Showbizzkanaal

20/03/2018

Patrick Onzia vier feest in Theater Elckerlyc in Antwerpen

patrick_onzia.jpgPatrick Onzia viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en zijn 30 jarige carrière en dat doet hij in stijl! Kom op zaterdag 22 september om 21u00 naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. Udo, Sven De Ridder, Sandrine, Daisy Thys, Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght en een special guest zullen hem die avond vergezellen. Bovendien is hij op 23 september jarig, middernacht na zijn verjaardagsconcert wordt dus een heel bijzonder moment. Tickets kan je bestellen vanaf €30 via www.elckerlyc.be of 070/691002

21:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: patrick onzia, 30 jaar patrick onzia |  Facebook | |  Print |

'The Best of Musicals' bist ook op zondag 6 mei 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen

musicals.JPGEind februari presenteerde Music Hall in Stadsschouwburg Antwerpen 'The Best of Musicals'. De wervelende productie met een spervuur aan hits en klassiekers, uit tot de verbeelding sprekende titels als Les Misérables, Grease, Cats, The Phantom of The Opera, Mamma Mia! en Jekyll & Hyde, werd op luid applaus en met veel enthousiasme onthaald door de musicalfans. In die mate zelfs dat producent Music Hall besloot dit ultieme musicalfeest niet enkel de komende seizoenen terug te laten keren, maar ook dit seizoen, op 4 mei in Stadsschouwburg Antwerpen en 5 mei in Capitole Gent, het feestje nog eens over te doen.

De belangstelling is echter dermate groot voor deze extra shows in mei, dat er nog een extra show wordt toegevoegd aan het programma. Zo mag Stadsschouwburg Antwerpen zich op zondag 6 mei (15u) opmaken voor nog een rondje 'The Best of Musicals' en kan het publiek ook dan gaan genieten van hits als 'Don’t Cry For Me Argentina', 'Waterloo', 'Greased Lightning’, ’This is The Moment’, 'Laat het los' en 'Stayin' Alive', en beklijvende songs zoals 'The Music of the Night', 'Memory' en 'I Dreamed A Dream'.

Tickets & info 'The Best of Musicals': www.musichall.be

21:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: the best of musicals |  Facebook | |  Print |

Patrick Onzia zet de tijd stil met nieuwe single

patrick_onzia.jpgVorig jaar had Patrick Onzia een stevige hit te pakken met het uptempo nummer ‘Vergeet niet te leven’. De single, die hij samen met Udo schreef, stond wekenlang in de Vlaamse Top 50. Na deze uptempo single kiest hij nu voor een rustiger tempo. Met 'Zet nu de tijd maar stil' brengt hij 2 verhalen door elkaar. Het eerste verhaal beschrijft de eerste liefde die we uit het oog verliezen. "Op zo een momenten hopen we de tijd stil te kunnen zetten om nog wat langer te genieten van die mooie momenten" zegt Patrick. Het 2de verhaal gaat over de schouderklop en de duim omhoog die er nooit komt. "We geven te weinig schouderklopjes aan de mensen die het echt verdienen, we laten te weinig zien hoe trots we zijn op elkaar." zegt Patrick.

'Zet nu de tijd maar stil', de nieuwe single van Patrick Onzia kan u beluisteren op Spotify en te downloaden op iTunes!

20:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: patrick onzia, zet nu de tijd maar stil, single zet nu de tijd maar stil |  Facebook | |  Print |

Helden van de Kinderkliniek, nieuw vanaf woensdag 21 maart 2018 om 21.10 bij VTM

vtm.JPGHet kinderziekenhuis van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), het Koningin Mathilde Moeder en Kindcentrum, is véél meer dan een hospitaal. Kinderen met chronische ziektes of kanker brengen er vaak veel tijd door, waardoor de artsen en verpleegkundigen een onbreekbare band met hun patiëntjes opbouwen. In ‘Helden van de Kinderkliniek’ brengt productiehuis Geronimo vanaf woensdag 21 maart 2018 verhalen uit het kinderziekenhuis van het UZA, het jongste maar snelst groeiende universitaire kinderziekenhuis in België. De reeks volgt de hulpverleners die het beste van zichzelf geven om jonge levens te verbeteren en te redden. Oncologie, neurologie, urologie: het zijn maar enkele van de specialisaties die aan bod komen in ‘Helden van de Kinderkliniek’, van een eerste consultatie tot in de operatiekamer.

Niet enkel de artsen spelen een cruciale rol, ook de verpleging en de pedagogische medewerkers doen er alles aan om het verblijf voor het kind zo aangenaam en leerrijk mogelijk te maken. Want een kind moet zoveel mogelijk kind blijven, ook al is het ziek.

In het Moeder en Kindcentrum is sinds kort een nieuwe dokter aan het werk: Dokter Karel, bedacht en ontworpen door Geronimo. Dokter Karel is een pop in doktersoutfit, waarin een camera - met het medeweten van de kindjes - is verwerkt die de ontboezemingen van de jonge patiëntjes op beeld vastlegt. De pop is een vertrouwenspersoon aan wie ze hun verhaal kwijt kunnen, een vriend bij wie ze hun ziel blootleggen. Want vaak voelen de jonge patiëntjes het verdriet en de angst van hun ouders immers heel goed aan, en proberen ze hen te sparen. Vaak durven ze niet luidop te zeggen wat ze denken of zichzelf afvragen. Tegen Dokter Karel kunnen ze dat wel.

AFLEVERING 1 OP WOENSDAG 21 MAART 2018 OM 21.10

De 12-jarige Freddy is al 10 jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor 30% functioneert, en dus dringt een niertransplantatie zich op. Het traject dat Freddy aflegt is niet altijd eenvoudig, laat staan pijnloos.  

Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in z’n kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd ‘high risk’ leukemie bij het jongetje vastgesteld. We zien een speelse 5-jarige omgaan met deze harde ziekte en krijgen een heel authentiek en eerlijk beeld, van een beenmergpunctie tot het krijgen van de chemotherapie. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z’n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

En Ayman heeft sinds zijn geboorte een ‘waterhoofd’. Hij moet een complexe hersenoperatie ondergaan om de vochtkanalen in zijn hersenen te herstellen.

20:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: helden van de kinderkliniek, vtm, vtm helden van de kinderkliniek |  Facebook | |  Print |

Control Pedro genomineerd voor International Format Award

vier.JPGControl P is genomineerd voor een Internationale Format Award in de categorie Best Multi-Platform Format 2018.

Dat maakte het vakblad C21 International zopas bekend. Control Pedro is een programma van Woestijnvis voor VIER en loopt intussen met een tweede seizoen op de zender. De andere genomineerden in die categorie zijn Vlogglebox (E4/UK), The Cabin (Strix Sweden), Celebrity Showmance (ITV/UK), Amnesia (RTP) en Eighteen (ITV Sweden). De International Format Awards zijn de belangrijkste prijzen voor nieuwe en originele televisieprogramma’s.

Voor deze editie werden bijna driehonderd nieuwe formats ingestuurd, door alle grote namen van de internationale productiehuizen. Vijftig daarvan werden geselecteerd door een internationale jury met daarin vertegenwoordigers uit de Europese en Amerikaanse media-industrie. Andere Belgische formats die genomineerd zijn in andere categorieën: Did you get the message? (Shelter/VTM) en Lip Sync Stories (De Mensen/VTM) in de categorie Best Comedy Format. Greetings From (Lecter/VTM) in de categorie Best Factual Entertainment Format. Sorry About That (Warner/Eén) in de categorie Best Studio Based Gameshow Format.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het Format Awards Gala Dinner op 7 april bij de aanvang van de MipFormats. Bij eerdere edities vielen Bloot & Speren (2015,Woestijnvis) en Benidorm Bastards (2010, Shelter) al in de prijzen.

Control Pedro, op maandag 26 maart om 21u20 op VIER. 

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: control pedro, international format award |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende