november
 2013
Nederland 1 – 21.20 uur

13:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ivo niehe, tom waes, tros, tros tv show |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende