Showbizzkanaal : Archieven

31/12/2008

Miss België duikt zaterdag de Oostendse zee in!

nieuwjaarsduikZaterdag 3 januari is de traditionele Nieuwjaarsduik in Oostende waaraan enkele duizenden deelnemen.  Meer dan 3.300 dappere ijsberen zijn nu al ingeschreven voor deze verfrissende uitdaging. Dat zijn er bijna 1000 meer dan vorig jaar. Iedereen verzamelt aan het strand voor de "Drie Gapers", bij het Stedelijke Zwembad en het Thermae Palace Hotel.  Rond 14u wordt de kersverse Miss België, Zeynep Sever, verwacht aan het Passage Fitness First-tentje, om daarna aan de hand van Steven Van de Velde, Marketing Manager van Passage Fitness First (0478/50.28.46) het zeewater in te duiken, vergezeld door 30 clubmedewerkers en directieleden van Passage, alsook door een heleboel leden van Passage Fitness First die gratis kunnen deelnemen. Passage Fitness First zorgt eveneens voor de vermoedelijk hoogstnodige opwarming.

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: nieuwjaarsduik oostende, ijsberen, oostende, passage fitness |  Facebook | |  Print |

30/12/2008

Rudolf Stevens en Moustache in Kempenshow

Tijdens de eerste Kempenshow van het nieuwe jaar, die traditioneel plaatsvindt in Klaveren Drie, wordt niet alleen geklonken op 2009 maar zijn ook een heleboel topartiesten te gast. De blinde zanger Rudolf Stevens komt zijn nieuwe album voorstellen. Hij is de man, die op een zestal lokale radiostations, de Vlaamse schlager promoot en uiteraard zingt hijzelf ook in de eigen taal. Moustache is de tweede centrale gast. Hij is een artiest uit Lier, die begin jaren 70 enkele grote hits had. Joe Edwards sluit hierop aan, want hij zingt ook liedjes uit een verder verleden. Erwin Berger en Jess houden het veelal bij crooners, terwijl het jonge geweld deze week komt van Marinka en Stefanie enerzijds en het zusjesduo 2Sing anderzijds.

Kempenshow, iedere zondag van 14.30u tot 17.30u, Klaveren Drie, Houtum 58, Kasterlee, 014 85 10 88 of www.klaverendrie.be.

16:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: kempenshow, rudolf stevens, moustache, klaverendrie |  Facebook | |  Print |

CLOUSEAU PARTY CONCERT

clouseauKoen en Kris Wauters anders dan u ze ooit hebt gehoord, daarvoor moet u op oudjaar in het Antwerps Sportpaleis zijn. Clouseau viert er de overgang van oud naar nieuw samen met Sandrine, Brahim, Soulsister, een verrassingsartiest en dj Regi en dj Dimitri Wouters. Voor het concertgedeelte staan 48 nummers op het programma, waaronder tal van partycovers.

Clouseau heeft nog maar pas zijn tiendelige concertreeks Crescendo achter de rug en 150.000 bezoekers uitgezwaaid of de Sportpaleisdeuren gaan woensdagavond alweer open voor Vlaanderens populairste band. Niet voor een verlengstuk van hun succesvolle Crescendoprestatie, wél voor een bruisend Party Concert vol feesthits en zinderende partycovers. Voor Koen en Kris Wauters is dit het 99ste concert in het Sportpaleis, maar deze keer gaan ze de uitdaging aan om meer dan alleen eigen nummers te zingen. Wie Koen Wauters bijvoorbeeld 'Highway To Hell' van AC/DC wil horen vertolken weet waarheen.

Niet minder dan 48 feestnummers staan van 22.30 tot 1.30 uur op het programma. Die worden afwisselend gezongen door Clouseau, Sandrine, Brahim, Soulsister en een verrassingsartiest. Het concert wordt om middernacht even onderbroken voor het uitwisselen van nieuwjaarswensen bij een gratis sprankelend drankje en gaat daarna in alle hevigheid verder. Eén troost voor wie er niet bij kan zijn: u kunt de optredens ook live volgen op Eén.

Van 1.30 tot 3 uur neemt Regi van Milk Inc. de fakkel over voor een bruisende partyset. Van 3 tot 7 uur is het verder feesten geblazen met dj Dimitri Wouters (resident at NOXX Thursdayz/NOXX Afterworx, Ministry of Sound, Paradise/Café Local). Deze party is alleen toegankelijk voor wie ook het concert heeft meegemaakt. Na het concert kan het zittend publiek mee naar het middenplein afzakken voor de party.

Tijdens de oudejaarsnacht blijven de tramlijnen 3 en 5 de hele nacht actief. Tussen 22.00 uur en middernacht zullen deze tramlijnen bijkomend worden versterkt. In de periode tussen het normale diensteinde op 31 december en de normale dienstaanvang op 1 januari blijven de trams op deze lijnen om de 20 minuten rijden. Het Sportpaleis zet ook extra tramstellen in om 1.30 uur, voor wie na afloop van het concertgedeelte wil vertrekken. Voor de lijnen 6 en 12 en de buslijnen 19 en 23 blijft het normale aanbod behouden: de voertuigen op deze lijnen bieden dus de gebruikelijke dienstverlening en rijden 's nachts NIET door.

Het indoorvuurwerk is besteld, de gratis bubbels staan koud en meer dan 10.000 feestvierders verzekerden zich nu al van kaartjes. Wie er nog bij wil zijn, rept zich voor de laatste kaartjes. Er zijn ook viparrangementen met Silvesterdiner voorafgaand aan het evenement verkrijgbaar.

CLOUSEAU PARTY CONCERT - in het Sportpaleis op woensdag 31 december van 22.30 tot 7 uur: concert van Clouseau en gasten Sandrine, Brahim, Soulsister en een verrassingsartiest, gevolgd door een party met Regi en dj Dimitri Wouters. Tickets: 26, 28, 34, 39 en 44 euro (inclusief nieuwjaarsbubbels) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. OF VIA FREE RECORD SHOP.

14:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: soulsister, sandrine, clouseau party concert, sportpaleis antwerpen, dj regi, brahim |  Facebook | |  Print |

MARCO BORSATO: DEEL TWEE VAN ‘SYMPHONICA IN ROSSO’ OP OUDEJAAR OP VIJFTV

marcoborsatoTijdens de voorbije kerstperiode deed de zender het bijzonder goed en haalde het met filmtoppers als 'Four weddings and a funeral', 'Grease 2', 'Holiday in handcuffs', 'Under the mislettoe' mooie scores. Tussen al het succesvolle filmgeweld was er op kerstavond om 22u40 de uitzending van het eerste gedeelte van 'Symphonica In Rosso' met Marco Borsato. Ruim 130.000 muziekliefhebbers wisten vlot de weg te vinden naar Borsato en z'n gasten Andrea Bocelli, Ilse De Lange e.v.a. VIJFtv zag z'n marktaandeel op de doelgroep vrouwen 20 - 49 tijdens het concert van Marco spectaculair stijgen naar een gemiddelde van 22%. "We zijn meer dan enthousiast over de resultaten van het eerste deel van 'Symphonica In Rosso' van Marco Borsato" klinkt het bij VIJFtv.  Op oudejaar kan je bij de zender kijken naar het vervolg.

Op kerstavond kon Vlaanderen al warm lopen voor Marco Borsato die in maart 2009 opnieuw naar het Antwerps Sportpaleis concert voor 9 gloednieuwe 'Wit Licht' concerten. Met 'Symphonica In Rosso' koos VIJFtv voor de uitzending van de concertreeks uit 2006. Tien avonden op rij stond Marco Borsato met z'n live band op het podium van het Gelredome in Arnhem, goed voor meer dan 325.000 concertgangers. De uitzending van het eerste deel van de muziekspecial werd bijzonder gesmaakt door de kijkers van VIJFtv.

Morgen, op oudejaarsavond, kan je kijken naar deel twee van de muziekspecial 'Symphonica In Rosso' met Marco Borsato op VIJFtv. Wie om 22u50 afstemt op VIJFtv zal alvast niets moeten missen van dit prachtige concert. Op de setlist staan morgenavond alvast nummers als 'De Waarheid', 'Als alle lichten zijn gedoofd', 'Dromen zijn bedrog' en nog veel meer. Was de tenor Andrea Bocelli de special guest in het eerste gedeelte van 'Symponica In Rosso', dan maakt de prachtige Lucie Silvas haar opwachting in deel twee van de show. Lucie zingt samen met Marco Borsato het heerlijke nummer 'Everytime I Think Of You'.

RESERVEER NU JE TICKETS VOOR 'WIT LICHT' - CONCERTEN BIJNA UITVERKOCHT

Wie nog geen ticket heeft voor 'Wit Licht', de nieuwe concertreeks van Marco Borsato, in maart 2009 in het Sportpaleis van Antwerpen, moet zich echt wel haasten. De voorbije dagen zijn bijna alle resterende concertkaartjes de deur uitgevolgen. "Het gaat echt heel hard met 'Wit Licht'. Vlaanderen wil de afspraak met Marco Borsato in het voorjaar volgend jaar duidelijk niet missen en dat voelen we absoluut in de verkoop van concerttickets. Er waren al 6 shows uitverkocht en dus hebben we recent besloten om drie nieuwe data aan het lijstje toe te voegen. Van die drie extra data zijn er ondertussen ook al bijna 2 shows uitverkocht. Mensen die

dus naar 'Wit Licht' willen gaan kijken moeten zich echt haasten en tijdig hun tickets reserveren", zegt Kurt Frederickx van concertorganisator The Entertainment Group.

De 'Wit Licht' concerten van vrijdag 13, zaterdag 14, dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart en vrijdag 27 maart  zijn 'uitverkocht'. Er zijn nog enkele beperkte tickets beschikbaar voor het extra concert van woensdag 25 maart. Je kan je tickets reserveren via Tele Ticket Service (www.teleticketservice.com) of via 070/345.345.

Voor het extra 'Wit Licht' concert van dinsdag 24 maart 2009 kan u alleen maar tickets kopen bij Media Markt Antwerpen. Wie 2 concertkaartjes koopt, krijgt het 3de ticket gratis aangeboden en dat ter gelegenheid van de 6de verjaardag van Media Markt Antwerpen.

Meer info, openingsuren e.a. kan je vinden via www.mediamarkt.be

Meer info op www.VIJFtv.be / www.borsato.be

12:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: marco borsato, wit licht, vijftv, symphonica in rosso |  Facebook | |  Print |

YOUP VAN ‘T HEK MET OUDEJAARSCONFERENCE ‘TROOST’ BIJ DE VARA

bobYoup biedt ‘Troost’ op oudejaarsavond. Hoe? Door in bijna 80 minuten met een grote glimlach het hele jaar nog eens met ons door te nemen.

Hij zet alle ellende op een rij en is daar vooral heel vrolijk over. Youp vertelt op zijn eigen manier over de wereld, over zichzelf, over u, over ons allen. Grappig, snel, actueel en ontroerend. Met maar één bedoeling: dat u hard moet lachen. Heel hard zelfs. Zachtjes huilen mag ook. Lachen en huilen om alles. Om Youp en om uzelf. Waarom? Omdat dat troost!

De oudejaarsconference ‘Troost’ van Youp van ’t Hek is op woensdag 31 december om 22.25 uur te zien bij de VARA op Nederland 1.

Youp wordt dit jaar muzikaal begeleid door zeven muzikanten: Ton Scherpenzeel, Ton Snijders en Rens van der Zalm, aangevuld met het strijkkwartet Matangi.

 

 • Teksten: Youp van ’t Hek.
 • Muziek: Ton Scherpenzeel.
 • Decor: Piet-Hein Eek.

De oudejaarsavond bij de VARA op Nederland 1 ziet er als volgt uit:

 • 20.30 uur: Jubileumshow Karin Bloemen deel 1
 • 21.30 uur: TV-Moment van het Jaar, de Aftrap
 • 22.25 uur: Youp van ’t Hek met de oudejaarsconference ‘Troost’
 • 23.50 uur: Klok en vuurwerk
 • 00.10 uur: Jubileumshow Karin Bloemen deel 2
 • 00.45 uur: Youp van 't Hek herhaling

‘Troost’ van Youp van ’t Hek, woensdag 31 december (oudejaarsavond) om 22.25 uur bij de VARA op Nederland 1 (herhaling om 00.45 uur).

Foto: Bob Bronshoff

12:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vara, karin bloemen |  Facebook | |  Print |

FILM : The Lord of the Rings : The Return of the King

ring_filmBekroond met 11 Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie !

Amerikaanse fantasy/avonturenfilm van Peter Jackson uit 2003.

Met : Elijah Wood (Frodo Baggins), Ian McKellen (Gandalf), Liv Tyler (Arwen), Viggo Mortensen (Aragorn), Orlando Bloom (Legolas), Sean Astin (Sam), Cate Blanchett (Galadriel), John Rhys-Davies (Gimli), Christopher Lee (Saruman), Billy Boyd (Pippin), Dominic Monaghan (Merry), e.a.

Wanneer Gandalf ontdekt dat de duistere Sauron zijn zinnen heeft gezet op de verovering van Minas Tirith, reist hij in allerijl naar de versterkte stad af. Hij waarschuwt stadhouder Denethor voor het nakende gevaar en hij wil hem overtuigen de hulp in te roepen van de koning van Rohan en zijn trouwe volgelingen. Daar wil Denethor echter niets van weten. Hij wil zijn macht met niemand delen. Ondertussen worstelt Aragorn met zijn lot als leider. Hij moet de bewoners van Midden-Aarde aanvoeren in de strijd tegen de troepen van Sauron. Hij beseft maar al te goed hoe belangrijk deze taak is : zijn manschappen moeten standhouden om Frodo en Sam een kans te geven door te dringen tot het hart van het koninkrijk Mordor. Enkel daar kunnen ze de magische Ring vernietigen en het lot van hun vijand bezegelen...

Woensdag 31 december 2008 om 20.40u op 2BE.

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the lord of the rings, vmma, 2be |  Facebook | |  Print |

29/12/2008

De Dieetbijbel

boekMet Peter Bulckaen, Koen Crucke, Fred Deburghgrave, Margriet Hermans, Eveline Hoste, Geert Lambert, Betty Owczarek, Dre Steemans, Daisy Thys, Mitta Van der Maat, Gella Vandecaveye en Elke Vanelderen.

+ 12 andere manieren om gezond af te slanken

De meeste dieetboeken promoten één methode om af te vallen. In dit boek komen de getuigenissen van 12 BV's aan bod, die allen één ding gemeen hadden: ze vonden zichzelf te zwaar en deden er iets aan. Maar wél ieder op zijn manier: van het combinatiedieet van Elke Vanelderen en het proteïnedieet van Daisy Thys tot het zelfbedacht dieet van Felice of de operatie van Margriet Hermans.

Voor wie de juiste methode er nog niet bij zit, niet getreurd!

Naast al deze openhartige bekentenissen bevat dit boek ook nog twaalf andere methoden om gewicht te verliezen. Geen wonderdiëten die veel beloven en weinig resultaat bieden, maar degelijk onderbouwde manieren om binnen afzienbare tijd slank en gezond te worden. Kies het dieet dat het beste past bij jouw karakter, levensstijl en lichaam.

Maar er is meer. Behalve alle diëten bevat dit boek ook een schat aan informatie op het gebied van gezond eten. In klare taal kom je alles te weten over koolhydraten, eiwitten en vetten en toont het boek hoe je zelf precies kunt bepalen wat jouw caloriebehoefte is. Waarom val je af en hoe moet je zeker niet afvallen? Hoe stel je zelf een dieet samen op maat van jouw behoefte en levensstijl? Hoe herval je niet en hoe blijven de verloren kilo's er af?

Titelgegevens: auteurs: Hans Luyten & Frank Potters - titel: De Dieetbijbel - uitvoering: Paperback - omvang: 168 pagina's - formaat: 22 x 22cm - prijs: 19.95 euro - isbn: 978 90 79 592 005

VERSCHIJNT OP 2 JANUARI 2009 BIj LAMPEDAIRE UITGEVERS

15:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: daisy thys, dieet bijbel, bv s, peter bulckaen, hans luyten |  Facebook | |  Print |

LOFT IN TOP-3 BEST BEZOCHTE BELGISCHE FILMS ALLER TIJDEN

loftLOFT, de film van Bart De Pauw en Erik Van Looy, deed het uitstekend tijdens de eerste week van de kerstvakantie.

De film legde de afgelopen 10 weken een spectaculair parcours af en overtrof ondertussen de stoutste verwachtingen.

Uitgerekend op kerstdag ging hij de kaap van de 850.000 toeschouwers voorbij en stootte daarmee DAENS (848.000 toeschouwers) van de derde plaats in de rangschikking van de best bezochte Belgische films aller tijden.

Zowat iedereen was er voor de release van de film nochtans van overtuigd dat zo'n hoge bezoekersaantallen in tijden van DVD en al dan niet gratis downloaden niet langer haalbaar waren voor (Belgische) films.

De huidige top 3 van de best scorende Vlaamse films aller tijden KOKO FLANEL (1990), HECTOR (1987) en (DAENS (1993) - alle drie geregisseerd door Stijn Coninx - leek buiten bereik.

LOFT zit sinds de release onafgebroken in de top 3 van de Belgische bioscopen. Met nog meer dan een volle vakantieweek te gaan, wijst alles erop dat het einde van de LOFT saga nog lang niet in zicht is.

LOFT werd geproduceerd door Woestijnvis met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

13:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: de film loft, woestijnvis, loft, daens, koko flanel, hector |  Facebook | |  Print |

27/12/2008

VRIENDSCHAP EN INTERNET: MAAKT INTERNET SOCIALER?

Zaterdag 27 december in TROS RADIO ONLINE hoogleraar Valerie Frissen, publicist Arjen van Veelen en ervaringsdeskundigen over de invloed van internet op ons sociaal gedrag. De vermeende vriendschapsinflatie op Hyves, twitteren tijdens de feestdagen en de warmte van sociale netwerken. Jim Stolze nam een maand geleden radicaal afscheid van het online leven. Werd hij gelukkiger?

Presentatie: Francisco van Jole en Peter de Bie

TROS RADIO ONLINE

 • Uitzending zaterdag 27 december
 • Radio 1 - 17.20 uur

Meer informatie op www.radio-online.nl

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: tros radio, valerie frissen, peter de bie, francisco van jole |  Facebook | |  Print |

NIEUWE SINGLE NICK EN SIMON OP KOMST!

 

nick_simon

Op 16 januari zal een gloednieuwe single verschijnen van het populaire duo Nick & Simon. De titel van het liedje is: "Vallende Sterren" en het is de voorloper van een in februari 2009 te releasen album. Het derde Nick & Simon album, dat de titel "Luister" mee zal gaan krijgen zal een belangrijk deel gaan uitmaken van de op 19 februari van start gaande theatertour "Overal".

09:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: nick simon, vallende sterren, luister, overal |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende