Showbizzkanaal : Archieven

31/03/2009

DRUKKE WEKEN VOOR RAF VAN BRUSSEL

raf_van_brusselWoensdag 1 april begint Raf Van Brussel aan zijn radio avontuur. Samen met Alexandra Potvin presenteert hij als 'ongeleid projectiel' elke werkdag tussen 6 en 9 de ochtend op JOE fm, de opvolger van 4FM. Wat u mag verwachten? Een gezellig programma, niet alleen om prettig bij uit je bed te rollen, maar ook dé gids doorheen de jachtige ochtendspits.

Maar Raf blijft uiteraard in de eerste plaats zanger. Zijn eerste Nederlandstalige singel wordt  goed onthaald. Naast de radiostudio zal hij de komende weken dan ook veel in de muziekstudio zitten om een opvolger in te zingen voor "Leef om te leven". Tegen de zomer mag u  een nieuwe singel van hem verwachten, later dit jaar hoopt hij een volledig album klaar te hebben.

Volledige concerten staan pas gepland vanaf 2010, maar toch wil Raf u deze zomer al laten kennismaken met zijn Nederlandstalig repertoire. Daarom heeft hij beslist om deze zomer een zeer beperkt aantal concerten te spelen waarbij hij al een aantal nieuwe nummers op u loslaat. Dit combineert hij met een aantal zorgvuldig gekozen Nederlandstalige covers.

Raf is ook nog te boeken met zijn coverband op allerhande feesten en evenementen.

Management & boekingen:

 • Art of Entertainment
 • contact: Erik Brosens
 • Tel: +32(0)2 305 08 08
 • e-mail: erik@artofentertainment.be

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: raf van brussel, alexandra potvin, 4fm, joe fm |  Facebook | |  Print |

KUS - Ik Loop Op de wolken High

 

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: film, kus, ik loop op de wolken |  Facebook | |  Print |

ACTIVITEITEN NICK EN SIMON GEANNULEERD

nick_simonTot zeker maandag 6 april zijn de activiteiten van het duo Nick en Simon geannuleerd. De gevolgen van het auto-ongeval waarbij het tweetal vorige week betrokken raakte in Spanje blijken ernstiger dan eerder voorzien. Nick Schilder heeft een hersenschudding en zal rust moeten nemen waardoor optreden momenteel niet mogelijk is. Ook promotionele activiteiten rond de release van de nieuwe single "De Dag Dat Alles Beter Is"  gaan in genoemde periode niet door. Het concert dat Nick en Simon op vrijdag 3 april in het kader van hun "Overal" tour zouden geven in de Maaspoort in Den Bosch is verplaatst naar donderdag 4 juni a.s. Voor meer informatie over dit concert kan men terecht bij www.ntk.nl of via telefoonnummer 0900-9203. 

18:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Hollandse Muziek | Tags: nick simon, overal, ntk, nick schilder |  Facebook | |  Print |

LIMO cast reist Nederland door

limoVoor de film LIMO gaan Anouk, Meike, Fleur en Monique van KUS samen met hun filmheld Manuel Broekman (Simon in de film) het land door langs verschillende bioscooptheaters. Naast de première in Amsterdam, verschijnen de meiden en Manuel in zes andere steden op de rode loper.

De vier meiden zijn natuurlijk vooral bekend van hun zangkunsten in de meidengroep KUS, maar ze willen alle kinderen door het hele land laten zien dat ze ook kunnen acteren. Tijdens de provinciale premières van LIMO krijgen de kinderen gelegenheid om foto's te maken en handtekeningen te verzamelen.

Anouk, Meike, Fleur, Monique en Manuel doen de volgende steden aan:

 • - Woensdag 8 april: Schagen, bioscoop Cinemagnus
 • - Woensdag 8 april: Almere, bioscoop Utopolis
 • - Vrijdag 10 april: Amersfoort, JT Bioscoop
 • - Vrijdag 10 april: Scheveningen, Pathé Scheveningen
 • - Zaterdag 11 april: Uden, bioscoop Take Ten
 • - Maandag 13 april: Breda, bioscoop Must See

In LIMO ontdekken Anouk (Anouk van Schie) en haar vriendinnen Fleur (Fleur Minjon), Meike (Meike Hurts) en Monique (Monique de Waal) in een ver land een mysterieus dorp, waar de tijd tweehonderd jaar stil heeft gestaan.

Bovendien zijn alle kinderen verdwenen, maar daar lijkt niemand zich druk om te maken. Alle dorpelingen vallen namelijk steeds in slaap. Slagen de meiden er in om, samen met een vergeetachtige professor (Jan Decleir) en zijn knappe leerling (Manuel Broekman), het dorp weer wakker te schudden en de kinderen terug te vinden?

 Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa's van de betreffende theaters.

LIMO draait vanaf 8 april 2009  in 105 bioscoopzalen

17:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: film limo, meiden van kus, limo, kus, fleur, monique, jan decleir, anouk, meike, manuel |  Facebook | |  Print |

2CD "All You Need Is Love" - nu verkrijgbaar

all_you_need_is_loveIn het nieuwe vtm-programma 'All You Need is Love' wordt getracht om mensen met een bijzondere langeafstandsrelatie op een originele manier samen te brengen.

Liefde heeft vele gezichten, de verhalen zijn dan ook erg divers, maar altijd hartverwarmend. De compilatie "All You Need Is Love" sluit hier perfect bij aan en bundelt de meest romantische songs, elk met hun eigen specifieke liefdesverhaal, op een prachtige dubbel-cd.  

Een verzamelaar met de mooiste ballads van de grootste artiesten, waaronder Boyz II Men, Snow Patrol, John Legend, Seal, Alicia Keys , Anouk, Norah Jones en Prince.   "All You Need Is Love", een absolute must-have voor alle romantische zielen.

Tracklist   CD1

01. Katie Melua - Nine Million Bicycles
02. Snow Patrol - Chasing Cars
03. Live - They Stood Up For Love
04. R.E.M. - Nightswimming
05. Anouk - Michel
06. Sugababes  -Change
07. Shakira - Underneath Your Clothes
08. One Republic - Stop And Stare
09. Ronan Keating - When You Say Nothing At All
10. Sharleen Spiteri - All The Times I Cried
11. Stereophonics - Have A Nice Day
12. Newton Faulkner - Dream Catch Me
13. Simply Red - Stars
14. Sting - Fields Of Gold
15. Lionel Richie - Hello
16. The Corrs - What Can I Do
17. Lucie Silvas - What You're Made Of
18. Joshua Kadison - Jessie
19. Stan Van Samang - Scars
20. Seal - Kiss From A Rose

CD2.

01. Alicia Keys - Fallin'
02. Norah Jones - Come Away With Me
03. John Legend - Ordinary People
04. Boyzone - No Matter What
05. K-Ci & JoJo - All My Life
06. Boyz II Men - I'll Make Love To You
07. Prince - Purple Rain
08. 3 Doors Down - Here Without You
09. Nickelback - How U Remind Me
10. Colbie Caillat - Bubbly
11. Maroon 5 - She Will Be Loved
12. Sara Bareilles - Love Song
13. Jamie Cullum - Everlasting Love
14. The Pussycat Dolls - Stickwitu
15. Girls Aloud - I'll Stand By You
16. Jessica - How Will I Know (Who You Are)
17. Clouseau - Altijd Heb Ik Je Lief
18. Christina Aguilera - Beautiful
19. Amy Winehouse - Love Is A Losing Game
20. Natalia - I Survived You

15:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: alicia keys, anouk, norah jones, prince, all you need is love, john legend |  Facebook | |  Print |

HET INDRUKWEKKENDE ‘HOTEL RWANDA’ BIJ DE VARA

varaDe film 'Hotel Rwanda' (2004), van regisseur Terry George, vertelt het indrukwekkende, waargebeurde verhaal van een gewone man (Don Cheadle) die de moed, kracht en het vermogen heeft om zijn eigen leven op het spel te zetten om tal van onschuldige mensen te kunnen redden.

'Hotel Rwanda' is zaterdag 4 april om 22.50 uur te zien bij de VARA op Nederland 2.

'Hotel Rwanda' schetst indringend en overtuigend hoe de Hutu's tegen de Tutsi's worden opgehitst. 'Blijf alert. Hou uw buren in de gaten', zweept de radio de Hutu's op. De door de regering geïnitieerde haatpropaganda moet de geesten rijp maken voor genocide op de Tutsi's. Rwanda zal voor eens en voor altijd 'Hutuland' zijn.

Toen in Rwanda de meest geconcentreerde volkerenmoord sinds de Tweede Wereldoorlog plaatsvond, werd daar in het Westen nauwelijks notie van genomen. Voor zover men er hier over nadacht, was dat vooral in termen van een achterlijke stammenoorlog tussen primitieve Afrikanen. Nadat de internationale gemeenschap haar VN-soldaten terugtrok uit Rwanda, kreeg de Hutu-militie vrij spel in haar streven om letterlijk alle Tutsi's uit te moorden. Het resultaat was bijna 1 miljoen doden binnen drie maanden.

Hutu Paul Rusesabagina (Don Cheadle), een doodgewone man, toont zijn buitengewone moed. In deze vreselijke periode biedt hij onderdak aan meer dan twaalfhonderd Tutsi-vluchtelingen in zijn Hotel des Milles Collines. Onder hen bevinden zich vooral zakenmensen, politici en andere leden van de Tutsi-elite die het voornaamste doelwit waren van Hutu-milities. In het heetst van de strijd vecht Paul ook voor zijn eigen leven en dat van zijn (Tutsi)vrouw en kinderen.

'Hotel Rwanda' won de People's Choice Award en werd genomineerd voor drie Golden Globe Awards, waaronder die van Beste Film en Beste Acteur (Don Cheadle). Regisseur Terry George tekende onder meer ook voor 'Some Mothers Son' (1996). De hoofdrollen worden vertolkt door Don Cheadle ('Traffic', 'The Family Man' en 'Swordfish'), Nick Nolte ('Hulk') en Sophie Okonedo ('Dirty Pretty Things').

'Hotel Rwanda' wordt uitgezonden door de VARA in het kader van het Amnesty International Filmfestival 'Movies That Matter', dat van 2 tot en met 8 april plaatsvindt in Den Haag. Het festival, waarvan de VARA mediapartner is, is een ontmoetingsplaats waar het publiek in gesprek gaat met mensenrechtenactivisten, filmmakers, politici en journalisten uit de hele wereld.

Voor meer informatie over de films die in de week van het 'Movies That Matter' festival worden uitgezonden kunt u terecht op moviesthatmatter.vara.nl

'Hotel Rwanda' (2004) is zaterdag 4 april 2009 te zien bij de VARA om 22.50 uur op Nederland 2.

13:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, hotel rwanda, terry george, nederland 2 |  Facebook | |  Print |

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand nu in Nederland op DVD

piet_piraatDe derde Piet Piraat speelfilm 'Het Zwaard van Zilvertand' is deze week verkrijgbaar op DVD in Nederland, met een speciale limited edition. Afgelopen zondag al reikten Christiaan, Jan en Frans; de zoontjes van Frans en Mariska Bauer de eerste exemplaren uit aan Piet Piraat en zijn kornuiten. De jonge Bauers zijn grote fans van de piratenserie.

Het Zwaard van Zilvertand is de derde speelfilm rondom de bekendste piraten van Nederland. Afgelopen winter was de film, met Peter Faber als Kapitein Eksteroog, een bescheiden succes in de bioscopen. Het Zwaard van Zilvertand is nu beschikbaar als speciale limited edition. Als bonusmateriaal zijn drie filmjournaals, drie clips en een bonus-CD met zes vrolijke piratenliedjes bijgevoegd.

Het Zwaard van Zilvertand

Enkele jaren geleden zette de norse Kapitein Eksteroog met zijn schip De Magere Makreel koers naar een onbewoond eiland, om er naar een schat te gaan zoeken die zijn aartsvijand Zilvertand daar had begraven. Onder de bemanning van het schip bevonden zich de vijf kinderen van de kok. Maar net voor ze hun bestemming bereikten, stak een woeste storm op. Het schip verdween in de schuimende golven. Enkel Reus, een gigantische kerel van 2 meter en de vijf kinderen met hun hondje Smikkel konden met stukken wrakhout het eiland bereiken, maar ook Kapitein Eksteroog wist te overleven.  Eksteroog wil de schat van Zilvertand. Hij laat de kinderen zoeken, en om hen zover te krijgen houdt hij samen met Reus hun hondje Smikkel gevangen. Ze krijgen hun hondje pas terug als ze de schat hebben gevonden.

Piet Piraat voelt zich niet echt lekker in zijn vel. Hij zou graag in de Piratenencyclopedie staan zoals alle grote Piraten. Dan pas zal hij zich een echte piraat voelen, maar daarvoor zal hij eerst een schat moeten vinden. En dat is niet meteen de sterkste kant van onze piraatjes. Bij toeval ontdekken Stien, Berend, Steven en Piet een eiland dat niet op de kaart staat.  Ze gaan op onderzoek uit. Op het eiland ontmoeten zij de kinderen en onze Piraten besluiten de kinderen te helpen.
 
Het begin van een spannend avontuur over hebzucht, eer, maar vooral over vriendschap, liefde, moed en opoffering.

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: piet piraat, dvd het zwaard van zilvertand, frans bauer, peter faber, studio 100 |  Facebook | |  Print |

Gezocht: grote gezinswoning aan zee: Huizenjacht: 31/3 om 20u40 op VT4

huizenjachtDroomhuis Gezocht: Guy en Valerie zoeken een grote gezinswoning in Knokke

Valerie en Guy hebben een Italiaanse traiteurzaak in hartje Knokke. Samen met hun 3 kids wonen ze op enkele kilometers van de zaak. De ligging van hun huis is dus ideaal, maar het wordt te klein om er met vijf personen te wonen. Daarom zijn ze op zoek naar een grotere gezinswoning met minstens 4 slaapkamers, 2 badkamers, een tuin en een garage. Ze hebben een totaalbudget van 800.000 euro, en daar moeten Cara en Filip toch wel iets voor kunnen vinden. Ze zoeken in Knokke-Heist, Damme en Duinbergen.

Budget Bouwen: Duo van oud en nieuw in Borgerhout

In Borgerhout kreeg architect Tim Leonard de opdracht een oud herenhuis nieuw leven in te blazen. De bouwheren wilden de koterij achteraan volledig open maken en meer licht binnenbrengen in de woning. Hierbij was het een prioriteit dat de authentieke elementen behouden bleven. Architect Tim ging aan de slag en het resultaat mag gezien worden!

Uit de hand te koop: Landelijke hoeve in Zele

Kristien verkoopt samen met haar 4 kinderen haar 100 jaar oude boerderij. Ze heeft hier heel graag gewoond maar sinds haar echtgenoot overleden is, vindt Kristien het moeilijk om hier te blijven wonen. Daarom verkoopt ze haar droomhuis voor 385.000 euro.

Slim Bekeken

Vraag van de week: Kan ik nog voor rolluiken opteren bij een renovatie?

Huizenjacht Gaat Vreemd: Marc en Annelies zoeken een domein voor vakantiewoningen in Portugal

Marc en Annelies, twee dertigers met een carrière in de chemie, willen een nieuw leven beginnen in Portugal. Annelies, die ooit voor een uitwisselingsproject in Portugal verbleef, heeft Marc van haar liefde voor het land overtuigd. Samen met Véronique gaan ze op zoek naar een terrein met enkele ruïnes die ze volledig willen verbouwen tot vakantiewoningen. Op termijn droomt Marc zelfs van een eigen bioboerderij. Ze hopen hun plannen te kunnen realiseren met een maximumbudget van 300.000 euro.

Huizenjacht: di 31/3 om 20u40 op

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vt4, budget bouwen, huizenjacht, borgerhout, knokke |  Facebook | |  Print |

‘Pauw & Witteman’, dinsdag 31 maart om 23.00 uur op Nederland 1

pauw&witteman_trosPresentatoren Jeroen Pauw en Paul Witteman ontvangen onder andere de volgende gasten:  

- Minister van Buitenlandse Zaken, Maxime Verhagen, over de Afghanistan-top in Den Haag.

- Cabaretière en actrice Jenny Arean. Op 30 maart werd in theater de Meervaart in Amsterdam een hommage aan haar gebracht. Vrienden en collega's, waaronder Joost Prinsen en Sanne Wallis de Vries zongen liedjes uit haar omvangrijke repertoire.

- Oud Zuid-Amerika correspondent voor onder andere de NOS en Elsevier, Ineke Holtwijk, recenseert het boek 'Maxima, de Argentijnse jaren'.

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jeroen pauw, paul witteman, maxime verhaegen, den haag |  Facebook | |  Print |

ONDERWERP EENVANDAAG DINSDAG 31 MAART

tros_eenvandaagDe NAVO-troepen in Afghanistan werken niet goed samen. De Nederlanders in Uruzgan patrouilleren niet effectief en er wordt niks gedaan aan de onophoudelijke stroom nieuwe strijders vanuit Pakistan. Het gevolg is dat de Taliban vrij spel heeft en de oorlog in Afghanistan nooit gewonnen zal worden. Dat zegt de Pakistaanse journalist Ahmed Rashid in een interview met EENVANDAAG. Ook een gesprek met generaal Tom Middendorp, de commandant van de 2000 Nederlandse soldaten die momenteel in Uruzgan gelegerd zijn.    

EÉNVANDAAG                                    

 • Uitzending dinsdag 31 maart Nederland 1 - 18.20 uur

07:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: navo, eenvandaag, soldaten, oorlog |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende