Showbizzkanaal : Archieven

28/02/2010

PECH ACHTERVOLGT TONY CABANA

tony_cabanaVoor Tony Cabana, dé ambiance-maker van de Lage Landen, begint 2010 helemaal in mineur...  Zaterdagavond zetelde Tony samen met Christel Van Dyck, Jean Bosco Safari en Jan Jambon, in de Jury van de zangwedstrijd "De Stem van Brasschaat".  Na de finale wou Tony zijn bloemen weggeven aan een motorisch gehandicapte rolstoelgebruiker. 

Bij het afstappen van het podium sloeg Tony zijn enkel om...  Resultaat: linkerenkel én gebroken én ligamenten gescheurd... Op de Spoedafdeling van het Middelheim-ziekenhuis brachten de dokters een voorlopig gipsverband aan om de enkel te imobiliseren.  In de loop van de week wordt een pin geplaatst en kan Tony beginnen revalideren. Begin februari slipte Tony wég met de auto op een ijsplek en kwam tegen 2 bomen terecht. 

Gevolg: een whiplash en zware herstellings-kosten aan de wagen... Tony Cabana wil de geplande optredens afwerken, "desnoods in een rolstoel".  De geplande opname van het duet met "Samantha" roept nu extra gevoelens op... Samantha én Tony Cabana in een rolstoel    

Nick & Simon concerteerde in de Koningin Elisabethzaal Antwerpen + Fotoalbum

 


DSC_0204

Het populaire Volendamse hit-duo Nick en Simon waren gisteren te gast voor een concert in de Koningin Elisabethzaal Antwerpen. Voor een talrijk opgekomen publiek dat vooral bestond uit vrouwen brachten Nick & Simon hun grootste hits: "Steeds Weer", "De Soldaat", "Pak Maar M'n Hand" en natuurlijk "Rosanne" ...

Voor hun voorprogramma hadden ze niemand minder dan de 3JS uitgenodigd. 3JS is een Volendamse band, die bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Twee albums brachten de 3JS al uit, "Watermensen" en "Kamers van m'n hart". Beide albums werden een heel groot succes in Nederland. Sinds kort is er een nieuwe single "Loop met me over zee". Op 2 maart zal hun derde en nieuwste album "Dromers En Dwazen" in Volendam worden voorgesteld aan de Nederlandse pers. Op maandag 31 mei 2010 komt 3JS naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Info: Reserveer Nick & Simon Kaarten Gent Capitole Gent op Za, 17 apr 2010. Tickets: www.sherpa.be of 070/25.20.20. Hun nieuwste single "Dromen" is nu verkrijgbaar in de platenwinkel! Link: www.nickensimon.nl en www.3js.nl

Fotoalbum: Nick & Simon in concert

 

 

Een voorsmaakje van nieuwe tv-formats bij EXQI Plus, vanaf 1 maart op je scherm!

exqi_plusDragone
- op maandag, dinsdag, woensdag
- telkens om 20u00
- compilatie op zondag

In de loop van 2007 en 2008 gaat Franco Dragone over de hele wereld op zoek naar atleten en gymnasten met wie hij een unieke watershow zou kunnen creëren. De show is bestemd voor het City of Dreams-theater in Macao, het Las Vegas van China. Omdat het theater in Macao nog in aanbouw is, moet er een locatie gevonden worden voor de repetities en trainingen. Franco Dragone's oog valt op de mediasite van het Eurocam Media Center en geeft de opdracht om in Lint een waterstudio op maat te bouwen. Op 9 januari 2009 is de studio klaar en op 10 januari 2009 komt het team van 80 atleten en hun crew, die uit alle werelddelen komen, in Lint aan.

Op die dag begint ook het verhaal achter de schermen van de show. De kijker maakt het lief en leed mee van een aantal artiesten zoals o.a. de Poolse gymnaste Klaudyna, de Braziliaanse hoogteduiker Sandro, de Tanzaniaanse clown Wabo, de Chinese atleet Xu Tao, de gedreven Engelsman Kirk, enz.

Iedere dag worden de atleten tijdens de creatie van de show geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, problemen en gevaren. De kijker leert ze één voor één beter kennen als persoon en beleeft tegelijkertijd hoe het is om lang zonder familie en vrienden te leven, in een vreemd land, met een andere cultuur en een moeilijke taal.

Dragone neemt je op een fascinerende manier mee in de showwereld en laat je kijken in de harten van de artiesten en de makers. 

 Flying Tigers
- maandag
- 20u15
- compilatie op zondag

Ieder jaar ontmoeten de beste gevechtspiloten uit 25 landen elkaar in één van de landen: de reünie van de TIGER SQUADS. In 2009 is dat in Kleine Brogel. 80 straaljagers en 800 bemanningsleden komen er bij elkaar. Gedurende verschillende dagen in september tonen ze hun beste vliegkunsten en dagen ze elkaar uit en tasten ze de grenzen van het onmogelijke af. EXQI Plus krijgt de kans om  mee te vliegen in deze wereld die we kennen van Tom Cruise in Top Gun. We brengen iedere week het verhaal van mannen die actiegerichtheid combineren met een ongekende dosis precisie en concentratievermogen. We zien ook het leven op de kazerne, luisteren mee naar de verhalen en we drinken mee een glas in de officiers mess.

La Meglio Gioventù
- maandag = filmdag
- 20u30

"La Meglio Gioventù" is een familiekroniek tegen de achtergrond van de recente Italiaanse geschiedenis. De belangrijkste personages zijn de twee broers Matteo en Nicola Carat. EXQI Plus zendt dit prachtig epos uit in vier delen (1, 8, 15 en 22 maart).

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: exqi plus, programmamatie exqi plus, dragone, lint |  Facebook | |  Print |

Free Record Shop: Andes signeert en zingt op 3 maart in 3 FRS - filialen in Oost Vlaanderen

andesJe kunt niet meer naast Andes kijken. De Leuvense formatie is hot in de  Vlaamse muziekwereld, en scoort met 'Vergeef Me' DE hit van  het moment. Dinsdag 23 februari gaf zanger Tomas nog een exclusief  duo-concert met James Walsh van Starsailor.

Free Record Shop laat iedereen meeproeven van Andes' succes, en organiseert op woensdag 3 maart signeersessies en exclusieve akoestische optredens van Andes.

Er staan 3 sessies + concerten op het programma:

13u - Free Record Shop Aalst

15u - Free Record Shop Waasland Shopping Center

17u - Free Record Shop Gent

De hitsingle 'Vergeef Me' is vanaf nu te koop Free Record Shop in jouw buurt.

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: andes, signeersessie andes, aalst, waasland shopping center, gent |  Facebook | |  Print |

27/02/2010

Mooiste honden van Belgie bekroond met de meest prestigieuze prijs van Belgie

hondViyoTopDogWinnaarOp donderdag 25 februari werden de jaarlijkse Viyo Top Dog Awards uitgereikt aan dé mooiste  honden van België voor het jaar 2009. Alle honden die deelnamen aan officiële schoonheidswedstrijden in België en Luxemburg in 2009 konden door het punten winnen in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs.

De uitreiking van de prijzen vond plaats  op de luxe boot ' Festina Lente'-  Antwerpen in aanwezigheid van enkele Belgische gerenommeerde keurmeesters alsook de bekende viervoeter 'De Joepie' uit TV1 programma Van Vlees en Bloed.

Na een warm welkom en klein hapje en natje konden de gasten aan tafel voor een lekker uitgebreid avondmaal.

Omstreeks 21u30 gaf de verantwoordelijke voor het bedrijf Viyo International nv, Christel D'hollander , een kleine toespraak wat de toekomstplannen zijn voor het exclusieve product voor fokkers Viyo Elite. Dit product met uitzonderlijke smaak en complete formulering ter ondersteuning vanonder andere een gezonde huid & vacht & gewrichten, bespiering, goede ontlasting en algemene conditie,  is al reeds verspreid in meer dan 28 landen waaronder de 2 landen waar alles rond de hond het meeste 'boomt', China en Rusland. Meer info over Viyo Elite kan men vinden op www.viyo-elite.com.

De uitreiking van de  Awards was een streling voor het oog door de aanwezigheid van deze prachtige honden samen met hun baasje. Elke winnaar van de 10 rasgroepen nam de meer dan gegeerde Award dankbaar in ontvangst, samen met een half jaar gratis Viyo Elite voor de hond. Uit de 10 rasgroepswinnaars kwam tevens een hoofdwinnaar die de titel van mooiste hond van België 2009 mag dragen. Deze hond is de Belgisch gefokte Weimaraner 'Grey Classic's Fox Mulder' van de heer en mevrouw Edwin & Kristina Lenaerts woonachtend in Heist Op Den Berg. Naast de prijzen van rasgroepswinnaar kreegdeze wondermooie hond een cheque voor 1 jaar gratis Viyo Elite en kan deze hond aan alle Nationale en Internationale hondenshows in België deelnemen gesponsord door Viyo Elite . Na de bekende fotosessies en ruime belangstelling van de aanwezige pers mochten alle aanwezigen zich nog trakteren op een champagnebuffet waar er nog lang nagepraat werd over honden, honden en honden...

Alle over de Viyo Elite Top Dog Award en de stand in 2010 kan u terugvinden op www.viyotopdogaward.be

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: viyo top dog awards, de joepie, festina lente, hond, prijs |  Facebook | |  Print |

Miss green student 2010

In 2010 start er een gloednieuwe Miss-verkiezing die volledig gefocust is op duurzaamheid en ecologie met name MISS GREEN STUDENT. De show vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk het ICC te Gent. Tijdens de sfeervolle finale geven 5 kandidates het beste van zichzelf.

Er zullen 5 duurzame projecten geselecteerd worden die op de verkiezing zelf gepromoot worden door studenten, onze kandidaten Miss Green Student. De Missen moeten een jury overtuigen om hun project te kiezen. De nadruk ligt niet op schoonheid maar op de duurzaamheid van hun projecten. Met duurzaamheid bedoelen we ecologie, werken aan een beter milieu, respect voor ieder individu, bouwen aan een toekomst met een gezond evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Kortom alles wat goed is voor mens, milieu en natuur. Het winnend doel ontvangt een cheque van 5000,00 euro. Het evenement vindt plaats op vrijdag 23 april 2010.

Het is evenement georganiseerd door gemotiveerde studenten die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Wij willen de neuzen in dezelfde richting krijgen en het "groene virus" aan andere mensen doorgeven als ik het zo mag voorwoorden. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Wij hebben de hulp nodig van mensen met een groene uitstraling die het evenement steunen zo krijgt het duurzaam project ook meer draagkracht. We zouden het daarom schitterend vinden dat u in onze jury wil plaatsnemen u beslist dan namelijk mee naar welk project het geld gaat.

Het wordt een avond vol entertainment maar waar natuurlijk het groene thema centraal staat. Zo hebben we al een mode ontwerper die milieuvriendelijke kledij ontwerpt, een bio-kapper en een traiteur die ecologische hapjes creëert. Niet enkel de kandidaten Miss Green Student met hun projecten zijn groen maar ook alles daar rond en natuurlijk ook onze genodigden.

Voor meer informatie kan u altijd terecht op onze website www.missgreenstudent.be

17:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Miss | Tags: 23 april 2010, miss green student, gent, icc te gent |  Facebook | |  Print |

Pieter van Vollenhoven neemt eerste Vogel Top 100 cd in ontvangst

natuurDe Nederlandse Natuurfotograaf en vogelliefhebber prof. mr. Pieter van Vollenhoven heeft het eerste exemplaar van de Vogel Top 100 dubbel-cd in ontvangst genomen. Deze cd bevat alle zangvogels uit de Vogel Top 100-verkiezing van het VARA-programma 'Vroege Vogels'. Van Vollenhoven was zelf tijdens de verkiezing van de beste zangvogels ambassadeur van het roodborstje, dat op een vierde plaats eindigde. De winnaar, de merel, prijkt trots op de cover van de cd. Het is voor het eerst dat van de beste vogelzangers van Nederland de mooiste geluiden zijn vastgelegd op cd.
 
"Nu moet ik heel vaak de onwaarheid spreken als het om vogels gaa", zei Van Vollenhoven bij de overhandiging, die zondag 28 februari in de radio-uitzending is te horen. "Want ik fotografeer ze weliswaar veelvuldig, maar ik ken veel te weinig vogelgeluiden. Ik vind het jammer dat wanneer je ze niet ziet maar wel hoort, je geen idee hebt wat er om je heen vliegt. Over een tijdje hoop ik met deze cd wat meer vogels te kunnen herkennen".  Van Vollenhoven nam dan ook de uitdaging aan om over precies een jaar, 28 februari 2011, mee te doen in een quizje vogelzang herkennen.  

De Vogel Top 100 cd is samengesteld om er vooral van te genieten. De honderd fragmenten zijn uiteraard ook geschikt om de geluiden te herkennen, maar de schoonheid van het gezang staat voorop. De complete Top 100 is begin dit jaar in 'Vroege Vogels Radio' uitgezonden. Deze hitparade van de mooiste Nederlandse zangers, fluiters en roffelaars werd bijeen gebracht door natuurgeluidenvanger Henk Meeuwsen. Van alle 100 vogels heeft hij de mooiste fragmenten verzameld. "Het is een dubbel-cd geworden, zodat elk van die 100 soorten voldoende aan bod komt. Maar ik vond wel dat een soort die hoger is geëindigd ook langer moest klinken." Zo duurt de track met de winnende merel maar liefst zes minuten. Ook de winnaars van zilver (nachtegaal), brons (zanglijster) en de anderen met een Olympisch diploma (roodborst, winterkoning en tuinfluiter) krijgen op de cd meer aandacht.  De "verliezers" moeten het doen met een halve minuut.

Foto: Wim Kluvers

14:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: pieter van vollenhoven, fotograaf, natuurfotograaf |  Facebook | |  Print |

Kinepolis Group behaalt in 2009 een netto-winst van 22 miljoen euro, een groei met 46%

kinepolisKinepolis Group realiseert in 2009 € 231,2 miljoen omzet, 6,6% meer dan het jaar voorheen. Hieruit resulteert een stijging van de courante EBITDA met 10,3% tot € 58,1 miljoen. De courante netto-winst groeit met 34% tot € 20,4 miljoen. De groep rapporteert een vrije kasstroom van € 39,9 miljoen (+316%). Per 31 december 2009 bedroeg de netto financiële schuld nog € 89,4 miljoen.

Verdere uitbouw van de groepsstrategie inzake marketing, bioscoopexploitatie en vastgoedvalorisatie is succesvol. De effecten weerspiegelen zich in omzetgroei, winstgroei en personeelsbehoud, en dit in een omgeving van recessie.

Doorgedreven investeringen in innovatie en klantenbeleving werpen vruchten af.

Hoge cashflow dankzij sterke resultaten 2009, verkoop CinemaxX en eenmalige verlaging van het werkkapitaal, resulterend in een significante schuldafbouw.

Een dividend van € 0,92 wordt voorgesteld, een stijging van 39% ten opzichte van 2008 (€ 0,66).

EENVANDAAG: STRAATOVERLAST ZUILEN BLIJFT EEN PROBLEEM

tros_eenvandaagIntimidatie, beroving en soms regelrechte straatterreur door probleemjongeren: veel Nederlanders worden ermee geconfronteerd in hun buurt. In het kader van de verkiezingstoernee komt EENVANDAAG zaterdag 27 februari live vanuit de Utrechtse wijk Zuilen waar jeugdgroepen en straatbendes veel overlast veroorzaken. Wat helpt: meer blauw op straat of hulp voor probleemjeugd?   De presentatie is in handen van Pieter-Jan Hagens en Wouter Kurpershoek.  

EENVANDAAG                                  

  • Uitzending zaterdag 27 februari Nederland 1 - 18.15 uur

09:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: eenvandaag, beroving, wouter kurpershoek |  Facebook | |  Print |

26/02/2010

AEROSMITH komt naar Graspop Metal Meeting

graspopWe hebben jullie lang in spanning gehouden, maar geduld wordt beloond! Naast de al eerder aangekondigde headliner KISS, hebben ook de heren van AEROSMITH hun komst naar de Desselse weide bevestigd!

Vergeet alle geruchten over Steven Tyler die de band zou verlaten omwille van gezondheidsproblemen want AEROSMITH komt naar Graspop Metal Meeting, mét Steven Tyler. De band uit Boston kleurde de jaren zeventig met hits als 'Sweet Emotion' en 'Dream On' en sterke albums als 'Toys In The Attic' en 'Rocks'. Hun losbandige levensstijl deed de groep begin jaren tachtig wegzakken, maar krakers als 'Rag Doll' en 'Janie's Got A Gun' brachten de band weer helemaal naar de top. Aero Force One is geland!

Naast AEROSMITH, komen ook de STONE TEMPLE PILOTS op vrijdag 25 juni naar het festival. De STONE TEMPLE PILOTS waren in de jaren '90 één van de allergrootste rockbands. In 2003 hielden de heren het voor bekeken en frontman Scott Weiland verkaste naar Velvet Revolver. Vijf jaar later kwam het tot een reünie en ondertussen staat er een zesde, voorlopig titelloze, album op stapel. Deze zomer doen de heren bovendien het Europese vasteland aan en Graspop Metal Meeting mocht natuurlijk niet in het rijtje ontbreken!

Ook net bevestigd: MASTODON en FEAR FACTORY

AEROSMITH - KISS

SLAYER - MOTÖRHEAD

CHANNEL ZERO - STONE TEMPLE PILOTS

MASTODON - BULLET FOR MY VALENTINE - KILLSWITCH ENGAGE

IMMORTAL - AMON AMARTH - MY DYING BRIDE - TARJA - SAXON - SABATON

THERION - BLOODBATH - PARADISE LOST - FEAR FACTORY - OBITUARY

DORO - STEEL PANTHER - UDO - RATT - IGNITE - NILE - KORPIKLAANI

SEPULTURA - DEICIDE - JON OLIVA'S PAIN - UNEARTH - CANNIBAL CORPSE

AS I LAY DYING - BEHEMOTH - A DAY TO REMEMBER - ATREYU - TANKARD - ANVIL ALESTORM WALLS OF JERICHO - 36 CRAZY FISTS - DEADLOCK - MUCKY PUP

THE FACELESS - NECROPHOBIC - BLEEDING THROUGH - HAIL OF BULLETS

GHOST BRIGADE - JOB FOR A COWBOY - RISE TO REMAIN

BETWEEN THE BURRIED AND ME

GRASPOP METAL MEETING 2010 vindt plaats in het festivalpark in Dessel van vrijdag 25 juni tem zondag 27 juni. Zowat elk subgenre uit de metal en heavy rock is vertegenwoordigd door een of meerdere topacts. Met een affiche die meerdere generaties van liefhebbers van het zwaardere werk kan bekoren, valt er heel wat te beleven voor jonge en niet zo jonge metalheads. Graspop Metal Meeting staat voor drie dagen muziek en fun, meer dan 70 bands, vier podia en heel wat nevenevenementen zoals signeersessies, een outdoor festivalfair,  een indoor metalmarket en nog veel meer. Bovendien is de camping uitgerust met alle mogelijke comfort dankzij de Festihutten, de supermarkt en de uitstekende sanitaire voorzieningen.

Meer informatie: www.graspop.be

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: graspop dessel, aerosmith, steven tyler |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende