Tweeluik voor André Rieu in Hasselt : Showbizzkanaal

28/10/2009

Tweeluik voor André Rieu in Hasselt

andre_rieuNet als vorig jaar passeert André Rieu dankzij COCOMO nv niet één, maar twee keer in de Ethias arena. Dit eindejaar zal de Nederlander op 22 én 23 december Hasselt laten genieten  van een warme kerstshow. Recent is besloten om opnieuw voor een tweeluik te gaan, mits de ticketverkoop vlot verloopt. 

Best verkopende mannelijke artiest
De vlotlopende ticketverkoop is echter geen verrassing. De Nederlandse orkestleider is volgens Billboard Magazine de best verkopende mannelijke artiest van 2009. In de eerste helft van dit jaar verkocht Rieu maar liefst 554.242 tickets. Hierdoor staat hij op een knappe vierde plaats in de top 25 van bestverkochte tournees. Ook België wil hem aan het werk zien, met een tweede concert als gevolg. 

Exclusief concert
Naar jaarlijkse gewoonte schotelt André Rieu in Hasselt een exclusieve show voor. Hierin wordt hij dit jaar geholpen door de Maastrichter Staar. Dit befaamde 150-koppige mannenkoor zal op beide concerten aanwezig zijn. De samenwerking tussen het koor en Rieu is enkel in Hasselt te bewonderen! Van een ongeziene affiche gesproken... 

Origineel kerstcadeau
Kersttijd is cadeautjestijd. Al wie dit jaar geen saaie cadeaus wil rondstrooien, kan een ticket cadeau doen voor deze kerstconcerten. Een kerstshow met 's werelds best verkopende mannelijke artiest: dat is pas de moeite! Alle info en tickets zijn verkrijgbaar via  www.sherpa.be.

15:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: andre rieu, ethias arena hasselt |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.