Showbizzkanaal : Archieven

30/04/2009

Op 8 mei jeugdfilm Blinker en de Blixvaten uit op dvd!

dvd_blinkerDe familie Van Steen trekt deze zomer naar de kust want Paps (Warre Borgmans) heeft in Oostende werk gevonden als redder. Blinker (Kasper Vanbeginne) mag hem hierbij helpen, en Paps zijn kwaliteiten kennende is dat maar best ook.

Ondertussen zit de multinational Blix Industries opgezadeld met een groot probleem ze moeten dringend van een aantal vervuilde vaten afgeraken, maar niemand weet hoe ze dit moeten oplossen.

Daarom schakelt hun zaakvoerder Blix Junior de gewetenloze maar uitermate efficiënte Anna Barbera (Sandrine André) in. Haar acties zullen de vredige zomervakantie van Blinker en zijn familie flink beïnvloeden.

Het wordt voor iedereen een spannende, maar ook leuke en ontroerende vakantie om nooit meer te vergeten!

Blinker en de Blixvaten brengt het langverwachte derde avontuur van Blinker. Dit is het succesvolle vervolg op de eerste en tweede Blinker-films. In december 1999 ging de allereerste Blinker-film in première. Ondertussen kwam de derde film in december 2008 in de zaal en werd de film warm onthaald.

De Blinker-films zijn een verfilming van de boeken van Marc De Bel (ook gekend van onder andere de boeken Het ei van oom Trotter, De kracht van Ajajatsoe en De zusjes Kriegel). Als scenarist, vormt hij samen met regisseur Filip Van Neyghem en scenarist Rudi Van den Bossche het vaste team achter de Blinker-films. Warre Borgmans (gekend van o.a. Spoed, Zone Stad, Van vlees en bloed, en binnenkort Oud België) vertolkt de rol van Paps, naast de zijde van Els - Mams- Olaert. Voor nieuwkomer Kasper Vanbeginne is Blinker en de Blixvaten zijn eerste ervaring met het witte doek. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Jakob Beks, Sandrine André, Julie Borgmans (dochter van), Carry Goossens en Anthony Arandia - Menendez.

Producent CINE 3, bestaande uit Prime Time, Antares Productions en Living Stone, wilde met de oprichting van hun nieuw bedrijf nieuw leven willen blazen in de Vlaamse jeugdfilm.

Op de dvd vinden we volgende extra's: de trailer en de tv-spot. De DVD zijn vanaf 8 mei verkrijgbaar in de reguliere handel!

Eerste aflevering 'Vrouw&Paard', vrijdag 1 mei om 21.20 uur op Nederland 2

vara1 mei Dag van de Arbeid. Alle vrouwen aan het werk! En dan het liefst niet in van die kleine deeltijdbaantjes maar bikkelhard carrière maken. Dat is beter voor vrouwen, mannen, kinderen en de economie. Of heeft de ChristenUnie gelijk en moeten moeders thuis kunnen blijven? Dit en meer in de eerste aflevering van 'Vrouw&Paard'.  

Vijf vrouwen praten met gasten en elkaar over de actualiteit. Dezee week bestaat het panel uit: - Hanneke Groenteman - Sanne Wallis de Vries - Soundos el Ahmadi - Heleen Mees - Carrie   Hoerenlopers moeten eerst zeker weten of een prostituée legaal werkt, anders krijgen ze een boete. Dat wil het kabinet invoeren. Prostitutie moet sowieso verboden worden, zegt Heleen Mees. Carrie vindt dat mannen eens op moeten houden vanuit hun kantoor in Den Haag slechte maatregelen te verzinnen waar de vrouwen zelf niets aan hebben.  

'Vrouw&Paard', vrijdag 1 mei om 21.20 uur bij de VARA op Nederland 2

18:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, 1 mei, vrouw paard, nederland 2 |  Facebook | |  Print |

DE DIK VOORMEKAAR SHOW: HANS KLOK TOVERT MEVROUW DE BOK WEG

tros_dik_voor_mekaar_showIn de aflevering van DE DIK VOORMEKAAR SHOW op vrijdag 1 mei staat de grote verdwijntruc van Hans Klok op het programma. Meneer de Bok doet aan Hans het verzoek om Mevrouw de Bok weg te toveren.   Piet Konijn demonstreert weer een aantal van zijn meest briljante uitvindingen. Deze week: het ideale tafeltennisbatje en een uniek opblaasbaar dartboard.   Verslaggever Frits Bom krijgt het weer zwaar te verduren met Twan de Stuntman als hij de valhelmtest doet.   André pariodieert Bart Chabot in de wekelijks terugkerende VIP-parade.  

DE DIK VOORMEKAAR SHOW

  • Uitzending vrijdag 1 mei Nederland 1- 21.15 uur

17:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: dik voormekaar show, andre van duin, tros, bart chabot, vip |  Facebook | |  Print |

RUUD DE WILD VIERT VERJAARDAG IN VOLENDAM

de_palingsoapKomende vrijdag vieren Jan Smit, Yolanthe en Nick & Simon de verjaardag van Q Music-dj Ruud de Wild in café de Vrijheid. Ruud wil voor zijn veertigste verjaardag de zon zien opkomen op de dijk van Volendam. Jan Smit treedt speciaal voor de jarige op. Het feestje wordt uitgebreid gevierd in De Palingsoap.  

Visverkoper Piet Bond staat met zijn viskraam op de markt van Venlo. Dikke paling aan rijke Duitsers verkopen. Per bosje en anders niet. Onderhandelen over de prijs is er bij Piet Bond niet bij. Bij thuiskomst in Volendam drinkt hij dan een pilsje met Jaap Buijs en collega Jan Snoek.  

In het stadion van FC Volendam komt Heerenveen de halve finale van de KNVB beker spelen. Als FC Volendam deze wedstrijd wint, kunnen ze volgend jaar Europees voetbal spelen.  

De 3J's spelen in het kader van LOVE Akoestiek in de Stolphoevekerk. Een prachtige locatie voor een open repetitie voor de theatertour van de drie Volendammer artiesten.  

DE PALINGSOAP

  • Uitzending vrijdag 1 mei Nederland 1- 20.30 uur  

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de palingsoap, jan smit, yolanthe, nick simon, ruud de wild, piet bond |  Facebook | |  Print |

“WITSE”-AGENTEN DAMS EN VAN DEUN IN HET WIELERPELOTON

witseMarc Stroobants en Daan Huhaert, beter bekend als het populaire politie-duo Dams en Van Deun uit de immens populaire VRT-reeks "Witse", begeven zich nu vrijdag, naar aanleiding van de Superklassieker die in Oudenaarde vertrekt om 9u30, in het peloton van de wielerkampioenen. Dams en Van Deun trekken zelfs hun rennerspak aan, en zullen plaats nemen in het VIP-peloton dat de hoogtepunten van de Ronde van Vlaanderen en Parijs- Roubaix gaat rijden. Dams en Van Deun dus tussen Maertens, De Vlaeminck, Van Impe, Planckaert, Museeuw, Moser, Kelly en andere ex-kampioenen. Zowel start in Oudenaarde als velodroom in Roubaix (piste, Avenue Alexander Felming, Roubaix), waar ze rond 12u30 à 13u aankomen, zijn gratis. Meer info over alles op www.superklassieker.be Het is geen toeval dat de twee heren zich langs hun sportieve kant laten zien. Marc en Daan doen mee aan een project van Factor 100, een initiatief van marathonloper en triatleet Stefaan Engels, die een boek schreef over mensen die zich willen klaarstomen voor betere sportieve prestaties. Marc kiest voor de fiets, terwijl Daan op termijn de marathon wil lopen. Meer info daarover op www.factor100.be

13:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: marc stroobants, daan huhaert, witse, superklassieker |  Facebook | |  Print |

FLO RIDA - ANCIENNE BELGIQUE, BRUSSEL - 26/06/2009

flo_ridaDe hiphopwereld heeft een nieuw wonderkind! Flo Rida is de man in vorm die alle mogelijke verkoopsrecords verbreekt met zijn geweldige single "Right Round".  Flo Rida -zijn echte naam luidt Tramar Dillard-  groeit op in een buitenwijk van Miami. Al snel stelt hij ontsnappen aan de harde wereld van de straat tot doel. Al rappend baant hij zich, samen met zijn groep Groundhoggz, een weg. Verschillende producers merken zijn talent op. Eind 2006 versiert hij een platendeal bij Atlantic Records en begint hij te werken aan zijn eerste album. "Mail On Sunday" (07), gedragen door de hit 'Low' levert hem een People's Choice Award op voor beste hiphop-song in zijn thuisland. Hij wordt onderscheiden tijdens de MTV Africa Music Awards en haalt 2 Grammy Award nominaties binnen.  Album twee, 'R.O.O.T.S.' is intussen een dikke maand uit. En het is vooral single "Right Round" die potten breekt met meer dan 635.000 legale downloads in de week volgend op release.  Op MySpace staat de teller op meer dan 25 miljoen streams en doet niemand beter.  "Right Round" staat -en dat is geen verrassing- zowel bij ons maar eveneens in de rest van de wereld bovenaan de hitlijsten. Het album  'R.O.O.T.S.' heeft nog meer strafs in petto. Nelly Furtado, Akon, Ne-Yo en Wyclef Jean leveren een bijdrage. Flo Rida bewijst een straf songschrijver te zijn die zich laat inspireren door zijn recente rondreis door Afrika. Maar evenzeer kijkt hij terug op zijn jeugd, op de gevaren in de buitenwijken en de armoede die zijn deel toen waren.  Op 26 juni maakt Flo Rida zijn opwachting in de Ancienne Belgique in Brussel. Mis de afspraak met deze rijzende ster niet!

Info & tickets :

Ticketprijs/Prix des tickets: 35 euro (excl. servicekosten)

De tickets kunnen vanaf nu gereserveerd worden via
Proximus Go For Music : 0900 2 60 60 - www.proximusgoformusic.be

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: flo rida, right round, grammy award, afrika |  Facebook | |  Print |

‘Pauw & Witteman’, vrijdag 1 mei om 23.00 uur op Nederland 1

pauw&witteman_trosPresentatoren Jeroen Pauw en Paul Witteman ontvangen onder andere de volgende gasten:
 
- Wim de Bie houdt dit jaar de traditionele rede tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Ook heeft hij een boek geschreven, ‘Meneer Foppe en de hele reutemeteut’ over één van zijn typetjes, de meest verlegen man van Nederland, ‘Meneer Foppe’.
 
- Anky van Grunsven vertelt over het opleiden van nieuwe paarden. Na Bonfire en Salinero reed ze haar laatste wedstrijd op Painted Black.

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jeroen pauw, paul witteman, wim de bie, anky van grunsven |  Facebook | |  Print |

TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU: PROMOTIEMACHINE DE TOPPERS DRAAIT OVERUREN

toppers_tros_2009De Toppers zitten in het panel van de BNN-quiz 'Doe maar normaal'. Deze muziekquiz staat helemaal in het teken van het Songfestival. Het programma wordt gepresenteerd door Sander Lantinga die bekent dat hij een fan is van het Songfestival. Samen met panelleden Arie, Ruben, Birgit en Pepijn komen de Toppers voor wat raadsels te staan met hilarische ontknopingen.  

Ook zijn de Toppers te gast bij 'Laat ze maar Lachen', gepresenteerd door Robert ten Brink. Hier gaat Jeroen van der Boom met de billen bloot als blijkt dat ze archiefmateriaal van hem hebben dat hij liever niet openbaar had willen maken. De beelden zijn tot zeer groot genoegen van zijn collega-toppers René en Gordon.  

En natuurlijk een verslag van de dag met de songfestivalkandidaten in Den Haag, waarbij onze Toppers een aantal Eurovisie Songfestival-collega's Den Haag en Madurodam laten zien. In open bussen tourt de karavaan door Den Haag, een mooi voorproefje voor als de heren het festival zouden winnen...  

TOPPERS OP WEG NAAR MOSKOU

  • Uitzending donderdag 30 april Nederland 1- 21.30 uur

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: robert ten brink, toppers, de toppers, de toppers naar moskou |  Facebook | |  Print |

‘De Wereld Draait Door’, vrijdag 1 mei om 19.30 uur op Nederland 3

wereld_draait_doorZoals elke laatste vrijdag van de maand, media-uitzending. De presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Jan Mulder is zijn tafelheer. Samen ontvangen zij de volgende gasten:
 
- Minister Ronald Plasterk
- Schrijver Joost Zwagerman
- Presentator Carlo Boszhart
 
Verder ook de vaste items zoals ‘Fokke & Sukke’, ‘De Jakhalzen’ en ‘De TV Draait Door’.

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ronald plasterk, joost zwagerman, de wereld draait door, carlo boszhart, jan mulder |  Facebook | |  Print |

M!LF schaft theelichtjes, tapas en romantische achtergrondmuziek af!

m!lfTerwijl het aantal leden gestaag blijft toenemen, groeit bij mannelijk Vlaanderen ook de drang om hun steun aan het M!LF openlijk te laten blijken. Man zijn mag weer... Eindelijk, het werd tijd! Honderden M!LF'ers bestelden reeds hun M!LF-pakket, met daarin een t-shirt dat menig man voortaan met opgeheven hoofd zal dragen, sexy hotpants en het 'Loeren Mag!'-topje voor het vrouwke én een stickervel om de boodschap van Jan en Philippe verder te verspreiden.

Alle info via 2BE.be/mlf.

Achter de schermen werd er ondertussen ook hard gewerkt om een M!LF-cdcompilatie samen te stellen, die begin mei in de platenwinkel ligt. Gedaan met zeemzoete liefdesballads en slappe kauwgompop. Op deze M!LFdubbel- cd vind je enkel muziek voor én door échte mannen, zoals Black Sabbath, Ramones, Sex Pistols, Belgian Asociality, Red Hot Chili Peppers, Flip Kowlier en Clement Peerens Explosition... Ondertussen gaan Jan en Philippe donderdag ook door met hun ledenwerving via hun tv-programma bij 2BE. Er zijn nog 4 bekende mannen in de running van het peterschap van het M!LF. Vorige week bleek Mathias Coppens absoluut geen held in het vangen van een kip met de blote hand, nochtans een oeroude mannentaak. Philippe was alweer niet verrast over de afvaller... het feit dat Mathias ooit deelnam aan 'Sterren op de Dansvloer' sprak boekdelen voor hem... Deze week wagen de resterende Y-factor-kandidaten - Eddy, Sam, Dieter en Tom - zich aan een parkeertest met een graafmachine.

Philippe brengt de M!LF-gsm op de markt. Op het eerste zicht niet anders dan een gewone gsm, maar deze beschikt over een aantal onmisbare functietoetsen.

Voor de oproep van de week moeten de mannen zich van hun meest vindingrijke kant tonen. Jan en Philippe geven alle M!LF-ers de opdracht om een Steek-het-maar-op-mijvriend te kiezen. Hoe laat je ook blijft hangen, waar je ook uithangt, wat je ook mispeuterd hebt, ... de Steek-het-maarop- mij-vriend helpt je altijd uit de nood. Uiteraard testen Jan en Philippe dit uit op de man in de straat.

Wist u dat er ook een M!LF-team bestaat? Deze geheime groep wordt gecoacht door Jan en Philippe. Dit team trekt deze week ten strijde tegen 'gezelligheid'. Tapas, kaarsen, romantische achtergrondmuziek, potpourri, etc... zijn absoluut geen must om als koppel een geslaagde avond door te brengen.

De bezielers van het M!LF introduceren de 'NV Wisselman', een verhuurbedrijf waarbij u voor vrouwlief een man kan inhuren die alle 'gezellige' activiteiten probleemloos van u overneemt. Afsluiter van de week is puur mannenentertainment. Jan en Philippe koken op M!LF-wijze : kort en krachtig...

M!lf

  • Donderdag 30 april 2009 om 20.35 uur bij 2BE
  • Zondag 3 mei 2009 om 23.10 bij 2BE (voor wie donderdag nog op café hing...)

09:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: m lf, jan van looveren, gsm, 2be, vmma |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende