Showbizzkanaal : Archieven

28/02/2011

BNN: SPUITEN EN SLIKKEN MET IRENE MOORS

bnn.JPGZe komt! Irene Moors is te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Heeft de tv-koningin een paar smeuïge ins en outs over het Gooische Matras? En steekt ze haar neus zelf wel eens in andermans zaken of in grammetje wit? Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelen Irene in de studio even stevig aan de tand. Manuel Broekman en Geraldine Kemper bespreken dit seizoen het nationale en internationaal seks- en drugsnieuws in Sex o’ Clock News. Ook zoeken de BNN-reporters uit wat er zo lekker is aan vanilleseks en testen ze de nieuwste shit uit de smart shop. Spuiten en Slikken is vanaf 6 maart elke zondag vanaf 22.50 uur te zien bij BNN op 3.

In Spuiten en Slikken worden kijkers vanaf nu wekelijks getrakteerd op de soap Hitsige Hetty, waarin alle vier de presentatoren schitteren. In de nieuwe rubriek Fuck The People geven boeren, homo’s, corpsballen en andere groepen hun bedgeheimen bloot. Naast de BN’er in de studio komt er een BM’er, oftewel Bekende Minnaar voorbij. Deze doet uit stap voor stap uit de doeken hoe hij of zij iemand tot een gillend hoogtepunt brengt.

Als de lampen in de studio uitgaan, gaat Spuiten en Slikken online keihard verder. Met onthullende behind the scenes beelden, het laatste seks- en drugsnieuws, extra reportages en het Spuiten en Slikkenwoordenboek, dat elke week wordt aangevuld met de laatste trends en termen. Op spuitenenslikken.bnn.nl sta je nooit droog! Opname bijwonen? Meld je aan via publiek@bnn.nl.

Foto: rjrfotografie.nl

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: spuiten en slikken, bnn, irene moors |  Facebook | |  Print |

Gouden Film voor MIJN OPA DE BANKROVER

mijn_opa_de_bankrover.JPGRuim 100.000 bezoekers hebben, sinds de Nederlandse bioscooprelease op donderdag 9 februari, MIJN OPA DE BANKROVER in de bioscoop gezien. Hiermee heeft de familiefilm van regisseur Ineke Houtman de Gouden Film status behaald. Vanmiddag kregen regisseur Ineke Houtman en acteurs Zoë van der Kust (Grace) en Michiel Romeyn (Opa Gerrit), namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film, de Gouden Film uitgereikt in Pathé Arena.

Zoë van der Kust (Grace) en Michiel Romeyn (Opa Gerrit) in MIJN OPA DE BANKROVER

De 13-jarige Grace wil graag alles weten over haar Surinaamse vader, maar niemand wil haar iets vertellen. Opa Gerrit is de enige die haar kan helpen, maar zijn geheugen laat hem sinds de dood van Oma in de steek. Als de familie hem in een bejaardentehuis wil stoppen, besluiten Grace en opa Gerrit om van zijn spaargeld naar Suriname te gaan. Maar dan blijkt dat de familie Opa's geld heeft geblokkeerd. Daarom besluiten Grace en Opa een bank te overvallen...

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

MIJN OPA DE BANKROVER is geproduceerd door Lemming Film. A-Film Distribution verzorgt de bioscoopdistributie van de film. MIJN OPA DE BANKROVER draait momenteel in 92 zalen in Nederland.

Info www.mijnopadebankrover.nl

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: mijn opa de bankrover, zoe van der kunst, a-film |  Facebook | |  Print |

LEGALLY BLONDE IN BIJENKORF AMSTERDAM

legally_blonde.JPGOp zaterdag 5 maart om 12.00 uur is een deel van de cast van de bling bling musical Legally Blonde, waaronder hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij  en Pearl Jozefzoon, nummer twee van The Voice of Holland, te gast in de Bijenkorf in Amsterdam. Daarnaast maken Joey Schalker, Roy van Iersel, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting. Ze zingen dan enkele nummers uit de musical, namelijk Volwassen, Draag het als een vent en Blijven lachen. Legally Blonde is te zien in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam van 16 tot 27 maart.

Legally Blonde is een musical van Albert Verlinde en Roel Vente, in de regie en choreografie van Martin Michel. De productie ging 10 oktober zeer succesvol in première in Tilburg. De pers reageerde enthousiast op de musical in het algemeen en de cast in het bijzonder. Kim-Lian om op te vreten schreef Jacques d’Ancona in Dagblad van het Noorden, Metro waardeerde de musical met vier sterren, en Bianca Bartels schreef in Trouw: De voorstelling heeft humor, er wordt goed gedanst, het tempo ligt hoog en je komt met een berg energie naar buiten. Annette Embrechts in Volkskrant: Kim-Lian van der Meij levert een topprestatie door energiek en overtuigend los te gaan als de naïeve Elle Woods. Verder nog enkele reacties: IJzersterk (Martin Hermens in De Gelderlander), Onweerstaanbaar (Marilena Schuiten, Musicalworld), Tweeënhalfuur genieten geblazen (Albert Kok in AD), Laura Vlasblom is een verademing (GDP), Joey Schalker en Roy van Iersel; gewoon TOP (Angela Mulder, Musical Blog), Raymond Kurvers overtuigt met knap spel (Esther Kleuver in Telegraaf).

Legally Blonde gaat over de rijke Elle Woods, gespeeld door Kim-Lian van der Meij. Zij heeft haar leven prima op de rit met haar chihuahua Bruiser, een goed gevulde portemonnee en snelle sportwagens. Tot ze van de ene op de andere dag wordt gedumpt door haar vriendje Warner (Roy van Iersel), die naast ‘looks’ ook ‘brains’ in zijn vriendin terug wil zien. Elle laat het er niet bij zitten en besluit rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Harvard. Daar valt ze voor de charmes van ouderejaarsstudent Emmett Richmond (Joey Schalker), die door de affaire in zwaar weer terecht komt.  Verder zijn ondermeer Laura Vlasblom, Raymond Kurvers, Cindy Bell, Madelon van der Poel en Barbara Hol te zien.

De Bijenkorf is te vinden op de Dam 1 te Amsterdam.

16:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: legally blonde, theater legally blonde, amsterdam, bijenkorf amsterdam |  Facebook | |  Print |

De slag om Limburg in EENVANDAAG van dinsdag 1 maart 2011

eenvandaag.JPGIn EENVANDAAG van dinsdag 1 maart aandacht voor de volgende onderwerpen:

Al decennia maken de christen-democraten de dienst uit in Limburg. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben ze onafgebroken in het provinciaal bestuur gezeten. Het traditionele CDA-bastion vertoont echter steeds meer barsten. Maastricht, waar de christen-democraten na de raadsverkiezingen van maart 2010 in de oppositie zitten, heeft voor het eerst sinds de oorlog niet meer de burgemeester geleverd.

Verder: EENVANDAAG-verslaggever Bart Hettema is afgereisd naar Libië en doet verslag van de laatste ontwikkelingen.

En een dag na het EenVandaag Verkiezingsdebat blikken we met politiek commentator Kees Boonman terug op de verkiezingscampagne en de debatten. Wat zijn de opvallendste conclusies?

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl

EENVANDAAG                            
Uitzending dinsdag 1 maart
Nederland 1 – 18.15 uur

16:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: eenavandaag, limburg, de slag om limburg |  Facebook | |  Print |

Neem een duik in het amoureuze verleden van Don, Bill Murray, in 'Broken Flowers'

vara.JPGDon is een verstokte vrijgezel die net weer is gedumpt door zijn laatste minnares, Sherry. Als hij een mysterieuze roze brief krijgt van een anonieme vlam uit zijn amoureuze verleden besluit hij op zoek te gaan naar de dame in kwestie. Vooral omdat hij verneemt dat hij een 19- jarige zoon heeft, die naar hem op zoek is. De film ‘Broken Flowers’ wordt vrijdag 4 maart om 23.10 uur bij de VARA op Nederland 2 uitgezonden.

Don wordt aangespoord dit mysterie te onderzoeken door zijn beste vriend en buurman, Winston, een amateur speurder en familiemens. Hoewel hij niet van reizen houdt, gaat Don het hele land door op zoek naar aanwijzingen van vier oude vlammen. Onaangekondigde bezoeken aan ieder van deze unieke vrouwen hebben nieuwe verrassingen voor Don in petto. Waardoor hij blindelings een confrontatie aangaat met zijn verleden en de toekomst.

Met acteur Bill Murray in de hoofdrol (Don) en Jessica Lange en Sharon Stone als twee van de vrouwen uit zijn liefdesleven.

14:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, don, don vara, sharon ston |  Facebook | |  Print |

Matthijs van Nieuwkerk uitgeroepen tot 'Bekwaamste TV figuur Internationaal' tijdens HUMO Pop Poll 2011

matthijs_van_nieuwkerk.jpgPresentator Matthijs van Nieuwkerk is door de lezers van het Vlaamse mediaweekblad HUMO voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste buitenlandse televisiepresentator. Gisteren, op zondag 27 februari, nam hij in een traditioneel volgepakt Sportpaleis in Antwerpen de prijs in ontvangst. Er werden in het bijzijn van ongeveer 12.000 toeschouwers in 39 andere categorieën prijzen uitgereikt tijdens dit jaarlijks terugkerende Vlaamse spektakel.

Jaarlijks reikt het Belgische mediaweekblad HUMO prijzen uit naar aanleiding van een onder de lezers gehouden ‘Pop(ulariteits) Poll’ met 40 categorieën, variërend van categorieën als ‘Man/Actrice/TV Persoonlijkheid van het jaar’ tot ‘Ergerlijkste politicus/politica van het jaar’, ‘Beste CD/Boek/Film’ tot ‘Beste popconcert’ en ‘Grappigste man/vrouw van het jaar’ tot ‘Lul (m/v) van het jaar’.

Het is, na de eerste benoeming vorig jaar, de tweede keer dat Matthijs van Nieuwkerk tot ‘Bekwaamste buitenlandse tv-figuur’ is uitgeroepen. Van 1994 tot 2009 ging deze prijs liefst 14 keer naar Paul de Leeuw, met Mart Smeets in 2001 als enige onderbreking. Andere niet-Vlaamse winnaars waren eerder Jan Lenferink, Ray Cokes (MTV), Willem Duys, Sonja Barend, Jay Leno (NBC) en Ad Visser.

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: humo pop poll 2011, humo pop poll, matthijs van nieuwkerk |  Facebook | |  Print |

Nieuwe NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘A’DAM – E.V.A.’ vanaf 6 maart op tv

vara.JPGVanaf 6 maart 2011 wordt – acht weken lang op zondagavond om 21.00 uur op Nederland 2 – de nieuwe NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘A’DAM – E.V.A.’ (Amsterdam en vele anderen) uitgezonden. Hierin is Eva van de Wijdeven (‘Dunya en Desie’, ‘Vuurzee’) te zien als Eva; Teun Luijkx (‘S1ngle’, ‘Alle Tijd’) speelt Adam. Een week vóór de eerste uitzending op tv, sinds zondag 27 februari vanaf 21.00 uur, is de gehele eerste aflevering van de serie al op de site www.adameva.nl te bekijken.

In ‘A’DAM – E.V.A.’ (‘Amsterdam en vele anderen’) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar nieuwe buurman, de 24-jarige Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In deze VARA/NTR/VPRO-dramaserie is de stad Amsterdam (met meer dan 350 locaties) de verbindende schakel tussen tal van ingrijpende, ontroerende en hilarische gebeurtenissen.

Elke aflevering kruisen de paden van Adam en Eva die van talloze onbekende anderen, die – vaak zonder dat ze het beseffen – een onomkeerbare invloed op hun leven hebben. Naast het verhaal van Adam en Eva volgt deze mozaïekvertelling ook de verhalen van die vele, vele anderen.

Uiteraard is op de website ook alle achtergrondinformatie over de serie te vinden, waaronder de inhoud en foto’s van de komende afleveringen, informatie over de personages én bio’s van de acteurs en de makers. Bovendien kunnen bezoekers zich via adameva.nl aanmelden voor de fanpage van ‘A’DAM – E.V.A.’ op Facebook en vrienden worden met de hoofdpersonages (nu al hebben 2.428 bezoekers aangegeven dat ze Adam en Eva leuk vinden).

De eerste aflevering van de nieuwe NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘Amsterdam en vele anderen’, sinds zondag 27 februari om 21.00 uur online te bekijken op www.adameva.nl.

13:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, drama serie adam |  Facebook | |  Print |

AL MEER DAN EEN KWART MILJOEN BEZOEKERS VOOR ‘RUNDSKOP’

rundskop.JPGRundskop, de veelbesproken film van regisseur Michaël R. Roskam blijft de onbetwistbare nummer 1 van de Vlaamse bezoekersaantallen.

Na ruim drie weken programmatie trekt het misdaaddrama nog steeds het meest aantal bezoekers in de Vlaamse bioscopen. Zo’n 268.000 mensen kochten inmiddels een kaartje voor de film. Rundskop blijft met kop en schouders boven alle andere films steken en ondervindt geen enkele concurrentie met internationale films waaronder True Grit en the King’s Speech. De Belgische box-office wordt nog steeds gedomineerd door Rundskop in Vlaanderen en door Rien à Déclarer in Brussel en Wallonië. Beide films samen zijn goed voor bijna de helft van de volledige nationale box-office.

Op 13 april wordt de film onder de titel Tête de Bœuf tevens in franstalig België gelanceerd, met name in Luik, Bergen, Charleroi en Namen. En filmverdeler Moonlight Films zal half mei de film ook in de Nederlandse bioscopen uitbrengen.

De film wordt nog steeds op 32 kopijën in heel Vlaanderen en Brussel geprogrammeerd door filmverdeler Kinepolis Film Distribution (KFD).

13:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: film rundskop, film rundskop, rundskop matthias schoenaerts |  Facebook | |  Print |

Suikerrock 2011 pakt stevig uit!

suikkerrock_2011.JPGDe 25ste editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock belooft een  topeditie te worden! Net als vorig jaar is de organisatie erin geslaagd  om drie super rockbands op één avond te combineren. Op vrijdag 29  juli zorgen topacts Triggerfinger, Iggy & The Stooges en Deep Purple  with The Neue Philharmonie Frankfurt voor een nooit gezien rockfeest!  Triggerfinger hebben het met hun compromisloze rootsrock geschopt  tot beste live groep van België (en ver daarbuiten), en zijn de  live sensatie van het moment. Iggy Pop en zijn voormalige groep  The Stooges zijn ontegensprekelijk de vaders van de punkrock. De  drie albums en culthits als '1969', 'No Fun' en 'I wanna be your dog'  zorgden voor een legendarische status. Supergroep Deep Purple brengt  zowaar een 45 koppig klassiek orkest, The Neue Philharmonie Frankfurt mee naar Suikerrock! 'Smoke on the water' en 'Black night' met een  batterij violen in de achtergrond: een letterlijke en spectaculaire  invulling van het genre 'Classic rock'! 'De Afrekening' van Studio  Brussel zorgt daarbij dan nog voor de ideale afterparty! Alles samen  een indrukwekkende affiche met het betere gitaarwerk. Eerder raakte  al bekend dat de Zweedse hitmachine Roxette het festival zal afsluiten  op zondag 31 juli.

Tijdens de vorige editie waren reeds twee festivaldagen uitverkocht,  wat het 'ergste' doet vermoeden voor de supereditie van dit jaar!  De voorverkoop voor vrijdag 29 juli en zondag 31 juli start op  donderdag 3 maart via de Suikerrock website www.suikerrock.be, en  via de Belgische filialen van Free Record Shop.

Suikerrock 2011 vindt plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag  31 juli,  in het centrum van Tienen. Meer namen worden in de komende  weken bekend gemaakt.

Info over Suikerrock: www.suikerrock.be

Zeppe & Zikki: Word onze facebookmaat!

zeppe_zikki_facebook.JPGBen jij cool genoeg om onze facebookfriend te worden?

Natuurlijk wel, anders was je nu onze Zeppe & Zikki e-mail niet aan het lezen, deuheu!

Wil je als eerste weten wat we aan het uitvreten zijn?  Of heb je wel eens zin in een keivette prijs? Of wil je de hele Zeppe & Zikki fanclub laten weten hoe crazy je ons vindt?   Ja ja ja toch?  Word dan nu onze facebookvriend of –vriendin*.  En het zal je niet spijten want heel binnenkort verloten we al enkele superzalige prijzen en verklappen we je een top secret geheimpje.

Maak de vriendschapsklik en klik hier. Of hier. Of misschien vind je het hier wel gezelliger?   Gelukt?  Respect!

11:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie, Web | Tags: zeppe & zikki, facebook zeppe & zikki |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende