Showbizzkanaal : Archieven

30/11/2009

PIERRE KARTNER SCHRIJFT SONGFESTIVALNUMMER

Pierre_KartnerPierre Kartner, ook bekend als Vader Abraham, schrijft en componeert het nummer voor het Eurovisie Songfestival 2010. Hij is door de TROS gevraagd een Nederlandstalig nummer te maken.  

Peter Kuipers, directeur TROS: "We zijn er trots op dat Pierre Kartner direct 'ja' zei toen wij hem benaderden. Hij is een zeer groot componist, misschien wel de grootste van ons land. We vinden hem de meest geschikte persoon om een Nederlandstalig nummer te maken met internationale allure. We hebben veel vertrouwen in hem en zijn jarenlange ervaring."  

Pierre Kartner is zeer vereerd: "Het is de grootste opdracht die ik de afgelopen tijd heb gekregen. Ik vind het een eer om dit te mogen doen. En dat het een Nederlands nummer wordt, daarvan zeg ik: eindelijk weer zingen zoals we spreken!"  

Tijdens de halve finales op 25 en 27 mei 2010 en de finale op 29 mei 2010 van het Eurovisie Songfesival in Oslo wordt het commentaar verzorgd door TROS-presentator Daniël Dekker en Songfestivalkenner Cornald Maas.  

Over de invulling van het Nationaal Songfestival, dat op 31 januari en 7 februari wordt uitgezonden, maakt de TROS binnenkort meer bekend.  

Nieuws en meer informatie over het Songfestival is te vinden op: www.songfestival.nl

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: pierre kartner, vader abraham, eurovisiesongfestival, tros |  Facebook | |  Print |

TROSRADAR.NL BEST BEZOCHTE OMROEPSITE IN OKTOBER

trosTrosradar.nl had in oktober jl. het hoogste bereik van alle sites van de publieke omroep. Met 2,1 miljoen unieke bezoekers in een maand liet RADAR de sites van NOS Nieuws, Uitzending Gemist en Kassa ver achter zich. Dat blijkt uit het oktoberrapport van de Stichting Internet Reclame (STIR).

In oktober bezocht 15,4% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder www.trosradar.nl. Dat is een stijging van 38% ten opzichte van september. De site van het consumentenprogramma is daarmee een van de belangrijkste stijgers binnen de publieke omroep. De publieke omroep als geheel blijft op een tweede plek staan in de toplijst van meest bezochte domeinen.   De STIR is opdrachtgever van het landelijke Internet Bereiksonderzoek. In dit onderzoek wordt het surfgedrag naar websites die zijn aangesloten bij STIR vanaf elke locatie gemeten onder een representatief panel van 10.000 personen. De geregistreerde bezoeken van alle panelleden tezamen worden door Intomart-GfK verwerkt tot rapportages van het surfgedrag.

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tros radar, tros, stichting internet reclame |  Facebook | |  Print |

De Mooiste Openingsdansen vol.3

openingdansNa het overweldigende succes van volumes 1 en 2 (elk meer dan 30.000 verkochte ex.) is het tijd voor een nieuw volume van de mooiste romantische verzamelaar. De Mooiste Openingsdansen vol.3 is opnieuw een parel van een 2CD geworden die menig hart sneller zal doen slaan.

Bon Jovi, Bryan Adams, Elton John, Lionel Richie, Prince, Whitney Houston en een pak andere wereldsterren zorgen voor een indrukwekkende tracklist waar de romantiek zo van afstraalt dat je spontaan zou willen trouwen...of er toch al aan zou beginnen denken.

De Mooiste Openingsdansen vol.3 - Een hartverwarmende compilatie.

Nu overal verkrijgbaar!

Bekijk de TV-spot: http://www.youtube.com/watch?v=GUaQLfcULpA

Tracklist

CD1
1. Bon Jovi-Thank you for loving me
2. Natalia - You are
3. Clouseau - Zie me graag
4. Live - They stood up for love
5. Faith No More - Easy
6. Umberto Tozzi - Ti amo
7. Lionel Richie - Say you say me
8. Bryson & Flack - Tonight I celebrate my love
9. Patty Austin & James Ingram - Baby come to me
10. Richard Marx - Right ehre waiting
11. Savage Garden - Truly madly deeply
12. Backstreet Boys - As long as you love me
13. Joshua Kadison - Beautiful I my eyes
14. Dana Glover - Is it you
15. Robin sarstedt - Let's fall in love
16. Peter Cetera - Glory of love
17. REO Speedwagon - Keep on loving you
18. Prince - Purple rain
19. Whitney Houston - The greatest love of all
20. Ten Sharp - You

CD2
1. Bryan Adams - Heaven
2. Boyzone - No matter what
3. Alicia Keys - If I ain't got you
4. Elton John - True love
5. Nat King Cole - When I fall in love
6. Marc Cohn - True companion
7. Twarres - Wer bisto
8. Fixkes - Kvraagetaan
9. Foreigner - I wanna know what love is
10. Oleta Adams - Get here
11. Stevie Wonder - My cherie amour
12. Champaign - How bout us
13. Boyz II Men - I'll make love to you
14. Teatro - Can you feel the love tonight
15. Elvis Presley - Can't help falling in love
16. Katie Melua - Nine Million bicycles
17. Sinead O'Connor - Nothing compares 2 U
18. Spandau Ballet - True
19. Celine Dion - Because you loved me
20. Dolly parton - I will always love you

18:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: bon jovi, bryan adams, elton john, lionel richie, whitney houston, openingdansen, prince |  Facebook | |  Print |

Regisseur en cast van 'Dossier K' in Utopolis op 5/12

dossier_kOp zaterdag 5 december pakt Utopolis uit met een bezoek van de cast en crew van 'Dossier K', met regisseur Jan Verheyen, producent Peter Bouckaert en de acteurs Koen De Bouw, R. Kan Albay en Blerim Destani.

In Utopolis Mechelen en Turnhout geeft telkens een deel van de cast een interview in de zaal voor aanvang van de 19u45-voorstelling, in Utopolis Aarschot en Lommel gebeurt dat na de 22u15-voorstelling.

DOSSIER K

Politiethriller van Jan Verheyen, gebaseerd op het gelijnamige boek van Jef Geeraerts. Cast: Koen de Bouw, Werner De Smedt, Hilde De Baerdemaker, Filip Peeters, e.a.

Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië, moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Erik Vincke en Freddy Verstuyft worden meegesleurd in een noodlottige spiraal waaruit niemand nog lijkt te kunnen ontsnappen. 'Dossier K.' is een meeslepende politiethriller over passie, verraad, wraak, blinde ambitie en de onontkoombaarheid van het noodlot.


Alle info op www.utopolis.be/events/70

17:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: dossier k, cast dossier k, jan verheyen, jef geeraerts, antwerpen, kinepolis, mechelen, turnhout |  Facebook | |  Print |

Dé 10 principes voor een leven lang slank ligt nu in de winkel!

de_10_princiepesWeet je alles over slank worden, maar slaag je er niet in om de stap te zetten en eraan te beginnen? Sonja Kimpen stelt haar 10 principes voor een leven lang slank voor en geeft praktische tips om jezelf te motiveren.

Pas dé 10 principes 8 weken toe. Je zult snel merken hoe je stap voor stap vet afbouwt en gezondheid opbouwt. Het staat vol met originele inspiratie, eyeopeners en praktische invulrasters. Ongeacht of je veel of weinig wilt afslanken of al slank bent, met dit boek train je jezelf op een synergetische manier naar jouw beste vorm!

Dé 10 principes voor een leven lang slank is een motiverend coachboek.

Dé 10 principes voor een leven lang slank - Sonja Kimpen

ISBN 9789002235375 - € 22,50 - 256 blz. - paperback - Een uitgave van Standaard Uitgeverij

16:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: de 10 principes, coachboek, sonja kimpen |  Facebook | |  Print |

TROS LANCEERT DRIE WIDGETS

trosOm altijd via eigen pagina's, zoals Hyves en iGoogle, op de hoogte te blijven heeft de TROS widgets ontwikkeld voor Vermist, Sterren.nl en Lingo.  

Altijd op de hoogte Op de Vermist widget staan urgente en recente vermissingzaken. Deze widget toont foto's en gegevens van recentelijk als vermist opgegeven personen en wordt automatisch ververst op het moment dat een nieuwe vermissing op de TROS-site wordt geplaatst.  

Met de Sterren.nl widget word je geïnformeerd over het Sterren Nieuws, Sterren.nl TV en Sterren.nl Webradio, zonder dat je hiervoor naar de website toe hoeft te gaan.   Met de Lingo widget heeft niet alleen de gebruiker, maar ook zijn/haar netwerk altijd toegang tot een spelletje Lingo.   

Hoe kan de widget gebruikt worden? Je hoeft echt geen technisch wonder te zijn om een widget op je blog of profiel toe te kunnen voegen. In drie eenvoudige stappen plaats je een widget op het platform van jouw keuze.    

Wat is een widget? Een widget, ook wel gadget genoemd, is een klein programmaatje dat functioneert als een soort mini-website. Het is een internettoepassing die je door één druk op de knop eenvoudig kunt integreren in bijvoorbeeld je Hyves-pagina, iGoogle-homepage of weblog.  

Voor meer informatie: www.tros.nl/widgets

15:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Web | Tags: lingo, tros, widget, vermist, sterren nl |  Facebook | |  Print |

Nickelodeon viert 21 dagen kerst!

kerstVan 12 december tot en met 1 januari staat Nickelodeon maar liefst 21 dagen lang in het teken van kerst! Ook dit jaar vieren we de kerstdagen met een zeer uitgebreide en speciale programmering. Zorg dus alvast voor een mooie kerstboom, nodig je vrienden en familie uit en geniet gezellig samen van de exclusieve kerstspecials en de leukste kerstafleveringen van je favoriete Nickelodeon series.

Vanaf 12 december vieren we 21 dagen lang kerst op Nickelodeon. Om helemaal in de kerstsfeer te komen hebben we een speciale kerstprogrammering in petto. Zo kan je elke weekdag om 17u genieten van een vrolijke kerstfilm of exclusieve kerstaflevering met jouw favoriete Nickelodeon personages in de hoofdrol! De hoogtepunten zetten we alvast even op een rijtje:

Op 16 december kan je om 17u kijken naar de film, "Fairly odd Parents: Vrolijk Wensmis". Het maakt Timmy niet echt uit dat hij niet alles krijgt wat op zijn verlanglijstje stond. Hij kan toch alles wensen wat zijn hartje begeert. Voor al zijn vrienden wenst hij dan ook speciale coupons waarmee zij een cadeau naar keuze kunnen wensen. Wat hij echter niet had verwacht, is dat iedereen de coupon gebruikt om nóg meer coupons te wensen. Met alle gevolgen van dien...

En natuurlijk kan onze vrolijke gele vriend niet ontbreken tijdens de Nickelodeon kerstperiode. Op 17 december kan je om 17u genieten van de speciale SpongeBob aflevering "Vast in de vriezer", waarin we het jubileum van de snackbar de Krokante Krab beleven. Alles loopt perfect tot wanneer er iets niet goed gaat met de vriezer...

Een speciale aflevering van de succesvolle serie iCarly mag natuurlijk ook niet ontbreken! Op 20 december kan je om 18u45 genieten van de exclusieve kerstaflevering "iCarly: iChristmas". Wanneer Carly heel boos is op Spencer, wenst ze dat ze een normale broer zou hebben. Kerstengel Mitch laat haar zien hoe haar leven er dan zou uitzien.

De tv-film "Merry Christmas Drake & Josh" is op 24 december om 17 te zien. De stiefbroertjes Drake en Josh zijn ingehuurd om in een winkelcentrum de Kerstman en zijn hulpje te spelen. Een lief klein meisje vraagt aan de Kerstman (Drake) of hij haar de beste kerst ooit wil bezorgen. Drake - een beetje afgeleid- belooft het haar. Niet veel later zorgt een uit de hand gelopen feestje er echter voor dat Josh onterecht in de cel belandt. Wie zal er nu voor de kerst van het kleine meisje zorgen?

 • 14 december om 17u00                True Jackson: Telling Amanda
 • 15 december om 17u00                Animaniacs: Wakko's Wish
 • 16 december om 17u00                Fairly Odd Parents: Vrolijk Wensmis!
 • 17 december om 17u00                Spongebob special: vastin viezier
 • 18 december om 19u00                Kerstmis met Barry
 • 20 december om 18u45                iCarly: i Want Christmas
 • 21 december om 17u00                Spectacular
 • 22 december om 17u00                True Jackson: Telling Amanda
 • 23 december om 17u00                Wayside: een Wayside Kerst
 • 24 december om 17u00                Merry Christmas Drake & Josh
 • 25 december om 17u00                Kerstmis met Barry
 • 26 december om 18u45                iCarly: i Want Christmas
 • 28 december om 17u00                Madeleine
 • 29 december om 17u00                Fairly Odd Parents: Vrolijk Wensmis!
 • 30 december om 17u00                Merry Christmas Drake & Josh
 • 31 december om 17u00                Spongebob special: Vast in de Vriezer
 • 1 januari om 17u00                      A Little Princess

Het wordt een overheerlijke decembermaand op Nickelodeon!

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nickelodeon, kerst, eindejaar, films, kerstfilms |  Facebook | |  Print |

'Pauw & Witteman', maandag 30 november om 23:05 uur op Nederland 1

tros_pauw_en_wittemanIn de talkshow 'Pauw & Witteman' bespreken Paul Witteman en Jeroen Pauw de actualiteiten met hun gasten. Vandaag onder anderen:   - De dagboeken van Gerrie van Maasdijk, secretaris van koningin Juliana van 1949 tot 1956 werden vandaag gepubliceerd. Van Maasdijk werd ontslagen nadat hij de affaires van Bernhard naar buiten bracht. Zijn zoon en dochter schuiven aan om te vertellen over de dagboeken.   - Verder is staatssecretaris Jet Bussemaker te gast. Ze is van plan meer geld uit te trekken voor sexuele voorlichting.

13:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: pauw witteman, jeroen pauw, koningin juliana |  Facebook | |  Print |

Unieke Music Giftboxen – exclusief te koop bij Free Record Shop

freereordshopCadeauboxen en muziekartikelen staan helemaal bovenaan het lijstje van de meest gegeerde geschenken. Waarom niet deze 2 topproducten combineren tot 1 fantastische Music Box?

Free Record Shop en CNR Records hebben daarom de handen in elkaar geslagen, wat resulteerde in 4 exclusieve Music giftboxen: Regi, Let The Party Start ism carré, Jo Vally, Strato-Vani.

Deze zijn vanaf maandag 30 november enkel verkrijgbaar  in alle Free Record Shop-filialen, en kosten slechts 49.99 €.

Behalve de meest recente muziek van zijn favoriete artiest, krijgt de gelukkige ontvanger nog heel wat extra's zoals toegangstickets, kortingsbonnen, exclusieve gadgets  zoals o.a. een uniek gegraveerde (en niet in de reguliere handel verkrijgbare) champagneset van Laurent Perrier, de autobiografie van Jo Vally en nog veel meer.

Info: www.freerecordshop.be

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: free record shop, cnr records, jo vally, strato-vani |  Facebook | |  Print |

'De Wereld Draait Door', maandag 30 november om 19.30 uur op Nederland 3

tros_de_wereld_draait_doorPresentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk en zijn tafeldame is Yvon Jaspers.   Samen ontvangen zij onder andere de volgende gasten:  

- De boeren uit het KRO-programma 'Boer Zoekt Vrouw' met hun vrouw: Wietse & Neeltje, Jos & Dyke, Peter & Hanneke, Hans & Audrey en Wim & Astrid. Wekelijks volgden meer dan 4 miljoen kijkers de liefdesperikelen van deze boeren. De slot-uitzending van zondag 29 november is inmiddels 5 weken geleden opgenomen en de grote vraag is natuurlijk: Zijn alle vijf de boeren nog steeds gelukkig met hun vrouw? Hoe gaat het met ze? Maandenlang mochten de boeren niet praten met de pers, terwijl er wel van alles over hen geschreven werd. Nu doen zij voor het eerst hun verhaal in een live-programma.  

- Carice van Houten schuift aan om te vertellen over haar rol in de gelijknamige boekverfilming van Kluun: 'Komt een vrouw bij de dokter'.  

- Jort Kelder en Harry Veenendaal zijn te gast om te praten over hun boek genaamd 'ZKH, Hoog spel aan het hof van Zijne Koninklijke Hoogheid', waarin zij de dagboeken uit 1950 van Gerrie van Maasdijk, de oud-secretaris der hofhouding en kamerheer van Koningin Juliana, onthullen. Zij openbaren hierin nieuwe feiten over de handel en wandel van prins Bernhard.   

Verder ook de vaste items 'Fokke en Sukke', 'De TV draait Door' en 'De Jakhalzen'.

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de wereld draait door, wereld draait door, matthijs van nieuwkerk, yvon jaspers |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende