Showbizzkanaal : Archieven

30/06/2012

FOTOSPECIAL. "Wickie en de Schat van de Goden" in première

DSC_0065.JPGVanmiddag is in bioscoopcomplex Kinepolis in Antwerpen de Studio 100-film "Wickie en de Schat van de Goden", in première gegaan. Het is al de tweede film over "Wickie de Viking". Bekijk hier het fotoalbum.

Het verhaal

In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie’s vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek.

Als Halvar besluit op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven. Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden, maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen! Nu hij de leiding heeft over de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe is hij vastbesloten om zijn vader te bevrijden uit het kasteel van Vreselijke Sven. Hij krijgt daarbij hulp van de kleine slavin Svenja. Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Ze trotseren woeste oceanen, reizen via tropische eilanden en gevaarlijke, met ijs bedekte, onbewoonbare gebieden om Halvar te bevrijden en de schat te beschermen. Vreselijke Sven laat het hier niet bij zitten en achtervolgt de Vikingen om de strijd aan te gaan. Om deze strijd te winnen moet je dapper en slim zijn…. en dat is Wickie!

Met de stemmen van ondermeer Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Thomas Van Goethem, Vic De Wachter, Frans Bauer, Marie Vinck, Anne Mie Gils e.v.a

"Wickie en de Schat van de Goden" draait vanaf 4 juli 2012 in de Vlaamse bioscopen. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film in de zalen. De film zal bovendien ook in 3D te bekijken zijn, een primeur voor een Studio 100-film.

Info: www.studio100.be 

29/06/2012

Foute Party van Q-music 2012 volledig uitverkocht

foute_party_2012.JPGWie nog zijn ticket voor de Foute Party deze avond wil bestellen, is er aan voor de moeite. Sven Ornelis en Kürt Rogiers maakten zonet bekend dat de Foute Party van Q-music volledig uitverkocht is. Maar liefst 20.000 foute muziekliefhebbers zakken deze avond af naar Flanders Expo in Gent.

Straks komen Right Said Fred, Sylver, 2 Fabiola en Jody Bernal langs op de Foute Party voor een live optreden. Ook alle Q-dj’s zetten hun beste beentje voor in de foutste playbackshow ooit.

Vandaag stond de hele dag in het teken van foute muziek op Q-music. Sinds vanochtend 6.00u presenteerden Sven en Kürt de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit, samengesteld door de Q-luisteraars.

Net zoals vorig jaar bleek ‘Dos Cervezas’ van Tom Waes het foutste nummer bij uitstek. Op twee vinden we Michel Sardou met het opzwepende ‘Les Lacs Du Connemara’ gevolgd door Frans Bauer met ‘Heb Je Even Voor Mij?’ op drie.

De hoogste nieuwkomer in de lijst was Gusttavo Lima met ‘Balada’. Hij komt uit het niets binnen op de achttiende plaats, tot groot jolijt van Sven en Kürt die het nummer volledig uit het hoofd hebben geleerd tijdens Het Experiment.

De top 10 van de ‘Foute 128’

1. Tom Waes – Dos Cervezas, 2. Michel Sardou – Les Lacs Du Connemara, 3. Frans Bauer – Heb Je Even Voor Mij ?, 4. ABBA – Dancing Queen, 5. Get Ready ! – Diep, 6. André Hazes – Een Beetje Verliefd, 7. Village People – Y.M.C.A., 8. Bart Kaëll – Zeil Je Voor Het Eerst, 9. Barry White – You’re The First, The Last, My Everything en 10 Paul De Leeuw – Vlieg Met Me Mee

18:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: foute party van q-music 2012, q-music, right said fred, 2 fabiola |  Facebook | |  Print |

George Michael brengt nieuwe single uit

George Michael, nieuwe single George Michael, wham rap, George Michael's Symphonica tour, wham,   Exact 30 jaar na 'Wham Rap', de allereerste single van Wham!, brengt George Michael vandaag zijn nieuwe single 'White Light' uit. Tijdens het concert in de Ziggo Dome op 14 september brengt de zanger de nieuwe single uiteraard ook ten gehore. Het nummer maakt onderdeel uit van het nieuwe album waaraan de popster werkt. De single is vanaf 13 juli verkrijgbaar als 2-track. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.livenation.nl.

Vandaag is het precies 30 jaar geleden dat ‘Wham Rap’, de allereerste single van Wham!, de Britse hitlijst binnenkwam. Het is dus zeker geen toeval dat George Michael vandaag zijn gloednieuwe single ‘White Light’ voor het eerst laat horen. Hij kondigde het nieuws aan in een door hemzelf geschreven persbericht, in de openhartige, humorvolle stijl die zijn Twitter-volgers inmiddels van hem gewend zijn:

‘Hoewel ik weet dat het traditie is in de muziekindustrie om op zo’n moment de honderden miljoenen verkochte albums en het aantal verbroken records te melden, of alle ontvangen awards, wil ik hier gewoon dankjewel zeggen’, schrijft George. ‘Ik ben echt gezegend en ‘White Light’ is mijn manier om iedereen die deel heeft uitgemaakt van mijn succes te bedanken.’

Michael schreef het nummer als dank aan alle mensen die hem steunden, toen hij vorig jaar in het ziekenhuis lag met een longontsteking. In een Weens ziekenhuis vocht George voor zijn leven.‘White Light’ was vandaag voor het eerst op de radio te horen in het programma Giel op 3FM, en is vanaf 13 juli verkrijgbaar als 2-track. De 4-track single is vanaf vandaag al te bestellen via Itunes.

George Michael's Symphonica tour start weer op 4 september en doet onder meer Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland aan. Op dit moment werkt Michael aan een gloednieuw studio-album, zijn eerste album sinds de soloplaat 'Patience' uit 2004. Het nieuwe album wordt dit najaar verwacht.

Symphony 'The Orchestral Tour' was een lang gekoesterde artistieke ambitie van de Britse zanger. Voor deze indrukwekkende show worden nummers uit zijn eigen repertoire maar ook favoriete nummers van andere artiesten bewerkt en opnieuw gearrangeerd voor het symfonieorkest tot een klassiek of zelfs jazzy versie. Onmiskenbaar George Michael, maar in unieke uitvoering.

GEORGE MICHAEL

Symphony 'The Orchestral Tour'
Vrijdag 14 september 2012
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € € 87, € 79, € 76, € 69 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

RADIONL rijdt ook dit jaar mee in de Tour de France

radionl.JPGRADIONL rijdt ook dit jaar met een eigen verslaggever in de Tour de France. Verslaggever Hans Louwers houdt de luisteraars van het populaire radiostation dagelijks met tourflitsen op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Tour 2012.

De Ronde van Frankrijk, dat dit jaar plaatsvindt van 30 juni tot en met 22 juli, is een van werelds grootste wielerevenementen en ontbreekt dan ook niet op Nederlands nr. 1 radiozender. Dagelijks worden de luisteraars, 3x per dag, op de hoogte gehouden hoe de Nederlandse rijders het er van afbrengen in de verschillende etappes.

RADIONL-directeur Cees Anceaux: “Hans Louwers heeft veel ervaring als verslaggever in het grootste wielerevenement ter wereld en kent het hele circus op z’n duimpje. Hij werkte jarenlang voor de Belgische radio nieuwsdienst en voor regionale zenders”.

Vanaf zaterdag zendt RADIONL driemaal daags het speciale Tour de France journaal uit, dat mede mogelijk gemaakt wordt door BOVAG en SRAM.

15:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: radionl, tour de france, hans louwers, sram |  Facebook | |  Print |

Internationaal hedendaags dansfestival in Capitole Gent

musichall.JPGSinds 2008 koppelt Interdans in de maand juli 6 tot 8 choreografen aan een 12-tal opkomende internationale dansers. Belgisch, Zwitsers, Brits, Italiaans, Amerikaans,,… een heterogeen artistiek team met één gemeenschappelijke lichaamstaal brengt een avondvullende performance.

Craig Davidson, zelf danser bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen (KBV), neemt de choreografie van de openingsdans op zich. Hiervoor bundelt hij zijn krachten met de Amerikaanse Virginia Hendricksen, ook danseres bij het KBV. Twee afgestudeerden van het KBV zullen de choreografie uitvoeren.

Ook naast de planken is er plaats voor creatieve wisselwerking. Voor het eerst geeft Interdans workshops naar aanleiding van het dansfestival. Op 2 en 3 juli krijg je de kans om samen te werken met de aanstormende choreografen en dansers. Meer info via www.interdans.be.

De première vindt plaats op 12 juli in Capitole Gent. Tickets & info via www.musichall.be of 0900 69 900 (50 cpm).

15:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: capitole gent, interdans, capitole gent, craig davidson, 12 juli 2012 |  Facebook | |  Print |

Nieuw seizoen van MasterChef vanaf 2 juli 2012 op vtm

vtm.JPGDe zomer schiet vanaf 2 juli 2012 écht uit de startblokken, want dan prijkt het gloednieuwe seizoen van MasterChef acht weken lang van maandag tot donderdag vanaf 20.05 op het kleine scherm bij vtm. Juryleden Wout Bru en Kenny Bernaerts weten alvast waarnaar ze op zoek zijn. “Degene die ons echt weet te verbazen met zijn kooktalent en juist dat tikkeltje meer heeft dan de anderen, is de MasterChef die we zoeken”, zegt Wout. Ook Kenny heeft een duidelijke visie: “Een MasterChef is iemand waar passie voor het koken gewoonweg van afdruipt.”

Marc Coucke, Peter Van Laet, Sugar Jackson, Ingrid De Vos, Lindsay De Bolle en Mark Demesmaeker bijten de spits af in de MasterChef-keuken, en etaleren hun kookkunsten in de eerste uitzendweek van 2 tot 5 juli 2012.

In telkens twee opdrachten per aflevering krijgen deze personalities de kans om hun beste beentje voor te zetten. Zo staat er deze week onder andere een creativiteitstest op het programma waarin ze een zelfgekozen gerecht mogen voorschotelen en moeten ze in de sauzentest de perfecte bearnaisesaus trachten te maken. Ook de gevreesde mysterybox, vol met opgelegde ingrediënten, is weer van de partij. In een cuissonstest moeten de kandidaten dan weer drie verschillende soorten vlees op de correcte wijze garen…

Hieronder alvast een voorsmaakje van hoe de personalities in de MasterChef-keuken te werk gaan.

Marc Coucke

Omega Pharma-baas Marc Coucke toont reeds in de eerste proef zijn natuurtalent voor smaak met zijn steak-friet met ‘papasaus’, waar zowel Wout Bru als Kenny Bernaerts meteen als een blok voor vallen. Al krijgt hij wél meteen de tip om aan zijn presentatie te werken. Een raad die Marc niet in de wind slaat. Bij de opdracht met de mysterybox slaagt hij er immers al meer in om een visueel aantrekkelijk gerechtje voor te schotelen.

“Ik had me voorgenomen om écht te oefenen, maar dat is me jammer genoeg niet echt gelukt.”

Peter Van Laet

Mama’s Jasje-frontman Peter Van Laet weet zijn opleiding als banketbakker goed uit te spelen. Met zijn merveilleux verrast hij de twee chef-koks, maar kan hij ook uit de voeten met iets anders dan een dessert? De personalities worden deze week immers onder andere ook uitgedaagd om aan het werk te gaan met verschillende gevogeltesoorten.

“De tegenkandidaten moeten vooral bang zijn van mij als er patisserie aan te pas komt.”

Sugar Jackson

Professioneel bokskampioen Sugar Jackson schotelt de jury een Afrikaans gerecht met pit voor. De vlam zat er zeker in, maar of Sugar Jackson ook buiten de Afrikaanse keuken zijn slag kan slaan, moet hij al meteen in de eerste aflevering bewijzen met de bereiding van een bearnaisesaus…

“Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen!”

Ingrid De Vos

Actrice Ingrid De Vos is deze week de vreemde eend in de bijt in de MasterChef-keuken. Ingrid houdt ervan om met de groenten en kruiden uit haar eigen moestuin aan de slag te gaan. En dat valt zeker in de smaak bij onze jury van topchefs. Vooral met haar brandnetelsoep heeft ze een streepje voor bij Wout. Maar hoe brengt deze overtuigde vegetariër het ervan af met een goed stuk vlees?

“Ik was ontroerd toen Wout zei dat hij door mijn brandnetelsoep aan zijn moeder moest denken.”

Lindsay De Bolle

Net zoals haar muziek houdt schlagerzangeres Lindsay De Bolle van Vlaamse kost. Deze week tracht ze zich dan ook zo veel mogelijk in deze ‘branche’ te bewijzen: asperges à la flamande en ‘tatjespap’ (karnemelkpuree) met garnalen en een gepocheerd ei staan onder andere op het menu. Maar als Lindsay aan de slag moet met een duif, is ze doodsbenauwd…

“Ik vind het heel indrukwekkend om die twee topkoks naar ons te zien kijken”

Mark Demesmaeker

Tuinliefhebber Mark Demesmaeker kreeg de smaak voor het koken te pakken door zijn groene vingers. Met groenten werken is dan ook zijn tweede natuur. Al kan hij ook met vlees aardig overweg, wat hij meteen kan bewijzen in de cuissontest. Maar als er desserts op het programma staan, heeft hij het wat moeilijker. Heeft Mark naast groene vingers ook dat fingerspitzengefühl in de keuken?

“Als ik geweten had dat ik een dessert op mijn bord ging krijgen, was ik niet gekomen!”

Donderdagaflevering met de IJslandse topchef Dagny Ross

Op donderdag 5 juli 2012 krijgen de personalities hoog culinair bezoek in de MasterChef-keuken. Niemand minder dan Dagny Ros komt de overgebleven kandidaten inwijden in de wereld van de vis. Deze IJslandse topchef verhuisde enkele jaren geleden naar Antwerpen, waar ze kooklessen geeft en traiteur aan huis is. Met haar credo simpel, gezond en lekker zullen de personalities de handen uit de mouwen moeten steken…

Walking With Dinosaurs stampen in Ziggo Dome

walking_with_dinosaurs.JPGGedurende 200 miljoen jaar heersten de dinosaurussen over de aarde. Na een wereldtournee, bijgewoond door meer dan 7 miljoen mensen in 206 steden, is de adembenemende show WALKING WITH DINOSAURS – The Arena Spectacular terug. Gebaseerd op de bekroonde BBC televisieserie waarin dinosaurussen op ware grootte tot leven worden gewekt. Op zaterdag 17 november en zondag 18 november nemen de dinosaurussen bezit van de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze adembenemende live show is vandaag gestart.

De live show laat de evolutie van de dinosaurussen zien en tegelijk de klimatologische en geologische veranderingen die plaatsvonden waardoor vele soorten uitstierven. De dinosaurussen zijn kolossaal en levensgroot maar tegelijkertijd uiterst wendbaar en behendig. Met WALKING WITH DINOSAURS – The Arena Spectacular ontstaat er een interactie tussen de dieren, kunnen bezoekers zien hoe carnivoren op twee poten gingen lopen en de grote planteneters deze snelle roofdieren van zich af wisten te houden. De live show neemt het publiek mee op een reis terug in de tijd en laat hen zien hoe ze leefden door middel van overweldigende realistische effecten. In deze productie zullen de dinosaurussen brullen, grommen, tot leven gebracht worden en het publiek betoveren tijdens een kolossale show.

Uit de tijd van de dinosaurussen, zo’n 65 miljoen jaar geleden, zijn tien soorten gekozen. In de show zijn onder meer te zien: de Tyrannosaurus Rex, de Plateosaurus en de Liliënsternus uit het Trias, de Stegosaurus, de allosaurus van het Jura en de Torosaurus en Utahraptor uit de geoligische periode die Krijt heet. De grootste van alle dino’s, de Brachiosaurus, meet bijvoorbeeld bijna 19 meter van kop tot staartpunt en is 9 meter hoog.

De show is een ongelofelijk technisch hoogstandje, waarbij wetenschap, techniek en traditionele theatertechnieken zijn gebruikt om deze bijzondere dinosaurussen te laten zien, en om het publiek de gelegenheid te geven deze in het echt te laten zien en beleven wat voorheen alleen mogelijk werd gehouden in de bioscopen en op televisie. Tijdens de show gaat het publiek helemaal op in het leven van de dinosaurussen door de natuurgetrouwe bewegingen. Veel techniek is ook afkomstig vanuit de filmindustrie. Een team van 50 mensen, kunstenaars en ingenieurs, ontwerpers, technici, bouwers en experts in animatronics hebben een jaar lang gewerkt aan de oorspronkelijke productie. Dit allemaal in een werkplaats die groot genoeg is om een Boeing 747 te parkeren.

Tim Haines, de bedenker en producer van de BBC-serie, dat wereldwijd al 700 miljoen kijkers trok, is adviseur van WALKING WITH DINOSAURS – The Arena Spectacular. De serie won reeds zes Emmy’s en drie BAFTA Awards. De show zelf heeft onder andere de THEA Award for Outstanding Achievement in Touring Event gewonnen. Met de THEA Award wordt erkenning gegeven aan uitstekende uitvoering van spannende educatieve, historische en entertainende projecten.

De show is ontwikkeld in Australië, waar WALKING WITH DINOSAURS - The Arena Spectacular na jaren werk tot leven kwam in Sydney in 2007. Al snel na de Australische première bleek de voorstelling zo sensationeel te zijn dat een Amerikaanse tour snel volgde. Vervolgens kwam in 2009 de wereldtour en werd onder andere Nederland aangedaan. Nu de show voor de tweede keer gebracht wordt, is dit de uitgelezen kans voor degene die hem de eerste keer hebben moeten missen. Daarnaast kan men voor de tweede keer genieten van deze adembenemende live show voor jong en oud. Nederland krijgt eindelijk weer de dinosaurussen op bezoek in Amsterdam op zaterdag 17 en zondag 18 november.

Kijk voor alle informatie omtrent de dinosaurussen, beeld, video en meer op de website: http://www.dinosaurlive.nl

WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR

Zaterdag 17 november 2012 - 15.00 uur
Zaterdag 17 november 2012 - 19.00 uur
Zondag 18 november 2012 - 11.00 uur
Zondag 18 november 2012 - 15.00 uur
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € 49, € 45, € 39, € 29 prijs (excl. servicekosten)

Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl, http://www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

10:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: walking with dinosaurs, ziggo dome, bbc, 65 miljoen jaar geleden, dino's |  Facebook | |  Print |

De Elfenheuvel - seizoen 2 (4DVD) - Nu verkrijgbaar!

de_elfenheuvel.JPG"De Elfenheuvel" is een echte Ketnet-topper: een bijzonder populaire eigen jeugdreeks in de beste traditie van de openbare omroep. Op tv bereikte de tweede reeks van "De Elfenheuvel" tot nu toe 55% van alle Vlaamse kinderen tussen 4 en 12 jaar. En ook op KetnetVideo, de videozone van Ketnet.be is de serie een regelrecht succes.
 
In november vorig jaar eindigde het eerste seizoen van de populaire Ketnet-reeks "De Elfenheuvel" met een cliffhanger van formaat: Saartje ontdekte dat haar ‘pleegbroer’ Dagmar eigenlijk een elf is en kan vliegen, en ook de elfenjager professor Vademecus stond op het punt om Dagmars geheim te ontdekken. Zal hij de elf kunnen vangen in opdracht van de sinistere baron Vleugeleers? Of kan de elfenprins Dagmar uit diens klauwen blijven? En slaagt hij erin om de magische meteoriet Oxus terug te vinden en zo de Tussenwereld van de elfen van de ondergang te redden? U ontdekt het allemaal in het begeesterende 2de seizoen van "De Elfenheuvel".
 
Met onder andere Niels Destadsbader, Leonard Muylle, Seppe Cosyns, Koen Van Impe, Kalina Malehounova, Ivan Pecnik, Christel Domen, Daphne Paelinck, Marc Van Eeghem, Jaak Van Assche en Koen Van Impe.

De Elfenheuvel - seizoen 2 (52 afleveringen!!) is nu eindelijk ook op DVD verkrijgbaar!!

Keane naar Heineken Music Hall

Afgelopen Pinkpop editie bracht Keane het publiek nog in extase met hun melodieuze popmuziek en spetterende show. Op dinsdag 16 oktober 2012 komt Keane terug naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 6 juli om 10.00 uur.

De doorbraak van Keane dateert alweer van 2004. Toen kwam het album 'Hopes And Fears' uit, met daarop ondermeer 'Somewhere Only We Know' en de top 3-hit 'This Is The Last Time'. In 2006 volgde 'Under The Iron Sea' die twee jaar later opgevolgd werd door 'Perfect Symmetry'. In mei van dit jaar verscheen het vierde succelvolle studioalbum van Keane: 'Strangeland'.

Volgens de bandleden zelf is 'Strangeland' het meest persoonlijke en eerlijke album tot nu toe. Rice-Oxley: "'Strangeland' voelt als een avontuur, en avonturen brengen nu eenmaal ook onzekerheid met zich mee, en het risico op mislukking – maar ook de mogelijkheid tot veel moois en prachtige ontdekkingen". Muzikaal gezien speelt de piano als vanouds weer een grote rol, evenals de melancholische klanken van zanger Tom Chaplin. De eerste single van het album heet 'Silenced By The Night' en is zeer succesvol ontvangen.

Keane profileerde zich altijd als trio, met drummer Richard Hughes als derde bandlid, maar dit album betekent de geboorte van Keane als viertal. Basgitarist Jesse Quin was live en in de studio al een vaste waarde, maar is nu ook officieel onderdeel van de band. In het najaar zal dit viertal naar Amsterdam komen om de Heineken Music Hall om te bouwen naar een poptempel.

3FM Presents

KEANE

dinsdag 16 oktober 2012
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 39,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start vrijdag 6 juli 2012 om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

Bjorn Verhoeven presenteert vanaf 1 augustus nieuwe ochtendshow op JOE fm

joe_fm.JPGVanochtend was de laatste ochtendshow op JOE fm voor dj’s Raf Van Brussel en Alexandra Potvin, zo maakten ze daarnet bekend. Het ochtendblok tussen 6.00u en 9.00u wordt vanaf 1 augustus overgenomen door Bjorn Verhoeven, die tot voor kort het Q-callcenter presenteerde op Q-music.

Geen afscheid

Na 3 jaar stoppen Raf en Alexandra met hun ochtendshow op JOE, maar vanaf september gaan ze allebei andere dingen doen op JOE. Beide krijgen de kans om nieuwe dingen te gaan doen op JOE fm. Bij wijze van afscheid zongen alle JOE dj’s deze ochtend een speciaal weeklied voor Raf en Alexandra in de studio.

Raf Van Brussel: ‘Ik heb drie fantastische jaren beleeft samen met Alexandra en de rest van het team. Het klikt enorm en we kregen altijd heel leuke respons van de luisteraar. We blijven natuurlijk bij JOE fm en gaan hier andere leuke dingen doen. Na drie jaar was het eens tijd voor iets anders!’

Bjorn Verhoeven

Bjorn Verhoeven maakt hiermee de overstap van Q-music als nachtraaf naar JOE fm als ochtendvogel. Hij presenteerde het Q-callcenter tussen 23.00u en 01.00u. Nu zal hij elke ochtend de actualiteit onder de loep nemen in de nieuwe ochtendshow op JOE fm.

10:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: bjorn verhoeven, joe fm bjorn verhoeven, raf van brussel, alexandra potvin |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende