Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2012

Gouden Film voor HET BOMBARDEMENT

jan_smit.JPGHET BOMBARDEMENT van regisseur Ate de Jong, naar zijn gelijknamige roman, heeft de status van Gouden Film bereikt. Sinds de release op donderdag 20 december hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film in de bioscoop gezien. Hoofdrollen zijn voor Jan Smit en Roos van Erkel. In 2012 zijn er in totaal 15 Gouden Films (100.000 bezoekers), 3 Platina Films (400.000 bezoekers) en 1 Kristallen Film (10.000 bezoekers documentaire) uitgereikt door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds.

HET BOMBARDEMENT is een romantisch oorlogsdrama over de jonge Vincent en de uit Duitsland afkomstige Eva. Hij is in Rotterdam om geld te verdienen voor de oversteek naar Amerika, zij is er voor een verstandshuwelijk met de Nederlandse zakenman Dirk. Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt tussen Vincent en Eva een even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

Vincent wordt gespeeld door Jan Smit, Eva wordt gespeeld door Roos van Erkel (DEN UYL, SHOUF SHOUF!). Andere rollen zijn voor o.a. Pieter van der Sman (RADELOOS, SINT), Mike Weerts (DE BENDE VAN OSS) en Monic Hendrickx (LOTUS, SONNY BOY).

Ate de Jong regisseerde diverse films en series in Nederland en Hollywood, waaronder de hitserie MIAMI VICE. HET BOMBARDEMENT is een productie van FuWorks en Talent United in coproductie met In-Soo Productions, de TROS en met steun van het Nederlands Filmfonds. uMedia en Mollywood zijn de Belgische coproducenten. De film is op 20 december uitgebracht door Dutch FilmWorks en draait momenteel in 113 zalen in Nederland.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

22:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: het bombardement, film het bombardement, jan smit |  Facebook | |  Print |

MY SWEET 30 tickets uitverkocht

my_sweet.JPGOp 25 januari 2013 staat het Casino van Knokke op z'n kop, want dan viert Astrid Bryan er haar dertigste verjaardag met een knalfeest.

Astrids My Sweet 30 is zo'n overdonderend succes dat de tickets de deur uitvliegen. Iedereen wil maar één ding: meevieren met dé vrouw van het jaar!

Dat is helaas niet voor iedereen weggelegd, want Astrids verjaardagsfeest is (een maand vooraf) reeds volledig uitverkocht.

Astrid: 'Sorry darlings, maar helaas zijn er totally geen tickets meer te krijgen voor mijn Sweet 30Party. Voor de gelukkigen die wél een kaartje wisten te bemachtigen: het wordt een amazing party waar iedereen nog lang over zal praten! Promise!'

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: my sweet 30, knokke my sweet 30, astrid bryan, knokke, my sweet uitverkocht |  Facebook | |  Print |

Afscheid van Tony Cabana

tony.jpgVanmiddag is in Nijlen afscheid genomen van zanger, showman, deejay en horeca-uitbater Tony Cabana. Hij stapte op 22 december 2012 uit het leven. Vele mensen woonden de plechtigheid bij in de Sint-Willibrorduskerk. Ook enkele bekende gezichten van de Vlaamse muziek en tv-wereld namen waardig afscheid van Cabana.

Tony Cabana is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij wilde als tiener bij Ajax gaan voetballen, maar moest die droom opbergen toen hij blind raakte aan één oog. Hij draaide plaatjes in cafés en besloot om zijn kans in de horeca te wagen.

In de jaren tachtig opende hij de Copacabana in Kessel, wat een succesvolle discotheek werd.

In de jaren negentig sloot de zaak, maar ze heropende later in Kontich. Hij was ook eigenaar van brasserie Lord Nelson in Mechelen en van 't Schoon Lier in Lier, maar dat nam niet weg dat hij zelf ook nog geregeld op het podium stond om schlagers te zingen.

Cabana was 55 jaar. Hij laat een vrouw en twee kinderen na.

30/12/2012

3xSportpaleis voor ALEX AGNEW - THE LEGEND ENDS

alex.JPGVanavond (zondagavond 30 december 2012) tijdens de uitzending 'De Laatste Week' op VRT-net één kondigde Alex Agnew aan bij Kobe Ilsen dat hij een 3e show zal toevoegen aan zijn afscheidsreeks in het sportpaleis in oktober 2013.

De verkoop van de eerste twee afscheidsshows liep onverwacht goed. Door de blijvende vraag naar tickets werd dus besloten een derde show toe te voegen aan de reeks 'The Legend Ends'.

Vrijdag 21/09/12 startte de ticketverkoop voor Alex Agnew - The Legend Ends. Diezelfde vrijdagavond werd een eerste ticketbalans opgemaakt en was de zaal 4/5 uitverkocht. Op maandag 24/9 bleek de de ticketverkoop sneller te gaan dan verwacht en werd besloten een tweede show toe te voegen. Door blijvende vraag naar tickets werd dus nu beslist een derde show aan de reeks toe te voegen.

Kaarten kosten 27, 32 en 37 euro en kunt u bestellen via : 070 345 345 - www.teletickeservice.com - www.sportpaleis.be

22:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: alex agnew, show alex agnew, extra show alex agnew, alex agnew - the legend ends |  Facebook | |  Print |

Kinepolis lanceert met Student Choice exclusieve avant premieres voor studenten. 2013 start vol actie met Gangster Squad

Kinepolis lanceert, kinepolis, Student Choice, films, Het is weer zover: de minst leuk tijd van het studenteleven. De examens staan voor de deur. Je kijkt op tegen de immense stapel boeken en cursussen op je bureau en vraagt je af hoe je die lange, eenzame en vooral saaie examenperiode moet doorstaan. Kinepolis heeft echter goed nieuws voor jou. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. En omdat naast studeren een verkwikkende studiepauze even noodzakelijk is om deze donkere periode met succes door te komen, roept Kinepolis januari uit tot ‘action’-maand. Verlaat die muffe studeerkamer en zak op 7 januari 2013 af naar Kinepolis want naast de wekelijks gekende Student Night op maandag, organiseert Kinepolis nu ook één keer per maand een exclusieve avant-première voor studenten; de Student Choice.

Om volledig in te spelen op actie, staat de Student Choice op 7 januari helemaal in het teken van

"Gangster Squad". Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, werpt de film een verfrissende kijk op de authentieke maffia uit het Los Angeles van de jaren ’40, met actiehelden als Ryan Gosling en Sean Penn en met Emma Stone als de dienstdoende moordgriet.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

- Tot 30% korting op je favoriete film, drank en snacks; - De fijnste bioscoopevenementen, met iedere maandag de Student Night aan € 6,50 + gratis drankje - 1 x per maand een Avant-Première aan €6,50 + gratis drankje - Extra voordelen via de partners van de kaart; - Een gratis filmticket voor je verjaardag.

Korte inhoud "Gangster Squad":

Los Angeles, 1949. De meedogenloze Oostkustmaffiosi Mickey Cohen (Sean Penn) heeft de touwtjes in elk bedorven milieu van Los Angeles in handen. Drugs, wapens, prostitutie en gokken krijgen dankzij zijn toedoen stilaan de overhand. Het Los Angeles Police Department zit met de handen in het haar: nooit kunnen ze hem juridisch iets maken en Mickey blijft ongestraft zijn gang gaan. Als agenten kunnen ze hun stad niet redden en dus besluiten John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling) hun ambt af te leggen voor een geheime missie: Los Angeles redden van het verderf waarin Mickey hun geliefde stad leidt. Geen badges, geen eer, geen glorie en vooral geen vergiffenis.

22:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: kinepolis lanceert, kinepolis, student choice, films |  Facebook | |  Print |

Foto’s: Hotel Vocal Winterspecial in première

DSC_0217.JPGGisterenavond ging Hotel Vocal Winterspecial in première in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkelteater. Bekijk hier het fotosfeerverslag!

Voor het eerst presenteert het Fakkelteater een Hotel Vocal Winterspecial. Gastheer Sam Verhoeven ontvangt twee muzikale topgasten en samen met een zevenkoppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren wordt er gestreefd naar muzikale en humoristische hoogstandjes in een gezellige, sfeervolle wintersfeer.

Musical coryfeeën Daisy Thys en An Lauwereins zijn de sterren van de avond. Deze keer is er ook het jeugdkoor You Cee om de overgang van 2012 naar 2013 extra feestelijk in te zetten. Het wordt een gevarieerde avond waarin je je niet enkel aan de klassieke kerstdeuntjes moet verwachten.

We verklappen alvast enkele nummers als smaakmakertje...De Medley uit "Sister Act", It's The Most Wonderful Time Of The Year, When You Believe (uit "The Prince Of Egypt", Perfect Day, The Loneley Goatherd (uit: "The Sound Of Music"), Keep On Smiling en Les Lacs Du Connemarra... Ambiance verzekerd! Dit wordt vast de leukste afsluiter van het jaar, want HOTEL VOCAL is voor iedereen die van muziek en ontspanning houdt! Bovendien zijn er maar liefst vijf voorstellingen in de Rode Zaal.

Hotel Vocal Winterspecial op 3, 4 en 5 januari om 20u30 en op 30 december en 6 januari 2013 om 15u00.

RODE ZAAL- tickets : www.fakkelteater.be, aan de kassa en 070/ 246 036, 20 Euro, kortingen voor studenten, 60+ en studenten.

29/12/2012

Al meer dan 187.500 bezoekers voor de bioscoopfilm 'K3 Bengeltjes'!

k3_bengeltjes.JPGHet 4e bioscoopavontuur van K3 blijft scoren in de Vlaamse en Nederlandse filmzalen: al meer dan 187.500 mensen gingen intussen naar 'K3 Bengeltjes' kijken!

Op 12/12/12 werd de film 'K3 Bengeltjes' uitgebracht in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen, en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. 2 weken na de release gingen in totaal al meer dan 187.500 mensen naar de film kijken. De Vlaamse bioscoopuitbaters hebben ‘K3 Bengeltjes’ nu al uitgeroepen tot dé familiefilm van de kerstvakantie!

Het verhaal:
Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier....

Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje. Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je sinds 12 december zien in 'K3 Bengeltjes', een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

‘K3 Bengeltjes’, met ondermeer K3, Chris Van den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Sam Gooris, Camilia Blereau, Bianca Van Haverbeke, weervrouw Jill Peeters en Nederlanders Charly Luske, Hans Cornelissen, Winston Post & Metta Gramberg.

De regie is in handen van Bart Van Leemputten.

Producent is Studio 100, en de filmverdeler voor Vlaanderen is Kinepolis Film Distribution (KFD).
“K3 Bengeltjes” is sinds 12/12/12 te zien in de Vlaamse & Nederlandse bioscoopzalen.

Info: www.k3bengeltjes.be

De gezelligste winterbar van Antwerpen nog tot 13 januari indoor in de Waagnatie

In navolging van het grote succes van Bocadero zomerbar, loopt in de Waagnatie nog tot 13 januari onze winterse variant : Aspen Bocadero!

Wie eenmaal de sfeer van de bergen in de winter heeft geproefd is meteen verkocht door Aspen Bocadero… Wij brengen de sfeer van de winter en de bergen naar de hotste winterbar van Antwerpen.

Aspen Bocadero is een luxueuze plek met een warm en gezellig restaurant.

Daarnaast staat een prachtige centrale bar waarrond het heerlijk vertoeven is in de comfortabele zetels… Indoor en toch met een adembenemend zicht op de schelde!

Aspen Bocadero staat voor gezellig samenzijn :

Trefwoorden zijn glühwein, jenever, warme chocomelk, vuurtafels, soep, raclette, winterbuffet, … Wij hebben alles in huis om de winter goed door te komen.

Op do vrij en zaterdagavond zorgen onze DJ’s voor een sfeervolle atmosfeer.

Klein groepen zijn steeds welkom op het publieksgedeelte, daarnaast kan Aspen Bocadero geheel of gedeeltelijk privé afgehuurd worden, al dan niet in combinatie met het indoorgedeelte van de Waagnatie.

Aspen Bocadero : Dé locatie voor een gezellige borrel, een knallende nieuwjaarsreceptie, een stijlvol personeelsfeest, …

Reserveer nu uw plek in ons restaurant

Samen met onze cateringpartner ‘Silverspoon’ stellen wij graag onze winter-buffetformule voor : “Aspen Buffet”. De prijs van het Aspen Buffet bedraagt 24€ per volwassene en 12€ per kind t/m 12j.

Ontdek de volledige menu op onze website. Info: www.aspenbocadero.be

Reserveren aangewezen op 0488/911.707 of restaurant@aspenbocadero.be

Aspen Bocadero nog tot 13 januari in de Waagnatie

Dagelijks open vanaf 17u00 tot …

Gesloten op 31/12 en 01/01 en op 07+08/01

Toegang en parking gratis

Gouden Film voor DE GROETEN VAN MIKE!

gouden_film.JPGDE GROETEN VAN MIKE! van regisseur Maria Peters heeft de status van Gouden Film bereikt in Nederland. Sinds de release op woensdag 12 december hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film in de bioscoop gezien. Hoofdrollen zijn voor Maas Bronkhuyzen, Bracha van Doesburgh, Leona Philippo en Faas Wijn.

DE GROETEN VAN MIKE! vertelt het verhaal van Mike. Hij heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en het lijkt erop dat Mike naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Regisseur Maria Peters was eerder verantwoordelijk voor de familiefilms PIETJE BELL (1&2), KRUIMELTJE en DE TASJESDIEF, films die gezamenlijk een kleine drie miljoen bezoekers trokken. DE GROETEN VAN MIKE! werd geproduceerd door Shooting Star Filmcompany in coproductie met Launch Work en met steun van het Nederlands Filmfonds. A-film Distribution verzorgt de distributie in Nederland. DE GROETEN VAN MIKE! draait momenteel in 116 zalen in Nederland.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

Dringend gezocht: baby boreling jongen voor BBC dramareeks

Voor de historische BBC dramareeks 'The White Queen' is XtraZ nog steeds op zoek naar een boreling jongentje, ditmaal voor baby Richard. De reeks is een kostuumdrama en speelt zich af in de Middeleeuwen.

De scène is de geboortescène van Richard, dus we zoeken een boreling tussen 1 à 4 weken of heel klein babytje.

De opname is gepland op dinsdag 8 januari 2013 in de studio's te Brugge. De vroedvrouwen die mee figureren in de scène zijn in het echte leven ook vroedvrouwen, dus je baby is in veilige handen!
Er is een vergoeding voorzien van 60 euro voor de halve dag opname.
 
Heb je zin om je zoontje te laten figureren in de Middeleeuwen en kan je vrij zijn op dinsdag 8 januari, stel hem dan kandidaat door DRINGEND een mail te sturen naar brigitte@xtraz.be met vermelding 'BBC BABY RICHARD' en opsomming van volgende gegevens:
- naam en voornaam baby
- adres (straat, postcode + gemeente)
- gsm nr°
- leeftijd - geboortedatum
- 2 duidelijke foto's: 1 totaal en 1 close-up
- maten (lengte en gewicht)

11:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: baby boreling jongen, bbc, baby, the white queen |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende