Showbizzkanaal : Archieven

31/03/2011

CHRIS BROWN op n°1 in de Verenigde Staten met nieuwe album F.A.M.E. !

fame.JPGBrown bereikte deze week, amper 2 weken na de release van F.A.M.E., de eerste plaats in de Billboard 200 en in de Top R&B/ Hip-Hop chart met zijn vierde studio album. Met zijn meest recente single in de VS « Look At Me Now » (een samenwerking met Lil’ Wayne en Busta Rhymes) zet hij zijn heerschappij op de eerste plaats van de Urban Mainstream chart verder. Het is immers de derde opeenvolgende nummer 1 single van Chris Brown in de Verenigde Staten, waar F.A.M.E. ook al de titel draagt van op één na meest verkochte album van het jaar. De twee andere nummer 1 singles waren « Deuces » featuring Tiga en Kevin McCall (dat 10 weken bovenaan de hitlijsten heeft vertoefd) en « No BS ».

« Yeah 3x », een andere supertrack uit F.A.M.E. die het ook in België erg goed doet, haalde de top 5 van de Urban Mainstream chart. Alles samen zorgden deze singles voor een verkoop, zowel digitaal als online, van 5 miljoen.

Brown heeft aan de meerderheid van nummers op het album zelf meegeschreven. Op F.A.M.E. zijn ook verschillende gastartiesten te horen zoals onder andere Justin Bieber, Lil’ Wayne en Benny Benassi. Dit heeft ervoor gezorgd dat F.A.M.E. een erg veelzijdig album is waarop Brown toont dat hij thuis is in verschillende genres zoals Hip-Hop, R&B, Pop en zelfs Dance.

 Koop F.A.M.E. hier bij iTunes : http://clk.tradedoubler.com/click?p=24379&a=1303609&a... 

HIT single YEAH 3x scoort nog steeds sterk in singles-, iTunes- en airplay charts in België. De volgende single BEAUTIFUL PEOPLE ft. Benny Bennassi wordt dra door N.E.W.S. verdeeld in België.

 Web links :

23:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: chris brown, amerika, chris brown nr 1 amerika |  Facebook | |  Print |

Grootste Hemelbed ter Wereld promoot verblijfstoerisme in Vlaanderen

toerisme_vlaanderen.JPGOp zaterdag 9 en zondag 10 april trekken Toerisme Vlaanderen en Eén naar Oostende voor het tweede Vlaanderen Vakantieland weekend. Na het Bed in de Wolken in Hasselt, stunt Toerisme Vlaanderen dit jaar met het Grootste Hemelbed ter Wereld. Als klap op de vuurpijl komt er zondagochtend nog het Grootste Ontbijt op Bed ter Wereld bovenop. Met deze leuke stunts zet Toerisme Vlaanderen het verblijfstoerisme in eigen land op een unieke manier in de kijker.

Duik het bed in

Op zaterdag 9 april en zondag 10 april heeft Oostende er een bezienswaardigheid bij: het Grootste Hemelbed ter Wereld. Het hemelbed dat 9 meter breed, 10 meter lang en ruim 6 meter hoog zal zijn, krijgt een plaatsje op de Zeedijk, ter hoogte van het Kursaal. Wie wil kan het bed induiken en genieten van het adembenemende uitzicht.

Het Grootste Ontbijt op Bed

Op zondagochtend trakteert Vlaanderen Vakantieland je op een reuze-ontbijt. Ook de Vlaanderen Vakantielandreporters van Eén zijn aanwezig en duiken graag samen met jou het bed in. Let op: plaatsen zijn beperkt dus schrijf je tijdig in! (www.vlaanderenvakantielandinoostende.be)

Arrangementen

Tijdens het Vlaanderen Vakantielandweekend is heel wat te beleven, ook achter de schermen. Nieuw dit jaar zijn de Vlaanderen Vakantielandweekendarrangementen met overnachting in één van de deelnemende hotels. Alle info over de activiteiten en de arrangementen vind je op http://www.vlaanderenvakantielandinoostende.be/.

Sterk merk

Met Vlaanderen Vakantieland heeft Toerisme Vlaanderen een sterk merk in huis. Toerisme Vlaanderen wil met dit reuzegroot hemelbed het verblijfstoerisme in eigen land extra in de kijker zetten. Vlaanderen heeft op toeristisch vlak namelijk heel wat te bieden. Of je nu voor een citytrip kiest of liever op adem komt in het groen of aan de kust… Vlaanderen Vakantieland biedt voor elk wat wils.

Meer info of tips voor een logeeradres op http://www.vlaanderen-vakantieland.be/

21:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: toerisme vlaanderen, hemelbed hasselt, hasselt |  Facebook | |  Print |

JAN SMIT MET ‘LEEF’ CONCERT OP ZATERDAG 08 OKTOBER IN DE ETHIAS ARENA TE HASSELT

jan_smit.JPGJan Smit komt op zaterdag 8 oktober naar de Ethias Arena te Hasselt voor een uniek concert. Speciaal voor zijn Vlaamse fans brengt Jan de MF Band mee en speelt hij zijn grootste hits. Tickets voor het Jan Smit ‘Leef’ concert zijn vanaf morgen, 1 april 2011, te koop via http://www.sherpa.be/ of 070/34.50.50.

Het was balen voor Jan Smit de voorbije maanden want een vervelende poliep op zijn stembanden hield de populaire zanger van het podium. Een goede behandeling en een mooie revalidatie maken dat Jan vanaf dit weekend weer mag zingen. Jan maakt morgen – vrijdag 1 april – zijn rentree in de spotlights en is te gast op Het Schlagerfestival in de Ethias Arena te Hasselt. Vijf voorstellingen op rij zingt Jan enkele van zijn hits en zal hij 60.000 bezoekers entertainen.

De doortocht van Jan op Het Schlagerfestival is meteen een ideale opwarmer voor zijn ‘Leef’ concert van zaterdag 8 oktober 2011. Jan staat er dan met zijn MF Band in de Ethias Arena te Hasselt en zal er al zijn hits spelen tijdens een uniek concert.

“2011 wordt voor mij een jaar van voorbereiden. De focus ligt natuurlijk op volgend jaar, dan vier ik 15 jaar Jan Smit en dat wordt hoe dan ook heel bijzonder. Op zaterdag 8 oktober kom ik met mijn band opnieuw naar Hasselt voor een uniek ‘Leef’ concert. Mensen die het voorbije najaar naar mijn ‘Leef Je Uit’ tour kwamen kijken, weten wat ze muzikaal mogen verwachten. Ik breng uiteraard liedjes uit mijn recentste album ‘Leef’, maar ook mijn bekendste hit als ‘Laura’, ‘Als De Nacht Verdwijnt’, ‘Stilte In De Storm’ komen aan bod in het concert,” laat Jan ons vol enthousiasme weten.

Wie Jan Smit – de bedenker en grondlegger van de Nederlandstalige volkspop – aan het werk wil zien én horen, op zaterdag 8 oktober 2011 kan vanaf morgen tickets kopen via http://www.sherpa.be/ of 070/34.50.50.

Meer info op http://www.jansmit.com/ 

20:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jan smit, concert jan smit ethias arena hasselt, hasselt jan smit, zanger jan smit |  Facebook | |  Print |

RACOON VERSTERKT VOTOWN ALLSTARS CONCERT IN VOLENDAM

votownconcert.JPGDe Zeeuwse hitformatie Racoon komt op 5 juni a.s. het concert van Votown Allstars in het Kras stadion in Volendam versterken. De band, bekend van hits als “Love You More”en “Laugh About It”, staat momenteel volop in de belangstelling met de nieuwe single  “No Mercy”. Al eerder, tijdens het televisieprogramma “De Zomer Voorbij”  ontstond er een (muzikale) vriendschap tussen de Zeeuwen en de artiesten uit Volendam.

Votown Allstars bestaat uit Jan Smit, Nick & Simon en 3JS, die gezamenlijk via het jaarlijkse Votown Allstars concert hun voetbalclub F.C. Volendam sponsoren.

Kaartjes voor het spektakel op 5 juni zijn verkrijgbaar via de nationale Theater Kassa, online via http://www.ntk.nl/  of telefonisch via 0900- 9203

20:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: racoon, votown allstars, racoon votown allstars, volendam votown allstars, volendam |  Facebook | |  Print |

‘My Set Rules!’ elke maandag tem donderdag om 19.00 uur en 00.00 uur bij JIM

my set rules, jim, dj, Welke dj’s mogen het beste van zichzelf geven op de Pepsi Max My Set Rules!-party?

In het programma ‘My Set Rules!’ tonen elke week vier dj’s hun talent achter de draaitafel. Ze beoordelen elkaar op platenkeuze, techniek en uitstraling. Niet tussen de bezwete lijven in hun favoriete club, maar gewoon op hun eigen materiaal… in hun eigen woonkamer.

In de vierde week van ‘My Set Rules!’ maken we kennis met deze vier Limburgse dj-talenten:

Maandag 04/04: dj ‘Fuzzé’ liet zich voor zijn dj naam inspireren door de Brusselse discotheek ‘Fuse’, maar houdt meer van een Franse naam en dus veranderde hij enkele letters. Deze Gerrit Kesters staat vooralsnog met beide voeten op de grond, want hij ziet elke dj-set als een uitdaging. Keer op keer het publiek in beweging weten te houden met zijn muziek, dat vindt hij GE-NI-AAL!

Dinsdag 05/04: Uva Alberto is een muzikale kerel. Hij drumt, rapt, componeert, schrijft liedjesteksten en probeert dit alles te combineren met zijn carrière als dj ‘H²O’. Zijn passie voor R&B combineert hij achter de draaitafel met zijn favoriete dj-muziek: House. Verder hoopt hij op een dag de wereld te kunnen rondreizen met zijn eigen muziek.

Woensdag 06/04: dj ‘So Sounnd’ is nieuw in het dj-wereldje. Amper een jaar is Sander Minnen bezig als dj, maar hij heeft zich wel laten inspireren door één van de groten der aarde, David Guetta. Ooit hoopt hij dan ook net als zijn grote voorbeeld de festivalsite van ‘Tomorrowland’ uit haar dak te laten gaan.

Donderdag 07/04: dj ‘K-Tric’ zal haar mannetje moeten staan, want zij is deze week de vreemde eend in de bijt. Ze draait nog maar enkele weken en zal de jongens ervan moeten overtuigen dat een vrouw ook sterk kan presteren achter de draaitafel. Hoewel deze Kimberly Coenen vindt dat ze zich als nieuwe dj niet echt hoeft te bewijzen. Als er maar plezier gemaakt wordt!

Zes weken lang tonen elke week vier nieuwe dj’s hun kunnen. De weekwinnaar is telkens zeker van een dj-set op de Pepsi Max My Set Rules!-party van JIM op vrijdag 29 april 2011.

My Set Rules! is een programma in samenwerking met Poppunt & Vi.be, het aanspreekpunt en online platform dat muzikaal talent een duwtje in de rug geeft.

18:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: my set rules, jim, dj |  Facebook | |  Print |

Zij wonnen een meet & greet met Justin Bieber dankzij JIM Mobile Red!

justin_bieber.JPGJustin Bieber was gisteren te gast in ons land, en dat zullen we geweten hebben! ‘Bieber-day’ was voor 4 lucky girls onder ons nog net dat ietsje intenser, want zij wonnen de ‘Justin Bieber Deluxe Meet & Greet Experience’ dankzij JIM Mobile Red!

Voor Nicky Schelkens, een dertienjarige meid uit Mortsel, is woensdag 30 maart 2011 een dag om nooit meer te vergeten. Zij mocht samen met drie vriendinnen een dag in het teken van Justin Bieber beleven. De 4 vriendinnen werden in ware Hollywoodstijl door De Joeri met een limo van school afgehaald en gingen samen een frietje steken.

Daarna was het tijd voor… de make-over! De meisjes werden met de limo aan de ingang van hun favoriete winkel afgezet, waar ze zich van kop tot teen in het nieuw mochten steken met kledij en accessoires. Om helemaal in stijl bij Bieber aan te komen, kregen de meisjes ook nog een nieuw kapsel en een vleugje make-up.

En dan was het moment eindelijk aangebroken! Nicky kon helaas maar één vriendin mee naar binnen nemen, en moest dus kiezen tussen haar drie metgezellen. Dat pijnlijke moment was gelukkig snel vergeten, want enkele meters verder wachtte Justin Bieber de twee dames op. Nicky liet ons weten dat ze meedeed aan de wedstrijd omdat ze vindt dat Justin ‘niet alleen de stem heeft, maar ook de looks!’. Een tekstje of enkele vragen studeerde ze niet in, ze besloot de inspiratie van het moment te gebruiken. De 4 meisjes ronden hun avond samen in stijl af, met het concert van Justin. En of er zoet gedroomd werd afgelopen nacht…

18:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: jim mobile red, jim, meet é greet justin bieber, justin bieber |  Facebook | |  Print |

‘WAT ALS?’ - VANAF MAANDAG 4 APRIL 2011 BIJ 2BE OM 20.45 UUR

wat als?, 2be wat als?, programma wat als?, Op de noten van muziekklassiekers uit de seventies geven topacteurs als Bruno Vanden Broecke, Günther Lesage, Bert Haelvoet, Charlotte Vandermeersch en Ben Segers vanaf 4 april 2011 elke maandag om 20.45 uur het beste van zichzelf in de sketchshow ‘WAT ALS?’, een rollercoaster van flitsende sketches.

De sketches volgen elkaar in een snel tempo op en worden telkens voorafgegaan door een vraag die begint met ‘WAT ALS?’. Het programma neemt de kijker mee naar het leven zoals het nét niet is. Kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen zorgen ervoor dat je in een totaal nieuwe realiteit terecht komt, soms met verregaande consequenties! De eerste aflevering steekt af met ‘Wat als garagisten eerlijk waren?’. Bij een onderhoud van de wagen en na een blik op de factuur, vraagt iedereen zich wel eens af of de garagist je niet regelrecht afzet. Toch is er bijna niemand die ingaat tegen de garagist, integendeel, we knikken, zwijgen en betalen gewoon. Maar wat als de garagisten wél eerlijk waren?

Wat als je vrienden hun grenzen niet kenden? Wat als je kon toveren? Wat als Facebook een dag niet werkte? Vragen waar je maandag 4 april een antwoord op krijgt. Als kers op de taart krijg je helemaal op het einde van de aflevering als afsluiter telkens enkele bloopers voorgeschoteld.

Een onderhoud van de wagen, in de file staan, bij de slager wachten op je beurt, vuurwerk afsteken: niets zal na een blik op de eerste aflevering van ‘WAT ALS?’ nog hetzelfde zijn… 

De volledige cast van ‘WAT ALS?’ bestaat uit Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Günther Lesage, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyensen Sara De Bosschere. 

Voor een voorsmaakje van ‘WAT ALS?’ kan je een kijkje nemen op de website http://www.watals.be/. Regelmatig verschijnen hier nieuwe filmpjes van sketches die in de komende afleveringen van ‘WAT ALS?’ aan bod zullen komen.

17:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: wat als?, 2be wat als?, programma wat als? |  Facebook | |  Print |

BNN: LANGE FRANS EN DANIËLLE BIJ DOE MAAR NORMAAL

bnn.JPGHij is bezig met een nieuw album, zorgt geregeld voor een relletje, staat iedere weekend op het podium en… komt samen met zijn vrouw Doe Maar Normaal spelen! Lange Frans en Daniëlle zijn zondag te gast bij de leukste popquiz van Nederland. Het veelbesproken showbizzkoppel gaat samen met Eddy Zoëy en Cas Hieltjes van Go Back To The Zoo de muzikale battle aan. Natuurlijk onder leiding van teamcaptains Sander Lantinga en Ruben van de Meer. Ruben Nicolai probeert het zootje ongeregeld in toom te houden. Doe Maar Normaal is te zien op zondag 3 april om 21.55 uur bij BNN op 3.

Het rappersechtpaar zorgde er het afgelopen jaar voor dat de gangster-factor in de nederhiphop werd gebracht. Lange Frans denkt dan ook dat het een flinke strijd zal worden: ‘Daniëlle en ik zijn twee malloten bij elkaar. We willen allebei graag winnen, dus ik hoop voor mijn vrouw dat ze bij mij in het team zit!’

In Doe Maar Normaal gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer aan de hand van muzikale spellen de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder bijgestaan door twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voeten-werk, dappere zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen proberen de teams zoveel mogelijk punten te verzamelen op de middenstip van de dampende studio. Op doemaarnormaal.bnn.nl zijn alle afleveringen terug te zien, bonusclips te bekijken en Doe Maar Normaal-spellen online te spelen.

Foto: Jasper Suyk

16:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lange frans, bnn lange frans, doe maar normaal |  Facebook | |  Print |

DUET MONIQUE SMIT EN TIM DOUWSMA

monique_smit.JPGDe geruchten gingen al langer maar kunnen nu ook officieel bevestigd worden, met een releasedatum en al: “Eén Zomeravond Met Jou”, het duet van Monique Smit en Tim Douwsma, zal op 15 april verschijnen.

Het gelegenheidsduo heeft meerdere raakvlakken. Beiden zijn succesvol op zowel muziek- als presentatiegebied. Monique presenteert sinds jaar en dag de Kids Top 20 en is VJ bij Sterren.nl, terwijl Tim ook actief is als VJ bij Sterren.nl. Monique schittert momenteel in het bloedspannende Sterren Dansen Op Het IJs bij SBS 6, waarin Tim eerder ook te zien was.

Het duet is een idee van Moniques broer Jan Smit, die ook tekende voor de Nederlandstalige tekst. Het origineel van het nummer, “Sera Perche Ti Amo”, is van Ricci & Poveri en heeft zichzelf reeds meermalen bewezen als monsterhit. Samen met Edwin de Groot tekende Jan Smit ook voor de productie van het zonnige liedje.

Een videoclip voor het aanstekelijke nummer zal op korte termijn beschikbaar komen, zodat niets een grote hit meer in de weg kan staan!   

16:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Hollandse Muziek, Singles | Tags: monique smit, tim douwsma, de zomeravond met jou, sterren.nl |  Facebook | |  Print |

Startende ondernemers gezocht voor nieuw televisieprogramma!

Voor een uniek nieuw televisieprogramma rond ondernemen is productiehuis Sylvester Productions NV op zoek naar startende ondernemers.

Het programma zal in het najaar van volgend jaar te zien zijn op een grote Vlaamse zender.

De bedoeling is om een boeiend en authentiek portret te maken van startende ondernemers in Vlaanderen. Deze starters zullen begeleid worden door een topondernemer in de branche die hen zal bijstaan met raad en daad. Welke onderneming je uit de grond wilt stampen, maakt niet uit. Als je maar enthousiast en gedreven bent om van je zaak een bloeiende onderneming te maken.

Ben jij een ondernemende geest met concrete plannen om zelfstandige te worden? Een startende ondernemer met een verhaal? Iemand die met ons zijn passie voor een zelfstandige zaak wil delen? En ga je hiermee starten binnen dit en enkele maanden? Dan ben jij misschien wel één van onze potentiële hoofdfiguren.

Indien je interesse hebt of gewoon meer informatie wil, kan je ons contacteren via dorien.put@sylvesterproductions.be 

13:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities, Televisie | Tags: sylvester productions nv, ondernemers, gezocht |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende