Showbizzkanaal : Archieven

31/07/2013

Vanavond in EENVANDAAG: rechtspraak doodrijden Donnie Rog

eenvandaag.JPGRECHTSPRAAK DOODRIJDEN DONNIE ROG

Een 21-jarige man reed een jongen van 13 dood en hoorde een werkstraf van 240 uur tegen zich geëist. Vorige week was daarover grote opschudding: de familie van het slachtoffer werd razend, vooral omdat de dader voor dit ongeluk al vijftien snelheidsovertredingen had begaan, een half jaar na het ongeluk een aanrijding veroorzaakte en nog eens tien snelheidsovertredingen verzamelde. De moeder van de omgekomen Donnie doet in EENVANDAAG haar verhaal. Moeten deze gevallen niet bestraft worden via het strafrecht? Rechtsfilosoof Peter van Koppen onderkent dat deze gang van zaken het rechtsgevoel ondermijnt.

De zomerkoffer van Caro Emerald
Het is zomervakantie. In de serie ‘De Zomerkoffer van…’ gaat EENVANDAAG op bezoek bij prominente Nederlanders, die een bijzonder jaar achter de rug hebben. EENVANDAAG kijkt terug en blikt vooruit naar hun welverdiende zomervakantie. Woensdag 31 juli de zomerkoffer van Caro Emerald. De zangeres bracht onlangs haar derde album uit en is daarmee (wederom) zeer succesvol. Op 12 juli stond ze nog op het North Sea Jazz Festival. Een grote tour door Engeland dit najaar is reeds uitverkocht. Waar gaat Emerald naartoe en wat neemt ze mee?

EENVANDAAG
Uitzending woensdag 31 juli 2013
Nederland 1 – 18.15 uur

11:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: donnie rog, eenvandaag, rechtspraak |  Facebook | |  Print |

De Speling zoekt dames met leading zang, dans- en acteerkwaliteiten

De Speling brengt in juni 2014 de energieke concertmuscial SHOUT.  Daarvoor zoeken wij nog een aantal dames met leading zang, dans- en acteerkwaliteiten. Interesse : stuur een mailjte met foto naar: ronny.verheyen@despeling.be

11:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: de speling, shout, dames |  Facebook | |  Print |

Amsterdam Dance Event 2013 maakt eerste festival acts bekend

ace.JPGCalvin Harris (GB), Carl Cox (GB), Danny Tenaglia (US), Laurent Garnier (FR), Loco Dice (DE), Maceo Plex (US), Paul Oakenfold (GB), Richie Hawtin (CA), Tiësto (NL), Yellow Claw (NL) en vele anderen

Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds meest toonaangevende evenement voor elektronische muziek, begint vorm te krijgen met de bekendmaking van de eerste artiesten. Het vijfdaagse evenement, dat dit jaar van 16 tot en met 20 oktober plaatsvindt, stevent af op een nieuwe recordeditie met 90 locaties, 400 verschillende evenementen, 2.000 artiesten en naar verwachting ruim 300.000 bezoekers uit de hele wereld.

Een selectie van de bevestigde artiesten:
Adam Beyer (SE), Adana Twins (DE), Aeroplane (BE), Agoria (FR), Alan Fitzpatrick (GB), Andy C (GB), Anja Schneider (DE), Awanto 3 (NL), BoeBoe (NL), Buraka Som Sistema (PT), Calvin Harris (GB), Carl Cox (GB), Carl Craig (US), Danny Avila (ES), Danny Daze (US), Danny Tenaglia (US), Dave Clarke (GB), Dem Slackers (NL), Dennis Ferrer (US), DJ Tennis (IT), Dosem (ES), Dubfire (US), Eelke Kleijn (NL), Egbert (NL), Fritz Kalkbrenner (DE), Gaiser (US), Gomes (NL), Gui Boratto (BR), Guy J (IL), Hobo (CA), Joel Mull (SE), John Digweed (GB), Joran van Pol (NL), Joseph Capriati (IT), Karenn (GB), Kenny Larkin (US), Kölsch Live (DK), Kraak & Smaak (NL), Laurent Garnier (FR), Loco Dice (DE), Maceo Plex (US), Maetrik (ES), Magda (PL), Mathew Jonson (CA), Maya Jane Coles (GB), Michael Mayer (DE), Mirko Loko (CH), Moderat (DE), Nic Fanciulli (GB), Nicole Moudaber (GB), Noir (DK), Oliver Schories (DE), Pachanga Boys (DE), Paco Osuna (ES), Pan-Pot (DE), Patrice Bäumel (NL), Paul Oakenfold (GB), Pete Tong (GB), Prosumer (DE), Ricardo Villalobos (CL), Richie Hawtin (CA), San Proper (NL), Schlachthofbronx (DE), Sebo K (DE), Secret Cinema (NL), Tale Of Us (IT), Technasia (CN), The Flexican (NL), Tiësto (NL), Timo Maas (DE), Vato Gonzalez (NL) en Yellow Claw (NL).

Het programma tot dusver is te vinden op www.a-d-e.nl. Meer artiesten, locaties en evenementen worden binnenkort bekendgemaakt.

Het ADE is in achttien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijd platform voor de dance scene. Het festival is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren. Naast het omvangrijke festivalprogramma (ADE Festival) biedt ADE Playground muziekliefhebbers ook overdag een enorm programma-aanbod waarin, exposities, winkelacties, pop-up stores en filmvertoningen op een groot aantal locaties in de stad plaatsvinden. Het zakelijk deel (ADE Conference) wordt wereldwijd gezien als het belangrijkste in zijn soort en presenteert een breed pallet aan conferenties en netwerkmomenten die ingaan op muziek en technologie, VJ's & visuals, duurzaam ondernemen, hardere dance-stijlen, nieuw talent en educatie van studenten.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partner ADE: Samsung.

11:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: amsterdam dance event 2013, amsterdam |  Facebook | |  Print |

Clip én Romeo als verjaardagscadeau voor Melissa?

melissa.JPGOp donderdag 1 augustus viert zangeres Melissa haar 23ste verjaardag en 1 cadeautje daarvoor heeft ze al op zak…of zijn het er 2? De sympathieke blondine doorkruist momenteel het Vlaamse land ter promotie van haar nieuwe single 'Waar Ben Je Romeo?' en onlangs werd voor dit leuke Nederlandstalige popnummer een bijhorend clipje gedraaid. Voor de opnames van de clip streek Melissa neer in het prachtige park Rivierenhof te Deurne (Antwerpen).

"Ik ben heel blij met de leuke manier waarop mijn single, en ikzelf ook, wordt onthaald in Vlaanderen en kijk nu enorm uit naar de reacties op de clip. Het Rivierenhof vormde echt een heel mooi decor: prachtige paadjes doorheen het groene bos, overal mooie bloemen en waterpartijen, een leuke zaak met een terras om iets te drinken,…helemaal perfect! Tijdens de opnames kwam er op een bepaald moment zelfs een moedereend met haar eendenkuikens een kijkje nemen, super schattig, ik kon het echt niet laten om hen een stukje brood te geven. Die beelden wou ik ook absoluut in de clip. De videoclip van 'Waar Ben Je Romeo?' zal op 1 augustus klaar zijn en ik krijg hem dus pal op mijn verjaardag met een grote strik rond aangeleverd. Uiteraard ga ik die donderdag dan ook zo snel mogelijk op youtube zetten zodat iedereen kan meekijken", aldus een zeer enthousiaste Melissa.

Over strikken gesproken…

Heeft Melissa een Romeo gestrikt?

Hoewel we ons niet kunnen inbeelden dat het de mooie Melissa aan mannelijke aandacht ontbreekt, loopt ze nu toch al een tijdje 'Waar Ben Je Romeo?' te zingen en dat zonder dat er zich blijkbaar geschikte kandidaten aandienen…of is Melissa gewoon niet opmerkzaam genoeg? Bij de opnames van de clip van 'Waar Ben Je Romeo?' zou er alleszins iemand gesignaleerd zijn die wel eens aan het profiel zou kunnen beantwoorden. Wie deze mysterieuze Romeo is, ontdekt u op donderdag 1 augustus!

Voor info over Melissa: www.melissavandervoort.be  

11:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: melissa, zanegers melissa, waar ben je romeo |  Facebook | |  Print |

Colors Festival : een gloednieuwe festival ervaring vol kleur in hartje Brussel!

festival.JPGOp zaterdag 21 september zal Brussel getuige zijn van een gloednieuwe festival ervaring. Duizenden mensen zullen in Tour & Taxis samenkomen om er te genieten van muziek, dans, performance, kunst en visuele stimulatie. Colors festival wordt een reis voor de zintuigen. Een evenement waar religie, ras en rang aan de kant worden gezet om samen vrijheid en gelijkheid te vieren, in alle kleuren van de regenboog!

Het idee komt van het Holi Festival in Indië, waar Holi ieder jaar de komst van de lente aankondigt en de overwinning van het goede op het kwade viert. Er wordt dan met gekleurd poeder gegooid dat iedereen bedekt en meteen alle grenzen vervaagt: tussen arm en rijk, jong en oud, blank of gekleurd. Dit creëert een enorm gevoel van samenhorigheid en verbondenheid.Colors Festival deelt dezelfde waarden en idealen en is geïnspireerd op het Holi festival. Net als Holi wil Colors mensen samenbrengen in liefde en verdraagzaamheid. Brussel, een multiculturele stad met duizenden gezichten vormt daarvoor de perfecte setting!

De bezoekers van het openlucht festival zullen bedekt worden met prachtige tinten, terwijl de lucht is gevuld met wolken van kleurrijk poeder en dit bij verschillende countdowns.1 familie, verschillende kleuren. Voor het Holi poeder wordt gewerkt met ‘Mach Dich Bunt’ dat gespecialiseerd is in het zogenaamde Mikrokonfetti, een 100% natuurlijk en afbreekbaar poeder, dat volledig onschadelijk is voor de gezondheid en de omgeving. Het poeder werkt het best op witte kleding en we vragen het publiek dan ook zoveel mogelijk in het wit te komen.

Naast het visuele aspect, wordt bijzondere aandacht besteed aan de muziek met een vooruitstrevende line-up aan electronische acts.  Acts die het gevoel van samenhorigheid perfect zullen ondersteunen maar die ook steeds nieuwe uitdagingen op muzikaal vlak aangaan.  4 artiesten treden bovendien volledig live op, te beginnen met de Duitse formatie, Der Dritte Raum, die met verschillende albums furore maakte op Sven Väth’s Harthouse label en Virgin. Een hele sterke live-act die al jaren op de affiches van de grootste festivals prijkt. Next up is Marc Houle bekend van zijn releases op, het boegbeeld van minimale techno, Richie Hawtin’s M-nus label. Hij is één van de weinige artiesten wiens live-act nooit twee keer hetzelfde klinkt en die in symbiose met het publiek op iedere gig een nieuwe muzikale reis creëert. Hetzelfde kan gezegd worden van Christian Burkhardt die al 13 jaar lang de grenzen van house en techno aftast en doorbreekt. Zijn nummers zijn o.m. te horen op Sven Väths Cocoon Recordings, één van de meest gevierde labels uit de techno scene.  

Naast de hoofd-acts krijgt ook iets minder bekend talent uit zowel buiten- als binnenland een kans op Colors. Het broeinest van (jong) dj-talent is op dit moment zonder enige twijfel Berlijn en het is dan ook vandaar dat de volgende act komt: Niconé & Sascha Braemer, residents van de mythische Bar25 en alom gerespecteerde labels als Still for Talent en meer. Tube & Berger komen dan weer uit een klein industriëel stadje in Duitsland maar het is juist dat gegeven dat hen ertoe aanzette zich volledig op de muziek te gooien, met succes. Hun eigen label, Kitball Records, wordt gerespecteerd door de grootsten op aarde.

De organisatie van Colors festival is in handen van 3 grote party-organisatoren. Het Hertz / ROM collectief - verantwoordelijk voor events als Doomsday ( A’pen), Roots of Minimal ( Gent) en Hertz ( A’pen), Sweet Trade/Feestgedruis – een bookingskantoor en party promoter met stages op onder meer Extrema Outdoor en Lost Theory Festival ( Kroatië) en Lucid Festival dat niet alleen in- en outdoor events neerzet maar door middel van workshops en consultancy constant bezig is met het innoveren van de evenementensector.

Het spreekt voor zich dat zo’n gevestigde waarden een event van de allerhoogste kwaliteit zullen neerzetten met oog voor alle details van visuals over licht en geluid tot security en meer. Zij leveren bovendien elk ook één van hun meest belovende Belgische talenten voor de line-up. Voor Roots of Minimal treedt het Gentse Amyn live aan. Hij mocht al remixen verzorgen voor het gevierde Duitse Trapez label en runt met Beazar het Moodfamily label. Sweet Trade laat zich afvaardigen door Ode Maen uit Brussel en Lucid Festival brengt resident Flatfish mee, ook gekend van de Kazzino events in Café d’Anvers.

Festivals geïnspireerd op het Holi festival veroveren op dit moment heel wat steden over de hele wereld  ( van NY tot Londen en Mexico tot Barcelona), nu is het de beurt aan Brussel, met extra aandacht voor de muziek!

“Music gives Colors to the Air of the Moment.”

Meer info :   www.colorsfestival.be

11:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: colors festival, colors festival 2013, brussel colors festival |  Facebook | |  Print |

30/07/2013

Foto's: Musical 'Cats' in première in Oostende

wendy van wanten,mark tijsmans,davy brocatus,lulu aertgeerts,dirk van vooren,musical cats,cats,foto's première cats,casino oostendeVanavond ging de musical 'Cats' in première. De première lokte heel wat bekende Vlamingen naar het Casino van Oostende, waaronder Wendy Van Wanten, Mark Tijsmans, Davy Brocatus, Lulu Aertgeerts, Dirk Van Vooren,...    Bekijk hier het fotosfeerverslag!
 
De belangstelling voor de musical, die na 17 jaar (!) terugkeert in ons land is groot. Inmiddels zijn er al meer dan 25.000 bezoekers voor de productie die exclusief voor België in Kursaal Oostende te zien zal zijn.
 
In mei 1981 vond de première van 'Cats' plaats op het Londense West End. Het bleek het begin van een triomftocht die meer dan 30 jaar later nog steeds niet ten einde is. Inmiddels hebben meer dan 50 miljoen (!) mensen in meer dan 20 landen de productie gezien.
 
'Cats' is niet alleen de langstlopende musical op West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
 
In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de 'Oscar' voor musicals) waaronder die voor beste musical. De beroemde hitsong ' Memory' is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd, van Barbra Streisand tot Céline Dion. Op 13 Februari ging een fonkelnieuwe Engelstalige tourende show in première.
 
Nog tot 18 augustus 2013 in Oostende. Info en tickets: www.cats.be

Gloria Estefan op Night of The Proms 2013

gloria.JPGDe 29ste Night of the Proms in het Antwerpse Sportpaleis krijgt een heel bijzondere vrouwelijke ‘touch’: na Amy Macdonald en de Japanse pianiste Hiromi is nu ook de zevenvoudige Grammy Award-winnares Gloria Estefan aan het programma toegevoegd.

De op Cuba geboren maar in Miami opgegroeide Gloria Estefan werd bekend als gezicht van Miami Sound Machine en verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums met zowel Engels- als Spaanstalig repertoire. ‘Dr Beat’ (1984) werd een enorme danshit in Europa, ‘Conga’ (1985), ‘Bad Boys’ (1986) en ‘Words Gets In The Way (1986) werden wereldwijde bestsellers. ‘Rhythm Is Gonna Get You’ (1987), ‘Can’t Stay Away From You’ (1988), ‘Anything For You’ (1989) en ‘1-2-3’ (1989) droegen de naam Gloria Estefan & Miami Sound Machine. Vanaf ‘Cuts Both Ways’ (1989) verschenen alle albums onder de naam Gloria Estefan en fungeerde Miami Sound Machine alleen nog als begeleidingsband. Single-releases uit dit album waren ‘Don't Wanna Lose You’, ‘Get On Your Feet’, ‘Here We Are’ en ‘Oye Mi Canto (Hear My Voice)’.

In 1990, op het hoogtepunt van haar carrière, raakte Gloria ernstig gewond bij een busongeval tijdens haar tournee, maar sneller dan verwacht maakte ze in 1991 een grootse comeback met een uitverkochte wereldtournee en het album ‘Into The Light’, waaruit de single ‘Coming Out Of The Dark’ een nummer 1-hit werd. Met haar volgende albums wisselde ze Spaans- en Engelstalig werk af en sloeg ze verder de brug tussen Latin en Amerikaanse pop: ‘Mi Tierra’ (1993), ‘Abriendo Puertas’ (1995). ‘Destiny’ (1996, met de single ‘Reach’, themanummer van de Olympische Spelen in Atlanta), ‘Gloria!’ (1998, met de singles ‘Heaven's What I Feel’ en ‘Oye’), ‘Alma Caribeña’ (2000), ‘Unwrapped’ (2003), ‘90 Millas’ (2007; het eerste Spaanstalige album dat in Nederland op 1 binnenkwam in de Album Top 100) en ‘Miss Little Havana’ (2011). In september brengt ze ‘The Standards’ uit, een album waarop ze liedjes zingt uit het ‘Great American Songbook’ en waarvoor ze samenwerkte met artiesten als Laura Pausini, Dave Koz en Joshua Bell.

Tijdens haar roemrijke carrière veroverde Gloria Estefan een plaats in Billboards Top 100 van best verkopende artiesten en werd ze de meest succesvolle crossover-artieste. Met tal van onderscheidingen, waaronder 7 Grammy Awards, groeide ze uit tot één van de succesrijkste Latijns-Amerikaanse zangeressen. Als Queen of Latin Pop werd ze de voorloopster van artiesten als Shakira, Christina Aguilera en Jennifer Lopez. Gloria Estefan liet zich ook opmerken als actrice (o.a. in ‘Music of the Heart’ met o.a. Meryl Streep; het themanummer dat ze samen met ’N Sync zong kreeg een Grammy- en Oscarnominatie), ijveraarster voor goede doelen, fel verdedigster van de mensenrechten in haar geboorteland Cuba en pleitbezorgster van gelijke rechten. Met haar echtgenoot, muzikant-producer-ondernemer Emilio Estefan, werkt ze momenteel aan een Broadwaymusical die het verhaal zal vertellen over hun muziek en leven.

Night of the Proms 2013, in het Antwerpse Sportpaleis op donderdag 7, vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 en zaterdag 16 november om 20.30 uur, zondag 10 november om 15.00 uur. Kaarten van 22 tot 46 euro. Korting van 3 euro op donderdag. Korting van 2 euro voor groepen vanaf 50 personen (5 euro op donderdag). Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of www.notp.com.

11:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: night of the proms 2013, gloria estefan |  Facebook | |  Print |

Milk Inc. geeft eerste Sunset Concert aan Q-Beach House

qmusic.JPGNu donderdag, 1 augustus, is er het eerste Sunset Concert van deze zomer aan het Q-Beach House. Vanaf 20.00u warmt Q-dj Bart-Jan Depraetere het feestje op met een dj-set. Daarna komen Regi en Linda van Milk Inc. langs om het strand van Oostende op z’n kop te zetten, terwijl de zon ondergaat. Ze brengen er enkele van hun bekendste nummers, waaronder natuurlijk hun recentste hit: ‘Sweet Child O’Mine’. Na hun concert zorgt Bart-Jan voor een heuse afterparty aan het Q-Beach House.

Spaarpootjes opnieuw verkrijgbaar in Q-Beach House

Een dag later, op vrijdag 2 augustus, brengen Sven Ornelis en Kürt Rogiers dan weer een bezoek aan het Q-Beach House. Ze nemen een nieuwe lading Spaarpootjes mee naar Oostende en openen daarmee officieel de tweede verkoop van de Meneer Konijn-spaarpotjes in het Q-Beach House. Net als vorig jaar kunnen luisteraars dit najaar allerlei acties ‘op poten zetten’ die geld in het laatje brengen voor het goede doel. De opbrengst, die ze inzamelen via de Spaarpootjes, wordt op het einde van het jaar opgehaald en gaat integraal naar Kindergeluk VZW. Een Spaarpootje kost € 6. Dat is € 5 voor het pootje zelf en € 1 die meteen naar Kindergeluk VZW gaat.

Sunset Concert met Milk Inc., donderdag 1 augustus, vanaf 20.00u aan het Q-Beach House in Oostende.

Spaarpootjesverkoop, vanaf vrijdag 2 augustus aan het Q-Beach House in Oostende.

11:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: milk inc., concert milk inc., oostende milk inc. |  Facebook | |  Print |

OneDirection Pop-Up Store in Waasland Shopping Center

one_direction.JPGOp 16 augustus opent de allereerste 1D World pop-up store in België, meerbepaald in het Waasland Shopping Center. One Direction is een Brits-Ierse boysband die in één klap bekend werd na hun deelname aan het programma 'X-factor' in de UK. 

Na het ongeziene succes van de store in steden over de hele wereld, vervult de tijdelijke winkel nu ook de dromen van 1D-fans in ons land. 3 weken lang wordt het Waasland Shopping Center een trekpleister voor echte Directioners, wat de bijnaam van de fervente One Direction fans is. 

Bezoekers mogen zich verwachten aan exclusieve wedstrijden, aanbiedingen, een speciale 1D-karaoke en uiteraard de unieke 1D beleving waarbij de Directioners talrijke foto’s kunnen nemen. Kleding, juwelen en diverse leuke gadgets van One Direction behoren tot het gamma.

“De komst van de OneDirection Pop-Up Store is een uitzonderlijke kans om van shoppen in het Waasland Shopping Center een unieke belevenis te maken”, aldus nog Laura De Brucker, marketing manager WaSC.

10:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: waasland shopping center, onedirection pop-up store |  Facebook | |  Print |

82 dagen in april naar Montreal

82 dagen in april, het speelfilmdebuut van Bart Van den Bempt is uitgenodigd voor de Competitie voor Eerste Films op het Montreal World Film Festival. Het debuut gaat er in wereldpremière en maakt zo kans op de Gouden Zenith. De 37e editie van het filmfestival van Montreal vindt dit jaar plaats van 22 augustus t.e.m. 2 september.

In 82 dagen in april volgen we Herman en Marie, een koppel vijftigers. Zij komen aan in Istanbul om er de rugzak van hun overleden zoon op te pikken. Wanneer ze door zijn spullen gaan, vinden ze een dagboek van zijn reis door Turkije. Herman besluit om het laatste spoor van hun zoon te volgen en overtuigt zijn vrouw hem te vergezellen naar een voor hen onbekend deel van de wereld in een poging loutering te vinden.

De hoofdrollen worden vertolkt door Marc Peeters en Karen Vanparys, die met deze film haar comeback maakt. Het camerawerk is van Rik Zang, terwijl Dieter Diependaele voor de montage instond. De muziek is van de Noorse trompettist Arve Henriksen, die later deze zomer te gast is op Jazz Middelheim in Antwerpen. Bart Van den Bempt schreef het scenario van de film.

82 dagen in april is een productie van Ellen De Waele voor Serendipity Films, de productiemaatschappij die bekendheid verwierf dankzij de voor een Oscar genomineerde korte film Dood van een schaduw van Tom Van Avermaet, en een aantal prijswinnende documentaires zoals Grande Hotel van Lotte Stoops en Epilogue van Manno Lanssens. Nederlandse coproducent van 82 dagen in april is Stienette Bosklopper van Circe Films. Geassocieerd producent in Turkije is Serkan Cakarer van +90 Film Production.

Op 6 augustus maakt het Wereldfilmfestival van Montréal zijn volledige programma bekend, inclusief de titels die dit jaar zullen meedingen voor de Grand Prix des Amériques in de Officiële Wereldcompetitie.

82 dagen in april kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege en werd deels gefinancierd door de Belgische Tax Shelter.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende