Showbizzkanaal : Archieven

31/05/2009

Nieuw bij Studio 100: de Studio 100 TV BAND met David Michiels en Sasha Rosen

studio_100_bandDe Studio 100 TV Band is een supercoole nieuwe kidsband, die een swingend programma met bekende Studio 100 hits brengt:

van Mega Mindy en K3 tot Kabouter Plop, maar ook andere bekende hits passeren de revue!

Kortom een wervelende show voor jong en oud waarbij iedereen voluit kan meezingen, dansen en springen!

Sasha Rosen en David Michiels laten zich bijstaan door 4 topmuzikanten.

Deze zomer zal de Studio 100 TV band te zien zijn op diverse podia in Vlaanderen en ook op de Telenet Studio 100 TV tour aan de kust en in Plopsaland De Panne.

Een overzicht van de optredens kan je terugvinden op www.studio100.be.

David Michiels is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in TV series, musicals en films.

Zo kennen we hem als vaste acteur uit Familie, Verschoten & Zoon en Sedes & Belli.

David vertolkte ook een groot aantal gastrollen in series als onder meer Flikken, Wittekerke, Spring, Costa en Spoed.

Ook liefhebbers van musicals zagen David ongetwijfeld al vaak aan het werk, in de Studio 100

musical De 3 Biggetjes bijvoorbeeld, maar ook in Peter Pan, The Hired Man, Ben, Zo mooi zo blond en vele andere.... Daarnaast werkte David ook mee aan de films Madagascar, Wallace & Gromit en Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Sasha Rosen is al enkele jaren een vaste waarde bij Studio 100. Ook daarnaast heeft zij een indrukwekkend aantal rollen op haar palmares. Zo was ze te zien in onder meer de musicals Grease, Sneeuwwitje, Mamma Mia! en Romeo & Julia.  Sasha was ook op het kleine scherm te zien in de serie Spoed en in de bioscoopfilm K3 en het IJsprinsesje.

 Info en boekingen: www.studio100agency.be

17:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: studio 100 band, mega mindy, studio 100, david michiels, k3, tv band |  Facebook | |  Print |

VARA: De zomer draait door!

varaArt Rooijakkers, Froukje Jansen en Waldemar Torenstra bij de VARA nieuwe gezichten in de vara- zomer De VARA presenteert de komende zomer drie nieuwe gezichten op de buis. Vanaf 2 juni is dagelijks een aflevering van de zomerse talkshow "De Zomer Draait Door" te zien op Nederland 3, op de plek van De Wereld Draait Door. De presentatie is in handen van een afwisselend duo: Froukje Jansen en Waldemar Torenstra, en Froukje Jansen samen met Art Rooijakkers.

De duo's presenteren het dagelijkse programma tussen 19.30 en 20.30 uur op Nederland 3. Het programma wordt gemaakt met een vette knipoog naar "grote broer" De Wereld Draait Door. Zo zijn Fokke & Sukke, de Jakhalzen, de TV Draait Door en Lucky TV vaste onderdelen van de show, en zijn er ook zeer regelmatig optredens van artiesten uit binnen- en buitenland te zien.

Er is gekozen voor 2 duo's, die in wisselende samenstelling presenteren. Froukje - Art en Froukje - Waldemar. Torenstra is namelijk ook nog druk met zijn voorstellingen van het stuk "The Beauty Queen of Leenane". Rooijakkers is daarnaast zijn nieuwe programma aan het voorbereiden: 'De Spaanse Droom' (najaar 2009, te zien op NET 5).

De Zomer Draait Door wordt in de maand juni dagelijks live uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam.

'De Zomer Draait Door', vanaf dinsdag 2 juni 2009 elke werkdag om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, de zomer draait door, nederland 2, art, froukje |  Facebook | |  Print |

ZEMBLA-aflevering 'De pitbull is terug', VARA/NPS, zondag 31-5 Nederland 2

varaZe staan bekend om hun agressie, bijtkracht en vasthoudendheid. Pitbulls behoren tot de gevaarlijkste honden op straat. Ze veroorzaakten zware verminkingen en er zijn ook een aantal kinderen door pitbulls doodgebeten. Jarenlang was er speciale wetgeving die het houden van agressieve honden moest verbieden. De pitbull liefhebbers kwamen in opstand en voerden een soms agressieve campagne om het verbod op de honden terug te draaien. Met succes, want vanaf 1 januari 2009 is de wet van de baan. Hoe kan dat?

'ZEMBLA' over de lobby voor de pitbull en de nieuwe vrijheid van een beruchte viervoeter. 'De pitbull is terug' wordt uitgezonden op zondag 31 mei 21.45 uur, Nederland 2.

Toen begin jaren negentig achter elkaar drie kinderen door pitbulls werden doodgebeten, greep de overheid in. Op 1 februari 1993 werd de wet Regeling Agressieve Dieren, kortweg R.A.D. ingevoerd. Sindsdien was het houden en fokken van pitbullachtige honden verboden. Omdat een pitbull geen erkend hondenras is, werd er gekeken naar uiterlijke kenmerken, waaronder brede kaak en atletische lichaamsbouw. Voldeed de hond aan de kenmerken dan werd hij in beslag genomen.

UKCE

Na het invoeren van de R.A.D. is het o.a. de pitbullvereniging UKCE die geen middel schuwt om op te komen voor hun honden. Leden van de vereniging intimideren mensen die het wagen om iets negatiefs te zeggen over pitbulls. De door justitie in beslag genomen honden worden onder gebracht in dierenasiels.

De eigenaren van een aantal van die asiels worden daarop bedreigd.

De druk om de terugkeer van de pitbull wordt blijkbaar zo hevig dat minister Verburg van LNV de R.A.D. laten evalueren door een commissie. Hun conclusie: het verbod op agressieve honden heeft niet gewerkt en moet daarom ingetrokken worden. Dat gebeurt op 1 januari van dit jaar.

Ruby

De overheid mag honden alleen nog maar in beslag nemen en laten doden als uit een gedragstest blijkt dat ze agressief zijn. Symbolisch voor de verwarring over de pitbull is het verhaal over pitbull Ruby. De hond had 20 januari 2008 een 1-jarig jongetje aangevallen. Ze kwam in een asiel terecht en zou worden afgemaakt. De eigenaar ging in bezwaar hiertegen. In het proces dat volgde werd afgesproken dat Ruby de nieuwe agressietest zou kunnen doen. Februari 2009 krijgt Ruby haar test, die ze met goed gevolg doet. Ruby mocht terug naar haar eigenaar. Als extra garantie krijgt Ruby ook nog een training bij dierenkenner. Martin Gaus. Minister Verburg meldde in de tweede kamer op 22 april dat Ruby met goed gevolg de training had doorlopen en geen gevaar meer voor de samenleving was. Maar toch hing het mis: Op 12 maart valt Ruby samen met een ander hond van de eigenaar hemelrijk binnen een dag 2 mensen. Ruby gaat nog vrijuit. Op 18 april valt de hond opnieuw een bewoonster van de flat aan. Ruby is in beslaggenomen.

ZEMBLA: 'De pitbull is terug' wordt uitgezonden op zondag 31 mei 21.45 uur, Nederland 2.

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, pitbulls, zembla, dieren, honden |  Facebook | |  Print |

The Sunsets ontvangen GOUDEN album

the_sunsetsVrijdag werd er een bescheiden feestje gebouwd in de kantoren van Universal Music Belgium te Brussel.

Annelies Winten en Matthias Lens aka The Sunsets kwamen op bezoek en ontvingen uit de handen van hun platenbaas, gedelegeerd bestuurder van Universal Music Belgium Patrick Busschots, een gouden award voor de verkoop van meer dan 15.000 exemplaren van hun debuut-cd "The Sunsets".

De kaap van 15.000 werd reeds vorige week gerond en ondertussen staat de teller al op 18.000 verkochte exemplaren. Een even fantastisch als onverhoopt resultaat voor het jonge accordeonduo. Voor Annelies en Matthias kan de (drukke) zomer nu al niet meer stuk!

Foto: Michel Wiegandt

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: universal music belgium, annelies winten, matthias lens, the sunsets |  Facebook | |  Print |

30/05/2009

Fotospecial Deborah De Ridder gaf showcase in Stadsfeestzaal Antwerpen

 

DSC_0042

'Op Zoek naar Maria'-finaliste Deborah De Ridder gaf vanmiddag een mini concert in Stadsfeestzaal te Antwerpen. Showbizzkanaal.be was er bij en hier kan je een fotospecial bekijken.

SMS DEBORAH naar 6677 of bel 0905 53 805

Meer info op www.deborahderidder.be

22:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: op zoek naar maria, deborah de ridder, stadsfeestzaal antwerpen, meir antwerpen, musical |  Facebook | |  Print |

Seks en drugs in de zon: de spuiten en slikken zomertour 2009 komt er aan

bnnHet wordt heet deze zomer, want Spuiten en Slikken gaat weer on tour! Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart maken er een summer of love van met de Spuiten en Slikken Zomertour. Van festival tot hockeyfeest, van jeugdhotel tot strandtent, acht weken lang struinen de drie BNN-presentatoren langs verschillende hotspots. Daar peilen ze hoe jongeren seks en drugs beleven tijdens hun vakantie. De Spuiten en Slikken Zomertour is te zien vanaf zondag 7 juni om 22.40 uur bij BNN op 3. 

Filemon ontvangt samen met een BN-er de meest uiteenlopende gasten aan de Spuiten en Slikken-tafel en neemt met hen de zomerse seks- en drugsbeleving door. Zarayda neemt de keiharde actualiteit voor haar rekening in haar eigen seks- en drugsjournaal. En Nicolette duikt midden in de feestende massa's om live verslag te doen van het onversneden festivalgevoel. Maar er is ook praktische informatie, bijvoorbeeld over de regels en wetten over drugs in het buitenland. Want welke straf staat er op bezit van XTC in Frankrijk? En wordt cannabis werkelijk gedoogd in Llorret de Mar?

De locaties die het Spuiten en Slikken-team aandoet, variëren van het vrouwenfestival Flirtation tot aan de TT in Assen. In de eerste aflevering bezoeken Filemon, Nicolette en Zarayda het Free You Mind festival. Elk jaar kijken duizenden festivalgangers uit naar dit feest: de start van het festivalseizoen aan de oevers van de Rijn in Arnhem.

De Spuiten en Slikken Zomertour, vanaf zondag 7 juni om 22.40 uur bij BNN op 3.

Foto: Fleur Koning / BNN

20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: llorret de mar, spuiten en slikken, zomertour, seks, drugs, porno, xtc |  Facebook | |  Print |

Publiek gezocht voor Muziek Toppers in Bobbejaanland

muziek_toppersBij deze willen wij jullie van harte uitnodigen bij de nieuwe opnames van Muziek Toppers in Bobbejaanland.

Voor deze opname zoeken wij net zoals iedere opname PUBLIEK die voor de nodige ambiance kan zorgen.

Voor de twee volgende opnamedagen 21 juni & 5 juli 2009 vestigt het Muziek Toppers circus hem in Bobbejaanland.

Dit voor vier opnames in de sfeer van Cowboys en Indianen.

Voor de opnames van 21 juni hebben wij volgende artiesten op het programma staan:

Niels Destadsbader / Jackobond / The Sunsets / Tony Cabana / The Exclusive Strings / Davy Gilles / Pat Krimson

Guillaume Devos / Wendy Van Wanten / Copycat (Patrick Aucheyn) / Alain Des et ses Claudettes / Gene Thomas / Agnes Carlsson

Ook hebben wij steeds aandacht voor nieuw talent, voor aflevering 5 en 6 hebben wij: Sander De Roo / Nite Spirit / Heart & Soul / Jana De Valck en telkens de winnaar van de vorige aflevering.

Wees er bij op 21 juni en 5 juli.

Repetities vanaf: 10.00u op het evenementenplein.

Te bereiken via ingang C

 Mogelijkheden:

  • - Gratis bijwonen van de repetitie en TV opnames

(geen toegang tot het park)

  • - Gratis bijwonen van de repetitie en TV opnames met een geldig toegansticket van het park.

(onbeperkt toegang tot het park en TV opname op deze dag)

Reserveren voor de TV opnames kan via volgende mogelijkheden:

  • Of bel naar :    +32 (0) 499 43 52 63 (tijdens de kantooruren)

Tweede cast Momentum van start in Tel Aviv

mayumanaTerwijl de ticketverkoop voor de shows in Oostende op volle toeren draait, wordt in Tel Aviv de tweede groep artiesten klaargestoomd om ook in Tel Aviv de volledig nieuwe show MOMENTUM te kunnen brengen. De show gaat in Tel Aviv in première ter gelegenheid van het befaamde Israel Festival, waar Mayumana ook de grote doorbraak heeft aan te danken...

Op 4 juni gaat MOMENTUM ook van start in het Luxor Theater in Rotterdam. Ook hier staan weer tal van fans te popelen om het fenomeen Mayumana opnieuw of voor het eerst mee te maken.

In Kursaal Oostende is Mayumana te gast vanaf 9 juli. Tickets zijn verkrijgbaar via 070 22 56 00 en via www.sherpa.be.

Praktische info
Tickets kosten zijn er al vanaf 31 euro (exclusief 3 euro reserveringskosten) en kunnen verkregen worden via 070 22 56 00, in de box office van Kursaal Oostende (ma-za van 13u30 tot 18u30)

Website: www.momentumtheshow.be
Voor informatie over VIP arrangementen, mail vip@kursaaloostende.be.

17:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: show, kursaal oostende, momentum, mayumana, oostende |  Facebook | |  Print |

2BE piekt met Champions League Finale

2beWoensdag kon je bij 2BE live kijken naar de finale van de Champions League. Met FC Barcelona versus Manchester United was het een affiche om duimen en vingers van af te likken.

Er werd genoten in het stadion, in de studio bij Robin Janssens en duidelijk ook in de Vlaamse huiskamers die afgestemd hadden op 2BE. Met de Champions League finale op het programma kende 2BE immers het hoogste dagcijfer van het huidige televisieseizoen: 17,6% op VVA 18-44.

De hele wedstrijd werd bij 2BE gevolgd door 787.000 voetballiefhebbers. (28,8% op VVA 18-44 en 45,8% op mannen 15+). Vlak voor het laatste fluitsignaal zagen 920.067 kijkers hoe Barcelona voor de derde keer de overwinning in de wacht sleepte. Vorig jaar werd de Champions League-finale bekeken door 645.000 kijkers.      

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 2be, de champions leaque, fc barcelona, manchester united |  Facebook | |  Print |

THE ENTERTAINMENT GROUP BELGIË GAAT ONAFHANKELIJK VERDER

the entertainment groupVanaf heden zal The Entertainment Group België zelfstandig verder gaan. Het bedrijf en haar activiteiten wordt overgenomen door de huidige directeur Henk Vermeulen van het moederbedrijf The Entertainment Group Nederland. Artiesten zoals Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Sandrine maar ook Marktrock en Zo is er maar één komen zo in Belgische handen.

De management buy-out betekent dat vanaf heden het bedrijf verder gaat onder leiding van Henk Vermeulen. "Ik ben erg tevreden dat we de succesvolle activiteiten kunnen voortzetten en dat we een doorstart kunnen maken", aldus Vermeulen. Het bedrijf zal binnenkort onder een andere naam verder gaan.

The Entertainment Group België wordt een onafhankelijk entertainmentbedrijf die de belangen zal blijven vertegenwoordigen van o.a. Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Sandrine. Ook de succesvolle televisieformats als Zo is er maar één, De weg naar Mekka  en de toekomstige TV-projecten blijven via Telesaurus - eigendom van The Entertainment Group België - tot de activiteiten van het bedrijf behoren, net als de boekingen.

CONTINUITEIT

Voor Vermeulen is het verzekeren van de continuiteit binnen het bedrijf één van de absolute prioriteiten. "Met deze sterke entertainmentmerken volledig in Belgische handen zullen we de Belgische markt nog beter kunnen bedienen. Wel zullen wij daar waar mogelijk blijven samenwerken met The Entertainment Group Nederland", aldus Henk Vermeulen.

MARKTROCK

Op 14 en 15 augustus 2009 organiseert TEG België het gratis en 100 % Belgische muziekfestival 'Marktrock' in Leuven. "De mensen in Leuven mogen op hun twee oren slapen, Marktrock 2009 gaat zeker door. Het is trouwens ons streefdoel om begin juni de volledige affiche bekend te maken", aldus Henk Vermeulen.

Naast Marktrock 2009 zal TEG België ook de organisatie in handen nemen van de 5 concerten van Zo is er maar één en produceert het bedrijf ook de muziekspecial op 11 juli, te bekijken op één.

TEG België is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van muziek, concerten, events, bookingen en televisie. Het is bedrijf werkt volgens het full circle model (360° graden).

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: the entertainment group, stan van samang, roel vanderstukken, sandrine, markrock |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende