Showbizzkanaal : Archieven

31/08/2009

"RELEASE PARTY: "Gene Pole & Phil ft Monday Midnite - The Sun is coming up!"

 

gene_pol

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: gene pole, the sun, friday, 25 september |  Facebook | |  Print |

GAMER01 ROTJOCH VERSUS FINALE

rotjoch_versusIn Rotjoch versus, het nieuwe item van 101.TV's gameprogramma Gamer01, neemt Rotjoch het digitaal op tegen de rest. In de eerste twee afleveringen speelde hij Pro Evolution soccer tegen bekende voetballers. Hij trok in de eerste aflevering het digitale shirt van Manchester United aan, en speelde tegen voetballer Royston Drenthe. Royston kwam voor de gelegenheid niet voor zijn eigen club Real Madrid uit, maar voor AC Milan. In de tweede aflevering speelde Rotjoch tegen Ryan Babel, het werd een wedstrijd waarin hij kansloos bleek. Het werd in de eerste helft al 3-0 voor Ryan Babel, die daarmee al in de 33e minuut de wedstrijd besliste. 3-0 is namelijk game over. Rotjoch zit niet te wachten op een nieuwe nederlaag, en krijgt daarom een wedstrijdje rust. In de nieuwste aflevering dus geen Rotjoch, maar wel zijn twee tegenstanders Ryan Babel en Royston Drenthe. Wie van deze twee voetbalgrootheden is op het digitale veld de baas? Je ziet het op Gamer01.

101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, 101sketch, Gamer01 en Egotrip.

18:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: gamer01, 101 tv, rotjoch versus |  Facebook | |  Print |

SOULWAXMAS presents 2MANYDJS, SOULWAX, plus special guests - LOTTO ARENA, ANTWERPEN - 19.12.2009

soulwaxmasDecember feestmaand.  De tijd van tradities. De tijd om gezellig en genietend samen te zijn. De broers Dewaele voegen met hun Soulwaxmas een nieuwe -zeer dansbare- feestdag toe aan de eindejaarskalender.  Na Gent (2007) en Hasselt (2008) kiezen David en Stephen dit jaar feest te houden in Antwerpen. De Dewaeles beloven een stomende set als 2manydjs en treden ook als Soulwax aan. Als 2manydjs pakken ze uit met diezelfde spectaculaire show waarmee ze de zomer in Werchter openden. Ze slagen er met gemak in, dankzij een visueel huzarenstukje, het djen naar een nieuw niveau te tillen. De setlist is gevarieerd. De broers durven Dizzee Rascal te mixen met Queen, draaien van Nirvana naar acid house en kijken niet op voor een vleugje  harde rock .  Feesten doen Stephen en David echter niet graag alleen. Ze beloven dan ook een resem special guests mee te brengen. Wie dat zullen zijn wordt  later bekendgemaakt.   Meteen noteren in de agenda dus, dit ultieme feest van het jaar: Soulwaxmas, op zaterdag 19 december in de Lotto Arena in Antwerpen.  Mooi om te weten is dat Soulwaxmas dit jaar ook 2 keer halt houdt in het gerenommeerde Brixton Academy in Londen. Eén avond is daar intussen al helemaal uitverkocht.

Info & tickets :

Ticketprijs: 35 euro (excl. reserveringskosten)

De tickets kunnen vanaf zaterdag 29 augustus om 9u gereserveerd worden viaProximus Go For Music : 0900 2 60 60 - www.proximusgoformusic.be

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: soulwaxmas, lotto arena, londen, antwerpen |  Facebook | |  Print |

Georgina Verbaan doet voice-over documentaire Turtle the Incredible Journey

Voor de nieuwe natuurdocumentaire over de 'loggerhead' schilpad Turtle: the incredible journey verzorgt Georgina Verbaan de voice over. Rachel van Bommel, managing director Independent Films; "Gezien Georgina's inzet voor het welzijn van dieren en haar prettige, frisse stem is zij de perfecte persoon om dit prachtige verhaal te vertellen."

In de documentaire, geregisseerd door Nick Stringer (eerder werkzaam voor National Geographic) volgen we een kleine 'loggerhead' schilpad op een bijzondere reis door de wereld onder water. Geboren op een strand in Florida, zwemt zij de route van haar voorouders en steekt zij de Atlantische Oceaan over naar Afrika om uiteindelijk weer terug te keren naar haar geboorteplaats.

Turtle: the incredible journey beleeft zijn première tijdens het Cinekid festival (14 t/m 23 oktober 2009). Independent Films brengt de documentaire vanaf oktober uit in de Nederlandse bioscopen.

16:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: film, georgina verbaan, nick stringer, cinekid festival |  Facebook | |  Print |

BNN TRAPT NIEUW SEIZOEN AF MET ONM SHORTS

bnnBNN en Endemol introduceren dit seizoen de ONM Shorts: gecomprimeerde filmpjes van de aflevering van de volgende dag. ONM Shorts worden gratis per mobiel, via Hyves én www.onm.tv  aangeboden. Geen stress meer dus voor wie een keer niet op tijd thuis dreigt te zijn, want de fans kunnen hun favoriete serie voortaan overal en op elk tijdstip op de voet volgen.  De allereerste ONM Short, waarin het vervolg op de spannende cliffhanger wordt onthuld, is vanaf zondag aanstaande om 19.25 uur te zien via de verschillende applicaties. Dat is een dag voor de start van het nieuwe ONM-seizoen op maandag 31 augustus.  

Wie de 3 minuten durende shorts op zijn telefoon wil ontvangen kan de mobiele applicatie eenvoudig en kosteloos installeren door met de mobiele telefoon naar m.onm.tv te surfen. Elke vrijdag is er bovendien Catch Up: een overzicht met daarin alle shorts van afgelopen week. In vijftien minuten is de ONM-fan dus weer helemaal op de hoogte. Daarnaast kunnen kijkers de ONM Shorts standaard toevoegen aan hun Hyves profiel. Op shorts.onm.tv is precies na te lezen hoe het allemaal werkt.

15:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Web | Tags: bnn, endemol, onm shorts |  Facebook | |  Print |

Cinema Plus met 'Meisjes' op dinsdag 1 september

Cinema Plus, dat is een fijne filmnamiddag voor al wie 50 of ouder is, elke eerste dinsdag van de maand.

Dinsdag 1 september kan je in Utopolis Mechelen en Utopolis Turnhout 'Meisjes' zien, een Belgische komedie met onder andere Jan Van Looveren en Marilou Mermans.  Meer informatie over de film vind je onderaan deze pagina.

Programma

14u00: Rondleiding achter de schermen
14u15: Inleiding over de film, regisseur,...
14u25: Start van de film
Na de film: Koffie en gebak

Tickets kosten slechts 5,70 euro per persoon (inclusief koffie en gebak) en zijn enkel verkrijgbaar aan de Utopolis kassa's.

Synopsis
Meisjes gaat over een vrouw van zeventig die in haar jeugd bij een muziekgroep heeft gezongen en vandaag weer op het podium wil staan. Ze vraagt aan haar zoon, de ruige R&B muzikant Sid, of hij met haar een bandje wil oprichten. Sid springt nog liever in de Schelde dan met zijn moeder op een podium te staan. Maar uit geldgebrek accepteert hij uiteindelijk toch om muziek te maken met zijn moeder en haar geschifte vriendinnen. Sid heeft wel één voorwaarde: het moet zijn muziek worden...

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: cinema plus, meisjes, film meisjes, utopolis mechelen |  Facebook | |  Print |

HET HUIS ANUBIS: Nieuwe afleveringen vanaf 28 september op Nickelodeon!

het_huis_anubisVanaf maandag 28 september zendt kidszender Nickelodeon een nieuw seizoen uit van de populaire tv-serie Het Huis Anubis. De vele fans die een lange zomer op hun favoriete serie hebben moeten wachten, kunnen zich alvast klaarmaken voor een heleboel nieuwe en ongelofelijk spannende afleveringen.

De bevriende scholieren Amber, Appie, Fabian, Jeroen, Joyce, Mick, Nienke, Noa, Patricia en hun huisbaas Victor zijn nog steeds in de ban van de zoektocht naar de Traan van Isis. Hoe zal het ze vergaan? Komt alles goed met Noa? En met Fabian? En wanneer zal de bruiloft tussen Trudie en Ibrahim plaatsvinden?

In de eerste nieuwe aflevering is te zien dat Jeroen doordraait en meteen naar de villa wil gaan om Noa te redden. Patricia kan eindelijk iets terug doen voor Ibrahim als ze hoort van hun trouwplannen en Amber weet waar ze de arts en Matthijs eerder gezien heeft en licht de club in. Fabian probeert contact te zoeken en de traan leidt Nienke naar een duistere plek...

Op zaterdag 26 en zondag 27 september is het eerst nog volop genieten van het "Anubis-weekend" en zenden we alle afleveringen van het laatste seizoen na elkaar uit.  Op maandag 28 september kijken we vanaf 16u25 naar de ontknoping van het vorige seizoen om vervolgens om 18u50 de aftrap te geven voor een nieuw spannend seizoen van Het Huis Anubis.

Het Huis Anubis Weekend: zaterdag 26 en zondag 27 september telkens vanaf 11u00.

Het Huis Anubis - nieuwe afleveringen: vanaf maandag 28 september, elke schooldag om 18u50.

Het Huis Anubis in theater, bioscoop en op tv

Naast de start van nieuwe afleveringen is de tweede theatershow Het Huis Anubis en de legende van het Spooktheater te zien vanaf januari 2010. Vanaf 16 december is de tweede film van Het Huis Anubis en de Wraak van Arghus in de bioscopen te zien. Ook wordt op dit moment geschreven aan een nieuwe reeks tv-afleveringen. Deze staan gepland voor het voorjaar van 2010 en zullen worden uitgezonden op Nickelodeon.

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het huis anubis, nickelodeon, amber, appie, fabian, jeroen, joyce, mick, nienke, noa, patricia |  Facebook | |  Print |

‘Comedy Corner’, maandag 31 augustus om 23.10 uur op Nederland 3

varaBijzonder, buitenlands en comedy. Dat zijn de drie voorwaarden die bepalen of een fragment de uitzending van Comedy Corner, een bijzonder magazine over buitenlandse comedy, haalt. In dit VARA-programma maakt Nederland kennis met grenzeloze comedy van over de hele wereld, nieuwe ontwikkelingen en talenten, of dit nu stand-up comedians, comedyseries, satirische tv-programma's, internetfilmpjes, films of Nederlandse cabaretiers in het buitenland betreft. Samen met comedy-kenner Leon Happé ontvangt Frank Evenblij twee Nederlandse comedians die hun visie geven op buitenlandse comedy en hun vakbroeders uit andere landen.

Presentatie: Frank Evenblij en Leon Happé.

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, leon happe, comedy, frank evenblij |  Facebook | |  Print |

2015 De Andere Kant van de Wereld

de_andere_kant_jimMet 2015 De Andere Kant van de Wereld brengt JIM vanaf maandag 31 augustus een programma vol avontuur vergezeld van sterke verhalen. VJ's Ilse, Karoline en Niko trekken op verkenning in de wijde wereld. Ze doorkruisen respectievelijk Ecuador, Uganda en Vietnam, op zoek naar jongeren die werken aan een betere wereld.

Het programma 2015 de Andere Kant van de Wereld vertrekt vanuit een aantal vastgeroeste clichés over ontwikkelingslanden. Iets wat bij jongeren sterk leeft. 3 presentatoren van JIM reizen af naar enkele van deze 'probleemlanden' en gaan er een tocht aan die zowel avontuurlijk, leerrijk als ontnuchterend is. In Ecuador, Vietnam en Uganda gaan Ilse, Karoline en Niko op zoek naar jongeren van een zelfde leeftijd die niet vies zijn van de woorden 'initiatief nemen'. De 3 VJ's mengen zich in de locale cultuur en ontdekken hoe deze jongeren op een positieve en originele manier omgaan met de problemen in hun land... en hoe verandering van spijs (letterlijk!) wel eens slecht kan bekomen

In elk van de 3 landen komen er een aantal thema's aan bod die in verband staan met met de Milleniumdoelstellingen. Opgesmukt met wandelschoenen en een trekkerszak, gaan Ilse, Karoline en Niko op pad met lokale jongeren die durven afwijken van het heersende clichébeeld. Jonge mensen die het heft in handen nemen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen.

In Ecuador zal de genderproblematiek een grote rol spelen, alsook het concept "fair trade". In dit land heerst er een machocultuur. Ilse maakt echter kennis met enkele jongemannen die homo zijn en die optredens organiseren, waarbij ze de rokjes uit de kast halen en de schmink uit hun handtas. In Uganda krijgt Karoline drinkwater aangeboden dat niet altijd even helder is. Niko bezoekt in Vietnam onder andere een seksshop, maar ontdekt dat er meer voorbehoedsmiddelen verkocht worden dan wat anders.

2015 de Andere Kant van de Wereld is een programma waarin JIM een beeld wil scheppen van de sociale omstandigheden in een ontwikkelingsland, maar met de nodige luchtigheid. Zonder te negeren dat er problemen aanwezig zijn, willen Ilse, Karoline en Niko juist de positieve kant bekijken. 2015 is een mix van avontuur en sterke, soms ontroerende verhalen. Bekijk de andere kant van de wereld vanaf 31 augustus bij JIM.

# 2015 de Andere Kant van de Wereld

  • Start maandag 31 augustus om 20.30 op JIM

11:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de andere kant, jim, tv, reizen |  Facebook | |  Print |

Radar: Onthullende reportage over handelswijze farmaceutische industrie

tros_radarDe eerste uitzending van het nieuwe seizoen van het TROS-consumentenprogramma RADAR belooft een echte eye-opener te worden voor de kijker.  

Centraal in deze aflevering staat hoe de farmaceutische industrie indirect reclame maakt voor receptgeneesmiddelen. In een onthullende reportage legt RADAR bloot hoe de pillenfabrikanten niets schromen om de consument te 'verzieken' tot patiënt. RADAR gebruikt daarvoor een nog nooit eerder vertoonde methode.  

Presentatie: Antoinette Hertsenberg  

  • Uitzending maandag 31 augustus Nederland 1 - 20.30 uur

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tros radar, antoinette hertsenberg, nederland 1 |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende