Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2011

Van oud naar nieuw vol ‘Nieuwjaarswensen’ bij vtmKzoom

Bij de start van een nieuw jaar kunnen nieuwjaarswensen niet ontbreken. Elk jaar wensen kinderen hun dierbaren het allerbeste toe, via de obligate nieuwjaarsbrieven of op een andere manier. Op zaterdag 31 december 2011 en zondag 1 januari 2012 krijgen 20 kids de kans hun wensen met alle vtmKzoom-ers te delen in ‘Nieuwjaarswensen’. Afwisselend zijn Arne en Joyce gastheer of –vrouw van dienst.

Via een wedstrijd bij vtmKzoom die liep van 7 tot en met 21 december 2011 konden de Vlaamse kids zich inschrijven voor ‘Nieuwjaarswensen’. Uit al deze inzendingen krijgen nu 20 vtmKzoom-ers de kans hun wensen te delen met alle kijkers. Van een meisje wiens neef in Londen woont, tot een leerkracht die haar volledige klas het beste wil wensen tot iemand die wenst dat haar kat die weggelopen is snel terug komt; ‘Nieuwjaarswensen’ zit boordevol warme wensen van en voor jong en oud.

‘Nieuwjaarswensen’ bij vtmKzoom op zaterdag 31 december 2011 en zondag 1 januari 2012, 20 wensen doorheen de dag.

17:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nieuwjaarswensen, vtm nieuwjaarswensen, vtmkzoom |  Facebook | |  Print |

Sean Dhondt presenteert tweede seizoen van ‘The Ultimate Dance Battle’

vtm.JPGNa een succesvol eerst seizoen van ‘The Ultimate Dance Battle’ bij 2BE komt er in maart 2012 een nieuwe reeks van de zinderende dansshow, deze keer echter bij vtm. De danshype heeft Vlaanderen flink te pakken. ‘So You Think You Can Dance’ sprak dit seizoen meer dan ooit een breed familiepubliek aan en ook ‘The Ultimate Dance Battle’ leent zich perfect voor een gezamenlijke, vaste kijkafspraak in gezinsverband.

Net als vorig seizoen zal Sean Dhondt de presentatie in handen nemen, geflankeerd door zijn Nederlandse collega Lieke van Lexmond. Artistiek leider en bedenker van dit spectaculaire dansreality-programma Dan Karaty daagt wederom vijf choreografen met verschillende dansstijlen uit om met hun nog te vormen groepen de strijd met elkaar aan te gaan.

De eerste drie namen van deze sterchoreografen zijn bekend: De 27-jarige Hiphopper Vincent Vianen die bekend is van het populaire dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’ en onder andere heeft gewerkt met grootheden als Usher en Kelis, de 38-jarige Belg en Jazz-specialist Michel Froget die de choreografie heeft gedaan van Belle Perez tijdens Eurosong 2006 en de 26-jarige Modern-choreograaf Min Hee Bervoets die al op jonge leeftijd de "The Power of Imagination" won, een prijs voor choreografisch talent.

Het niveau van de dansers die zich voor het aankomende seizoen reeds hebben aangemeld, is hoog. De pre-audities lopen nog een week, dus wie zich nog wil inschrijven zet er best vaart achter. Inschrijven kan nog via vtm.be of via deze link.

Na zware auditierondes, die te zien zullen zijn in de eerste twee afleveringen, krijgt alleen de crème de la crème van deze dansers toegang tot de slopende Dance Camp-rondes. De choreografen stellen vervolgens hun eigen dream team samengesteld om de pittige opdrachten, gegeven door Dan Karaty, tot een goed einde te brengen. Doen ze dit niet, dan lopen ze de kans dat er een danser uit hun team wordt geruild door het winnende team. Uiteindelijk bereiken alle vijf de teams de liveshows. Daar strijden ze tegen elkaar met maar één doel voor ogen: het winnen van ‘The Ultimate Dance Battle’ 2012. De winnende choreograaf gaat naar huis met het prijzengeld van maar liefst 25.000 euro en elke danser uit dit winnende team wint 5.000 euro.

17:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sean dhondt, vtm sean dhondt, the ultimate dance battle |  Facebook | |  Print |

30/12/2011

2 Belgische Misters in Most Handsome Men of 2011

miss.JPGHet is wereldwijd een traditie: op het einde van het jaar worden heel wat lijstjes opgesteld. Wanneer alle internationale Misterverkiezingen erop zitten wordt naar aloude traditie ook een lijst opgesteld met daarin de meest knappe Misters van dat jaar. Opvallend: dit jaar sieren ook 2 Belgische Misters de affiche! Gianni Sennesael (MBP 2012) kreeg de 10de plaats toebedeeld, terwijl Sonny Wouters (Mister Universe Model 2011) de 18de knapste Mister ter wereld is. 2 van de 20 knapste Misters ter wereld komen dus uit België, wat terecht een topprestatie kan worden genoemd!

23:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Miss | Tags: most handsome men of 2011 |  Facebook | |  Print |

The Voice van Vlaanderen: ontknoping aflevering 6

vtm.JPGDe Blind Auditions zijn definitief afgelopen. De coaches hebben hun team samengesteld waarmee ze aan de Battles willen beginnen. De laatste aflevering was nog goed voor heel wat talent én de Wildcard-winnaars.

Koen selecteerde tijdens de laatste aflevering maar liefst 4 kandidaten tijdens de Blind Auditions. Ook koos hij nog één teamlid uit via de wedstrijd van Q-music. Wesley, Nathalie, Els, Eley en Yannie vervoegen de rest van het team van Koen en maken zich op om het tegen elkaar op te nemen in de Battles.

Het team van Jasper werd tijdens de laatste aflevering van de Blind Auditions aangevuld met Charlotte en twee Wildcard-winnaars, Ziggy en Zinno. Ook Natalia vervolledigde haar team. Met Karim, Silke, Kristina en Sarah staat ook haar teller op 16 leden. Tot slot koos Alex nog voor Kenny, Teresa, Kimberley en Wildcard-winnaars Willem en Jody.

Vanaf volgende week vrijdag 6 januari 2012 is het tijd voor de Battles. Elke coach zal tijdens elke aflevering van deze Battles bikkelhard moeten snoeien in zijn of haar eigen team. Tot er na vier Battle-afleveringen nog maar 6 teamleden per coach overblijven…

23:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the voice van vlaanderen, vtm the voice van vlaanderen, vtm |  Facebook | |  Print |

Jannes scoort opnieuw beste Hollandse nummer ooit

jannes.JPGJannes staat opnieuw met het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’ op nummer één in de Hollandse 100. Hij wist ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes voor te blijven. De lijst met de honderd beste Nederlandstalige hits aller tijden is samengesteld door de luisteraars van RADIONL.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Jannes met het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’ uitgeroepen tot de meest populaire single ooit. “Het is een eer dat de fans hun stem uitgebracht hebben op een nummer van mij, het geeft mij de kracht om er in 2012 opnieuw een prachtjaar van te maken”, aldus Jannes.

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied brachten voor de zevende keer op rij massaal hun stem uit op de lijst. Voldoende stemmen om in de lijst van 100 te komen waren onder andere voor Dries Roelvink, Dennie Christian, Peter Beense en natuurlijk winnaar Jannes. Zij hebben tijdens de uitzending vrijdag 30 december op toerbeurt samen met de RADIONL- DJ’s de presentatie voor hun rekening genomen.

18:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Hollandse Muziek, Radio | Tags: jannes, zanger jannes, andré hazes |  Facebook | |  Print |

Nieuwe afleveringen 'Kinderen Geen Bezwaar' vanaf 7 januari op Nederland 1

vara.JPGRelatieperikelen stijgen tot hoogtepunt in negende seizoen

NIEUWE AFLEVERINGEN ‘Kinderen geen bezwaar’ VANAF ZATERDAG 7 JANUARI 2012

De populaire VARA-sitcom over een modern gezin, 'Kinderen Geen Bezwaar', komt binnenkort weer over de vloer: met ingang van zaterdag 7 januari 2012 gaat het negende seizoen van start.

Dan zijn, wekelijks op zaterdag om 19.30 uur op Nederland 1, veertien nieuwe afleveringen te zien, waarmee de serie de grens van de 200e aflevering passeert.

Maud (Anne-Mieke Ruyten) en Gerard (Alfred van den Heuvel) voeren nog steeds een huishouden, waarin de verdeling van taken strikt gehandhaafd wordt. Gerard reddert, zuigt, kookt en piekert, terwijl Maud voor het inkomen en de nodige relativering zorgt: afwisselend sarcastisch en meevoelend. Intussen zijn bij de jongere generatie al heel wat wisselende samenstellingen voorbijgetrokken. Inke (Bobbie Koek) compenseert haar kinderloosheid met bezoeken aan haar zwangere vriendin Fleur. Sinan (Gürkan Kücüksentürk) doet zijn best dit niet al te erg te vinden. In dit seizoen voeren relatieperikelen tussen Julia (Céline Purcell) en Tom (Rufus Hegeman) tot onverwachte wendingen en komt een oude bekende ook nog even een kijkje nemen.

De eerste nieuwe aflevering, op zaterdag 7 januari, is getiteld ‘Gekibbel en verspilling’. Over verkwisting valt heel goed te twisten. Maud en Gerard vinden het wel lekker, een beetje geruzie. Inke en Sinan hebben mot over serieuzere zaken: een nieuwe huisgenote, en dat is nogal een teef.

Foto: Lilian van Rooij

18:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: kinderen geen bezwaar, vara, kinderen geen bezwaar vara |  Facebook | |  Print |

RADAR over social media en privacy

tros_radar.JPGFacebook maakte het onmogelijke mogelijk en verzamelde, in de zeven jaar dat ze bestaat, een enorme hoeveelheid privégegevens. Gegevens die goud waard zijn voor adverteerders, maar ook voor overheden, de werkgever en de verzekeraar. Privégegevens zijn het nieuwe kapitaal. Maar wat doen Facebook en andere social media met deze gegevens en wie kunnen er allemaal bij? Zijn de gegevens wel zo privé als iedereen denkt? RADAR geeft uitleg.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg

RADAR
Uitzending maandag 2 januari
Nederland 1 – 20.30 uur

18:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: radar, privégegevens, antoinette hertsenberg |  Facebook | |  Print |

VT4 en VIJFtv in 2011: de cijfers

sbs.JPGVT4 haalt in 2011 gemiddeld 11,1 procent marktaandeel op VVA 18-54. Het dagbereik van VT4 was nooit hoger in de voorbije zes jaar.

VIJFtv haalt 5,2 procent marktaandeel op vrouwen 20-49 tussen 17u en 24u, de commercieel interessantste en belangrijkste uurschijf. Daarmee blijft VIJFtv de grootste Vlaamse vrouwenzender in haar doelgroep.

VIJFtv haalt dit najaar schitterende resultaten met lokale toppers Astrid in Wonderland en Zo Man Zo Vrouw.

Op VT4 worden tal van records gebroken in 2011: de voorbije oktobermaand was de beste filmmaand ooit voor VT4, de wedstrijden van de Superprestige Veldrijden halen betere kijkcijfers dan ooit, en Vermist haalt zijn hoogste piek ooit in het derde seizoen.

VT4 en VIJFtv kijken met veel plezier uit naar 2012: na een sterk voorjaar volgt een nieuw najaar.

VT4 haalt in 2011 gemiddeld 11,1 procent marktaandeel op zijn doelgroep, VVA 18-54. Het gemiddelde dagbereik van VT4 was de voorbije zes jaar nooit hoger. Maar liefst 1.850.000 Vlamingen komen in 2011 gemiddeld langs bij VT4. VIJFtv haalt 5,2 procent marktaandeel op haar doelgroep, vrouwen tussen 20 en 49. Daarmee blijft VIJFtv de grootste Vlaamse vrouwenzender tussen 17u en 24u, de commercieel interessante en belangrijke uurschijf.

De beide SBS-zenders kunnen bogen op een ijzersterk najaar in 2011. Voor VIJFtv halen Hollywoodfenomeen Astrid Bryan en nieuwe VIJFtv-stylist Jani Kazaltzis alles uit de kast. Astrid in Wonderland haalt tot 359.000 kijkers en tot bijna 21 procent marktaandeel op vrouwen 20-49 voor een aflevering. Zo Man Zo Vrouw doet minstens even goed, en piekt tot net geen 22 procent marktaandeel op de VIJFtv-doelgroep en tot maar liefst 272.000 kijkers.

VIJFtv krijgt begin 2011 een nieuwe look, en profileert zicht daarmee nog steviger als het Vlaamse vrouwelijk alternatief bij uitstek. Amerikaanse topseries die zich specifiek op vrouwen richten, hebben sinds jaar en dag een plek op VIJFtv, en laten in 2011 zien waarom. Grey's Anatomy en Private Practice, om er maar twee te noemen, halen respectievelijk tot 248.000 en tot 201.000 kijkers en tot 16 en 13 procent marktaandeel op vrouwen tussen 20 en 49. I Love Woensdagfilms worden in 2011 I Love Donderdagfilms, en die kleine aardverschuiving gaat niet onopgemerkt voorbij. The Proposal, met Sandra Bullock en Ryan Reynolds, piekt tot 319.000 kijkers en een marktaandeel van meer dan 10 procent op vrouwen 20-49, en dat in volle prime time.

Ook in 2012 zal VIJFtv alle Vlaamse vrouwen van een heerlijke portie Me-Time voorzien. Zo zullen Astrid in Wonderland en Zo Man Zo Vrouw dit voorjaar op VIJFtv te zien zijn. Begin 2012 starten de groentjes uit Rookie Blue aan de afleveringen van hun tweede seizoen, en start VIJFtv met de gloednieuwe Amerikaanse serie Pan Am. Verder pakt VIJFtv dit voorjaar uit met pakkende waargebeurde films en met het nieuwe buitenlandse programma Getrouwd Met Een Misdadiger op maandag.

Het voorbije jaar sneuvelden er verschillende records voor VT4. Bijna elke uitzending van de Superprestige Veldrijden haalde meer kijkers en/of marktaandeel op VVA 18-54 dan de vroegere uitzendingen van die manches. Uitschieters zijn in 2011 de Superprestigerit in Gieten, die tot 869.000 kijkers haalde, en de cross in Gavere, die gemiddeld 55 procent marktaandeel haalde op VVA 18-54 tijdens het wedstrijduur. Daarmee haalde die wedstrijd het hoogste marktaandeel ooit voor een Superprestigewedstrijd, ongeacht op welke zender de veldrit te zien was. Het sportaanbod op VT4 kent in 2011 een flinke uitbreiding met de uitzendingen van de Formule 1. De allereerste F1-wedstrijd op VT4, die van Australië, was met meer dan 26 procent marktaandeel op VVA 18-54 meteen marktleider.

2011 zal in de tv-geschiedenisboeken bekend staan als een uitstekend jaar voor films op VT4, met als uitschieter de maand oktober. Blockbuster op Zaterdag Angels & Demons bijvoorbeeld, haalde toen maar liefst 30 procent marktaandeel op VVA 18-54, en gemiddeld 461.000 kijkers. Andere films die het uitstekend deden het voorbije jaar zijn Quantum of Solace (27 procent marktaandeel op VVA 18-54 en gemiddeld 365.000 kijkers) en 2012 (ook 27 procent marktaandeel op VVA 18-54 en gemiddeld 331.000 kijkers).

Het derde seizoen van de Vlaamse topserie Vermist piekt in 2011 tot 618.000 kijkers. Dat is de hoogste piek ooit voor Vermist. Vermist is bovendien de best bekeken lokale productie van VT4 in 2011. Andere Vlaamse programma's die in 2011 in het oog springen, zijn Komen Eten (tot 823.000 kijkers en tot 29 procent marktaandeel op VVA 18-54), Rekening in het Rood: Armoede in Vlaanderen (tot 391.000 kijkers en tot 24 procent marktaandeel op de VT4-doelgroep), Help, Mijn Man Is Een Klusser (tot 497.000 kijkers en tot 24 procent marktaandeel op VVA 18-54) en Exotische Liefde (tot 423.000 kijkers en tot 25 procent marktaandeel op VVA 18-54). En Sofie Dumont haalt met Goe Gebakken niet alleen uitstekende kijkcijfers op VT4 (tot 292.000 kijkers), ze gooit met haar intussen meer dan 135.000 verkochte exemplaren van Goe Gebakken en Goe Gebakken 2 ook hoge ogen in de Vlaamse boekenwinkels.

De dinsdagavond van VT4 is in 2011 nog sterker dan voorheen, en blijft gemiddeld de beste VT4-avond van de week. The Mentalist is ook in 2011 de best bekeken Amerikaanse serie in Vlaanderen, met een marktaandeel tot boven 27 procent op VVA 18-54 en tot 552.000 kijkers. Ook Castle, de spitsbroeder van The Mentalist op dinsdagavond, kan mooie adelbrieven voorleggen met pieken tot 492.000 kijkers en een marktaandeel tot bijna 26 procent op VVA 18-54. En wat gezegd van Criminal Minds, de door critici fel bejubelde misdaadserie die in 2011 tot 27 procent marktaandeel op de VT4-doelgroep laat optekenen.

VT4 pakt vanaf 9 januari twee weken lang uit met een nieuw dagelijks programma. otto gaat op zoek naar ontroerende, spannende of grappige verhalen over Vlamingen en hun auto, en dat naar aanleiding van het autosalon dat op 12 januari van start gaat. Reportages over geluk onderweg en plezier op de achterbank, verhalen van gewone Vlamingen over hun buitengewone auto's. Verder krijgen VT4-kijkers in januari een spannende seizoensfinale van Vermist voorgeschoteld, waarna voor alle acteurs en medewerkers de opnames van het vierde seizoen van start kunnen gaan.

Wat mogen de Vlaamse tv-kijkers dit voorjaar nog van VT4 verwachten? Alvast een flinke tip van de sluier: nieuwe afleveringen van Komen Eten, Huizenjacht, Goe Gebakken en De Smaakpolitie, de fonkelnieuwe programma's Uit De Weg en Switch, de razendspannende ontknoping van de Superprestige Veldrijden en een nieuwe Formule 1-seizoen. Naar goede gewoonte brengt VT4 dit voorjaar natuurlijk ook nieuwe afleveringen van de populairste Amerikaanse series en de strafste blockbusters. En na een straf voorjaar, volgt een nieuw najaar, maar daarover later meer.

18:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vt4, vijftv, cijfers 2011 vt4, cijfers vijftv 2011 |  Facebook | |  Print |

Kristallen Film voor OUWEHOEREN

ouwehoeren.JPGVandaag wordt de documentaire OUWEHOEREN, van regisseurs Rob Schröder en Gabrielle Provaas, bekroond met een Kristallen Film. Namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds overhandigt Herman de Wit vanmiddag de award aan Martine en Louise Fokkens en beide regisseurs. Sinds de bioscooprelease op donderdag 1 december hebben 10.000 bezoekers de film gezien. Het is de tweede documentaire in 2011 die de status van Kristallen Film heeft behaald.

Louise en Martine Fokkens leven en overleven al bijna 50 jaar op de wallen. Er is in die tijd heel wat veranderd. Rob Schröder en Gabrielle Provaas volgden de dames Fokkens de afgelopen jaren en legden dit vast in de documentaire. Louise en Martine tekenden zelf hun ervaringen op in een boek: ‘Ouwehoeren - Verhalen uit de Peeskamer’.

Niemand kan ons beter inwijden in de intrigerende wereld van de betaalde liefde, dan de tweelingzussen Louise en Martine. Al ruim 50 jaar zijn zij bekende gezichten op de Amsterdamse wallen. OUWEHOEREN is een film over het leven van deze twee opmerkelijke vrouwen en laat zien wat gewoonlijk achter de gesloten gordijnen van het vak verborgen blijft.

De film is geregisseerd door Rob Schröder en Gabrielle Provaas. OUWEHOEREN is een Submarine productie in coproductie met de VPRO en is een Teledoc, een samenwerkingsverband van het CoBO-Fonds, het Nederlands Filmfonds en de NPO.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

OUWEHOEREN draait momenteel in 8 zalen in Nederland.

18:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: ouwehoeren, film ouwehoeren, rob schröder |  Facebook | |  Print |

29/12/2011

Allerlaatste kans voor coaches ‘The Voice van Vlaanderen’ om team te vervolledigen

vtm.JPGDe voorlaatste aflevering van de ‘Blind Auditions’, vorige week vrijdag, kon tot nu 1.145.777 kijkers – met een piek van 1.329.619 kijkers – bekoren (live+5). Wat resulteert in een marktaandeel van 50,8 % (VVA 18-54). Vrijdag 30 december 2011 om20.55u bij vtm, gaan coaches Natalia, Koen, Jasper en Alex voor de allerlaatste keer met hun rug naar het podium van ‘The Voice van Vlaanderen’ zitten voor de Blind Auditions. Het is voor hen hét moment van de waarheid. Welke talenten zullen hun teams vervolledigen?

De 20-jarige Charlotte (Brugge) en Karim (Antwerpen) zijn twee hartsvrienden die een zangcarrière wel zien zitten. “Er is geen dag die voorbij gaat dat we niet over muziek of ‘The Voice’ praten de laatste maanden”, vertelt Charlotte. “Ik merk ook dat we heel veel steun hebben aan elkaar”, vult Karim haar aan. “Het is leuk om zo’n avontuur samen mee te maken”. Charlotte en Karim doen wel niet samen auditie, maar gaan allebei apart voor hun Blind Audition.

Yannie (38) uit Antwerpen groeide op met muziek en theater. Met de klassieker ‘I Can’t Stand the Rain’ wil Yannie de coaches ervan overtuigen dat ze in de Battles hoort. Net als Yannie, doet Kenny (31) uit Turnhout mee aan ‘The Voice’ omdat het vooral om de stem gaat. De klassiek geschoolde Kenny kiest voor zijn Blind Audition dan ook een nummer uit zijn dagelijkse repertoire. “Ik wil even het cliché doorbreken en totaal iets anders brengen”, vertelt Kenny.

De zingende actrice Dorothy (27) waagt haar kans in de muziekwereld. Dorothy blijkt een echte duizendpoot op het vlak van acteren als zingen. Zo had ze de rol van ‘de zingende kuisvrouw’ in de één-reeks ‘Oud België’, maar was ze ook al aan het werk in tal van musicals. Nu doet ze net als alle anderen gewoon auditie voor vier omgedraaide stoelen in de hoop dat er ééntje omdraait.

Eley (29) uit Wilrijk is in het dagelijkse leven een timide man, maar op het podium leeft hij zich naar eigen zeggen volledig uit. Benieuwd of de coaches overtuigd zijn van zijn nummer ‘Stand By My Woman’ van Lenny Kravitz.

De 100-jarige buurvrouw van Silke (17) uit Deurne was het die haar overtuigde om deel te nemen aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Met het nummer ‘Right to be Wrong’ van Joss Stone wil Silke de raad van haar buurvrouw om alle kansen te grijpen in het leven omzetten in een ticket voor de Battles.

De 26-jarige meiden, Teresa uit Maasmechelen en Kimberley uit Mechelen staan met knikkende knieën op het podium van ‘The Voice van Vlaanderen’. Slaagt één van hen erin om door te stoten naar de Battles? Of moeten ze al meteen de koffers pakken?

Ook de Gentse Els (31) hoopt op een plaats in het tweede stadium van ‘The Voice van Vlaanderen’, de Battles. “Toen mensen me vroeger als ik klein was vroegen wat ik later wilde worden, was het antwoord altijd zangeres”, vertelt ze. Nu probeert Els met ‘I’m Not So Tough’ van Ilse DeLange haar droom om zangeres te worden waar te maken.

De allerlaatste kandidate Nathalie (20) komt net als Els uit Gent. Naast haar studies van kunstwetenschappen vult Nathalie haar dagen met theater en muziek. “Ik ga ‘That Man’ van Caro Emerald zingen”, vertelt Nathalie voor haar auditie. Kan ze met dit jazzy nummer de fab four van ‘The Voice van Vlaanderen’ bekoren en een plaats in de Battles in de wacht slepen?

Na de auditie van Nathalie zitten de Blind Auditions erop. Maar begin december was er nog een ultieme kans om ‘The Voice’ te worden. Via een wedstrijd op Q-music werden de allerlaatste Wildcards weggeven. Uit enorm veel online audities op de website van Q-music werden 12 kandidaten uitgekozen om net zoals op televisie een blinde auditie te doen voor de vier coaches.

Het enige verschil met ‘The Voice’ op televisie was dat als de coaches, die in de radiostudio aanwezig waren, op hun knop drukten, ze meteen de kandidaat in hun team hadden. Snel zijn was dus meer dan ooit belangrijk…

De teams zijn gevormd en stomen zich klaar voor de onverbiddelijke Battles waarin het deelnemersaantal onverbiddelijk gehalveerd wordt. Maar dat is voor volgende week vrijdag 6 januari 2012.

16:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the voice van vlaanderen, vtm the voice van vlaanderen |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende