Showbizzkanaal : Archieven

31/07/2011

Kelis speelt extra Belgisch concert op Crammerock 2011

kelis.JPG‘I hate you so much right now', het was de tijd van Jennifer Lopez, TLC maar vooral ook van Kelis. De geschifte krullebol was toen amper achttien en piloteerde de urban r&b en hiphop in de internationale charts. Kelis is met hits als Caught Out There, Good Stuff, Milkshake, Trick Me, Acapella en 4th Of July waanzinnig populair in ons land en plant daarom nog een extra zomerconcert, op zaterdag 3 september op Crammerock.
 
De zwoele r&b en haakse hiphop van Kelis moest intussen wel plaats ruimen voor niets ontziende dance- en eurohousebeats, onder de vleugels van Will.I.Am van Black Eyed Peas en met producers als David Guetta, Boys Noize, Diplo en Benny Benassi achter de knoppen. Kelis heeft zichzelf compleet opnieuw uitgevonden. Ze zit dan misschien op een drukbevolkte trein, ze zit toch maar mooi in eerste klasse. Haar uitgebreide verzameling aan hits staan voor één groot feest.
 
Belgische top verzamelt in Stekene
 
Ook qua Belgische artiesten weet Crammerock opnieuw uit te pakken met een schitterende line-up. Eerder bevestigden K’s Choice, Black Box Revelation, Admiral Freebee, Das Pop en The Subs hun komst al en daar komen nu ook onder meer Zornik en Channel Zero bij. Zornik maakte in het verleden al heel wat indruk op Crammerock en tekende dan ook met veel plezier present om z’n tiende verjaardag te vieren. Met een decennium aan hits als Scared Of Yourself, Black Hope Shot Down, Goodbye, It’s so unreal en Hey Girl en een spektaculaire lichtshow doen ze steeds mee voor de prijs van meest indrukwekkende festivalshow.
 
Omvergeblazen worden krijgt bij Channel Zero steeds een nieuwe invulling. Sinds hun uitverkochte reeks reünieshows in de AB en het optreden op Rock Werchter vorig jaar gaat het de Belgische hardrocktrots voor de wind. De nieuwe plaat, met de verdomd goeie single Hot Summer, staat live minstens even sterk als klassiekers als Help en Black Fuel. En ook de andere nieuwe bands op het programma zijn niet van de minste. Headphone komt met een nieuwe plaat, waarvan hitsingle Woods tijdens het voorjaar een schitterend voorsmaakje was. Psycho 44 eindigde vorig jaar derde op Humo’s Rockrally, won vi.be on Air en trok de studio in met Monsieur Pol van Triggerfinger: veelbelovend! Customs valt sinds kort de hitlijsten weer aan met hun nieuwe single Harlequins, ook zij stellen een nieuw album voor. En tot slot is de populairste band van de vorige editie terug uitgenodigd: The Opposites wisten in 2010 al de tent binnenstebuiten te keren met hits als Broodje Bakpao en Licht Uit. Ongezien; het wordt dus een zeer blij weerzien.
 
 
Nog meer dance-top in Clubstage
 
Met South Central voegt de organisatie nog een laatste internationale topact aan het programma toe. De twee Britten mochten de voorbije maanden opwarmen voor grote namen als Vitalic, Pendulum en The Prodigy en staan bekend om hun keiharde remixen met experimentele eighties-inslag. Perfect Clubstage-voer dus! Opzwepende electro house uit het Waasland, intussen internationaal goed bevonden door Yeasayer, The Temper Trap en Crystal Fighters: om Hermanos Inglesos konden we niet meer heen. Op vrijdag en zaterdag wordt het feest in de Clubstage op gang getrokken door jong talent uit Stekene: The Cousins (Hans Ott en Lode Windey) en Vecho (Jarno Van der Veken en Frederik Merckx) mochten al op heel wat positieve reacties rekenen.
 
Nu ook tickets verkrijgbaar in lokale punten
 
Dagtickets kosten in voorverkoop 21,- euro en voor een weekendticket betaal je 36,- euro. Een campingticket kost in voorverkoop 8,- euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.crammerock.be en in alle FNAC- en Free Record Shop-winkels in de Benelux. Vanaf nu zijn er ook tickets verkrijgbaar in de lokale voorverkooppunten in Wachtebeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas en Beveren.
 
Bereikbaar voor iedereen en vanuit alle windstreken
 
In de omgeving van het festival zijn de parkeerfaciliteiten beperkt en bovendien geldt er een strikt verbod op wildparkeren. Crammerock richt daarom een festivalparking op wandelafstand van het festivalterrein. Voor kampeerders wordt er een aparte parking voorzien vlak bij de festivalcamping. Ook dit jaar zal de organisatie extra inspanningen doen om het comfort van de kampeerders nog meer te verbeteren.
 
Daarnaast legt Crammerock ook extra bussen in vanaf het NMBS-station van Sint-Niklaas. Op vrijdagnamiddag wordt het aanbod op de lijnen 41, 43 en 44 richting het festivalterrein uitgebreid en op zondagochtend vertrekken er pendelbussen vlakbij de festivalcamping met als bestemming Sint-Niklaas Station. Meer bereikbaarheidsinformatie is steeds te vinden op onze website.

23:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: kelis, crammerock 2011, kelis crammerock 2011 |  Facebook | |  Print |

30/07/2011

'De Smurfen' in première in Brussel + Fotoalbum

DSC_0103.JPGTientallen BV’s en massa’s genodigden verzamelde vandaag in de bioscoopzalen van Kinepolis Brussel voor de Europose première van 'De Smurfen 3D'-film. Ook Prins Laurent met zijn gezin waren van de partij.

Heel wat bekende namen leenden hun stem aan de Vlaamse versie. Grote Smurf wordt gespeeld door Anton Cogen (bekend van 'Mega Mindy'), Clara Cleymans speelt Smurfin, Brilsmurf krijgt toepasselijk de stem van Stijn Meuris, Jeroen Meus speelt al even toepasselijk Koksmurf en Marc Lauwrys ('Code 37') is Gargamel. De stem van Klungelsmurf wordt neergezet door Gilles De Schryver, Kevin Janssens en Kristien Maes spelen Patrick en Grace.

Synopsis: Terwijl de Smurfen druk bezig zijn met zingen, dansen en smurfbessen plukken, stormt de boze tovenaar Gargamel hun eens zo vredige dorpje binnen. Tijdens de vlucht stuurt Klungelsmurf per ongeluk Grote Smurf, Smurfin en een aantal anderen de verkeerde kant op, met als gevolg dat het groepje in een vreemd zwart gat valt en pardoes in de wereldstad New York belandt! Het zwarte gat sluit zich snel, maar niet voordat het Gargamel en zijn gemene kat Azraël is gelukt om er ook doorheen te geraken. De slechterik is nog altijd op zoek naar de geheime toverdrank van de Smurfen om daarmee zijn magische krachten te versterken. Verward en ook wel beangstigd door hun nieuwe omgeving, ontmoeten de Smurfen Patrick en Grace. Zij zijn een getrouwd koppel dat binnenkort hun eerste kind verwacht. Met de tijd raken de Smurfen erg gesteld op deze mensen, maar steeds weer verlangen zij terug naar hun eigen vertrouwde thuis. Juist wanneer Grote Smurf eindelijk een terugweg heeft gevonden, wordt hij gevangen genomen en ontvoerd naar Gargamels kasteel. De ultieme confrontatie is nu aangebroken. Zullen de Smurfen, Patrick en Grace in staat blijken om Grote Smurf in veiligheid te brengen? En zullen zij hierin slagen voordat het zwarte gat zich voorgoed sluit? Of moeten zij voor eeuwig in New York achterblijven, samen met de kwade tovenaar Gargamel?

Op woensdag 3 augustus komt 'De Smurfen 3D' in de bioscoop.

Info: www.desmurfen-film.be en www.sonypictures.be 

Fotoalbum: 'De Smurfen 3D' in première

29/07/2011

‘Royal Pains’ - Aflevering 9 op zondag 31 juli 2011 bij 2BE

2be.JPGIn aflevering 9 van ‘Royal Pains’ - zondag 31 juli 2011- proberen dokter Hank Lawson en de knappe Jill Casey de nodige afstand van elkaar te nemen. Nu ze beiden in de knoop liggen met hun gevoelens voor elkaar, lijkt het hen beter om hun relatie op een laag pitje te zetten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan want al snel blijkt dat de twee het moeilijk hebben om elkaar los te laten.

Ondertussen wil Evan de zaken bij ‘Hank-Med’ professionaliseren en beslist hij om wekelijks een stafmeeting in het leven te roepen met Hank en Divya. Divya heeft echter andere zorgen aan haar hoofd. Tijdens een bezoek aan een nieuwe patiënt wordt ze immers geconfronteerd met een man met een vervelende geslachtsziekte en moet ze het zaakje zonder Hank zien op te lossen.

Hank probeert intussen het leven van cartoonist Zac Kingsley te redden. De man is een hartpatiënt die tegen het advies van Jill in het Memorial ziekenhuis heeft verlaten en Hank heeft weten te overtuigen om hem bij te staan als zijn privéarts.

Zac levert immers een race tegen de klok om zijn nieuwste stripalbum uit te brengen, maar wanneer de man zijn fysieke grenzen overschrijdt, is het Hank die al zijn medische kennis moet bovenhalen om Zac van een gewisse dood te redden...

 

15:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: royal pains 2be, royal pains, 2be |  Facebook | |  Print |

VITAYA: Filmpremière 'Border of Despair' op maandag 1 augustus 2011

vitaya.JPG‘De Hel van Tanger’, ‘Loft’, ‘Dossier K’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘De Indringer’… het palmares van acteur Filip Peeters is op z’n minst indrukwekkend de noemen. Maar niet alleen in Vlaanderen scheert Filip hoge toppen in de filmwereld. Ook het Duitse publiek kan sinds enkele jaren genieten van zijn verbluffende prestaties op het witte doek.

Op maandag 1 augustus 2011 zendt Vitaya voor het eerst in Vlaanderen de Duitse topfilm ‘Border of Despair’ uit, waarin Filip Peeters in de huid van journalist Richard Panter kruipt. Dit tweedelig drama werd in Duitsland uitgezonden onder de titel ‘Die Frau vom Checkpoint Charlie’ en wist meteen 11 miljoen landgenoten aan het scherm te kluisteren. ‘Border of Despair’ is gebaseerd op waargebeurde feiten en werpt een licht op de gevolgen die de Berlijnse Muur met zich meebracht voor de burgers. In de hoofdrol zien we naast Filip Peeters ook Veronica Ferres (Sara Bender) en Peter Kremer (Peter Koch) schitteren. De regie is in handen van Miguel Alexandre.

Het verhaal

Deel I – Uitzending maandag 1 augustus 2011 om 13u30

Voorjaar 1982. Sara Bender woont met haar dochters Silvia (11) en Bine (9) in Erfurt, Oost-Duitsland. Ze is al enkele jaren samen met haar vriend Peter Koch en besluit met hem in het huwelijksbootje te stappen. Sara wil koste wat het kost dat haar vader Johannes, die in het vrije Westen woont, aanwezig is op de plechtigheid, maar tijdens zijn reis naar de DDR raakt hij betrokken bij een zwaar ongeluk. Sara wil bij haar vader zijn tijdens de laatste momenten van zijn leven, maar de Oost-Duitse autoriteiten weigeren haar het land uit te laten. Ze besluit om de DDR illegaal uit te vluchten, maar beseft niet wat de gevolgen van haar daden zijn...

Deel II – Uitzending maandag 8 augustus 2011 om 13u30

Drie jaren zijn intussen verstreken. Sara wordt uit de gevangenis ontslagen en is vastbesloten haar kinderen uit het tehuis te halen waarin ze door de communistische machtshebbers terechtgekomen zijn. Hoewel ze gedwongen wordt om afstand van hen te nemen, blijft Sara niet bij de pakken zitten. Ze trekt naar West-Berlijn en start er een grote protestactie op nabij Checkpoint Charlie. Wanneer journalist Richard Panter de zaak oppikt, gaat de bal pas echt aan het rollen.

15:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vitaya, border of despair, filip peeters |  Facebook | |  Print |

TROS KAMERBREED over aanslagen Noorwegen

tros.JPGDe aanslagen in Noorwegen en de opgelaaide discussie in Nederland over 'de toon' van het immigratie-en integratiedebat staan centraal in TROS KAMERBREED van zaterdag 30 juli.

Kees Boonman spreekt met drie gasten: Sophie in 't Veld (Europarlementariër D66), Ronald Buijt (gemeenteraadslid Leefbaar Rotterdam) en Bart Jan Spruyt (publicist en voorzitter van de conservatieve Edmund Burke Stichting).

Sophie in 't Veld pleit voor een diepgaande collectieve zelfreflectie en vindt dat we moeten zoeken naar manieren om het volgens haar oververhitte publieke debat te deëscaleren. Ronald Buijt meent dat de aanslag een nieuw punt markeert in de West-Europese democratie. En hoewel hij vindt dat PVV-leider Wilders ten onrechte ter verantwoording wordt geroepen, vindt hij ook dat politici zich nog meer dan vroeger bewust moeten zijn van hetgeen ze wel en niet zeggen. Ook Bart Jan Spruyt vindt dat het drama in Noorwegen duidelijk heeft gemaakt dat woorden duur zijn en zorgvuldig gewogen moeten worden.

Wat betekenen de aanslagen in Noorwegen voor het publieke en politieke debat in Nederland? Zal er een andere toon gebezigd gaan worden? Of juist meer polarisatie over de al dan niet failliet verklaarde multiculturele samenleving? En gaan In 't Veld, Buijt en Spruyt zich vanaf nu ook anders opstellen in het debat?

Voor meer informatie: www.troskamerbreed.nl

TROS KAMERBREED
Uitzending zaterdag 30 juli
Radio 1 - 11.04 uur

15:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: tros, tros kamerbreed, aanslagen, noorwegen aanslagen, radio 1 |  Facebook | |  Print |

EENVANDAAG: seksontmoetingsplek naast clubgebouw scouting

eenvandaag.JPGIn de EENVANDAAG-zomerserie ‘Overlast’ aandacht voor de scoutingclubs in het Zuid-Hollandse Brielle. Hun clubgebouwen aan de Maas staan namelijk pal naast een strand voor nudisten. Dit strand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste plekken in Nederland voor sekszoekers. De scouting durft zelfs haar kinderen niet alleen naar de clubhuizen te laten gaan. Zelfs de verslaggeefster van EENVANDAAG werd seks aangeboden. In de uitzending van EENVANDAAG van zaterdag 30 juli: wat doet de gemeente Brielle hieraan?

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl

EENVANDAAG
Uitzending zaterdag 30 juli
Nederland 1 – 18.15 uur

15:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: eenvandaag, eenvandaag seks, seks, seksgebouw |  Facebook | |  Print |

Amy Winehouse met vier singles in Nederlandse MEGA TOP 50

amy.JPGIn de week na het overlijden van Amy Winehouse heeft Nederland haar muziek massaal gekocht, zo blijkt uit de MEGA TOP 50 die morgen, zaterdag 30 juli, op 3FM te horen is. Vier singles van Winehouse komen binnen in de lijst, waarvan de hoogste ‘Valerie’ is op nummer 10. De andere zijn ‘Rehab’ op 15, ‘Back To Black’ op 20 en ‘You Know I’m No Good’ op 46.

Tot deze week behaalde Amy Winehouse vier keer de MEGA TOP 50. ‘Valerie’, een samenwerking met producer Mark Ronson, scoorde het best. De single stond begin 2008 maar liefst zeven weken op nummer 1. Vlak daarna bracht Winehouse ook nog een akoestische versie van het liedje uit die tot nummer 5 kwam. ‘Rehab’ kwam ook niet hoger dan de vijfde positie en ‘You Know I’m No Good’ behaalde een 20e plaats.

De laatste keer dat een artiest zoveel invloed op de MEGA TOP 50 had, was in 2009 nadat Michael Jackson overleed. Toen kwamen er maar liefst vijftien singles van de King Of Pop binnen in de lijst, maar hij had op dat moment ook al tien albums gemaakt waar uit geput kon worden. Amy Winehouse is in haar leven nooit verder gekomen dan twee albums, waarvan alleen ‘Back To Black’ uit 2006 een groot succes was.

MEGA TOP 50-presentator Bart Arens: “De MEGA TOP 50 is wekelijks een muzikale echo van wat er in de wereld gebeurt. Deze week werd na het overlijden van Amy Winehouse duidelijk hoe groot haar populariteit werkelijk is. Muziekliefhebbers hebben er massaal voor gekozen om haar muziek te downloaden en te beluisteren, en dat zie je terug in de lijst van aanstaande zaterdag.”

De MEGA TOP 50 wordt iedere week samengesteld door SoundAware op basis van verkoop en airplay. De definitieve lijst wordt altijd pas een dag van tevoren gemaakt waardoor actuele ontwikkelingen direct zichtbaar zijn.

15:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: amy whinehouse, mega top 50, nederland |  Facebook | |  Print |

Nieuw Nederlands label Rub A Duck tekent nieuwe single van Freestylers

rub_a_duck.JPGNederland is een platenlabel rijker: Rub A Duck. Het nieuwe label richt zich volledig op de release van dubstep, electro en rave. De eerste single die op Rub A Duck verschijnt is van de wereldberoemde U.K. act Freestylers en Joshua Steele, getiteld “Frozen”.

Freestylers, bekend als Matt Cantor en Aston Harvey zijn al meer dan vijftien jaar actief en bij het grote publiek bekend van hits als “Push Up” en “Ruffneck”. Hun nieuwe single “Frozen” is ingezongen door Joshua Steele die onder de alias Flux Pavillion een grote hit scoorde met de scheurende single “Bass Cannon”. Ondersteund met een unieke video is “Frozen” het ultieme bewijs dat de combinatie van dikke, hamerende dubstep breaks en vocalen, een geheide hit oplevert. De aanwezigheid van Freestylers in het vermaarde radioprogramma van Annie Mac op BBC Radio1 bevestigde het nog maar eens. Rub A Duck brengt de single uit op 15 augustus; voor de remix van “Frozen” werd niemand minder dan Cookie Monsta in de arm genomen. Aan de vervolg single van Freestylers, inclusief de nodige remixes, wordt inmiddels hard gewerkt.

Rub A Duck zal naast Freestylers ook een single uitbrengen van grime en dubstep grondlegger MRK1. Daarnaast zullen de jonge Nederlandse producer Jelle Boon, de Indiase act Piyush Bhatnagar en de Engelse Hectic op het label vertegenwoordigd zijn. Het label biedt een solide platform voor zowel jong talent als de gevestigde namen op het gebied van dubstep, electro en rave.

De wereldwijde distributie van Rub A Duck wordt verzorgd door Black Hole Recordings.

14:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: rub a duck, freestylers, nederland |  Facebook | |  Print |

'Covert Affairs' op maandag 1 augustus 2011 bij 2BE

2be.JPGIn aflevering 7 van ‘Covert Affairs’ op maandag 1 augustus 2011 om 22.30 uur bij 2BE wordt Annie Walkers blinde collega Auggie door zijn overste Joan onverwacht het veld ingestuurd.

Wanneer de stad getroffen wordt door een computerpanne en er op hetzelfde ogenblik een zogenaamde ‘computer security conference’ plaats vindt, vermoedt de CIA dat er kwaad opzet in het spel is.

Als blijkt dat Natasja Petrova achter de aanslag zit en bovendien een gevaarlijke viruscode heeft ontwikkeld, beslist Joan om drastisch in te grijpen. Natasja is immers een ex-vriendin van Auggie en het diensthoofd wil dat haar trouwe werknemer al zijn charmes in de strijd gooit om de Russische schone te overtuigen om de code aan de CIA te overhandigen. Ook de FBI en de Russische maffia proberen intussen koste wat het kost de code te pakken te krijgen.

Annie Walker vergezelt Auggie tijdens zijn opdracht. De CIA-agente ondervindt al snel dat ze Auggie niet zo goed kent als ze oorspronkelijk dacht. Als ze ontdekt dat Auggie er nauwe contacten op na houdt met journaliste Liza Hearn, slaan bij Annie de twijfels toe.

Bovendien worstelt Auggie nog steeds met zijn gevoelens voor Natasja, waardoor zijn missie al snel een verrassende wending krijgt…

14:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 2be, covert affairs, vmma |  Facebook | |  Print |

VoD-premiere voor stijlvolle en gedurfde Nederlandse psychologische thrilller CAGED van Stephan Brenninkmeijer

film.JPGDonderdag 1 september 2011 vindt de Video on Demand (VoD)-première plaats in Nederland van de gedurfde psychologische thriller Caged van Stephan Brenninkmeijer (scenario, regie, productie / Westenwind, Swingers). De vele honderdduizenden VoD-consumenten kunnen op deze wijze als eerste deze nieuwe Nederlandse speelfilm bewonderen. De hoofdrollen in Caged worden gespeeld door Chantal Demming, Babette Holtmann (Op zoek naar Evita), Victor Reinier (Flikken Maastricht, Baantjer) en Joep Sertons (Westenwind, Voetbalvrouwen). Caged zal een kleine twee maanden exclusief op VoD te zien zijn. Vanaf 25 oktober is de film voor iedereen verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Distributeur Video/Film Express en regisseur Stephan Brenninkmeijer kiezen bewust voor een première op VoD. Binnen de filmwereld is VoD op dit moment dé groeimarkt. “Daarnaast is het aanbod in de bioscopen dermate groot dat eigenzinnige films niet de kans krijgen om het juiste publiek te bereiken,” aldus de regisseur. De eerder door Stephan Brenninkmeijer gemaakte brutale maar stijlvolle film Swingers was maar in een paar filmhuizen te zien. Bioscoopketen Pathé wilde de film bijvoorbeeld niet vertonen omdat deze volgens hen bepaalde grenzen overschreed. In het buitenland werd Swingers daarentegen verkocht aan een tiental landen en een uitzending op de Duitse TV trok bijna 3 miljoen kijkers.

Momenteel zijn in Nederland ruim 750.000 VoD-consumenten die in 2010 ruim 100 miljoen betaalde en gratis programma’s ophaalden. De aanbieders van VoD rekenen dit jaar op een groei van 35% van het aantal aangevraagde programma’s (streams) tot een totaal van 135 miljoen. De VoD-markt is daarmee de snelst groeiende sector in de filmwereld.

Het verhaal
Na jarenlang haar behoeften te hebben onderdrukt, besluit Stella haar leven om te gooien. Ze begint een dubbelleven, bezoekt seksclubs en erotische feesten, en leeft daardoor helemaal op. Totdat ze op een dag wakker wordt in een kelder, zonder een idee hoe ze daar terecht is gekomen. Enkele dagen later krijgt ze het gezelschap van Christine, een vrouw van haar eigen leeftijd. De twee vrouwen vertellen elkaar hun levensverhaal, en Christine raakt er steeds meer van overtuigd dat haar gevangenschap te wijten is aan de levensstijl van Stella.

Stephan Brenninkmeijer
Stephan Brenninkmeijer studeerde in 1992 af aan de Nederlandse Film- en Televisieacademie. Hij was als editor verantwoordelijk voor TV-series als Pleidooi, De Band, Toscane en Westenwind. Vanaf 1994 regisseerde hij voor televisie veel afleveringen voor series als 12 Steden, 13 ongelukken, Het zal je gebeuren, Voor hete vuren, Blauw blauw, Bon Bini Beach en Westenwind. In 1996 regisseerde hij de miniserie / speelfilm Tasten in het duister met o.a. Kees Brusse, Cynthia Abma, Ellis van den Brink, Leslie de Gruyter. In 2000 schreef en regisseerde hij de Telefilm De stilte van het naderen met Daan Hugaert, Elvira Out, Ronald Top en Cees Geel. De film won op het ICVM festival in Atlanta (USA) de Golden Crown Award voor „Best Foreign Film‟. In 2001 schreef, produceerde en regisseerde hij de bioscoopfilm Swingers met Ellen van der Koogh, Joep Sertons, Nienke Brinkhuis en Danny de kok. In 2007 produceerde Brenninkmeijer de film The Italian Connection, een promotiefilm voor ProRail ten behoeve van de officiële opening van de Betuweroute. De film beleefde de première in bijzijn van koningin Beatrix. Als editor is hij tevens betrokken bij films van Frank Ketelaar, Tjebbo Penning en de Amerikaanse regisseuse Jennifer Lyon Bell.

Video/Film Express was in 2010 de grootste independent filmdistributeur in de Benelux. De catalogus bevat o.a. Oorlogswinter, Komt een Vrouw bij de Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, The American, Dik Trom, Haar naam was Sarah en New Kids Turbo. Onder de naam Inspire Pictures is het bedrijf ook actief als coproducent van de genoemde Nederlandse titels.

14:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: caged, film caged, stephan brenninkmeijer |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende