Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2010

2010, het jaar van Volendam

100%_magazine.JPGZelden zal een dorp of stad zo succesvol zijn geweest als Volendam in 2010. Niet alleen Jan Smit en Nick & Simon, maar ook de 3JS hadden in het afgelopen jaar een of meerdere nummer 1-hits.

De nieuwe albums van Jan Smit en Nick & Simon behoren ook nog eens tot de vijf best verkochte albums van 2010. In 2010 werd verder aangekondigd dat de 3JS ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en dat Nick & Simon de prestigieuze Symphonica in Rosso concerten op zich zullen nemen. Er werd zelfs een musical gewijd aan het talentvolle dorp. In de schaduw van al dit muzikale geweld werkte de voormalige Volendammer huisvrouw Lisette Sier dag en nacht om Volendam ook op het gebied van gedrukte media op de kaart te zetten.

En niet zonder succes. Haar maandblad 100%NL was in 2010 de grootste glossy van Nederland.In 2010 werden er maar liefst 2.300.000 exemplaren gedrukt van het toegankelijke tijdschrift.

Reden genoeg voor Xander de Buisonjé om Lisette - in samenspraak met de medewerkers van 100%NL - te verrassen met een aandenken aan dit prachtige resultaat.

19:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Tijdschriften/Kranten | Tags: volendam, 100%, jan smit, nick & simon, jan keizer |  Facebook | |  Print |

Q-music: "Memories" van David Guetta & Kid Cudi populairste hit van het jaar!

q-music.JPG“Memories” van David Guetta & Kid Cudi staat op nummer 1 in de Top 100 Hitlist van Q-music.  De tweede plaats is voor Tom Dice en “Me And My Guitar”.  Op drie staat Train met “Hey, Soul Sister”. 

De Top 100 Hitlist is een hitlijst, samengesteld uit de punten die songs het voorbije jaar verzameld hebben in de Top 40 Hitlist.  Nummer 1 kreeg daarbij telkens 40 punten, nummer 2 telkens 39 enz.  In totaal kregen het afgelopen jaar 238 liedjes een plaats in de Top 40 Hitlist.  

Enkele tendensen:
Drie songs stonden het langst op nummer 1: “Alors On Danse” van Stromae, “We No Speak Americano” van Yolanda Be Cool & D-Cup en “Barbra Streisand” van Duck Sauce.  Ze haalden elk 7 weken de koppositie.    

De langst genoteerde song in aantal weken is “Me And My Guitar” van Tom Dice.  In totaal stond het nummer 24 weken in de Top 40 Hitlist.  “Hey, Soul Sister”, dat 3de eindigde in de Top 100 Hitlist, stond gek genoeg nooit op 1 in de Top 40 Hitlist.  Z’n hoogste notering was 2.
       
Rihanna is de artiest met de meeste hits in de Top 40 Hitlist.  Dat zijn er 6 in totaal waarvan 1 met Eminem en 1 met David Guetta.  Ze wordt op de voet gevolgd door Katy Perry en David Guetta die elk 5 hits in de Top 40 Hitlist hadden.  De meest succesvolle Belgische artiesten zijn Tom Dice, Stromae en Milk Inc.

Peter Verhoeven en Bart-Jan Depraetere presenteren de Top 100 Hitlist op Nieuwjaarsdag.  Peter doet dat van 12 uur tot 15 uur. Nadien neemt Bart-Jan het over.  Hij sluit samen met David Guetta af om 19 uur. 

15:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: memories, q-music memories, vmma, radio |  Facebook | |  Print |

WIN! EEN MORE ENTERTAINMENT CONCERTPASJE

concertpas.JPG...Of met andere woorden: één jaar lang concertkaartjes voor concerten en evenementen waarvoor More Entertainment werkt!

Heb jij er altijd al van gedroomd om een show van Nick & Simon te beleven, maar heb je de kans nog niet gekregen? Droom je al jaren om de polonaise te dansen op Het Schlagerfestival of om uit volle borst mee te zingen op Het Zingpaleis, maar is het er nog nooit van gekomen? Of beleef je graag eens de dag der zonden Sinner's Day? Je hoeft niet te kiezen, het kan allemaal dankzij het More Entertainment concertpasje. Als je dit pasje wint, ben je welkom op elk concert en evenement waar More Entertainment tussen zit en dit met twee personen.

Hoe kun je winnen? Stuur ons een leuke, originele nieuwjaarswens op het volgende e-mailadres: office@more-entertainment.be.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op heel wat evenementen en concerten in 2011.

15:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Wedstrijden | Tags: concert, concertpas, more entertainment, nick & simon, jan smit, het zingpaleis |  Facebook | |  Print |

GA MEE NAAR HET WK VELDRIJDEN IN SANKT-WENDEL

nieuwsblad.JPGOp zondag 30 januari 2011 barst de strijd voor de regenboogtrui weer los. Wie mag er na een loodzware cross op het hoogste schavot staan en een jaar lang schitteren als wereldkampioen veldrijden?

Het Nieuwsblad biedt een exclusieve dagtrip aan naar Sankt Wendel in Duitsland. Zo kan je je idolen vanop de eerste rij aanmoedigen en dit voor slechts 69 € per persoon.

Surf nu naar www.nieuwsbladshop.be en bestel vandaag nog je tickets, de plaatsen zijn beperkt.

Sven Nys, Niels Albert, Bart Wellens, Bart Aernouts, Tom Meeusen of opnieuw Zdenek Stybar? Misschien wordt het wel Francis Mourey, Radomir Simunek of Enrico Franzoi…? Zondag 30 januari wordt de strijd gestreden in het Duitse Sankt Wendel, gelegen in het Saarland. Het stadje wordt geprezen om zijn afwisselend landschap, sculpturen en de oude stadswijk.

In 2005 vond het WK Veldrijden er ook al plaats met veel show, muziek en uitgelaten feeststemming voor, tijdens en na het WK. In 2005 mocht Sven Nys schitteren in de regenboogtrui, geflankeerd door Erwin Vervecken en Sven Vanthourenhout. Tonen de Belgen ook dit jaar weer dat ze de besten zijn?

Reserveer vandaag nog je plaats en supporter voor jouw favoriet! Voor amper 69,00 € per persoon krijg je een aantrekkelijke dagtrip, inclusief toegangsticket voor het WK Veldrijden Heren Elite en Dames op zondag 30 januari 2011, busvervoer (heen en terug) met een luxe autocar, een verzorgd ontbijtpakket, begeleiding ter plaatse en een gratis exemplaar van Het Nieuwsblad Sportwereld, dé sportkrant op zondag.

Er vertrekken bussen vanuit Kortrijk, Gent, Brussel, Antwerpen en Hasselt rond 6u00. Terugkomst is voorzien rond 23u00.

Wil je dit spektakel van op de eerste rij meemaken? Surf dan nu naar www.nieuwsbladshop.be en reserveer jouw plaats. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.

15:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: velrijden, sven nijs, sankt-wendel, niels albert, bart wellens, wk veldrijden |  Facebook | |  Print |

AFTELLEN NAAR DOORTOCHT WERELDSTER DIONNE WARWICK

dionne_warnick.JPGOp 15 januari 2011 staat muziekicoon Dionne Warwick in de Grenslandhallen te Hasselt. Iedereen kent wel enkele van haar legendarische wereldhits, denk maar aan ‘Walk On By’, ‘Heartbreaker’ of het pakkende ‘That’s What Friends are For’. Ook Marc Brillouet, radiocoryfee, weet als echte muziekkenner haar nummers en unieke stemgeluid te waarderen. “Dionne Warwick is een mythe, een icoon uit de muziekwereld. Met haar klassiekers schreef ze geschiedenis. Vooral songwriters/producers Burt Bacharach en Hal David hebben haar carrière vorm gegeven en als je ziet en hoort hoe ze op haar leeftijd nog stralend op het podium staat, dan wordt dat smullen om haar eindelijk live te zien,” vertrouwde Marc ons een tijdje geleden toe.

De tante van Whitney Houston heeft nog altijd een gouden stem en weet haar publiek nog steeds met haar muziek te ontroeren.

Tickets voor het ‘Greatest Hits’ concert van Dionne Warwick op zaterdag 15 2011 kun je bestellen via www.sherpa.be of op 070/34.50.50.

15:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: dionne warwick, grenslandhallen hasselt, hasselt |  Facebook | |  Print |

DE ROMEO'S ZETTEN EINDEJAAR IN OP ATV

de_romeos.JPG2011 wordt een superjaar voor De Romeo’s, dat kunnen we nu al zeggen. Naast een gloednieuwe Live Tour, werken Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen ook volop aan een nieuwe editie van Het Zingpaleis en natuurlijk is er nog de fantastische single ‘Jij Altijd Jij’. Deze laatste doet het enorm goed en is nog steeds digitaal te downloaden via iTunes.  “We kijken alle drie zo hard uit naar 2011, er staat al zoveel op ons programma: de Live Tour, Het Schlagerfestival, etc. ,” zegt Davy, “en daarbij word ik voor de derde keer vader. Dat en voor iedereen veel geluk en een goede gezondheid, wat kunnen we ons meer wensen?”

Afgelopen maandag had Chris Van Tongelen minder geluk tijden de VTM Kerstparade. Doordat de praalwagen, waarop Chris en zijn ‘Familie’-collega’s stonden, moest remmen voor een kind dat het parcours opliep, vielen hij en collega Caroline Maes (Mieke) van de wagen. Hij houdt er een zwaar verstuikte enkel, wat schaafwonden en gedwongen platte rust aan over. “Geluk bij een ongeluk dat we in een rustigere periode zitten tijdens de feesten,” aldus Chris, “en kan ik me vanuit m’n zetel wat extra voorbereiden op het fantastische jaar dat er zit aan te komen.”

Vanmiddag zijn Chris, Davy en Gunther te gast bij de eindejaarseditie van DagTV op ATV, waar ze terugkijken op 2010 en al een eerste blik op het nieuwe jaar werpen. Ze brengen ook ‘Jij Altijd Jij’, de ideale manier om oudjaar in te zetten. Zeker kijken dus.

Surf zeker ook even naar www.deromeos.be.  

14:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: de romeo's, live tour de romeo's, atv, chris van tongelen, gunther levi, davy gilles |  Facebook | |  Print |

‘Het beste van De TV Draait Door 2010’, 31 december om 23.10 uur bij de VARA op Nederland 1

vara_de_wereld_draait_door_01.JPGHet beste van De TV Draait Door 2010
Feestelijke special gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, waarbij samen met tafelheer Marc-Marie Huijbregts wordt teruggeblikt op de meest opmerkelijke tv-fragmenten die in 2010 in de rubriek 'De TV Draait Door' te zien waren. Aan tafel de gasten die een rol speelden in de filmpjes, onder wie: Jos Houben, de dagvoorzitter van het CDA-congres van 2 oktober jl; Britt Dekker, de kandidate van Take Me Out; Ronald van de Laar, autocoureur.

11:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de wereld draait door, vara, het beste van, matthijs van nieuwkerk |  Facebook | |  Print |

‘Gedoog Hoop & Liefde’, 31 december om 21.45 uur bij de VARA op Nederland 1

vara.JPGGedoog Hoop & Liefde
In een spraakmakende show meet Erik van Muiswinkel, samen met andere topcabaretiers, de krachten met het sterke jaar 2010. Conferences, scènes en liedjes worden vertolkt door bekende namen, aangevuld met nieuw talent. Zo maken Thomas van Luyn, Mike Boddé en Sanne Wallis de Vries, cabaretduo Geen Familie (Niels van der Laan en Jeroen Woe) en Ronald Goedemondt hun opwachting in de oudejaarsshow, waarin alle hoogte- en dieptepunten op sportief, nieuws en natuurlijk politiek gebied voorbij komen.

09:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, gedoog hoop & liefde, 31 december 2010 |  Facebook | |  Print |

30/12/2010

EEN ZWOELE OUDEJAARSAVOND BIJ JIM!

jim.JPGOp de laatste dag van het jaar vliegt JIM er al vroeg en stevig in met een nu al legendarisch jaaroverzicht van FUZZ!.

In FUZZ! 2010 nemen Eline en Sean vanaf 12.00 uur de kijker mee op een nostalgische trip doorheen de meest spetterende, grappige, ontroerende en sappige FUZZ!-momenten van het voorbije jaar.

In TOP 25 Party vuurt JIM ’s namiddags de 25 coolste party hits ooit, af op de kijker. Tussen 14.00 uur en 16.00 geeft de zender alvast een stevige opwarmer voor het feestgedruis ’s avonds en wordt de langste nacht van het jaar op een gepaste manier ingeleid.

Oudejaarsavond krijgt bij JIM vervolgens wel een erg zwoele start met ’s werelds meest sexy geheim agent, Austin Powers. In Austin Powers: International Man of Mystery wordt deze hippe spion na 30 jaar ingevroren te zijn, ontdooid. Hij is klaar om de vrouwen in te palmen en meteen ook af te rekenen met de slechteriken der aarde… Maar is de wereld wel klaar voor Austin Powers?

Vervolgens is het alle lustige remmen los in Girls of the Playboymansion. De vriendinnetjes van Hugh Hefner nemen de hete fakkel over in een opwindende seizoensfinale. In deze laatste twee afleveringen is het blonde trio in de ban van Halloween en houden ze onder andere een ‘screaming contest’!

Wie zijn kookpunt dan nog niet bereikt heeft, mag wegdromen en genieten van de enige, echte Victoria’s Secret Fashion Show 2010. De mooiste vrouwen van de wereld, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrossio, Karolina Kurkova, Candice Swanepoel, Jessica Stam en vele anderen hullen zich in luchtige niemendalletjes en paraderen één uur lang bij je thuis op de buis tijdens de meest spectaculaire lingerieshow ter wereld.

Ten slotte duikt JIM de nacht en het nieuwe jaar in met Now Dance, dat tussen middernacht en 06.00 uur ‘s morgens de meest opzwepende hits en bloedhete clips loslaat op feestvierend Vlaanderen. Een hele nacht klank en beeld met een hoge ‘dance factor’ voor een knaller van een feest bij je thuis! 

En uiteraard denkt JIM ook aan kijkers met een kater die zaterdag 1 januari languit in de zetel liggen. In TOP 100 Hitlist 2010 verzacht VJ Eline de pijn en praat ze van 12.00 uur tot 20.00 uur vrolijk en lustig de 100 beste songs uit 2010 aan elkaar!

19:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jim, oudejaar, vmma, oudejaarsavond, programma's jim |  Facebook | |  Print |

GOUDEN FILM VOOR HET GEHEIM

het_geheim.JPGDe succesvolle familiefilm HET GEHEIM van regisseur Joram Lürsen, heeft de status van Gouden Film bereikt. Sinds de Nederlandse bioscooprelease van woensdag 1 december, hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film gezien. Vandaag kregen hoofdrolspelers Theo Maassen en Thor Braun (vader en zoon Stikker) en regisseur Joram Lürsen de Gouden Film overhandigd.

In HET GEHEIM leert de achtjarige Ben goochelen en hij is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.
 
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken. Dit jaar zijn er in totaal 13 Gouden Films, 3 Platina Films, 1 Diamanten Film en 1 Kristallen Film uitgereikt.
 
HET GEHEIM  is geproduceerd door IDTV Film in coproductie met de AVRO. Naar een scenario van Frank Ketelaar. De film is tot stand gekomen met  steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds.
 
A-Film verzorgt de bioscoopdistributie van de film. HET GEHEIM is momenteel nog in 114 bioscopen te zien.

Info: www.hetgeheimfilm.nl

Foto: Ruud Verhalle

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: joram lürsen, film het geheim, film goud het geheim, het geheim |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende