Showbizzkanaal : Archieven

31/01/2010

Bo vanaf 10 februari 2010 in de bioscoop!

   

Bo is een psycholgisch drama over de jonge vijftienjarige Deborah die wil ontsnappen uit de verstikkende alledaagsheid van haar bestaan. Ze duikt met de hulp van haar vriendin Jennifer in het spannende Antwerpse nachtleven en wordt escortedame om zo snel geld te kunnen verdienen. Onder de naam Bo maakt ze kennis met een wereld waar ze duidelijk nog niet klaar voor is. Na een neerwaartse spiraal van geld, drugs en snelle kicks eindigt Deborah in een gesloten jeugdinstelling. Vanaf dan beseft Deborah dat ze er helemaal alleen voor staat.De film is een adaptatie van de bestseller Het Engelenhuis van Dirk Bracke die het boek in de jaren '90 schreef op basis van een aantal getuigenissen van meisjes die in de jeugdinstellingen van o.a. Beernem zaten.

Nieuwkomer Ella-June Henrard speelt de hoofdrol en wordt aan haar zijde bijgestaan door Thomas Ryckewaert, Anemone Valcke, Ina Geerts en Kalina Malehounova.

De film komt op 10 februari uit in heel Vlaanderen en wordt verdeeld door KFD. Bo is een productie van Caviar in samenwerking het Vlaams Audiovisueel Fonds, Flanders Image, KFD, Bridge Entertainment en vtm en kwam tot stand met Tax Shelter partners Belgacom, Tax Shelter ING Invest, Standaard UItgeverij, Kinepolis Group en GSM ZOO en met de steun van Filmcel Stad Antwerpen en Stad Oostende.

22:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film trailers | Tags: oostende, caviar, bridge entertainement, antwerpen, film bo, bo film, kfd, kinepolis |  Facebook | |  Print |

Optreden nieuwe danceformatie Desire!!

desireOptreden van nieuwe danceformatie Desire in het Zenzen Café (Lot).

ZenZen Café(café Wim Soutaer)
Dworpsestraat 38
1651 Lot

Ze brengen vooral dancenummers (genre Milk Inc, Sylver...) Ondertussen hebben ze 12 eigen nummers. Dit mag je zeker niet missen.
Surf naar www.desiremusic.eu en beluister Friday (hun eerste singel).

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: desire, lot, wim soutaer |  Facebook | |  Print |

NIEUWE SINGLE JAN SMIT IN AANTOCHT!

de_palingsoapOp 26 februari zal "Leef Nu Het Kan", de nieuwe single van Jan Smit, verkrijgbaar zijn in Nederland. Het gaat hier om een uiterst positief up-tempo nummer door Jan zelf geschreven en als vanouds geproduceerd door Cees en Thomas Tol. "Leef Nu Het Kan" is een voorloper van het op 26 maart, exact een maand later dus, te verschijnen nieuwe album met de titel "Leef". Momenteel is Smit bezig met de Vrienden Van Amstel Live reeks waar hij zevenmaal avond aan avond als afsluiter voor de totaal uitverkochte concertreeks in Ahoy Rotterdam staat. De nieuwe single zal over een aantal weken op radio te horen zijn!

19:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: thomas tol, ahoy rotterdam, live jan smit, leef nu het kan, jan smit |  Facebook | |  Print |

Christopher Gold heeft nieuwe single (" The Moon") uitgebracht

fly_to_the_moonMuziek spelen en songs schrijven zijn volgensSheer Excellence" op hetFly To Chris waar het leven om draait.

Op z'n veertiende leert hij gitaar spelen en begint vrijwel meteen eigen songs te schrijven. Even later wordt hij lid van de schoolband en het schoolorkest (gitaar, drums) en trekt hij, samen met een paar vrienden, tijd uit voor het zingen van songs van o.m. Don McLean, John Denver, de (vroege) Bee Gees, Donovan enz. Een aantal experimenten met symfonische rockbands leren hem dat een publiek van 12.000 mensen niet betekent dat er 's anderendaags meer dan 5 komen opdagen.

Eind de jaren 1980 brengt Chris zijn eerste single uit. Hoewel het project er veelbelovend uitziet, verhuist hij naar Japan om er voor de grootste fabrikant van muziekinstrumenten te werken. Tevens speelt hij in meerdere bands en zingt hij voor Tokyo TV een Japanse folkklassieker.

Na zijn terugkeer naar Europa brengt Chris twee singles uit bij CNR en schrijft hij de muziek voor drie toneelstukken (die samen een publiek van 90.000 man trekken). Voor zijn album "

Donor/Arcade-label doet Chris een beroep op de beste Belgische sessiemuzikanten. De verkoop is OK en sommige songs worden nog steeds op de radio gedraaid. Eén nummer ("Tick") is trouwens als karaokeversie beschikbaar bij verschillende internationale bedrijven (Amazon, musicdownloads.walmart enz.).

Chris heeft net een nieuwe single (" The Moon") uitgebracht als voorbode van hetThe Extra Mile" waarvoor hij opnieuw album " met het kruim van de Belgische muziekscene samenwerkte. Beide worden in meerdere landen verdeeld en o.m. via live-optredens gepromoot.

18:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: fly to the moon, christopher gold, bee gees |  Facebook | |  Print |

Utopolis: Valentijnsactie aan de kassa: kussen = korting

kusValentijn is in aantocht: de ideale gelegenheid voor koppels om een gezellige avond met een filmpje te plannen. Utopolis pakt op Valentijnsavond alvast uit met een ludieke actie: elk koppel dat op zondag 14 februari 's avonds naar de film komt en elkaar kust aan de kassa, betaalt slechts 14 euro in plaats van 16 euro voor twee tickets (of 12 euro in plaats van 14 euro bij kortingstarief).

"Onze kussen = korting actie van vorig jaar was in elk geval een groot succes", vertelt Marketing Manager van Utopolis Tanja Piessens. "Valentijn trekt vaak jongere mensen en tieners aan, maar aan de Utopolis kassa's kusten vorig jaar koppels van alle leeftijden. De actie leverde heel wat grappige situaties op."

Valentijnsprogramma

Op Valentijn speelt in Utopolis onder andere 'Valentine's Day', de nieuwe romantische komedie met een absolute sterrencast: Julia Roberts, Jessica Alba, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Anne Hathaway. De mozaïekfilm volgt vijf verschillende koppels die in Los Angeles Valentijnsdag vieren.

Praktische info

De kussen = korting actie is geldig bij aankoop van twee tickets in alle Belgische Utopolis bioscopen, voor de avondvoorstelling van 19u45 op zondag 14 februari. De actie is enkel geldig voor tickets aan het normale of kortingstarief, niet voor 3D-films. De korting is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.
 

16:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: utopolis, mechelen, aarschot, turnhout, kus, valentijn |  Facebook | |  Print |

Free Souffriau & Miguel Wiels trotse ouders van een dochter Lola!

Free Souffriau, de Vlaamse actrice bekend van o.a. Mega Mindy, en Miguel Wiels, componist van o.a. K3, zijn op 30 januari 2010 de trotse ouders geworden van hun tweede kindje Lola. Het is een meisje geworden van 3,075 kilogram en 47 centimeter groot.

Moeder en dochter stellen het goed, broer Wolf is heel trots op zijn zusje en papa Miguel Wiels glundert van trots. "Het is het tweede wonder dat ons op amper twee jaar tijd overkomt. Ze lijkt gelukkig heel erg op haar mooie mama. We zijn enorm trots op haar, het leven is mooi." Free: "Ik ga het de komende maanden heel rustig aan doen om volop te genieten van mijn twee kindjes". Lachend voegt ze daaraan toe: "Nog twee te gaan!"

Free en Miguel willen hierover liever geen interviews geven. Ze vertrouwen erop dat de mensen van de pers daar alle begrip kunnen voor opbrengen en zijn hen daar alvast ook erg dankbaar voor.

15:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: mega mindy, miguel wiels, lola, free souffriau, pers |  Facebook | |  Print |

Zigby vanaf maandag nieuw bij vtmKzoom

zigbyVanaf maandag 1 februari 2010 kunnen de jonge kijkers van vtmKzoom hun hartje ophalen met afleveringen van de nieuwe 3D-animatiereeks Zigby. In deze reeks volgen we de belevenissen van de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden Mickey en Pico.

De avonturen spelen zich af op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt.

In elke aflevering komt Zigby op een superidee dat hij graag wil realiseren. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl Pico eerder plichtsbewust is en de zebra met alle pootjes op de grond houdt.

Voor de Vlaamse versie leenden heel wat bekende Vlamingen hun stem. Onder meer Walter Baele (stem Pico), Cara Van der Auwera (stem Celien), Jelle Cleymans (stem Laurence), Sven De Ridder (stem Stink), Vicky Florus (stem Zigby) en David Cantens (stem Mickey) verlenen hun stem aan een figuurtje. De begingeneriek werd ingezongen door Free Souffriau.

De fratsen van Zigby en zijn vrienden zijn vanaf maandag 1 februari 2010 dagelijks te volgen op vtmKzoom om 12u15 en 16u25.

10:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: zigby, vtmkzoom, vtm, vmma |  Facebook | |  Print |

30/01/2010

MUSIKANTENSTADL 2010 - 24 februari 2010 LOTTO ARENA

MusikantenstadlMusikantenstadl, het razendpopulaire Oostenrijkse televisieprogramma met volksmuziek, doet op zijn tournee 2010 op woensdag 24 februari eerstkomend de LOTTO ARENA aan.  De Musikantenstadl is oorspronkelijk en nog steeds een televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de Oostenrijkse zender ORF en dat ook live wordt overgenomen door de Duitse zender ARD.  Ook in Zwitserland komt het programma op de buis.  Jaarlijks gaat de show ook op tournee.  Antwerpen staat voor de tweede maal op het lijstje als één van de stopplaatsen.

Musikantenstadl startte op 5 maart 1981 met een proefuitzending op de Oostenrijkse televisie.  Het programma sloeg dermate aan dat het sindsdien is uitgegroeid tot een traditie, en nooit meer van de buis is weggeweest.  Vanaf februari 1984 sprong de Duitse zender ARD mee op de kar en werd het programma live overgenomen uit Oostenrijk.  Een jaar laten voegde de Zwitserse zender SRG zich daar nog bij. Sinds 1989 is er ook een speciale editie op oudejaarsavond:  'Silvesterstadl'.

De uitzendingen van Musikantenstadl gebeuren nooit vanuit een televisiestudio, maar gaan altijd in de ether vanaf een feestelijke locatie.  Die zijn meestal in Oostenrijk of Zuid-Tirol, een enkele keer ook in Duitsland of Zwitserland. Maar er zijn ook al uitzendingen geweest vanuit verre locaties, steeds met medewerking van de plaatselijke landelijke televisie.  Zo werd de show al uitgezonden vanuit Moskou, Toronto, Melbourne, Kaapstad, Orlando-Disneyworld, Bejing, Dubai, en zelfs vanaf een cruiseschip in New York, New Orleans of de Caraïben.

Daarnaast is er dus ook de Musikantenstadl on Tour, zoals hij nu ook naar de Antwerpse LOTTO ARENA komt.  Op het programma staan optredens van:  Francine Jordi, het Nockalm Quintett, Angela Wiedl, die jungen Zillertaler, die jungen Original Oberkrainer, het MDR Deutsches Fernsehballet en Wolfgang Lindner Jr. & die jungen Stadlmusikanten.  De presentator is Andy Borg.

MUSIKANTENSTADL 2010 is een productie van Manfred Hertlein Veranstaltungs GmbH in de Lotto Arena te Antwerpen. Woensdag 24 februari 2010 om 20.00 uur. Tickets: 35, 47,50 en 60 euro, exclusief service- en portokosten.  Vanaf 30 personen is er een korting van 2,50 euro per persoon (enkel bij telefonische bestelling.  Reservatie via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be.  

19:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: musikantenstadl, antwerpen, antwerp, lotto arena |  Facebook | |  Print |

Mannelijke vriendengroep Nederlandse LOFT compleet

De vijf mannen die de vriendengroep in de thriller LOFT spelen, zijn bekend. Voor de Nederlandse versie zijn Barry Atsma, Fedja van Huêt, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber  en Marcel Hensema gecast.

De Nederlandse adaptatie is geschreven door auteur Saskia Noort. De regie van de film is in handen van Erik van Looy, die ook de originele versie regisseerde.

Erik van Looy over de casting: "Loft is een thriller boordevol verrassingen en emoties, over hoe aantrekkelijk en tegelijk gevaarlijk overspel kan zijn. THE USUAL SUSPECTS meets

THE APPARTMENT meets FATAL ATTRACTION, om het met filmklassiekers te zeggen. Daar hoort een topcast bij en ik ben heel trots dat Barry, Fedja, Jeroen, Gijs en Marcel de hoofdrollen voor hun rekening nemen. Geweldige acteurs, fantastische groep ook."

Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk  vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken  wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten...

Barry Atsma (Komt een vrouw bij de dokter) speelt de rol van Matthias, een succesvol architect met  veel zelfvertrouwen. Hij heeft een lieve zorgzame vrouw, goede vrienden en een glansrijke carrière. Toch is het niet genoeg voor hem en wil hij meer uit het leven halen.

Fedja van Huêt (Nachtrit) is  Bart, een psychiater, de nuchterste en meest verantwoordelijke van de vijf vrienden.  Bart zit vast in een liefdeloos huwelijk, maar berust zich in zijn situatie.  Totdat hij op een dag kennis maakt met de mysterieuze Ann.

Jeroen van Koningsbrugge (Draadstaal) is Willem, de gangmaker. Hij is een stevige drinker met een bovenmatige interesse in vrouwelijk schoon.  In crisissituaties weet hij zich geen raad en vertrouwt volledig op de anderen. Willem is getrouwd met de goed gebekte Annet.

Gijs Naber (zwartboek) speelt Tom, de jongere broer van Bart en de meest flamboyante van de vriendengroep. Hij is erg labiel en daardoor de gevaarlijkste. Tom geeft zijn vrijgezellenleven op en trouwt met Kimmy, dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar. 

Marcel Hensema (Wild Romance) is de introverte Rob, die in eerste instantie niets van het Loft- plan wil weten.  Hij is namelijk absoluut geen rokkenjager, maar wil graag bij de groep horen.

Rob is getrouwd met de timide Marjolein.

De remake van Loft wordt geproduceerd door Pupkin Film en Millstreet Films in coproductie met Woestijnvis en BNN. In juni 2010 gaan de opnames voor de Nederlandse Loft van start.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT in december 2010 in de bioscoop.

Gabriel Rios feat Jef Neve en Kobe Proesmans in AB uitverkocht

Het concert van Gabriel Rios, Piano & Percussion op 19 februari in AB is volledig uitverkocht ! Wie dit mooie project van Rios, samen met Jef Neve en Kobe Proesmans niet wil missen kan de dag ervoor, donderdag 18 februari, nog terecht in het Koninklijk Circus te Brussel.

Info & tickets op www.botanique.be  of +32 2 218 37 32

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: gabriel rios, ab, brussel, jef neve, kobe proesmans |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende