Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2013

Moviesnack Fast & Furious 6: Fast & Furious 7 in het Midden-Oosten?

fast.JPGTerwijl Fast & Furious 6 nog steeds de bioscopen domineert, wordt er al volop gespeculeerd over deel 7 van de spectaculaire filmreeks. Vin Diesel liet in een interview doorschemeren dat de zevende film waarschijnlijk in het Midden-Oosten wordt opgenomen. Daarmee sluit Fast & Furious 7 perfect aan bij de exotische locaties uit de eerdere films.

Voor het zevende deel sluit Jason Statham zich ook aan bij de cast. Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson en Tyrese Gibson kruipen opnieuw achter het stuur voor Fast & Furious 7.

Voor Fast & Furious 6 wilde regisseur Justin Li de smeltkroes van uiteenlopende personages extra goed benadrukken. Bekijk hier de video waar de cast en regisseur zelf uitleggen welke rol zij spelen in de spectaculairste Fast & Furious film tot nu toe.

14:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: moviesnack fast & furious 6, fast & furious 7, film fast & furious 7 |  Facebook | |  Print |

'Best & Worst'-compilatie van Sean Late Night

sean.JPGOp maandag 3 juni 2013 staat er een ‘Best & Worst’-compilatie van Sean Late Night op het programma. Hierin brengt Sean een overzicht van alle onvergetelijke momenten uit het voorbije seizoen.

Zo was er Kim Clijsters die langskwam en haar jeugd overliep met Sean, Jelle Cleymans zong dan weer een musical en Koen Buyse kreeg vissen naar zijn gezicht gegooid. Dina Tersago werd plots een rebel, Jacques Vermeire kreeg zijn eigen Twitter-account en Helmut Lotti transformeerde voor een keer in Axl Rose en coverde samen met Sean, Bart Peeters en Henk Rijckaert ‘Sweet Child of Mine’. Sean blikt ook terug op het bezoek van Lesley-Ann Poppe, die de geheimen van The Playboy Mansion uit de doeken deed en Guga Baúl, die zijn beste imitaties bracht. Ook het onvergetelijke kusmoment met Manou Kersting en de biecht van Charlotte Vandermeersch bij priester Ben Segers passeren de revue. Uiteraard komen ook de bloopers aan bod...

Voor deze compilatie-aflevering kan je nu maandagavond 3 juni 2013 om 22.30 terecht bij JIM. Op maandag 10 juni 2013 blikt Sean terug op alle Formateur-acties die Chris Willemsen heeft ondernomen, om zo de meest multifunctionele persoonlijkheid van het jaar te worden. 

‘Best & Worst’ van Sean Late Night
Maandag 3 juni 2013 om 22.30 bij JIM

14:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sean late night, sean |  Facebook | |  Print |

LA The Voices zijn weer vrienden!

voices.JPGGordon en de door hem geformeerde zangformatie LA The Voices zijn weer op goede voet gekomen. Na intensieve gesprekken en onderhandelingen over het voortbestaan van de groep zijn partijen er naar tevredenheid uitgekomen. Het geschil ontstond toen plotseling de tournee voortijdig moest worden afgebroken omdat Gordon in het ziekenhuis belandde. Een maand ervoor had de zanger al aangekondigd de groep te willen verlaten vanwege zijn te drukke opnameschema voor tv dat niet meer te combineren viel met zijn werkzaamheden voor de groep.

LATV:” We hebben wellicht door niet goed te communiceren met Gordon misschien zelf de hand gehad in de ontstane problemen. Het is nooit onze bedoeling geweest om Gordon in een kwaad daglicht te stellen. Hij heeft zoveel voor ons gedaan en heeft ons uiteindelijk de kans gegeven om ons zo breed mogelijk presenteren. Het spijt ons dan ook zeer dat dit op deze manier in de media terecht is gekomen en hopen  dat we dat vanaf nu op een positieve manier kunnen blijven doen zoals we tot voor kort altijd gedaan hebben en waar Gordon altijd naar heeft gestreefd.”

Voor nu is afgesproken dat de heren verder gaan onder de naam Los Angeles The Voices en dat Gordon geen verdere bemoeienissen meer heeft met de groep. Wat de formatie op korte termijn van plan is zal binnenkort duidelijk worden gemaakt maar in ieder geval is er met zekerheid en blijdschap te zeggen dat LATV gewoon blijft bestaan. Beide partijen zijn gelukkig met de afspraken die er nu zijn gemaakt.

Gordon :” Ik heb me heel erg ongemakkelijk gevoeld bij de situatie. Ik heb de jongens altijd het beste gegund en om zo tegenover elkaar te staan is nimmer mijn bedoeling geweest. Het spijt mij dat ik de jongens heb teleurgesteld door het plotseling annuleren van de tournee maar aan ziek worden kan niemand wat doen. Ik hoop oprecht dat ze geweldige successen zullen blijven behouden en nog lang met elkaar zullen zingen. Ik zal stiekem meekijken van de zijlijn en trots wezen op wat ik ooit heb bedacht en neergezet. “

13:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: la the voices, groep la the voices, gordon |  Facebook | |  Print |

Een monsterlijke Vlaamse cast in Monsters University

film.JPGDe populairste Monsters ter wereld zijn twaalf jaar na het grote succes van “Monsters Inc” helemaal terug! Naar trouwe gewoonte komt ook Monsters Universityuit in een Vlaamse versie met de stemmen van heel wat bekende steracteurs. Deze nieuwe Disney•Pixar animatiefilm doet je werkelijk "brullen" van het lachen.

Het monsterlijke duo Mike en Sullivan wordt  vertolkt  door musicalacteur David Verbeeck en acteur Vic De Wachter. Uiteraard hebben zij in deze film opnieuw de hoofdrollen weggekaapt! Marc Van Eeghem kruipt wederom in de huid van Randall, die je op een geheel andere manier zal leren kennen.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer monsters in deze film! Zij worden vertolkt door acteurs Camilia Blereau (decaan Hardscrabble),  Peter Thyssen (Inkie), Ludo Hellinx ( Don Carlton), Tine Embrechts (Mevrouw De Graaf) , Ivan Pecnik (Jannes Waardenberg) , Jakob Beks ( Professor Knight)  en Hans Van Cauwenberghe (Stef). Het TV-duo Tomas De Soete en Freek Braeckman (Terri en Terry) versterkt het team maar ook radiopresentatoren  Peter Van de Veire (Art) en Otto-Jan Ham ontbreken niet aan het lijstje. De regie is in handen van Michael Pas.

‘Monsters University’ vertelt het verhaal van het onafscheidelijk duo Mike Wazowski en James P. Sullivan, al zijn ze niet altijd zo close geweest. Het verhaal speelt zich af voor Monsters Inc, in de tijd dat Mike en Sulley nog op de schoolbanken zaten. Daar leerden ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf konden jagen. Het verhaal vertelt hoe de twee -in het begin elkaars grootste rivalen- uiteindelijk de beste vrienden worden.

De originele versie is geregisseerd door Dan Scanlon (‘Cars’) en geproduceerd door Kori Rae (‘Up’, The Incredibles’ en ‘Monsters Inc.’). De soundtrack werd geschreven door componist Randy Newman (Monsters Inc., Toy Story 3) die onlangs bekroond werd in de “Rock and Roll Hall of Fame”.

Vanaf 10 juli 2013 in de bioscoop!

13:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: monsters university, film monsters university |  Facebook | |  Print |

Living In A Lovesong - De debuut solo single van Jacky

jacky.JPGVandaag verschijnt Living In A Lovesong, de solodebuutsingle van de Nederlandse zangeres Jacky, alias Jacqueline van der Griend. Het uptempo, vrolijke liefdesliedje is geschreven door de Amerikaanse songsmid Rob Crosby en opgenomen onder productionele leiding van Marcel Fisser.

Voor de opnamen van de bijbehorende videoclip reisde Jacky onlangs af naar het prachtige Wales in Engeland. De clip is nu te zien op: https://www.youtube.com/user/JackyMusicOfficial/featured

Living In A Lovesong is de voorloper van het solodebuutalbum van Jacky, dat eind deze zomer wordt uitgebracht.

13:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: living in a lovesong, jacky, zangeres jacky |  Facebook | |  Print |

K3 komt ook naar de Foute Party

q-muisc.JPGVanochtend bevestigde Karen van K3 bij Ornelis en Rogiers dat ook zij live zullen optreden op de Foute Party, op vrijdag 28 juni in Flanders Expo in Gent. Iedereen zal kunnen mee dansen en zingen op hun grootste hits zoals ‘Oya Lélé’, ‘MaMaSé’ en 'Tele-Romeo'.

2Unlimited en T-spoon

Niet alleen de meisjes van K3 komen langs op de Foute Party, eerder lieten 2Unlimited en T-spoon weten dat ze erbij zullen zijn. Ook De Deurzakkers, Gebroeders Ko en Yves Segers zullen helemaal fout gaan op de Foute Party. En dat is nog niet alles. Sven en Kürt vertelden vanmorgen dat er de komende weken nog namen zullen toegevoegd worden aan het lijstje.

De laatste vrijdag van juni staat traditioneel volledig in het teken van foute muziek op Q-music. Overdag is er de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit. ’s Avonds wordt er afgesloten met de Foute Party. Wie er graag bij wil zijn, kan tickets kopen via Q-music.be.

13:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: foute party, k3, foute party k3 |  Facebook | |  Print |

Extra uitzending: compilatie Gouden Roos-winnaar WAT ALS?

2be.JPGWAT ALS? 2, het 2BE-programma van productiehuis Shelter, wist gisteren zijn nominatie voor de Gouden Roos in de categorie comedy te verzilveren. Om deze Gouden Roos te vieren, zendt 2BE vanavond, 31 mei 2013, een compilatie uit van het vorige seizoen van WAT ALS?.

In deze compilatieaflevering leert de 2BE-kijker de wereld weer op een andere manier kennen en geeft de WAT ALS?-cast weer het beste van zichzelf.

Voor deze rollercoaster van heel wat populaire sketches van WAT ALS? kan je vanavond om 22.35 terecht bij 2BE. Herbekijk nu alvast heel wat sketches van WAT ALS? via 2BE.be/watals.

13:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: gouden roos, wat als? 2be wat als? |  Facebook | |  Print |

30/05/2013

'WAT ALS? 2' wint Gouden Roos in Brussel

wat_als.JPG‘WAT ALS? 2’, het 2BE-programma van productiehuis Shelter, heeft zonet zijn nominatie voor de Gouden Roos in de categorie comedy weten te verzilveren. De Gouden Roos ofte Rose D’Or is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie. Shelter hoefde alvast niet af te reizen naar Luzern voor de Award-uitreiking want die vond dit jaar voor het eerst in Brussel plaats.

Shelter haalde het in de comedy-categorie van twee mede-genomineerden die allebei uit Britse hoek kwamen: ‘Cardinal Burns’, de sketchshow van E4, en ‘The Revolution Will Be Televised, de satireshow van BBC3.

Regisseur en Shelter-baas Tim Van Aelst: “Britse comedy als concurrent… tja, dan schat je je kansen niet gigantisch hoog in. Dan ben je al superblij met een nominatie. Dat we deze Gouden Roos winnen overtreft alle verwachtingen. We gaan door het dak van blijdschap. Ik wil me in naam van de ploeg en de acteurs hier aanwezig excuseren voor het buitensporig feestgedrag als gevolg van deze overwinning! Ik ben hen allemaal zeer dankbaar voor het harde werk tijdens dit fantastische tweede seizoen van WAT ALS?, waarop we sowieso al apetrots waren. Onze dank gaat ook zeker uit naar alle fans van het programma, die zo massaal gekeken hebben en ons overstelpt hebben met lovende reacties.”

Ook zender 2BE is trots op opnieuw zoveel erkenning voor WAT ALS?. Netmanager Lieve Vyverman: “Toen Shelter het idee van WAT ALS? voor het eerst bij ons pitchte, was het enthousiasme meteen groot. Wij zijn trots dat het unieke tv-potentieel van WAT ALS? en de creativiteit ervan ook op internationaal vlak doorgroeit. We hebben dan ook reeds met Shelter besproken dat er in de toekomst bij ons zeker een derde seizoen komt.”

Eerder deze maand won het tweede seizoen van WAT ALS? in Hamburg een Intermedia Globe Gold Award in de categorie International Comedy. WAT ALS? 2 is ook genomineerd voor een Rockie Award in de categorie Comedy op het BANFF-festival in Canada. Op 9 juni 2013 weten we of die nominatie al dan niet verzilverd wordt.

23:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: gouden roos in brussel, brussel, 2be |  Facebook | |  Print |

Startshow Meneer Konijn in Waasland Shopping Center

Op zaterdag 1 juni wordt het startschot gegeven voor de inzamelactie 'Meneer Konijn'. Na het succes van vorig jaar, vliegt Q-Music er weer in om geld in te zamelen. Dit jaar wordt de kick off georganiseerd in het Waasland Shopping Center. Op zaterdag 1 juni van 10u tot 18u verzorgen Kurt Rogiers en Sven Ornelis de live uitzending, rechtstreeks van op het Centraal Plein. Tijdens de show zullen ook enkele artiesten een live-optreden geven. Onder meer Ozark Henry & Amaryllis, Born Crain, Kato en Roberto Bellarosa zullen van de partij zijn. Ook AnnaGrace en Jessy treden op. Tijdens de startshow zullen vele 'spaarpootjes' verkocht worden aan €5/stuk. Deze spaarpotjes worden later op het jaar door Q-Music terug verzameld en de opbrengst ervan gaat net als vorig jaar naar VZW Kindergeluk.

Morgen in EENVANDAAG: ouderbijdrage schooluitjes middelbare scholen

Rome, Parijs, Barcelona, eenvandaag, Rome, Parijs, Barcelona en tegenwoordig zelfs Bali: middelbare scholieren leven hun hele schoolperiode toe naar de reisjes die ze met hun klasgenoten gaan maken. Het wordt beschouwd als het hoogtepunt in een schooljaar. Maar het zijn wel de ouders die hiervoor betalen. In tijden waarin iedereen het economisch wat minder heeft wordt er door ouders steeds kritischer gekeken naar deze reisjes die vaak honderden euro’s kosten. Loopt het niet de spuigaten uit? Zijn deze reisjes wel zo belangrijk? En houden de scholen wel rekening met de kleiner wordende portemonnee van de ouders? EENVANDAAG vraagt het de ouders én de scholen.

3D printen, kansen en bedreigingen Nederlandse maakindustrie
Onlangs werden het eerste pistool en de eerste kogel uitgeprint. Het zelf laten printen van bijvoorbeeld kleding of hoesjes voor de mobiele telefoon kan al langer. 3D printen rukt nu ook op in de industrie. Welke mogelijkheden en kansen biedt dit voor Nederlandse bedrijven? Zijn we goed toegerust om hier op in te springen? Nederlandse ondernemers zijn al enthousiast en zien Nederland als een prima land voor 3D-productie.

EENVANDAAG
Uitzending vrijdag 31 mei 2013
Nederland 1 – 18.15 uur

21:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: rome, parijs, barcelona, eenvandaag |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende