Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2010

Ticketverkoop Foute Party start morgen!

q-musicMorgenochtend, om 8 uur, geven Ornelis & Rogiers de aftrap van de ticketverkoop voor de Foute Party. Vanaf dan kan je je ticket kopen op www.q-music.be. Tickets zijn alleen online te koop en kosten 23 euro.

Zoals elk jaar organiseert Q-music de Foute Party op de laatste vrijdag van juni. Dit jaar is dat op vrijdag 25 juni. De party vindt opnieuw plaats in de Ethias Arena in Hasselt. Onder andere Frans Bauer, Vader Abraham, Technotronic en Culture Beat staan op de affiche, maar ook de Vlaamse Hitcarroussel. Daarnaast zijn er optredens van alle Q-medewerkers en draaien de Q-dj's de beste foute muziek.

De Foute Party is traditiegetrouw de afsluiter van de Foute 128. Dat is een hitlijst van de meest foute platen, samengesteld door de luisteraars. Ornelis & Rogiers presenteren dan van 6 uur 's morgens tot de nummer 1 bekend is. Nadien trekt het ochtendduo naar Hasselt om daar de Foute Party te openen.

De Foute Party is al aan z'n 9de editie toe. Intussen is de party uitgegroeid tot een gigantisch evenement met 20 000 bezoekers. Foute muziek en foute ambiance zijn gegarandeerd.

19:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: q-music, radio q-music, foute party |  Facebook | |  Print |

Ook X Factor winnaar Jaap op 100% NL Strandfeest

100%nlDe line up van het eerste 100% NL Strandfeest van 2010 is met X Factor winnaar Jaap compleet. De zanger die afgelopen weekeinde het populaire tv-programma won is de laatste toevoeging. Het 100% NL Strandfeest vindt zaterdag 5 juni plaats bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee.

De artiesten die optreden op het 100% NL Strandfeest zijn Gerard Joling, Thomas Berge, Gordon,

Popstars-winnaar Wesley, Ruth Jacott, Tim Douwsma, 3JS en X Factor winnaar Jaap.

Kaarten voor het 100% NL Strandfeest zijn te koop via www.100p.nl, de Primerawinkels en via Paylogic via 0900-9000500.

Het 100% NL Strandfeest wordt gesupport door Entertainment NL.

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: 100 nl, standfeest 100 nl gerard joling, thomas berge, gordon |  Facebook | |  Print |

Kies je man op VIJFtv

vijftvVIJFtv laat lelijke voetbaloutfits en scheenbeschermers plaats maken voor stijlvolle jurkjes en vlijmscherpe stiletto's. Want vrouwen weten waarom.

In juni begint het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. VIJFtv zorgt naar goede gewoonte voor het perfecte alternatief voor haar kijkers, die het natuurlijk niet zien zitten om iedere avond naar een grasmat te turen. Daarvoor zorgen de vaste VIJFtv-waarden als Waargebeurd op Maandag, de I Love Woensdagfilms en de VIJFtv-klassiekers op vrijdag, maar ook het gloednieuwe Kies Je Man, iedere dinsdag op VIJFtv.

Ben Affleck in Forces of Nature

Komedie van Bronwen Hughes uit 1999

Ben Affleck (Ben Holmes), Sandra Bullock (Sarah Lewis), Maura Tierny (Bridget Cahill), Steve Zahn (Alan), Blythe Danner (Virginia), Ronny Cox (Hadley), e.a.

Twee dagen voor zijn huwelijk strandt Ben op de luchthaven van New York. Het ziet ernaar uit dat hij niet op tijd bij zijn nerveuze verloofde Bridget in Savannah zal geraken. Er lijkt maar één mogelijke oplossing te zijn: liften! Tegen beter weten in begint de betrouwbare aanstaande bruidegom samen met de vrijgevochten Sarah aan de onstuimigste reis van zijn leven. De twee tegenpolen trekken tijdens hun tumultueuze reis niets dan problemen aan, maar hun komische avonturen brengen het duo ook steeds dichter bij elkaar.

David Duchovny in Return To Me

Drama van Bonnie Hunt uit 2000

David Duchovny (Bob Rueland), Minnie Driver (Grace Briggs), Carroll O'Connor (Marty O'Reilly), Robert Loggia (Angelo Pardipillo), Bonnie Hunt (Megan Dayton), James Belushi (Joe Dayton), e.a.

Bob Rueland, een succesvolle architect in Chicago, is gelukkig getrouwd met Elizabeth. Door een tragisch verkeersongeval komt zijn levenslustige vrouw om het leven. Ondertussen zijn de vrienden en familie van Grace Biggs elders in Chicago in de wolken wanneer ze vernemen dat er eindelijk een donorhart beschikbaar komt voor hun doodzieke vriendin. Het is het hart van Elizabeth...

16:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vijftv, films vijftv, afrika, wereldkampioenschap voetbal |  Facebook | |  Print |

TOY STORY 3 - Vanaf 23 juni 2010 in de bioscoop

toy_story3De makers van de geliefde Toy Story-films halen het deksel weer van de speelgoedkist en laten bioscoopgangers opnieuw genieten van de fantastische wereld van Woody, Buzz en onze favoriete speelgoedbende in TOY STORY 3. Woody en Buzz hadden aanvaard dat hun baasje Andy ooit zou opgroeien, maar wat gebeurt wanneer die dag werkelijk aanbreekt? In deze derde film maakt Andy zich klaar om naar de universiteit te vertrekken. Zo laat hij zijn trouwe speeltjes achter, die zich zorgen maken over hun onzekere toekomst.

De regisseur van deze film waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, is Lee Unkrich (mederegisseur van 'Toy Story 2' en 'Finding Nemo'), terwijl Michael Arndt, die een Academy Award® won als scriptschrijver van 'Little Miss Sunshine', de film opluistert met zijn unieke talenten en komische scherpzinnigheid.

Weetjes

Director Lee Unkrich ging in 1994 aan de slag bij Pixar Animation Studios als montageleider voor 'Toy Story' en zette zijn carrière verder als hoofd montage voor 'A Bug's Life'. In 1999 maakte hij zijn regiedebuut met 'Toy Story 2', dat bekroond werd met een Golden Globe®. Unkrich was mederegisseur van 'Monsters, Inc.' en mederegisseur en hoofd montage van de met een Oscar® bekroonde animatiefilm 'Finding Nemo'.

'Toy Story 2' was de eerste film ooit die volledig digitaal werd gecreëerd, opgenomen en vertoond. Bovendien was het de eerste vervolganimatiefilm die meer opbracht dan het origineel: de film brak alle records tijdens het openingsweekend in de V.S., het V.K. en Japan en werd zo de animatiefilm met de hoogste opbrengst van 1999, met bioscoopinkomsten van meer dan $245 miljoen in de Verenigde Staten en $485 miljoen wereldwijd.

  • Productie : Darla K. Anderson, John Lasseter
  • Regie : Lee Unkrich
  • Cast OV versie : Tom Hanks, Joan Cusack, Michael Keaton, Tim Allen, John Ratzenberger ...
  • Vlaamse cast TBC!
  • Muziek : Randy Newman
  • Releasedatum : 23 juni 2010

16:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: woody, buzz, toy story 3, film toy story 3 |  Facebook | |  Print |

Nieuw: Live Commenting over ‘DWDD, De Toegift’

wereld_draait_doorDe makers van 'De Wereld Draait Door' geven dit seizoen een toegift van negen extra afleveringen. Maandag 31 mei pakt de redactie de draad weer op om tot en met 10 juni speciale afleveringen, die in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni staan, te maken. Uniek voor Nederlandse televisie is dat tijdens deze 'De Toegift' LIVE via dwdd.vara.nl naar de uitzending kan worden gekeken en meegepraat kan worden via je Facebook log-in.

Iedereen met een Facebook account kan tijdens de uitzending van 'De Toegift' op dwdd.vara.nl inloggen en over de LIVE uitzending discussiëren met vrienden of andere gebruikers die zitten te kijken. 'Live Commenting' wordt in Nederland nu voor het eerst toegepast tijdens een televisie-uitzending. Hoofd Nieuwe Media Edwin Valent is er dan ook trots op om als eerste omroep deze applicatie in te mogen zetten: "Dankzij de samenwerking met Facebook zijn we de eerste in Nederland die dit aanbieden. Het is dus behoorlijk uniek dat we de bezoekers deze extra service op de site van 'De Wereld Draait Door' kunnen bieden".

'De Toegift' wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, die dagelijks terzijde zal worden gestaan door tafelheer Felix Rottenberg. Verder te gast in 'De Toegift' zijn uiteraard politici, maar ook captains of industry, schrijvers, wetenschappers, kunstenaars en sporters. Maurice de Hond opent de uitzendingen met de laatste peilingen en Jort Kelder, Jan Mulder en Prem Radhakishun schuiven regelmatig aan voor commentaar. Huisdichter Nico Dijkshoorn is er elke dag bij en de band The Souldiers kleedt het geheel muzikaal aan met toepasselijke, politieke nummers. Vaste onderdelen als 'Fokke en Sukke', 'De Televisie Draait Door' en 'De Jakhalzen' krijgen ook een Haagse glans.

'De Wereld Draait Door - De Toegift', van 31 mei tot en met 10 juni, om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3 en op DWDD.VARA.NL.

'De Wereld Draait Door - De Toegift' wordt dagelijks herhaald om 23.45 uur bij de VARA op Nederland 3.

Facebook Live Commenting op de site: dwdd.vara.nl

15:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: wereld draait door, de toegift, live, facebook |  Facebook | |  Print |

Groot succes voor voor tweede VIJFtv City Day zorgen voor terugkeer volgend jaar

vijftvVIJFtv is op zaterdag 29 mei voor de tweede editie van de VIJFtv City Day opnieuw neergestreken in Hasselt, voor een dag vol shopping, styling, inspiration en gastronomie. In het bijzijn van tal van VIJFtv-gezichten en een blakende zon werden alle VIJFtv-kijkers in de watten gelegd. De stad Hasselt meldt dat alle parkeerplaatsen in en rond Hasselt waren ingenomen, en dat er meer bezoekers voor de VIJFtv City Day in Hasselt waren dan de 110.000 van vorig jaar. Wegens het grote succes hebben VIJFtv en de stad Hasselt afgesproken dat de derde editie van de VIJFtv City Day volgend jaar opnieuw zal plaatsvinden in Hasselt.

Hasselt is shoppingstad

De Hasseltse schepen van Toerisme Rob Beenders is erg tevreden over de komst van VIJFtv naar zijn stad: "De stad Hasselt is heel fier dat de VIJFtv City Day voor de tweede keer op rij is neergestreken in Hasselt. Onze stad komt daardoor ideaal in beeld als shoppingstad. We zijn blij dat opnieuw meer dan honderdduizend bezoekers de weg naar Hasselt hebben gevonden en kunnen genieten van een dagje in de hoofdstad van de Smaak."

Sex and the City in Hasselt

De tweede editie van de VIJFtv City Day stond volledig in het teken van Sex and the City. 's Avonds werd Sex and the City 2 in avant première voorgesteld in Kinepolis Hasselt. Daarna volgde een glamoureuze after party in de Versuz, in de aanwezigheid van tal van bekende gezichten, en een optreden van de Britse R&B-ster Craig David.

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vijftv, vijftv city day, hasselt, sex and the sity, rob beenders |  Facebook | |  Print |

DUTCH FILMWORKS SLUIT OVEREENKOMST MET VMMA

Dutch FilmWorks (DFW), de filmuitgever die sinds 1998 een toonaangevende rol in de Benelux speelt bij de distributie van films in zowel de bioscoop als op DVD, Blu-Ray, TV en Video On Demand, heeft met de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) een overeenkomst gesloten betreffende het aanleveren van films voor de TV zenders VTM en 2BE.

In de overeenkomst met VMMa zijn onder meer de volgende titels opgenomen:

THE GHOST WRITER

Een film van Roman Polanski naar het gelijknamige boek van Robert Harris.

Met in de hoofdrollen Ewan McGregor, Jon Bernthal, Kim Cattrall en Pierce Brosnan.

THE BAD LIEUTENANT

Een film van Werner Herzog naar een scenario van William M. Finkelstein.

Met in de hoofdrollen Nicolas Cage, Eva Mendes en Val Kilmer.

THE BOX

Een film van Richard Kelly (scenario en regie).

Met in de hoofdrollen Cameron Diaz, James Marsden en Frank Langella.

THE ROAD

Een film van John Hillcoat naar het gelijknamige boek van Cormac McCarthy.

Met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee en Robert Duvall.

SPLICE

Een film van Vincenzo Natali (scenario en regie).

Met in de hoofdrollen Adrien Brody, Sarah Polley en Delphine Chanéac.

LAST NIGHT

Een film van Massy Tadjedin.

Met in de hoofdrollen Keira Knightley, Eva Mendes en Sam Worthington.

BROOKLYN'S FINEST

Een film van Antoine Fuqua.

Met in de hoofdrollen Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke en Wesley Snipes.

Naast de prominente plek die Dutch FilmWorks in de Benelux inneemt bij de distributie van films op diverse platforms, is zij ook actief als uitgever / distributeur van boeken en magazines. Door de jaren heen heeft DFW een omvangrijke library opgebouwd met meer dan 3.000 titels. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland en België. Er werken 45 mensen. 

14:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vtm, vmma, dfw, films vtm, 2be, the gost writter, the bad lieutenant, the box, the road, splice, last night |  Facebook | |  Print |

'De Wereld Draait Door' - De Toegift, maandag 31 mei om 19.30 uur op Nederland 3

wereld_draait_doorMaandag begint 'De Wereld Draait Door - De Toegift': Een serie van negen extra uitzendingen van DWDD vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Matthijs van Nieuwkerk presenteert en Felix Rottenberg is zijn tafelheer.   De eerste Toegift staat in het teken van Ladies Night. Dagelijks zal een lijsttrekker te gast zijn en maandag is dat Femke Halsema van GroenLinks. Verder zijn te gast Mirjam Sterk (CDA), Jetta Klijnsma (PvdA), Renske Leijten (SP) en Pia Dijkstra (D66).    Jakhals Janine sprak Neelie Kroes in Brussel, hoopt de VVD-politica toch heimelijk de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden?   Maurice de Hond komt met zijn peiling, Nico Dijkshoorn dicht en er is muziek van The Soldiers. 

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: wereld draait door, dwdd, the soldiers, felix rottenburg |  Facebook | |  Print |

Allereerste live optreden van Het Huis Anubis cast tijdens Studio 100 Zomerfestival

zomerfestivalDe cast van de superpopulaire televisieserie 'Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard' zal een optreden verzorgen tijdens het jaarlijkse Studio 100 Zomerfestival.

Voor Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael is dit de eerste keer dat ze zullen optreden voor een live publiek. Het Studio 100 Zomerfestival vindt op 26 en 27 juni plaats in de Amsterdam ArenA.

Het Studio 100 Zomerfestival belooft in alles opnieuw een groot spektakel te worden. In een regenboogdecor met grote catwalks de zaal in, zal een heel scala aan bekende Studio 100 gezichten haar opwachting maken. Naast de cast van Het Huis Anubis zijn ook Mega Mindy, Merel uit Amika, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba, Samson & Gert, Bol & Smik en natuurlijk K3 van de partij. Samen met de kinderen in de zaal zullen zij hun bekendste hits brengen.

De presentatie is in handen van Kobe van Herwegen, bekend van Ketnet en AbraKOdabra.

K3

Voor de K3 fans in de regio Amsterdam biedt het Studio100 Zomerfestival een uitgelezen kans om Karen, Kristel en Josje eens live te zien optreden. In het najaar doen de meiden met hun gloednieuwe K3 show ook onze hoofdstad aan, maar die optredens in het RAI theater zijn al geheel uitverkocht.  Tijdens het Studio 100 Zomerfestival zingt K3 onder andere hun nieuwe single 'Handjes Draaien'.

Studio 100 Zomerfestival

In 2010 is het alweer de negende keer op rij dat alle artiesten van het productiehuis Studio 100 bijeen komen in één spetterende en feestelijke show. Jaarlijks trekt dit familiefestival zo'n 50.000 bezoekers. Door de variatie in artiesten is de show aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders. Anders dan andere jaren zal het Studio 100 Zomerfestival plaatsvinden in de Amsterdam ArenA. Om het evenement - vooral voor de kinderen - niet te massaal te laten worden, is gekozen voor een intieme amfitheatersetting waarbij slechts een deel van het stadion wordt gebruikt en de rest wordt afgeschermd.  

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Studio 100 Zomerfestival 2010 gaat via See Tickets: 0900-300.5555 (€0,45 p.m.) / www.seetickets.nl en Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€0,45 p.m.) / www.ntk.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor het Studio 100 Zomerfestival worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 10 tot 30,50 euro voor droomstoelen ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor het Studio 100 Zomerfestival gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Kijk voor meer informatie op www.studio100.nl

RADAR maandag 31 mei 2010

tros_radarWat zijn uw rechten als reiziger als u gestrand of gedupeerd bent door de aswolk? En wie is verantwoordelijk voor vergoeding van de geannuleerde tickets of de extra overnachtingen op uw reisbestemming; de luchtvaartmaatschappij? De reisorganisator? RADAR geeft maandagavond uitgebreid antwoord op deze vragen.   Product Radar: internetproviders En wat is de beste en wat is de slechtste internetprovider van Nederland? Meer dan 40.000 mensen vulden de Product Radar in. De uitslag is maandagavond te zien in RADAR.  

RADAR

  • Uitzending maandag 31 mei Nederland 1 - 20.30 uur

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tros radar, radar |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende