Demis Roussos exclusief in Kursaal Oostende : Showbizzkanaal

27/05/2009

Demis Roussos exclusief in Kursaal Oostende

demis_roussosEnkele weken geleden verscheen na vele jaren afwezigheid het nieuwe album van Demis Roussos: Demis. Demis Roussos maakte ooit deel uit van Aphrodite's Child, waar ook Vangelis in zat. Op de nieuwe cd trekt Demis Roussos de soul-rock kaart, zonder zijn roots en zijn typische klank te verloochenen.

50 miljoen mensen gelukkig gemaakt
Demis Roussos is de man van wereldhits als "Rain and Tears" en "My Friend the Wind". Hij is één van de grote stemmen die zorgden voor soundtrack van de jaren zestig en alle bijhorende revoluties.

Demis heeft nergens spijt van: "Je kunt er geen spijt van hebben dat je 50 miljoen mensen gelukkig hebt gemaakt."

Terug naar de roots
Het was de ontmoeting met Marc di Domenico die hem wakker schudde. Na jaren van stilte keert hij terug naar zijn eerste grote muzikale liefde: rock. Hij werkt met de jonge muzikanten van Little Barrie en Dirty Feel aan een nieuw album. Het album wordt opgenomen in Richmond (London) bij Terry Britten die eerder werkte met Tina Turner, Michael Jackson en Lenny Kravitz.

Exclusief in Kursaal Oostende
In het najaar gaat hij met dezelfde jonge mensen touren. Hij staat in september 2 maal in de muziektempel Grand Rex en op 25 oktober staat hij, exclusief voor België, in Kursaal Oostende. Het wordt een concert met de nieuwe nummers maar zeker ook met alle grote hits, waarvan sommige in een verrassend nieuw jasje. Een avond om naar uit te kijken...

Praktische info
Kursaal Oostende, 25 oktober 2009, 20u00

Tickets
55, 50, 45 euro (exclusief reservatiekosten)

Reservatie
070/22 56 00 - www.kursaaloostende.be  
Box Office Kursaal Oostende (ma-za 13u30-18u30)

VIP arrangementen zijn beschikbaar. Mail vip@kursaaloostende.be voor meer info.

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: demis roussos, kursaal oostende, sherpa |  Facebook | |  Print |

Commentaren

over de plaatsen voor het concert aan de dienst verkoop van de kaarten ,ik heb vandaag vernomen dat de betaling in orde was ,maar ik heb wel een vraagje namelijk waar we zullen zitten ik hoop dat ik heel dicht bij het podium zullen zitten want voor mij is demis de grote man in mijn leven ,ik volg hem overal waar het mogelijk is ,ik hoop dat U daar rekening zult mee houden en dat je me niet teleur stelt.
Ik heb toch direct betaald om zeker te zijn van een goede plaats.
De groeten van een grote fan van demis en nogmaals bedankt op voorhand.
Maria uit Boom.

Gepost door: maria | 19/06/2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.