Showbizzkanaal : Archieven

31/10/2010

JAN SMIT LEEFT ZICH HELEMAAL UIT

jan_smit.JPGHij raast op pure kracht en met veel adrenaline doorheen het leven, Jan Smit, de grondlegger en bedenker van de ‘volkspop’. Tijdens een interview vorige week omschreef Jan Smit zijn muziekstijl als pure ‘volkspop’. “Kijk, ik zing en schrijf popsongs, maar wel met een volks karakter. Het is namelijk de bedoeling dat de alle mensen ze leuk vinden”, liet Jan zich ontvallen. Aanstaande zondag zie je Jan Smit in ‘De Vlaamse 10’, het muziekprogramma van vtm. Jan zingt er zijn gloednieuwe single ‘Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom’, de derde track afkomstig uit het album ‘Leef’. En of Jan leeft! Met enige nervositeit kijkt hij al uit naar november, de maand waarin hij voor het eerst papa gaat worden. Of het vaderschap hem een extra boost geeft weten we niet, maar het is wel een feit dat hij met veel zin op het podium staat. In de Rijnhal in Arnhem gaf Jan vorige vrijdag trouwens de aftrap van zijn nieuwe ‘Leef Je Uit’ concerttour. “ Ik heb echt elke dag afgeteld naar deze tour. Ik kan je zeggen dat ik erg blij ben dat we gestart zijn. Het ging helemaal goed en ik beloof je dat wanneer we op 4 december in de Lotto Arena staan in Antwerpen, we helemaal ingespeeld zullen zijn met de band,” zei Jan Smit na afloop van de première van de ‘Leef Je Uit’-tour in Arnhem.

Op 4 december kun je Jan Smit met de MF Band live zien tijdens zijn ‘Leef Je Uit’ concert in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets kun je bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070/345.345. Meer informatie: www.leefjeconcerttour.nl

De single ‘Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom’ is terug te vinden op het album ‘Leef’, maar je kunt hem ook digitaal kopen via o.a. iTunes. De uitzending van ‘De Vlaamse 10’ met Jan Smit kun je bekijken op zondag 31 oktober 2010 om 16u45 op vtm.

Neem zeker ook even een kijkje op http://www.jansmit.com/

Semino Rossi concerteerde in het Duitse Siegen + Fotoalbum

DSC_0001.JPGSemino Rossi de Argentijnse zanger die waanzinnig populair aan het worden gaf gisteren een concert in het Duitse Siegen. ‘Die Liebe Bleibt Tour Edition Deluxe’ is de naam van het nieuwe album en ook de tour van Semino Rossi.

Semino heeft een groot hart; liefde met al haar facetten speelt de leidende rol in zijn leven en zijn muziek. Hij bezingt de liefde voor zijn ouders, voor zijn vrouw en kinderen, voor muziek en niet in de laatste plaats voor de mensen die hem keer op keer steunen. Wanneer Semino op het podium staat, springt de vonk al snel over. Het publiek merkt al bij de eerste regels dat er iemand staat die met zijn hele ziel en zaligheid zingt en zijn hart blootlegt.

Op zondag 21 november 2010 komt ‘Die Liebe Bleibt Tour’ met Semino Rossi voor het eerst naar ons land en landt het gezelschap in de Ethias Arena in Hasselt.

Tickets voor het Semino Rossi concert, op zondag 21 november 2010 in de Ethias Arena in Hasselt kun je bestellen via www.sherpa.be of telefonisch via 070/34.50.50.

Fotoalbum: Concert Semino Rossi in Siegen

 

DE ROMEO’S IN ‘COCKTAIL’ EN OP STAP

de_romeos.JPGRomeo’s Gunther Levi, Davy Gilles en Chris Van Tongelen zijn nu al aan het warmlopen voor de 2de editie van ‘Het Zingpaleis’, het grootste indoor muziekfeest van Vlaanderen. Op zaterdag 27 november 2010 zijn De Romeo’s opnieuw de gastheren van het hoogfeest in de Ethias Arena en verwelkomen ze op het podium heel wat fijne gasten. Zo komen The Gibson Brothers, Plastic Bertrand, Johnny Logan, Sandra Kim, VOF De Kunst langs om mee te vieren met De Romeo’s. Het trio zingt ook een muzikaal erebetoon voor Elvis Presley, nog steeds de onvervalste king of rock’and’roll. 

Dit weekend komen De Romeo’s over Het Zingpaleis vertellen bij ROB TV presentatrice Griet Vanhees. In haar programma ‘Cocktail’ ontvangt zij het populairste mannelijke trio van Vlaanderen en het is duidelijk dat de heren nu al scherp staan. Volgende week vrijdag 5 november gaan De Romeo’s weer op stap en gaan ze vooral promotie maken voor hun feestje, ‘Het Zingpaleis’. Je kunt bij muziekzender anne ook al kijken naar een ‘Zingpaleis’ special. Het gaat om de registratie van de show van vorig jaar waarbij De Romeo’s meer dan 5000 feestvierders mochten verwelkomen.

By the way: Wil jij weten wat de nostalgische top 10 aller tijden is van de gastartiesten van het Zingpaleis? Luister dan de komende weken naar Midlife met Stefan Ackermans. De komende vier weken zijn VOF De Kunst, The Gibson Brothers, en Johnny Logan de centrale gasten in het programma. Wij zijn alvast benieuwd naar hun favoriete hits ooit!

Voor tickets en info kun je terecht op www.hetzingpaleis.be  

09:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: de romeo's, het zingpaleis, affiche het zingpaleis, sandra kim, plastic bertrand |  Facebook | |  Print |

30/10/2010

MICHAEL FLATLEY’S ‘LORD OF THE DANCE’ NOG STEEDS VEEL BIJVAL

lord_of_the_dance.JPGVan eind November tot half December komt het wereldberoemde dansgezelschap ‘Lord Of The Dance’ van Michael Flatley opnieuw naar ons land. Flatley bedacht het Ierse dansspektakel ‘Lord Of The Dance’ in 1986. Sinds de eerste voorstelling in Dublin, 24 jaar geleden, kwamen wereldwijd al meer dan 50 miljoen mensen kijken naar de show en was het gezelschap te gast in meer dan 40 landen. ‘Lord Of The Dance’ is dan ook de meeste succesvolle Ierse dansshow uit de geschiedenis. “Het blijft een sneeuwbal effect hebben. Mensen die éénmaal zijn komen kijken naar een voorstelling van ‘Lord Of The Dance’ geraken zodanig gefascineerd dat ze ofwel nog een keer komen kijken ofwel het verder vertellen aan anderen,” klinkt het bij het gezelschap. Een voorstelling van ‘Lord Of The Dance’ staat synoniem voor een magisch avontuur, zowel voor het oog, maar ook voor het oor. Vanaf het moment dat de lichten in de zaal worden gedoofd, tot het einde van de voorstelling, krijgt het publiek één stomende show voorgeschoteld. “Het succes van ‘Lord Of The Dance’ bestaat uit de verschillende ingrediënten. Je hebt de meeslepende muziek, de perfect gechoreografeerde dans en het prachtige lichtontwerp. Allemaal factoren die bijdragen tot een geslaagde avond en die bedacht zijn door Michael Flatley en zijn entourage,” aldus een danser van het gezelschap. Ondanks de moeilijke economische tijden blijven de voorstellingen van ‘Lord Of The Dance’ het nog steeds uitstekend doen. Vanaf november komt het gezelschap naar Oostende, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt. Wie deze beleving vooral niet wil missen kan best tijdig z’n tickets bestellen en surfen naar www.lordofthedance.be. Er zijn trouwens nog een aantal extra data aan de speellijst toegevoegd.

 


 

19:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: michael flatley, ethias arena hasselt, oostende, gent, hasselt, lord of the dance, dansers, dance |  Facebook | |  Print |

"Frans Molenaar en Jan Smit best geklede mannen van Nederland"

c&a.JPGFrans Molenaar en Jan Smit zijn vanaf zondag 31 oktober samen te zien in de nieuwe  tv-commercial voor C&A. Onder het motto ‘Business, not as usual’ laten zij zien hoe alle mannen van Nederland op verschillende manieren goed gekleed kunnen gaan. De couturier en zanger hebben beiden hun eigen exclusieve kledingcollecties bij de moderetailer. Frans Molenaar onderscheidt zich met zijn chique collectie door de verfijnde stoffen en prachtige afwerking. Jan Smit laat met zijn moderne collectie zien dat pakken en jasjes ook stoer en hip gedragen kunnen worden.

Dit is niet de eerste keer dat Frans en Jan schitteren in een tv-commercial van C&A. Vorig jaar november waren zij ook samen te zien in een ‘pakkencampagne’. En met succes. C&A vroeg Frans en Jan dit jaar  voor de gelegenheid opnieuw bij elkaar te komen voor het opnemen van een commercial.

Jan Smit en C&A

Jan Smit en C&A werken al vanaf september 2006 samen. Jan heeft bij C&A een exclusieve herencollectie onder de merknaam J-Style. Daarnaast heeft de zanger ook een speciale selectie gemaakt uit de C&A collectie die in alle winkels wordt aangeboden als Jan’s keuze.  

Frans Molenaar at C&A

Nederlands bekendste couturier heeft sinds oktober 2009 een samenwerking met C&A. Frans Molenaar brengt meerdere keren per jaar een exclusieve dames- en herencollectie voor C&A: 'Frans Molenaar at C&A'. De collectie hangt in 27 geselecteerde C&A-filialen en is ook te vinden in de C&A-shop op wehkamp.nl.

16:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Hollandse Muziek | Tags: jan smit, c&a, frans molenaar, herenkleding |  Facebook | |  Print |

MARCO BORSATO’S NIEUWE CONCERTREEKS ‘3DIMENSIES’: AL 30.000 TICKETS VERKOCHT

maro_borsato.JPGVlaanderen hunkert naar Marco Borsato. Sinds de zanger begin oktober aankondigde dat hij in mei volgend jaar opnieuw terugkeert naar het Antwerpse Sportpaleis is de rush naar concerttickets helemaal ingezet. “ Het zijn heel bijzondere taferelen die we meemaken. Op vrijdag 15 oktober zijn de tickets voor de twee eerste ‘3Dimensies’ concerten van Marco Borsato in verkoop gegaan. In amper anderhalve week tijd waren de twee voorstellingen quasi uitverkocht. Vandaar dat we vorig weekend besloten hebben om een extra datum toe te voegen aan de agenda, vrijdag 20 mei 2011, en na een paar dagen moeten we vaststellen dat ook hier de kaartenverkoop erg goed loopt. In totaal zijn er nu al meer dan 30.000 tickets verkocht en dat hadden we op zo’n korte tijd niet verwacht,” klinkt het bij organisator Mojo Concerts. “ Marco is al vele jaren geliefd in Vlaanderen. Je mag niet vergeten dat hij tijdens zijn carrière al heel wat grote hits heeft gescoord die mensen kennen en kunnen meezingen. Wie ooit naar een Borsato concert kwam kijken weet dat er kwaliteit met de grote K wordt voorgeschoteld. Als je deze argumenten in acht neemt en rekening houdt dat Marco uitpakt met een nieuwe single ‘Waterkant’ en straks ook met een nieuw album ‘Dromen Durven Delen, 3Dimensies’, dan is de som vlug gemaakt,” zegt men bij concertpromotor More Entertainment.

Sinds vorige vrijdag is de nieuwe single ‘Waterkant’ van Marco Borsato digitaal te koop. Het nummer is een prachtige ballade, voorzien van een portie heerlijke strijkers en een tekst die ook nu weer komt van John Ewbank. Het nummer kwam meteen op nummer 1 binnen in de Nederlandse hitlijsten.

Het nieuwe album ‘Dromen Durven Delen 3Dimensies’ verschijnt op 19 november bij Universal Music. Op woensdag 17 november komt Marco naar de Brusselse Viage en dat voor opnames van het muziekprogramma ‘De Vlaamse 10’.

Tickets voor de ‘3Dimensies’ concerten, op dinsdag 17, woensdag 18 en vrijdag 20 mei 2011 kun je bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345. Wees er snel bij want het aantal voorstellingen is beperkt.

Meer info op www.borsato.be

14:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, Concerten | Tags: marco borsato, concert maro borsato, 3dimensies, universal music, viage, de vlaamse 10 |  Facebook | |  Print |

MEUBELZAAK STUURT KLANTEN VAN KASTJE NAAR DE MUUR

tros.JPGHet TROS-consumentenprogramma RADAR kreeg tientallen klachten over slechte service, lange levertijden en ondermaatse kwaliteit van de chique meubelzaak Rofra Home. Bovendien worden klanten, als ze klagen, van het kastje naar de muur gestuurd. Rofra geeft maandag 1 november tekst en uitleg, live in de studio.

Gif op groente en fruit
In welke supermarkt ligt dit jaar het meest vervuilde groente en fruit? En kan de consument beter kiezen voor bloemkool of komkommer als het gaat om aangetroffen bestrijdingsmiddelen door de Voedsel en Warenautoriteit? MilieuDefensie, Natuur en Milieu en Foodwatch presenteren de jaarlijkse gifmeter in RADAR.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg

Actuele informatie over uitzendingen is te vinden op www.trosradar.nl.

RADAR
Uitzending maandag 1 november
Nederland 1 – 20.30 uur

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tros, tros radar, radar, programma radar, rofra |  Facebook | |  Print |

WERELDSTER DIONNE WARWICK KOMT NAAR HASSELT

warwick.JPGSouldiva Dionne Warwick staat al bijna 50 jaar op de planken. En ze is nog lang niet uitgezongen! Ze staat er. Songs als “Do You know the Way to San Jose”, “Walk on By” en “Anyone who had a Heart” staan in het collectieve geheugen gegrift van meer dan één generatie muziekliefhebbers. Ze staat bekend als de artiest die zonder problemen de link legde tussen pop, gospel en R&B. Ze oversteeg ras, generatie, cultuur en muziekgenres. In totaal kreeg ze vijf Grammy Awards. Ze werkte met alle groten uit de muziekgeschiedenis, waaronder Barry Manilow, Barry Gibb, The Bee Gees, Stevie Wonder en Elton John.

Na vele jaren afwezigheid komt Dionne Warwick op zaterdag 15 januari 2011 naar de Grenslandhallen in Hasselt om er, samen met haar live band, een ijzersterk optreden te geven. “Uiteraard zijn we erg vereerd dat toch wel een wereldster van gehalte Dionne Warwick besloten heeft om ten eerste al naar ons land te komen en ten tweede een concert te geven in Hasselt. Als je de beelden ziet van enkele recente optredens, dan valt je mond open van verbazing. Haar authentieke stemgeluid heeft ze, ondanks haar gezegende leeftijd, nog altijd goed bewaard,” klinkt het namens Linda Manet commercieel directeur van de Ethias Arena / Grenslandhallen.

Wie tickets wil voor het concert van Dionna Warwick – uiteraard zingt de diva al haar greatest hits zoals o.a. ‘Heartbreaker’, ‘Walk On By’, ‘Do You Know The Way To San José’, ‘That’s What Friends Are For’ e.v.a. – kan deze bestellen en reserveren via http://www.sherpa.be of telefonisch op 070/34.50.50.

Voor meer info: www.dionnewarwick.info

12:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: dionne warwick, grenslandhallen hasselt, the bee gees, elton john, stevie wonder |  Facebook | |  Print |

SEMINO ROSSI START MET ‘DIE LIEBE BLEIBT TOUR’, ANNE ZENDT MUZIEKSPECIAL UIT

semino_rossi.JPGDe voorbije zomermaanden heeft Semino Rossi de tijd genomen om even te bekomen van een resem uitverkochte concerten en van het eerste gedeelte van ‘Die Liebe Bleibt’ tour. De Oostenrijkse zanger is ondertussen uitgerust en klaar om het gaspedaal weer stevig in te drukken. Aanstaande zaterdag 30 oktober gaat een Vlaamse persdelegatie al proevan van het concert en de sfeer in het Duitse Siegen. Op zondag 21 november 2010 komt ‘Die Liebe Bleibt Tour’ met Semino Rossi voor het eerst naar ons land en landt het gezelschap in de Ethias Arena in Hasselt. “ We zijn geschrokken van de impact en de populariteit die Semino Rossi nu al geniet in België. Nooit eerder hebben we zo veel telefoontjes gekregen met de vraag naar hoe mensen tickets kunnen bestellen voor het concert. Sinds de tv-spot loopt op vtm en bij TV Limburg rinkelt ook daar de telefoon met de vraag naar waar men kaartjes kan kopen. Wel, er zijn nog tickets beschikbaar maar niet zo heel veel meer,” zegt concertorganisator Benelive Entertainment.

Net voor de start van het tweede deel van zijn tour is Semino Rossi vorige week nog in de prijzen gevallen en kreeg hij de ‘Deutschlands Erfolgreichster Live-Künstler 2010’ en dat voor zijn ‘Die Liebe Bleibt – Live’ uitgereikt. De succesvolle Duitstalige zanger met Argentijnse roots kreeg deze prijs omdat er op dit moment maar liefst meer dan 150000 kaartjes verkocht zijn voor zijn tour, enkel en alleen al in Duitsland. Daarnaast zijn er ook concerten in Denemarken, Nederland, Frankrijk en natuurlijk België, wat de teller op 34 ‘Die Liebe Bleibt’-concerten zet. Op zondag 21 november 2010 komt Semino voor de eerste keer naar België, namelijk naar de Ethias Arena in Hasselt.

In afwachting van Semino’s doortocht is er nu al een nieuwe cd/dvd ‘Die Liebe Bleibt Tour Edition Deluxe’ en muziekzender ANNE zendt begin november een samenvatting uit van het ‘Die Liebe Bleibt’ concert. Krijn Jonckheere, Station Manager van anne: “anne brengt niet alleen de muziek van bij ons, we willen met het station ook de muziek brengen die mensen van bij ons fijn vinden en appreciëren. Uiteraard is het succes van Semino Rossi – de verkoop van zijn muziek en het succes van zijn eerste concert wat er zit aan te komen op 21 november – ons niet onopgemerkt gebleven. Vandaar dat we blij zijn dat we met Anne opnieuw grenzen mogen verleggen en dus als eerste een muziekconcert van Semino Rossi op een Vlaamse zender kunnen brengen .” Voor meer informatie en de uitzending van het Semino Rossi concert op anne kun je surfen naar de website: www.anne.be.

Tickets voor het Semino Rossi concert, op zondag 21 november 2010 in de Ethias Arena in Hasselt kun je bestellen via www.sherpa.be of telefonisch via 070/34.50.50.

Het album ‘Die Liebe Bleibt Tour Edition Deluxe’ is fysiek te koop in de winkels. Uit die cd is er nu ook de nieuwe single ‘Du Warst Das Schönste Mädchen’.

Bezoek ook de officiële website van Semino: www.seminorossi.com.

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: semino rossi, ethias arena hseelt, siege, duitsland, benelive entertainment |  Facebook | |  Print |

EENVANDAAG: DE WEEK VAN... ROBIN DE LEVITA

eenvandaag.JPGDeze week volgt EENVANDAAG Robin de Levita, een van de producenten van de nieuwe Nederlandse musical Soldaat van Oranje die deze week in première gaat. Het is een drukke week vol laatste voorbereidingen en repetities in een hangar op de voormalige vliegbasis Valkenburg. EENVANDAAG neemt ook een kijkje achter de schermen, onder meer bij de opbouw van de decors en de tribune. Het publiek zit namelijk op een enorme schijf en draait 360 graden in het rond langs de zeven verschillende decors. Daarin staat ook een originele Dakota; een andere Dakota raakte eerder dit jaar tijdens het transport zwaar beschadigd.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film van regisseur Paul Verhoeven uit 1977. De Nederlandse verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema behoort tot een groepje studenten dat in Leiden studeert als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. De groep vrienden valt uit elkaar. Erik (in de film gespeeld door Rutger Hauer, maar in deze musical door Matteo van der Grijn) vlucht naar Groot-Brittannië, wordt piloot van de RAF, voert spionageacties uit in Nederland en schopt het tot adjudant van koningin Wilhelmina. Na de oorlog blijkt van de groep vrienden er nog maar één in leven.

Robin de Levita (1959) begon in 1980 bij Joop van den Ende, aanvankelijk als runner van de TROS-serie De Fabriek, maar al snel werd hij productieleider van de André van Duin-shows. Hij produceerde meer dan 80 musicals over de hele wereld. Vanaf 1993 was hij namens Joop van den Ende als producent actief op Broadway in New York en won driemaal een Tony Award. De laatste jaren werkt hij als zelfstandig producent.

Kijk voor meer informatie op www.eenvandaag.nl 

EENVANDAAG            
Uitzending zaterdag 30 oktober
Nederland 1 - 18.15 uur

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: eenvandaag, robin de levita, tony award, andre van duin |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende