‘De Bachelor’ - Aflevering 7 op maandag 2 januari 2012 om 20.45 bij vtm : Showbizzkanaal

01/01/2012

‘De Bachelor’ - Aflevering 7 op maandag 2 januari 2012 om 20.45 bij vtm

2be.JPGOp maandag 2 januari 2012 breekt er een belangrijk moment aan in ‘De Bachelor’. De begeerlijke vrijgezel Jeoffrey trekt in aflevering 7 immers met zijn vier overgebleven favorieten op een romantische date. Zowel Shari, Chloë, Ellen als Nathalie krijgen één dag en één nacht om de bachelor beter te leren kennen en om een speciaal plekje in zijn hart te veroveren. Samen zullen ze de meeste exclusieve en romantische plekjes van Thailand ontdekken.

Shari komt als eerste aan de beurt. Samen met Jeoffrey ontwaakt ze na een romantische nacht op een idyllisch eiland. Ze genieten samen van een leuk ontbijt en het wordt duidelijk dat beiden vlinders in de buik beginnen te voelen. Veel tijd om te genieten is er echter niet want Jeoffrey moet zich al snel opmaken voor zijn volgende afspraak.

Samen met de blonde Ellen trekt hij naar de bruisende hoofdstad Bangkok. De voorbije weken wist Ellen zich als favoriete van Jeoffrey te ontpoppen en beiden zijn dan ook zeer benieuwd hoe het hen zal vergaan tijdens de romantische date. Ze dineren op een exclusief dakrestaurant en leren elkaar steeds beter kennen. Hoewel er duidelijk aantrekking is tussen de twee, vraagt Ellen zich af hoe het hen in het dagelijkse leven in België zal vergaan.

Voor zijn derde date trekt Jeoffrey samen met Chloë per boot naar Phi Phi eiland. Jeoffrey wil tijdens deze date vooral ontdekken of het leeftijdsverschil tussen hem en de Dilbeekse schone niet te groot is. Hij test ook haar vertrouwen en samen belanden ze op een verjaardsdagsfeestje van enkele Thaise vissers.

Nathalie, die tot nu toe nog geen enkele privédate met Jeoffrey had, komt als laatste aan de beurt. Ze is vastberaden om Jeoffrey te tonen wat ze voor hem voelt en gooit hiervoor al haar troeven in de strijd. Met een luxejacht trekken ze naar de James Bond eilanden waar ze beiden alle remmen losgooien. Ook hier hangt duidelijk romantiek in de lucht.

Op het einde van de aflevering trekt Jeoffrey zich terug in zijn villa. Hij kan terugblikken op vier geslaagde romantische dates maar toch zal hij één dame alsnog moeten teleurstellen tijdens de allerlaatste roosceremonie in Thailand. Met de overige drie dames trekt de bachelor terug naar Vlaanderen, waar hij hun vrienden en familie volgende week beter zal leren kennen…

14:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de bachelor, de bachelor vtm, vtm de bachelor |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.