Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2012

Bal du Zoute 2012 - Alle details!!!

bal_du_zoete_2012.JPGOp woensdag 8 augustus is het mondaine Knokke-Heist het decor voor één van de meest exclusieve feesten. Het Bal du Zoute 2012 zal plaatsvinden op maar liefst twee verschillende locaties: Knokke-Out en Gotha Club (“beste club van de wereld”) met als toetje een heus tentendorp. Ruim 4000 genodigden en tal van VIPs worden verwacht maar ook enkele honderden Missen, Misters en BV’s. Voor de affiche werden alvast kosten noch moeite gespaard. Binnenkort zie je Miss België 2012 Laura Beyne en Miss België 2011 Justine De Jonckheere overal in het straatbeeld opduiken maar ook op televisie en in verschillende tijdschriften. Hiernaast zullen ook ex-Miss België Alizee Poulicek en Miss Exclusive 2012 één van de vele bekende gezichten van het bal worden.

“Bal du Zoute het meeste exclusieve in zijn soort,” glunderen Mathieu De Ruyck en Francis Boussy. “Een prachtige modeshow in samenwerking met Concept Fashion Store en Miss Exclusive, VIP-barbecue, tientallen optredens, acts en specials, gratis shuttle, massagehoek, moleculair koken, bodypainting, jacuzzi, capoeira, zwembad, waterpijphoek, mojito bar, simulatoren en try-outs, standjes, lopen op water, zomerse gadgets, vuur- en lichtspel, David Guetta’s robots, veel randanimatie en tal van andere luxueuze verrassingen staan op het programma.” Ook de grootste chocoladefontein van Europa zal te bewonderen zijn tijdens het Bal du Zoute. Tot slot gaat elke gast naar huis met een rijkgevulde goodie bag. Een kers op de taart zijn de exclusieve limousines en partybussen die de VIPS zullen vervoeren met de nodige stijl en spektakel, eigen aan dit evenement.

Mathieu De Ruyck, de 21-jarige Gentse student-ondernemer en Francis Boussy, zaakvoerder van het ervaren evenementenbureau DC-Productions zijn niet aan hun proefstuk toe. Onder meer met hun kleine broer Bal der Bals dat ieder jaar plaatsvindt met topspektakel en allerhande extra’s werden reeds de harten van jong Vlaanderen veroverd. Afgelopen maand mei mochten ze op de koop toe wereldster DJ Antoine op hun galabal verwelkomen. Dit jaar gaan ze met het Bal du Zoute een grote stap verder en richten ze zich meteen ook op een ouder publiek.

Exclusieve locaties

Glitter en glamour staan centraal tijdens het Bal du Zoute. Daarom moeten de 4000 gasten en honderden Missen, Misters en BV’s extra in de watten gelegd worden. Het bal zal plaatsvinden in het exclusieve Knokke-Out en in de wereldberoemde Gotha Club. Daarnaast zullen er ook verschillende tenten en terrassen opgezet worden. “Er zal voor iedereen een gratis shuttle voorzien worden tussen beide locaties en zelfs de meest exclusieve limousines zullen de bezitters van een ‘VIP’ of ‘Zoute’ ticket met de nodige luxe vervoeren,” aldus De Ruyck en Boussy.

Democratisch voor jong en oud

Vanaf dit jaar is het evenement enkel toegankelijk voor meerderjarigen. De organisatie richt zich met andere woorden op een ouder, volwassen publiek. Door de minieme ticketprijs blijft de manifestatie toegankelijk voor iedereen die in stijl en klasse wil uitgaan. Arm of rijk, sexy of niet, jong of oud, het maakt allemaal niet uit. Het moet een ultieme avond worden voor jong en oud waarin de belevenis van de gasten centraal staat.

Resem BV’s

Zo zijn er tal van Bekende Belgen maar ook verschillende andere nationaliteiten die hun aanwezigheid op Bal du Zoute reeds bevestigden. Vorig jaar onder hen bijvoorbeeld al Miss Belgie 2011 Justine De Jonckheere, Gaelle Garcia Diaz, Danzel, ex-Miss België Alizee Poulicek en ex-voetballer Daniel Camus, maar ook bekende acteurs, modellen, politiekers, media- en sportfiguren. Het is een bewuste keuze alle namen niet op voorhand door te geven. Des te groter het verrassingseffect. Dit jaar wil de organisatie hiermee alvast een grote stap verder gaan.

Muzikaal hoogtepunt

Naast dansspektakel, chique bezienswaardigheden en andere vurige acts mochten ook een 20-tal DJ’s niet ontbreken. In Gotha Club staan onder meer Dave Lambert (Resident Versuz) en DJ Licious (Tomorrowland) op het programma. In de Knokke-Out nemen dan weer deejays als X-tof (Topradio) plaats achter de decks. Tenslotte is er ook gedacht aan opkomend talent dat het beste van zichzelf zal geven in de 'Zoute Room'.

Feest van het jaar

De organisatie staat sterk in haar schoenen. Wat ze dit jaar zullen verwezenlijken, zal een unicum zijn in het feestlandschap. Kosten noch moeite worden gespaard voor één van de meest belovende feesten van het jaar.

Tickets

Chique: 20€

Bevat toegang tot Knokke-Out en Gotha Club, gratis bus shuttle tussen beide locaties en allerhande extra’s

VIP: € 75

Bevat een glas welkomstbubbels, all-in barbecue, chocoladebuffet, gratis limoshuttle tussen beide locaties, snelle toegang naar aparte VIP Area in Gotha Club en Knokke-Out, VIP-plaatsen voor de modeshow, VIP geschenken als reizen, juwelen en noem maar op. (incl. toegangsticket)

Tafels: € 200

Bevat een gereserveerde tafel in Knokke-Out of in Gotha Club,gratis limoshuttle tussen beide locaties, snel en direct toegang tot de tafel in Gotha Club of Knokke-Out. (ex. toegangstickets)

Zoute Ticket: € 500

Bevat een glas welkomstbubbels, all-in barbecue, chocoladebuffet, gratis limoshuttle tussen beide locaties, snel toegang naar aparte VIP Area in Gotha Club en Knokke-Out, VIP-plaatsen voor de modeshow, chocoladebuffet, VIP geschenken als reizen, juwelen en noem maar op. (incl. toegangsticket)

Toegang tot de glazen skybox in Gotha Club maar ook een magische verrassing.

Miss & Mister: € 10

Speciale korting op vertoon van verkiezingslint. Dit lint dient men heel de avond te dragen.

Chique Tickets zijn te koop in elke Free Record Shop in Benelux of op www.balduzoute.be

Alle andere arrangementen kunnen besteld worden door te mailen naar tickets@balduzoute.be

Online: www.balduzoute.com

Praktische info

Bal du Zoute (8 augustus 2012)

Dresscode: Casual chic/Avondkledij

Minimum leeftijd: 18 jaar

Deuren: open 21u tot 6u

Met grote dank aan

Concept Fashion Store: www.conceptfashionstore.be

Knoks Sleepinstyle: http://www.knokssleepinstyle.be

Facebook: http://www.facebook.com

JIM tv: www.jim.be

Sponsors & Partners

Trends, P-Magazine, Ché, Nationale Loterij, Spa, Plus Magazine, Laurent Perrier, Tao, Siësta Beach, Hogeschool Gent, Red Bull, Volkswagen, Festival Knokke, Spanky, Manutti, J&B, KHBO, Knokke Strand, 6minuten.tv, Manoeuvre, Knokke Strand, Gotha Club, Knokke-Out, Bello Magazine, Just for You, Knokke-Heist, Uit in West-Vlaanderen, Win For Life, Smirnoff, MissItems, XploreTheNorth, De Witte Tanden Shop, Sweets Company, DC-Productions, DR Projects, T-Bounce, Free Record Shop, vzw Capoeirabrugge, Corona, Rent a Dreamcar, Kortweg, Outspot, Eventplanner.be/nl, Aquabubble, Bodypainter.be, J&R, VIPNight.nl, TOV Essentials, Exclusive Cover Model, Festival Knokke

Facebook-pagina

http://www.facebook.com/events/298003903617315

Alanis Morissette releast nieuw album "Havoc And Bright Lights" eind augustus via Sony Music

alanis_morissette.JPGAlanis Morissette kan pronken met uitstekende rapportcijfers: Ze verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, heeft zeven Grammy Awards op haar naam staan en maakte met albums als “Jagged Little Pill” en songs als “Ironic”, “Thank U” en “You Oughta Know” muziek die de geschiedenisboeken inging. Het is met trots dat Sony Music u een gloednieuw album van Alanis Morissette aankondigt: “Havoc And Bright Lights”, release 27 augustus. De singer-songwriter werkte hiervoor samen met muzikale toptalenten als Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) en Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2). Het album wordt voorafgegaan door de single “Guardian”, beluisteren en de tekst volgen kan hier: http://youtu.be/gCBIG28On0o. De nieuwe single is op en top Alanis, nog steeds de beste poëtische woordsmid waar de wereld in de jaren ’90 verliefd op werd.

22:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: alanis morissette, havoc and bright lights, album havoc and bright lights, grammy awards |  Facebook | |  Print |

Monique Smit, gezicht schoenenreus

monique_smit.JPGSchoenenreus is een unieke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. De persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit sluiten perfect aan op de positionering van Schoenenreus. Donderdag 31 mei 2012 vond in een studio in Amsterdam de aftrap van de samenwerking plaats, die start met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie.

Vanaf juli is Monique Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land. Ook verschijnt ze komend najaar in Schoenenreus-folders, op posters in de filialen, in dagbladadvertenties en op de website. Monique Smit is gek op schoenen en dat laat ze zien in deze uitingen, waarin ook haar persoonlijke selectie uit onze collectie wordt gepresenteerd.

Over Schoenenreus
In 1969 opende het eerste Schoenenreus-filiaal haar deuren. Momenteel zijn er meer dan tweehonderd filialen in Nederland en België, waar de klant terecht kan voor een modieus, scherp geprijsd assortiment schoenen en (sport-)kleding van een verrassend goede kwaliteit. Begin dit jaar zijn negen Schoenenreus-filialen volledig vernieuwd en aangepast aan wordt de collectie eigentijds gepresenteerd. Fris, overzichtelijk en actueel zijn de kernwoorden van de nieuwe Schoenenreus-winkelformule.

Dit najaar zullen nog eens 10 filialen worden omgebouwd naar de nieuwe formule.

Monique Smit

De Volendamse Monique Smit (23) presenteert sinds 2007 de Z@PP Kids Top 20 en bracht in 2008 haar succesvolle debuutalbum ‘Stel je voor’ uit, met de hits ‘Wild’, ‘Blijf je vanavond bij mij’, ‘Vrouwenalfabet’ en ‘Stel je voor’. In 2010 verscheen haar tweede album, ‘Verder’.

22:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fashionnieuws, Muziek | Tags: monique smit, zangeres monique smit, schoenenreus, amsterdam |  Facebook | |  Print |

Vrijdag in EENVANDAAG: Elizabeth 60 jaar op de troon

koningin_elizabeth.JPGZestig jaar zit ze op de troon en ze gaat er pas van af als ze sterft: Koningin Elizabeth van Groot Britannië. Ze is tot nu toe de langst regerende huidige vorstin.

Dit weekend wordt haar diamanten jubileum groots gevierd. In EENVANDAAG vrijdag het verhaal van ‘Lillibet’ (de bijnaam die ze in haar kinderjaren kreeg toen ze haar naam nog niet kon uitspreken).

Bergen hoopt op zomer zonder branden
In Bergen maken ze zich op voor een spannende zomer: slaat de ‘pyromaan van Schoorl’ weer toe? Een jaar geleden verwoestte een reeks aangestoken branden een groot deel van het unieke natuurgebied.

De dader werd nooit gepakt en het mysterie bleef onopgelost. Hoe is het nu een jaar later in het getroffen duingebied?

En hoe is Bergen voorbereid op het warme seizoen? Vrijdag in EENVANDAAG een reportage.

EENVANDAAG
Uitzending vrijdag 1 juni
Nederland 1 – 18.15 uur

22:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Royalty, Televisie | Tags: elizabeth 60 jaar, troon elizabeth, eenvandaag, 60 jaar |  Facebook | |  Print |

Dinsdag in JE OUDERS IN DE LIK: Gevangenschap moeder grote impact op Mandy

je_ouders_in_de_lik.JPGIn de laatste aflevering van JE OUDERS IN DE LIK staat het verhaal van Mandy centraal. Haar moeder zit sinds een jaar in de gevangenis. Mandy heeft het daar heel erg moeilijk mee. Volgens haar familie is ze sindsdien gestopt met praten over haar gevoelens en is ze erg in zichzelf gekeerd. Samen met Claudia Schoemacher bezoekt Mandy haar moeder en probeert ze tijdens een emotioneel gesprek te vertellen wat haar dwarszit.

Verder ontmoet Claudia Fred Teeven, demissionair staatssecretaris van Justitie. Wat kan hij betekenen voor kinderen van gedetineerde ouders? Het is belangrijk om terugval in criminaliteit te voorkomen om op die manier de veiligheid in Nederland te vergroten. Een succesvolle terugkeer in de samenleving begint bij de gedetineerde zelf. Kinderen kunnen er niks aan doen dat hun ouder in detentie zit. Teeven vindt het daarom belangrijk dat er aandacht is voor de belangen van kinderen. Kinderen van gedetineerde ouders lopen een verhoogde kans in de toekomst zelf ook de fout in te gaan. Ook in het terugdringen van criminaliteit is contact met de gedetineerde ouder erg belangrijk.

Zesdelige reality-serie
JE OUDERS IN DE LIK laat zien wat het voor kinderen betekent als een van hun ouders gevangen zit. Kinderen van gedetineerde ouders vertellen voor het eerst aan hun vader of moeder hun kant van het verhaal. Zij worden gesteund door Claudia Schoemacher die als dochter van een ex-gedetineerde ervaringsdeskundige is. Het programma biedt jongeren de mogelijkheid om hun opgekropte gevoelens zoals boosheid, verdriet, onmacht, teleurstelling en verbijstering te ventileren.

JE OUDERS IN DE LIK is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Stichting Exodus en het Ministerie van Veiligheid en Justitie die het mogelijk hebben gemaakt om achter de schermen in verschillende Nederlandse gevangenissen te filmen.

JE OUDERS IN DE LIK
Uitzending dinsdag 5 juni
Nederland 3 – 21.50 uur

22:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tros, je ouders in de lik |  Facebook | |  Print |

‘De waan van de dag’, vrijdag 1 juni 2012 om 20.55 uur op Nederland 2

Politici en pers: ze kunnen niet zonder elkaar. Zeker in verkiezingstijd vormen ze een onvermijdelijke combinatie. Over de kneepjes en valkuilen van de omgang tussen media en politiek, een gesprek met VVD-coryfee en ervaringsdeskundige Hans Wiegel.

Bij de ontruiming van het tentenkamp van asielzoekers in Ter Apel werd de pers op afstand gehouden. Dit tot woede van een aantal journalisten en fotografen. Was dit een incident of komt het vaker voor dat de media worden belemmerd in hun werk? En heeft de overheid daar goede redenen voor? Een reportage.

Met in deze laatste uitzending politiek commentator Max van Weezel van ‘Vrij Nederland’ en hoofdredacteur Bart Brouwers van ‘dichtbij.nl’. Verder ook weer een column van Anne Boermans.

21:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de waan van de dag, tros, nederland 2 |  Facebook | |  Print |

‘Per Seconde Wijzer’, vrijdag 1 juni 2012 om 20.25 uur op Nederland 2

De langstlopende VARA-kennisquiz vanavond voor de laatste keer dit seizoen mee te spelen op televisie. In de kennisquiz gaan twee spelers - onafhankelijk van elkaar - de strijd aan met de klok. De kandidaten moeten binnen 200 seconden 4 vragen beantwoorden over een van de zelf gekozen categorieën Geschiedenis, Kunst, Wetenschap, Sport of Tegenwoordige Tijd. Wie mag straks het felbegeerde ‘Per Seconde Wijzer klokje’ ontvangen uit handen van presentator Kees Driehuis?

21:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: per seconde wijzer, nederland 2, tros |  Facebook | |  Print |

George Arrendell stopt met "Zone Stad"

george_arrendell.JPGMomenteel worden in Antwerpen de 13 nieuwe afleveringen uit het 8ste seizoen van Zone Stad opgenomen. In deze jaargang zal de kijker kennismaken met Kim Hertogs, de nieuwe politiepartner van Guy Van Sande, maar zal hij ook afscheid nemen van George Arrendell.

Inderdaad, na 5 seizoenen van Zone Stad heeft George Arrendell besloten om zijn wapen en politiebadge in te leveren zodat hij tijd en ruimte krijgt om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan. Voor de acteur was het geen evidente beslissing. Vooral omdat hij altijd graag heeft samengewerkt met zijn collega-acteurs en met het productieteam van Studio-A, en omdat Zone Stad voor hem een fictie-trip is die telkens weer naar meer smaakt.

“In het leven moeten soms moeilijke beslissingen genomen worden, en dit was er voor mij zo eentje. Ik zal Zone Stad zonder meer missen, maar nu is naar mijn gevoel de tijd aangebroken om –met dank voor wat geweest is- nieuwe acteerpaden te gaan bewandelen. Ik ben blij dat ik samen met stuk voor stuk fijne collega’s van zowel voor als achter de schermen, heb kunnen bouwen en meewerken aan een ijzersterke politiereeks met ‘guts’! Het is dan ook met dankbaarheid en een positieve terugblik dat ik mijn wapen en politiebadge inlever”, aldus George Arrendell.

Ook het productieteam kijkt terug op een prettige samenwerking. Guy Goedgezelschap, algemeen directeur van Studio-A: “We vinden het spijtig dat George ons gaat verlaten, maar hebben ook veel begrip voor zijn wens om nieuwe horizonten te verkennen. We wensen George veel succes toe in alles wat hij onderneemt en willen hem bedanken voor de opdracht die hij altijd met verve en groot enthousiasme volbracht.”

Jimmy N’Tongo, het personage van George Arrendell in Zone Stad, zal in verschillende afleveringen van het 8ste seizoen te zien zijn. Hoe Jimmy uit de politiereeks verdwijnt, blijft voorlopig geheim. Maar de adepten kunnen er op rekenen dat het afscheid niet zonder slag of stoot zal zijn…

Hazes weer terug in zijn Amsterdam

andre_hazes.JPGVanmiddag gaf de cast van de nieuwe musical Amsterdam Hij gelooft in Mij, samen met producent Joop van den Ende en regisseur Ruut Weissman, alvast een uniek voorproefje aan de pers van wat het publiek vanaf november exclusief kan gaan zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Hij Gelooft in Mij is een geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over het leven van André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. De hoofdrollen worden gespeeld door Chantal Janzen, Martijn Fischer, Cees Geel, Hajo Bruins, Tina de Bruin en Doris Baaten. Vandaag is de kaartverkoop officieel van start gegaan.

18:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: amsterdam, hazes, andre hazes, hij gelooft in mij, musical hij gelooft in mij |  Facebook | |  Print |

Sven Ornelis vertrekt als tweede uit Het Experiment

q-music.JPGSven Ornelis mocht vanavond eindelijk, na 11 dagen, het Experiment van Q-music verlaten. Hij kon de afgelopen dagen 50 stellingen correct inschatten en heeft daarmee zijn vrijheid terug gewonnen. Hij werd meteen opgepikt met een helikopter en naar de studio in Vilvoorde gebracht.

Sinds vorige week maandag zaten Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Wine Lauwers afgesloten van de buitenwereld in Het Experiment. Alle informatie kregen ze via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, maar ze wisten nooit of die berichten waar of niet waar waren. Hun opdracht: inschatten of de informatie klopte om zo punten te verzamelen.

Wine was de eerste die Het Experiment mocht verlaten. Dat gebeurde afgelopen maandag. Sven en Kürt hadden toen een grote achterstand opgelopen. Vooral Sven stond de hele week argwanend tegenover alle nieuwtjes die Wim en Anke hen doorspeelde, maar slaagde er toch in de 50 punten vandaag te behalen. Na het vertrek van Sven blijft Kürt alleen achter in Het Experiment. Hij heeft momenteel 47 punten. Wanneer hij de 50 zal halen, blijft afwachten.

Het Experiment is te volgen op Q-music, maar ook live in beeld via digitale tv van Telenet op kanaal 39, de Q-app en op Q-music.be.

18:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: sven ornelis, het experiment |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende