Showbizzkanaal : Archieven

30/11/2007

Laura Lynn & Frans Bauer zijn op weg naar goud met 'Kom dans met mij'

laura lynn

Reeds twee weken staan schlagerkoningin Laura Lynn en Frans Bauer op nummer één in de Ultratop 50 en dat met het duet ‘Kom dans met mij’. Ondanks de warme adem van Rihanna en Jeroen van der Boom blijft het duo op één staan en het ziet er niet naar uit dat ze die koppositie snel zullen loslaten. Het duet ‘Kom dans met mij’ gaat als zoete broodjes over de toonbank. Koen Goossens, marketing manager bij Universal Music is bijzonder opgetogen: "Het gaat heel goed met ‘Kom dans met mij’. Laura Lynn & Frans Bauer staan niet alleen op nummer één in de Ultratop 50, de single is ook op weg naar goud en heeft al bijna de kaap van de 10.000 stuks overtroffen.".

De samenwerking tussen Laura Lynn en Universal Music (ARS Entertainment) loopt uitstekend. Beide partijen zijn erg gelukkig met elkaar en hebben zopas, met het oog op de toekomst, een nieuwe overeenkomst getekend. Patrick Busschots, gedelegeerd bestuurder van Universal Music: "We zijn heel blij en gelukkig met Laura Lynn als artieste. Tot nu toe hebben we al drie albums met haar op de markt gebracht. Er was nog een overeenkomst met Laura Lynn en haar entourage om nog twee albums op de markt te brengen de volgende jaren. In overleg hebben we besloten om die samenwerking open te breken. We hebben alvast de intentie om met Laura Lynn de volgende jaren geen drie maar vijf nieuwe albums uit te brengen, verspreid over een aantal jaren".

Aanstaande vrijdag verschijnt ‘Goud Limited’, speciaal voor de fans en voor de eindejaarsdagen. Op ‘Goud Limited’ krijg je niet alleen de 12 bekende nummers van de cd ‘Goud’ zoals ‘Hasta la vista manaña’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Maar in Amerika’. De cd werd ook aangevuld met nieuw materiaal. Er staan zeven nieuwe liedjes op het album, inclusief het duet ‘Kom dans met mij’ dat Laura met Frans Bauer zingt. Om het helemaal bijzonder te maken bevat ‘Goud Limited’ ook nog een dvd. Het schijfje bevat de hoogtepunten van Laura Lynn haar prachtige Betoverd tour. De voorbije maanden heeft Laura Lynn diverse concerten gegeven in Vlaanderen waarbij ze het publiek is gaan betoveren. ‘Goud Limited’, van een fijn eindejaarsgeschenk gesproken.

22:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: cd, goud limited, laura lynn, frans bauer, ars, kom dans met mij |  Facebook | |  Print |

29/11/2007

Natalia Meets En Vogue Feat. Shaggy - extra (vijfde) show

nataliameets

De Vlaamse artiesten doen het goed op de grote podia. Na Milk Inc. en Clouseau laat ook Natalia het Sportpaleis weer vollopen. Voor haar concert met En Vogue en Shaggy zijn de vier aangekondigde shows bijna volledig uitverkocht. Daarom wordt een show toegevoegd op woensdag 9 januari.

Wie het niet zo op nieuwjaarsconcerten met Weense walsen begrepen heeft, weet waarheen begin volgend jaar. Vanaf 5 januari gaat de Vlaamse souldiva Natalia weer heftig te keer in het Sportpaleis tijdens een tweede reeks ‘Natalia meets’.

Deze keer spatten de vonken eraf samen met de powergirls van En Vogue (‘Hold On’, ‘My Lovin’ (Never Gonna Get It)’, ‘Free Your Mind’, ‘Whatta Man’ en ‘Don’t Let Go (Love)’). En met ‘Mister Lover Lover’ Shaggy (‘Oh Carolina’, ‘Boombastic’, ‘It Wasn’t Me’, ‘Angel’, ‘Hey Sexy Lady’ en ‘Strength Of A Woman’) barst de strijd der seksen in alle hevigheid los.

De waanzinnig populaire Natalia brengt ook nu weer een massa fans op de been. Voor deze nieuwe concertreeks zijn al meer dan 45.000 kaartjes de deur uit. De shows op 5, 6, 11 en 12 januari waren nagenoeg volledig uitverkocht, maar na het uittekenen van de productie blijkt dat er per show nog zowat 500 plaatsen extra verkocht kunnen worden. Wie naast kaartjes grijpt op één van die vier dagen, kan bestellen voor het optreden op woensdag 9 januari.

Inmiddels is Natalia haar nieuwe muzikale ontmoeting volop aan het voorbereiden. Het drukke overleg tussen haar en En Vogue en Shaggy leverde al een heleboel interessante invalshoeken op. Zowel de artiesten en de muzikanten als producent PSE-Belgium zijn dan ook bijzonder enthousiast over deze beloftevolle show. Het swingende uptemponummer ‘Glamorous’, de nieuwe single van Natalia samen met En Vogue, is aardig op weg naar de top drie van de Ultratop en geeft een goed idee van de pittige concertreeks die klaargestoomd wordt. Het nieuwe jaar begon nooit eerder zo opwindend en zo sexy en dat zal het publiek geweten hebben!

Natalia Meets En Vogue Feat. Shaggy

Data en uren
zaterdag 5 januari | 20.30 uur | laatste kaarten !
zondag 6 januari | 15.00 uur | laatste kaarten !
woensdag 9 januari | 20.30 uur | NIEUW
vrijdag 11 januari | 20.30 uur | laatste kaarten !
zaterdag 12 januari | 20.30 uur | laatste kaarten !

Toegangsprijzen | € 20 - 30 - 35 - 45

Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45) en www.sportpaleis.be of www.nataliameets.be

22:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: natalia, shaggy, sportpaleis, concert, tickets, antwerpen, tele ticket service |  Facebook | |  Print |

De heren van Doe Maar geven opnieuw een reünie-concert

Doe_Maar

Sinds een dag of twee is bekend dat stadion De Kuip in Rotterdam op zaterdag 12 juli 2008 felroze en gifgroen gekleurd zal zijn! De vier mannen van Doe Maar hebben besloten nog één keer samen op te treden. Bestel uw tickets voor dit fantastische reünieconcert direct online en u bent er zeker bij! www.onlineticketshop.nl

13:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: doe maar, ahoy, concert, tickets, rotterdam |  Facebook | |  Print |

Uniek - 100ste single release Willy Sommers

Willy Sommers brengt zijn 100ste single uit, wat als een unieke gebeurtenis mag beschouwd worden in het Vlaamse muzieklandschap. 100 gereleasde singles op zijn palmares!!!! De nieuwe single " Ik denk aan jou" is de titeltrack van zijn album dat dit jaar in september werd gereleased. Ook stelt Willy met trots zijn 100ste single voor met een speciale toegift. Op de B-kant van deze single staat een remix van het nummer " Laat de zon in je hart", zijn grote zomerhit waar hij in 2006 Tien om Te Zien mee bestormd heeft. Deze remix is van de hand van Phil Sterman. Een après ski ambi remix speciaal voor deze winter.

 

willy sommers

10:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: zomerhit, muziek, tien om te zien, single, cd |  Facebook | |  Print |

"Vermist" overschrijdt kaap van 150.000 bezoekers

vermist cast

Na vier weken release zijn inmiddels 151.578 bezoekers naar de politiefilm ‘Vermist’ van regisseur Jan Verheyen gaan kijken.

Sinds 31 oktober loopt de film op 36 kopijën in heel Vlaanderen en Brussel. ‘Vermist’ staat na een maand nog steeds in de top 3 van de bezoekersaantallen in Vlaanderen. Hierdoor vult ‘Vermist’ het rijtje van succesvolle Vlaamse films in 2007 verder aan. Naast uitschieter ‘Ben X’, werden ‘Firmin’, ‘Dagen zonder Lief’, ‘Man Zoekt Vrouw’ en enkele Studio 100-films waaronder ‘Plop en de Pinguin’ eveneens zeer goed ontvangen door de bioscoopbezoekers.

‘Vermist’ is de vijfde film op rij van regisseur Jan Verheyen die de kaap van 100.000 bezoekers moeiteloos bereikt. Verheyens’ "Team Spirit" (2000), "Alias" (2002), "Team Spirit 2" (2003) en "Buitenspel" (2005) deden dit voor.

In de film staat de Cel Vermiste Personen centraal en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Koen De Bouw, Joke Devynck, Stan Van Samang, Kevin Janssens en Cathérine Kools.

Korte inhoud
Wanneer de zestienjarige Evi (Céline Laenen), samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar conservatieve vader (Filip Peeters), loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius (Koen De Bouw), teamleider van de Cel Vermiste Personen neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Later die nacht krijgt de Cel het signalement dat de auto van Evi’s vermeende vriend in het kanaal is beland. Er wordt gevreesd voor haar leven. De wagen wordt bovengehaald maar tot ieders verbazing is er van Evi geen spoor.

De Cel Vermiste Personen ontdekt al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is. Wanneer blijkt dat de vader op enkele cruciale momenten na de verdwijning niet over een sluitend alibi beschikt en dat hij meer weet dan hij wil toegeven, wordt hij verdachte nummer 1. De verdachtmaking zet kwaad bloed bij de vader, die verder elke medewerking met de Cel weigert.

De Cel zet haar zoektocht verder, ondervraagt de vrienden van Evi, maar niemand lijkt bereid om mee te werken. Wel komt de Cel er achter dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op sexfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een ‘nieuwe onbekende vriend’. Is Evi in de ban van een loverboy en zit ze ondertussen in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen? En zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

10:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

28/11/2007

Frans Bauer 18 keer in Ahoy Rotterdam

frans bauer02

Volkszanger Frans Bauer gaat dit jaar een record van Ahoy Rotterdam breken. De Brabantse artiest staat daar dit jaar namelijk in totaal achttien keer op de planken en daarmee wordt hij de artiest die er in één jaar het vaakst optreedt, meldde een woordvoerster van zijn management dinsdag.

Tot dusver stond het record op naam van popgroep Doe Maar, die er in 2000 zestien keer optrad. Dit jaar heeft Bauer al vijftien keer in Ahoy gestaan. In december staan er nog drie kerstfeest-concerten van hem op de rol. "Abnormaal", zo beschrijft Bauer zelf het verbreken van het record. "Dat ik als gewone Brabander het bekendste Nederlandse bandje ooit voorbijstreef is overweldigend. Dat had ik nooit gedacht. Vandaag is een bijzondere dag." Optreden in Ahoy voelt voor Bauer als thuiskomen. "Iedere keer dat ik daar kom ben ik er op m'n gemak. Ik drink een bakkie koffie met de portier, klets standaard effe bij met de directeur en ik ken er alle schoonmakers. Het is het grootste theater van Nederland, maar toch heerst er altijd een gemoedelijke sfeer en dat is fijn", zegt de volkszanger.

22:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

Take That concert live te Kinepolis Brussel en Metropolis Antwerpen

take that02

Op 7 december kunnen de Belgische Take That fans zich opmaken voor een eenmalig concert van hun favoriete band. Op die dag vertonen Metropolis Antwerpen en Kinepolis Brussel in samenwerking met één van de toonaangevende Britse multiplexexploitanten, Vue Entertainment, een liveconcert in HDDC (high definition digital cinema) van Engelands meest succesvolle band sedert de Beatles. Het concert vindt plaats in de Londense entertainmenttempel O2, en kadert in de volledig uitverkochte nieuwe Take That tour – Beautiful World – naar aanleiding van het eind vorig jaar gereleasede gelijknamige album.

Liveconcert in HD

Kinepolis Group wil met het liveconcert van Take That de onbegrensde mogelijkheden die de digitalisering biedt nog maar eens in de verf zetten. Behalve digitale speelfilms staan bij de verschillende Kinepoliscomplexen steeds vaker andere contentvormen op de agenda (concerten, events, series) in live-uitvoering of avant-première.

In België wordt het Beautiful World concert van 7 december in samenwerking met de Britse collega’s van Vue Entertainment live in de Metropolis Antwerpen en Kinepolis Brussel complexen uitgezonden. In het Verenigd Koninkrijk zendt Vue Entertainment het concert dan weer in 51 van z’n concertzalen uit.

Meteen biedt Kinepolis Group Belgische fans die geen ticket voor het concert in Londen of Rotterdam konden bemachtigen toch nog de mogelijkheid om het concert live mee te maken. Bovendien wordt het concert in digitale kwaliteit (High Definition Digital Cinema of HDDC) uitgezonden met 5:1 Dolby Surround geluidskwaliteit, wat een onvergetelijk klank- en schouwspel garandeert.

Praktisch

De voorverkoop van dit eenmalige concert start op woensdag 28 november. Geïnteresseerden kunnen hun ticket aankopen op de website van Kinepolis www.kinepolis.com  of te Kinepolis Brussel en Metropolis Antwerpen. Kinepolisconcerttickets kosten € 15 (reductietarief € 12).

Het verloop van de avond ziet er als volgt uit:

21.30 uur: Voorprogramma
21.45 uur: Take That on stage
23.35 uur: Einde concert

19:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

'Clouseau 20' op VTM

clouseau20

Koen en Kris Wauters rijgen met Clouseau exact twintig jaar de hits aan mekaar. Dit unieke gegeven in de Belgische muziekscene verdient meer dan één feestje. In september werden de broers met ‘Braveau Clouseau’ getrakteerd op een uniek concert en op donderdag 29 november 2007 wacht hen met ‘Clouseau 20’ een tributeshow pur sang.

Aan de hand van uniek beeldmateriaal, samen met getuigen van het allereerste uur en samen met onverwachte gasten worden Koen en Kris Wauters meegenomen op een feestelijke trip van twintig jaar succes en kwaliteit. De presentatie van ‘Clouseau 20’ is in handen van Francesca Vanthielen, Mike Verdrengh, Paul Jambers en Ben Crabbé. Zij belichten elk een ander facet van de Vlaamse popgroep met wereldklasse.

Ben keert met Koen en Kris o.a. terug naar hun eerste live-optreden op Marktrock 1987, hij onderzoekt wie de slimste Wauters is en hij haalt met Jos Van Oosterwijck, Jean Blaute en Jan Leyers drie mannen op de sofa die veel voor Clouseau hebben betekend in het platenverhaal en graag met Koen en Kris samenwerken. Maar ook verschillende van de tekst- en muziekschrijvers van Clouseau zijn op de afspraak, gewapend met een uniek muzikaal cadeau.

Mike babbelt met Koen en Kris over hun muzikale kindertijd en jeugd, over hun allereerste single, het gelegenheidsgroepje ‘Clouseau & Vrienden’ en over het eerste platencontract. Bob Savenberg maakte het als jeugdvriend en bandlid allemaal mee en vertelt met plezier anekdotes. Hij onthult ook hoe Clouseau aan zijn naam is gekomen. Mooie woorden ook van Hans Kusters en Roland Keyaert. Zij vertellen waarom ze destijds hun nek uitstaken voor Clouseau en wat de connectie is met het landelijke Kobbegem.

Paul Jambers zoekt op zijn beurt uit wat Koen en Kris drijft. De reportagemaker maakte eind 1989 een reportage over de Clouseau-mania. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hij met Koen en Kris over de idolatrie praat. Genoten ze er destijds van dat jonge meisjes bij bosjes voor hen in zwijm vielen of waren er ook minder leuke kanten aan de hectische toestanden? Antwoorden van Koen en Kris én sterke verhalen van hun chiefs of security voor Vlaanderen en Nederland.

Francesca Vanthielen heeft het met de Wauters-broers over hun conditie, sex appeal op het podium en hun kledingstijl door de jaren heen. Hun kleren en looks worden door een expert geanalyseerd.

Uiteraard is er in ‘Clouseau 20’ ruimte voor muziek. Koen & Kris brengen hun allereerste single ‘Brandweer’, het door de fans verkozen als zijnde het mooiste Clouseau-nummer ‘Afscheid van een vriend’ en hun nieuwste single ‘Casanova’. Ook de muzikanten van Clouseau krijgen een podium en zij brengen een meisjes-medley.

Ook de gelukzalige fans Debby & Nancy, Axl Peleman, Marc Reynebeau, Paul De Leeuw, Evi Hanssen, en Sportpaleis-opperhoofd Jan Van Esbroeck maken hun opwachting in ‘Clouseau 20’.

16:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

WONDERWOMAN' LEAF OP CONCERTTOUR

wonderwoman

De Utrechtse formatie Leaf met frontvrouw Annemarie is begonnen aan drukke concerttour. Nu ‘Wonderwoman’ het zo goed doet in Nederland en hun debuut-cd ‘Life’s a beach’ voor vuurwerk zorgt, trekt Leaf op concerttour.

Aanstaande vrijdag 30 november 2007 staat Leaf in de Amsterdamse concertzaal Paradiso. Op 1 december trekt Leaf naar Eindhoven, op 8 december staat Utrecht op het programma en op 13 december tot slot staat er nog een groot optreden in Amsterdam op de planning.

Leaf is sterk bezig. De debuutsingle ‘Wonderwoman’ stijgt deze week opnieuw in de Mega Top 100, van twintig naar dertien. Het nummer stond eerder al in de Top 10 genoteerd. Het album ‘Life’s A Beach’ is gestart op tweeëntwintig en dat in z’n eerste week.

Ondertussen is ook de opmars van ‘Wonderwoman’ in Vlaanderen ingezet. De videoclip zie je vaak op JIM-tv voorbij komen. Leaf maakt zich klaar voor een promotiedag in Vlaanderen. "Als we naar Vlaanderen komen, dan brengen we appeltaart mee. Er staat namelijk een afbeelding van een lekker appelgebakje op de cover van onze cd-single én dus willen we graag appeltaart uitdelen in Vlaanderen", zegt Leaf frontvrouw Annemarie.

15:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

Familie zoekt een locatie voor opname

familie logo

Voor de VTM-soap Familie zijn de mensen van Studio-A momenteel dringend op zoek naar een nieuwe locatie: het zou moeten gaan om een ruime kelder (hoogte van het plafond moet minstens 2.50 m zijn). Indien mogelijk is er ook een kelderraam aanwezig. Deze locatie zou zich moeten bevinden in een straal van 30 km rond onze opnamestudio in Boortmeerbeek. Indien u een dergelijke locatie ter beschikking heeft, mail dan snel naar evg@studio-a.be  en voeg indien mogelijk een foto toe van de kelder.

13:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende