Showbizzkanaal : Archieven

30/11/2010

Gratis make-upbeurten in Shopping Stadsfeestzaal!

shopping.JPGAlle vrouwen die op 1 december 2010 Shopping Stadsfeestzaal bezoeken, kunnen zich gratis laten opmaken! Voor elke opgemaakte vrouw wordt  € 500 aan Music for Life geschonken.

Shopping Stadsfeestzaal vervult naast een commerciële rol ook heel graag een sociale functie. Unicef en Pakistan 12 12 waren eerder al te gast in Shopping Stadsfeestzaal om geld in te zamelen en hun goed doel te steunen. Nog tot 4 december verkoopt Sensoa sjaals in Shopping Stadsfeestzaal om hun Aids-campagnes te steunen.

Om de strijd tegen aids en hiv nog extra kracht bij te zetten, verwelkomt Shopping Stadsfeestzaal op 1 december – wereldaidsdag – cosmeticabedrijf M.A.C. Zij zullen vanaf 10u tot 18u30 alle vrouwen die dat willen gratis opmaken in Shopping Stadsfeestzaal. Voor elke opgemaakte vrouw gaat € 500 naar Music for Life.

Zo steunt M.AC. in Shopping Stadsfeestzaal niet alleen een goed doel, maar zo verwent het mooiste shopping center van België ook haar bezoekers!

18:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: shopping stadsfeestzaal antwerpen, shopping, meir antwerpen, stad antwerpen, 4 december |  Facebook | |  Print |

BNN: DAS COEN UND SANDER FEST GEHT LOS!

bnn.JPGCoen en Sander kunnen een paar extra fusten laten aanrukken voor hun feest aanstaande vrijdag. De line-up van Das Coen und Sander Fest ter gelegenheid van de duizendste uitzending is behoorlijk uit de hand gelopen. Go Back To The Zoo, Jaap Reesema, 3J’s, Jopie Vogelvang, Band Zonder Banaan, One Two Trio, Biergarten Boys en Guus Meeuwis. Allemaal zijn ze aanwezig om de feestende menigte op de lange biertafels te krijgen. Das Coen und Sander Fest is vrijdag 3 december van 14.00 tot 18.00 uur live te horen in een extra lange uitzending van De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Niet alleen muzikanten gaven massaal gehoor aan de oproep voor de knalfuif. Ook de aanmeldingen van luisteraars stroomden de afgelopen weken binnen. Coen: ‘Een zaal bomvol luisteraars en een lijst artiesten van hier tot Hamburg. Ik kan me geen betere jubileumuitzending van de Coen en Sander Show voorstellen!’ Sander: ‘Laat de pullen bier, braadworsten en mädchen maar komen!’

Das Coen und Sander Fest vindt plaats in Het Machinegebouw bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor alle luisteraars die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen doet 101.TV live verslag van het evenement. In @Work op 3FM doet BNN-collega Domien Verschuuren tussen 10.00 en 12.00 uur verslag van de opbouw van het feest.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: bnn, radio bnn, coen en sander |  Facebook | |  Print |

Lester & Abdou scoren met " This Song Is Gonna Save My Life "

lester_abou.jpgWie de radio al wel eens aanzet zal ongetwijfeld de nieuwe single van Lester & Abdou al gehoord hebben : This Song Is Gonna Save My Life.

Dat is de opvolger van “U should be the one”, één van de meest gedraaide singles van de afgelopen zomer.

Lester & Abdou werden eind 2008 derde tijdens X Factor, maar dat verhaal ligt alweer een tijdje achter hen.

Ze hebben ondertussen drie singles én clips opgenomen, verzorgden het voorprogramma van Beyonce in het Sportpaleis en bouwen overal waar ze optreden een super feestje.

Zo’n optreden van Lester & Abdou is uniek, ze combineren het zangtalent van Abdou met de DJ kunsten van Lester en zetten elke zaal waar ze komen op zijn kop.

“This Song Is Gonna Save My Life” is verkrijgbaar via iTunes.

En hier kan je de clip zien : http://www.youtube.com/watch?v=mWHyHfqS7Gk

16:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lester & abdou, itunes, lester, abdou |  Facebook | |  Print |

'Pauw & Witteman', dinsdag 30 november om 23:00 uur op Nederland 1

tros_pauw_en_witteman.JPGIn de talkshow 'Pauw & Witteman' bespreken Jeroen Pauw en Paul Witteman de actualiteiten met de gasten. 

- Vanavond is cabaretier Youp van 't Hek te gast. Hij heeft het in de uitzending over zijn eenmalig magazine 'De Help'. In het blad legt hij naar eigen zeggen op vriendelijke, doch meedogenloze wijze de werkwijze van de helpdesks van grote bedrijven in Nederland bloot.

16:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: pauw & witteman, jeroen pauw, paul witteman, nederland |  Facebook | |  Print |

Sterke start voor zesta.be

zesta.be.JPGDinsdagavond 30 november weten we wie ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’ wint. Wordt het pitbull Joyce? Of de klassieker geïnspireerde Johan?

Hoe dan ook: meteen na de bekendmaking van de winnaar, verklapt hij/zij zijn/haar winnende recepten exclusief op zesta.be. Zo kan jij bij je thuis het hele succesmenu zelf op tafel toveren. Op donderdag 2 december deelt ook de andere finalist zijn/haar eigen recepten met jou online. Want winnen of verliezen, op zesta.be telt boven alles het plezier van het samen koken, proeven en recepten delen.

Het online kookplatform heeft overigens nog meer lekkers op het programma staan.

In december lanceren Claudia Allemeersch en Jamie Oliver op de site extra kerstgerechten voor je feesttafel. De andere 38 chefs voegen eveneens op regelmatige basis recepten toe om je eindejaarsdiners culinair te inspireren.  En bij feestdagen horen ook cadeautjes, dus nog tot de laatste dag van 2010 vallen er dagelijks kookzinnige prijzen te winnen op zesta.be.

Meer dan 115.000 unieke bezoekers

De voorbije week vonden gemiddeld 10.000 unieke bezoekers per dag hun weg naar zesta.be, en werden er per bezoeker gemiddeld 8 pagina’s bezocht. In het totaal kwamen al meer dan 115.000 unieke bezoekers langs.

Sinds de lancering bekeken de kooksurfers al meer dan 71.000 video’s waarbij het recept van ‘stoofpot met kip en groenten en groene curry’ de kroon spant. Servicerubriek ‘De Helpende Want’ hielp al ruim 200 koks verder met een antwoord op een culinaire vraag.

Ook de online community van zesta.be groeit. In  3 weken tijd verzamelde zesta.be meer dan 2.500 fans op de zesta-facebookpagina en ook reacties via twitter (@zesta_be) worden steeds talrijker.

15:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: zesta, zesta.be, eten, zesta vmma, vtm zesta, hapjes, lekker eten |  Facebook | |  Print |

STERREN.NL STROOIT MET 100 KILO PEPERNOTEN

sterren.nl.JPGDe schaatsen kunnen uit het vet en de daken worden weer glad. Voor de Zwarte Pieten natuurlijk een drukke tijd. STERREN.NL helpt de pieten daarom een handje en geeft deze week maar liefst honderd kilo pepernoten weg aan haar luisteraars. Om kans te maken op bergen strooigoed luister je deze week naar STERREN.NL Radio en geef je antwoord op de prangende vraag ‘hoe laat en na welke plaat klinkt het geluid van het paard?’ STERREN.NL, het beste digitale themakanaal van 2010, zendt 24 uur per dag de beste muziek van eigen bodem uit. STERREN.NL Radio heeft een volledige dagprogrammering, gepresenteerd door  DJ’s als Corné Klein, Edwin Diergaarde, Ivo Samplonius, Daniel Dekker en Kees Tol. Tijdens programma’s als ‘Broodje Klijn’, ‘Sterren.nl Top 20’ en ‘Draaitol’ komen alle grote Nederlandse artiesten en de beste nieuwkomers voorbij. Van Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes tot 3JS, Nick & Simon en Frans Duijts. STERREN.NL is daarmee voor iedereen, jong en oud, dé zender voor Nederlandse muziek.

Kijk en luister voor meer informatie naar www.sterren.nl

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sterren.nl, sterren, jan smit, nick & simon, schaatsen, frans duijts |  Facebook | |  Print |

JAMIROQUAI GEEFT CONCERT IN AHOY

mojo.JPGOp woensdag 13 april 2011 geeft Jamiroquai een concert in Ahoy Rotterdam. De Britse zanger heeft een tour gepland in Europa in verband met de release van zijn nieuwe album Rock Dust Light Star. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Jamiroquai af onlangs een concert in een compleet uitverkocht Paradiso in Amsterdam ter ere van zijn nieuwe album. Dit al weer zevende studioalbum van de Britse funk /acid jazz band verscheen na vijf jaar van stilte. De eerste single van het album is White Knuckle Ride.

Jay Kay verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen albums en scoorde hoog met hits als Cosmic Girl, Virtual Insanity, Deeper Underground en Seven Days in Sunny June. Ook met het nieuwe album weet de duizendpoot – na een carrière van nu al 18 jaar – weer hoge ogen te gooien. De live concerten van Jay Kay en zijn band lijken de albums nog te overtreffen. Jamiroquai trad in 2005 ook op in Ahoy Rotterdam en in 2006 gaf hij met zijn band een optreden tijdens North Sea Jazz.

JAMIROQUAI - ROCK DUST LIGHT STAR

Woensdag 13 april 2011

Ahoy - Rotterdam

Entree: €46, €44, €42, €40 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 - 300 12 50(45 cpm).

12:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jamiroquai, concert jamiroquai, ahoy rotterdam, ahoy, rotterdam |  Facebook | |  Print |

Marco Borsato vreest talenten The Voice of Holland niet

Marco Borsato is niet bang dat er door The Voice Of Holland allemaal ‘nieuwe kapers’ op de kust komen. Dit laat hij weten in het decembernummer van 100%NL Magazine.

“Het is alleen maar goed dat er nu zo veel talent is opgestaan in The Voice of Holland. De muziekindustrie heeft altijd nieuwe helden nodig. Eerlijk gezegd heeft het me wel een beetje verrast. Toen ik de eerste keer zat te kijken, dacht ik bij mezelf: waar hebben jullie al die tijd gezeten?”

11:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Tijdschriften/Kranten | Tags: marco borsato, 100% nl magazine, zanger marco borsato |  Facebook | |  Print |

De Verborgen Microfoon

q-music.JPGVanaf deze week gaan de Q-luisteraars elke dag op zoek naar De Verborgen Microfoon. Q-music verstopt de microfoon telkens vanaf 7u ’s morgens op een openbare plaats in Vlaanderen. Vanaf 8u geven de dj’s elk uur een tip die naar de locatie leidt. Regelmatig laten ze ook het geluid van de microfoon ter plaatse horen en geven zo info over de geheime plek. De eerste luisteraar die hem vindt en ‘Hallo Micro’ zegt, wint 2500 euro.

De Verborgen Microfoon, nog tot en met vrijdag 10 december elke dag op Q-music.

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: de verborgen microfoon, q-music, hallo micro |  Facebook | |  Print |

Uitreiking European Film Awards

zaterdagavond 4 december 20.00u vanuit Tallinn, Estland via live stream te volgen op www.europeanfilmawards.eu

Lotte Verbeek  
Nominatie Beste Europese Actrice NOTHING PERSONAL
 
Urszula Antoniak  
Nominatie European Discovery Award - Prix FIPRESCI  
NOTHING PERSONAL

Paloma Aguilera Valdebenito
Nominatie Beste Europese Korte Film BLIJF BIJ ME WEG

Acteur Bruno Ganz
EFA Lifetime Achievement Award

Componist Gabriel Yared
European Film Academy Achievement in World Cinema 2010

Zeynep Özbatur
European Coproduction Award – Prix Eurimages

Uitreiking European Film Awards in de categorieën:
Beste Film, Beste Regie, Beste Actrice, Beste Acteur,
Beste Scenarioschrijver, Beste Cinematographer, Beste Editor, Beste Production Design,
Beste Componist, Beste Korte Film, Beste Lange Animatiefilm,
Beste Documentaire – Prix Arte, Discovery Award…

10:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: european film awards, films, awards, tallinn, estland |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende