Showbizzkanaal : Archieven

30/06/2011

'De Zilverkamer' open voor het grote publiek in het openluchtmuseum van Bokrijk

bokrijk.JPGVanaf vrijdag 1 juli 2011 kan het publiek in het Openluchtmuseum van Bokrijk terecht in ‘De Zilverkamer’, een permanente tentoonstelling van een unieke collectie zilverwerk gerelateerd aan de schuttersgilden. Bokrijk is tot eind september elke dag open van 10u00 tot 18u00, behalve op maandag.

De Zilverkamer werpt een blik op de boeiende wereld van de schuttersgilden. Zij stonden aanvankelijk in voor de bescherming van steden en dorpen en hun inwoners. “Beeldfragmenten, kunstwerken en foto's geven je een verrassende inkijk in de geschiedenis van de schutterijen.” zegt gedeputeerde Jean-Paul Peuskens, voorzitter van vzw Het Domein Bokrijk. “Van hun oorsprong, rituelen en tradities tot prachtige zilveren voorwerpen zoals een beker, gaaitjes en ‘breuken’, een soort halsketting. Ook in de Ketnet-fictiereeks ‘De 5e boog’ speelde de zilverschat van een schuttersgilde en meer bepaald de ‘Beker der Gerechtigheid’ een belangrijke rol.” De collectie zilverwerk is een schenking van de Antwerpse baron en kunstliefhebber Ludo van Bogaert en zijn echtgenote Marie-Louise Sheid.

Ludo van Bogaert (1897-1989) geldt als een pionier van de moderne neurologie en bouwde een indrukwekkende medische carrière uit. Als fervente kunstverzamelaars bezaten hij en zijn echtgenote Marie-Louise (1906-1984) een uitgebreide en waardevolle collectie schilderijen, handschriften, wandtapijten, porselein en zilver. Bij het overlijden van de baron werden delen van hun verzameling weggeschonken aan vooraanstaande culturele instellingen als de Brusselse Koninklijke Bibliotheek, het KMSKA, en … het Openluchtmuseum van Bokrijk. Het was hun grote wens om dit uitzonderlijke erfgoed bij elkaar te houden én aan het publiek te tonen. Je ontdekt onder meer 7 volledige breuken, een nautilusbeker en een houten pijlenkoker, het enige niet-zilveren object. De eeuwenoude voorwerpen zijn afkomstig van stedelijke en landelijke schuttersgilden uit verschillende streken in Vlaanderen.

Het legaat geldt als een belangrijke schenking in de geschiedenis van het museum. Het museum is de baron en barones erkentelijk, en is trots je de gecombineerde nalatenschap van baron en barones Ludo van Bogaert-Sheid en de schuttersgilden te kunnen tonen. Het publiek, jong of oud, dat naar Bokrijk komt tijdens de zomermaanden, kan gratis in de Pastorij van Schriek gaan kijken naar De Zilverkamer.

DE ZOMER VAN BOKRIJK

Voor het Openluchtmuseum van Bokrijk is het seizoen 2011 alvast goed gestart. Dat het Openluchtmuseum gesloten is op maandag, behalve wanneer maandag een feestdag is, heeft tot hiertoe geen invloed op de bezoekersaantallen.

Zo steeg de verkoop van abonnementen op dit moment met meer dan 10.000 abonnees ofwel 27% ten opzichte van het cijfer aan het einde van het seizoen vorig jaar. Het bezoekersaantal steeg in de paasvakantie 20% ten opzichte van de paasvakantie 2010 en bleef stabiel in de maanden mei en juni, en dit dus met sluitingsdag maandag. Vooral de verlengde weekends, met Hemelvaart en Pinksteren als uitschieters, waren een megasucces.

‘De 5e boog’- Zondagen
Vanaf zondag 3 juli kan je in Bokrijk ook 9 weken lang terecht voor de unieke ‘De 5e boog’-Zondagen. Elke zondag komen 2 acteurs uit de populaire Ketnet-reeks handtekeningen uitdelen en gaan ze met het publiek op de foto. Het Openluchtmuseum van Bokrijk vormde vorig jaar het decor voor de unieke tv-serie ‘De 5e boog’, een reeks die reeds drie maal te zien was op Ketnet en die deze zomer opnieuw zal worden herhaald in juli. Bezoekers van het Openluchtmuseum zullen de sfeer van ‘De 5e boog’ voelen hangen in het museum en kunnen ook zelf de serie herbeleven.

Onder voorbehoud van last-minute wijzigingen, komen volgende ‘De 5e boog’ personages de hele dag lang, van 10u00 tot 18u00, naar Bokrijk:
Zondag 3 juli – Arne & Babs
Zondag 10 juli – Sam & Babs
Zondag 17 juli – Cara & De Smid
Zondag 24 juli – Sam & Babs
Zondag 31 juli – Arne & Kato
Zondag 7 augustus – Cara & De Smid
Zondag 14 augustus – Tuur & Babs
Zondag 21 augustus – Tuur & Kato
Zondag 28 augustus – Tuur & Sam

Jommekesdag op zondag 10 juli
De populairste stripheld van Vlaanderen neemt ook dit jaar zijn lezers en hun familie op sleeptouw voor een dag vol onvergetelijke activiteiten in het Openluchtmuseum van Bokrijk. De ‘Jommekesdag’ is ondertussen een vaste ‘belevingsdag’ in het jaar geworden.

Jong en oud weten niet wat eerst gedaan. Een greep uit het aanbod: meebouwen aan een reuzegrote Jommeke, circustrucs, een strobalendoolhof, gocartraces, paalklimcompetities, piratenproeven, dansworkshop, … en een heuse verkleedpartij met catwalk. Kinderen die verkleed komen als Jommeke of een van zijn vriendjes krijgen gratis toegang! Meer info en voorwaarden vind je op www.bokrijk.be.

Passie & Traditie op zondag 14 augustus
Op 14 augustus kun je in het Openluchtmuseum van Bokrijk terecht voor het evenement ‘Passie & Traditie’. Het wordt een dag vol gratis demonstraties en initiaties. Kom er alles te weten over oude technieken en rituelen in een nieuw jasje gestoken. Zo is er een Boombal, een markt met handgemaakte spulletjes en kun je zelfs een eigen muziekinstrument maken.

3 nieuwe routes
Ontdek de 3 nieuwe wandelroutes in het Openluchtmuseum van Bokrijk: de Ontdekkingsroute, om ‘het leven zoals het was’ te proeven, de Holderdebolderroute voor de allerkleinsten en de ‘Puur Natuur’- route, die je laat kennismaken met het typische natuurlijke karakter van het museum.

Regenpas bij regenweer
Regent het pijpenstelen? Geen probleem. De bezoekers van het Openluchtmuseum krijgt bij regenweer extra voordelen dankzij de Regenpas: het boek ‘De 5e boog’ aan 50% korting, gratis aperitief in het Koetshuis (bij besteding van min. 35 EUR) en 3 euro korting op een authentieke foto bij de Bokrijkfotograaf.

Meer info over het zomeraanbod en de evenementen in het Openluchtmuseum kun je ook terugvinden op www.bokrijk.be.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het Openluchtmuseum is geopend tot 30 september 2011, van 10u00 – 18u00. Gesloten op maandag, behalve op feestdagen zoals 15 augustus.

Toegangsprijzen: Volwassenen: € 10
Groepen, 60+, andersvaliden: € 8,5
Jongeren van 3 tot en met 25 jaar: € 1
Kinderen < 3 jaar: gratis
Bokrijkabonnees: gratis

CONTACTGEGEVENS

Het Domein Bokrijk,
Bokrijklaan 1
3600 Genk
Tel.: 011 265 300
Fax: 011 265 310
E-mail: bokrijk@limburg.be
www.bokrijk.be

GPS: Bokrijklaan 1

22:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: zilverkamer bokrijk, bokrijk, bokrijk genk |  Facebook | |  Print |

‘Uitgesproken VARA’, vrijdag 1 juli om 20.25 uur op Nederland 2

vara.JPGOpinie, achtergronden en actualiteiten, gepresenteerd door Jan Tromp. Met deze uitzending onder andere de volgende onderwerpen:

- Afro’s en wijde pijpen. Bij deze twee woorden denk je niet meteen aan de eerste generatie Marokkanen in Nederland. Terwijl veel van de eerste gastarbeiders erbij liepen in deze typische jaren 70 ‘ABBA’ stijl. Historica Aniek Smit deed onderzoek naar de relatie tussen de kledingstijl van Marokkanen en integratie. Kun je van iemand die een hoofddoek draagt zeggen dat ze niet geïntegreerd is? Smit interviewde veertig Marokkanen. Man, vrouw, jong en oud. Ze concludeert: “Uiterlijk en integratie staan los van elkaar”.

- Ieder kind moet in Nederland tot zijn achttiende naar school. Maar wat als een kind niet mee kan in het bestaande onderwijs, bijvoorbeeld omdat het te slim is voor speciaal onderwijs, hoogbegaafd is of gedragsproblemen heeft? Met onderwijs thuis zijn ze soms beter af, maar dat is niet toegestaan volgens de wet. Het zoeken naar een oplossing eindigt vaak in conflicten met instanties, tot aan de rechter aan toe.

19:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: uitgesproken vara, vara, uitgesproken, nederland |  Facebook | |  Print |

1,5 miljoen luisteraars maken zich klaar voor Foute Dag

q-music.JPGMorgen gaan Ornelis & Rogiers nog één keer een hele dag goed fout met de foute 128 hitlijst. En ‘s avonds trekken ze naar Hasselt voor de afsluitende Foute Party in de Ethias Arena.

Vorig jaar stemden iets meer dan 1,5 miljoen luisteraars af op Q-music voor de Foute 128, de hitlijst van de meest foute platen, gestemd door de luisteraars. Een hele dag draaien Ornelis & Rogiers enkel foute platen en komen er elk uur artiesten langs in de studio voor een foute live-sessie.

‘s Avonds trekken alle Q-dj’s samen met bijna 20.000 uitzinnige luisteraars naar Hasselt voor de Foute Party met acts, dj-sets en optredens van onder andere Vengaboys, Dr. Alban, Confetti’s en X-session.

De foute 128 hoor je morgen van 6u tot 18u op Q-music en om 20u30 start de Foute Party in Hasselt.

19:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: foute dag, q-music foute dag, radio q-music, foute party hasselt |  Facebook | |  Print |

Geronimo Stilton opent Kids@Oostende 2011

oostende.JPGOp het Klein Strand van Oostende kondigt een schitterende zon een giga-geweldige zomer aan. Al wordt er nu nog duchtig gewerkt: de ‘Fantasia’ – circustent van de musical van Geronimo Stilton wordt er met man en muis opgetrokken! Want maandag is het zover...

KIDS@OOSTENDE

Eerste Schepen en voorzitter van Toerisme Oostende Hilde Veulemans stelde gisteren samen met haar team het programma van Kids@Oostende voor. Kinderen van 2 tot 12 jaar zullen zich vanaf 4 juli twee weken lang kunnen uitleven op diverse locaties in de stad voor straattheateracties, workshops, optredens, grimestanden,…

AFSCHEID VAN ‘FANTASIA’ OP HET STRAND VAN OOSTENDE

Eregast op Kids@Oostende is Geronimo Stilton. Na een succesvolle eerste ronde doorheen Vlaanderen, waarbij meer dan 50.000 vrienden van deze wel zeer bijzondere muis luidkeels meezongen, strijkt de ‘Fantasia’-circustent neer in Oostende. Geronimo en zijn vrienden spelen op het Klein Strand de allerlaatste 12 voorstellingen op ons grondgebied. Deze voorstellingen zijn onherroepelijk de laatste in België, want dan gaat Geronimo op een lange tournee doorheen Nederland.

GERONIMO STILTON TRAKTEERT...

Dus volgende week barst Kids@Oostende in alle hevigheid los. En het is aan Geronimo Stilton om dit grote kinderfeest feestelijk te openen. Op maandag 4 juli, op de dijk van Oostende, ter hoogte van het Klein Strand zal Geronimo Stilton hoogstpersoonlijk gratis ijsjes scheppen van exact 15u tot 15u30. We weten niet precies hoeveel ijsjes hij kan scheppen in 30 minuten, dus je bent er beter vroeg bij...

MAMMA MIA: Al 25.000 tickets de deur uit!

abba_musical.JPGOh yes... it's gonna be a hot summer
Kursaal Oostende en Live Nation zijn trots te kunnen melden dat MAMMA MIA! flink op weg is om dé zomerhit van 2011 te worden. De belangstelling voor de shows is enorm. Sinds de lancering gingen al meer dan 25.000 tickets de deur uit.

Lokale tewerkstelling
Het economische effect van een show als deze is zeker niet te onderschatten. Naast de meer dan 60 mensen van MAMMA MIA! (die allemaal in Oostende verblijven) is er een lokale crew van meer dan 80 mensen: technici, kleedsters, hostessen, promoteam, ticketing,... Al dat soort zaken wordt door lokale mensen gerealiseerd.

De spanning stijgt
Terwijl in Kursaal Oostende de decors voor de expo van FC De Kampioenen in volle opbouw zijn, is de technische afdeling al bezig met het lichtplan voor de show, worden auto's beletterd en bussen geboekt. MAMMA MIA! is de grootste show die ooit in Kursaal Oostende stond en dat zullen we geweten hebben...

Praktische info over de voorstellingen
Van dinsdag 19 juli t/m 14 augustus elke dinsdag t/m zondag om 20u00
(familievoorstellingen op zaterdag en zondag om 15 uur)

Tickets : 70 € - 55 € - 49 € - 37 € (excl. reservatiekosten)
Bestellen: 070 22 56 00 - www.sherpa.be

16:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: mamma mia, musical mamma mia oostende |  Facebook | |  Print |

Verrassende duo's op het Wad in 'Storm op komst', vanaf a.s. maandag 4 juli, Nederland 3

tv.JPGIn het nieuwe VARA-televisieprogramma ‘Storm op komst’ zijn iedere week twee bekende Nederlanders tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Twee werelden, één boot. Klikken die twee werelden of zijn ze niet bijeen te brengen? ‘Storm op komst’ is van 4 juli tot en met 22 augustus acht weken lang te zien op maandag om 20.30 uur bij de VARA op Nederland 3. De reacties van de gasten op hun avontuur zijn diezelfde avond ook te beluisteren in het BNN Radio 1-programma ‘BNN Today’.

‘Storm op komst’ brengt elke aflevering twee personen bij elkaar, die samen

een spannende combinatie vormen. Verrassend. Soms tegenpolen. Van zangers tot schrijvers. Van cabaretiers tot politici. Van populaire publiekstrekkers tot eigenzinnige intellectuelen. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar?

De gasten in de eerste vijf afleveringen zijn:

afl. 1 op maandag 4 juli:

politica Sabine Uitslag en presentator Dennis Weening.

Het CDA-Kamerlid Sabine Uitslag stelde onder andere de zorg voor jonge kinderen met anorexia aan de kaak en pleitte voor een kliklijn tegen illegaal roken. In mei 2010 werd Uitslag door de lezers van Veronica Magazine verkozen tot meest sexy politicus van Nederland. Naast politica is ze jarenlang zangeres geweest van de coverband ‘Spinrock’.

Dennis Weening is presentator van de programma’s ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Pain Game’. Weening was jarenlang Jehova’s Getuige. Toen hij op zijn 23e uit de gemeenschap stapte, gooide hij het roer volledig om en leidde een rockleven. Inmiddels zegt Weening weer in rustiger vaarwater gekomen te zijn, maar nog steeds leeft hij elke dag alsof het de laatste kan zijn. 

afl. 2 op maandag 11 juli:
styliste Xandra Brood en presentator Ruben Nicolai.

Xandra, de weduwe van Herman Brood, is dan te gast op de dag dat het tien jaar geleden is dat Herman overleed.

afl. 3 op maandag 18 juli:

cabaretier Peter Heerschop en tv-persoonlijkheid Stacey Rookhuizen.

afl. 4 op maandag 25 juli:

actrice Loes Luca en zangeres Frederique Spigt.

afl. 5 op maandag 1 augustus:

sportjournaliste Barbara Barend en cabaretier Joep van Deudekom.

De duo’s vertrekken op platbodem ‘De witte walrus’ vanuit de haven van Lauwersoog. Ze worden daar vóór vertrek geïnterviewd door Fidan Ekiz, maker van de documentaireserie ‘Veerboot naar Holland’ en redacteur bij ‘Pauw & Witteman’. Wat verwachten de deelnemers van hun verblijf op zee? En wat vinden ze van de ander? Tijdens het verblijf op de boot zal blijken of de eerste indruk klopt.

Geen afspraken, geen agenda en geen drukte: droogvallen is een bijzondere ervaring, waarbij je wordt teruggeworpen op jezelf, je medepassagier en de natuur. De gasten worden gegrepen door de stilte en reflecteren op hun persoonlijke levens. Zoals de Nederlandse schrijvers Jan Wolkers en Godfried Bomans dat veertig jaar geleden deden, toen zij voor de radiodocumentaire ‘Alleen op een eiland’ een week in totale eenzaamheid doorbrachten op het Waddeneiland Rottumerplaat. Hun enige verbinding met de buitenwereld was toen een kort dagelijks radiocontact met VARA-presentator Willem Ruis.

De gasten in ‘Storm op komst’ worden direct na het avontuur opgevangen voor een interview met radiopresentator Luuk Ikink in het BNN-programma ‘BNN Today’ op Radio 1.

Kijk voor meer informatie en achtergronden op: stormopkomst.vara.nl.

‘Storm op komst’, van 4 juli tot en met 22 augustus acht weken lang op maandag om 20.30 uur bij de VARA op Nederland 3 (met diezelfde avond ook de reacties op het avontuur in het BNN Radio 1-programma ‘BNN Today’).

16:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: storm op komst, vara storm op komst, vara |  Facebook | |  Print |

Iggy & The Stooges zeker op Win for Life Suikerrock 2011

iggy_pop.JPGScott Asheton zal tijdens de komende Iggy & The Stooges concerten vervangen worden door een niet nader genoemde invaller. De 61 jarige drummer zal er wegens ziekte niet bij zijn op onder andere het concert op Win for Life Suikerrock, 29 juli in Tienen. De aard en ernst van de ziekte werden niet meegedeeld. De tournee van Iggy & The Stooges wordt dus verdergezet met een vervangende drummer. Scott Asheton richtte in 1967 The Stooges op, samen met zijn broer Ron . Ron Asheton stierf in 2009 aan een hartaanval en werd vervangen door gitarist James Williamson, een ex-lid van The Stooges.

16:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: iggy pop, the stooges, suikerrock 2011 tienen |  Facebook | |  Print |

EENVANDAAG: bruggen bouwen in Spijkenisse - vrijdag 1 juli 2011

eenvandaag.JPGSpijkenisse bouwt de fantasiebruggen, die op eurobiljetten staan afgebeeld, in het echt na. Inmiddels zijn de eerste twee bruggen klaar en vormen zij de entree van de wijk ‘Het Land’. Het idee om de bruggen op de eurobiljetten ook in het echt neer te zetten komt van oud-Spijkenisser en grafisch ontwerper Robin Stam. De binnenkort op te leveren bruggen zijn de bouwwerken die op het briefje van tien en op het biljet van vijftig euro prijken.

Wethouder Gert Jan 't Hart wil met de bruggen Spijkenisse in heel Europa promoten. In EENVANDAAG van vrijdag 1 juli een reportage over de bruggen met onder meer gesprekken met ontwerper Stam en wethouder 't Hart.

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl 

EENVANDAAG
Uitzending vrijdag 1 juli
Nederland 1 – 18.15 uur

16:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: eenvandaag, bruggen eenvandaag, nederland 1 eenvandaag |  Facebook | |  Print |

‘Evenblij met Bløf’, maandag 4 juli om 21.50 uur bij de VARA op Nederland 3

blof.JPGFrank ‘Evenblij met Bløf’ is een openhartig portret van misschien wel de grootste band van Nederland. Frank zoekt Bløf op in Berlijn waar zij hun nieuwe cd opnemen, is met de band in Zeeland waar de band oorspronkelijk vandaan komt en bij een optreden in het uitverkochte Paradiso in Amsterdam. Hij spreekt uitvoerig met alle bandleden, waarbij geen onderwerp onbesproken blijft. Dit portret wordt maandag 4 juli bij de VARA op Nederland 3 herhaald, om 21.50 uur.

Bløf wordt opgericht in 1992 en breekt in 1998 door met de single ‘Liefs uit Londen’. De band weet dat succes vast te houden met nog veel meer hits als ‘Aan de Kust’, ‘Wat zou je doen’ en ‘Omarm’. In 2006 storten zij zich in het omvangrijke project Umoja, waarvoor zij de hele wereld af reizen. Sinds 2006 organiseren ze in Zeeland hun eigen popfestival: ‘Concert at Sea.’ Inmiddels is Bløf niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscène en kan vrijwel elke Nederlander een nummer van deze populaire band meezingen.

Dichter bij de band

Toch is er weinig bekend over de individuele bandleden en daar komt in deze ‘Evenblij met Bløf’ verandering in. Frank spreekt uitvoerig met zanger Paskal Jakobsen, toetsenist Bas Kennis, bassist en tekstschrijver Peter Slager en drummer Norman Bonink. Naast de verwerking van het overlijden van hun goede vriend en drummer Chris Götte in 2001 krijgen de mannen de afgelopen jaren ook afzonderlijk persoonlijke tegenslagen te verwerken.

Frank Evenblij bezoekt de mannen in Berlijn, waar zij in de beroemde Hansa Ton-studio werken aan hun nieuwe album, dat eind februari/begin maart 2011 verschijnt. Samen wandelen ze door deze culturele wereldstad en krijgt Frank goed inzicht in de onderlinge verhoudingen van de band. In Zeeland ziet Frank waar het allemaal begon, maar ook hoe de term ‘Zeelandse band’ eigenlijk niet meer op Bløf van toepassing is. Tot slot zit Frank de mannen op de huid bij een hoogtepunt van de clubtour: het concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso

Frank Evenblij: ”Voor een Nederlandse band vond ik Bløf in de beginjaren een zeer verrassend geluid. Met name de stem van Paskal Jakobsen kan mij behoorlijk raken. Nadat ik Bløf al eerder sprak en hen regelmatig op televisie zag, vond ik het jammer dat het altijd kort was. Ik had het gevoel ze graag eens langer te mogen interviewen. Daar was dit een geweldige mogelijkheid voor.”

‘Evenblij met Bløf’ geeft een niet eerder vertoond persoonlijk en openhartig portret van deze band met al haar hoogtepunten, dieptepunten, creatieve ontplooiing en de onderlinge vriendschappen.

15:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: evenblij met bløf, bløf, vara bløf, nederland 3 |  Facebook | |  Print |

De muzikale zomer van Walibi

walibi.JPGTijdens de afgelopen maanden kwam er reeds een massa volk naar Walibi. Het nieuwe Walibi spreekt de mensen duidelijk aan. De reacties zijn unaniem: Walibi rocks! Deze zomer schakelt Walibi nog een tandje hoger en voert het ritme op: more music, more fun!

Gedurende de 5 zomernocturnes zorgt Walibi bovendien voor een primeur : VITA DRAKOVITZ zal voor het eerst live verschijnen!

De muzikale zomer van Walib

Tijdens de zomer van 2011 zullen Walibi en Squad hun ‘‘Music Battle’’ opvoeren in het Waverse pretpark : een spectaculaire nieuwe show die iedereen moet gezien hebben.

Walibi is leider van de groep « W.A.B » en zijn tweelingbroer Squad behoort tot The SkunX. Dagelijks duelleren deze 2 bands en gaan ze een regelrechte muzikale strijd aan op het ritme van hun bekende hits ; ‘‘Hello World’’ gezongen door Fibi en ‘‘We are The SkunX’’ gespeeld door Squad en zijn SkunX-bandleden. Daarnaast zijn Walibi en Squad bijna permanent aanwezig in de straten van het park zoevend op hun spectaculaire, swingende quads !

Bovendien spelen deze artiesten ook nog eens in een niet te missen 4D film, genaamd ‘Rokken Roll’.

Vier goeden redenen om deze zomer af te zakken naar Walibi. Nocturnes hosted by VITA : de eerste verschijning van Vita Drakovitz Dit jaar, een primeur ! VITA DRAKOVITZ, de host van de avond, zal voor het eerst in het echt te beleven zijn. Vita, die de talenten van Walibi en Squad ontdekte, zal op het ritme van bekende hits, de avond ‘vurig’ maken. De kinderen, groot of klein zullen zingen en swingen op ‘‘het Rokken Roll’’ plein van Walibi.

Elke zaterdag van 15 juli tot 15 augustus zal Walibi open zijn van 10u. tot 23u. De welbekende zomernocturnes van Walibi worden steeds afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de vijver.

40 attracties, shows en Aqualibi …

Terwijl de allerkleinsten pret beleven in het nieuwe Walibi Playland met zijn 10 kinderattracties, zullen de grote kinderen het wellicht naar hun zin hebben in de Dalton Terror of de Vampire. Maar de 2 toppers van deze zomer zijn de 2 bekende avontuurlijke waterattracties : Radja River en Flash Back. Meer dan 40 attracties taan de bezoekers op te wachten.

Vele bezoekers zullen hun daguitstap verlengen met een bezoek aan het splinternieuwe Aqualibi (aan halve prijs voor Walibi bezoekers) : 8 nieuwe glijbanen en een nieuwe kinderzone en de onvermijdelijke Rapido.

15:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: walibi, pretpark walibi, muziek walibi, muzikale zomer walibi |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende