Showbizzkanaal : Archieven

30/04/2011

TURKSE MEGASTER TARKAN HELEMAAL KLAAR VOOR BELGISCH CONCERT

tarkan.JPGDe Europese tour van Tarkan kan rekenen op heel wat belangstelling. Zo was de Turkse superster afgelopen zaterdag te gast in de Heineken Music Hall, waar enkele duizenden fans genoten van zijn muziek. Dit weekend staan het Duitse Frankfurt en Berlijn op het programma, en zondag 8 mei komt hij naar de Ethias Arena te Hasselt. “Voor Tarkan is het optreden in België enorm belangrijk,” laat Marleen Van Woensel, de Belgische voorzitster van de Internationale Tarkan Fanclub on weten, “Het is voor het eerst sinds lang dat hij hier nog eens te gast is. Uiteraard brengt hij zijn band mee en zal hij een mooie mix van grootste hits en nieuw werk brengen.”

Marleen volgt het reilen en zeilen van de Turkse zanger al vele jaren en onderhoudt nauw contact met Tarkan. “Tarkan’s muziek zit vol met belangrijke boodschappen en verhalen. Hij is al jaren een ster op het podium, maar ook daarnaast is hij een hele fijne, sympathieke man die tijd vrijmaakt voor fans,” aldus Marleen.

In een interview met de website Turkstar.nl liet Tarkan al verstaan dat de Europese ‘Adimi Kalbini Yaz’ tour erg bijzonder is. “Het geeft een fijn gevoel dat mensen je waarderen om wie je bent en om de muziek die je maakt. Vorig jaar heb ik in Turkije 400.000 albums verkocht van mijn recentste cd ‘Adimi Kalbini Yaz’. Dat doet mij veel plezier,” vertelt de zanger in het gesprek waarin hij ook onthulde dat het maken van foto’s één van zijn favoriete passies is.

Volgende week belt MNM ochtend-dj Peter Van de Veire met Tarkan naar aanleiding van het concert in de Ethias Arena op 8 mei te Hasselt.

Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via http://www.sherpa.be/ of 070/34.50.50.

Surf ook even naar http://www.tarkan.com/ 

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: megaster tarkan, tarkan, zanger tarkan, hasselt zanger tarkan |  Facebook | |  Print |

SEMINO ROSSI DENKT AAN ALLE MAMA'S MET 'RODE ROZEN VOOR JOU'

semino _rossi.JPG6 mei ligt de nieuwe cd van Semino Rossi, met de toepasselijke titel ‘Rode Rozen Voor Jou’, in de winkels. Heel bijzonder, want voor het eerst zingt de Duitstalige zanger met Argentijnse roots in het Nederlands.

“Het was een hele opgave om een aantal van mijn liedjes op te nemen in het Nederlands. De taal mag dan wel sterk op het Duits lijken, maar er zijn toch heel wat verschillen,” vertrouwt Semino ons toe.

Het album ‘Rode Rozen Voor Jou’ is een perfect geschenk voor Moederdag en zal heel wat Semino Rossi fans in Vlaanderen blij maken. Er staan 13 liedjes op de nieuwe cd ‘Rode Rozen Voor Jou’, waarvan 6 Nederlandstalige songs, aangevuld met Spaanse nummers.

Naast het uitbrengen van Semino’s eerste Nederlandstalige album kijkt de zanger ook al uit naar zijn nieuwe concerttour; ‘Semino Rossi Live Mit Orchester’. “Ik kijk zo hard uit naar januari! Dan gaan we opnieuw op tournee, en deze keer gaan we voor nog meer concerten dan tijdens de ‘Die Liebe Bleibt Tour’ vorig jaar”, aldus Semino enthousiast. “Zo loop ik zeker even langs in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken en uiteraard België en Nederland.”

Donderdag 1 maart staat Semino Rossi in de Rijnhal te Arnhem, Nederland en op vrijdag 2 maart komt hij opnieuw naar de Ethias Arena te Hasselt. Tickets voor het concert in Hasselt kun je reserveren via http://www.sherpa.be/ of 070/34.50.50, voor Nederland kun je tickets krijgen via http://www.ntk.nl/ of 0900/92.03

Het nieuwe album ‘Rode Rozen Voor Jou’ van Semino Rossi is, zowel fysiek als digitaal, te koop vanaf 6 mei.

Check: http://www.seminorossi.com/ 

15:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: semino rossi, hasselt semino rossi, zanger semino rossi, rode rozen voor jou |  Facebook | |  Print |

Maxima populairst in Limburg EENVANDAAG zaterdag 30 april 2011

maxima.JPGPrinses Máxima is met afstand het populairste lid van het Koninklijk Huis. Ze is de onbetwiste nummer één onder alle lagen van de bevolking: ze wint bij jong en oud, arm en rijk en alle politieke gezindten. Zelfs republikeinen kiezen haar als favoriet. Dit blijkt zaterdag 30 april uit onderzoek van EENVANDAAG onder 24.000 mensen. Ruim eenderde van de deelnemers (36 procent) kiest voor Máxima. Extra populair is de prinses onder lager opgeleiden, in Brabant en Limburg en onder katholieken. 

Koningin Beatrix is overal een goede nummer twee, alleen onder CDA-stemmers is zijn populairder dan Máxima. Mr. Pieter van Vollenhoven is derde.

Máxima wordt gezien als een aardige, intelligente en betrokken vrouw die eigenlijk alles mee heeft. Ze heeft een goede invloed op Willem-Alexander en is een goed visitiekaartje voor Nederland in het buitenland. Klein minpuntje is volgens sommige ondervraagden dat ze wat gemaakt overkomt.

Tranen maken indruk
In het onderzoek werd ook gevraagd welke beelden van Máxima van de afgelopen tien jaar het meest zijn bijgebleven. De tranen bij de Argentijnse tangomuziek op haar huwelijk maken de meeste indruk. Ook de uitspraak ‘Je was een beetje dom’ en Máxima als moeder doen het goed. Deelnemers motiveren hun keuze als volgt: "Je zag echt verdriet om het gemis van haar vader tijdens het huwelijk, zij heeft veel op moeten geven voor de liefde". "Je was een beetje dom is een gevleugelde uitspraak geworden. Achter deze uitspraak komt ongezegd: en ik hou van je. Geweldig!"

Maxima’s uitspraakt dat De Nederlander niet bestaat beoordelen veel mensen als ‘een beetje dom’.

Als Máxima koningin wordt, moet ze van een meerderheid (60 procent) haar Argentijnse paspoort inleveren. Haar vader, Jorge Zorreguita mag wel aanwezig zijn bij de inhuldiging van Willem-Alexander als koning, vindt 58 procent.

Favoriete lid van het Koninklijk Huis (april 2011)

1- Máxima 36%                
2- Beatrix 19%                
3- Pieter van Vollenhoven 10%              
4- Willem-Alexander 6%                
5- Prinses Margriet 4%

Over het onderzoek
Aan het onderzoek deden 24.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel mee. Het onderzoek vond plaats van 13 t/m 28 april 2011. Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen onder het EenVandaag Opiniepanel zijn na weging representatief voor zes variabelen, namelijk leeftijd, geslacht, opleiding, burgerlijke staat, spreiding over het land en politieke voorkeur gemeten naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2010. Panelleden krijgen ongeveer een keer per week een uitnodiging om aan een peiling mee te doen. Op de meeste onderzoeken respondeert 60 tot 70 procent van de panelleden.

De volledige uitslag is te vinden op http://www.eenvandaag.nl/

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Royalty, Televisie | Tags: maxima, prinses maxima van nederland, nederland maxima, eenvandaag maxima |  Facebook | |  Print |

Wesley Sneijder en Royston Drenthe in finale van HET PERFECTE PLAATJE - 1 mei

tros.JPGOp zondag 1 mei kiest Nederland in de grote finale van HET PERFECTE PLAATJE de ‘perfecte vrouw’. Vorige week koos Nederland nog Jan Kooijman als ‘perfecte man’. In deze laatste uitzending maken we het PERFECTE PLAATJE compleet. Aan welke vrouw denken we als we het hebben over de ‘perfecte vrouw’? Moet ze intelligent, grappig, flexibel of heel mooi zijn? Kanshebbers in deze categorie zijn prinses Maxima, Doutzen Kroes, Anna Drijver en Sylvie van der Vaart.

Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten, onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau, komen we iedere week dichterbij het perfecte plaatje. De BN’ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zij vervolgens kunnen ‘ranken’. Delen zij de mening van het publiek?

Het panel bestaat deze laatste uitzending uit topvoetballers Wesley Sneijder, Royston Drenthe, Richard Witschge, Dries Mertens en sportcommentator Jack van Gelder. Scoren ze in het programma net zo goed als op het veld en hebben ze allen de vrouw van Wesley bovenaan de lijst staan? 

Met de ‘perfecte vrouw’ is HET PERFECTE PLAATJE compleet. In de andere zeven categorieën verkoos Nederland de familie Borsato tot ‘perfecte buren’, Sophie Hilbrand als ‘perfecte vriend’ en eigen baas als ‘perfecte baan’. De Audi A8 staat bovenaan bij de ‘perfecte auto’, de villa in de buitenwijk wint in de categorie ‘perfecte huis’ en reizen ziet men als meest ‘perfecte vrijetijdsbesteding’. Het ‘perfecte kind’ is een sociaal kind als Arie Boomsma en de ‘perfecte man’ is Jan Kooijman.

Voor meer informatie: www.perfecteplaatje.nl
Twitter mee: #perfecteplaatje

HET PERFECTE PLAATJE
Uitzending zondag 1 mei
Nederland 3 - 20.30 uur

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het perfecte plaatje, tros, wesley sneijder |  Facebook | |  Print |

29/04/2011

Bellewaerde Park: Tweeling witkopmaki's geboren in Europa: uniek in Europa!

aap.JPGBellewaerde Park heeft er enkele nieuwe inwoners bij! De familie mara’s telt 4 nieuwe jongen  en ook bij de Wallaby’s (kangoeroe’s) zijn er 4 kleintjes. Maar de meest zeldzame geboorte noteren we bij de witkopmaki’s!

Een tweeling bij de witkopmaki’s

Bij de witkopmaki’s zijn mama Caya en papa Evik de trotse ouders van een tweeling geworden. De kleintjes werden geboren op paasmaandag 25 april.

Na de geboorte klampen de baby witkopmaki’s zich vast aan de buik van de mama en daar blijven ze enkele maanden dicht bij haar. De jongen zijn bij de geboorte net zoals de moeder volledig bruin en daarom is het moeilijk om ze goed te kunnen zien. Bovendien is Caya een zeer zorgzame mama en schermt haar kleintjes goed af!

Een unieke gebeurtenis in Europa

Witkopmaki’s zijn niet alleen een bedreigde diersoort in de natuur, maar ook vrij zeldzaam in Europese zoo’s. Er zijn slechts 79 mannelijke en 63 vrouwelijke witkopmaki’s in Europese zoo’s en in België zijn deze dieren enkel in Bellewaerde Park te vinden.

Gezien er bij deze lemuren normaal maar één kleintje geboren wordt, is de vreugde dubbel zo groot! Bovendien is Bellewaerde Park de enige Europese zoo waar er sinds de laatste 12 maanden een geboorte is geweest en dat maakt het een zeer unieke gebeurtenis.

Witkopmaki’s (ook wel witkoplemuren genoemd) zijn halfapen uit Madagascar. De naam doet al vermoeden dat deze apen een wit hoofdje hebben, maar dat geldt enkel voor de mannetjes. De vrouwtjes hebben een volledig bruine vacht. Bellewaerde Park participeert in het EEP (European Endangered Species Programme) kweekprogramma en slaagde er voor het tweede jaar op rij in om te kweken met hetzelfde koppeltje!

Wie graag op kraambezoek komt kan mama Caya en haar tweeling komen bewonderen op het lemureneiland in Bellewaerde Park tussen 13u en 16u.

In blijde verwachting

En het is nog niet voorbij... In de nieuwe attractie Jungle Mission kan je sinds april 2 nieuwe diersoorten ontmoeten: de ara’s en de witoorpenseelaapjes. De aapjes zijn momenteel met 5, maar het wijfje is drachtig en tegen juni wordt er gezinsuitbreiding verwacht. Ook in het vogelpark wordt er naarstig gebroed. Twee ooievaars hebben er een nest gemaakt en zijn al zo’n week lang de eitjes aan het warm houden. Ooievaars broeden 28 dagen, dus over een drietal weken weten we meer... Wordt vervolgd!

18:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: bellewaerde park, pretpark bellewaerde park, tweeling witkopmaki's |  Facebook | |  Print |

Senioren feesten op Houden van Griffelrock 2011 + Fotoalbum

DSC_0238.JPGNa de successen van de vorige jaren, sloegen Nekka vzw en de provincie Antwerpen opnieuw de handen in elkaar voor een derde gezamenlijke editie van "Houden van en Griffelrock" in het Antwerps Sportpaleis. Duizenden senioren zongen afgelopen dinsdag en donderdag luidkeels mee. Op de affiche onder meer Garry Hagger, Koen Crucke, Danny Fabry, Dana Winner Ingeborg en de Nederlandse Ria Valk. Andrea Croonenberghs, Della Bosiers, Mira & Tom Van Landuyt brachten een bijzondere hommage aan Wim De Craene. Alle artiesten werden live begeleid door het orkest van Dirk Peeters. Luc Appermont leidde het feest in goede banen.

Info: www.houdenvangriffelrock.be

Fotoalbum: Houden van Griffelrock 2011

100% NL zwaait 3JS uit naar Songfestival

radio_100%_nl.JPGAanstaande maandag vertrekken 3JS met een boot naar Düsseldorf voor het Eurovisiesongfestival. 100% NL zwaait de heren uit vanaf een eigen boot in de haven van Volendam. De 100% NL Boot zal samen met een aantal luisteraars van het radiostation een eindje meevaren met de boot van 3JS. Een verslag van het evenement is maandagochtend te horen op 100% NL.

Verder zendt 100% NL op donderdag 5 mei, Bevrijdingsdag, een live registratie uit van het 3JS-concert ‘Hoger, Harder, Verder’. Het concert werd oktober 2010 opgenomen in de HMH.

Verslag uitzwaaien 3JS naar Düsseldorf, maandag 2 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur.

100% NL Live: 3JS ‘Hoger, Harder, Verder’, live in de HMH, donderdag 5 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur. Herhaling zaterdag 7 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur.

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: 100% nl, radio 100% nl, 3js, songfestival 3js |  Facebook | |  Print |

ONDERWERPEN EENVANDAAG ZATERDAG 30 APRIL 2011

eenvandaag.JPGOptreden voor de koningin 'Harmonieus Thorn'
Een spannende dag voor Thorn vandaag. Het kleine Limburgse dorpje ontvangt de koninklijke familie. Ook de twee harmonieorkesten die het dorp telt zetten hun beste beentje voor. De Koninklijke Harmonie Thorn en Harmonie St. Michaël zijn allebei top harmoniën die landelijke faam genieten. De onderlinge rivaliteit heeft het dorp in het verleden menigmaal verdeeld. Maar vandaag spelen ze allebei voor de koningin. 

De wereld van de Oranjetompouce
Vrijmarkten, koekhappen en koninklijke bezoeken. Koninginnedag staat bol van tradities. Ook de tompouce kleurt elk jaar rond Koninginnedag oranje. EenVandaag duikt in de wereld van de Oranjetompouce. We bezoeken de Hema bakkerij, waar de bekendste tompoucen van Nederland worden gemaakt, spreken met Patricia Schutte van het Voedingscentrum over de voedingswaarden van deze traktatie. En we vragen etiquettedeskundige Magda Berman hoe de tompouce gegeten dient te worden.

Hoe populair is Maxima?
Maxima is al jaren ontzettend populair. In de tien jaar dat ze in Nederland is, heeft ze voor veel Nederlanders al een onuitwisbare indruk gemaakt. Ze heeft zelfs als enig lid van het koningshuis een groep vaste fans die bij veel van haar publieke activiteiten aanwezig zijn. In EenVandaag de resultaten van de enquête over 10 jaar Máxima in Nederland. Wat voor beeld hebben we van Máxima en hoe populair is ze onder het volk? Daarnaast spreken we met Josine en Rosanne, twee Màximafans die de prinses op de voet volgen. 

Voor meer informatie: http://www.eenvandaag.nl/ 

Televisie
Uitzending zaterdag 30 april
Nederland 1 - 18.15 uur

17:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: inhouden eenvandaag, eenvandaag, tv eenvandaag, oranje |  Facebook | |  Print |

Studio 100 sluit met succes uitgifte van obligatielening af

studio100.JPGDeze voormiddag heeft Studio 100 met succes de uitgifte van een obligatielening afgesloten. Studio 100 heeft in ongeveer vier uur tijd 37.5 miljoen euro opgehaald. Dit is ruimschoots meer dan het vooropgezette bedrag van 30 miljoen euro. De uitgifte betrof een private plaatsing bij een cliënteel van professionele beleggers, voornamelijk private banking klanten. De uitgifte is gebeurd onder begeleiding van BNP Paribas Fortis en KBC.

De obligatielening heeft een looptijd van 5 jaar en heeft een coupon van 5.5 %.

De middelen zullen in eerste instantie aangewend worden voor de terugbetaling van de overbruggingskredieten die werden aangegaan in het kader van de acquisitie van het Holiday Park in Duitsland. Het saldo wordt gereserveerd voor de financiering van de verdere groei van de groep.

STUDIO 100, een unieke onderneming in familie-entertainment

Studio 100 werd in 1996 opgericht door Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. Het bedrijf is uitgegroeid tot een unieke onderneming in familie-entertainment, marktleider in zijn segment in de Benelux, met een zeer sterke reputatie. Studio 100 staat garant voor een brede waaier aan kwaliteitsproducten op het vlak van familie – en kinderentertainment: televisie, film, boekjes, krantjes, tijdschriften, cd’s, merchandising, shows en theaterproducties… alles wordt binnenshuis ontwikkeld. De Studio 100-figuren zijn intussen ruimschoots bekend bij het grote publiek: Samson & Gert, Kabouter Plop, Big & Betsy, Wizzy & Woppy, Piet Piraat, Bumba, Het Huis Anubis, Spring, Topstars, K3, Mega Mindy & Amika zijn uitgegroeid tot echte jeugdidolen.

Om iedereen van nabij kennis te laten maken met de populaire figuren, opende Studio 100 in 2000 het pretpark Plopsaland aan de Belgische kust. Daarnaast werden ook de deuren geopend van Plopsa Indoor Hasselt, meteen ook het eerste overdekte themapark in ons land. Ook het vroegere familiepark Télécoo, rond de Watervallen van Coo, werd deel van de Plopsa-groep. Het werd omgedoopt tot Plopsa Coo en is nu een speelse brug tussen Vlaanderen en Wallonië. In het voorjaar van 2010 opende ook het eerste Plopsa Indoor in het Nederlandse Coevorden, en in het najaar 2010 nam de groep het Duitse Holiday Park over, waardoor de teller op 5 themaparken kwam te staan.

De uitbouw van meerdere complementaire activiteiten rond de verschillende Studio 100 figuren is één van de sterktes van Studio 100.

Studio 100 is een bedrijf met een brede waaier aan activiteiten : televisie - theater - film - musical – DVD – audio – merchandising – licensing – uitgeverij – tekenstudio - website – themaparken – balletschool – kinderkoor en animatiestudio. Al deze afdelingen bevinden zich onder hetzelfde dak. Door deze geïntegreerde aanpak heeft Studio 100 intussen een zeer sterke positie in de Benelux markt verworven.  

Maar ook daarbuiten is het productiehuis geen onbekende meer. Bumba is intussen op antenne in meer dan 30 landen waaronder India, Israel, Canada, Singapore en Spanje. In  Duitsland werd gestart met Das Haus Anubis, een remake van Het Huis Anubis met Duitse acteurs, en de poppenserie Big & Small, een co-productie tussen Studio 100, Kindle Entertainment, 3J’s Entertainment &  BBC, was ondermeer te zien op de BBC. In het voorjaar van  2011 was op Nickelodeon US ook House of Anubis te zien, een remake met Britse & Amerikaanse acteurs. En met groot succes, de reeks werd al in de eerste week het best bekeken programma op de Amerikaanse kabel in zijn tijdslot. De reeks is nu te zien in de UK.

De overname van het Duitse EM.Entertainment in 2008 was ook een grote stap voor de verdere internationalisering van het bedrijf. Studio 100 werd door deze transactie ook eigenaar van tal van bekende TV-klassiekers, zoals bijvoorbeeld Maja de Bij, Nils Holgersson, Heidi, Wickie de Viking, Pippi Langkous, Lassie, Black Beauty en zoveel meer evergreens. Op dit ogenblik wordt in de Parijse animatiestudio van Studio 100 hard gewerkt aan een 3D-remake van Maja De Bij, een co-productie met ZDF voor de Duitse markt en met TF1 voor de Franse markt. Ook 3D-remakes van Wickie de Viking & Heidi staan op de planning. Ook in de Australische animatiestudio van Studio 100 wordt hard gewerkt aan tal van nieuwe animatieprojecten.

Eind 2006 nam Fortis Private Equity een belang in het kapitaal van Studio 100, en voerden zij een kapitaalverhoging door. Hiermee zijn Gert Verhulst, Hans Bourlon en Fortis Private Equity elk voor één derde aandeelhouder van de Studio 100 groep.

17:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: studio 100, programma's studio 100, obligatielening studio 100, fortis kbc |  Facebook | |  Print |

Humorweek van 30 mei tot en met 5 juni bij de VARA

vara.JPGDe VARA eindigt het reguliere televisieseizoen op Nederland 3 met heel veel cabaret en comedy. Of het nu volledige cabaretvoorstellingen zijn van bijvoorbeeld Roué Verveer, Sara Kroos of Theo Maassen, de registratie van het Amsterdam Comedy Festival of programma’s over de mensen áchter de grap, zoals ‘Evenblij met…’, ‘Grenzen aan de Grap’ of de Michiel van Erp-documentaire ‘Erop of Eronder’: de week van 30 mei tot en met 5 juni is het ‘Humorweek’ op Nederland 3!

Iedere doordeweekse avond van de Humorweek start om 19.30 uur met ‘Evenblij met Humor’, een programma waarin Frank met kenners, cabaretiers, stand-uppers en komedianten spreekt en waarin heel veel fragmenten voorbij zullen komen uit verleden en heden. Daarna volgt aandacht voor de nieuwe lichting cabaretiers in Jong Talent. Met Katinka Polderman, Vincent Geers, Roy Aernouts, Ter Bescherming van de Jeugd en Samba Schutte.

Iedere avond staat er vervolgens minstens één cabaretvoorstelling ingepland.

Met (onder voorbehoud):

30-5 > Daar zal je ze hebben - Caribbean Combo

31-5 > Dames voor na Vieren – Hijgende Hakken

1-6 > Roué Verveer – Voorwaardelijk Vrij

2-6 > Micha Wertheim – Micha Wertheim voor de grap

3-6 > Theo Maassen – Tegen beter weten in

3-6 > Murth Mossel – Status Aparte

4-6 > Droog Brood – Een frisse wind

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is er bovendien een registratie van het Amsterdam Comedy Festival (23.35 uur en 23.20 uur) te zien, dat op 27 mei plaatsheeft in de Amsterdamse Melkweg en dit jaar volledig gericht is op Engelstalige stand-up en comedy. Met verder ook nog ‘De Henry van Loon Entertainmentshow’ (31-5), ‘Grenzen aan de grap’ (1-6), de pilot van de ‘Mike & Thomas Sketch-show’ (2-6), ‘Evenblij met Jan Jaap van der Wal’ (3-6) en op zondag 5 juni de Michel van Erp documentaire over Comedytrain ‘Erop of Eronder’.

16:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: humorweek, vara humorweek, vara, humor vara, vara humo |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende