Showbizzkanaal : Archieven

31/08/2011

Tal van nieuwe serie's op Nickelodeon

studio100.JPGDe boekentassen zijn weer uit de kast gehaald en morgen luidt de schoolbel al weer een nieuw schooljaar in. Het juiste moment dus voor Nickelodeon om alle kids te verrassen met een gepaste dosis ontspanning na schooltijd: een heleboel nieuwe formats en nooit geziene afleveringen van hun favoriete series. Passend binnen de Nickelodeon leefwereld zijn ook nu weer actie, spanning en humor de rode draad doorheen het najaar van Nickelodeon.

Vanaf woensdag 7 september daagt Nickelodeon kids weer fysiek én culinair uit met het nieuwe seizoen van Cool Factor. Wie baant zich het snelst een weg met een raft op de wildwaterbaan? Wie weet zich staande te houden in de rolling bubble? En wie zet zijn tanden in een toast met insecten of een paar slijmerige slakken? Cool Factor laat kinderen kennis maken met bizarre internationale delicatessen en stimuleert hen hun grenzen te verleggen, hun angsten opzij te zetten en te durven proberen. In dit nieuwe seizoen gaan ook 8 Vlaamse kids de uitdaging aan. Presentatie is in handen van Loek Beerninck (Nienke – Het Huis Anubis).

Cool Factor: vanaf 7 september elke woensdag om 15:30 op Nickelodeon.

En ook de Geheime Club van de Oude Wilg is weer helemaal terug van weggeweest! Vanaf 5 september wordt het namelijk weer volop genieten van de avonturen van Het Huis Anubis. Nadat het verhaal van De Vijf van het Magische Zwaard net voor de zomer een spannende ontknoping kende, brengt Nickelodeon vanaf maandag opnieuw het oorspronkelijke verhaal. Fabian, Nienke, Amber en Appie zijn er dus weer bij en gaan op zoek naar de verborgen geschiedenis van Het Huis Anubis.

Het Huis Anubis: vanaf 5 september elke schooldag om 19:35 op Nickelodeon. Herhaling van alle weekafleveringen op zaterdag om 19:00.

Zaterdag- en zondagochtend staat een vaste afspraak met de Power Rangers: Samurai op het programma. De vijf jonge samurai, Jayden, Kevin, Emily, Mike en Mia hebben de gave om dankzij de krachtsymbolen vuur, water, bos, lucht en aarde, te veranderen in de Power Rangers. Samen nemen zij het op tegen monsters en proberen zij de wereld te redden van de ondergang. Net zoals in de oorspronkelijke reeks, staan vriendschap en teamwork hierbij centraal. De nieuwe reeks Power Rangers: Samurai toont nieuwe monsters, een heleboel nieuwe special effects en werd bovendien gefilmd in HD kwaliteit zodat actiescènes nóg spannender worden.

Power Rangers: Samurai, elke zaterdag en zondag om 07:25 op Nickelodeon.

Vanaf 8 oktober brengt Nickelodeon de gloednieuwe en 26-delige live-action serie Naranjina. Het onstuimige meisje Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt of wie haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de antwoorden te vinden om het mysterie op te lossen. Want zij wil niets liever dan terugkeren naar haar ouders.

Naranjina: vanaf 8 oktober elke zaterdag en zondag om 18:35 op Nickelodeon.

Vanaf 15 oktober stijgt de spanning ten top wanneer de gloednieuwe live action serie Supah Ninjas van start gaat. Wanneer Mike Fukanaga erachter komt dat hij afstamt van een eeuwenoude generatie ninja’s, verandert zijn leven. Samen met zijn beste vriend Owen, laat hij zich door zijn opa inleiden in de spannende leefwereld van de ninja’s. Buiten de schooluren zijn Mike en Owen Supah Ninjas en gaan zij de strijd aan met de misdaad.

Supah Ninjas: vanaf 15 oktober elke zaterdag en zondag om 17:00 op Nickelodeon.

Uiteraard krijgen kids vanaf het nieuwe schooljaar ook weer een pak nieuwe afleveringen te zien van hun favoriete series. Tijdens de Nickelodeon Premièreweken wordt het volop genieten van nieuwe afleveringen van T.U.F.F. Puppy, Pinguins van Madagascar en Riens Planeet. Maar ook SpongeBob heeft een leuke verrassing in petto! Vanaf 1 oktober verwent onze gele vriend alle Nickelodeon kids met nooit eerder vertoonde afleveringen, rechtstreeks uit Bikini Bottom.

Nickelodeon gaat 24/24 vanaf 4 oktober!

We maakten het goede nieuws eerder al bekend: vanaf 4 oktober kunnen kids nog meer genieten van hun favoriete series en helden want Nickelodeon is er vanaf dan 24u/24. Vanaf 20u00 is er TeenNick met series die helemaal zijn afgestemd op de tienerdoelgroep. Bestaande en succesvolle live action reeksen zoals iCarly, Big Time Rush en True Jackson, krijg je op TeenNick in hun originele en ondertitelde versie te zien. Nieuw op TeenNick zijn Gigantic, Alex FM en Degrassi, the Next Generation.

Het educatieve peuter- en kleuterkanaal Nick Jr., zal vanaf 4 oktober beschikbaar zijn binnen het digitale basisaanbod van zowel Telenet als VOO.

18:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nickelodeon, nieuwe serie's nickelodeon, nieuwe seizoen nickelodeon |  Facebook | |  Print |

'RTL Boulevard' viert 10-jarig bestaan

Op maandag 5 september is het tien jaar geleden dat het Nederlandse tv-rogramma ‘RTL Boulevard’ van start ging. Voor veel RTL 4-kijkers is het programma uitgegroeid tot de dagelijkse informatiebron voor onder meer al het showbizznieuws en de vaste start van de doordeweekse tv-avond.

Deskundigen Albert Verlinde, Peter van der Vorst, Fiona Hering en John van den Heuvel waren er sinds het eerste jaar al bij, waarbij Albert het grootste aantal afleveringen op zijn naam heeft staan: ruim tweeduizend. De huidige presentator Winston Gerschtanowitz is sinds 2008 van de partij en zal binnenkort de langstzittende host van 'RTL Boulevard' worden.

Voor het eerste nieuwe televisieseizoen van het nieuwe millennium wilde RTL 4 een nieuwe, stevige en wat meer gepeperde vooravond. Deze wens kwam begin september 2001 uit met de eerste uitzending van een nieuw tabloid op tv, getiteld ‘RTL Boulevard’. Al na 145 afleveringen van een halfuur werd het spraakmakende programma verlengd tot drie kwartier. Vanaf augustus 2004 is ‘RTL Boulevard’ zelfs een (klein) uur lang te bewonderen. Sinds 2008 heeft de show geen zomerstop meer en brengt het hele jaar elke werkdag het nieuws van de vier vaste pijlers van 'RTL Boulevard': showbizz, crime, fashion en royalty.

Net als de zendtijd, groeide ook het aantal kijkers met de jaren, en wel van gemiddeld 780.000 per aflevering in het eerste seizoen tot gemiddeld ruim 1 miljoen kijkers dit jaar. De best bekeken aflevering trok zelfs 1,6 kijkers, goed voor een zenderaandeel in de doelgroep van RTL 4, Boodschappers 20 – 49 jaar, van 44,7 procent.

Naast altijd een duidelijke opinie, levert ‘RTL Boulevard’ ook altijd nieuws op. Afgelopen jaren kwamen er talloze primeurs voorbij als het gaat om nieuwe tv-programma’s, muziek, sterren, huwelijken, geboortes en scheidingen. Zowel nationaal als internationaal. Het interview waarin Eddie Murphy vertelde niet langer een relatie te hebben met Mel B ging zelfs de hele wereld over.

Er waren speciale uitzendingen met Robbie Williams en met Unicef, en de AKO Literatuurpijs is live in ‘RTL Boulevard’ uitgereikt. Onder meer Marco Borsato, Jan Peter Balkenende, Jamie Oliver, André van Duin, Erica Terpstra en Monique van de Ven waren gasthoofdredacteur terwijl er mooie en exclusieve interviews waren met Pieter van Vollenhoven, Jean Paul Gaultier, Paris Hilton, prinses Marilène en Lady Gaga.

18:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: rtl boulevard, rtl, rtl boulevard 10 jaar, albert verlinde rtl |  Facebook | |  Print |

Bananasplit, maandag 5 september om 20u55 op VT4

vt4.JPGIn de tweede aflevering van Bananasplit krijgen Peter en Hans hulp van een jonge kapoen, die luistert naar de naam Pablo Peeters. Pablo zit vol kattenkwaad en vindt het een uitstekend idee om zijn vader Bart eens flink beet te nemen...

Bart Peeters

Pablo Peeters is de zoon van zijn bekende presenterende, zingende en musicerende vader Bart. Hij heeft samen met Peter Van Asbroeck en Hans Otten zijn vader stevig in het ootje genomen. Dat Pablo Peeters over heel wat acteertalent beschikt, bewijst hij in deze aflevering van Bananasplit.

Bananasplit

Peter Van Asbroeck en Hans Otten nemen in Bananasplit zowel bekende als onbekende mensen beet terwijl ze gefilmd worden: "Zowel bekende als onbekende mensen worden het slachtoffer van deze lachwekkende situaties. Dus opgepast, u ziet ons niet, maar wij u wel!"

Nikita, vanaf 4 september elke zondag om 19u45 op VT4!

nikita.JPGVanaf zondag 4 september start VT4 met de splinternieuwe reeks Nikita waarin actie-ster Maggie Q en haar oogverblindende verschijning de hoofdrol vertolken.

Nikita is ontsnapt uit de supergeheime organisatie Division waar ze jarenlang lid van was. Ze zint op wraak nadat de groepering haar verloofde liet vermoorden. Ze kent Division natuurlijk als geen ander en ze werkt samen met de mooie infiltrante Alex, een rol die gespeeld wordt door Lyndsy Fonseca. Nikita heeft een plan om Division neer te halen, maar dat plan is erg risicovol en ze brengt er niet alleen haar eigen leven mee in gevaar. Een vrouw met pit dus in een spannende reeks vol drama en actie.

Hoofdrollen. Maggie Q speelt de rol van Nikita. Ze speelde eerder mee in Rush Hour 2 en Mission Impossible III. Gamers zullen Maggie Q ongetwijfeld kennen als de stoere babe Chase Linh in de racegame Need for Speed: Undercover. Lindsy Fonseca vertolkt de rol van de beeldschone Alex en speelde al in de kaskraker Kick-Ass en in de populaire series Desperate Housewives en How I Met Your Mother.

Aflevering 1: Pilot

Zondag 4 september

Als probleemtiener werd Nikita gered van de dood door een geheim agentschap, genaamd ‘Division'. Die organisatie leidde haar op tot spion en moordenares, maar Nikita ontsnapt nadat ‘Division' haar verraden heeft. Ze heeft zich nu drie jaar schuilgehouden voor hen, en het is tijd voor actie. Nikita wil ‘Division' stoppen en krijgt daarbij hulp van de knappe Alex, een van de nieuwe rekruten met een verleden dat erg gelijkliep met dat van Nikita.

Aflevering 2: 2.0

Zondag 11 september

Nikita's voormalige baas Percy en diens collega Michael nemen een Slavische leider gevangen om hem te beschermen, maar Nikita vindt hun schuilplaats en probeert hun plannen te dwarsbomen. Alex wordt vroeger ingeschakeld dan voorzien en komt in een kogelregen terecht. Een flashback blikt terug op een belangrijk moment in Nikita's leven.

18:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nikita, nikita op vt4, vt4 nikita |  Facebook | |  Print |

BNN: Sophie op pad met 16-jarige carrièretijgers

bnn.JPGVan een gezin van achttien mensen tot iemand die gelooft in buitenaards leven. En van een shopverslaafde tot iemand die leefde in een sekte. In een nieuw seizoen Je Zal Het Maar Zijn portretteert Sophie Hilbrand gewone mensen met een bijzonder verhaal. Of doordat ze in uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een opmerkelijke keuze in het leven hebben gemaakt. In de eerste aflevering gaat Sophie op pad met drie zestienjarigen die al een complete carrière hebben opgebouwd: zanger Ralph Mackenbach, pianist Valentina Toth en paparazzo-fotograaf Floris Feilzer. Je Zal Het Maar Zijn is vanaf dinsdag 6 september om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Sophie: ‘Je Zal Het Maar Zijn laat zien op wat een verschillende manieren jongeren hun leven leiden. De één heeft er bewust voor gekozen, de ander is door zijn of haar achtergrond in een bepaalde situatie terecht gekomen. Hun verhalen variëren van schrijnend tot bewonderenswaardig en van opmerkelijk tot jaloersmakend. Een gedachte die altijd speelt is: als je voor het ene leven kiest, wat moet je daar dan voor opgeven?’

De eerste aflevering staat in het teken van Serious Sixteen. Sinds Ralph Mackenbach het Junior Eurovisiesongfestival won staat zijn leven op stelten. Gillende fans, optredens en tienduizenden online vrienden. Valentina Toth is een groot pianotalent en speelde al op het Grachtenfestival en zelfs in de Carnegie Hall in New York. Floris Feilzer is de jongste paparazzo-fotograaf van Nederland en verdient serieus geld als vaste fotograaf van een groot roddelblad. In de tweede aflevering portretteert Sophie mensen die onderdeel zijn van een groep. Jeroen woont en werkt bij een persdienst waarvan de leden geloven in buitenaardse wezens. Arie groeit op in een gezin met vijftien broers en zussen. En Fela en Dali maken deel uit van een kunstenaarscollectief dat een leven van seks, drugs en rock & roll nastreeft.

18:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bnn, floris fleilzer, bnn op 3 |  Facebook | |  Print |

Walter Murch geeft Film Sound Seminar op het Filmfestival Gent 2011

walter_murch.JPGHet filmmuziekseminarie dat jaarlijks door het Filmfestival Gent en KASK (Hogeschool Gent) wordt georganiseerd, krijgt dit jaar een ietwat andere invulling. De focus ligt op sound design, niet op klassieke filmmuziek. Reden daarvoor is de komst van Walter Murch, legendarisch beeldmonteur en sound designer. Drie Oscars bevestigen die titel: Beste Geluid voor Coppola’s Apocalypse Now (1979) en Beste Geluid en Beste Montage voor Minghella’s The English Patient (1996). Curator van het seminarie is Martine Huvenne. Het Film Sound Seminar met Walter Murch vindt plaats op donderdag 20 oktober van 10 u. tot 16 u. op het Filmfestival Gent (Kinepolis 8).

Walter Murch (New York, 1943) is een naam die het grote publiek misschien weinig zegt, maar in de filmwereld geldt hij als de grootste beeld- en geluid cutter van zijn generatie. Niet alleen weet hij hoe films worden gemaakt en hoe ze functioneren, maar ook hoe ze kunnen ontsporen en vooral hoe ze kunnen gered worden.

Na een opleiding aan de Californische filmschool USC ging de jonge Murch meteen aan de slag. Samen met Francis Ford Coppola en George Lucas stond hij aan de wieg van het Nieuwe Hollywood. Voor Coppola’s roadmovie The Rain People (1969), tekende hij de geluidsmontage en de geluidsmix. Voor George Lucas’ speelfilmdebuut THX-1138 (1970) nam hij niet alleen de geluidsmontage voor zijn rekening, maar schreef hij ook mee aan het scenario. Door de jaren heen zorgde zijn samenwerking met Coppola voor enkele huzarenstukjes op vlak van beeld- en geluidsmontage. De misleidende subtiliteit van Murch’s sound design blijkt uit de geraffineerde paranoïde thriller The Conversation (1974). Daarin vormt de foute interpretatie van een geluidsopname zelfs de sleutel tot de misdaadintrige. Minder subtiel, maar niet minder indrukwekkend is de spectaculaire herschepping van de Vietnam oorlog in Apocalypse Now (1979). Murch was niet alleen een van Coppola’s belangrijkste medewerkers aan de drie Godfather -films (1972/1974/ 1990), hij monteerde de drie speelfilms ook tot één doorlopend episch verhaal voor de televisieversie The Godfather Trilogy: 1901-1980. Hij was bovendien de essentiële creatieve medewerker aan Coppola’s meest recente films: Youth Without Youth (2007) en Tetro (2009) .

Een andere belangrijke creatieve samenwerking had Murch met de vroegtijdig overleden Britse regisseur Anthony Minghella. Voor hun eerste film samen, The English Patient (1996), won Murch Oscars voor montage en geluid; daarna volgde The Talented Mr. Ripley (1999) en Cold Mountain (2003).

In 1998 tekende Murch ook voor de montage en het geluid van de gerestaureerde versie van Touch Of Evil, Orson Welles’ verminkt meesterwerk uit 1958.

Andere belangrijke titels in zijn filmografie zijn Julia (1977; Fred Zinnemann), The Unbearable Lightness Of Being (1988; Philip Kaufman) en Romeo Is Bleeding (1993; Peter Medak).

Het Film Sound Seminar met Walter Murch vindt plaats op donderdag 20 oktober van 10 u. tot 16 u. op het Filmfestival Gent (Kinepolis 8).

Inschrijven kost € 25 (€ 15 voor studenten en geaccrediteerden) en kan vanaf 14/09 op www.worldsoundtrackacademy.com. Broodjeslunch is inbegrepen.

18:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: walter murch, filmfestival gent, gent |  Facebook | |  Print |

Film LA GUERRE DES BOUTONS op 14 september 2011 in de bioscoop

film.jpg1957, een dorpje in het zuiden van Frankrijk. Een bende jongens, allemaal tussen 7 en 14 jaar, voert onder leiding van de onverschrokken Lebrac, oorlog tegen de kinderen van het nabijgelegen dorp, hun gezworen vijanden.

Een oorlog zonder genade die al generaties lang duurt. Ze vechten voor de eer en alle middelen zijn goed om te winnen. Als het echt niet anders kan, vechten ze zelfs in hun blootje, of erger nog, met de hulp van Lanterne - een meisje! - de nieuwe rekruut van de bende die met veel zwier en vernuft te werk gaat. Maar het is niet makkelijk voor de bende om niet betrapt en gestraft te worden door mama en papa. Zeker wanneer je na een gevecht voor de zoveelste keer thuis komt met gescheurde kleren en zonder knopen.

LA GUERRE DES BOUTONS is een adaptatie van de gelijknamige Franse bestseller. Het is een ontroerende , grappige en aanstekelijke komedie voor de hele familie.

Een film van Yann SAMUELL

Naar de bestseller van Louis PERGAUD

Met Eric ELMOSNINO, Mathilde SEIGNER, Fred TESTOT
En met de medewerking van Alain CHABAT

18:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: film, franse film, yann samuell, alain chabat |  Facebook | |  Print |

Sophie Hilbrand verlengt BNN-contract voor drie jaar

bnn.JPGSophie Hilbrand is ook de komende drie jaar bij BNN te zien. Dit najaar portretteert ze gewone mensen met een bijzonder verhaal in Je Zal Het Maar Zijn. In het programma Ruben vs Sophie gaat ze in Los Angeles de strijd aan met Ruben Nicolai. Eind december presenteert ze traditiegetrouw Serious Request. Begin 2012 kijkt ze welke verhalen er schuilgaan achter iedere voordeur in Nu We Er Toch Zijn.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers is blij dat Sophie in ieder geval tot en met 2014 te zien is bij BNN. Patrick: ‘Spraakmakende verhalen in Spuiten en Slikken Op Reis, de hilarische strijd in Los Angeles in Ruben versus Sophie en indringende portretten in Je Zal Het Maar Zijn. Sophie is een alleskunner. Dat is mooi. En dat is zij ook.’

Sophie: ‘BNN blijft dé omroep voor de programma’s die ik graag maak. Ik wil me de komende tijd richten op het maken van interviewprogramma's over en met jongeren. Dat doe ik het liefst bij BNN, omdat de toon en de benadering van mensen het allerbest bij me past. Daarnaast kun je bij BNN nog eens een loop in een vliegtuig maken en in een latex jurk bij een pornobeurs over de catwalk lopen. Dat zie ik ergens anders niet zo snel gebeuren.’

Foto: RVDA

14:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sophie hilbrand, sophie hilbrand bnn, bnn, bnn sophie hilbrand |  Facebook | |  Print |

Jubilaris Willy Sommers beleeft hoogdagen

willy_sommers.JPGWilly Sommers loopt dezer dagen met recht en rede op wolkjes. Op dinsdag 9 augustus blies Willy in het Kursaal van Oostende en in het bijzijn van vele van zijn bevriende collega’s en genodigden, 59 kaarsjes uit ter gelegenheid van zijn verjaardag. Willy had die dag wel meer reden tot feesten want hij viert dit jaar ook 40 jaar carrière. Met gepaste trots mocht hij bovendien zijn gloednieuwe album “Willy Sommers - 40 Jaar Hits” voorstellen en kon hij in één klap het grote jubileumconcert “40 Jaar Willy Sommers” aankondigen dat op 31 oktober zal plaatsvinden in Kursaal Oostende.

Nieuwe CD op #2 in albumcharts !!

De nieuwe CD “Willy Sommers – 40 Jaar Hits” verzamelt al zijn grootste hits op een unieke dubbelCD. Absolute Sommers-Klassiekers als "Zeven Anjers, Zeven Rozen", "Als Een Leeuw In Een Kooi" en "Het Water Is veel Te Diep" mogen natuurlijk niet ontbreken, maar ook recentere hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Vogelvrij" en "Een Wonder Van Een Vrouw"... ze staan er allemaal op. Bovendien krijgen de fans er ook nog 5 nieuwe nummers en een prachtig fotobooklet bovenop!

En die fans lopen in grote getale naar de platenzaken, want na 2 weken staat “Willy Sommers – 40 Jaar Hits” op een schitterende 2de plaats in de Ultratop Albumcharts!

Concert uitverkocht !!

Ook het jubileumconcert “40 Jaar Willy Sommers” is een schot in de roos. Aan het Kursaal Oostende mogen ze al de bordjes “uitverkocht” hangen, want er zijn geen plaatsen meer te bemachtigen voor dit grote Sommersfeest op 31 oktober.

Nieuwe single

En Willy zelf...die vindt het allemaal prima en blijft enthousiast verder werken. Te beginnen met zijn nieuwe single “Liefde Voor Altijd”. Deze single komt uit op vrijdag 9 september en mag wat ons betreft de voorbode zijn voor nog eens 40 jaar Willy Sommers!

Tracklist “Willy Sommers – 40 Jaar Hits”

CD1 - 01 Zeven Anjers, Zeven Rozen (1971) - 02 Sympathie Is Geen Liefde (1971) - 03 Weet Je Nog Die Slow (1972) – 04 Een Kleine Foto (1972) - 05 Van ‘s Morgens Tot ’s Avonds (1973) - 06 Mooi Als Rode Rozen (1973) - 07 Intiem Rendez-Vous (1973) - 08 Bruiloftsklokken (1973) - 09 Blijf Nog Een Uurtje Bij Mij (1974) - 10 Dans Met Mij Tot Morgenvroeg (1974) - 11 Souvenir (1975) - 12 Holiday (1976) - 13 De Nacht Wordt Lang (1979) - 14 Naar De Zee (1981) - 15 Dallas, Da's Ook Niet Alles (1982) - 16 Ik Ben Verliefd Op Haar (1984) - 17 Vlaanderen De Leeuw (1984) - 18 Jij En Ik (1987) - 19 Blijf Bij Mij Die Laatste Nacht (1988) - 20 Als Een Leeuw In Een Kooi (1989)

CD2 - 01 Het Water Is Veel Te Diep (1989) - 02 Ik Hou Van Jou (Zoals Je Bent) (1989) - 03 Mooie Vrouwen Lopen Nooit In De Schaduw (1990) - 04 Kijk Eens Diep In Mijn Ogen (1991) - 05 Hartenbreker (1992) - 06 Ergens Is Er Iemand (1993) - 07 Kom Terug (1995) - 08 Met Mijn Ogen Dicht (1997) - 09 Een Beetje Verliefd (1998) - 10 Het Mooiste Wat Bestaat (2002) - 11 Laat De Zon In Je Hart (2006) - 12 Ik Blijf Vanavond Bij Jou (2007) - 13 Als De Nacht Verdwijnt (2009) - 14 Vogelvrij (2010) - 15 Een Wonder Van Een Vrouw (2010) - 16 Zoals Jij (nieuw) - 17 Liefde Voor Altijd (nieuw) - 18 Als Een Leeuw In Een Kooi (nieuw - 2011 Versie) - 19 De Sleutel (nieuw) - 20) Megamix 40 (nieuw)

JOE pakt opnieuw uit met de Hitarchief TOP 2000

joefm.JPGVan 5 tot en met 16 september presenteert JOE opnieuw de TOP 2000, de beste hits van de afgelopen veertig jaar. Zoals steeds bepalen de JOE luisteraars zelf hoe de lijst er zal uitzien. Ze doen dat door te stemmen via de website of via de JOE Stembus tot en met zondag 4 september.

Hitarchief TOP 2000 Countdown

In aanloop naar de start van de lijst presenteren Michel Follet, Bert Geenen en Elke Van Mello de TOP 2000 Countdown. Tijdens deze pre-show polsen ze bij de luisteraars naar hun favorieten in de lijst en bekijken ze welke nummers de top vorig jaar niet gehaald hebben. Er wordt ook aandacht besteed aan buitenlandse hitlijsten en of die vergelijkbaar zijn met onze eigen TOP 2000. Vanaf donderdag zal Jan Bosman vier dagen lang Vlaanderen doorkruisen met de JOE Stembus, om de allerlaatste stemmen te ronselen.

Hitarchief TOP 2000

Vanaf maandag zullen Raf & Alexandra, Leen Demaré, Jan Bosman en Herbert Bruynseels dagelijks van 6u tot 19u een deel van de lijst presenteren. Elke ochtend zal een artiest, in het gezelschap van 20 JOE-luisteraars, zijn of haar notering live komen brengen tijdens een JOE-ochtendconcert. De dag wordt afgesloten door Elke Van Mello die, tijdens de TOP 2000 Aftershow, terugblikt op de hoogtepunten van de voorbije dag.

Op 16 september weten we of ook dit jaar Queen op één staat met Bohemian Rhapsody.

De Hitarchief TOP 2000, vanaf maandag 5 september elke dag op JOE van 6u00 tot 19u.

12:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: joe, joefm, radio joefm, hitarchief joefm 2000 |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende