Showbizzkanaal : Archieven

28/06/2013

Bzzzzz, spelen maar….met Maya’s eerste Nintendo DS game!

maya.jpgMaya zorgt in de vakantie voor uren speelplezier met haar allereerste Nintendo DS game! Dit kleurrijke, interactieve spel bevat 40 spelletjes en een grappig verhaal verteld door Maya. Speel jij mee met Maya, Willy en hun vriendjes in de bloemenwei? Kies dan één van de 3 bijtjes, spreid je vleugels en ga, samen met je vriendjes of alleen, dit bijenavontuur aan in het allereerste Nintendo DS game van Maya de Bij!

Inleiding
Maya is helemaal in de wolken! Ze heeft vandaag een uitnodiging van de koningin gekregen om op theevisite te komen. Maya is reuzeblij! Maya en Willy vertrekken meteen. Onderweg ontmoeten ze enkele vriendjes en allemaal hebben ze de hulp van Maya nodig. Met veel plezier helpt Maya haar vriendjes, maar…Tik tak, tik tak, de tijd gaat snel. Straks komt Maya niet meer op tijd bij de koningin! Snel! Help Maya, want ze heeft jouw hulp nodig.

De Maya Nintendo DS game is een goede mix van een avontuur en activiteiten spel voor kinderen vanaf 3 jaar. Het spel is zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar en is bovendien compatibel met de 3DS console. Je kan kiezen voor de ‘verhaal-optie’ waarbij je aan de hand van een spannend verhaal, verteld door Maya (met de stem van Free Souffriau), alle spelletjes in het spel speelt. Wil je enkel je favoriete spelletjes spelen dan kies je voor de optie ‘vrij spelen’. 

Het spel bevat bovendien een oudergedeelte. In dit gedeelte kunnen de mama’s en papa’s zien hoeveel tijd er met het spel gespeeld is, welke drie spelletjes het populairste zijn en kunnen ze een maximale speeltijd instellen.
De Maya Nintendo DS game is nu verkrijgbaar!

11:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Games | Tags: bzzzzz, nintendo ds game, studio 100 |  Facebook | |  Print |

Nicole & Hugo - Hier In Mijn Vlaamse Land

nicole_hugo.jpgVorig jaar won dit lieftallige duo nog de Radio 2 Zomerhit voor beste Nederlandstalige Lied met hun beklijvende single “Schietgebed”. Een nummer waarmee ze begin vorig jaar echt zwaar scoorden en waarvoor ze inmiddels heel wat awards en carrièreprijzen mochten in ontvangst nemen.

‘Schietgebed’ overtreffen leek ons persoonlijk haast onmogelijk maar toch hopen Nicole & Hugo om dit jaar opnieuw kans te maken op een zomerhit met een al even pakkend en emotioneel geladen nummer, hun nieuwe zomersingle “Hier In Mijn Vlaamse Land”. “Hier In Mijn Vlaamse Land” werd speciaal voor hen geschreven door vriend en collega Bart Kaëll en kreeg in de studio’s van Lex De Groot een schitterend arrangement aangemeten dat mensen meteen bij de keel grijpt.

De song werd terecht geselecteerd als titelsong van “Vlaanderen Feest!”, de jaarlijkse 11 juli viering ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag!  De songtekst ligt dan ook helemaal in het verlengde van de idee van “Vlaanderen Feest!”.

Nicole & Hugo zullen er deze zomer groots mee uitpakken op hun concerten, op radio en op TV en wij hopen alvast dat deze single ook een echte ‘Nicole & Hugo klassieker’ mag gaan worden zoals ‘Schietgebed’ of ‘Goeiemorgen Morgen’ destijds.

11:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: nicole & hugo, hier in mijn vlaamse land |  Facebook | |  Print |

VTM Terrazza: een terras vol verrassingen

vtm_terrazza.JPGWeer of geen weer, deze zomer brengt VTM Terrazza de zon naar Vlaanderen! Genieten van de zomer op een terras vol verrassingen, daarvoor ben je bij VTM Terrazza aan het juiste adres. 

Twee weekends in juli en twee in augustus, wordt een marktplein in een Vlaamse grootstad omgetoverd tot een sfeervolle place-to-be waar zowel jong als oud een gezellige dag kan beleven. Straatartiesten, acrobaten, sneltekenaars, goochelaars, levende standbeelden en dansers zorgen voor verrassend entertainment, en dat allemaal met live muziek op de achtergrond. En uiteraard zorgt VTMKZOOM voor flink wat randanimatie voor de kleinsten. VTM Terrazza is de ontmoetingsplek bij uitstek voor een gezellige zomerdag met vrienden of het gezin.

Het zomerevenement heet iedereen voor de eerste keer een warm welkom op de Grote Markt in Roeselare. Die wordt op zaterdag 13 en zondag 14 juli vanaf 14 uur omgetoverd tot een sympathieke Mediterraanse hotspot, waar er gezellig gekuierd, gepraat en gelachen kan worden. VTM Terrazza, da’s genieten van de zomer op een terras vol verrassingen.

VTM Terrazza
Grote Markt, Roeselare
Zaterdag 13 juli 2013 van 14 uur tot 23 uur
Zondag 14 juli 2013 van 14 uur tot 20 uur 

11:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: vtm terrazza, vtm, grote markt in roeselare |  Facebook | |  Print |

Met De Romeo’s naar zee

de_romeo's.JPGWoensdag stonden Chris, Davy en Gunther nog op het voetbalveld om hun nieuwe CD ‘10’ aan de pers voor te stellen, maar volgend weekend maken ze een uitstapje naar de Vlaamse kust. Op vrijdag 5 juli spelen ze live met hun band in het Casino van Middelkerke. Natuurlijk zullen ze het publiek verwennen met hun hits, maar ook met de liedjes van hun nieuwe album. Voor de snelle beslissers: er zijn nog een aantal tickets te koop voor het concert! Info en reservatie via www.sherpa.be of op 070/25.20.20

11:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: de romeo’s naar zee, chris van tongelen, gunther levi, davy gilles |  Facebook | |  Print |

Summerfestival 2013 maakt zich klaar voor alle weertypes

summerfestival.JPGSummerfestival telt af naar haar vijfde editie op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Het DJ-festival bereidt zich voor op 2 dagen festival 4 dagen camping in hartje Antwerpen. 

DE WEERGODEN TWIJFELEN, MAAR SUMMERFESTIVAL IS VOORBEREID

Met wispelturige weersvoorspellingen voor dit weekend, neemt Summerfestival extra maatregelen om het comfort van alle festivalbezoekers te optimaliseren, zowel voor regen als zon. Op zaterdag komt de zon erdoor, maar is het afwachten of er buien vallen boven Antwerpen. Op zondag blijft het droog en is er zon voorspeld.
 
Vijf van de negen podia werden reeds voorzien in grote tenten, wat goed is voor 6000m2 overdekt terrein. Er wordt extra beschutting tegen regen én zon geplaatst in de vorm van tenten en shelters, goed voor een extra 2000m2 overdekt terrein (foto's in de bijlage). Mocht de regen toch toeslaan, kunnen de bezoekers bovendien een van de 60.000 gratis poncho's afhalen in de bars.
 
TWEE DAGEN FESTIVAL, VIER DAGEN CAMPING
Vorig jaar telde het DJ-festival net geen 50.000 bezoekers, en dat aantal tickets is al de deur uit. Een nieuw record-aantal zal dit jaar dus vlot verbroken worden, want de organisatie verwacht zaterdag en zondag zo'n 60.000 bezoekers te verwelkomen op het Nieuw Zuid. Vrijdagmiddag al openen de twee campings van Summercamp, waar Summerfestival kampeerplaats voorziet voor zo'n 15.000 bezoekers. De campings sluiten op maandag om 12h.
 
TICKETS
Alle VIP-tickets (VIP zaterdag, VIP zondag en VIP weekend) voor Summerfestival zijn uitverkocht. Gewone dagtickets en weekendtickets vliegen de deur uit, maar zijn nog steeds beschikbaar via de website en in Free Record Shop.
 
Weekendtickets met camping zijn online beschikbaar tot donderdagavond, 23h59.
Weekendtickets zonder camping en zaterdagtickets zijn online beschikbaar tot vrijdagavond, 23h59, en in alle Free Record Shops tot sluitingsuur. Dagtickets voor zondag zijn online beschikbaar tot zaterdagavond, 23h59, en in alle Free Record Shops tot sluitingsuur.
 
LINE UP
Meer dan 250 artiesten, waaronder een hoop nationale en internationale headliners, zakken zaterdag en zondag af naar Antwerpen. Een overzicht van de volledige line up vindt u op www.summerfestival.be

10:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: summerfestival 2013, antwerpen, camping |  Facebook | |  Print |

Al meer dan 20.000 tickets verkocht voor Cats

cats.JPGHoewel er nog meer dan een maand te gaan is tot de première op 30 juli aanstaande, neemt de belangstelling voor de 'katten aan de kust' elke dag flink toe. De zomer laat nog wel even op zich wachten, maar dat weerhoudt het publiek er niet van om op grote schaal te reserveren voor één van de slechts 24 voorstellingen die te zien zullen zijn van de internationale musicalhit in Kursaal Oostende. Naast de avondvoorstellingen zijn er een achttal matinee-voorstellingen in de weekends en op donderdag 1 en donderdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart).

Historie CATS

In mei 1981 vond de wereldpremière van CATS plaats op het Londense West End. Het bleek het begin van een triomftocht die meer dan 30 jaar later nog steeds niet ten einde is. Inmiddels hebben meer dan 50 miljoen (!) mensen in meer dan 20 landen de productie gezien.

'CATS' is niet alleen de langstlopende musical op West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de 'Oscar' voor musicals) waaronder die voor beste musical. De beroemde hitsong ' Memory' is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd , van Celine Dion tot Barbra Streisand.

Op 13 Februari ging een fonkelnieuwe Engelstalige tourende show in première. Deze Engelstalige en in het Nederlands en Frans ondertitelde productie beleeft zijn Belgische première op 30 juli 2013 in Kursaal Oostende.

Praktische info
CATS
Kursaal Oostende
30 juli t/m 18 augustus 2013

Speciale familietickets: 3 tickets kopen, een vierde gratis!
Website: www.cats.be
Tickets: www.sherpa.be of 070 22 56 00

10:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: cats, musical cats, wereldpremière van cats, cats oostende |  Facebook | |  Print |

Fashion One: nieuw modekanaal op de Vlaamse buis

Fashion One, telenet Fashion One, lokale ontwerpers, modellen, fashion-verhalen,  Fashion One, het internationale mode-, entertainment- en lifestyletelevisiekanaal en onderdeel van Bigfoot Ventures, heeft vandaag haar speciale programmatie voor België aangekondigd met kabeloperator Telenet. Vanaf 15 juli zal het kanaal te bekijken zijn in het digitale aanbod van Telenet op zendernummer 501. In de zomermaanden kunnen alle digitale Telenet-kijkers van de nieuwe zender proeven, in de loop van september wordt het kanaal onderdeel van het betaalaanbod. Fashion One kan ook op verschillende devices (tv, pc, mobile, tablet) bekeken worden zodat fashionista’s het kanaal geen seconde moeten missen.

Het internationale televisienetwerk Fashion One richt zich tot een vrouwelijk publiek en brengt de laatste trends en nieuwtjes uit fashion, entertainment en  lifestyle. Dit wordt aangevuld met nieuws over sterren en celebrities, luxemerken, vakantiebestemmingen en rode loper events. Fashion One brengt ook sterke eigen producties: reality shows, documentaires, beauty tips en urban styling. Eind 2013 zal dit aanbod volledig afgestemd zijn op de lokale markt, met Vlaamse ondertitels. Alles beschikbaar op TV maar dankzij Yelo TV ook op tablets, smartphones en computers.

Fashion One heeft ook een mediapartnership bekend gemaakt met Sanoma Media Belgium, dat in september 2013 van start gaat. Fashion One zal samenwerken met de redacties van Feeling en Marie Claire om video content te produceren: interviews met lokale ontwerpers, modellen en fashion-verhalen. Deze vinden hun weg in de Belgische Fashion One programmatie, terwijl de verkorte versies en teasers ervan opduiken op de websites van beide magazines.

Ashley Jordan, CEO van Fashion One licht toe: “Wij zijn verheugd dat Fashion One-kijkers kunnen kiezen waar en hoe ze naar onze programma’s kijken. België heeft een van de meest actieve en opmerkelijke fashion scenes in Europa en het is de thuishaven van een van de meest gerespecteerde mode-opleidingen ter wereld. Raf Simons of Ann Demeulemeester, AF Vandevorst of Walter Van Beirendonck, de nieuwe lichting van jonge ontwerpers … Fashion One zal ze één voor één in kijker zetten: lokale ontwerpers voor een lokaal publiek, aangevuld met lokale programma’s, dankzij onze samenwerking met Sanoma Media Belgium. Dit partnership tussen print en televisie is opmerkelijk voor de modewereld en zal zeker een nieuw licht werpen op de modesector in België,” vervolgt Ashley nog. 

“Telenet is blij met Fashion One, een internationaal bekende modezender,  aan te kunnen bieden die speciaal voor de Vlaamse markt een lokale versie van het kanaal maakt en de internationale programmering aanvult met Vlaamse programma’s, geproduceerd in samenwerking met Sanoma Media Belgium. Het is een project waar we sterk in geloven en dat een sterke aanvulling vormt op ons zenderaanbod,” bevestigt Telenet.

De zender start met een speciaal event vanuit Amsterdam Fashion Week 2013 en zet er lokale ontwerpers als Tom Van der Borght, Sophie Claes en Nathalie Lijsebettens in de kijker!

Kijkers zullen ook kunnen genieten van Front Row, die kijkers leert er modebewust uit te zien, alsof je weggeplukt bent van de catwalk.  Corset to Catwalk toont uit welke historische periodes bekende ontwerpers  hun inspiratie halen. Alle programma’s zullen geproduceerd worden of ondertiteld worden in het Vlaams tegen het einde van het jaar.

Fashion One zal in de zomermaanden gratis worden aangeboden aan alle digitale televisieklanten van Telenet, en verhuist in de loop van de maand september naar het betaalaanbod (kanaal 501).

10:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: fashion one, telenet fashion one, lokale ontwerpers, modellen, fashion-verhalen |  Facebook | |  Print |

Nieuw op MTV : The Valleys

mtv.JPGDiep in Zuid-Wales, in het rustige en pittoreske heuvelland dat bekend staat als "The Valleys", dromen negen jongeren ervan om te leven als sterren, met limousines, paparazzi, flitsende camera's en uitzinnige fans. Je wordt echter niet zomaar de volgende Tom Jones, Catherine Zeta-Jones of uhm, Steve Jones. Ze wonen in Rhymney, Tonyrefail of Tredegar. Ze zitten vast in eentonige en saaie jobs, maar ze koesteren grote ambities voor een carrière buiten Wales.

Het gloednieuwe programma The Valleys plukt ze uit hun anonimiteit en plaatst ze in de schijnwerpers. Ze worden ondergebracht in een huis met een fun-hut en camera's om te zien of ze in hun opzet zullen slagen in het drukke Cardiff. Onder begeleiding van mentoren Jordan en AK moeten ze op het rechte pad blijven en leren ze de kneepjes om hun dromen waar te maken. Voor sommigen onder hen is het de eerste keer dat ze weg zijn van huis en een hechte familie en vriendenkring. Deze jongens en meisjes houden van fuiven en scoren ...

Zullen ze in elkaars gezelschap, een luxueus verblijf en een bruisende stad hun doelstellingen uit het oog verliezen?

Eerste aflevering : 1/07/13 om 22:20 op MTV

10:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the valleys, mtv, mtv the valleys |  Facebook | |  Print |

Congrestheater Hasselt wordt grondig vernieuwd

Na de verbouwing van de Ethias Arena naar een multifunctionele en gezellige evenementenhal wordt nu werk gemaakt van de grondige vernieuwing van het ernaast gelegen Congrestheater (Hal 4 van de Grenslandhallen). Deze zaal wordt geüpgraded naar een volwaardig en zelfstandig muziektheater met een eigen toegang.

10:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: congrestheater hasselt, hasselt, hal 4 van de grenslandhallen |  Facebook | |  Print |

JIM is de hele zomer lang vol van festivals

JIM, Eline De Munck, Niko Van Driessche, Sean Dhondt, Best of Summerfestival,   Binnenkort is het weer zover: een drukke festivalzomer staat voor de deur. De festivalkoorts begint nu al sterk te leven bij JIM, want het jongerenmerk brengt deze zomer opnieuw live verslag uit van de grootste festivals van Vlaanderen, aangevuld met heel wat specials en extra verslagen in Festivalitis.

VJ’s Eline De Munck, Niko Van Driessche en Sean Dhondt smeren alvast hun kuiten in om deze zomer helemaal paraat te zijn voor de live festivalverslaggeving. JIM zendt immers deze zomer live uit van op Summerfestival, Rock Werchter, Pukkelpop en Laundry Day: meer dan 61 uur live festivalbeelden gegarandeerd. Daarnaast komen ook Tomorrowland, Suikerrock, Lokerse Feesten, Marktrock en Feest in het Park aan bod bij JIM in uitgebreide Festivalitis-specials.

Voor het jongerenmerk JIM zijn festivals heel belangrijk: “Het is ondertussen al een traditie geworden: eind juni pakken we bij JIM ons hebben en houden in en smeren onze medewerkers hun kuiten in voor een zomer vol festivals. Zo zijn we met JIM heel de zomer lang daar waar onze Vlaamse jongeren uithangen. Onze VJ’s Eline, Sean en Niko pikken tijdens de live uitzendingen in om een aantal hoogtepunten aan te kondigen en babbelen tussendoor met heel wat topartiesten die het podium betreden. Op sommige festivals worden ze bijgestaan door andere VJ’s als ‘sfeerjagers’ op de weide. Ook online volgen we de festivals op de voet: op JIM.be voorzien we een continue stroom van festivalnieuws, interviews en sfeerreportages én hebben we zonet een online spel gelanceerd om festivaltickets te winnen”, aldus Luc van Laer en Els Vercauteren, station managers JIM.

De aftrap wordt gegeven in het weekend van 29 en 30 juni 2013, met de live uitzending van op Summerfestival. Eline, Niko en Sean zorgen er samen met ‘sfeerjagers’ en VJ-collega’s Anke Vandesompele  en Vincent Banic voor dat de JIM-kijker niets hoeft te missen van dit eerste zomerse festival. Op zaterdag 29 juni zendt JIM van 14.00 tot middernacht uit, op zondag 30 juni is dat van 14.00 tot en met 23.00. De week na het festival kan de JIM-kijker de hoogtepunten herbeleven in Festivalitis met een ‘Best of Summerfestival’.

Daarnaast zendt JIM deze zomer ook live uit van op Rock Werchter (4/7 – 7/7), Pukkelpop (15/8 – 17/8) en Laundry Day (7/9). Van al deze festivals wordt er ook een Festivalitis-special gemaakt, waarbij alle beste momenten op een rij worden gezet. De JIM-kijker kan deze zomer ook Festivalitis-specials van Tomorrowland, Suikerrock, Lokerse Feesten, Marktrock en Feest in het Park verwachten.

De festivalcampagne is alvast volop van start gegaan. En voor wie nog geen festivaltickets wist te bemachtigen, is er goed nieuws: je kan op JIM.be meespelen met een online game om festivaltickets te winnen. Wie het beste kan rijden met de JIM-festivalbus, gaat met de tickets aan de haal.

JIM brengt ook opnieuw een eigen Festival Collectie uit, in samenwerking met JBC en lanceert samen met Shoe Discount de JIMpies, dé festivalsneakers voor deze zomer.

Dat het duidelijk mag zijn: JIM is meer dan ooit klaar voor een bomvolle festivalzomer. Volg de festivals dan ook op de voet bij JIM en op JIM.be.

10:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jim, eline de munck, niko van driessche, sean dhondt, best of summerfestival |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende