Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2011

Debuutsingle Yannick Bovy - "She's Even More Beautiful" - Nu verkrijgbaar!!!

yannick_bovy.JPG"It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing", dat is de lijfspreuk van Yannick Bovy, één van de best bewaarde muzikale geheimen van Vlaanderen. De liefde voor swing- en bigband-muziek werd de 23-jarige Yannick met de paplepel ingegoten en zijn warme stemgeluid leent zich ook perfect voor dit repertoire. In 2007 trok zijn uitzonderlijk talent reeds de aandacht van Regi Penxten (Milk Inc.). Yannick mocht het nummer ‘Better world without you’ inzingen op Regi’s gouden album ‘Registrated’, maar na deze muzikale omweg koos hij toch resoluut terug voor zijn grote liefdes: swing, bigband en “The Great American Songbook”. Zo trad hij de afgelopen jaren geregeld op in Vlaanderen met "The North Side Big Band".

Bekijk HIER de sublieme bigband-interpretatie van "Jump" van Van Halen, live gebracht door "Yannick Bovy & The North Side Big Band"

Met zijn debuutsingle “She’s Even More Beautiful” legt Yannick Bovy zijn muzikale ziel helemaal bloot. Een heerlijke, volle, swingende popsound die harmonieus meegenomen wordt in het zwoele en tijdloze ritme van dit ijzersterke nummer. Yannick Bovy, een Vlaams talent om te koesteren!

De debuutsingle van Yannick Bovy - "She's Even More Beautiful" - is nu verkrijgbaar bij Free Record Shop en is te koop op iTunes.

18:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: yannick bovy, zanger yannick bovy, nieuwe single yannick bovy |  Facebook | |  Print |

Nederlandse platenbaas Maarten Steinkamp in Duitse Jury TV-show

maarten_steinkamp.JPGNa Rudi Carrell, Linda de Mol, Tooske Ragas en Sylvie van der Vaart past de naam Maarten Steinkamp niet bepaald in het rijtje BN'ers die in Duitsland doorbraken op TV. Toch maakt de Nederlandse platenbaas zijn debuut bij RTL in Duitsland als jurylid van het programma "My Name Is". Het Nederlandse TV concept werd door eigenaar Albert Verlinde verkocht aan de Oosterburen en is vanaf 15 juni te zien op de commerciële zender.

Steinkamp, die jaren baas van platengigant SONY BMG Europa was, is tegenwoordig directeur van het Nederlandse CNR Entertainment. "Ik ben ooit eens gevraagd auditie te doen voor X Factor in Duitsland. Daar is toen niets uitgekomen. Dezelfde producent is nu verantwoordelijk voor ‘My Name Is’ en aan de hand van de beelden van die auditie hingen ze opeens aan de lijn". De opnames van de 2 uur durende show zijn inmiddels in volle gang. Steinkamp zit naast zangeres Michelle en model en modeontwerpster Alessandra Pocher achter de jurytafel en beoordelen de honderden kandidaten die hun grote idool imiteren.

"Het is heel gek om te doen. Heb 25 jaar met veel grote internationale sterren vooral achter de coulissen gewerkt en nu sta ik zelf opeens in de spotlights. Het is zeker geen carrière stap, ik doe het echt voor de lol. En het is echt vreselijk hard werken met draaidagen van 14 uur. Aan het eind van zo'n dag kost het soms moeite om gefocust te blijven en nog een beetje verstaanbaar Duits te praten. Ik kan toch moeilijk zeggen; es macht kein flaus aus" , lacht Steinkamp.

18:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Televisie | Tags: maarten steinkamp, tv-show maarten steinkamp |  Facebook | |  Print |

Bungeefun voor leeuwen in Bellewaerde Park

bellewaerde_park.JPGIn Bellewaerde Park is niet alleen voor de bezoekers vanalles te beleven. Om het natuurlijk gedrag van de dieren te stimuleren zorgen de dierenverzorgers geregeld voor “animal enrichment” of gedragsverrijking en vandaag kregen de leeuwen een nieuw speeltje!

Bungee fun

Om het jachtinstinct van de leeuwen te stimuleren werd een heuse bungee constructie op touw gezet in het buitenverblijf van de leeuwen.

Een boomstronk van ruim 1 ton werd in de grond verankerd om bestand te zijn tegen de trekkracht van de leeuwen, die zo’n 300 kg wegen. Bovenaan de boomstam werd een bungee-elastiek vastgemaakt waaraan een kubus is bevestigd. De kubus is een zelfgemaakte creatie van de verzorgers en werd geweven uit brandslangen en vervolgens besprenkeld met bloed. De kubus is zo gemaakt dat er ook stukjes vlees tussen de geweven brandslangen kan gestopt worden.

Op deze manier wordt het natuurlijk instinct van de leeuwen aangewakkerd en stimuleren we hen om extra te bewegen. Wanneer de leeuwen hun “prooi” proberen vast te grijpen zorgt het bungee effect ervoor dat de leeuwen actief moeten lopen en springen om de kubus te bemachtigen.

Bij de eerste kennismaking met het nieuwe bungee speelgoed keken de leeuwen als echt katachtigen de kat uit de boom. Het mannetje liet zoals gewoonlijk zijn vrouwtjes “op jacht” gaan en bekeek alles vanop een veilige afstand. De jongste leeuwinnen waren wel heel enthousiast. In het begin raakten ze de kubus nog voorzichtig aan, maar al snel werden de klauwen en tanden erin gezet.

De dierenverzorgers hebben alles gefilmd en het resultaat kan u bekijken via volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=JHalFUtceOU. U vindt dit filmpje ook makkelijk door ‘bungee leeuwen’ in te tikken.

Animal enrichment

De nieuwe bungee voor de leeuwen is een goed voorbeeld van gedragsverrijking.

In Bellewaerde Park leven ruim 300 tropische dieren in een omgeving die de natuurlijke habitat van het dier zo goed mogelijk nabootst. Het park wil het verschil maken door zijn dieren de best mogelijke omgeving en verzorging te bieden. Animal enrichment is hierbij een heel belangrijk aspect.

Sinds enkele jaren wordt gedragsverrijking toegepast maar dit jaar wil curator Nadimir Maslov het “enrichment” aanbod verder uitbreiden en enkele nieuwe vormen introduceren.

Nadimir Maslov is veearts van opleiding en sinds een drietal jaar verantwoordelijk voor het wel en wee bij de dieren in het park. Hij is een groot voorstander van “enrichment” om het instinct en de natuurlijke creativiteit van de dieren te stimuleren.

“Huisvesting en voeding zijn uiteraard heel belangrijk voor het dierenwelzijn, maar we willen ook het psychisch welzijn van onze dieren bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat animal enrichment hierbij een uitstekende stimulans is. Gezien de dieren in Bellewaerde Park niet zelf op jacht moeten gaan om te overleven, doen wij er met de verzorgers alles aan om hun natuurlijke gedrag op een andere manier te stimuleren” dixit Nadimir Maslov.

Er bestaan heel wat vormen enrichment, maar de meest bestudeerde is “food enrichment”. Variatie in de inrichting van de dierenverblijven, onderzoek stimuleren, geurverrijking, speelgoed en ook training zijn andere vormen van verrijking.

De voorbije jaren werd in Bellewaerde Park voornamelijk aan food enrichment gedaan. Dan wordt het voedsel op een andere manier aangeboden en moeten de dieren een inspanning doen om hun lekkers te vinden.

Zo hebben de tijgers in Bellewaerde Park een catchbal waar af en toe vlees wordt in gelegd, bij de aapjes worden meelwormen tussen borstels verstopt, de olifanten hebben een grote bal waarmee ze moeten schudden om er korrels uit te laten vallen,...

De komende maanden zullen verschillende nieuwe vormen van enrichment aangeboden worden aan de dieren in Bellewaerde Park.

16:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: bellewaerde park, leeuwen, bellewaerde park leeuwen |  Facebook | |  Print |

Maximum Hit Music 2011 vol.2 - Nu verkrijgbaar!!!

ars.JPGQ-music luidt definitief de zomer in met Maximum Hit Music 2011 vol.2!

Werkelijk al de huidige kleppers uit de hitlijsten tekenen present op deze ultieme hitcompilatie.

Met de dikke hits van o.a LMFAO, Adele, Jessie J, de Idool 2011-finalisten, Jennifer Lopez, Bob Sinclar, Snoop Dogg vs David Guetta, Milow, Rihanna, Bruno Mars...waarvan velen voor het eerst verzameld op CD!

Maximum Hit Music 2011 vol.2 – you can’t possibly want more, more, more!?
Nu overal verkrijgbaar!!!

Tracklist

1. LMFAO FEAT. LAUREN BENNETT - Party Rock Anthem
2. IDOOL 2011-FINALISTEN - More To Me
3. SNOOP DOGG VS. DAVID GUETTA - Sweat
4. JESSIE J FEAT. B.O.B. - Price Tag
5. ALEXIS JORDAN - Happiness
6. JENNIFER LOPEZ FEAT. PITBULL - On The Floor
7. BRITNEY SPEARS - Till The World Ends
8. RIHANNA - S&M
9. BLACK EYED PEAS - Just Can't Get Enough
10. DAVID LATOUR, HI-MODE & NARCO - Venus Vs. Mars
11. KATE RYAN - Lovelife
12. ALEXANDRA STAN - Mr. Saxobeat
13. BOB SINCLAR & RAFFAELLA CARRA - Far L'Amore
14. SUBS - The Face Of The Planet
15. BRUNO MARS - Grenade
16. CODY SIMPSON - All Day
17. MILOW - You And Me (In My Pocket)
18. ANOUK - Killer Bee
19. ARSENAL - Melvin
20. HOOVERPHONIC - Anger Never Dies
21. AGNES OBEL - Riverside
22. ADELE - Set Fire To The Rain

Nieuw piratenavontuur voor bewoners Het Zandkasteel

theater.JPGNa het succes van de eerste twee shows zetten de Zandkasteel-bewoners Koning Koos, Sassa en Toto opnieuw koers naar de theaters en ditmaal komen ze met hun eigen piratenboot. De vrolijke, maar ook leerzame voorstelling vol leuke liedjes bekend uit de gelijknamige tv-serie van Teleac, is vanaf 11 december te zien door heel Nederland.

Samen met Koning Koos beleven Sassa en Toto de mooiste avonturen en ‘piraatje spelen’ is hun favoriete spelletje. Met een stofdoek op hun hoofd worden ze echte piraten en met behulp van een paar lakens gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren!

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals ‘De Neuzenkriebeldans’. De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen.

De theatershow Het Zandkasteel – ‘Op de Piratenboot’ is van 11 december 2011 tot en met 16 mei 2012 te zien in theaters door heel Nederland. De voorstelling duurt 65 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.hitmusical.nl.

16:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: het zandkasteel, theater het zandkasteel, hitmusical |  Facebook | |  Print |

Njam!: The Hairy Bikers bij Dominique Persoone

najam.JPGShock-o-latier Dominique Persoone is een smakenacrobaat met hoog rock ’n roll gehalte. Dat is ook The Hairy Bikers niet ontgaan.

Dave Myers en Simon King, Britse publiekslievelingen met diverse eigen programma ’s op BBC, die vrolijk op hun Harleys van de ene lekkernij naar de andere rijden,

gaan op bezoek bij Dominique Persoone in Brugge. Bekijk deze ongewone ontmoeting op Njam!, op woensdag 1 juni om 17u55.

Dominique Persoone

Sinds hij de Rolling Stones chocolade leerde snuiven, de chocoladen lippenstift ontwierp en ’s werelds beste chocoladeboek schreef, is zijn ster alleen maar gestegen. Sinds enkele jaren is The Chocolate Line, met winkels in Brugge en Antwerpen, terug te vinden in de Michelin-gids. En volgens het Parijse Salon de Chocolat mag Dominique Persoone zich ‘meilleur chocolatier du monde’ noemen. Dit is ook bij BBC niet onopgemerkt gebleven. Ze sturen hun sympathiekste afvaardiging naar Brugge: The Hairy Bikers Dave Myers en Simon King.

Dave Myers

Dave Myers werd geboren in het noorden van Engeland. Veelzijdig als hij is, legde hij een ongewoon parcours af. Om zijn studie aan de Academie voor Schone Kunsten te betalen, werkte hij in een staalfabriek. Daarna ging hij aan de slag bij de BBC als make-upartiest. Protheses werden zijn specialiteit. Hij werkte mee aan verschillende films en tv-series en zijn carrière leidde hem van Hollywood naar de Afrikaanse woestijn. Ook in zijn vrije tijd reist hij graag de wereld rond.

Simon King

Simon King woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Newcastle. Zijn aanstekelijke lach en charme kwamen hem goed van pas tijdens zijn werk als regieassistent. Toch is het zijn passie voor eten die Simon écht bezighoudt. Een passie die van jongs af aan aangemoedigd werd door zijn vader. Die bracht exotische ingrediënten mee van zijn reizen met de Royal Navy. Ook Simons kinderen delen zijn enthousiasme voor koken en proberen maar al te graag nieuwe dingen uit.

16:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: dominique persoone, njam!, studio 100 njam!, koken njam! |  Facebook | |  Print |

IVO NIEHE stelt Time Out voor

ivo_nieghe.JPGMet zijn theatershow IVO NIEHE & FRIENDS verwerft de televisieman definitief een plaats te midden van de succesvolle theatermakers. Op zondag 5 juni zendt de TROS de registratie van de theatershow 'TIME OUT!' uit waarmee Ivo Niehe twee seizoenen toerde door Nederland en België. In deze onemanshow is de centrale vraag: 'Waarom?'. Waarom is Berlusconi nog steeds premier van Italië? Waarom lijkt een complex liefdesleven tegenwoordig een voorwaarde om als politiek leider serieus genomen te worden?

Waarom is er Alzheimer en dementie? Deze vraag is aanleiding voor een zeer persoonlijke conference en lied over Ivo's vader. Waarom is de muziek bij begrafenissen vaak niet te harden? En is het geen tijd voor een nieuw volkslied? Ivo Niehe stelt een time out voor, zoals bij diverse sporten de coach kan ingrijpen als het mis dreigt te gaan. De wereld wordt een voorstelling lang stilgelegd.

IVO NIEHE & FRIENDS: een statement met veel humor, muziek, unieke videobeelden en vaak zeer persoonlijke conferences, waarbij Ivo niet schroomt zichzelf op de hak te nemen. Welkom in de huiskamer van Ivo Niehe, die met aanstekelijk plezier de magie van televisie naar het podium verplaatst.

IVO NIEHE & FRIENDS
Uitzending zondag 05 juni
Nederland 1 – 22.35 uur

16:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ivo niehe, time out ivo niehe, nederland 1 ivo niehe |  Facebook | |  Print |

Het Jeugdfilmfestival (JEFF) goes Barcelona (Sonar festival)!

filmfestival.JPGGoed nieuws voor het Europees Jeugdfilmfestival, dat ieder jaar in Antwerpen en Brugge plaats vindt in de Krokusvakantie en gekend staat voor zijn uitgekiende primeurs van Europese kwaliteitsfilms voor jongeren. Het Jeugdfilmfestival (JEFF) zal namelijk voor de eerste keer op het gerenommeerde Internationaal Festival van 'advanced music & multimedia art' SONAR de kortfilmprogrammatiie verzorgen in Sonar Kids ( het familie -onderdeel van het festival).

Het SONAR festival vindt ieder jaar plaats in Barcelona in juni (16 t.e.m. 19 juni 2011) en lokt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers over de hele wereld. Het jeugdfilmfestival is zeer blij met deze internationale samenwerking en vereerd dat ze bovendien als eerste verantwoordelijk mag n zijn voor de invulling van de kortfilmselectie.

Iris Verhoeven, zakelijk leider van JEFF: " Deze samenwerking is voor ons een bewijs dat JEFF stilaan aan populariteit wint en meer internationale erkenning krijgt. We hebben Sonar Kids een selectie voorgesteld van de meest artistieke filmpjes uit de laatste edities van ons festival met de nadruk op muziek en gebruik van geluid, helemaal in de filosofie van het Sonar Festival. We zijn dus ontzettend trots dat deze Europese kortfilms, waaronder ook een Belgisch filmpje, nu ook aan een nog groter publiek kunnen getoond worden.

15:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: jeugdfilmfestival 2011, jeugdfilmfestival, barcelona jeugdfilmfestival |  Facebook | |  Print |

YOLANTHE TE GAST BIJ PORNO-ACTRICE JENNA JAMESON

tros.JPGIn YOLANTHE OP 3 van zondag 5 juni is Yolanthe te gast bij Johnny de Mol en porno-actrice Jenna Jameson.

Jenna Jameson vertelt in het interview met Yolanthe over haar tragisch verlopen jeugd en over het werken in de porno-industrie. Hoe houd je een man seksueel tevreden en hoe reageren de buren op het feit dat ze naast de beroemdste porno-actrice ter wereld wonen? Ook krijgt de kijker een uitgebreide rondleiding door een van haar zes spectaculaire huizen. De porno-industrie heeft Jenna duidelijk geen windeieren gelegd… Ook heeft Yolanthe een zeer openhartig gesprek met Johnny de Mol over de band met zijn vader en de breuk met Bridget Maasland. Daarnaast praten de twee uitgebreid over zijn rol als ambassadeur voor de Guusje Nederhorst Foundation.

YOLANTHE OP 3 is een ‘new generation-versie’ van de succesvolle TROS TV Show. In het programma portretteert Yolanthe wekelijks een keur aan (inter-)nationale prominenten. Op eigenzinnige wijze schetst ze een beeld van haar beroemde gasten uit de wereld van entertainment, sport, muziek en film. Bij de selectie van de hoofdpersonen staat voorop dat ze door hun bijzondere talent iets hebben weten te bereiken waar de meeste jongeren van dromen.

Het programma is ontwikkeld en gemaakt door Niehe Media, het productiehuis van Ivo Niehe. Het idee voor het programma ontstond toen de cameraploeg van Ivo Niehe ruim een jaar geleden met Yolanthe in India een reportage maakte over seksueel misbruik van heel jonge meisjes.

YOLANTHE OP 3
Uitzending zondag 5 juni
Nederland 3 – 21.45 uur

15:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: johnny de mol, tros, porno, porno actrice, jenna jameson porno, seks |  Facebook | |  Print |

Fietsen met VT4 in Oudenaarde

vt4_fietsen.JPGOp zondag 19 juni is wielerstad Oudenaarde het decor voor de VT4 Fietshappening, de ideale omgeving voor een fietsuitstap met het hele gezin in een gezellige terrasjessfeer. Hans Otten smeert alvast zijn benen in, want hij zal samen met heel wat andere BV's aan de start staan. Voor de presentatie van het hele gebeuren tekent Steph Goossens present, terwijl er doorlopend animatie op en rond de Grote Markt is voorzien. Er zijn drie verschillende Welkom Thuis fietsroutes uitgestippeld zodat zowel de getrainde fietsfanaat als de ‘newbies' aan hun trekken kunnen komen op dit schitterende parcours.

VT4 Fietshappening, zondag 19 juni in Oudenaarde. Starten kan vanaf 10 uur aan het Centrum Ronde van Vlaanderen: Markt 43, 9700 Oudenaarde. Inschrijven kan vanaf vandaag via www.vt4.be.

Animatie rond startplaats

Günther Neefs en zijn band zetten de Grote Markt van Oudenaarde om 16 uur op haar kop met een spetterend live optreden, maar ook voordien valt er heel wat te beleven. De enige echte Bart Simpson maakt zijn opwachting en een verkeerssituatieparcours toont de jongste fietsers het belang van veiligheid in het verkeer. Fietsen kunnen bovendien gratis geregistreerd worden door middel van een nieuwe techniek: fotografische registratie.

Praktisch

Inschrijven kost €5 en wie dat vooraf doet via www.vt4.be krijgt er gratis een ‘Knooppunter' ter waarde van €9,95 bovenop (eentje per twee inschrijvingen op hetzelfde adres). Met een Knooppunter kan je erg gemakkelijk de fietsroute volgen en je plaatst hem zonder probleem op elk fietsstuur. Bovendien hoeven gezinnen die zich met minstens vier personen inschrijven, slechts te betalen voor drie en kinderen onder de 8 jaar fietsen gratis mee.

De fietsers hebben de keuze uit drie Welkom Thuis Fietsroutes: 20 km, 30km en 40 km. Inschrijven en vertrekken kan van 10 uur tot 13 uur aan het Centrum Ronde van Vlaanderen. Voor een bezoek aan dit bezoekers- en belevingscentrum krijgen deelnemers aan de VT4 Fietshappening overigens een eenmalige korting van €2.
Broodnodige suikers worden onderweg aangeboden in de vorm van gratis versnaperingen en drankjes.

Startplaats: Centrum Ronde van Vlaanderen: Markt 43, 9700 Oudenaarde

Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen

Oudenaarde doet bij iedere wielerliefhebber onmiddellijk een belletje rinkelen. Omgeven door de Vlaamse Ardennen ademt de stad Ronde van Vlaanderen uit. Het mekka van de wielerklassieker is ongetwijfeld het Centrum Ronde van Vlaanderen, een uniek bezoekers- en belevingscentrum. De Vlaamse Ardennen bieden de fietser schitterende uitzichten, prachtig kronkelende wegen en pittoreske dorpjes waar het heerlijk vertoeven is.

Niet twijfelen. Inschrijven via www.vt4.be!  


 

15:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: fietsen vt4, vt4 oudenaarde, vt4 fietshappening grote markt oudenaarde |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende