Het Nieuwsblad breidt zijn digitaal aanbod fors uit : Showbizzkanaal

26/10/2012

Het Nieuwsblad breidt zijn digitaal aanbod fors uit

nieuwsblad.JPGDe tabletmarkt groeit veel harder dan verwacht. Het Nieuwsblad volgt deze trend en breidt zijn digitaal aanbod fors uit. Zo kan je vanaf vandaag de digitale krant niet alleen op iPad  maar ook op iPhone, Android tablets en smartphones en via Windows 8, dat vandaag gelanceerd wordt, lezen.

Het Nieuwsblad en De Gentenaar bieden u een nieuwe en schitterende tablet-ervaring

Het was al langer mogelijk om de digitale krant op iPad te lezen maar we breiden het aanbod nu uit naar de belangrijkste mobiele platformen. Op al deze platformen leest u Het Nieuwsblad zoals u de gewone krant leest: alle artikels, bijlagen en dossiers zijn erop te raadplegen. Je kan inzoomen op de pagina’s of artikels aanklikken om ze in tekstversie te lezen.

Naast een frisse kijk op het algemene nieuws bieden we u het meest uitgebreide regionieuws. In ‘Sportwereld’ krijgt u dan weer de beste sportverslaggeving. Als enige krant is Het Nieuwsblad er bovendien ook op zondag, met 32 extra pagina’s regionale, nationale en internationale sportactualiteit.

Het Nieuwsblad meteen ook beschikbaar voor Windows 8

Het nieuwe besturingssysteem Windows 8 van Microsoft maakt vandaag zijn intrede en ook Het Nieuwsblad springt met zijn app mee op de kar. Microsoft slaat met Windows 8 een totaal nieuwe weg in en wil voor alle devices eenzelfde werkmethode hanteren. Het Nieuwsblad maakt meteen ook gebruik van dit vernieuwde platform. Ook hier kan u de krant lezen zoals u de gewone krant leest.

De nieuwe apps van Het Nieuwsblad kunnen gratis gedownload worden. Om de krant te lezen, heb je een digitaal abonnement nodig. Elke papieren abonnee heeft ook recht op een gratis digitaal abonnement.

Download de apps hier GRATIS: www.nieuwsblad.be/digitalekrant 

De commentaren zijn gesloten.