Vtmkoken.be, een smakelijke update van zesta.be : Showbizzkanaal

20/08/2012

Vtmkoken.be, een smakelijke update van zesta.be

koken.JPGEn daar zullen we dit najaar bij vtm nog meer van kunnen smullen met het nieuwe dagelijkse kookprogramma 'De Keuken van Sofie'. Haar vernieuwende, frisse en lichte recepten krijgen dan ook een eigen nieuwe stek, en wel op vtmkoken.be.

VTM Koken, voorheen zesta.be, is het nieuwe online kookplatform dat een thuis zal zijn voor alle vtm-chefs, maar ook voor elke kookfanaat, van bon vivant tot echte hobbyhok. Voor de trouwe zesta.be-surfers zal vtmkoken.be nog erg vertrouwd aanvoelen, met meer dan 3500 (video)recepten, honderden kooktips en technieken, en de mogelijkheid om recepten en tips te bewaren in 'Mijn Zesta', dat we omgedoopt hebben tot 'Mijn Keuken'. Ook zal er zeer binnenkort een uitgebreide zoekfunctie toegevoegd worden, en gaan we ons ook nog meer richten op 'user generated content' en interactiviteit.

De Keuken van Sofie zal een zeer prominente plaats krijgen op vtmkoken.be met een eigen pagina, waarop je alle videorecepten kan herbekijken, een boodschappenlijstje kan raadplegen en tal van keuken- en tuiniertips vindt van Sofie Dumont. Ook de andere bekende chefs als Piet Huysentruyt, Wout Bru, Pascale Naessens en nog vele anderen maken er hun opwachting.

Op VTM Koken zijn alle recepten opgedeeld per thema: zo zijn er gelegenheden (van Halloween tot Kerstmis), keukens (Belgisch, Italiaans, Mexicaans, ...) en specials (koken op kot, mosselen en zoveel meer). Voor alle productinfo, van aardbei tot zwaardvis, kan je terecht bij ingrediënten, eveneens voorzien van heerlijke recepten met dat ingrediënt.

In de nabije toekomst zal de populaire gratis app, met heden meer dan 30.000 downloads, een update krijgen naar VTM Koken, met elke dag het nieuwste recept uit De Keuken van Sofie, evenals alle andere recepten uit de VTM Koken database.

Kom proeven van het nieuwe vtmkoken.be. Hopelijk valt het in de smaak! Graag horen we jouw feedback en reacties op koken@vtm.be.

15:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Web | Tags: vtmkoken.be, vtm, vtm koken, eten vtm, vmma, zesta.be |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.